Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | vinter

Måned | December

Latest topics
» Come, see my power! (Lori)
Yesterday at 13:11 by Lori

» To be of use (Vetis)
Yesterday at 10:30 by Sean

» Et særligt møde - Azir
Tors 14 dec - 8:19 by Larlii

» You didn't see nothing - Razor
Ons 13 dec - 23:16 by Vetis

» I'm looking for the Big Bad Wolf - Damien
Ons 13 dec - 22:32 by Vetis

» Optrind til ... - Jazmin
Ons 13 dec - 17:31 by Kira

» Come on and show what u got ~ Rexxy (xxx)
Tirs 12 dec - 20:58 by Davia

» Angående mit eventyrsemne!
Tirs 12 dec - 20:45 by Gautham

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Tirs 12 dec - 20:37 by Lydia

Top posting users this month
Jazmin
 
Azir
 
Lori
 
Kira
 
Sean
 
Taliia
 
Vetis
 
Kace
 
Assorian
 
Sierra
 

Statistics
Der er i alt 238 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Melicia

Vores brugere har i alt skrevet 151566 indlæg in 7810 subjects

A good day //Jazmin//

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

A good day //Jazmin//

Indlæg by Rafaela on Fre 28 apr - 18:58

S: Parken i Sunfury
T: Formiddag
V: Solen skinder og det er lunt i vejret
O: Træer, bænke mm

Rafaela havde en lækker fridag, hvor hun kunne bruge tiden på sin søn Reine som hun havde fået sammen med Assorian og Emily en menneskepige hun passede for sin veninde Zantanna. Zantanna havde taget pigen til sig efter hun var kommet fri fra hendes families magt, hvor de havde holdt Emily som slave, men Zantannas naturlige vampyr instinkter var taget over og hun havde spurgt Rafaela som den eneste person Zantanna og Emily egentlig stollede på om hun kunne tage sig af hende imens Zantanna fik styr på sig selv. Det havde Rafaela selvfølgelig sagt ja til det. Nok havde Rafaela en masse at se til siden hun blev Zeros slave, men hun havde fået lavet nogle særaftaler for, at skjule det for børnene og familien at hun havde indgået den aftale med Zero.
Emily var en almindelig pige på ca 12 år. Hun havde en rødlig kjole på og gik i bare tær. Emily havde lignet et rent skellet første gang Rafaela så hende, men Rafaelas onkel og faster havde fedet hende godt op så hun så mere naturlig ud igen og hun var blevet mere livlig. Reine var en lille dreng på knap 2 år som var blålig i huden og havde sort år. Han lignede lidt Assorian i ansigtet, men han havde Rafaelas øjne. Han havde en sort t-shirt på og nogle sorte og blå shorts på også han gik med bare tær. Det elskede børnene og det lod hun dem gøre denne dag da solen var så varm som den var.
Rafaela selv havde en mørkelilla kjole på, hvor der var hul til hendes hale. Hendes hår hang løst hen over skulderen og blafrede lidt med vinden når den en gang imellem gav sig et lille pust.
Der var nogle få børnefamilier i parken, hvor børnene løb rundt og legede med hinanden. Det gjorde Emily og Reine også. Reine prøvede at gå på line hen over et træ som var faldet, hvor Emily holdt ham i hånden. Emily havde set Reine som en slags lillebror fra den dag han blev født. Emily havde været i Rafaelas varetægt de sidste 2 år og de havde ikke set noget til Zantanna længe så man kunne vel sige, at Rafaela nærmest havde taget Emily i pleje eller adopteret hende.
Rafaela havde sat sig på en bænk tæt på børnene og kiggede på dem og smilede roligt for sig selv imens de legede med hinanden.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5754
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A good day //Jazmin//

Indlæg by Jazmin on Fre 28 apr - 19:09

Måske havde Jazmin i bund og grund bare brug for en fridag fra alt, der forgik i hendes liv. Hun havde overnattet et par dage hos Noah og selvom de følte hinanden som søskende, vidste de også at de kunne have sex med hinanden, uden der ville blive set noget underligt i det.
Hun stod foran spejlet. Ligeså smuk som hun var blevet kaldt mange gange. Savnet af Rowan blev blot større og større. Selvom han pænt havde fortalt Jazmin, at det aldrig blev dem igen, nægtede hun at miste håbet om den familie hun altid havde ønsket sig. Hun havde godt lagt mærke til at Caroline og ham ikke ville holde, men hun havde ikke nænnet at sige noget, i frygt for at miste sin elskede.
Det havde kun glædet hende mere, at de var gledet fra hinanden.
Hun rystede kort på hovedet. Den grønne kjole sad allerede fast på hende. Hendes ynglings kjole og alt var i orden som altid.

-- Spoler. --

Et gis forlod hendes mund, da Rafaela kom ind for hendes synsvinkel. Det havde været et godt stykke tid siden de overhovedet havde set den mindste anelse til hinanden. De havde talt kort om alting, da de havde været mødtes dengang. Nu stod hun sammen med et barn. Et lille barn. Var det hendes, eller blot hun tog sig af? Jazmin måtte finde ud af det. Hurtigt fik hun bevæget sig imod sin veninde.
'' Heya. Er det dit barn? '' Måske en pludselig ting bare at spørger sådan om, men det var i det mindste en samtale starter. Måske lystede hun ikke at tale om det, men det var også helt okay.
Rolig fik Jazmin platet sig på en bænk et stykke væk fra. Forhåbentligt ville Rafaela følge hende, eller lade være.

Samme hår og kjole

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Jazmin

Antal indlæg : 1158
Reputation : 34
Bosted : Sunfury City - Noahs Mansion - Firewood Villagde - Fay and Jazmin's Mansion
Evner/magibøger : Mind Control

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A good day //Jazmin//

Indlæg by Rafaela on Fre 28 apr - 19:18

Rafaela havde rejst sig op efter lidt tid og hjalp Reine med, at gå på line imens Emily var begyndt, at kravle op i et træ. Hun nød og elskede, at bruge tiden sammen med sin søn og Emily. De betød ufatteligt meget for hende. Hun ville blive hysterisk hvis nogen gjorde dem noget. Hun tror endda, at hun ville blive sur, hvis Assorian pludselig dukkede op og forlangte, at Reine skulle flytte hjem til ham. Assorian havde aldrig i livet haft noget med Reine, at gøre overhoved. De anede ikke hvem hinanden var. Selvfølgelig skulle Reine vide hvem hans far var, men Assorian skulle også selv være klar på, at tage Reine til sig for hun vidste, at drengen ville have mange spørgsmål omkring sin far for han stillede tit nogle spørgsmål allerede om sin far, men hendes fætter Vincent var lidt som en far for ham ihvertfald en slags fader figur for ham når hun ikke selv kunne passe ham.

Hun kiggede rundt og kiggede overrasket på en person hun ikke havde set i lang tid. Jazmin. Hun vidste ikke hvor længe siden hun havde set sin veninde, men det var alligevel rart, at se sin veninde igen. Hun smilede stille til Jazmin da hun kom hen til hende "Hey, ja ham her er min søn Reine og hende der er Emily hun er en pige jeg passer" hun pegede hen på Emily der kom over til dem. Rafaela smilede stille til børnene og Jazmin.
"Emily kan du lige lege med Reine imens jeg lige snakker med min gamle veninde?" spurgte hun stille og kiggede på Emily "Selvfølgelig" sagde hun stille og tog Reine fra Rafaela og løb rundt og legede tagfat med ham.
Rafaela gik hen til Jazmin og satte sig på bænken ved siden af hende så hun fortsat kunne holde øje med børnene "Hvordan går det så for dig? Det er ved, at være lang tid siden vi har set hinanden" sagde hun roligt og kiggede nysgerrigt på Jazmin.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5754
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A good day //Jazmin//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum