Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Long time, no see - Christian

Go down

Long time, no see - Christian

Indlæg by Anna on Tors 18 maj - 2:37

[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this link.]


En kro? Hvordan havde hun dog fundet på den ide? Hun havde aldrig nogensinde været på en, det var ikke lige frem hendes område, som engel. Det var der alle de fuld hold til, alle dem som synnede. Det havde hun i hvert fald hørt fra sin mor og far.
Luften var tung, det var så varmt inde på kroen, nok på grund af at det var så tæt pakket derinde. Folk svedte, man kunne ikke blot se det, men man kunne også lugte det, ret tydeligt faktisk.
Udover lugten af sved, var lugten af alkohol også ret tydelig, især hos mændende, men det kom ikke som et chok for hende. Hun havde trods alt hørt hvordan sådan nogle steder var, fra hendes mor og far af.
Men her var hun altså, sad ved et bor og kiggede rundt på de forskellige, der sad med deres øl og grinede. Mens hun sad med sin vand og kiggede. Krobestyren kiggede også lidt mærkeligt på hende, da hun havde bestilt vand.
Hvad lavede hun overhovedet der? Hvorfor var hun ikke bare taget hjem, det var aften, hun burde være hjemme og spise. Men i stedet var hun der. Hun havde på en måde brug for at føle sig... mindre engleagtig? Hun ville føle sig som et menneske. Hendes forældre var alt for fokuseret på deres job, der var ikke megen familie over dem. De havde ikke de samme følelser som mennesker, sjovt nok ville Anna give alt for at få de samme følelser som mennesker. Hun ville føle hvordan det var at været forelsket, at være ked af det, alt hvad det indebar at være menneske. Hun tænkte at det første sted var en kro, siden de fleste mennesker var synnere.
Hun kiggede på dem alle sammen, for at få en ide om hvordan de var omkring andre. Hvordan de førte samtaler og hvordan de havde det sjovt.
Hun tog en slurk af sin vand som hun holdt sit blik på folkemængden omkring hende. Det var en smule fascinerende for hende, hun havde ikke brugt meget tid sammen med mennesker, eller for den sagsskyld andre racer. For det meste holdt hun sig for sig selv eller så blev hun trænet af sin mor og far.
Men hun vidste en smule om at være menneske, den måde de var overfor andre. Eller nogen af dem. De var høflige og venlige for det meste. Men der var så mange forskellige mennesker med forskellige måder at være på, at det kunne være så forvirrende for hende, hvordan man skulle være. Men hun gik med det som lå bedst til hende. Den venlige fremgangsmåde.
Hun sad og tænkte lidt over om hun måske skulle til at komme hjem af, hun ville ikke gå ud på gaden efter det var blevet alt for mørkt, det kunne hun ikke lide. Hun var alt for bange for at en dæmon eller et andet ond væsen skulle komme og få fat i hende.
Hun drak det sidste af sit vand, inden hun rejste sig op fra sin stol og tog sin jakke på og gik så mod døren. Det havde været en hyggelig aften, men hun skulle hjem før det blev alt for mørkt.
avatar
Anna

Antal indlæg : 382
Reputation : 1
Bosted : Et sted, langt væk fra de fleste...
Evner/magibøger : Immune

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Christian on Man 3 jul - 20:27

Påklædning
- Tøj + Sko Han er iført en mørkegrå trøje, og et par løse bukser [You must be registered and logged in to see this link.]. Han har et par sorte sko på
- Andet Han har sin metal arm [You must be registered and logged in to see this link.]

Kroerne var et velkendt sted for ham, han plejede ofte at drikke så meget, at han knap og nap ville kunne huske noget. Problemet ved at være fanget i kroppen af Sebastian, var ikke så meget arten, men det faktum Sebastian var tidligere soldat og derfor led af PTSD. Ikke nok med dette, så havde han alle minderne fra Sebastian, alle de minder om det liv han aldrig ville få, den familie han aldrig ville have. Dertil virkede alkohol og sex helt igennem fantastisk. På denne måde, behøvede han ikke tænke over alle sine problemer, og minderne var heller ikke så slemme igen. Han var efterhånden nærmest en stamkunde, og få gange havde kroejeren endda ladet ham sove over, fordi han var så helt igennem fuld som han nu var. Måske var det ikke just det bedste, det at drikke sig så tæskehamrende fuld, og havde han været et menneske, ville hans lever højst tænkelig ikke være en stor fan af ham. Heldigt for ham, var han et udødeligt væsen, med en ganske fin healing, og dette var derfor ikke på tale.
Han var i retningen af den sædvanlige kro, og netop på vej ind, da han næsten gik ind i en ung kvinde. Han fik grebet ud efter hende, inden de overhovedet ramte ind i hinanden. Det tog ham ikke lang tid, før han rent faktisk opdagede hvem det var, selvom han havde en del problemer med denne nye krop, bar han endnu alle minderne fra sit gamle liv, og sin gamle krop. Dette var nok også det eneste, som gjorde han genkendte den smukke engel foran sig. Et skævt, og næsten alt for velkendt smil kom frem på hans læber, for selvom han havde været i mange forskellige forme, så forblev det velkendte smil altid det samme. Det var et der indbød mystik, måske endda også en hel del arrogance "Well darling, why are you leaving so soon?" spurgte han med en kækhed til sin stemme, og måske endda noget arrogance. Det havde været længe siden, han sidst havde set denne engel, og hun ville højst tænkelig ikke genkende ham, hvis man så bort fra smilet "I mean it's been so long dear Anna, and you haven't changed a bit, still the same beautiful and innocent little angel" han lagde hovedet på skrå, nærmest udfordrende. Som de stod der, var han halvt indenfor og halvt ude, og med sin hånd imod døren, han blokerede i den grad også udgangen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Christian

Antal indlæg : 93
Reputation : 2
Evner/magibøger : Metal arm

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Anna on Man 3 jul - 21:54

Et gisp kom fra Anna, da hun på vej ud af kro døren, var lige ved at gå ind i en mand, men han greb fat i hende før de kunne nå at gå ind i hinanden og gøre skade.
I'm sorry, I didn't see you sagde hun hurtigt og undskyldene.
Hun kiggede hurtigt op og kunne med det samme sige at manden hun stod overfor var en dæmon. Hans aura afslørede ham, hvilket gjorde Anna ret nervøs.
Der var ingen udvej hun kunne tage, han stod foran udgangen til kroen, og det ville være lige meget bare at gå tilbage ind i kroen, så var der nærmest ingen udvej for hende.
Da hun kiggede godt op på ham, og han smilede, var der noget velkendt over ham. Hun havde dog aldrig set manden før i sit liv, det kunne hun sværge på. Men stadig var der noget velkendt.
Hans smil, der var noget over det.
Darling? Der var ingen der kaldte hende darling, der var aldrig nogensinde nogen der havde kaldt hende det igennem hele hendes liv, ikke engang hendes mor og far. Okay, der var måske en, men det var ikke ham der stod foran hende, fordi de lignede slet ikke hinanden og han var også en vampyr.
Who are you? Spurgte hun nervøst.
Det kunne vel også bare være at personen kaldte alle for darling... alle piger selvfølgelig.
Men den teori blev hurtigt blæst af vejen, da han sagde hendes navn lige pludselig.
Hun var ret nervøs nu, men også meget nysgerrig og forvirret. Hvem var denne mand, hvorfor kaldte han hende darling, hvorfor kendte han hendes navn og hvad var det med hans smil.
Det eneste hun kunne tænke på, et navn der hele tiden poppede op i hendes hoved. Christian. Men det var umuligt?
Christian? Navnet kom ud spørgende. Hun var ikke sikker på det var ham, alt pegede på at det ikke var, eller i hvert fald de mest konkrete beviser pegede på at det ikke var Christian, men stadig så var der et eller andet, der sagde at der var en mulighed for at det kunne være ham, med en rigitg god forklaring selvfølgelig.
avatar
Anna

Antal indlæg : 382
Reputation : 1
Bosted : Et sted, langt væk fra de fleste...
Evner/magibøger : Immune

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Christian on Man 3 jul - 22:53

Han klukkede lavt "I'm sure you didn't" det kække i hans stemme var tydelig, og nærmest drillende. Han vidste hvem hun var, men hun kunne ikke kendkende ham, hvordan ville hun også kunne det? Han var trods alt i en helt anden krop, og sidst de så hinanden, var han en vampyr og han så også helt anderledes ud. Det var måske lidt unfair, at han blot kastede hints af sted, dog forventede han at hun til sidst ville fange dem og regne ud hvem han var. Hvorfor han lige netop ville have hun skulle dette, kunne han egentlig ikke forklarer, måske var det fordi han savnede det velkendte, det med at snakkede med folk, som han ikke skulle præsentere sig for, men som derimod faktisk vidste hvem han var.
"I think you who I am, just think a little bit harder" lød det fra ham, han var sikker på, at hvis hun bare tænkte lidt hårdere, så ville hun nok finde ud af det. Medmindre hun selvfølgelig var faldet i sin IQ, siden de sidst havde set hinanden, for fra hvad han kunne huske, så havde hun altid været en intelligent ung kvinde. Da tingene endelig syntes at falde på plads for hende, lod han sine arme falde ned langs siden. Ikke desto mindre var det først da hun sagde hans navn, smilet blev brede "That's right darling, I'm back....so did you miss me?" hans blik var legende, drillende og måske endda noget helt andet. Christian havde altid været typen, som var i fuld kontrol over situationen, også selvom han måske nu om dage havde vise problemer, specifikt i forhold til Sebastian og alt hvad der var hændt ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Christian

Antal indlæg : 93
Reputation : 2
Evner/magibøger : Metal arm

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Anna on Tirs 4 jul - 9:16

Anna overvejede imens hun stod overfor denne mand, om de ikke skulle flytte sig fra døråbningen. De stod og spærrede fra hvem der nu end ville ind eller ud. Lige nu var der ingen, men hvis de skulle stå der i lang tid, ville der helt sikkert komme nogen forbi dem.
Hans svar på at hun ikke havde set ham, var ret kækt, det var dog bare endnu en af de ting, der fik hende til at tro at det var Christian hun stod overfor lige nu.
Hun kneb øjne sammen, da han sagde at hun bare skulle tænke hårdere, så ville hun finde ud af hvem han var. Det var dog svært, hun havde aldrig set ham før, mens der var små bitte ting, som gjorde at han var velkendt.
Hendes øjne blev en anelse store og hun kunne stadig ikke helt forstå det, da han sagde at han faktisk var Christian. Hvordan kunne de lade sig gøre? Der kom dog et smil frem på hendes læber, det havde været lang tid siden de havde set hinanden, de havde været ret gode venner den gang da han var vampyr.
Så uden tøven gik hun tættere på ham og krammede sig ind til ham.
Of course I missed you sagde hun og grinede lidt.
Hun trådte et skridt tilbage og lod sine øjne køre op og ned af hans krop.
But... how is it you? I mean, you were a vampire, but now you are a demon, which i must say... scares me a bit, AND let's not forget, that is not your body sagde hun og så lidt undrende på ham.
Hun blev revet ud af sine tanker, da der var en bag hende som rømmede sig. En mand som gerne ville ud.
Hun smilede undskyldne til ham og kiggede tilbage på Christian.
Hun tog hurtigt fat i Christians arm og tog ham ud af kroen, uden rigitg at tænke over at han sikkert ville havde været derinde, men nu var det forsent.
We can't stand there all day grinede hun og trak på sine skuldre.
avatar
Anna

Antal indlæg : 382
Reputation : 1
Bosted : Et sted, langt væk fra de fleste...
Evner/magibøger : Immune

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Christian on Tirs 4 jul - 20:06

Han vidste ikke om han skulle forvente, specifikt i formen af hvad hun ville gøre. Ville hun stikke ham en flad, for blot at forsvinde? Eller ville hun gøre noget helt andet. Ikke desto mindre havde han slet ikke forventet krammet, men om ikke andet gengældte han det. Det arrogante smil forsvandt få sekunder fra hans læber, specielt da hun sagde hun rent faktisk havde savnet ham, hun ville nok være den første i at tænke dette. De fleste foragtede ham, og efter alle de år han havde levet, var han efterhånden blevet så vant til det. Selvom der havde været et relativt blidt smil på hans læber, forsvandt det igen som hun trådte væk. Han kørte hånden gennem sit hår, og klukkede "Yeah that is a long story, and it's sad...Even though my current body is kinda hot, then I miss my old body" med sin gamle krop var han en vampyr, han var stærk, hurtig og havde en stærk healing, med dennne krop havde han problemer og en forbandet metal arm.
Da en mand rømmede sig, fjernede han sit blik fra Anna, og hvis et blik kunne dræbe, så ville manden havde været død. Han lod dog Anna trække ham væk "I guess you're right" disse ord var nogle man sjældent hørte fra ham, som regel nægtede han at lade andre få denne ret, dog var Anna en af de få venner han havde, så han lod hende få dette "Can I buy you a drink?" spurgte han med et hævede øjenbryn. På samme tid, forsøgte han at finde et sted, hvor de kunne side og snakke "Let's sit down" han trak hende imod et bord, som befandt sig et godt stykke ind imod bagvæggen. Han trak stolen ud for hende, og skubbede hende ind, som hun satte sig, og derpå satte han sig foran hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Christian

Antal indlæg : 93
Reputation : 2
Evner/magibøger : Metal arm

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Anna on Tirs 4 jul - 22:01

Et varmt smil gled over Annas læber, da han krammede hende tilbage. Hun kendte trodsalt Christian ret godt, siden de havde været venner i noget tid, og hun kunne i hvert fald sige at han ikke var den nemmeste og måske heller ikke den flinkeste fyr at være sammen med, men Anna så altid det gode i folk, lige meget hvad, også hos Christian, hun så igennem fingre med alt hvad han gjorde og havde gjort.
Well I have all the time in the world, so let me hear it Hun ville godt høre hvad han havde haft gang i, i den tid de ikke havde set hinanden. Hun ville gerne vide historien bag hans nye race og hans nye krop.
Købe hende en drink? Anna var ikke den som drak overhovedet, som engel så hun det som en stor synd, selvom det ikke rigtigt blev taget som det, men det blev stadig set ned på af hendes forældre og hun var selvfølgelig blevet opdraget efter deres syn på verden.
Hun smilede til Christian og rystede på hovedet. I don't drink, you know, being an angel and all, but I would like some water instead Vand var altid det hun drak, man kunne sige at der var ikke meget andet at drikke end vand for hende, når hun ikke drak noget med alkohol i.
Hun nikkede da han sagde de skulle sætte sig og lod sig blive trukket hen mod et bord, hvor de kunne sidde. Det kunne vel ikke skade. Selvom hun havde været igang med at gå ud af kroen og hjem, så kunne hun godt være der lidt endnu, bare for at tale med en gammel ven som Christian.
Hun smilede stort da han trak hendes stol ud for hende. Hun satte sig på den og lod sig skubbe ind mod bordet.What a gentleman sagde hun mens hun grinede let, for var der noget hun vidste, Christian ikke var, så var det en gentleman.
Hendes øje hvilede mod ham, som han satte sig foran hende.
Now tell me, what happened while you were gone? spurgte hun nysgerrigt.
avatar
Anna

Antal indlæg : 382
Reputation : 1
Bosted : Et sted, langt væk fra de fleste...
Evner/magibøger : Immune

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Christian on Tirs 4 jul - 23:16

Han rullede med øjnene "I never said anything about alcohol, a drink can be water darling" pointerede han, samtidig med at han hævede øjenbrynet. Nok drak han selv alkohol, men han havde ikke så dårlig en hukommelse, at han ikke kunne huske hun ikke gjorde, og han ville aldrig tvinge hende til at drikke alkohol. Han rakte hånden op, og straks kom en af tjenerne hen til ham. Han så ganske ung ud, var højst tænkelig et menneske. Med en tydelig åbenlyshed lod han sit blik glide op og ned af ham, måske råbte han ikke højt om sin seksualitet, men han lagde aldrig skjul på, at han rent faktisk kunne lide mænd "Well hello handsome" Han vidste ikke hvilken seksualitet knægten havde, men han så dog ud til at kunne lide mænd, for der formede sig en fin rødmen på hans kinder "I would like a large beer, and water for the lady, maybe with some ice in it" han blinkede med det ene øje til ham, og det selvtilfredse skæve smil formede sig på hans læber. Den unge knægt blev stående i noget tid, men forlod dem dog for at hente de drikkevarende.
Han vendte igen sin opmærksomhed imod Anna. Måske var det unfair, at han flirtede med andre foran hende, men de var trods alt kun venner. Han kørte en hånd gennem sit hår, og lagde begge sine hænder på bordet, hvilket afslørede hånden af hans metalarm. Det var en arm, som var blevet placeret på ham, en uge efter han var placeret i kroppen af Sebastian. Han kunne huske den smerte han gennemgik, som de skar hans arm af, og derpå placerede den på ham. I starten havde det været et mareridt, men han havde efterhånden vænnet sig til det, det havde trods alt været 5 år nu "I don't know how to start this, as you know I am not the best to talk about myself" nok var han et røvhul, selvsikker og måske endda arrogant, men han holde en hel del informationer til sig selv "A lot of things happen, and I died. I ended up in the body of someone, and some people kidnapped me. I was send to a different world, were they have weird pears that can send light...it was really weird" han rystede på hovedet "but yeah they ripped me out of the body I was in, and send me into this body...and that's pretty much it" der var en hel del ting, som han ikke fortalte, blandt andet hvad han havde lavet som spøgelse, og det faktum, at han rent faktisk havde været i kroppen af en kvinde. Det var ting han helst gerne ville holde for sig selv

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Christian

Antal indlæg : 93
Reputation : 2
Evner/magibøger : Metal arm

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Long time, no see - Christian

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum