Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153031 indlæg in 7939 subjects

Have fun before the sunset is over - Reign

Go down

Have fun before the sunset is over - Reign

Indlæg by Selene on Søn 7 maj - 9:31

S: Kroen i Firewood Village
T: Henover aften
O: Beskrives
V: Udenfor trækker det op til uvejr.
P: Påklædning
Emne til: @Reign my little duck <3


Så snart det var begyndt at trække op til storm, var Selene søgt indenfor på kroen. Det var noget tid siden hun havde besøgt Firewood Village. Sådan var det når arbejdet lå i Terrorville. Dog med sit nyfundende familie der var bosat i skoven, så gjorde det hun var søgt på det sted der var nemmest at opsøge skoven fra. Måske skulle hun flytte tilbage fast til denne her lille hyggelige by? Selene tog sin jakke af og hang den på stumtjeneren for at gå op til baren.
"Welcome back Selene, what drags you back to town?" Spurgte bartenderen med et varmt smil, som Selene ikke tøvede med at gengælde.
"Thank you Charlie. Well, I have some family stuff I would like to know more about." Charlie rakte hende en øl som hun hellere end gerne tog imod. Hun nikkede som et tak, og tog en slurk af den imens de brune øjne gled henover kroen. Der var mange, men ikke overfyldt. Folk var glade, ellers så var det bare Selene der var glad - hvilket selvfølgelig godt bare kunne være det der fyldte. Der var mange gode minder i Firewood Village, også mindre gode - men Selene fokuserede altid mest på det gode. Efter sin tid med Kubo, havde Selene været lidt mere opmærksom på de dyriske instinkter og sine sanser. Ikke at hun normalt var det, men det var nemmere for hende lige nu end før. Så da menneskets fært ramte hende, sprang hun næsten op af stolen. Selene satte øllen fra sig og gik mod færten. Reign skulle ikke snydes for at møde hende, han slap ikke i hvert fald. Hun tog tilløb mod ham, og sprang bogstavligtalt grinende på ryggen af ham.
"I hope you have missed me, because I might just never let go." Lo hun let med et stort smil på læberne. Dog i sidste ende sprang hun af igen, stadigvæk med et stort smil hængene på hendes læber. Hvad havde det været måneder eller år siden de sidst egentlig havde set hinanden? "Let me guess, you heard I was back in town.. and you wanted to party a little with me?" Spurgte hun drillende.
"I most admit, it's really good to see you again," sagde hun så og gav ham et tæt godt kram.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Have fun before the sunset is over - Reign

Indlæg by Reign on Tirs 1 aug - 22:56

Påklædning: her (bortset fra skoene, hurhur)

Reign havde endelig fået sparket fra sit arbejde. Han bebrejdede ingen - at tage en så lang pause fra arbejdet uden at have fået lov, havde tvunget chefen til at træffe denne beslutning. Det var uundgåeligt og havde været hans egen skyld. Razors skyld? Nej - han kunne bare have stået fast og ladet være med at tage med.
I hvert fald var det tid til at finde noget andet, så der fortsat kunne betales husleje. Og heldigvis havde Razor endnu engang reddet dagen og skaffet ham et arbejde hos Selene - eller i hvert fald bragt informationerne om det videre til Reign. Så selvom det var en skræmmende tanke at rende rundt og være arbejdsløs, gjorde det alting en del bedre at vide, at man havde noget i vente.
Han var derfor taget til Firewood for at besøge The Crypt - besøge Selene - og få snakket om jobbet. Men noget holdt ham tilbage. Flere ting faktisk. For det første var det at nasse et job fra en gammel veninde, man ikke havde set i snart 5 år, rimelig overskridende. Også selvom hun selv havde tilbudt det. Reign hadede at nasse. Han var voksen - han burde kunne finde ud af at tjene sine egne penge og finde sine egne jobs. For det andet havde han fået et uventet stykke information at vide om Selene; hun var shapeshifter. Noget hun åbenbart havde valgt at holde skjult for Reign. Og var det virkelig smart at have en løgner som chef? Eller et ikke-menneske for den sags skyld?

Med alle disse overvejelser havde mennesket plantet sig på en nærliggende kro efter at have brugt det meste af dagen hos sine forældre. Havde egentlig håbet på at kunne sidde udenfor og nyde den friske sommerluft, men da det så ud til at trække op til uvejr, havde han søgt ly indenfor.
En tilfældig fyr - høj og tynd med små, runde briller og en sjov hat på hovedet - havde tilbudt ham at spille skak. Det ene havde ført videre til det andet, og snart havde det begge smidt mønter i puljen, og spillet var pludselig blevet mere spændende.
Efter at have rykket sin springer, rejste Reign sig for at hente flere forsyninger i form af mad og drikke fra kroens bar, da nogen hoppede op på hans ryg og næsten fik ham til at miste balancen.
"Sellie...?" udbrød han overrasket med armene spredt ud til siden i et underligt forsøg på at forblive oprejst, indtil hun endelig slap, og han hastigt vendte sig om. Hans blik kiggede et helt forkert sted hen. Hun havde været 14, dengang han sidst havde set hende, og en del lavere. Noget han også kommenterede på som det første, "you- got taller," sagde han og lod blikket finde ned af hende og så op igen, inden hun fangede ham i et kram, der næsten med det samme blev gengældt. I et øjeblik var alle bekymringer om hendes race og om arbejdet væk.
Dog blev der hurtigt sluppet igen og trådt et skridt tilbage for at kunne kigge ordentligt på hende igen, "you too. Gee, you're so..." han trak lidt på skuldrene og forsøgte at finde frem til ordet. Endte dog bare med et, "adult-ish," og et tilhørende grin, "how old are you now? 18? 19?"

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Have fun before the sunset is over - Reign

Indlæg by Selene on Ons 2 aug - 0:01

Det var sjældent hun var i så godt humør for tiden, og ærligtalt var hun sikker på der var mere der spillede ind over det end Razors selskab. Det var længe siden hun havde set Reign, det måtte hun indrømme. Dog var det rart at se ham igen, og det strålede tydeligt ud af øjnene på hende. Selene vidste ikke hvorfor det havde taget ham så længe om at kontakte hende, men det var heller ikke det de skulle tale om nu. Der var mange års samtale at tale om, men Selene vidste også at Reigns verden var blevet lidt mere farvet nu. Det kunne hun takke sine dybe samtaler med Razor for, når de var alt for påvirket af hinanden - talte de sommetider uden filter, hvilket forklarede at hun var nervøs for hans reaktion på når han endelig ville konfrontere hende omkring sin lille hemmelighed. Dog som hun egentlig havde krammet ham og snakken startede - så følte de sidste fem år som ganske kort tid siden. Der var en grund til nogle mennesker klingede hurtigere end andre, og det kunne altid mærkes når man havde været væk fra hinanden længe. Hun skar en lille grimasse efterfulgt af et stort tandsmil, som han sagde hun var blevet højere - så løftede hun to finger op for at pointere et par cenitimer selvom det var mere, men mon ikke han fangede ideen. Da han kiggede kort ordenligt på hende, drejede hun sig halvt rundt - for ligesom at leve sig ind i det faktum at han skulle blive klar over at tiden også ændrede sig for hende.
"It suits me don't you think?" Spurgte hun og vippede hovedet let på skrå og løftede glad på skulderen. Den blide latter forlod hendes læber og var egentlig bare virkelig glad for endelig at være i selskab med Reign igen. "I'm 19, two jobs, house in Terrorville - and still the life of the party," tilføjede hun og slog ud med armene, hvorefter hun bukkede i et grin. Det havde aldrig været nogen hemmelighed at Selene gik meget op i sine drømme, og hvad hun ønskede at opnå. Så det faktum at hun havde sine to jobs, og de faktisk var det hun elskede at arbejde med - kom ikke bag på nogle. Moria havde trods alt lært hende op i at gå efter hvad hun ønskede i livet og ikke hvad andre ønskede hun skulle gøre.
"I most admit, time looks good on you too monkey," indrømmede hun med et skævt smil. Åh ja, hun kaldte ham stadigvæk Monkey - og han vidste så godt som alle andre der kendte hende, at kælenavne kunne man ikke løbe fra med hende.

Kort kløede hun sig kort i nakken, og øjnene søgte ikke særlig længe før de fandt et bor.
"Come lets talk.. we have so much to catch up on," sagde hun så med et stort smil. Selvfølgelig ønskede Selene at tale, om alt nærmest - næsten alt. Der var ganske få emner som hun måske ville undgå, specielt dem der gik i hendes besynderlige relation til Razor og et par andre ting. Selene tog Reigns hånd og håbede på han ville gå friviligt med hen til bordet, hvis ikke så havde hun ikke hårdt nok fat i ham til at kunne trække ham med sig. "You know I have missed you," fortalte hun så lidt efter og satte sig ned ved bordet.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Have fun before the sunset is over - Reign

Indlæg by Reign on Søn 27 aug - 21:18

"Would be all over you if I liked chicks," svarede Reign sig enig og sendte en håndpistol afsted mod Selene, indtil han ikke kunne holde et lavmældt grin tilbage over sig selv og sin drengerøvsattitude.
Hun virkede til at klare sig godt. Ejer af The Crypt - noget han allerede var klar over - men med endnu et job oveni. Og boende i det fine distrikt i Doomsville. Så blev det ikke meget bedre. Faktisk var det inspirerende at se, hvor langt man kunne komme med ben i næsen og en god portion hårdt arbejde. Og et skvæt held selvfølgelig. Reign mente selv, han havde arbejdet hårdt gennem livet, men var ikke ligefrem nået langt endnu. Terrorville virkede i hvert fald stadig så langt væk. Det gjorde Humvita også for den sags skyld. Måske fordi han ikke var heldig, måske fordi han brugte de forkerte taktikker. I hvert fald kunne det nye job fungere som en tiltrængt ny start.
Han skulle til at takke for komplimentet men smilede i stedet skævt til sin gamle veninde, "still with the monkey, huh? I guess some things never change." Kunne knapt nok huske, hvor netop det kælenavn var kommet fra, men hvad han kunne huske var, at Selene var god til det med kælenavne. De blev smidt rundt til højre og venstre.

Reign lod sig trække med, da han heller ikke havde intention om at slippe hende lige med det samme. Da slet ikke, når det var pga. hende, han var kommet til byen til at begynde med. "Yeah, me too. It's been ages," svarede han og nåede akkurat lige at sætte sig, inden han huskede på sit igangærende spil skak, "oh, wait, I need to- just give me a second, okay? Be right back." Han kom hurtigt op igen og smuttede tilbage til manden med den sjove hat for at forklare situationen. Heldigvis virkede han helt okay med det og gik endda med til at give Reign sin del af puljen tilbage. Købte et par øl for dem og vendte tilbage til Selene, der fik stillet den ene foran sig.
"Okay, okay, I gotta ask you... The Crypt. How the hell did you manage to become the owner of that place? Did you know the former owner or...? I'm curious," spurgte mennesket efter at have taget plads igen ved bordet foran shapeshifteren og greb fat om sit krus med et afventende blik hvilende henne på hende.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Have fun before the sunset is over - Reign

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum