Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Gale
 
Larlii
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154247 indlæg in 8006 subjects

I might be addicted to you - Raven

Go down

I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Lør 27 maj - 23:33

S: Firewood Village, The Crypt
T: Aften, nat.
O: Beskrives
V: Indenfor er det lige meget
P: Beskrives
@Raven aka Isabelle aka ma dear beautiful babe <3


Det var en af de første åbningsdage på The Crypt. Selene havde sammen med nogle andre fået denne natklub op og køre, hvilket var fantastisk. Hun havde fundet de bedste til at spille live-musik, gode bartendere og som en af dem, der normalt var meget i byen - så havde hun hurtigt fået folk til. Selene var klædt i en sort tætsiddende kjole, en smule lårkort og med håret sat op i en høj heste hale kunne man se den muskuløse ryg. Påvirket af alkohol gjorde generelt hende bedre til at håndtere tingene, og det var den nemme løsning på hendes problemer. Selv efter et par år uden det forbrug, havde andre episoder i livet fået hende tilbage. Det var hun nød til for at overleve. Det var noget af byens nyeste værk og der var hyggeligt i denne her afdeling til festlighederne. Resten af bygningen var låst af for dagen, og som ejer af stedet - var Selene egentlig den eneste med nøglerne til det. Selene sad blot oppe ved baren og snakkede med bartenderen Dylan, en ven hun havde kendt i mange år - perfekt med folk man stolede på til arbejde. Dog var der en skikkelse i det fjerne, som fangede Selenes opmærksomhed. Først måtte hun knibe øjnene en anelse for at være sikker på, at hun ikke så syner. Men hvordan kunne man det når det var Isabelle? Det var ikke muligt at overse hende, selv i sådan et befolket område, hvor alle sanserne ville blive distraheret - var hun hvad Selenes øjne fangede. DEt gjorde næsten hun glemte at trække vejret, men hun var ikke sikker på hvordan. Alt ramte lige pludselig hende og hun måtte tømme sin ellers nye drink. Hurtigt slog hun blikket væk, en del af hende ønskede alt Isabelles opmærksomhed, imens en anden del af hende håbede på, at Isabelle ikke ville bemærke hende.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Clarissa on Søn 28 maj - 0:41

Påklædning
- Tøj Hun er iført denne røde kjole.
- Sko Hun har disse sko på. De gør hende omkring 4-5 cm højere (går fra 1,75 til 1,79/1,80)
- Andet Hun har denne halskæde på

Det var endnu ikke længe siden, at hun blev sammensmeltet med Raven. Shapeshifteren vidste det dog endnu ikke, og generelt fik hun blackouts, hver gang Isabelle selv fik kontrollen og dukkede op. Skiftene var forfærdelige, de gjorde ondt, specielt fordi Raven var lavere end hende selv, så der var en forandring i vækst, men også så meget andet. Dog var dette den bedste mulighed, for at de kunne få en overhånd. Gruppen skulle slå så mange Shapeshifters ihjel, og ved hjælp af sammensmeltningen, kunne Isabelle agere som en hemmelig spion, hun kunne rapportere om hvor der boede Shapeshifters, således de ville kunne ramme dem. Det havde aldrig været hendes valg, hendes forældre fik lagt valget over på hende. De havde ikke fundet hendes opførsel okay, og efter deres højtelskede søn døde, havde de kun deres skam af en datter tilbage og siden de ikke havde noget kærlighed til overs for hende, så tvang de hende til dette. Nu var hun fanget i kroppen af en shapeshifter, og selvom hun kunne komme frem, så var det endnu ikke ofte, så hun var faktisk en gæst i hovedet på en anden.
Ikke desto mindre var hun endelig fremme, og siden Raven intet kendte til det hele, var hun lige nu "sovende" og hun havde endelig fred. Hun gav sig selv et sidste blik i spejlet, blot for at sikre alting sad som det skulle. Let bed hun sig i læben, og derpå forlod hun stedet. Hun havde hørt Selene havde et nyt sted, eller rettere at hun ejede en klub og dette var det optimale sted, for at hun kunne møde hende. Det havde efterhånden været lang tid, siden de sidst havde mødt hinanden og Selene var nok en af de få Shapeshiftere, som hun havde ladet leve. For uden det faktum, at hun fandt denne kvinde fascinerende, så fik hun også noget fra hende, nemlig hendes vidunderlige gift, som gav hende en form for sindsro og behag. Det hjalp hende med, at slippe for den smerte hun ellers normalt følte. Dog havde de trods alt ikke set hinanden længe, så hun havde fundet nye alternativer i form af en salve og noget helt andet.
Som hun ankom til klubben, var det med selvsikkerhed over sig. Hun havde altid været en selvsikker kvinde, nogle ville endda sætte hende til at være en smule narcissistisk. Dog havde dette også en vis effekt på dem omkring hende, for med selvsikkerhed kom der også en aura af enigma eller mystik. Hendes korte kjole, fik hende også til at emne af sex og begær. Alle disse ting gjorde, at mange øjne blev rettet imod hende og et sted var det noget hun elskede. Hun elskede opmærksomheden, elskede hvor magtfuld det et eller andet sted, faktisk fik hende til at føle sig. Det var dog ikke dem hun var kommet for, men derimod den brunhåret skønhed, som hun endnu ikke havde opdaget. Det sekund hun gjorde, formede der sig et skævt smil på hendes læber, hun hævede det ene øjenbryn og begav sig direkte imod hende. Hun blinkede med det ene øje, som vidste hun præcis hvilken en effekt hun havde på Shapeshifteren. Alec havde altid sagt hun var farlig, for præcis ligeså sød og drillende som hun kunne være, ligeså farlig og manipulerende kunne hun også være. Isabelle stoppede først op, da hun var knap en meter fra den siddende Selene "Did you miss me?" spurgte hun med et skævt smil på sine læber. Det var som var der ikke gået to år, men derimod kun to uger, siden at de sidst havde set hinanden.

_________________


She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Søn 4 jun - 19:27

Naturligvis var det ikke svært at få øje på hende og kontakten var allerede skabt. Det at undgå Isabelle var ikke ligefrem nemt, og slet ikke når hun pludselig kom gående imod hende. En del af hende trak i land sørgede for at holde sig selv fra at få et for stort tilbage fald. Det var dog svært at modstå alt det der kunne friste mørket i at drage hende ned. Lige nu var Selene som et glas der vippede på en kant - og det var svært ikke at miste balancen, men hvis hun gjorde - så var ville hun knuse sig selv. Det krævede om selvbeherskelse, og det vidste hun ikke hvor meget af hun ejede lige nu.
"Did I miss you?" Spurgte Selene og hævede let et bryn. Hjertet sprang en takt over, men ærligtalt havde det gjort ondt først da Isabelle var smuttet - et stykke tid efter hvad hun fået sit liv på rette kurs takket være Quentin. Selene havde aldrig været klar over en person kunne ødelægge en så meget, til hun fik øjnene lukket op. "How dare you even show up here after all you broke last time?" Spurgte Selene og hoppede ned fra sin stol. Hun så skønheden i øjnene og sank en klump ganske let. Årerne føltes pludselig som få uger, men det ændrede ikke på det helved som Isabelle havde startet for Selene. Selene trådte op et skridt fra Isabelle og prøvede egentlig blot at være stærk. Alt hun havde lyst til var bogstavligtalt at sætte tænderne i Isabelle, for det var i hvert fald en af de personer  - som intet havde imod hendes evne. Selene knyttede næverne i selvberskelse.
"What do you want from me?" Spurgte Selene så og holdt vejret lidt. Hun var ærligtalt nervøs for svaret og på samme tid håbede hun på - at det var noget hun kunne forholde sig til. Isabelle havde efterladt hende, og på samme tid med hun havde været ekstremt ked af det over det - var det nok det bedste der var sket for Selene.
//sorry det blev lidt kort <3

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Clarissa on Man 19 jun - 17:40

Isabelle havde altid været ligefrem, måske gemte hun på en del ting, specielt omkring hendes intentioner, men folk var aldrig i tvivl om hvad hun mente om dem. For uagtet om hun var på en mission, og derved var tvunget til at have sine følelser gemt væk, så fortalte hun oftest sandheden omkring hvad hun følte. Med andre ord, ville hun have sex med en person, så holde hun skam ikke ordene tilbage. Hvorvidt folk kunne håndtere dette, var ofte op til den enkelte person. I sig selv kunne det gøre hende mere interessant, men også mere af et røvhul. Selene's udbrud, fik hende til at lægge hovedet på skrå og hæve øjenbrynet. Så hun havde fundet sin indre stemme, det var ganske spændende og måske endda noget hun ville kunne føle begær imod. Hun havde trods alt i den grad, syntes om Selene's mere farlige side, en som var en konsekvens af hendes evne.
Da Selene's strøm af ord, og følelser syntes at når sin ende, hævede hun øjenbrynet, hun trådte et skridt frem imod hende, og med sin ene hånd lod hun nogle lokker af Selene's smukke hår falde om bag hendes øre "I never meant to leave, he told me that I had to leave you" dette var til dels sandt, hun stak af på grund af de følelser hun havde, men også på grund af den ordre hun havde fået. Hun fugtede sin læber og lod de mørke øjne glide hen over hendes ansigt, som trak hun alle de gamle minder ud og erstattede dem med nye "you know I did miss you, I often thought of you" sagde hun og samtidig fjernede hun sin hånd, som ligeså stille havde berørt Selene's kind.
Spørgsmålet fik hende til at hæve øjenbrynet. Det var ganske ligetil, hvad var hendes intentioner? "What I want from you? I want nothing from you, I just wanted to see you again" indrømmede hun med et lille smil på læberne. Der var altid disse få sekunder af sårbarhed i hende, et sekund hvor man ville kunne se de sande intentioner i hendes øjne, og dog var de også så få og specielt sværere at ane. Man skulle virkelig kende hende godt, og på samme tid se godt efter, for at se det "I know you're mad at me, but I can make it up to you, I want to make it up to you" Hun bed sig i læben, som de mørke øjne igen mødte Selene's.

_________________


She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Ons 28 jun - 20:20

En del af Selene var gået i gang med at lede efter sine overlevelses metoder - men ingen af dem lå lige ved hånden. Jo hun kunne bruge sine tænder, men næppe fordi at Isabelle ville finde dem skræmmende. Det vidste hun alligevel godt i sidste ende. Hjertet sprang endnu engang elegant en takt over, som Isabelle kom tættere imod Selene. Hånden der lod nogle af de mørke brune lokker falde om bagved Selenes øre, gjorde at Selenes læber skælvede kort. Let kneb hun let på brynene.
"He?" Spurgte hun undrende, og nok i en større hentydning af at det var en dum undskyldning. "It doesn't change anything, you left me," tilføjede hun. Hvis der var noget Selene frygtede af alt man kunne frygte, så var det at blive efterladt. Den følelse var værre end diverse ting som var sket med hende, for hun satte altid de to følelser op imod hinanden. Intet kunne måle sig med det - ikke i Selenes hoved i hvert fald.
"Spare me.. Don't act like you care after all this time," svarede hun og tog så stille fat i Isabelles håndled for at få kontakten væk fra Selenes ansigt. Berøringen var nok til at Selene allerede begyndte at tænke i de forkerte baner. Noget undrede dog Selene, færten var anderledes. Sanserne var ikke noget der ligefrem snød Selene, i forhold til at hun ikke skiftede form ofte - så var hendes evner omkring sanserne stærkere end man måske lige forstillede sig først. Selvfølgelig ønskede Selene at vide, hvad Isabelle ønskede fra hende, og hun var ivrig efter svaret på det. Dog kom svaret derved også bag på Selene, hvad var meningen med at komme her, hvis hun ikke ønskede noget? Selene så Isabelle direkte i øjnene og sank en klump. Det var svært ikke at komme med et lille smil, men endnu svære for hende at prøve at holde det tilbage. Det var som om at kampen var endnu hårdere end hun først havde antaget den ville være. Måske skulle hun have været bedre forbedret.
"And how are you planing on doing that?" Spurgte Selene og vippede hovedet en anelse på skrå. Selene kneb øjnene en anelse, bare en anelse til at få hende til at se nysgerrig nok ud. Der var sket ting siden de sidst havde set hinanden, for begge parter - sikkert på godt og ondt. Det kunne mærkes på Selene, trods alt havde Isabelle set hende ramme bunden før, hun ville kunne se når Selene prøvede at skjule noget - præcis som hun gjorde lige nu. Det var måske måden hun gjorde alt for at låse sine følelser inde, udover den glade pige. Trods alt var det hvad hun var kendt for at være, det var lettest også at gå tilbage til.
"But can I ask you.. why have a scent of a shapeshifter?"

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Clarissa on Lør 15 jul - 23:38

Hun ignorerede da Selene spurgte ind til, hvem denne han var. Der var trods alt så mange ting, som Selene endnu ikke vidste om hende, ting som hun ikke ville fortælle. Isabelle havde altid forsøgt, at vedligeholde en vis mængde mystik om sig, også var der selvfølgelig også, hendes behov for at vedligeholde sin kontrol. Hvis hun ikke havde kontrol, gik tingene aldrig godt, og der var hun nok værst. Selene's ord om at det intet ændret, og at hun stadigvæk havde forladt hende, lagde hun hovedet på skrå, og en fin rynke samlet sig mellem hendes øjenbryn "I know and I'm sorry" hvis der var en ting, som Isabelle næsten aldrig sagde, så var det undskyld, eller rettere hun sagde det aldrig. Hun ville ofte hellere miste sin højre arm, end indrømme hun tog fejl, så allerede det viste Selene sig som speciel.
Hun forstod godt, hvorfor Selene var sur og specielt også, da hun udtalte hun ikke skulle lade som om hun bekymrede sig. Isabelle havde aldrig været den bedste, til at give udtryk for hvordan hun havde det, når man lavede hvad hun lavede, så var følelser aldrig det bedste. Da Selene med et greb fat om hendes håndled, blot for at fjerne hendes hånd, kom der et udtrykke frem i hendes øjne, som mindet lidt om det man fandt i hundehvalpe "I did care, and I do still care" måske havde hele tingen med Selene, startet ud som en simpel mission, men hun havde nydt sin tid med shapeshifteren, og det faktum at Selene endnu levede var jo et bevis om, at hun faktisk havde bekymret sig om hende.
Da spørgsmålet kom, til hvad hun havde tænkt sig at gøre, specifikt i formen af at gøre tingene bedre "I am going to do that one thing, which I would not even have done for my brother" indrømmede hun, og derpå gik hun på ned på begge knæ. Hun tog blidt fat i Selene's hænder "My dear Selene, I am so sorry that I left you, had it been in my power, I would never had done it. All I ever wanted, was to stay with you" sagde hun, og derpå gav hun slip på hendes hænder "I swear fealty to you, I swear to treat your needs as if they were mine" hun blev på knæene, så da Selene spurgte ind til hvorfor hun lugtede som en shapeshifter smilede hun blidt "I meet a shapeshifter, and talked to him" sagde hun, hun kunne ikke fortælle sandheden, hendes fader ville ikke kun have hende dræbt, men ville nok også slagte Selene og hele hendes familie.

_________________


She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Søn 16 jul - 17:39

Hvordan havde Isabelle fået evnen til at få Selene til at føle sig så vred og såret. Det var der alligevel ikke mange der kunne på denne her plan. Ganske let kløede hun sig på håndledet hvor Razors bid sad plantet i form af et sår. Udtrykket i Isabelles øjne fik Selene til at fortryde sin handling med det samme, hvor hun hadede den følelse som Isabelle kunne give hende. Selene skulle ikke tilgive Isabelle - skulle hun? Måske var det den frygt om at blive efterladt, som stak i hende. Det gjorde det dog nemmere for hende i forhold til hun havde Razors gift i sit system, det gjorde hende i sidste ende ikke så paranoid. Selene bed sig let i læben og prøvede egentlig bare på at holde ved sit valg om ikke at tilgive hende. Hun kneb øjnene en smule undrende da Isabelle sagde, at hun ville gøre noget hun ikke engang ville have gjort for sin bror. Der gik få sekunder før hun løftede overrasket på øjenbrynene som Isabelle gik ned på begge knæ. Isabelle fik Selene til at synke en klump, der var noget over det - som fik Selene til at se hende anderledes. Alt den vrede der havde været forsvandt ved dette, for det beviste noget overfor Selene. Ordene kom bagefter og fik næsten Selene til at gispe og glemme at trække vejret. Måske troede hun ikke på historien med shapeshifteren, men hun lod det ligge - for nu. Lige nu var det lige meget.
"Stand up," sagde hun lidt efter med en anelse hæshed over sin stemme. Der var noget i Selenes blik, en længsel og en form for begær som skulle gives væk - og det skulle gives væk til Isabelle. Så snart Isabelle kom på benene greb hun fat i hendes hånd, for at trække hende med sig. Baglokalet havde en gør til nogle andre selskabslokaler - men som kun Selene havde adgang til. Hun låste døren op og gik derind. Så snart de var derinde låste hun døren, og vendte sig imod Isabelle.
"I'm done being angry.. I'm done feeling that way," pointerede hun så før hun gik de sidste skridt hen til Isabelle og plantede sine læber lidenskabeligt imod Isabelles. Hun fik Isabelle op af muren der ikke var så langtfra dem, dog ganske blidt imens den ene hånd var plantet imod hendes kind og den anden mod Isabelles hofte. Ganske kort lod hun læberne slippe.
"I only want you," hviskede hun og så op på Isabelle med sine mørke øjne.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Clarissa on Søn 16 jul - 19:39

Isabelle lod aldrig folk, få magten over hende og hun gjorde aldrig nogensinde ting, som at gå på knæ for en anden. Dette ville være at lade andre, få kontrollen over hende. Dog var Selene anderledes, og hun måtte efterhånden erkende, at hun hellere end gerne, ville efterlade sin kontrol til hende og lade hende tage styringen. Desuden så det ud til, at det rent faktisk virkede. I sidste ende var Selene nok en af de få personer, som faktisk kendte hende rigtig godt og derfor vidste dette ikke var noget, som hun ofte ville gøre. Så da Selene bad hende om at rejse sig, gjorde hun som der blev sagt og derpå lod hun hende trække sig imod baglokalet. Hun havde bemærket det længselsfulde blik, som der med et formede sig i Selene's øjne, det også begæret var nok det smukkeste. Hun vidste hun kunne skabe begær i folks øjne, men når det var Selene's øjne betød det så meget mere.
Hun trådte ind, men i stedet for at sige noget, lod hun Selene tage føringen, derudover ville hun også gerne se hvor dette førte hen. Normalt kunne Selene være meget tilbagetrukken, og ikke just en som kunne tage styringen, derfor var dette ikke kun nyt, men også ganske sexet. Hun elskede denne nye side af Selene, også selvom hun fandt den mere uskyldige side af hende skøn. Hun hævede øjenbrynet, som Selene sagde hun var færdig med at være vred, og generelt var færdig med at føle sådan. Det næste der skete, var både noget hun havde forventet, men også noget hun ikke havde forventet komme så hurtigt. Hun brokkede sig dog ikke, og med samme lidenskab gengældte hun kysset.
Som muren med et ramte imod hendes ryg, trak det svagt i hendes ene mundvige, og hun lagde sin ene hånd imod Selene's kæbe "I want you too, you have no idea how much" indrømmede hun næsten åndeløs. Hun strøg nogle lokker hår om bag hendes øre, og kyssede hende let, og på trods af kysset var kort, så var blidt og måske endda passioneret.

_________________


She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Søn 16 jul - 21:46

Alt det der var sket. Dæmonen. Razors bid. Valerie. Hun havde brug for at føle noget godt, hun havde brug for at blive berørt af nogle der ikke ønskede hende ondt, af nogle der ønskede at holde om hende uden at give slip igen. Hun stolede på Isabelle til at være den klippe, måske det havde været måden hun havde stået på før - som fik Selene til at tro på, at det kunne lade sig gøre. At Isabelle kunne passe på hende og holde om hende når verden var ved at falde fra hinanden. Det gav et sus igennem hende faktisk at fuldføre sine tanker, de tanker hun havde haft for år tilbage også. Selene havde aldrig følt sig klar, men aldrig var ikke et ord hun brugte mere. Hun havde aldrig følt sig mere klar i hele sit liv. Kysset. Den lidenskab der var, fik Selene til at krave mere - hun ville have mere. Lige nu og her. Dog var det ikke ligefrem fordi at hun var velkendt med denne her følelse. Isabelle vidste at Selene var ny på den her bange, men det betød også blot at Selene mente det. Hvis nogle vidste at Selene var meget tilbageholdende omkring dette - så var det Isabelle. Hun havde trods alt stoppet dem i at nå for langt før, men hun følte ikke den samme begrænsning for sig selv mere. Måske havde det været de ting hun havde været igennem, som havde gjort hende mere åben for verden faktisk, end hun måske førhen havde været. Isabelles næsten åndeløse ord, fik Selene til at så hende intimt dybt i øjnene, som hun fik strøget en lok bag sit øre - hvorefter Isabelles læber atter var plantet imod Selene som nærmest sukkede efter mere. Den følelse der sneg sig ind på hende kunne ikke beskrives, men den var fantastisk - alle de sommerfugle der sprang rundt i hende. Hun vidste hvad hun ville have, og hun ønskede at mørke Isabelle imod sig.
"Then take me," hviskede hun mod Isabelles læber. Kort efter fangede Selenes egne læber Isabelles i endnu et lidenskabeligt kys. Hænderne plantet perfekt imod Isabelles hofter, hvorefter den ene bevægede sig lettere op langs siden på hende. Hun ønskede at udforske kroppen der gemte sig under tøjet, kysse hver eneste nerve på Isabelles krop. Efter kysset så Selene Isabelle direkte i øjnene, blot for at forsikre hende om at hun mente det.  "I'm all yours," tilføjede hun i samme legende toneleje og bed sig kort i læben.  Den hånd der bevægede sig langs gudindens krop, fumlede stille med lynlåsen der faktisk var nøglen til at mærke den varme hud. Det var stadigvæk nyt område for Selene, og hun ønskede ærligtalt ikke at vise at hun var bange for at krydse nogle af Isabelles grænser. Så trådte Selene lidt efter et skridt tilbage og lod stropperne fra kjolen glide ned for blot at trække af kjolen. Vise sin krop - ikke noget Selene gjorde meget i. Måske en enkelt gang for Isabelle, men Selenes krop havde også ændret sig bare lidt mere siden da - dog langtfra til andet end noget godt. Så trådte hun ud af kjolen, som den var faldet til jorden, og løftede en hånd op til det opsatte hår - og med en faks bevægelse var håret løst.
"I never stopped loving you Isabelle," hviskede hun så imens hun holdt Isabelles ansigt i sine hænder og tommelfingrene kærtegnede kinden blidt. Ærligheden var tydelig i de mørkebrune øjne. Nu stop hun her, blottet for Isabelle i sit sorte undertøj - hun var alene med Isabelle og hun ønskede det ikke på nogen anden måde. "And I want you, I want this.. I want us," tilføjede hun og bed sig i underlæben. Måske var dette måden som Selene viste sin svaghed, Isabelle havde gjort det før på sin måde - nu havde Selene givet Isabelle magten over sig.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Clarissa on Søn 16 jul - 23:01

Hun kunne fornemme på Selene, hvordan der nærmest kørte en masse ting gennem hendes hoved. Hvad end hun havde i tankerne, så måtte det være nogle ting, der gjorde hende ret usikker, for hvor der var en mere selvsikker Selene ude ved baren, var der en mere usikker en foran hende. Dette gjorde hende ikke mindre fantastisk, hun følte sig faktisk ekstremt beæret, over at Selene turde vise hendes mere sårbare side af. Det var sødt, og hun fandt sig selv falde for hende endnu engang. Det mindede hende om, hvor meget hun havde hadet at forlade hende, og hvor meget hun havde ønsket, hvor var forblevet sammen med hende. Om ikke andet virkede det til, hun faktisk havde en ekstra chance, for at komme tæt på denne skønhed.
Da ordene; Then take me forlod Selene's mund, forsvandt alt form for selvkontrol, den selvkontrol som havde forhindret hende i, at rive alt sit tøj af og lade Selene tilbede hendes krop. Hun sukkede imod hendes læber, som Selene endnu engang kyssede hende. Hun blev mindet om deres første kys, hvor usikker Selene havde været, men det var den del af hende, som hun fandt ganske charmerende. Hendes mere kontrollerende side, var ophidsende, hendes romantiske søde perfekt og hendes usikre side var charmerende og blid "Oh I am, I am going to worship every part of you" hun bed sig i læben, og betragtede Selene med begær i sine øjne. Hun havde altid været meget åben, omkring de ting hun fandt ophidsende, og selv hvis dette var en kvinde, lagde hun ikke skjul på det.
Selene's ord, om at hun var hendes, fik hende til at smile. Det var et smil der havde en blanding af noget selvtilfreds, men der var også det kærlige, som i hun rent faktisk elskede, at høre Selene kalde sig selv hendes. Som Selene lod sin hånd glide hen over hendes kjole, på vej hen imod lynlåsen, kunne hun fornemme en vis tilbageholdenhed, som turde hun ikke gøre det, eller var hun bange for hvad der ville ske "My dear, I am all yours, and you can do to me as you want" forsikrede hun hende om. Hun kunne fornemme usikkerheden i hende, og hvis hun skulle forsikre hende om, at det hele var okay, så ville hun ikke have noget imod det. For ligeså meget som Selene sagde hun var hendes, ligeså meget ville hun være hendes.
Hun betragtede hvordan Selene tog sin kjole af, og fremvisningen af hendes krop, fik hende til at lade sit blik glide ned over Selene's krop. Hendes hjerte begyndte at banke hurtigere, og med et blev det så meget mere tydeligt. Nok havde hun set hendes krop, men det havde været lang tid siden, at de sidst havde set hinanden, og på trods af de forandringer der havde været sket, så var Selene ligeså smuk som hun huskede. Hun skulle netop, til at komplimentere hendes krop, da Selene sagde ord hun sjældent hørte. Ordene fik hende til at stoppe op, og i stedet for et blik fuld af begær, blev det mere blidt udtryk frem i hendes mørke, et udtryk der næsten aldrig blev vist i dem. Et mere kærligt smil formede sig på hendes læber, og hun lagde sin hånd imod Selene's kind "As I never stopped loving you" indrømmede hun. Isabelle havde aldrig været den største fan af, at fremvise sine følelser og da slet ikke i den forstand, som hun gjorde lige nu.
Hun forsøgte at fjerne sin sårbarhed, dog så hun generte ned, som Selene lagde sine hænder imod hendes kinder, og blidt strøg hende hen over kinden. Om ikke andet kastede hun det genert, specielt som Selene sagde hun ville have hende, have dette og have dem. Hun tog blidt fat i hendes ene hånd, og gav den et kys. På trods af hun var selvsikker i sin egen krop, så var der selvfølgelig dele af hende selv, som hun hadede og dette var specifikt det store ar, som kørte hen over hendes hals, et minde om et angreb hun havde været ude for. Hun kastede det dog ud af sine tanker, som hun lagde hendes hånd imod lynlåsen, som ville fjerne hendes kjole "I want to feel you skin against mine, so please...Take of my clothes" bad hun, samtidig med hun bed sig i læben

Links
Hendes BH - Links
Hendes underdel - Links
Hendes ar -

_________________


She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Man 17 jul - 18:53

As I never stopped loving you, ordene gentog sig som ekko i hovedet på hende. Det var umådelig sjældent at hun faktisk hørte sådanne ord. Måske var det ikek deres stærke side, men de kunne indrømme det. Selene kunne altid indrømme hvordan hun havde det, det var en ting som hun var god til - men hun var også bange for at blive efterladt. At Isabelle faktisk gav sine følelser til Selene, fortalte dem. Brugte ord som faktisk fik Selene til at føle sig bedre, de manglede begge to det - det kunne hun mærke. Isabelle tog fat i Selenes hånd og gav den et blidt kys. Selene samlede læberne sammen og bed sig let i underlæben. Hun så kort henover aret på Isabelles hals, og slap Isabelles ansigt - blot for at kører fingerne henover det ar. Det var en tegn på kamp, det gjorde en stærkere - i en hvis betydning.
"So beautiful," Hviskede hun og flyttede så blikket op mod Isabelles øjne bagefter. Så fangede blikket hurtigt imod Isabelles hånd. Det var nærmest som om, at hun ønskede at Selene skulle fristes.  Det lykkedes dog, specielt med de ord som forlod Isabelles fyldige læber. Som Isabelle bad om, blev Selenes slanke fingre fanget om lynlåsen. Det kildrede nærmest i fingrene at få lov til at lyne ned for kjolen. Kjolen faldt til jorden og afslørede den umådelige fantastiske krop som Isabelle besad. "God you are so beautiful," kom det dånende fra Selene, som hun lod sine hænder glide ned langs siden på Isabelle med begge sine hænder. Så plantede hun atter sine læber imod Isabelles læber i et intimt og lidenskabeligt kys. Der gik ikke specielt læng før læberne dansede henover Isabelles hals, henover det ar der er var plantet så mindeværdigt på halsen. Hænderne ønskede at udforske kroppen og den ene af hænderne fandt sin plads ved hoften. Mærkede den varme hud mod hendes fingre, som gav huden hende stød. Vidunderlige stød. Kroppen gled sig ind imod Isabelles krop, mens kysset plantede sig atter imod læberne. De vidunderlige bløde læber, som smagte helt fantastisk. Den sødme, hun kunne blive ved med at kysse dem forevigt.
"I could do this forever," hviskede hun imod læberne i begær.

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Clarissa on Man 17 jul - 19:54

Som Selene kørte sine fingre hen over hendes ar, kunne hun kort huske mareridtet, ved at få det. Hun kunne huske følelsen, af at hendes blod forlod kroppen og hvordan hun allermest, havde lyst til at sove, for så at åbne øjnene og se direkte ind i Alec's mørke blik. Oftest ville hun ikke have, at folk overhovedet kom tæt nok på, til de rent faktisk ville kunne røre det. Om ikke andet, så var Selene jo anderledes, og på trods af hendes krop i første omgang, helst ikke ville have det, faldt hun en smule til ro, da Selene komplimenterede det. Hvis folk kom tæt nok på, så kom der ofte spørgsmål til hvordan hun fik det, hvorpå hun ville spørge hvordan de fik den brækket næse, og derpå slå dem. Dog når Selene gjorde det, så havde hun faktisk intet imod det.
Hun betragtede hende, som hun endelig begyndte at lyne lynlåsen ned, den ting hun før havde ønsket, men havde holdt tilbage på. Da Lynlåsen endelig var helt nede, lod hun kjolen falde ned og her afslørede det hendes krop. Hun havde altid været stolt over sin krop, hendes former og hvordan det hele så ud. Der var også enkelte ar rundt omkring, også selvfølgelig de mange tatoveringer, som viste hvor hun kom fra. Dette var dog noget ganske få kendte til, så det ville undre hende, hvis Selene rent faktisk kendte til dem "Well so are you" sagde hun uden den mindste smule tøven. I hendes øjne var Selene perfekt, hun var uskyldig på den helt rigtige måde, og ufattelig smuk.
Hun sukkede imod Selene's læber, men blottede dog sin hals, i det Selene begyndte at kysse hende ned af halsen. Hendes hænder gjorde heller ikke tingene bedre, det skabte en form for elektricitet, hver evig eneste gang Selene's hud ramte imod hendes egen. Hun bed sig i læben, og begravede sine fingre i hendes hår, som hun nød hver enkel ting Selene gjorde. Taget i betragtning hun havde været intim med en masse, så var dette anderledes, hvilket nok var fordi der var en hel del følelser, som var indeblandet i det hele. Det trak i hendes mundvige, som Selene endnu engang kyssede hende, og som kysset foregik, lod hun sine hænder glide ned over hendes krop. Hun lod sine fingre glide hen over Selene's krop, hendes smukke bløde hud føltes helt perfekt, og på trods af de havde været tæt på dette før, så var det anderledes at kæle og kysse, fremfor at være så intime og sårbare, som de var lige nu.
Hun smilede blidt, som Selene sagde hun kunne gøre dette forevigt "I feel the same, it's like I have had this hunger in me, and being with you is the only thing that, can satisfy it" indrømmede hun, samtidig med hun bed sig i læbe. Hun strøg blidt Selene hen over kinden, samtidig med hendes anden hånd lagde sig på hendes ryg, som hun trykkede dem tættere imod hinanden "you did lock the door?" spurgte hun, som hun kyssede hende ned langs kinden, og ned af halsen. Hun fik samtidig taget sine sko af, således der ikke var så stort et mellemrum i deres højde.

_________________


She would often just smile at people. You know that kind of smile? That means “You don’t know me at all and you never will.” See, that’s kind of magic. She’s so good at concealing things and hiding, avoiding. But I do know her. And know that she has got so much love in her heart, that the thought of letting it out, showing her cards, it scares her to death.
avatar
Clarissa

Antal indlæg : 1243
Reputation : 7
Evner/magibøger : Supernatural Condition

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum