Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» A slave ~ Octavia
Today at 0:04 by Davia

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 23:48 by Sierra

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 23:33 by Lydia

» Soo... I guess were suppose to marry. - Anthony
Yesterday at 23:31 by Anthony

» Hunter or Prey ~ Lori
Yesterday at 23:11 by Lori

» Royal Flush - Lori
Yesterday at 22:55 by Lori

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:41 by Lith’rra

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 17:09 by Ryder

» [Afstemning] Dato for møder!
Yesterday at 14:08 by Atreyu

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156812 indlæg in 8145 subjects

Catch me if you can - Remiel

Go down

Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Katlin on Tirs 18 apr - 10:01

"Come on, Kubo!" Råbte hun efter ham som hun løb henover flokkens grund. Den muntre klang i stemmen og det livlige blik - alt tegnede på at hun havde det godt, hvilket også var rigtigt. Katlin var faldet til, men det kunne hun ikke have gjort uden Kubo. Sandt nok hjalp det at have Kaeden her, men han var meget optaget af Luna også - naturligvis også af Katlin også. Hun var klædt i et par shorts og en lettere løs top, intet på fødderne som hun løb igennem græsset mod vandfaldet. Lysningen var deres floks grund, så selvfølgelig kunne de løbe hen til deres vandfald. "I don't believe I'm faster then you, come on!" Råbte hun atter og grinte af Kubo. Han var nok den eneste person hun virkelig godt kunne lide her, måske mere end det hun egentlig burde - men det var en mindre detalje. Katlin kunne lide hans anderledes personlighed, i forhold til personer hun havde mødt i sit liv som var overfladiske og kun tænkte på penge samt magt - så var Kubo fantastisk. Han var langt mere hendes type end Evan. Gav vide hvad Kaeden ville sige, hvis han kendte til hende lille forelskelse på Kubo? Han ville sikkert drille hende, hun glemte aldrig hvordan hun havde drillet ham med Luna - det ville blive payback. Katlin stoppede op langs vandkanten, og gik baglæns som hun så drillende på den anden shapeshifter.
"You are meant to catch me, come on," sagde hun med en mild latter som hun så mod Kubo.

//@Remiel <3

_________________

When you are raised to sit and stare at people, you realize something.
You can see their true colors faster.. you learn the way they think and speak.
It is not that hard to find yourself being that, they broke you from such young age.
My dear, your fight has just begun - fight for who you are, before it is too late.
avatar
Katlin

Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : South side of Ashen Wood
Evner/magibøger : Splitting

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Remiel on Man 1 maj - 8:33

" Sure thing! But you got a crazy ass head start! " Lød det fra Kubo som han forsøgte at vikle sig ud af sit tørklæde mens i farten efter Katlin. Det var jo kun fordi han ikke ville kvæles i det undervejs. Ikke at det ville ske men vinden havde alligevel talent for at kludre ting ind på den mest ubehagelige måde.
Han lod blikket hvile mod hende og kneb kort øjnene lidt sammen med et lille grin før han så bare rystede lidt på hovedet. " You're really not though - I sort of did it on purpose you know.. Let you think, that you're waaaaay faster than me.. " Han trak kort lidt på den ene skulder før han så stoppede op med en god - stor sikker afstand til vandet. Folk kom og gik i flokken - ikke tit men det skete, dog måtte Kubo nok indrømme at Katlin var en af dem han satte mest pris på var kommet til flokken. Også selvom hun som så mange andre havde en masse i rygsækken - så gjorde hendes selskab ingen skade overhovedet. Hun kunne altid bringe ham i et bedre humør - ikke fordi Kubo var den person der led mest af dårligt humør - glæde kom naturligt til ham og han havde evnerne til at sætte pris på de små ting i kaotiske tider.

" Stop bragging! My scarf tried to strangle me - that slowed me down. Obviously I'm the fastest and no doubt about that I'm capable of catching you easily.. " Han rystede så bare lidt på hovedet før han lod armene glide over kors. Han rettede sig kort lidt op men sendte hende så bare et drillende smil. Lige nu brugte hun jo bisse tricks - han nærmede sig ikke vandet mere end han havde gjort og hun stod så tæt på - selvfølgelig kunne han ikke fange  hende når hun var hvor hun var. Han rettede sig så bare lidt op.
" But ofcourse - " Sagde han så bare lidt og trak kort lidt på den ene skulder. " Getting caught - who would want that. " Han plantede så bare sine hænder lidt i sine lommer og rettede blikket mod hende. " I'm just - pretty much the best hug you could ever ask for - and that you're running away from - you know that right? " Han sendte hende et lille smil - stadig et af de mere drillende af slagsen.
" I would totally let someone like me catch me - mmm, you should.. " Tilføjede han så bare med et lille grin før han så alligevel trådte et par skridt tættere på hende, små skridt. Bare lyden af vandet gjorde ham nervøs - hvor irriterende en ting det så end var, han kunne ikke rigtig gøre ved det. Selvom han virkelig burde arbejde på den deprimerende skræk.

_________________

I close my eyes at night, hoping for a better tomorrow.
avatar
Remiel

Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Bosted : Ashenwood Forest
Evner/magibøger : Manipulering af electricitet.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Katlin on Man 1 maj - 9:44

I sort of did it on purpose you know.. Let rullede hun drillende med øjnene.
"Yeah right, isn't that what everyone says?" Spurgte hun og lagde hovedet en anelse på skrå. Måske var det ikke helt fair, at gå så tæt langs vandet. Men måske ville hun også se, hvor langt han ville gå. Det var underligt, Katlin havde aldrig troet hun skulle få tillid til et andet mandfolk end Kaeden - ikke efter Evan. Men der var Kubo kommet, og ramt ind i hende - bogstavligtalt, og siden den dag havde han ikke været til at slippe af med igen. Katlin satte virkelig pris på det dog, at have en anden end sin bror at grine med og dele ting med. Det var ikke ligefrem fordi, at hun kunne dele alt med Luna og hun kunne ikke rigtig sige noget uden Kaeden ville vide det. Let trak hun på skulderen, med et halv overlegent smil som han gav sit tørklæde skylden. En mild latter gled henover hendes læber som hun rystede på hovedet af ham. Så bevægede hun sig lidt væk fra vandet, men tog ikke øjnene fra ham Getting caught - who would want that. Hun så eftertænk som ud,
"That depends on a lot of things," sagde hun og trådte lidt nærmere ham. Hun virkede så uskyldig. Katlin var uskyldig, og så alligevel. Katlin stoppede op med passende afstand til at hun kunne smutte til siden, hvis han skulle ændre tempo hen af vejen. You know that right? Let kneb hun drillende sine øjne.
"Should I know that, well you might have to show me then," sagde hun med et drillende dog også en anelse udfordrende toneleje.

Katlin så sit snit og satte i løb igen. Denne gang hen forbi ham, for hurtigt at hvilke hans tørklæde af ham. Hun trådte et par skridt til siden og så på det.
"How bad to you want this back?" Spurgte hun drillende og så stadigvæk udfordrende på ham. Så tog hun tørklædet på, og gav sig til at gå lidt stille til siden, modsat af vandet. Hvor fantastisk det var endelig at give slip på, hvem folk ønskede hun skulle være - for blot at være, den person som hun havde gemt på så længe. Friheden.
"Catch me if you can," drillede hun. Katlin vidste, at han var hurtigere end hende. Han kendte grunden bedre end hende. Katlin holdt det dog på et niveau, hvor hun vidste det var okay. Katlin ønskede ikke at komme på den forkerte side af nogle, grundet fortiden nok mest - så der var hun påpasselig og måske en anelse forsigtig. Alligevel fik Kubo hende til at udfordre sig selv lidt på den frygt.

_________________

When you are raised to sit and stare at people, you realize something.
You can see their true colors faster.. you learn the way they think and speak.
It is not that hard to find yourself being that, they broke you from such young age.
My dear, your fight has just begun - fight for who you are, before it is too late.
avatar
Katlin

Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : South side of Ashen Wood
Evner/magibøger : Splitting

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Remiel on Søn 14 maj - 18:07

" Well! You should know by now that I'm not everyone - so what I say always is different from.. Everyone. " Sagde han så bare med et smil om læben og et kort trak på den ene skulder. Han holdt øje med hvor hun bevægede sig hen. Og smilet var ærlig talt en smule svært at holde på afstand. Der var intet som Katlins smil. Det smittede mere end noget andet - ikke kun glæden hun udviste i ansigtet men også alt andet. Oprigtig glæde var svær at finde - men når Kubo var sammen med Katlin, så virkede det ret oprigtigt. Han selv var mere eller mindre glad hele tiden, han havde sine tidspunkter hvor tingene ikke var sådan - men det skete sjældent. Alligevel var der noget ved dette selskab der gjorde det lige den smule mere overvældende. På den gode måde selvfølgelig. Det var værd at værdsætte når det spillede over hendes læber. Han hævede kort lidt et bryn da hun kom helt tæt på - men det at hun valgte at nakke hans tørklæde og rende på afstand fik ham til et øjeblik at stå tilbage måbende.
" Ooooh nooo.. You didn't.. " Sagde han så og forsøgte at holde et seriøst udtryk - helt og aldeles uden held. Smilet forblev i hans øjne også selvom det ikke var tydeligt over hans læber.
" You're such a loony! Come back here! " Han rystede kort på hovede men var så bare hurtigt efter hende. Et par gange bare lige for at 'skræmme' hende - ikke fordi han gjorde et forsøg på at være skræmmende - nærmere bare tæt på at fange hende.

" But yea! I want it back.. " Sagde han så bare med et grin før han så faktisk gjorde en indsats for at fange hende. Det var ikke fordi det var nemt, men heller ikke helt svært. I et snuptag havde han fanget hende med armene omkring hende. " Gotcha! " Sagde han så drillende og holdt blikket mod hende, det var dog et halvt kram der meget hurtigt blev til en kilden i stedet. Før han snuppede tørklædet ud af hånden på hende. Kun fordi det jo egentlig var grunden til at han fangede hende nu. Selvom det at være tæt på hende slet ikke var en dårlig ting.
" Maybe I'm not as slow as you think? " Han kneb kort øjnene sammen og så mod hende. Hvem der egentlig var hurtigst? I sidste ende var det nok Katlin - hvis de lavede et lang distance væddeløb. Taget i betragtning hvilke dyr der gemte sig i dem. Han rettede sig så bare kort lidt op og slap hende helt før han så bare viklede tørklædet omkring hendes hals - selvfølgelig ikke stramt, bare helt løst. " You know - it kinda fits you better anyway.. " Sagde han så bare lidt med et kort trak på den ene skulder. Også var det jo ikke engang løgn.
" Did I ever tell you that... I actually found my sister - or she found me but.. My twin.. " Han holdt blikket mod hende med et smil om læben før han så kort trak lidt på den ene skulder. Endnu en ting der gjorde det hele noget bedre at være til. Hvordan kunne man klage over at være genforenet med sin anden halvdel?

_________________

I close my eyes at night, hoping for a better tomorrow.
avatar
Remiel

Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Bosted : Ashenwood Forest
Evner/magibøger : Manipulering af electricitet.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Katlin on Søn 14 maj - 18:57

Det store smil på læberne kunne ikke købes for noget i verden, og Katlin var oprigtig glad. Noget hun ellers kun var når hun var sammen med Kaeden også. Der havde ikke været meget glæde i hendes tideligere år, og nu var den der endelig. Kubo fangede hende, fik svunget armene omkring hende - en rar følelse virkelig. Den fik hende til at ånde lettet ud, også selvom hun var klar over det hele der forgik  - så kom det stadigvæk som en overraskelse for hende. Det var ikke ligefrem fordi, at hun var velkendt med denne her kildrende følelse i sin mave. Heller ikke med de slag hjertet sprang elegant henover. Latteren dansede henover læberne i deres søde muntre tone. Han snubbede tørklædet ud af hendes hånd, legen var slut - eller i hvert fald indtil videre. Katlin tog ikke øjnene fra ham, hun kunne ikke - heller ikke hvis hun ønskede.
"I might just have underestimated your ability to run, Kubo," svarede hun med et lille drillende smil. En ræv imod en tiger i et væddeløb - hvem ville egentlig vinde. Det ville komme an på ruten, distancen - mange ting. Måske var det i virkeligheden hendes mening at han skulle fange hende, bare for at have en undskyldning for ham til at blive tæt på. For det ønskede hun egentlig blot, at hun kunne forblive bare lidt tættere på - måske bare kramme ham uden en egentlig grund, bare gøre det. Det var naturligt for Katlin at have en grund for de ting hun gjorde, mest fordi hun var van til Evans vrede hvis hun ikke havde en god nok grund - og ikke mindst var hendes forældre heller ikke de mildeste væsner. Derfor havde hun det godt herude.

Han slap hende helt, hvilket fik hende til at hive vejret lidt ekstra ind - dog ganske lydløst. Det var en ukendt kulde, der gled henover hendes hud - og hun ønskede at mærke den varme igen. Vidste det ikke ville ske med det samme. Han viklede tørklædet omkring hendes hals, ganske blidt - i forhold til hvad hendes hjerne kunne tvinge hende til at forstille sig. Sjovt nok havde hendes hjerne ingen magt over hende når hun snakkede med Kubo - det var befriende.
"Don't say that, I might just keep it," svarede hun med samme varme tandsmil og samme legende blik i øjnene. Samtalen blev lidt anderledes, da han fortalte hende, at han havde fundet sin søster. Let løftede hun ekstramt glad på øjenbrynene.
"Oh my.. For real?" Udbrød hun og samlede hænderne op foran sine læber. "Kubo.. That is.. That is amazing!" tilføjede hun i samme glade toneleje. Katlin kendte til følelsen. Alt for godt. At tro Kaeden var død, havde skubbet hende ud i en uendelig mørkt sti imod hævntørst.. til hun fandt ud af at han var i live. I ren reaktion kastede hun armene omkring ham, og lukkede ham ind i et tæt kram.
"I'm so happy for you," sagde hun i et mere neutral glad toneleje i forhold til sine udbrud. Katlin overtalte sig selv til at give slip på Kubo og træde et skridt tilbage - dog uden at tage øjnene fra ham.
"Tell me about her.. her name.. how she looks like.. everything," sagde Katlin og så spændt på Kubo.

_________________

When you are raised to sit and stare at people, you realize something.
You can see their true colors faster.. you learn the way they think and speak.
It is not that hard to find yourself being that, they broke you from such young age.
My dear, your fight has just begun - fight for who you are, before it is too late.
avatar
Katlin

Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : South side of Ashen Wood
Evner/magibøger : Splitting

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Remiel on Man 22 maj - 8:50

Kubo lod blikket hvile mod Katlin et øjelik før han så bare trak kort lidt på skuldrende. " I'll just make a new one - you can have it. Or I could make a new for you.. " Sagde han så bare og pludselig var hans hoved fyldt med idéer - hvilket var tydeligt at se på ham. En typisk ting, en tanke gled til endnu en og pludselig havde han bygget en hel by. Han fandt dog hurtigt tilbage til virkeligheden og sendte Katlin et smil.
" I know right!? It's amazing! " Uden at tøve gengældte han hendes kram. Det var nu alligevel en god undskyldning for et længere kram - end det fange kram han før havde givet hende. Det var en voldsomt overvældende ting - fantastisk og godt! men overvældende og hver gang han tænkte på det var det jo lige før han blev helt rundtosset - eller også var det krammet nu der gjorde det? Wauw.. Okay indre forvirring.

Han slap hende med et lille grin. " Duh! She's hella good looking just like ofcourse " Sagde han så bare før han kort rystede lidt på hovedet. Okay det passede vel egentlig - Tatia var en smuk kvinde - og Kubo mente da ikke selv hans udseende fejlede voldsomt meget. At folk ikke forstod hans stil? Det var en helt anden side af sagen. Han rettede sig kort lidt op før han så bare rynkede panden lidt tænkende. " Well - I've only met her once, but.. Somehow - it feels like I know her. Even though she seems like this incredible strong woman without a fear in life. Oh! And her name is Tatia! " Sagde han så hurtigt før han kort rodede sig lidt i håret.
" It was so weird - all of the sudden she was just standing there.. " Han trak kort lidt på den ene skulder før han rettede blikket mod hende igen, stadig med et smil om læberne selvfølgelig. " I mean - I kind of knew, that she was out there somewhere. But - knowing that she has been living so close in so many years.. That's just insane.. " Sagde han så bare med et lille grin.

" Anyway! I also finished my stone wall have you seen it? " Spurgte han så og lod hovedet glide på skrå. Kubo havde på trods af sin manglende ture ud i verden - alting gang en i million projekter og havde altid en masse at fortælle. Også selvom Katlin sikkert i sidste ende var en af dem der måtte ligge øre til meget af hans pladder ret ofte - og helt sikkert med gentagelser. Han kunne jo ikke gå rundt og huske hvem han havde sagt hvad til.
" I might add a few more things buuuut - you know, that depends on what I can find.. " Han gik vel altid og håbede på at finde noget lidt ud over det sædvanlige. Hvilket også var derfor at det var så utroligt fristende at rejse længere for det. Han havde hørt om steder som var kendt for deres smukke natur fænomener med sten så langt øjet rækte. Ugh! Så hårdt ikke at føle man kunne gøre det. Og det bare at gøre det virkede som så fjern og skræmmende en tanke.

_________________

I close my eyes at night, hoping for a better tomorrow.
avatar
Remiel

Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Bosted : Ashenwood Forest
Evner/magibøger : Manipulering af electricitet.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Katlin on Man 22 maj - 16:45

Katlin ville have ønsket, at hun havde fundet Kaeden under bedre omstændigheder. Heldigvis havde det endt ud i Evans død, og hvis det ikke havde været for flokken - havde Kaeden nok været død. Der var altid noget godt i det dårlige, men savnet i så mange år som Kubo havde levet i uvished - det måtte være tortur. Smilet strakte sig breddere op på læben, da han fortalte om hende. Det gjorde hende glad at se ham glad, på denne her fantastiske måde hun ikke kunne beskrive. Alle de beskrivelser han kom med, der begyndte hun allerede at danne sig billeder - men navnet kom på. Så frøs hun kort fast og blinkede. Katlin kendte Tatia.. Ikke sådan kendte som i en tættere relation, men hun havde mødt hende en enkel gang eller to i forbindelse med Kaeden. Desuden havde Kaeden talt meget om hende, trods alt havde kvinden reddet hendes brors liv tilbage
"Wait.. Tatia?" Spurgte hun lidt overrasket og fik hurtigt smilet tilbage på sit ellers overraskede ansigt. "She saved Kaeden years ago.. took him to her pack back then.. he told me all about it," tilføjede hun blot. Det var altid dejligt med flere ting at relatere til, og endnu en undskyldning for at snakke videre. Ikke rigtigt?  "I met her few times.. not that I really talked with her.. I'm just Kaedens little sister," pointerede hun dog og trak let på skulderen.
"The Black Hounds is in the west.. Kaeden have told me they are trained warriors.. brutal creatures.. not that they aren't kind, I mean I was with Luna there once.." fortalte hun så og trak let på skulderen, " and they are like us.. just a little more though I think.." tilføjede hun som side bemærkning.

Let vippede hun hovedet en tak på skrå, da han nævnte sin berømte stenmur. Så mange kreative ideer og tanker der måtte gå igennem hans hoved. Katlin ville ønske hun havde den tanke gang sommetider, men opdraget til at tænke i kasser og holde munden lukket - var nok hendes største talenter.
"I don't think you have showed me the newest results of it," svarede hun på hans spørgsmål, "but I would love to see it," tilføjede hun hurtigt med et kvikt smil.  "If you wanna have some fancy stones, you should take a walk with me.. I saw some the other day.." hun kunne næsten ikke springe henover den allersidste sætning. Niella og hende havde haft en minder behagelig tur i skoven, hvor fortiden næsten var kommet for tæt på. Men udover et par blå mærker henover håndledende, og ganske svagt ved kinden - Katlin var trods alt en kvinde der vidste, hvordan man gemte skader - så hun gik meget op i der ikke var nogle der skulle være for bekymrede for hende. Ingen vidste rigtig hendes tid med Evan, Kaeden havde en ide om det - men hun vidste ikke, om ideen var værre end virkeligheden eller om vendt. Derfor talte hun ikke om det. Han gav bare sig selv skylden.
"I don't know the whole forest.. but I know a little way around.. After all Luna has made me one of the huntresses of the pack.. you know.. hunting for food," fortalte hun med et større smil. Fra fin dame til jæger - der var et spring, men hun kunne vel takke Kaedens død, for at have aktiveret hendes hobby for jagt.

_________________

When you are raised to sit and stare at people, you realize something.
You can see their true colors faster.. you learn the way they think and speak.
It is not that hard to find yourself being that, they broke you from such young age.
My dear, your fight has just begun - fight for who you are, before it is too late.
avatar
Katlin

Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : South side of Ashen Wood
Evner/magibøger : Splitting

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Remiel on Tors 1 jun - 10:08

Han rettede sig op og rettede blikket mod hende før han kort rynkede panden lidt. " Wait.. Really? Small world.. " mumlede han lidt med et kort smil om læberne. Han forstod stadig ikke helt hvordan det havde været muligt at være så tæt på hinanden uden egentlig at ses - mødes. De havde jo kunne mærke hinanden så tæt hele tiden. Men selvfølgelig - det var en følelse, hvordan i alverden skulle de have vidst at det var lige præcis fra den person de manglede.
" You're not just Kaedens little sister - you know that right? You're Katlin - a pretty awesome shapeshifter youself. " Han nikkede bare kort med et drillende smil om læberne før han overvejede det lidt.
" Well - She sure did look like a warrior - and the life she very shortly told me she had had - well.. That was, pretty warrior-like too.. " Sagde han så lidt med et lille grin før han kort rodede sig lidt i det mørke hår. Det var en helt anden verden end den han selv levede i. Ikke så meget action. Ikke så meget blod. Kubo var rimelig tilfreds med det, han havde slet ikke mod på at møde døden eller bare overhovedet komme i nærheden af det. Han havde oplevet rigeligt af sådanne ting tidligere men.. Selvfølgelig, chancerne for at han kunne undgå det resten af livet var mere eller mindre li'med nul.

" I'll show you then! " Sagde han så hurtigt med et lille nik. Han lod så kort blikket glide lidt rundt mellem træerne. " And I'll.. Yea - I would love to go on a walk with you. But I need my backpack if we actually find those fancy stones.. " Sagde han så med et smil før han kort puffede til hende. Så længe det ikke var alt for langt væk kunne han da nok godt lige møve sig ud i verden og finde sten. Han havde jo sådan set drømme om at rejse langt for. Det var en hobby der helt klart udfordrede hans behov for at være hjemme mere eller mindre hele tiden. Men en iver til at undersøge hvad der gemte sig derude var alligevel lige dét større. Hvilket jo var meget godt, så isolerede han ikke sig selv helt så meget.

" Come on. " Sagde han og begyndte at gå tilbage mod flokken. Vise Katlin sten - hente sin taske, og hat. Eventyr var ikke eventyr uden en hat på hovedet. " Do you ever get tired of it? Hunting I mean? " Spurgte han så lidt og rettede blikket mod hende. Han lod kort hovedet glide lidt på skrå. Dog selvfølgelig med et smil om læberne. Kubo jagede også selv af og til, men aldrig særlig meget og det var da også kun hvis han var sulten på en gå tur og han pludselig fik færten af et eller andet. Ligefrem at have det som en form for 'job' det måtte da blive en smule trættende i længden. Men så på den anden side... Kubo samlede sten - det var de færreste der forstod den passion.

_________________

I close my eyes at night, hoping for a better tomorrow.
avatar
Remiel

Antal indlæg : 25
Reputation : 0
Bosted : Ashenwood Forest
Evner/magibøger : Manipulering af electricitet.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Catch me if you can - Remiel

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum