Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156998 indlæg in 8151 subjects

You better run - Razor

Go down

You better run - Razor

Indlæg by Selene on Fre 14 apr - 10:44

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] <3


Det var ikke normalt at hun var ude efter det blev mørkt, eller jo - men hun brød sig ikke specielt meget om det. Og lige præcis hvorfor, fik hun en smag af. Hjertet sad i halsen mens hun løb igennem Terrorvilles mørke gader. Nattemørket gjorde det svært for hende at se hvor hun løb, men hun vidste vejen var fremad - det var det eneste hun kunne gøre lige nu. Selene blev jagtet af to vampyrer der åbenbart fandt hendes blod spændende - hvem fandt ikke også shapeshifter blod interessant? Hun skulle bare hjem efter arbejde, men hun havde vel været for stille i noget  tid siden universet synes det skulle sende problemer efter hende? En af fliserne var placeret forkert i forhold til hendes fod, og hun snublede. Faldt ned og slog hovedet mod jorden. Riften i panden, måtte vel kun tiltrække flere mørkevæsner. Snart var de omkring hende, og hun kunne mærke hjertet side i halsen - men hun følte sig så fast frossen. Frygten bankede rundt i systemet, tvang hende næsten til at give op med det samme. De trak hende op og stå, for at se hende i øjnene.
"Such a shame.. waste of a pretty face," hviskede den ene imens han kørte sin håndryg henover ansigtet på hende.
"Just let me go.. okay, no one has to die," prøvede hun at sige og holdt vejret.
"I can hear your heartbeat exploding in your chest.. I guess you already know you will die," sagde en anden og blottede sine tænder for at skære igennem huden på hendes hals. Selene klemte øjnene sammen, og lod et kort skrig glide udover læberne som huden blev flået for jægeren kunne få sit bytte.
"Jeremy stop.. someone is watching," sagde den anden og puffede til vampyren der havde tænderne i Selene. Vampyren trak tænderne til sig og så op.
"What?!" - "someone is watching us."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"Selene
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Razor on Man 24 apr - 21:01


Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] + Halsbånd og bare tær.

Det var duften af shapeshifter der havde fanget hans opmærksomhed først - en fjernt bekendt duft. Han kunne ikke helt tyde det, det var underligt. Egentlig var planen ikke at ligge mere i det. Der var trods alt mange shapeshiftere omkring i denne verden og hvorfor skulle han gå efter en duft bare fordi den virkede en lille smile bekendt? Pfft nej. Han var på job, eller næsten - på en måde. Det var først da duften blev yderligere kraftig - efterfulgt af færten af vampyr at det satte gang i noget i Razor han ikke kunne andet end at reagere på. Hvor var det nogen gange irriterende med sanser der var over det hele - det gjorde det svært at koncentrere sig om hvad man egentlig havde planer om.
Han sprang ned fra det tag han ellers havde været placeret på og luntede i retning mod duftende han før havde opfanget. Duften.. det mørke hår - det var det første der fangede ham og fik hans hjerte til at slå et slag over. Han lyttede slet ikke til de ord der blev vekslet mellem personerne. Det var som om at synet og hørelsen var slået fra et øjeblik og han reagerede på instinkter. Inden man vidste af det havde han bevæget sig omkring dem, placeret på taget over den bygning hvis mur kvinden var placeret ved. Duften af hendes blod slog hård, men han måtte fokusere på at det ikke var hende der skulle være et offer denne aften. - Nej der stod to andre individer der var helt perfekte til den post og det var lige præcis sådan det skulle være.

Med sin kniv i den ene hånd satte han af fra taget og inden vampyren der ellers lige havde drukket af kvinden - nåede at reagere havde han plantet kniven på siden af halsen. Den anden vampyr trådte hurtigt væk. Razor vidste at man skulle være hurtigt når det drejede som om at kæmpe mod disse væsner, så det var præcis hvad han var. Inden den nåede at gribe omkring ham var han springe væk igen. Mod den anden vampyren som hurtigt fik lov at smage kniven dybt i sit lår. Vampyrere helede sandt nok, men det betød ikke at skader ikke sænkede dem bare en smule. Ikke nok til at han ikke fik en tur gennem luften da den ene vampyr greb fat omkring ham - kun en bevægede der skulle give den anden vampyr chancen for at fange shapeshifteren igen. Det satte Razor dog en stopper for da han hurtigt var på benene igen og i et hurtigt spring på skuldrende af vampyren. Denne gang var det ikke kun et stik i halsen med kniven - men også et vrid - først til den ene siden også vred han ellers hovedet helt omkring på vampyren da den faldt til jorden under ham. Den anden stoppede op i sin bevægelse - tøvende.

" Oooops.. " Sagde Razor så bare kort med en svagt knurrende lyd før han rettede sig lidt op. Han holdt blikket mod vampyren der stadig ikke havde rørt sig - enten fordi han ikke vidste hvad han skulle gøre, eller også fordi han måske bare overvejede at smutte i stedet for... Ja - han valgte det sidste. Razor valgte ikke at løbe efter - han rettede i stedet blikket mod shapeshifteren - som til hans overraskende ikke var et bekendt ansigt.
" You're not Tatia.. " Sagde han så bare kort og lod armene glide over kors i det han kneb øjnene lidt sammen.
" What was all of this for then... " Han rynkede kort næsen lidt og klikkede kort med tungen før han slog ud med den ene arm - efterfulgt af en rysten på hovedet. " Well.. It was kinda fun.. actually.. " mumlede han så bare lidt før han skævede mod den døde vampyr. Han rettede så blikket mod hende shapeshiften igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Selene on Ons 26 apr - 19:06

Selene stod kort i sin frygt, mens hun kunne se den ene vampyr prøve ekstremt at holde sig fra hendes blod. En ting der var bedre end engle blod? Jomfruens blod, hvorfor? Ingen anelse, og hun ønskede ærligtalt heller ikke at vide hvorfor. Nogle blandede sig i sammenspillet med vampyrerne, blod over det hele og Selene sprang tilbage. Hun tog sig til det blødende sår, for at stoppe blødningen eller bare holde den tilbage. Det lykkedes hende at komme væk fra kampen, over til den nærmeste mur - hvor hun havde bare en lille chance for at få revet et stykke stof af sin trøje. Lidt praktisk var man da alligevel? Selene fokuserede på at få fikset sig selv, før hun så over imod kampen mod vampyrerne. Hjertet fløj endnu engang næsten ud af brystkassen. Det kom så tæt på, og hun kunne ikke rigtig finde ro i sig selv.  Vedkommende så over imod hende, hvilket fik hende til at holde vejret. You are not Tatia, navnet ringede en klokke for hende - et eller andet sted, men hun kunne ikke rigtig få sat ord på det.  Alligevel var det nok til at hun var tænkende omkring det. Hun prøvede at samle minderne for at koble det, dog uden meget held.
"No I'm not," Svarede hun blot med et lille suk. Måden han agerede på, vidste hun ikke rigtig hvordan hun skulle reagere på. Blodet fra vampyren hang på hendes høj og beklædte hendes hud, men hun valgte at lade det være. Det var ikke fordi at kamp og blod skræmte hende, hun ønskede bare ikke at være en del af det. For Selene havde der altid været en ting der dragede hende ved kampen, men hun havde simpelt bare ladet det være det og undveget det.
"And here I was going to thank you but, seems like I don't have to," mumlede hun let for sig selv og rystede let på hovedet, men måtte ømme sig fra nakkens sår. Et suk forlod hendes læber. "Well good you had some fun," tilføjede hun en smule sarkastisk - men ikke fordi hun medvilje ønskede at være nedladende eller noget. Den mærkelige knægt havde alligevel lige reddet hendes skind, om det var fra bunden af hjertet eller for det sjove i jagten.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"Selene
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Razor on Man 1 maj - 7:58

Han kneb kort øjnene lidt sammen. Studerede nærmest hendes ansigt også uden at ligge det mindste skjul på det. Der var noget ved hende der virkede alt for bekendt, men det var jo tydeligt for en hver at hun ikke var Tatia. Det undrede ham lidt at han havde haft den tanke som den første da han havde opfanget hendes fært. Han rettede sig kort lidt op.
" Obviously not... Maybe it's the shapeshifter that just seemed familiar " Sagde han så bare lidt med et kort trak på den ene skulder. Ikke at han var skuffet - det ville være typisk at Tatia var i problemer så det var faktisk lidt en lettelse at det for en gangs skyld ikke var hende der var i problemer med nogle blodtørstige bæster. Han lod så bare blikket falde ned af gaden før han rystede lidt på hovedet.
" So why do you look like her? Smell like her? " Hans blik fangede hende igen, et måske lidt mere et intenst blik - spørgende, men det naturligt nysgerrige udtryk var der ikke. Det var ikke helt det der overmandede ham nu. Sikkert fordi han godt vidste at man ikke virkede voldsomt skræmmende hvis nysgerrighed var hvad der stod skrevet med blok bokstaver hen over ens ansigt.
" And what did you do to make those idiots run after you? Besides having a scent that could make anyone drool.. " Han lod blikket strejfe lidt op og ned af hende, men valgte så bare at træde lidt tættere på, også selvom han faktisk stod på en ganske normal afstand - men kendte Razor i virkeligheden til en passende afstand - det var altid sjovest at være helt tæt på.

Han havde allerede nu fuldstændig glemt hvad det egentlig var han var på vej til. Arbejde - men hallo, men kunne ikke forvente at hver nat ville være en succes. Så længe han ikke fuckede op på selve jobbet, så var det vel okay at blive distraheret fra virkeligheden et øjeblik. Desuden var det ikke det mest underholdende job der ventede - det virkede for nemt så måske blev det også bare lidt ubevidst udskudt fordi noget til dels mere underholdene var dukket op.
" You don't have to thank me - vampires are stupid. The only thing keeping them alive is their incredible strength - without it they would be totally lost.. " Han rynkede kort næsen en smule. Det var også virkeligheden for ham selv, uden det alt det der ikke var menneskeligt i ham ville han være svag. Noget der slet ikke var værd at tænke på. Han ville ikke være svag, nej stærk og det havde man i denne verden brug for overnaturlighed for at opnå. Sandt et simpelt menneske kunne være stærk - men i nærmest alle tilfælde ville mennesket tabe en kamp mod det mere kraftfulde.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Selene on Lør 6 maj - 20:01

Et fnøs forlod hendes læber, som han sagde ,at hun få genkendelig ud.
"You wouldn't be the first to think that, sorry to disappoint you," svarede hun og trak kort på en grimasse. Det næste spørgsmål fik hende til at rynke forvirret på sine øjenbryn. Hvorfor hun lignede denne Tatia, duftede som hende. Tatia.. Det klingede i hendes hoved, hvilket fik hende til at se tænksom ud. Bare lidt.
"I.. I don't know. It' been ages since I had contact to any kind of relations from my family. But the name Tatia does ring a bell.. somewhere in my mind.. just can't put the puzzle together.. then again.. I was two years old when I lost contact, so don't hang me up on remembering anything," pointerede hun og sendte den fremmede et svagt varmt smil. Selene var kendt for at være denne åbne sociale type, hun kunne tale med alle.

Det næste spørgsmål fandt hun nærmere komisk dog, et lille fnøs i form af et grin forlod de rosenrøde læber.
"I take my scent as a compliment then.. it might be the only reason for a chase.. unless your friend Tatia have some vamp enemies in town?" Spurgte hun og vippede hovedet let på skrå som han trådte tættere på. Selene kneb det ene øje en anelse. Der var noget underligt over ham, på en mystisk måde. Måske skulle hun være bange for ham, men hun var naiv nok til at mene der var noget godt i de fleste folk. Naturligvis kendte hun ondskab og mærke.. krig og vold - men hun prøvede at leve væk fra det. Den blide latter forlod let hendes læber som han kom med kommentaren om vampyrer var dumme. Sandt nok, det var nok den race hun brød sig mest om. De faldne engle og dæmonerne havde hun vendt sig til - men vampyrerne.
"I agree," pointerede hun med et enkelt skuldertræk. "But then again there is more to a person then just their species," tilføjede Selene med et skævt smil. Du var ikke en dårlig person bare fordi du var en falden engel, det havde Moria bevidst for hende. Shapeshifters kunne være ligeså modbydelige og voldsomme som en vred bloddæmon. Når alt kom til alt, var der gaver hver enkel var blevet tildelt - som gjorde man måske havde en fysisk eller mental fodel i livet. Alle havde deres gaver og hvordan man brugte dem var op til en selv.
"What are you? Your scent is a bit off to me. It's very interesting," spurgte hun nysgerrigt mens de mørke øjne så søgende på ham. Hun ønskede at finde ud af et eller andet, hvad vidsste hun ikke helt.
"I'm Selene by the way.. nice but weird to meet you... ?" Hun søgte efter hans navn.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"Selene
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Razor on Søn 7 maj - 20:24

" Wait... So what you're saying... You're family? To Tatia? " Han lod hovedet glide en smule på skrå og holdt blikket rettet mod hendes ansigt. Det ville give mening. Ligheden var der - ikke fordi de lignede hinanden til punkt og prikke - men der var trak der gjorde det muligt at se. " Anyhow! If that is the case - I probably shouldn't eat you, or hurt you - or in general just.. Not lay a hand on you. " Det blev mere og mere bare til en mumlen mens han forsøgte at finde hoved og hale i hvor han egentlig gerne ville hen med sin sætning. Konklusionen var jo at hun var shapeshifter og dem havde han efter han havde lært at kende Tatia, lært at holde sig lidt fra - bare for at være sikker på ikke at ende med at slå en af dem ihjel der stod sin søster nær og på den måde skabe en masse rod der ikke var nødvendigt. Det klarede han fint i forvejen - han behøvede ikke tilføje flere ting til listen over hvorfor Tatia burde holde sig fra Razor.
" I guess it is - sort of a compliment, a dangerous one though.. " Han kneb kort øjnene lidt sammen. I sidste ende var det vel egentlig bedst at have blod som ingen ville have. Skyggevæsner - ad.

" Shapeshifter is actually in top three - such a shame eating them is so risky. Angels are the best, then human and then - mmmhmmm! Shapeshifter. The worst you ask? I know you didn't ask and probably wouldn't so I'm gonna do it for you. The worst iiiiis shadow creatures.. Dusty and old - even if they aren't even old.. " Sagde han og trak kort lidt på den ene skulder.
" I don't think any vampire specifically has her as their target, buuuut who knows.. " Han trak kort lidt på den ene skulder og lod blikket strejfe rundt. Man kunne jo aldrig vide med Tatia - men vampyrerne havde for vane at angribe tilfældigt og ikke planlagt. Hvorfor planlægge noget de vidste de havde styrken til at gøre uden mere tænke bag?

" You wouldn't be the first to say that. I know my scent is off - maybe becaaaause.. I'm just that tiny bit more cool than you.. " Sagde han så bare drillende før han rystede lidt på hovedet. " I'm aaaaa hybrid - Shapeshifter, demon.. And my name is Razor. " Sagde han så bare med et kort trak på den ene skulder.
" Selene.. I guess it's sort of - weird to meet you too? I dont know. Dosen't it bother you that I might have helped those bastards with killing you if I hadn't thought you were Tatia? " Spurgte han så bare og lod hovedet glide en smule på skrå. Okay det havde han nok ikke - men han havde heller ikke forhindret dem i det. Ikke fordi han ikke havde synet det var sjovt at slagte en vampyr - det var altid sjovt. De troede altid de var udødelige - lige indtil de faktisk døde. Mærkelige væsner.
" You don't seem like the scared type - thats cool.. I kinda like that, somehow. " Han rynkede kort næsen lidt men trak så bare endnu engang på skuldrende, men rettede sig så til sidst lidt op.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Selene on Man 8 maj - 9:13

Var hun i familie med Tatia? Hun kendte måske en Tatia, men hun var ikke sikker. Dog virkede det mest sikkert bare at sige ja. Dog var Selene ikke typen der løj bare for at stå sikkert.
"Not sure, maybe. It's not like there is only one person with that name. But if you say I look and smell like her.. I think the odds are with us.. maybe.. damn," svarede hun blot. Det var lidt meget måske at snakke familie, og det havde ikke været det hun snakkede mest om. Det havde hun vel i sidste ende fra Kubo, familie var et hårdt emne. I sidste ende var hun blevet fjernet fra al forbindelse for den, og havde det ikke været for Moria - så havde Selenes liv set helt anderledes ud.
"Trust me, I don't think all this hair is fun to eat," pointerede hun blot og kørte en hånd igennem det tykke mørkebrune hår.  Det var farligt at have hendes fært, og hun vidste det godt. Moria havde advaret hende omkring det, men Selene måtte vel i sidste ende have overbevidst hende om at hun godt kunne klare sig selv.
Han snakkede om blod, eller kød - det kunne hun ikke helt finde ud af. Hvad der var bedst.
"Well for someone who got a taste for blood. I must say I dig angel and human blood. If I need to, but only when I need to," svarede hun uden egentlig at tænke sig om. Det var ikke en hemmelighed, og alligevel var det. Mange ting kunne gå galt, i hendes hoved hvis hemmeligheden kom frem. Moria var virkelig den eneste som kendte den, og Selene hadede den.  "I will stay away from shadowcreatures then," tilføjede hun lettere kækt.  
"If she is a shapeshifter.. doesn't her scent make her an easy target?" Spurgte hun lidt undrende.

Nu fik hun endelig svaret på hans fært. Hvad der fangede hendes opmærksomhed bare lidt.
"Dammit here I thought I was special," svarede hun med et lille grin kort. Han var en blanding, Selene havde aldrig mødt en blanding før. Dog fik hun også hans navn. Let kneb hun øjnene over den næste sætning der forlod den lettere flyvske blandings læber. Burde hun ikke være rystet, jo det burde hun.  
"I guess I'm stupid enough to have a little hope that you wouldn't." svarede hun blot.  Selene var måske lidt naiv, men hun var ikke dum. Hvis hun kunne overleve en anelse længere end først håbet, så tog hun chancen.  Et kækt fnøs forlod hendes læber, som han sagde hun ikke var den bange type.
"I know how the world works. I respect it, but I don't fear it. I'm not scared of death, when I die I die. At least I have done so many things in my life that I'm proud of. Of course I don't have a death wish, but yeah," svarede hun blot og trak lidt på den ene skulder.

Smilet strakte sig op på de fine læber.
"Will you do me a favor?" Spurgte hun så nysgerrigt og vippede hovedet lidt på skrå.  "If Tatia is my family.. I would like to know something about her? Can you tell me anything about her?" Tilføjede hun med et afventende smil.  Selene fik bundet det stykke stof omkring sin hals, så det sad for. Hun måtte skifte stoffet senere, såret måtte vel snart stoppe med at bløde. "We could go somewhere else? Hungry? I could give a meal or cook a meal, I might have some leftovers."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"Selene
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Razor on Søn 14 maj - 16:20

Alt den snakken om mad og smage gjorde jo nærmest en sulten. Måske man alligevel skulle overveje at lave en undtagelse med en shapeshifter i dag? - Nej.. undtagelsen skulle ikke være en shapeshifter der på så mange punkter mindede om Tatia. Slet ikke, det ville jo være at grave sin egen grav. Som om tingene ikke gik forfærdeligt nok mellem dem i forvejen, at slå en ihjel hun helt sikkert havde en forbindelse til - der var grænser for hvor dum Razor kunne tillade sig at være. Men så på den anden side, han havde trods alt nær slået hende ihjel før.
" Not exactly an easy target - she's pretty bad ass. But maybe her scent would make her more.. interesting for those kinds than if she was a.. I don't know - something else without a good taste.. " Han rynkede kort næsen lidt og måtte indrømme at han faktisk blev en smule forvirret over hvad præcis det var han forsøgte at sige. Han havde selv førhen fundet shapeshifters enormt indbydende, så selvfølgelig var der også andre racer der gjorde det. Og de var for det meste lette nok at nedlægge - men nu kendte han Tatia og vidste at hun var stærk og ikke bare sådan lige at få bugt med.

At Selene ikke var bange var både godt og skidt - en ting var ikke at være bange for åbenlys fare. Det var bare dumt. Razor havde selv den dumhed i sig. En anden ting var at det var super praktisk ikke at være bange i Razors selskab for han var drevet af frygt - den mindste smule frygt og han var all in på at gøre livet endnu mere surt for hvem end han var så var i selskab med.
" Death is not really a that fun after all.. " Sagde han så bare med en rysten på hovedet. Hvert fald ikke når det kom til en selv. Det var sjovt at slå andre ihjel. Eller hvad vidste han egentlig om det - han havde været tæt på døden mange gange, men lige frem at gå hånd i hånd med den ud i horisonten. Dog ikke. Han lod blikket glide over Selene før han lod hovedet lidt på skrå.
" You know... Talking about food will kind of always make me want to go with. And sure! I can tell you plenty about Tatia.. " Sagde han så bare med et lille grin men bed sig så kort lidt i læben. Som sagt havde snak omkring mad gjort ham sulten og nu hvor det faktisk nærmest blev serveret. Det kunne han ikke sige nej til. Desuden virkede Selene som en helt fin undskyldning for at glemme at gøre aftenens arbejde.
" What do you wanna know about her? " Spurgte han så bare før han lod blikket glide rundt.
" She's pretty amazing - thats one thing.. " Han nikkede hurtigt nogle gange. Hvis intet specifikt dukkede op for Selene, så måtte Razor jo vride hjernen og komme med alt det han selv så i Tatia. Hvilket var meget - om han helt kunne sætte ord på det. Det vidste han nu faktisk ikke. Han regnede med at hun ville vise vej hvor hen de så end skulle - og fulgte selvfølgelig med når hun begyndte at gå. Ellers ville de jo ende med at stå her og slå rødder. Hvilket ikke var så smart når der egentlig stadig lå en død vampyr og flød midt i det hele. Og det gjorde ikke mord mindre strafbart bare fordi det var en blodsuger man havde ryddet af vejen. Hvis en vagt kom forbi - whoops. Dog kunne man hurtigt slippe væk - ud af deres greb. Razor havde hvert fald fundet sine metoder med tiden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Selene on Tirs 16 maj - 16:37

"Isn't that scaring you? That I could be a serial killer, inviting you into my home just to kill you? Or maybe I'm a rapist or just a sociopath?" Spurgte hun med et skævt dog drillende smil. Selene var ingen af de ting, men det var lidt hans egne ord imod hende. "But I would love to hear more about her," tilføjede hun med et mere neutral venligt smil. Så gav hun Razor et nik til at han kunne følge med hende. Naiv kunne man kalde hende, hun havde intet imod at hjælpe til her og der. Det var lidt hendes ting, der var så mange ting hun havde gang i på en og samme tid. De kom hen til huset, det var ikke et ekstremt stort palæ - men heller ikke en mini bolig. Den var tilpas og hyggelig. Fyldt med en masse malerier på væggene. Hylderne fyldte med forskellige bøger. Borde i stuen fyldt med papirer med både skrift og tegninger. Heldigvis var det ikke noget som Miss cuddles rørte. Det var sket en enkelt gang før og det havde været nok. At være shapeshifter gjorde det meget nemmere at forstå hinanden - til tider. Selene gik ud i køkkenet og gik ud i madkælderen for at fiske nogle ting frem. Nogle ting skulle helst ikke blive for varme før de blev dårlige. Heldigt for Razor og hende var maden allerede tilberedt fra igår - og den skulle egentlig bare have lidt varme. Sådan var det med kød, det var ikke meget af det der smagte ligeså godt koldt som varmt.
"Please, look out for miss cuddles she might want to have a bite.. but I already shared food with her. .and she steals most of it - so watch over it.. got it?" Sagde Selene til Razor imens hun tændte kort op i pejsen.
"What I wanna know about her.. I don't know.. looks.. personality? Everything? Not to sound like a crepey stalker, because.. If I was a creepy stalker.. I would do the stalking myself," pointerede hun og grinte kort af sig selv. Så tog hun kødet og lagde det på en rist over pejsen - blot for at få det gennemvarmet.

Så bevægede hun sig ud på badeværelset hvor hun havde en lille kande med vand til at stå, som hun hældte i et mindre kar, så hun kunne vaske såret. Så snart hun havde gjort det, lagde hun et andet form for forbinding på, for at såret ikke skulle gå op igen. Stoffet med blodet på smed hun i en kurv, med andet tøj der egentlig skulle ud. Katten kom springende hende imøde på bordet og så imod hende med halen i vejret. Selene gik over for at hilse på den snaksagelige kat, der med det samme tog et spring op for at smide sig om Selenes skuldre. Så satte Selene sig i sofaen imens de alligevel ventede på noget mad - hvilket ville give Razor mulighed for at snakke uden at Selene fløj rundt til alle hjørner. De brune øjne så nysgerrigt på Razor, imens hun kælede for katten der egentlig nu bare lå og dovnede den.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"Selene
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Razor on Ons 17 maj - 20:31

Razor så et øjeblik på Selene med et blik der ikke kunne være mere ligegyldigt. " Scared? Me? Who do you think I am? - I rarely get scared - actually almost never. " Sagde han så bare og gjorde kort en viftende bevægelse med sin hånd. " I mean - Even if you were one of those things, nah - wouldn't be scared. Actually I think I might find you even more interesting. Besides the fact that you smell like Tatia - maybe you're more than that.. " Sagde han så bare og kneb kort øjnene lidt sammen. Han trak så bare kort lidt på den ene skulder.
Razor gik dog hurtigt fra det ene emne tilbage i en tænkeboks omkring alt hvad han kunne fortælle om Tatia. Der var så meget, han kunne i sidste ende sikkert snakke for evigt om hende - om folk så orkede at lytte på det eller ej. Et eller andet sted så han jo enormt meget op til Tatia - ja de havde problemer og skænderier men forhåbentlig var det ikke noget der ville ødelægge det søskende-skab de havde.

Så snart de var trådt ind ved Selene var Razors nysgerrighed ikke til at holde tilbage og han gjorde nærmest per automatik sig den frihed at tjekke stedet ud. Hver en lille detalje. Ikke kun at kigge, men at dufte og røre ved alting der ikke lignede noget der kunne gå i stykker.
" Miss Cuddles.. " Razor lod blikket glide rundt mens hans næse sporede sig ind på kattens opholdssted. Hans blik var så bare rettet mod den - mere eller mindre hele tiden. Var det ikke det han var blevet bedt om? At holde øje med katten. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder før han langsomt bakkede afsted og fik sig sat ned på en stol. Men katten forsvandt sammen med Selene - ikke længe men et øjeblik. Han lod så bare blikket flakke rundt i huset igen før han overveje det - endnu engang.
" I think she suffers enough from paranoia already. No need to make it worse by actually following her around. " Sagde han så bare med en rysten på hovedet før han kort bed sig i læben. Ikke at han ikke selv var enormt skyldig i sådan noget. Han havde da fulgt efter hende en gang - eller måske lidt mere end en gang.
" But.. She's - Amazing, beautiful and strong. Mhmm. She's quite tall actually, dark-ish hair and green, blue-ish eyes. Not that the color matters, the look she can pull of is breath taking. Like she's seeing you - but not just the outside you.. Every part of you. " Han trak kort lidt på den ene skulder.
" Her laugh is the best though.. Maybe because it's something you start to miss when it hasen't been around for a while. " Han bed sig kort lidt i læben. " I don't really know how to explain or say what is worth saying about Tatia - she's like this not-describeable-person 'cause she's unreal cool and awesome and.. Not at all what I have ever expected that shapeshifter I met at that time to be. She's sort of the reason you're still alive. I mean, she's the reason shapeshifters are off limit when it comes to food. " Han kunne ikke helt lade være med at grine. " I love her - a lot, not like.. you know. I'm not in love with her, she's like a sister - that would just be weird. And I have Reign - sort of.. It's complicated. Besides she's with Wade - not that I would consider being with Tatia if she wasen't but you know.. Now I'm just confusing right? " Han rynkede panden en smule men lod så blikket falde lidt hen mod katten - som jo nok var Miss Cuddles. Underligt navn - men måske var den bare enormt kælen? Sådan et navn burde Razor have.
" But then again - if you don't know for sure - how can we be sure that she's actually your sister? And not just your - scent-dobbleganger " Han lod hovedet glide en smule på skrå. Han pillede kort lidt ved sine fingre men skævede så bare kort lidt mod maden. Som faktisk var fristende nok bare at tænke på. På trods af hvor mad glad han egentlig var - så glemte han tit og ofte at spise når han var alene. Også selvom der egentlig blev lavet mad til ham hjemme - han var måske bare begyndt at glemme at sige når han endelig gerne ville have noget. Det havde han jo ikke tid til.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Selene on Søn 4 jun - 14:28

//Aftalt slutning aka out ccc:

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"Selene
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You better run - Razor

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum