Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | August

Latest topics
Top posting users this month
Micah
 
Katrina
 
Dust
 
Elizabeth
 
Marcus
 
Emery
 
Sean
 
Gale
 
Jozaf
 
Zophia
 

Statistics
Der er i alt 279 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Melisandre

Vores brugere har i alt skrevet 154836 indlæg in 8031 subjects

Black Fire

Go down

Black Fire

Indlæg by Sean on Tirs maj 09, 2017 8:47 pm

Begyndelsen:
Man kunne sige at det var ironisk. Efter at de begge havde mistet en mand tæt på dem, hvilede de to kaptajner sig på en af Blodøerne. Racos familie fandt dem og jagtede dem. Raco ledte Jake og ham selv til en ø ud i Havene, som hans skib holdte til når de havde brug for tid væk. Raco viste Jake øen og i løbet af få dage, blev de enige om at skabe et fristed for pirater og andre udstødte. De fik deres skibe hertil og brugte flere måneder på at bygge et hjem op. Byen blev bygget op og senere kom slottet det fik navnet Santuracy. Raco og Jake blev lederne og tager sig af de folk der kommer og ønsker deres hjælp.

Efter en del års fred, fandt ulykkernes tid frem til øen. Først mistede Raco sin ældste søn Seuzan i sommeren 1160, han blev dræbt af folk fra Piratklanen Fire som var Racos familie, som Raco havde forladt.
Taliia og Katrina, Seuzans hustru og datter, valgte at forlade øen for en tid for at komme sig over sorgen.
Efteråret 1161 mistede klanen deres ene leder Raco og deres unge prins Connor, søn af Raco og Jake. De blev ligeledes dræbt af Piratklanen Fire.
Derefter var Jake alene om at styre klanen, samtidig med at han skulle klare sorgen over tabet af både søn og sjælmage. Han sendte bud efter Taliia og Katrina for at få dem hjem igen, så de kunne være sammen om klanen.

I starten af året 1162, fik en gruppe unge pirater lyst til at udforske de store bjerge på øen. De fandt nogle huler, som viste sig at gemme på store mængder af glitrende sten: https://i62.servimg.com/u/f62/19/91/00/05/pieces10.jpg
De samlede en portion sammen og skyndte sig tilbage til byen, hvor de afleverede stenene til Taliia i handelshuset. Hun sendte hurtigt bud efter både Jake, rådet og øens mest ædelstens kyndige.
På kort tid fandt de ud af at der var tale om sorte opaler, en ret sjælden ædelsten.
I løbet af nogle uger, fik de hentet flere sten til byen og fik slebet en stor del af dem. Disse sorte opaler havde mange farver, men største delen af dem havde en rød-orange ild igennem stenen. Det fik folk til at joke om at havgudinden Hydra, havde haft en finger med i spillet: sorte opaler med ild passede godt sammen med klanens navn: Blackfire.
https://i62.servimg.com/u/f62/19/91/00/05/50-pz-10.jpg
https://i62.servimg.com/u/f62/19/91/00/05/4380b210.jpg
https://i62.servimg.com/u/f62/19/91/00/05/opal_o10.jpg
I samråd med rådet og Taliia, besluttede Jake at de skulle opsøge nogle af de store byer for at finde ud af om der var mulighed for salg af disse ædelsten.
Hvis handlen med ædelstene blev god nok, overvejede de at stoppe pirateriet.

Regler:
Kommer..

Klan mærket:


Optagelse:
Kommer..

Medlemmer:
@Jake
@Taliia

Rang:
Leder: Jake
Rådet:
Healer:
Skibslægerne fra de to flåder.
Taliia har også en plads her, da hun bl.a. har healende evner gennem Naturbogen.
Handelsfolk: Taliia - delvis.

NPC-karaktere:
Raja, kromutteren
Lucian, smeden
Dean, tømre
Om byen:
Byen ligger ned til en lagune og havnen er et af de store samling punkter. Der er plads til 30 skibe, og varehusene er store nok til at huse mad og vare i 100 vis. Byen går langs hele lagunen og er en god størrelse.

Handlen er livlig på øen, hvilket til dels er Taliias skyld. Hun oprettede Handelshuset "Grey Wings", som køber og sælger de forskellige vare som piraterne komme ind med, samt har gode handelsforbindelser til Handelshuset ”Red Arrow” i Aquerne (som også er Taliias). Taliia er ofte at finde her, når hun ikke er sammen med Seuzan, healerne eller ude og sejle.

Kroen er en af de bedste steder at møde nogen af Jakes folk. Hvis man ville i kontakt med ham er det bedst at snakke med en af disse først. Kroen ejes af kromutter Raja Naksø, som er loyal mod Jake og venlig overfor mange.
Smeden er også et af de kendte steder. Lucian er en ældre varulv med erfaring om hvordan han håndterer pirater. Han ejer en stor smed oppe på en af klipperne hvor han og hans svende og lærlinge laver kanonkugler, sværd, økser og andre våben.
Slotter Sanctuary er det slot hvor healere og øens råd holder til. Det er også der hvor Jake holder styr på klanen. Han har et rum der, men ejer en hytte på den anden side af bjergene hvor der ligger en stor skov.

Skoven er stor og fyldt med liv. En ulveflok holder til i den og får lov til at leve i fred. Taliia, Katrina og Azir har en hytte inde i skoven, hvor de tilbringer megen af den tid de har sammen. Taliia kender skoven ud og ind, hun ved hvor hun kan finde forskellige urter, som bruges af healerne. Noget hun har indviet sin datter Katrina i.
På begge sider af lagunens indløb er der bygget fæstnings mure, kraftige og stærke, og på dem står der en del kanoner klar til at forsvare øen imod uindbudte skibe. Imellem fæstnings murene, på tværs af lagunens indløb ligger en kraftig lænke, som kan hæves og spærre åbningen.
De få som prøver at angribe igennem skoven, bliver ubehageligt overrasket over de forskellige fælder, faldgruber og andre forsvar, som Taliia har opbygget sammen med øens folk. Ligeledes udgør øens ulveflok også et forsvar, eftersom de forsvare deres territorium imod alle uvedkommende. Taliia har igennem nogen tid gjort sig bekendt med flokken og de har opbygget en form for enighed om at tåle hinanden.
Arenaen i byen er der hvor besætninger kan kæmpe for sjov. Et sted hvor de kan kæmpe for mindre bytte eller bare for at afgøre et anliggende mellem deres kaptajner.

Klanens flåde:

Rejsetid

Til Devils Lagoon:
5 dage via den farlige
8 dage via den sikre.

Til Minotaris:
Mellem 1 til 2 uger

Til Aquerne:

Mellem 4 til 5 uger

Jo længere der er til de andre byer jo længere skal man sejle, medmindre man kender en smutvej eller har vinden på sin side.


Navn: Draconia
Type: Brig
Kanoner: 30
Mandskab: 60, 2/3 dele Draconianer og 1/3 blandet racer. Blanding af begge køn
https://2img.net/h/s12.postimg.cc/8y0slkxct/Draconia-_Square_rigger-30_kanoner-1.jpg

Nanv: Sea Hawk
Kaptajn: Logan (Menneske, 80 år (NPC))
Kanoner:22
Mandskab: 12, blandet racer og køn
https://2img.net/h/s10.postimg.cc/n48qicfft/Sea_Hawk-_Tall_ship-22_kanoner-1.jpg

Navn: Black Howl
Kaptajn: Kaine (Varulv, 100 år (NPC))
Kanoner: 26
Mandskab: 60, blandet racer og køn
https://2img.net/h/s30.postimg.cc/mu0d1efo1/Black_Howl-_Tall_ship-_26_kanoner-1.jpg

Navn: Devils Pearl
Kaptajn: Natalia (Shapeshifter: Sort Bjørn, 60 år (NPC))
Kanoner: 26
Mandskab: 12, blandet racer og køn
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/6xy3pcot9/Devils_Pearl-_Square-rigger-26_kanoner.png

Navn: Black Breath
Kaptajn:
Type: Brig
Kanoner: 30
Mandskab: 60, Blandet racer og køn
https://i62.servimg.com/u/f62/19/91/00/05/black_10.png

Navn: Resolute
Kaptajn: Taliia
Type: Brig
Kanoner: 26
Mandskab: 60, Blandet racer og køn
https://i62.servimg.com/u/f62/19/91/00/05/resolu10.jpg

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9193
Reputation : 64
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum