Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
» Nella's fraværs side
Today at 15:30 by Nella

» Believe - Ethan
Yesterday at 23:27 by Ethan

» I could use some time off (Razor)
Yesterday at 22:32 by Razor

» Et meget koldt møde - Quinn
Yesterday at 21:34 by Kira

» Fleeing from hunters - Ethan
Yesterday at 21:18 by Kira

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 2:45 by SIRTIMM

» Why did you do it I rather would die than being creature of night- fortids emme (Tenebrous)
Ons 21 jun - 23:01 by Meredith

» Dungeons and deadly parties (Luce)
Ons 21 jun - 19:09 by Tenebrous

» Of all the places! (Lori)
Ons 21 jun - 15:08 by Lori

Top posting users this month
Razor
 
Selene
 
Kira
 
Rex
 
Reign
 
Angelica
 
Aaron
 
Miss Smith
 
Sean
 
Isabelle
 

Statistics
Der er i alt 280 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 148651 indlæg in 7600 subjects

Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Kai on Tirs 18 apr - 2:34


So do you?

Nu har jeg været væk i lang tid, men jeg er endelig tilbage og det betyder jeg vil have gang i mine karakterer. Derfor laver jeg her en multisøgning, så man kan se hvem jeg søger ting til. Det skal lige siges, at han altid er op for hvad end man skulle have lyst til, så i behøver ikke holde jer tilbage. Jeg dømmer ikke, og er altid klar på et emne!

Nogle regler

Længden Jeg kan godt lide en god længde [snakker ikke om en roman], men en god længde på over de 400 ord...så er jeg da godt tilfreds! Selvfølgelig vil jeg ikke tvinge folk ud i at skrive langt, men jeg vil være lykkelig hvis man i det mindste så mindst skrev over 200 ord. Dette betyder ikke du skal skrive 200 ord, men det ville da være dejligt.
Svar Nu er jeg i gang med mit allersidste år af gymnasiet, kan jeg til tider være langsom om at svarer i emnerne. Jeg håber derfor i kan acceptere, jeg til tider vil være lidt langsom. Er jeg over 14 dage om at svare, er i mere end velkommen til at skrive en besked Smile
URL FC Det er en smagssag, nogle kan lide kakao og andre kan lide kaffe. Jeg er i den smagsgruppe, som ikke er en stor fan af Faceclaims som ikke er levende personer. Det er intet had imod de som bruger URL (non living, animated, anime and so on) faceclaims ^-^

Mine karakterer
Dem jeg søger på

@Angel -  Angel er på ingen måde den søde engel, som hendes navn måske kan give en ide om. Hun har været i fange skab hele sit liv, grundet hvad hun gjorde mod sin mor (hun fik hende til at begå selvmord). Hendes far fandt hendes evne nyttig, og valgte at eksperimentere lidt med hende, så takket være noget blod (som hun er afhængig af), er hendes evne blev stærkere. Dog siden hun aldrig rigtig har været udenfor katakomberne, er hun ukendt om en hel del ting. Hendes uvidenhed betyder dog ikke hun er uskyldig, da hun har mange ofre bag sig. Mange som har begivet sig ned i katakomberne, har været offer for hendes vrede eller ubehag. Dette vil sige hun enten kedet sig eller fandt dem irriterende. Hun har dog også en relativ god side til sig selv, men grundet hendes evne er hun også ekstrem ustabil og hun kan nemt blive triggered.

@Arodeth - Hun er min lille dronning, hvis skønhed er kendt blandt hendes folk. Hun er i den grad en modsætning til Angel, da hun bær stabilitet med sig, og hun bukker ikke nemt under. Blandt sit folk, er hun kendt som en moderfigur, og en hjælpende hånd. Hun er med andre ord, den som hellere end gerne vil bruge flere timer på en person, hvis det kan hjælpe vedkommende. Arodeth er halvt om halvt fanget i et tomt ægteskab, med en mand hun mere anser for en ven end en elsker (Der kan være en potentiel elsker). Om ikke andet har hun en masse fantastiske børn hun elsker. Hun er en kvinde, som ikke skelner forskel på de forskellige racer, eller for den sags skyld køn, hun anser alle for smukke væsner, og hvis hun kan hjælpe nogle, vil hun hellere end gerne.

@Kai – Kai har som så mange af mine karakterer, en vis problematisk fortid over sig. Han blev født ind i en ganske speciel pack, hvor børn blev brændemærket og var man ikke født varulv, ville man blive tvunget forvandlet i en alder af 4. Modsat så mange andre, blev han født som en Nightcane, hvilket var meget sjældent i flokken. På trods af hvor charmerende, og blid Kai kan være, så har han også seriøse problemer med at blive forladt (stammer fra hans forældre blev slået ihjel foran ham), og i disse situationer kan han reagere aggressivt. Ikke desto mindre er dette noget han arbejder med. I en ung alder mødte, og forelskede han sig i Alycia, en kvinde som var den første kvinde, til at stjæle hans hjerte. Deres forhold varede dog ikke, og på trods af deres brud er de endnu bedste venner. Senere mødte han Andrea, og de endte up med at forelske sig i hinanden. Ægteskabet med hende, resulterede i at han blev konge over Sunfury. Med deres ægteskab fik han også en steddatter (Elena) og en biologisk søn (Drew). Som så mange af hans tidligere forhold, varede ægteskabet til Andrea heller ikke evigt. De blev enige om en skilsmisse, hvor hun forlod titlen som dronning, og efterlod ham tilbage som konge med deres søn Drew.

@Lithra – Fanget af sine forældre, er Lithra tvunget til at kæmpe hver dag. Hun er skabt ud fra en ide, om en shapeshifter, som var tvunget ud i kamp og mere specifikt i vedkommendes dyreform. Lithra var født uskyldig, og med ganske kærlige forældre, men efter de opdagede hvad hun var, begyndte hendes far (Kurt) at træne hende. I starten vidste hun ikke hvad de var, hvorfor han netop gjorde det. Dog som 10-årig fandt hun endelig ud af, hvad træningen gik ud på, som hun blev kastet ind i en arena i kamp mod en ulv. I takt med hun blev ældre, fik familien også flere penge ud af kampene, og de begyndte at købe slaver, mere specifikt andre shapeshiters. Kunne deres dyreform ikke bruges, blev de blot solgt videre. Dog blev ingen af dem dræbt, de eneste der blev dræbt, var dyrene.

@Neal – Neal er en kompliceret mand, med en del tillidsproblemer. Han voksede op i skyggen af sin tvillingesøster Dahlia, hvor hun var familiens elskede barn, og han blev derimod sat til at passe sine yngre søskende. Han har oplevet svigt, og mistet så mange i sit liv, dette har medført han har en del aggressioner i sig. Dette bliver kun værre, af det faktum hans evne gør ham ekstremt sulten hele tiden. Ikke desto mindre bær han en charme omkring sig, og er i stand til at charmere sig ind på folk. Han er også ekstremt fascineret af dødelige, netop fordi de er det mere skrøbelige, i forhold til hvad de udødelige er. Hvorfra denne interesse og spænding kom fra, ved han faktisk ikke. Ikke desto mindre, har mange af hans elskere/elskerinder derfor været dødelige, hvilket har givet ham endnu flere tab. Han er bedste ven med Andrea, og den ”ældre bror” af Josette.

@Nikolay – Nikolay ligner en typisk Incubus, han er charmerende, flirtende og måske endda også smuk. Han er dog samtidig også intelligent, og ekstremt fascineret af den menneskelige hjerne, samt hvad den kan gøre. Med andre ord, er han ganske god at snakke med, hvis man har indre problemer eller andet lig dette.  Dette betyder dog ikke, at han ikke er uden problemer, hvilket vises i hans mareridt og problemer med sin vrede. Ikke desto mindre besidder han ikke megen brutalitet i sig, og han forsøger altid at forholde sig i ro.  Dette kommer af, at hans evne er triggerede under situationer af intens vrede. Når først han er vred, så bliver han et helvede at være tæt på, for i hans monster form kender han ikke forskellen på ven eller fjende. Ikke desto mindre er det netop, på grund af denne evne, han oftest holder igen med sin vrede. Sex er dog et fantastisk middel mod hans vredes problemer.


Mine karakterer
Dem jeg endnu ikke søger på
Men stadigvæk kan bruge


@Angelique
@Autumn
@Bellamy
@Christian
@Faith
@Matthew
@Natasja
@Niylah
@Nora
@Valeria
@Rhaella
@Roslin

Det var vel det jeg havde, jeg skriver måske mere på senere... men indtil nu er det alt. Så nu håber jeg blot at høre fra jer!


Sidst rettet af Kai Tors 15 jun - 20:02, rettet 1 gang

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
avatar
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 55
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Tatia on Tirs 18 apr - 18:10

Lithra & Tatia!
I will send you the informaiton!

_________________

Even in times of trauma,
we try to maintain a sense of normality
until we no longer can.
That, my friends, is called surviving.
Not healing.
We never become whole again ...
we are survivors. If you are here today...
you are a survivor.

But those of us
who have made it thru hell and are still standing?
We bare a different name:
warriors.


avatar
Tatia

Antal indlæg : 601
Reputation : 18
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Nora on Tirs 18 apr - 18:16

@Tatia skrev:Lithra & Tatia!
I will send you the informaiton!

OMG YAS!!!!
uhhh glæder mig allerede <3

_________________


"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 380
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Nora on Tirs 18 apr - 18:36

I don't bite, så kom endelig Smile

_________________


"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 380
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Claan on Tirs 18 apr - 20:22

Jeg tænker måske Neal og Claan ^^
Plottet har jeg endnu ikke helt funder ud af XD
og/eller Claan og Nikolay..

Claan kunne helt sikkert have nogle indre problemer han kunne bruge hjælp med XD
avatar
Claan

Antal indlæg : 50
Reputation : 2
Bosted : har intet
Evner/magibøger : Adræthed.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Nora on Tirs 18 apr - 21:45

@Claan skrev:Jeg tænker måske Neal og Claan ^^
Plottet har jeg endnu ikke helt funder ud af XD
og/eller Claan og Nikolay..

Claan kunne helt sikkert have nogle indre problemer han kunne bruge hjælp med XD

Jamen hej Very Happy

Hvad ser du ske mellem Neal og Claan?
Er det i den negative ende, eller i den positive ende?

Per Nikolay og Claan, ser jeg er helt sikker på, at han hellere end gerne ville hjælpe ham. Han er ekstremt fascineret af hjernen, og vil meget gerne hjælpe andre omkring sig!

Men siden du ikke vidste noget mellem Neal og Claan, skal vi så ikke tage det mellem Nikolay og Claan i stedet for?

_________________


"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 380
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Claan on Lør 22 apr - 21:44

Jo det lyder som en god ide ^^
Men hvordan skal de mødes? Very Happy
Det er jo altid det store spørgsmål ^^
avatar
Claan

Antal indlæg : 50
Reputation : 2
Bosted : har intet
Evner/magibøger : Adræthed.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Lilith on Lør 22 apr - 23:05

Damn.. soo many to choose from! n_n
Og så self. stadig søger :3 og ka' bruge Lilith til noget xD
avatar
Lilith

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Where Blake pack's territory is
Evner/magibøger : To be able to transform back and forth as she pleases

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Man 24 apr - 19:16

@Claan skrev:Jo det lyder som en god ide ^^
Men hvordan skal de mødes? Very Happy
Det er jo altid det store spørgsmål ^^

Det er jo lige det!
De kunne støde ind i hinanden, og den vej igennem falde i snak?

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Man 24 apr - 19:18

@Lilith skrev:Damn.. soo many to choose from! n_n
Og så self. stadig søger :3 og ka' bruge Lilith til noget xD

Hahaha Razz

Well vi kan starte med, at finde ud af hvad du søger efter, også kan vi vælge en karakter?

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Kierian on Tirs 25 apr - 17:35

SMUKSAK!!!!!! Du skal emne med Kierian <3 <3 <3

_________________
"What happened to you?"
"I guess.... I just stopped caring?"
avatar
Kierian

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Bosted : Ingen steder.
Evner/magibøger : Painful stare.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Lilith on Tirs 25 apr - 17:51

@Neal skrev:
@Lilith skrev:Damn.. soo many to choose from! n_n
Og så self. stadig søger :3 og ka' bruge Lilith til noget xD

Hahaha Razz

Well vi kan starte med, at finde ud af hvad du søger efter, også kan vi vælge en karakter?

hmm.. uh uh uh hva' med et møde mellem Lil og Lith?! like Lilith hjælper Lith med at slippe fri for et kort tid, giver hende smagen af frihed og en jagt ku' blive sat igang efter Lithra af hendes forældre og hvis vi sku' gøre det rigtig dramatisk, ku' Lithra blive fange igen samtidig med at Lithras forældre fanger Lilith, i håb om at ku' bruge lilith varulve form til noget og så ku' der ske alt muligt, Lilith ku' slippe fri etc. etc? C:
avatar
Lilith

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Where Blake pack's territory is
Evner/magibøger : To be able to transform back and forth as she pleases

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Tirs 25 apr - 18:00

@Kierian skrev:SMUKSAK!!!!!! Du skal emne med Kierian <3 <3 <3

SMUKLINGG!!! <3
Selvfølgelig!
hvilken en af mine skal møde dn smukke Kierian? <3

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Tirs 25 apr - 18:05

@Lilith skrev:hmm.. uh uh uh hva' med et møde mellem Lil og Lith?! like Lilith hjælper Lith med at slippe fri for et kort tid, giver hende smagen af frihed og en jagt ku' blive sat igang efter Lithra af hendes forældre og hvis vi sku' gøre det rigtig dramatisk, ku' Lithra blive fange igen samtidig med at Lithras forældre fanger Lilith, i håb om at ku' bruge lilith varulve form til noget og så ku' der ske alt muligt, Lilith ku' slippe fri etc. etc? C:

Well problmet med Lithra, er hun ikke bær nogen form for tillid til andre. Hun er vokset op med, at kæmpe og at kæmpe er det eneste hun kender til. Derudover er hun alfa til en flok, så hun ville højst tænkelig ikke forlade stedet, uden at have sin flok med sig (har også allerede en ide til hvordan hun skal ud Wink)

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Lilith on Tirs 25 apr - 18:07

@Neal skrev:
@Lilith skrev:hmm.. uh uh uh hva' med et møde mellem Lil og Lith?! like Lilith hjælper Lith med at slippe fri for et kort tid, giver hende smagen af frihed og en jagt ku' blive sat igang efter Lithra af hendes forældre og hvis vi sku' gøre det rigtig dramatisk, ku' Lithra blive fange igen samtidig med at Lithras forældre fanger Lilith, i håb om at ku' bruge lilith varulve form til noget og så ku' der ske alt muligt, Lilith ku' slippe fri etc. etc? C:

Well problmet med Lithra, er hun ikke bær nogen form for tillid til andre. Hun er vokset op med, at kæmpe og at kæmpe er det eneste hun kender til. Derudover er hun alfa til en flok, så hun ville højst tænkelig ikke forlade stedet, uden at have sin flok med sig (har også allerede en ide til hvordan hun skal ud Wink)

oh okay xD
avatar
Lilith

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Where Blake pack's territory is
Evner/magibøger : To be able to transform back and forth as she pleases

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Tirs 25 apr - 18:35

@Lilith skrev:oh okay xD

Men hvis det er du gerne vil emne, med en som kan forvandle sig til et dyr, så har jeg følgende:

@Niylah - Hun er en shapeshifter
@Matthew - Han er en blanding mellem en dæmon og en varulv, og kan også forvandle sig på kommando
@Kai - Han er en Nightcane, og har en evne lig hende, hvor han er i stand til at bestemme hvornår han vil forvandle sig
@Rhaella - Hun er en shapeshifter, hvis evne er lig Lithra's

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Kierian on Tirs 25 apr - 18:39

Tænker at siden Kierian er i familie med Moon (Dog ved han det ikke), kunne det være spændende hvis han mødte Autumn!

_________________
"What happened to you?"
"I guess.... I just stopped caring?"
avatar
Kierian

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Bosted : Ingen steder.
Evner/magibøger : Painful stare.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Tirs 25 apr - 18:41

@Kierian skrev:Tænker at siden Kierian er i familie med Moon (Dog ved han det ikke), kunne det være spændende hvis han mødte Autumn!

Uhhh spændende Very Happy
Han kan da sagtens møde Autumn!
Hvad tænker du der skulle ske i emnet? Eller hvilken form for relation ønsker du med hende?

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Lilith on Tirs 25 apr - 18:54

@Neal skrev:
@Lilith skrev:oh okay xD

Men hvis det er du gerne vil emne, med en som kan forvandle sig til et dyr, så har jeg følgende:

@Niylah - Hun er en shapeshifter
@Matthew - Han er en blanding mellem en dæmon og en varulv, og kan også forvandle sig på kommando
@Kai - Han er en Nightcane, og har en evne lig hende, hvor han er i stand til at bestemme hvornår han vil forvandle sig
@Rhaella - Hun er en shapeshifter, hvis evne er lig Lithra's

uhh Niylah og Rhaella c:
men ka' se du kun søger til rhaella, så rhaella ku' være sjov at ha' et emne med Very Happy
avatar
Lilith

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Where Blake pack's territory is
Evner/magibøger : To be able to transform back and forth as she pleases

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Tirs 25 apr - 18:59

@Lilith skrev:uhh Niylah og Rhaella c:
men ka' se du kun søger til rhaella, så rhaella ku' være sjov at ha' et emne med Very Happy

Jeg søger ikke kun til Rhaella, jeg søger til dem alle

Men sure, hvad har du i tankerne?

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Lilith on Tirs 25 apr - 19:30

@Neal skrev:
@Lilith skrev:uhh Niylah og Rhaella c:
men ka' se du kun søger til rhaella, så rhaella ku' være sjov at ha' et emne med Very Happy

Jeg søger ikke kun til Rhaella, jeg søger til dem alle

Men sure, hvad har du i tankerne?

hm... ku' være interessant hvis de mødtes i hendes arenaen som Rhaella bli'r sat i af sin far, altså at Rhaellas far ku' forveksle Lil med en shapeshifter og bringer Lil ind for at kæmpe mod Rhaella og Rhaellas far finder ud af at han har begået en fejl da han finder ud af at han lige har lukket sin datter ind i en arena med en gigantisk varulv. ku' skabe noget nice drama ^^
Ku' endda gøre det endnu mere interessant at kampen sker lige som fuldmånen stiger til vejrs, hvilket gør Lilith ekstrem stærk og hun har ingen kontrol xD
avatar
Lilith

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Where Blake pack's territory is
Evner/magibøger : To be able to transform back and forth as she pleases

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Neal on Tirs 25 apr - 19:40

@Lilith skrev:hm... ku' være interessant hvis de mødtes i hendes arenaen som Rhaella bli'r sat i af sin far, altså at Rhaellas far ku' forveksle Lil med en shapeshifter og bringer Lil ind for at kæmpe mod Rhaella og Rhaellas far finder ud af at han har begået en fejl da han finder ud af at han lige har lukket sin datter ind i en arena med en gigantisk varulv. ku' skabe noget nice drama ^^
Ku' endda gøre det endnu mere interessant at kampen sker lige som fuldmånen stiger til vejrs, hvilket gør Lilith ekstrem stærk og hun har ingen kontrol xD

Har du læst Rhaella's profil?
Hun er ikke en arena, det er Lithra. Rhaella lever i naturen og er ret fri

_________________
avatar
Neal

Antal indlæg : 67
Reputation : 0
Bosted : I en villa i Terrorville District
Evner/magibøger : Kommer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Lilith on Tirs 25 apr - 19:48

ups rodede rundt i det o.o
avatar
Lilith

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Where Blake pack's territory is
Evner/magibøger : To be able to transform back and forth as she pleases

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Kai on Ons 10 maj - 22:04

@Lilith skrev:ups rodede rundt i det o.o

Yeah det ser sådan ud, men det sker for selv den bedste!
Men så lad os starte forfra, hvilken en af mine karakterer ønsker du at emne med?

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
avatar
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 55
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Kai on Ons 10 maj - 22:04

Søger endnu btw

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
avatar
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 55
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Come happy (Multisøgning) - 15/06 - 17

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum