Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Selene
 
Kira
 
Rex
 
Angelica
 
Ethan
 
Aaron
 
Sean
 
Miss Smith
 

Statistics
Der er i alt 280 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 148750 indlæg in 7610 subjects

Seeking help - Kai

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Seeking help - Kai

Indlæg by Gemma on Tirs 23 maj - 18:56

S: Slottet i Sunfury
O: Hvad der er på slottet
V: Solrigt
T: Midt på dagen
P: Tøj + Hår + Halskæde
Emne til; ma babest babe aka @Kai <3


Tingene havde været ude af kontrol i 7 måneder. Hvis ikke mere. Gemma kunne ikke klare det mere. Det var nok ustabilitet for hende, så det var på tide at komme videre. Der var et sted hun vidste, at hun måske kunne søge hen. Gemma følte sig allerede som et forfærdeligt menneske da hun tænkte på det. Andreas eks mand, Kai. Det var ikke ligefrem fordi, at det ville være det fedeste at fortælle - at hans eks havde været fundet sammen med Gemmas far, deres tideligere rådgiver. Som tingene så ud nu, var der dog ikke meget forhold tilbage der. Hvad der var sket vidste hun ikke, men hendes far var gået helt i selsving. Ikke at han ønskede hun skulle se det, så han skubbede hende væk. Det Gemma mindst havde brug for. Gemma var dog ikke ligefrem den bedste til at tage sig af en 7 årig pige. Elena stolede dog på Gemma, men naturligvis var hun spørgende efter sin mor. Andrea havde været væk i så lang tid nu, og udfra personen hun havde mødt - og hørt - lignede det ikke verulven at smutte sådan. Elena kendte Kai, så det måtte være Gemmas link. Om hun så måtte ende med at lade Elena være der, var nok det smarteste. Ingen ønskede jo ligefrem sjæledæmonens tilstedeværelse.
Det havde taget tid at komme frem, dage, hvor Elena havde været den eneste grund til at folk ville lade dem overnatte steder. Det var måske ikke så slemt at have et barn med sig. Des tættere de bevægede sig mod Sunfury, virkede folket til at genkende den lille pige - og i sidste ende var der nogle, som var flinke nok til at give dem et lift i hestevogn til slottet.

Vagterne virkede en anelse skeptiske over en fremmed dæmon komme med Elena i sin hånd. Dog var Elena smilende over de gamle omgivelser, og så nærmest frem til at komme indenfor. Elena slap Gemmas hånd og løb så hurtigt hun kunne ind af døren. Den lille pige med de mørkebrune lokker stormede igennem diverse lokaler - hun kendte trods alt vejen. Så snart hun fandt Kai, svang hun med det samme armene omkring hans ben. Gemma listede sig stille efter, men holdt sig egentlig i baggrunden. De blå øjne gled henover området, så stort og flot havde hun aldrig set et sted før. Armene blev svunget om sig selv i en mere beskyttende kropsholdning. Hun var ikke ligefrem sikker. Dog slap Elena alligevel Kai og drejede hovedet mod, hvor Gemma skjulte sig.
"Come on in," sagde den lille pige med et stort smil på læben. "This is Gemma.. she took me here.. things got bad at home.. can we stay here?" Spurgte Elena og så spørgende op på Kai. Gemma sank en klump og trådte lidt tættere på.
"I don't really wanna fill up space.. I should get going anyway," sagde Gemma blot og trak læberne op i et smil så godt hun nu kunne.
"Where will you go?" Spurgte Elena nysgerrigt med en trist mine. Gemma løftede let op på skulderen.
"I don't know.. I guess I will figure it out.. take care of her okay?" Sagde hun og tilføjede sidste del til Kai.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
avatar
Gemma

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Seeking help - Kai

Indlæg by Kai on Tirs 23 maj - 19:52

Påklædning
- Tøj Han er iført en sort trøje og et par sorte bukser
- Sko Han har sorte sko på
- Andet Han har denne ring hængende om halsen med en guld kæde

Efter endelig at havde fundet ud af, hvad der var sket med Alycia, kunne han slappe bare en smule af. Alt i mens han søgte efter viden, til hvordan han helt præcis ville være i stand til at hjælpe hende og de to andre, forsøgte han samtidig også at tage sig af Drew og selvfølgelig sit rige. Han var trods alt en konge, så det var heller ikke nemt at tage tid til sig selv. Han brokkede sig dog ikke, for med en masse ting at lave, behøvede han ikke sidde tilbage med den manglende kontrol, som han rent faktisk var ved at få. Normalt var han altid i kontrol over sig selv, og ikke mindst sin ulve natur, men af ukendte grunde led han af mareridt og i de stille øjeblikke, begyndte hans mere dyriske side at komme frem. Men heldigvis var der faktisk ganske få af disse øjeblikke, netop fordi han skulle jonglere det at være far, konge, leder og han ville samtidig gerne hjælpe Alycia, og de to andre kvinder.
Som han vandrede rundt på slottet, var det en af de gode stille øjeblikke. Det var ikke et hvor han forsøgte at holde sin dyriske side tilbage, han kunne faktisk slappe af og for et øjeblik havde han det faktisk rigtig godt. Det var dog også omkring dette tidspunkt, at han hørte fodtrin og ikke mindst også kunne dufte noget velkendt. Et smil formede sig på hans læber, som han genkendte duften. På trods af Elena ikke var hans rigtige datter, så holde han stadigvæk af hende, og agerede ofte som hendes far, også selvom han aldrig ville kunne erstatte Noah, der jo egentlig var hendes rigtige far. Ikke desto mindre ville hun altid kunne finde et hjem hos ham, og skulle hun have brug for hjælp, så ville han hellere end gerne hjælpe hende.
Generelt kunne han virkelig ikke holde sit smil tilbage, specielt som Elena kom løbende imod ham, og her krammede hans ben. Blidt løftede han hende op i sine arme, hvor han her krammede hende, som han trak sit ansigt væk og her kiggede på hende, blot for at se hvor meget hun havde vokset. Man kunne virkelig se hvor meget han elskede hende, specielt som hans mørke øjne mødte hendes "Hello sweetheart, you have grown so big and beautiful" han klukkede og lod hende glide ned på gulvet igen. Et nysgerrigt udtrykke formede sig i hans øjne, men han lyttede ikke desto mindre på hvad hun sagde. Han kendte ikke Gemma, men han var da nysgerrig på at møde hende. At hun var en dæmon gjorde ham intet, for i sidste ende dømte han ikke folk for deres racer.
Han smilede til Gemma, og gik frem imod hende "Of course you can stay" sagde han med et blidt smil "Don't worry, it's always nice to have visitors" normalt snakkede han ikke med andre end Alycia, hans rådgivere, Drew som endnu ikke forstod ham også generelt dem til møderne, så det ville da være dejligt at snakke med nye. Han kunne fornemme det triste ved Elena, så hun kunne lide Gemma og var bekymret for hende, så med andre ord skulle han nok være opmærksom omkring hende. Han trådte frem imod hende, og som han passerede Elena, kløede han hende drillende i håret, dog som han nåede frem Gemma, betragtede han hende med et nysgerrig udtrykke "Why don't you stay, maybe get something to eat and drink? I don't mind, any friend of Elena is a friend of mine" han rakte hånden frem imod hende "I know you probably know my name, but I was raised with maners, so pardon me. My name is Malachai, but you can call me Kai" han smilede blidt til hende

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
avatar
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 55
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Seeking help - Kai

Indlæg by Gemma on Tirs 23 maj - 20:58

Elena gjorde sit for at smile til Gemma, og vise hende at Kai var okay. Hendes mor havde trods alt fortalt, at Gemma ikke var så god til at tale med andre mennesker - og at de skulle hjælpe hende. Trods alt var Elena syv, og ikke ligefrem dum. Så hun kunne sagtens smide to og to sammen. Gemma så imod Kai, og holdt vejret lidt. Det var ikke ligefrem fordi, at hun ønskede at mistænke ondt for hver eneste person hun mødte - men det var alligevel første tanke.
"Are you sure?" Spurgte hun en ekstra gang, da han sagde det var godt med gæster. Han trådte frem imod hende, hvilket fik hjertet til at springe en takt over - men alligevel tog hun sig sammen. Desuden havde Nicolas og Andrea ikke talt dårligt om Kai på nogle punkter, så hun havde virkelig ingen gurnd til at blive bange. Tilbudet kom igen, og Gemma så kort hen på Elena med sine store tiggende øjne. Gemma åndede tungt ud, hvorefter hun så ned imod Kais hånd. Til sidst besluttede hun sig dog for at tage imod den, og lod ham præsentere sig.
"I heard a lot about you.. Elena has many stories to tell, and she have been looking forward to see you.. with everything that is going on," sagde Gemma så og vidste da fra sin fortid, hvordan man skulle give et godt fast håndtryk. "I'm Gemma, by the way," præsenterede hun sig så med et svagt smil.
"Gemma said it would be best here.. till my mom returns.. she is missing.." sagde Elena så en blanding af glæde for at være her, med den tristhed over sin mor var væk. Heldigvis havde hun da ikke været alene.
"Let's not talk about that now.. didn't you tell me you have a little brother? Why don't you find him.. then I talk to Kai. Okay?" Forslog Gemma og Elena nikkede glad. Gemma sukkede lidt og vendte de blå øjne tilbage imod Kai.

"She is such a strong kid.." Startede hun let ud og sukkede så. Hun måtte vel forklare, hvad Elena mente med sin tideligere sætning - og der var ikke ligefrem en let måde at sige det på.
"Andrea went missing 7 months ago.. or around that.. no track of her.. nothing.. I'm not really much for walking the woods in the dark.. and my father can only do it at night.. by the way.. I'm Nicolas's daughter," sagde Gemma så ærligt. "And I remember Andrea told me.. to take Elena here, if something ever went wrong.. she needs stability, and right now there is nothing in Terrorville.. I don't think there will be till she returns.. so can she stay here till then?" Spurgte Gemma så spørgende. Ganske stille, det var tydeligt på hende, at hun var bange for, at hun spurgte om for meget.  Let samlede hun læberne som en smal streg. "No sign of Lockheart either.. the year I have known her... it seems so unlike her .. just to leave.. especially without Elena.." tilføjede hun nok lidt mere til selvreflektion, men det blev sagt højt.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
avatar
Gemma

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Seeking help - Kai

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum