Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Selene
 
Kira
 
Rex
 
Angelica
 
Ethan
 
Aaron
 
Sean
 
Miss Smith
 

Statistics
Der er i alt 280 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 148750 indlæg in 7610 subjects

I might be addicted to you - Raven

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Lør 27 maj - 23:33

S: Firewood Village, The Crypt
T: Aften, nat.
O: Beskrives
V: Indenfor er det lige meget
P: Beskrives
@Raven aka Isabelle aka ma dear beautiful babe <3


Det var en af de første åbningsdage på The Crypt. Selene havde sammen med nogle andre fået denne natklub op og køre, hvilket var fantastisk. Hun havde fundet de bedste til at spille live-musik, gode bartendere og som en af dem, der normalt var meget i byen - så havde hun hurtigt fået folk til. Selene var klædt i en sort tætsiddende kjole, en smule lårkort og med håret sat op i en høj heste hale kunne man se den muskuløse ryg. Påvirket af alkohol gjorde generelt hende bedre til at håndtere tingene, og det var den nemme løsning på hendes problemer. Selv efter et par år uden det forbrug, havde andre episoder i livet fået hende tilbage. Det var hun nød til for at overleve. Det var noget af byens nyeste værk og der var hyggeligt i denne her afdeling til festlighederne. Resten af bygningen var låst af for dagen, og som ejer af stedet - var Selene egentlig den eneste med nøglerne til det. Selene sad blot oppe ved baren og snakkede med bartenderen Dylan, en ven hun havde kendt i mange år - perfekt med folk man stolede på til arbejde. Dog var der en skikkelse i det fjerne, som fangede Selenes opmærksomhed. Først måtte hun knibe øjnene en anelse for at være sikker på, at hun ikke så syner. Men hvordan kunne man det når det var Isabelle? Det var ikke muligt at overse hende, selv i sådan et befolket område, hvor alle sanserne ville blive distraheret - var hun hvad Selenes øjne fangede. DEt gjorde næsten hun glemte at trække vejret, men hun var ikke sikker på hvordan. Alt ramte lige pludselig hende og hun måtte tømme sin ellers nye drink. Hurtigt slog hun blikket væk, en del af hende ønskede alt Isabelles opmærksomhed, imens en anden del af hende håbede på, at Isabelle ikke ville bemærke hende.

_________________
"The thing is, sometimes you have to
do things you don’t want to do
because you’re the only one that can do them"

- Selene

"Selene commands respect.
She fights back to the best of her abilities.
Selene demands to be heard.
She cares strongly for her girlfriends
& doesn't let herself be defined by boys.
She makes up her own mind."

- An old friend

avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1398
Reputation : 12
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Raven on Søn 28 maj - 0:41

Påklædning
- Tøj Hun er iført denne røde kjole.
- Sko Hun har disse sko på. De gør hende omkring 4-5 cm højere (går fra 1,75 til 1,79/1,80)
- Andet Hun har denne halskæde på

Det var endnu ikke længe siden, at hun blev sammensmeltet med Raven. Shapeshifteren vidste det dog endnu ikke, og generelt fik hun blackouts, hver gang Isabelle selv fik kontrollen og dukkede op. Skiftene var forfærdelige, de gjorde ondt, specielt fordi Raven var lavere end hende selv, så der var en forandring i vækst, men også så meget andet. Dog var dette den bedste mulighed, for at de kunne få en overhånd. Gruppen skulle slå så mange Shapeshifters ihjel, og ved hjælp af sammensmeltningen, kunne Isabelle agere som en hemmelig spion, hun kunne rapportere om hvor der boede Shapeshifters, således de ville kunne ramme dem. Det havde aldrig været hendes valg, hendes forældre fik lagt valget over på hende. De havde ikke fundet hendes opførsel okay, og efter deres højtelskede søn døde, havde de kun deres skam af en datter tilbage og siden de ikke havde noget kærlighed til overs for hende, så tvang de hende til dette. Nu var hun fanget i kroppen af en shapeshifter, og selvom hun kunne komme frem, så var det endnu ikke ofte, så hun var faktisk en gæst i hovedet på en anden.
Ikke desto mindre var hun endelig fremme, og siden Raven intet kendte til det hele, var hun lige nu "sovende" og hun havde endelig fred. Hun gav sig selv et sidste blik i spejlet, blot for at sikre alting sad som det skulle. Let bed hun sig i læben, og derpå forlod hun stedet. Hun havde hørt Selene havde et nyt sted, eller rettere at hun ejede en klub og dette var det optimale sted, for at hun kunne møde hende. Det havde efterhånden været lang tid, siden de sidst havde mødt hinanden og Selene var nok en af de få Shapeshiftere, som hun havde ladet leve. For uden det faktum, at hun fandt denne kvinde fascinerende, så fik hun også noget fra hende, nemlig hendes vidunderlige gift, som gav hende en form for sindsro og behag. Det hjalp hende med, at slippe for den smerte hun ellers normalt følte. Dog havde de trods alt ikke set hinanden længe, så hun havde fundet nye alternativer i form af en salve og noget helt andet.
Som hun ankom til klubben, var det med selvsikkerhed over sig. Hun havde altid været en selvsikker kvinde, nogle ville endda sætte hende til at være en smule narcissistisk. Dog havde dette også en vis effekt på dem omkring hende, for med selvsikkerhed kom der også en aura af enigma eller mystik. Hendes korte kjole, fik hende også til at emne af sex og begær. Alle disse ting gjorde, at mange øjne blev rettet imod hende og et sted var det noget hun elskede. Hun elskede opmærksomheden, elskede hvor magtfuld det et eller andet sted, faktisk fik hende til at føle sig. Det var dog ikke dem hun var kommet for, men derimod den brunhåret skønhed, som hun endnu ikke havde opdaget. Det sekund hun gjorde, formede der sig et skævt smil på hendes læber, hun hævede det ene øjenbryn og begav sig direkte imod hende. Hun blinkede med det ene øje, som vidste hun præcis hvilken en effekt hun havde på Shapeshifteren. Alec havde altid sagt hun var farlig, for præcis ligeså sød og drillende som hun kunne være, ligeså farlig og manipulerende kunne hun også være. Isabelle stoppede først op, da hun var knap en meter fra den siddende Selene "Did you miss me?" spurgte hun med et skævt smil på sine læber. Det var som var der ikke gået to år, men derimod kun to uger, siden at de sidst havde set hinanden.

_________________
And like the moon, she had a side to her so dark that even the stars couldn't shine on it.
And one so cold that even the sun couldn't burn it.
avatar
Raven

Antal indlæg : 1232
Reputation : 6
Evner/magibøger : Two in one

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene on Søn 4 jun - 19:27

Naturligvis var det ikke svært at få øje på hende og kontakten var allerede skabt. Det at undgå Isabelle var ikke ligefrem nemt, og slet ikke når hun pludselig kom gående imod hende. En del af hende trak i land sørgede for at holde sig selv fra at få et for stort tilbage fald. Det var dog svært at modstå alt det der kunne friste mørket i at drage hende ned. Lige nu var Selene som et glas der vippede på en kant - og det var svært ikke at miste balancen, men hvis hun gjorde - så var ville hun knuse sig selv. Det krævede om selvbeherskelse, og det vidste hun ikke hvor meget af hun ejede lige nu.
"Did I miss you?" Spurgte Selene og hævede let et bryn. Hjertet sprang en takt over, men ærligtalt havde det gjort ondt først da Isabelle var smuttet - et stykke tid efter hvad hun fået sit liv på rette kurs takket være Quentin. Selene havde aldrig været klar over en person kunne ødelægge en så meget, til hun fik øjnene lukket op. "How dare you even show up here after all you broke last time?" Spurgte Selene og hoppede ned fra sin stol. Hun så skønheden i øjnene og sank en klump ganske let. Årerne føltes pludselig som få uger, men det ændrede ikke på det helved som Isabelle havde startet for Selene. Selene trådte op et skridt fra Isabelle og prøvede egentlig blot at være stærk. Alt hun havde lyst til var bogstavligtalt at sætte tænderne i Isabelle, for det var i hvert fald en af de personer  - som intet havde imod hendes evne. Selene knyttede næverne i selvberskelse.
"What do you want from me?" Spurgte Selene så og holdt vejret lidt. Hun var ærligtalt nervøs for svaret og på samme tid håbede hun på - at det var noget hun kunne forholde sig til. Isabelle havde efterladt hende, og på samme tid med hun havde været ekstremt ked af det over det - var det nok det bedste der var sket for Selene.
//sorry det blev lidt kort <3

_________________
"The thing is, sometimes you have to
do things you don’t want to do
because you’re the only one that can do them"

- Selene

"Selene commands respect.
She fights back to the best of her abilities.
Selene demands to be heard.
She cares strongly for her girlfriends
& doesn't let herself be defined by boys.
She makes up her own mind."

- An old friend

avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1398
Reputation : 12
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Raven on Man 19 jun - 17:40

Isabelle havde altid været ligefrem, måske gemte hun på en del ting, specielt omkring hendes intentioner, men folk var aldrig i tvivl om hvad hun mente om dem. For uagtet om hun var på en mission, og derved var tvunget til at have sine følelser gemt væk, så fortalte hun oftest sandheden omkring hvad hun følte. Med andre ord, ville hun have sex med en person, så holde hun skam ikke ordene tilbage. Hvorvidt folk kunne håndtere dette, var ofte op til den enkelte person. I sig selv kunne det gøre hende mere interessant, men også mere af et røvhul. Selene's udbrud, fik hende til at lægge hovedet på skrå og hæve øjenbrynet. Så hun havde fundet sin indre stemme, det var ganske spændende og måske endda noget hun ville kunne føle begær imod. Hun havde trods alt i den grad, syntes om Selene's mere farlige side, en som var en konsekvens af hendes evne.
Da Selene's strøm af ord, og følelser syntes at når sin ende, hævede hun øjenbrynet, hun trådte et skridt frem imod hende, og med sin ene hånd lod hun nogle lokker af Selene's smukke hår falde om bag hendes øre "I never meant to leave, he told me that I had to leave you" dette var til dels sandt, hun stak af på grund af de følelser hun havde, men også på grund af den ordre hun havde fået. Hun fugtede sin læber og lod de mørke øjne glide hen over hendes ansigt, som trak hun alle de gamle minder ud og erstattede dem med nye "you know I did miss you, I often thought of you" sagde hun og samtidig fjernede hun sin hånd, som ligeså stille havde berørt Selene's kind.
Spørgsmålet fik hende til at hæve øjenbrynet. Det var ganske ligetil, hvad var hendes intentioner? "What I want from you? I want nothing from you, I just wanted to see you again" indrømmede hun med et lille smil på læberne. Der var altid disse få sekunder af sårbarhed i hende, et sekund hvor man ville kunne se de sande intentioner i hendes øjne, og dog var de også så få og specielt sværere at ane. Man skulle virkelig kende hende godt, og på samme tid se godt efter, for at se det "I know you're mad at me, but I can make it up to you, I want to make it up to you" Hun bed sig i læben, som de mørke øjne igen mødte Selene's.

_________________
And like the moon, she had a side to her so dark that even the stars couldn't shine on it.
And one so cold that even the sun couldn't burn it.
avatar
Raven

Antal indlæg : 1232
Reputation : 6
Evner/magibøger : Two in one

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Selene Today at 20:20

En del af Selene var gået i gang med at lede efter sine overlevelses metoder - men ingen af dem lå lige ved hånden. Jo hun kunne bruge sine tænder, men næppe fordi at Isabelle ville finde dem skræmmende. Det vidste hun alligevel godt i sidste ende. Hjertet sprang endnu engang elegant en takt over, som Isabelle kom tættere imod Selene. Hånden der lod nogle af de mørke brune lokker falde om bagved Selenes øre, gjorde at Selenes læber skælvede kort. Let kneb hun let på brynene.
"He?" Spurgte hun undrende, og nok i en større hentydning af at det var en dum undskyldning. "It doesn't change anything, you left me," tilføjede hun. Hvis der var noget Selene frygtede af alt man kunne frygte, så var det at blive efterladt. Den følelse var værre end diverse ting som var sket med hende, for hun satte altid de to følelser op imod hinanden. Intet kunne måle sig med det - ikke i Selenes hoved i hvert fald.
"Spare me.. Don't act like you care after all this time," svarede hun og tog så stille fat i Isabelles håndled for at få kontakten væk fra Selenes ansigt. Berøringen var nok til at Selene allerede begyndte at tænke i de forkerte baner. Noget undrede dog Selene, færten var anderledes. Sanserne var ikke noget der ligefrem snød Selene, i forhold til at hun ikke skiftede form ofte - så var hendes evner omkring sanserne stærkere end man måske lige forstillede sig først. Selvfølgelig ønskede Selene at vide, hvad Isabelle ønskede fra hende, og hun var ivrig efter svaret på det. Dog kom svaret derved også bag på Selene, hvad var meningen med at komme her, hvis hun ikke ønskede noget? Selene så Isabelle direkte i øjnene og sank en klump. Det var svært ikke at komme med et lille smil, men endnu svære for hende at prøve at holde det tilbage. Det var som om at kampen var endnu hårdere end hun først havde antaget den ville være. Måske skulle hun have været bedre forbedret.
"And how are you planing on doing that?" Spurgte Selene og vippede hovedet en anelse på skrå. Selene kneb øjnene en anelse, bare en anelse til at få hende til at se nysgerrig nok ud. Der var sket ting siden de sidst havde set hinanden, for begge parter - sikkert på godt og ondt. Det kunne mærkes på Selene, trods alt havde Isabelle set hende ramme bunden før, hun ville kunne se når Selene prøvede at skjule noget - præcis som hun gjorde lige nu. Det var måske måden hun gjorde alt for at låse sine følelser inde, udover den glade pige. Trods alt var det hvad hun var kendt for at være, det var lettest også at gå tilbage til.
"But can I ask you.. why have a scent of a shapeshifter?"

_________________
"The thing is, sometimes you have to
do things you don’t want to do
because you’re the only one that can do them"

- Selene

"Selene commands respect.
She fights back to the best of her abilities.
Selene demands to be heard.
She cares strongly for her girlfriends
& doesn't let herself be defined by boys.
She makes up her own mind."

- An old friend

avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1398
Reputation : 12
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I might be addicted to you - Raven

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum