Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Gale
 
Sean
 
Larlii
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154251 indlæg in 8006 subjects

I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Gæst on Lør 25 mar - 1:01

Smerten var allerede uudholdelig. At Nicholas’ evne havde fået en modsat virkning ændrede ikke på meget udover den smerte hun allerede var i. Hendes vejrtrækning blev dog ustyrlig og hun havde mest af alt bare lyst til at give ind til smerten – Lade den tage hende så det hele bare kunne være overstået. Og man skulle næsten tro at det gik i opfyldelse, for så snart Nicholas samlede hende op, gik hun ud som et lys. Hendes vejrtrækning var svag og det var tydeligt at hendes hjerte var blevet overbelastet.
Det var ikke før hun kom ind i et eller andet telt og en læge så på hende. Han lagde sin ene hånd mod hendes hjerte og den anden mod hendes næse for at føle hendes vejrtrækning og hjerte. Efter at have målt hendes svage hjertebanken, vendte han blikket mod Nicholas. ”So where is the wound?” spurgte han. Hvis Nicholas viste ham det ville han blot kigge på det inden han så konkluderede:” She’s pregnant. The dark area around the bump is due to a blow directly on the stomach. By the looks of it, there is nothing to be worried about, pregnancy wise, her body has just been stressed by the pain…” han holdte en kort pause som han drejede blikket mod Lucile og bemærkede de ujævne korte hårstrå.
If the baby was going to leave the body, it would have been different. She is bleeding internally, however. You’re in great luck, for we have a quick fix for that.” sagde han så. Derefter rakte han ud og fandt en sprøjte frem som han så stak i brystet på hende og tømte. Chokket fra det pludselig stik fik hende til at åbne øjnene og gispe højlydt, mens hendes blik flakkede forvirret rundt. Så sukkede hun dybt og så op i luften mens hun blinkede med øjnene for at komme til sig selv. Lægen sagde ikke videre noget men gik blot udenfor med alle de andre så de to kunne være alene. ”It’s good to have her back. Let the tests begin..” sagde en på vej ud. Det fangede Luciles opmærksomhed men hun reagerede ikke rigtig på det endnu.

Som smerten hurtigt begyndte at svinde hen, mærkede hun også hvordan hendes hoved blev mere klart. Hun rystede stadig svagt en gang i mellem efter at have været igennem den ulidelige smerte, men hun følte sig ikke nødtaget til at skrige. Hun sank en klump og drejede hovedet for at se på Nicholas. Godt nok kunne hun ikke kende ham, men hun kunne mærke hvad hans nærvær gjorde ved hendes krop. Hun løftede forsigtigt en hånd og lagde den mod hans kind som hun forsigtigt skubbede sig op på sin albue. Hun bemærkede hans sult, den usynlige urolighed som hun kendte alt for godt til ikke at lægge mærke til.
"Thank you for saving me... I want to repay the favor... And then we can save the nice wolf girl that also saved me" sagde hun stille inden hun så sagde i en mere seriøs tone:" But first. I know what hunger looks like. You emit of it. Drink some of my blood.. it'll help the hunger.. I'll be fine. Just remember to stop again when you’re satisfied." Hvis han forsøgte at komme væk fra hende, ville hun gribe fat i hans skulder og trække ham mod sig, hvilket hun ikke havde problemer med efter hvad end den læge der var før havde givet hende, havde det gjort hende stærk igen. I mellemtiden havde hun også fået sat sig op bordet. Med sin frie hånd, lod hun sin skarpe negl lave et lille snit ved hendes hals så blodet begyndte at løbe langsomt. Det var op til ham om han virkelig ville lade det gå til spilde selvom hun var sikker på at hun havde gjort sit for at gøre det uimodståeligt.
Hun trak ham tættere på sig, forhåbentligt ville han ikke kunne sige nej til det. Det var trods alt noget hun gjorde af egen fri vilje. Den eneste bekymring hun havde var hvor vidt at han ville kunne stoppe igen. Hun lagde armene om hans hals og af ren instinkt lod hun den ene hånd glide op af hans nakke og op i hans hår. Der var noget underligt ved det hele, men hun kunne mærke hvordan hun bare slappede mere og mere af. Bidet ville ikke gøre hende så ondt. Faktisk ville det minde hende om noget. Et minde der blot var en tåge, men med så stor mening, hun havde lyst til at finde meningen. Hun strammede grebet i hans hår og trak ham ned som hun lagde sig ned på bordet med ham over sig, enten med hans tænder i hendes hals eller bare ham i hendes arme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Tatia on Lør 25 mar - 9:11

Vejrtrækningen var hvad hun prøvede at holde under kontrol. Den konstante kamp mod sine tanker fik hendes puls til at stige, hjertet til at hamre med fuld fart mod brystkassen. Hænderne rystede, svedperler dannede sig af angst henover panden.
"Pain is an illusion," hviskede hun stille henover de skælvende læber. Mørket rev i hende, men hun måtte ikke give efter. Tatia vidste der var nogle i nærheden. Nok havde de travlt, men hun vidste der var nogle. Desuden valgte hun at sætte sin lid til, at de ikke ville efterlade hende i dette hul. Det tog lidt tid, ikke meget, men de kom tilbage.
"Let's get you cleaned up, you look like a mess," mumlede den ene og trak hende ud. Det beroligende de havde givet hende, havde gjort hendes muskler og nerver afslappede - på trods af hvad hun egentlig var. De tog hende hen til et telt, hvor de vaskede blodet af huden. "Not a single scar, how is that possible," de noterede og noterede. Tatia kæmpede stadigvæk for sin vejrtrækning, men der var intet hun kunne gøre - og følelsen af alt det vand de omfavnede hende med - gjorde hende ikke ligefrem stærkere.
"You would be perfect for the arena," sagde en anden og klappede hende let på kinden. Tatia tillod aig at komme med et lille fnøs.
"Been there.. done that," hviskede hun lidt og så på mændene. Ham med hånden mod sin kind, trak snart sit ansigt i smerte som hun satte sine tænder i kødet. Et par varme hænder plantede sig mod hendes skuldreblade, og forsøgte at brænde hende. Dog lukkede Tatia nærmere øjnene i at mærke energien suge sig ind i hendes system.  "Thank you," hviskede hun og rejste sig op.
"Run for Charles, we need his ability to trigger her shift," råbte en efter den anden.

Personen stormede afsted op til teltet, hvor Charles stod med gæsterne - eller i hvert fald på afstand af dem.
"We need you in the cleaning tent, before she kills everyone," hviskede han og løb tilbage. Charles så mod Nicholas og Lucile.
"Excuse me I have something to take care of," hurtigt stormede han over til teltet. Der var allerede en kamp igang, det var alligevel længe siden hun havde oplevet det sus ved en kamp på den måde. Dog så snart Charles ankom lavede han en enkelt bevægelse med hånden som sendte Tatia i jorden. Evnen til at kickstarte hendes transformation. Lyden af knoglerne der startede at bevæge sig rundt for at skifte form - men det hele skete så langsomt, og det brændte igennem hele kroppen. Den første del kunne hun klare, følelsen af det skete var lige til at overleve - for hende. Problemet var blot, at det blev ved sådan. Lige som de dyriske træk kom frem, levede hun i det. Følelsen af ikke at kunne fuldføre det eller trække det tilbage. Knoglerne der konstant kæmpede om at finde sig til rette. Endelig fik mændende hvad de ønskede, de ramte punktet hvor hun ikke kunne holde smerten tilbage. Pain is an illusion, gentog hun i sit hoved gentagende gange, prøvede at huske på sine egne ord. Til sidst lå hun bare helt stille på jorden, derfor stoppede Charles sin evne.
"Is she..?" spurgte en af dem og gav sig til at notere ned i sin blog. En anden gik hen til Tatia for at lytte til hendes vejrtrækning, men i det sekund greb hun fat i manden og trak ham ned. Ilden hun før havde optaget sendte hun henover hans ansigt - og skriget fra ham var næsten tilfredsstillende.
"You know.. I'm getting very tired of this rutine," svarede hun og greb en kniv fra ham hun havde lagt i smerte ved ilden i ansigtet. I et godt kast ramte med kniven ved det yderste af kinden, så den fløj videre igennem rummet.
"Give her something to cold down.. we don't have time for this," mumlede en anden imens Charles panikslagen tog sig til sin kind.

Tatia gav et gisp fra sig da en kniv ramte hendes ryg, og hun drejede sig ret så dyrisk ud. De tog sit snit og angreb alle hende på en gang. Så snart de havde fat smed de hende tilbage i baljen med det iskolde vand. Ilden i hende gik ud, og skiftede sig ud med panik som hun ikke kom op efter luft. Even though it dosen't feel like it, you're in control. Tatia lod panikken sive ind i hende, prøve at kæmpe videre. Razor havde ret, hun måtte blive i kontrol. Det var hende der havde kontrollen over sin krop, og hun begyndte at bemærke vreden boble endnu mere i systemet. Frygten var blevet erstattet med vrede, og med tiden måtte det vise sig om det ville være en fordel eller ej. De rev hende op af vandet og kastede hende fra sig på jorden. Tatia spyttede vandet ud og tog nogle dybe indåndinger.
"Jus drein jus daun" (Blood must have blood) vrissede hun og løftede hovedet en anelse op. Som hun rejste sig stille skiftede hun form, og snart kunne utallige skrig høres rundt på hele lejren. Teltet blev dækket i kropsdele og blod over alt. Ulven var tilfreds, den havde fået sin hævn. Ikke at hun fik det meget bedre indeni, men det hjalp at vide at den sidste med sådan en evne var død. Charles var død. Den snehvide pels var rød af blod som den kom ud af teltet. Nogle skader var hendes egne, som de knive der sad i hendes ryg - ikke det var noget hun lige nu bemærkede. Suset af drabende havde hendes opmærksomhed. Hun søgte mod at finde Lucile og Nicholas. Vejrtrækningen var tung, meget tung. Tatia havde ikke ligefrem nogle grænser når det kom til at presse sig selv, men det betød ikke at hun ikke kunne mærke trætheden - evnen var at skubbe sig igennem udmattelsen. Menneskeskikkelsen tog snart kontrollen, og fik hende til at gå ustabilt rundt mellem lejrene. "Ge smak daun, gyon op nodotaim." (Get knocked down, get back up), Hviskede hun for sig selv, men hun var usikker på, om det var i hovedet eller om det faktisk skete. Skikkelser kom i mod hende, men hun orkede virkelig ikke at kæmpe mere, hun ville bare hjem nu egentlig.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
avatar
Tatia

Antal indlæg : 634
Reputation : 27
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Gæst on Lør 25 mar - 14:55

As the doctor looked her over he was watching everything, catching all the details he could, he felt so useless no being able to help, healing or doctor wise, his mind was too scrambled to think straight. But when the doctor asked for the wound he reacted immediately showed her stomach to him. He listened to what the doctor had to say and everything made perfect sense to him, finding, studying and detecting the damages would be too much to process at the moment, but when he heard what the damages was, he knew it right away, because that was something that was imprinted in his brain, it was just a memory.
When he heard there was a blow to her stomach he felt his blood boil again, clenching his fists. Did Ramsay do that? Even knowing she was pregnant? He would pay for that some time, but right now he was happy their child was alright. The internal bleeding worried him, but as the doctor said they had a fix for that, he got curious and paid close attention to what he did. He was curious to what was in the syringe, but it did wake her up, which was a good sign, he was just going to monitor her condition, and if she seemed to be better he would assume it worked.
As she woke up he turned to the doctor "Thank you for you doctor, I'm grateful for your help" He said with a happy tone, his biggest worry was now over, she was stable again, doing better, no the only problems would be her memory and wherever Tatia was being held. He smiled as he felt her hand against his cheek, but it was also surprising, seeing as she didn't know him. "Take it easy, you are still healing" He said with a concerned voice as she leaned up on her elbow. When she thanked him he simply responded "Not needed, i didn't do anything, save the thank you for Tatia, she was the one who saved you. And yeah, now that you're alright i can go look for her." His voice was calm but still concerning. But as soon as he heard what she said next he was terrified and angry, there was no way he was having that. "No! Do you even know what you're saying? It's not happening, not you.." He exclaimed as he tried stepping away from her. But before he can, she grabs his shoulders and pulls him closer, it was clear that her strength was coming back. He really did not want this, there was so many other people that would deserve this over her, and yet he still let them ago, so how was he supposed to do this to the person he cherished most in the world? All the talk about it had made him feel the starvation again and he could see her jugular throbbing as he couldn't look away from it. "Please don't..." He faintly said as he saw her nail heading for her neck. But she didn't listen, the nail tore the skin and a sanguine color ran down her neck, making his jaw tremble as he struggled keeping his fangs hidden. He just stood there staring at the blood, wanting to back away, but she had her hand around his neck, and struggling against it became harder every second that passed. The color, the smell, it made his vision go blurry on everything around the wound, it was enough to make him give in to it.
He pressed her down on the table as he gets on top, following the trail of blood back to the wound with his tongue, but the wound was not enough, the little blood that came from it was only teasing him. The fangs he had been fighting to hold back had been slowly coming out without him noticing and when he wanted more, he shot them out in a split second, digging them deep in her neck, piercing her skin and rips it open, making a gash that lets the blood pour out. The taste was euphoric, unlike anything he had felt before, this was the first time feeding, excluding what he got during his transformation, but that was different, he had no clue about the different tastes in blood, but it was not the same as before. One of the biggest reasons why it was so good had to be because it was Lucile's, which made the whole thing worse. Even as he was draining her, he couldn't stop , she had already lost blood during the eternal bleeding but he didn't think about anything but feeding, he was in a predator mode he didn't even knew he had. Getting him off her would be hard, specially seeing as he was getting his strength back and no one would get between him and his meal as he was starving.

During the feeding he must have taken a dangerous amount of blood from her before he was interrupted by something that rendered him horrified, it snapped him out of the bloodhigh that he was on. Looking at what he had done to her crushed him "I.. I don.." He couldn't speak to her as his hands were trembling, he moved them around, wanting to heal or help her, but as he reached for her neck he stopped, thinking about what happened last time he tried to heal. As blood ran down his chin and clothes, he backed away from her, almost tripping as he knocked down a table behind him. He rushes outside the tent shaking his head before placing his hands on his face. Tears started running down his face from what he had done.
After being outside for a few seconds his picks up several scents of blood, making him look around. There were dead people and parts everywhere, it was a massacre. "What did you do Tatia..." he said to himself. So many people dead, and for what? it was so unnecessary. He started walking around and sees her a bit off, it was hard not spotting a direwolf. As she transforms to her human self he walks towards her, and when he gets to her he looks her over and sees how wounded she is. He falls on his knees in front of her. "I'm.. so.. sorry i let this happen.." His voice his hopeless, the shock from earlier combines with this was hitting him hard. Everything here was his own fault, he had left earlier he would not hurt Lucile that badly and he could have gotten to Tatia before things got out of control...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Gæst on Lør 25 mar - 15:38

Hun kunne godt mærke at hendes krop kun var ved at blive svagere og svagere jo mere blod han drak. Hun udåndede svagt som hun mærkede hendes hjerte banke svagere og svagere. Hendes greb i hans hår blev også mere og mere løst. Men hun havde selv bedt om det – Hun havde selv givet ham lov til at drikke til han var mæt. Hun forsøgte at holde sine øjne åbne, men det blev sværere og svæere. ”In moments like these.... I like to imagine what its like... to be in the meadow I live by... right now.. Would it be beautiful?” spurgte hun ham med en nysgerrig men svag stemme.
Som hun lige så stille var ved at drifte bort på grund af blodtabet, mærkede hun pludselig en hånd på hendes kind. Hun så op og blev mødt af hans øjne. Hun havde lyst til at kæmpe imod og skrige, men hun stirrede bare på ham. ”I wouldnt take you for the type to give up so easy. I guess after all, you’ve always been as weak as I’ve tried to make you.” Sagde han som han drejede rundt om bordet og satte sig på et bord overfor. Lucile satte sig forsigtigt op og stirrede på ham uden at sige noget.
I think now would be the best time to talk, my child.” Sagde han så, som han foldede sine hænder og ventede på hende. Hun sank en klump og blinkede kort med øjnene inden hendes blik vendte sig væk fra hans. ”Why me? Why did you pick me?” spurgte hun så. Det var underligt. Hun var ikke længere bange for ham. Der var ikke rigtig nogen følelser – Hun følte sig så tom. Han grinte let og gnubbede sin hage:” Quite frankly, I never picked you. But do you know why I never actually kill you? It’s because I care about you. For some reason, you dying would be the worst thing that could happen.
Hendes blik drejede sig hurtigt mod hans i en vild vrede:” You? You caring about me? That’s has to be the BIGGEST joke I’ve ever heard. Ramsay, your heart is empty. It’s cold. You will never understand love. Love isn’t a concept for you. You hurt everyone around you because you can’t cope with your feelings!” Råbte hun vredt af ham. Han smilte blot og rystede på hovedet. ”You can yell at me all you want. After all, I’m just your imagination. You don’t get it Lucile.” sagde han så. “You’re dying.
Det var som at løbe ind I en mur og tro at den ville gå i stykker. Men hun var den som gik i stykker da hun indså at han havde ret. Hun mærkede panikken vandre op i sig og for at modbevise ham ville hun prøve at rejse sig. Men så snart hun prøvede, ville hendes krop ikke rokke sig. Han hoppede ned fra bordet og gik over til hende. Let lagde han sin hånd mod hendes kind og smilte til hende. ”Give in. Give up. Come with me. Find your peace. That’s what you really want, right?” sagde han så. Hendes blik flakkede rundt som hun overvejede det. På den ene side havde han ret. Ville det ikke være det bedste?
You’re wrong.... You’re wrong, like you’ve always been. If I give up… Then my life would have been in vain… It’s not my choice to give up on myself.” Sagde hun så gennem sammenbidte tænder. Pludselig mærkede hun en stikken i halsen og pludselig åbnede hun øjene. Hun lå nede på bordet igen, Ramsay var væk og hendes hals gjorde så ondt. Hun lagde en hånd mod den og skubbede sig forsigtigt op. Hun følte sig så svag men alligevel ikke. Som hun kom på benene, mærkede hun sine ben give efter og hun faldt ned på gulvet. ”Dont.. give in.. to the monster’s demands...” hviskede hun med en hæs stemme til sig selv.
Det var som om at hun lige havde afgivet et ønske som skulle opfyldes. Så snart hun havde afsluttet sin hvisken, mærkede hun en ny energi brede sig i hendes brystkasse. Hendes vejrtrækning blev hurtigere som hendes hjerte øgede sin funktion og pumpede blodet rundt som aldrig før. Hun vidste ikke hvad meningen i det var, men det hele lå i den sprøjte som lægen før havde givet hende. Så længe dens indhold var i hendes system, ville den helbrede alle mulige indre skader som hun var blevet påført – Så blodmanglen blev ordnet med et hjerte på overarbejde.
Hun satte sig forsigtigt op og greb noget der mindede om bandage. Hun stoppede et kort øjeblik for at køre sine fingre over det. Det mindede hende om noget. Men åh, stadig så tåget. Hun viklede det forsigtigt om hendes hals, stramt nok til at stoppe den blødende hals og løst nok til ikke at kvæle hende. Så lænte hun sig tilbage mod bordbenet og sukkede dybt. Hun var nød til at rejse sig og gå ud og redde Tatia. Hun vidste ikke hvor Nicholas var, men hun var sikker på at han havde det fint. Hun greb fat i bordet og tvang sig op på sine rystende ben der stadig ikke havde vænnet sig til at få blodet tilbage.
Hun vaklede roligt mod teltets udgang og da hun åbnede det, troede hun blot at det var endnu en af hendes illusioner. Men stanken af blod og død var ikke til at tage fejl af. Hun holdt stadig en hånd på sin hals som hun begyndte forsigtigt at gå afsted. Hun nåede hen forbi et hjørne og der var hun nød til at støtte sig op af en pæl. Da hun så op, så hun dem. Hun sagde ikke noget men støttede sig blot op af pælen mens hendes blik gled rundt på de døde.
"What the hell." hørte hun bag sig. Hun drejede blikket tilbage og så Wade. Han kunne hun godt huske, på trods af Ramsays forsøg på at nulstille hende. "Wade." sagde hun med en hæs stemme og bed sammen. Det gjorde ondt at tale. Han drejede blikket mod hende og skyndte sig over for at hjælpe hende op at stå på begge ben - På trods af at han knapt nok kunne kende hende på det manglende hår. "I heard Tatia. Is she here?" spurgte han. Lucile løftede en hånd og pegede. Han vendte blikket i den retning inden han så Tatia. Han sank en klump og så på Lucile. "Im gonna go over there. Stay here where it's relavtively safe. Dont move." sagde han så inden han hjalp hende ned og sidde. Så gik han over til Nicholas og Tatia.
"What has happened?" spurgte han i en forvirret tone. Da han havde hørt hylet var han heldig at være i nærheden. Men han havde ikke regnet med at møde dette syn. Noget sagde ham at der var en god forklaring bag alt dette. Han ville dog lade svaret vente, for inden gik han hen til Tatia og krammede hende tæt indtil sig, dog forsigtigt så hendes skader ikke ville forværres. Det smertede ham at se hende sådan her, så han ville hjælpe så godt han nu kunne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Tatia on Lør 25 mar - 17:19

What did you do Tatia... Stemmen gentog sig som dybe ekko i hendes underbevidsthed. Hun virkede en anelse umenneskelig, måden hun stod på - næsten som om, at hun ikke var i stand til at føle en eneste ting. Han tog et kig på hendes skader, men ærligtalt var det ikke noget hun endnu selv havde bidt mærke i. Suset fra episoden bankede stadigvæk rundt i hendes system - gjorde det umuligt for hende at registrere smerten. Det havde lykkedes hende at trække knivene ud af ryggen, blot fordi det var besværligt at bevæge sig med dem. Tatia bemærkede knap nok Nicholas der faldt på knæ foran hende. Alt var forsvundet fra hende, hun var i tvivl om det faktisk var virkeligheden. Det kunne være noget hun forstillede sig, det havde hun gjort før. Som hun stod helt stille og stirrede ud i luften. Dog var der noget der slog hendes følelsesregister igang, eller ikke noget - en bestemt person, Wade. Der kom en anelse mere liv i hendes ansigt som hun så ham, som hun kunne ånde mere lettet op nu. What has happened? Let lod hun luften glide mellem læberne, som om ord var småt på vej - og det var de også, hun skulle bare lige samle sig om ordene først. Dog var det ikke ligefrem fordi, at han lod hende svare før at han svang armene omkring hende ganske blidt. Tatia livede op ved omfavnelsen, og svang sine rystende arme om ham. Hun begyndte at mærke smerten indeni falde ud, og lod sig bare falde i hans arme - falde i tårere. Lod dem bryde ud som den frygt hun havde prøvet ikke at vise.
"W..we had to help Lucile.. " svarede hun og åndede en anelse tungt ud - stemmen knækkede des mere hun snakkede men hun følte hun var nød til at forklare sig. "It was here I was.. the whole time.. it was the only choice to save her.. I .." Tatia klemte øjnene sammen, og fjernede sig ikke en meter fra Wade - for lige nu var det ham der holdt hende sammen. Tårerne gled ud og henover hendes kinder. " I killed them.. I killed them all.. for what they did.. what they were going to do.. I just couldn't take it.. it hurts," tilføjede hun og prøvede at få en anelse mere kontrol over sin vejrtrækning.

Forskellen fra denne her gang og første gang, var at hun ikke var her alene. Havde hun været alene havde hun sikkert ikke klaret den igen.
"Don't blame yourself Nicholas, it was my choice - their blood is not on your hands," sagde hun så lidt og vendte blikket lidt mod Nicholas. Tatia lod derefter blikket op på Wade, tårerne sad stadigvæk lidt i øjenkrogene, men alligevel sendte hun ham et smil.
"I'm so happy that you are here," sagde hun så. Det var måske svært at se meget af hendes hud på grund af blodet der var malet så flot henover hende. "Is Lucile okay? Can we go home now?" Spurgte hun så bagefter en anelse bekymret.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
avatar
Tatia

Antal indlæg : 634
Reputation : 27
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Gæst on Lør 25 mar - 23:43

As he was on his knees in front of her he just stared into the ground, he saw that she was not fatally wounded, so there was no need for immediate action. Besides, his healing ability had gone to shit, so that was not an option. Seeing as she was moving around he didn't see it as serious enough to intervene like he did before, his mind was on other things. He noticed her walking away from him to a voice he recognized, Wade, he didn't question why he was here, just chalked it up to be something with their wolf hearing, feeling or whatever, he didn't really care at this point. His thoughts were switching between everything that happened this day, leaving him frozen on his knees staring at a pool of blood close by.

He heard everything they said, hearing what she told him made him remember what he couldn't earlier. This was the place she was tortured, stuck in mid transformation. It became more apparent that had he gone to find Tatia when he overheard the Matthew guy, he could have stopped what they were doing to her and helped her out, making sure no one was killed, or at the very least limiting the damages. But instead he did not follow up on it and ripped open Lucile's throat, making Tatia go through torture until she got out of control and killed everyone. A set of events sparked by his bad decision. As she told him that the blood of the people here was on her hands, not his, he grunted faintly as a sign that he heard her. But it was only partially true, yes, she was the one who killed them, but if it wasn't for him doing the wrong thing, she would not have killed them, leaving the blood on them both, yet making him responsible for the massacre. Thinking about it, he was happy that Wade had arrived, he could take care of Tatia and Lucile now, he trusted him enough for that. He heard what she asked Wade about Lucile, and even if the question was not directed at him, he answered anyway. "No.. she's not.." With a quiet voice, not even sure if they heard him, but it didn't matter, the answer was meant for himself.

He couldn't stop thinking about it, what Lucile said. The meadow.. As he was killing her, she thought about the place they would take their children on warm summer days, the most beautiful place they knew about. And now he couldn't even go there if it wasn't night. It felt so unfair, he didn't ask for this, he was prepared to die that day, not becoming something Lucile would hate. After what he did, he couldn't even be close to her, afraid of what he would do, the whole reason he left her in the first place. She wouldn't be safe around him, she could fight him, and probably beat him, but she wouldn't have the heart for that, and he didn't have a heart anymore. He moved his gaze from the pool to the sky, it wouldn't be too long before the sun would start to rise, Lucile didn't know who he was, maybe he could use that for something good. If he was to stay here, see his final sunrise, there would be a much less chance of her remembering him if he was not with her. She wouldn't be sad to see him go, and he could spare her the pain. She had people around her that could help her, protect her. Tatia, Wade, Jonathan, Lucia, even Moon must have calmed down by now. His gaze moved down to a young guy laying on the ground, dead, his guilt wasn't bothering him as he looked at him. He took a deep breath, he felt at peace, it was a weird feeling.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Gæst on Søn 26 mar - 0:09

Wade held her close, making sure that she would not fall. He let go of her with one hand before reaching down in a bag that was attached to his side, pulling out a blanket, to cover her up. After all, it wasn’t exactly the warmest weather and they would have to get out of here soon. He glanced at Nicholas as he was about to answer. But suddenly his senses where alarmed by the sound of fast movement. He turned his face to see Lucile pass him before she suddenly stood in front of Nicholas.
She just stared at him for a short while with an angry expression, before she then slashed his cheek with her sharp nails. “How fucking dare you to even bite her! You were meant to protect her, not fucking suck her dry till her last drop.” Lucy yelled at him with a furious anger. But then she stopped as she realized. She then grabbed him by the collar, staring angrily at him. “Why the fuck were you able to suck her dry? Did you…. Oh…. Oh no… Nicholas.” She then said as she let go. She covered her mouth as she stepped back and shook her head.
Lucy calm do…” Wade tried but she just cut him off yelling:” Mind your own fucking business, Wade!” Then she looked at Nicholas once again. She exhaled deeply and sat down in front of him. Meanwhile Wade just looked at Tatia and shook his head:” If they’re not leaving with us, we’ll leave. You need to either get clothed or inside.” He said with a concerned voice. He didn’t want her to get sick or anything. He lifted her before walking over to a still lit torch:” I’m guessing this could be quite useful for you.” He said with a smile on his face.
I cant fix her mind. That’s on you.” Lucy then said. She tilted her head to get a better look at Nicholas. She then sighed as she pinched her eyes at him. “Have you given up? On Lucile? On the child? Do they really not mean that much to you?” she asked. She knew that he was in some sort of dark place right now, and she wanted him to snap out of it, come to his senses. This may have been a harsh method to use, but she didn’t doubt that it could prove quite successful.
She looked at the ground. She wanted a better reaction than that. She really wanted to spark something in him, something that would make him protective of her once again. This was nothing like Lucy, not at all. But she knew what Lucile felt for Nicholas. How important he really was to her. She loved her too much to not help. “You know… A man was trying to lay hands on her.. That’s how we lost our hair..” she said in a toneless voice. She was doubting that continuing would be wise, but now it just had to be said. “His lips on her neck.. His hands rubbing her thighs. How defenceless she was. And that could all happen again. God knows, when it could happen again.” She then said, the last being more of a worry.
As all this was going on, Wade was still carrying Tatia, the closer he could hold her to keep her warm, the better. He figured that her being cold would make her ability weaker. So, him giving her his warmth, would only be useful. Right? He turned his face to look at Lucy and Nicholas. “This seems like a private affair… And you still need to go home. So yeah.. Lets go home.” He said, to thereafter leaning in for a tender kiss on her forehead. Then he walked home, unless she had any inquiries?

// So since they're parting ways, I guess we could call this the end? xD

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm sorry we had to meet like this - Tatia (+Nicholas)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum