Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Selene
 
Kira
 
Rex
 
Angelica
 
Ethan
 
Aaron
 
Sean
 
Miss Smith
 

Statistics
Der er i alt 280 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 148750 indlæg in 7610 subjects

To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Jake on Tirs 30 maj - 18:59

Sted: Gaderne i området
Tid: formiddag, forår
Vejr: Lunt og solrigt, med en frisk brise
@Connor
@Rafaela

Jake var på sin første sejltur i lang tid. Han havde overtalt Raco til at lade deres søn Connor komme med. Han smilede og var i godt humør. Under hele sejlturen fra Dead Mans Rock og op til Sunfury, havde Jake tilbragt en stor del af tiden på dækket. Her havde han ladet Connor deltage så meget som drengen ønskede og havde hjulpet hvis opgaven var mere end drengen kunne klare. Quatermaster Saxon og First Mate Nathan havde ligeledes holdt et vågent øje med Jakes søn. Han var tros alt den kommende leder af Dead Mans Rock og en kommende pirat, hvis drengen ønskede det. Det måtte fremtiden vise. Lige nu var far og søn ved at knytte et bånd, som hele besætningen håbede på blev knyttet stærkt. Jake havde valgt at vise sin søn så meget som muligt, samtidig med at de købte forsyninger, både til Draconia og til byen hjemme på øen.
Jake hang, som han plejede, ud over rælingen i styrbord side og spejdede efter deres mål, som en af riggerne havde råbt var i syne.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 129
Reputation : 0
Bosted : Ombord på Draconia
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Connor on Tirs 30 maj - 19:54

Dette var hans første tur og Connor sad ikke stille. Han sprang rundt skibet og kravlede op i masterne. Den unge Draconianer sad og stirrede i horisonten forrest på skibet. Hans mørke øjne glimtede. Han udstødte en ulvehyl og han kunne høre flere af de unge besætningsmedlemmer bande sagte. Lød til at han havde givet dem et chok. Han kravlede tilbage ind på skibet og løb hen til sin far. Han var iklædt tøj der mindede om indianernes. Havde to små fletninger og en halskæde. En gave fra en ukendt. Hans mor havde en mistanke om hvem det kunne være fra, men nægtede at sige det til nogen.

"Er vi her nu, far?" Den femårige dreng var høj for sin alder. Flere væddede med at han ville blive højere end sin mor, måske endda sin far. Raco havde nedstirret dem og Connor havde fniset. Connor havde opdaget sin evne for et par uger siden. En flokløber havde mange kaldt evnen. Skovens ulve var hans venner og han kunne tilbringe timer med dem. Han havde først opdaget det den dag hvor hans venner og ham var fulgt efter Taliia ind i skoven.

_________________
You could go the distance,
You could run the mile,
You could walk straight through Hell with a smile.
avatar
Connor

Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Flokløber

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Rafaela on Ons 31 maj - 9:06

Rafaela havde valgt, at gå sig en tur med Reine hendes søn som hun havde fået med Assorian. Reine var blot 3 næsten 4 år, men han var også noget klogere end de fleste i hans alder, men det kom nok af, at det var mest hendes faster, onkel og fætter som passede ham da hun havde nogle problemer selv som gjorde hun ikke kunne være der så meget som hun ville, men hun ville heller ikke lade Assorian få ham da sidst Reine havde mødt sin far havde han næsten skræmt livet af ham og det havde gjort hende endnu mere overbeskyttende. Reine var blålig i huden, havde sort hår og nogle gullige øjne. Han havde en mørkeblå t-shirt på og nogle sorte shorts på. Rafaela havde en taske med med en jakke, hvis Reine ville fryse, men da Reine var blevet født efter Rafaela var blevet en dragonlycan havde Reine det samme problem som Rafaela og det var, at han altid havde det varmt. Faktisk varmere end normale draconianere i hans alder. Han kunne dog hurtigt fryse når der var koldt udenfor.
Rafaelas hvide hår sad i en knold og hun havde en gråhvid trøje på der sad løst og et par sorte bukser.
Reine holdt Rafaela i hånden imens de gik rundt nede omkring havnen for, at se de store skibe som kom og sejlede. Rafaela måtte holde godt fat i Reines hånd for, at han ikke løb rundt som en vild knægt imellem de andre folk som var på havnen.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5737
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Jake on Ons 31 maj - 18:25

Jake lo hjerteligt over sin søns ulvehyl, og fulde sønnens adrætte bevægelser med et smil på læben.
*Han skal nok blive en fantastisk sømand, når han bliver lidt ældre. Men hvornår, bliver nok når Raco siger til.* Saxon kaldte på Jake, samtidig som Connor kom løbende over til sin far. Jake smilede og klappede Connor på skulderen.
"Det vare ikke længe, så ligger vi til kaj. Hvis du så bare vil love mig at du ikke løber for langt væk, når vi går i land." Han purrede lidt op i Connors hår.
"Hvis du vil have et godt udsyn over havnen inden vi lægger til kaj, så smut ud i stævnen. Jeg er desværre nød til at fokusere på at være kaptajn nu. Men jeg lover at vi to skal hygge os i byen." Han gav Connors skulder et sidste klem inden han gik hen og stillede sig så han havde overblikket. Her begyndte han at uddele ordre om at slække sejlene og gøre klar til at lægge til kaj. Besætningen løb rundt, klatterede rundt i rigningen og trak i de forskellige reb og tove. Imens han holdte øje med tingene, havde han stadig et øje på Connor og var klar til at komme drengen til undsætning, hvis han skulle få problemer.
Draconia gled smidigt igennem vandet og ind i havnen, hvor hun roligt lagde langsiden ind til kajen. Et par af mændene hoppede ind på kajen og bandt fortøjningen. Derefter blev landgang sat og Jake gik ned af den til havnekajen. Her gav han ordre til at samle forsyninger, både til skibet og til byen der hjemme. Saxon nikkede smilende og delte besætningen op i forskellige grupper, som skulle ordne forskellige ting. Selv stod Jake og så efter Connor.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 129
Reputation : 0
Bosted : Ombord på Draconia
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Connor on Tirs 6 jun - 20:58

Idet skibet lagde til land var Connor nede af landgangen og stod på kajen. Den unge Draconianer stod og så sig om med en nysgerrighed som passede sig til en femårige. Han løb hen af kajen og mærkede flere blikke på sig. Han stoppede ved enden og så på de mange folk som gik forbi. Han havde aldrig været udenfor øen. Han så tøvende tilbage mod sin far. "Far?"

Hans blik faldt på et dreng og hans mor. Deres hud havde en anden farve. Han så på dem med nysgerrige øjne og blev skubbet af vejen af en ældre mand. "Se dem for knægt." Manden havde ikke den store tålmodighed. Connor gjorde det første der faldt ham ind; gav en snerren fra sig og øjne blev de gyldne som tilhørte hans race. Eller ihvertfald hans mors side af familien. Manden skiftede form og det viste sig at være en dæmon. Connor bakkede hurtigt væk og kort øjeblik var der frygt i hans blik.

Han havde aldrig følt meget frygt før. Hans mor holdte ham altid i nærheden af ham. Hans bror og Tal var der også altid til at beskytte ham, men for slet ikke at tale om hans far. Den unge dreng lignede ikke sine forældre og kunne nemt forveklses med en dreng fra en af stammerne. Den mørke hud var en af grundene. Håret og hans opførsel de andre. Han var ikke bange, men denne mand var højere end ham og ældre. "Var din tunge knægt. Der er ikke plads til dyr som dig i byer som denne. Du burde være blevet i naturen."

_________________
You could go the distance,
You could run the mile,
You could walk straight through Hell with a smile.
avatar
Connor

Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Flokløber

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Rafaela on Tirs 6 jun - 21:14

Rafaela og Reine gik roligt rundt på kajen da hun så et skib som virkede bekendt for hende. Draconia. Skibet hun havde set igennem en kikkert sammen med Jake for mange år siden. Det var dengang hun stadig boede hjemme på slottet og langt inden Darius, Reine og andre problemer var blevet skabt. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle forholde sig. Var Jake stadig kaptajn på skibet? Reine havde lagt mærke til, at hans mor pludselig stirrede ud for sig og hev i hendes arm "Moar videre" sagde han til hende. Hun kiggede ned på sin søn som var lige så livlig som hun selv havde været og som hans far var som hun vidste af. Hun fulgte videre.

Hun så en mand forvandle sig til en dæmon. Hun kendte godt manden. Det var Jakobo. En af hendes onkels venner som var kendt for sin dårlige tålmodighed og voldsomme temperament, men han var som oftest rolig når han mødte hende og hendes familie. Rafaela kiggede på drengen. Det var ikke en som normalt var i Sunfury det kunne hun tydeligt se på ham. Hun gik roligt hen til Jakobo "Jakobo slap af det er bare en bette dreng. Og kommer de ikke forsent til deres aftale med min onkel?" spurgte hun og stod med ret ryg med Reine i hånden som havde fået øje på drengen og var meget nysgerrig for, at finde ud af hvem han var, men han var alligevel stille imens Rafaela snakkede med dæmonen. Jakobo mumlede blot irriteret og gik væk fra drengen og videre på sin færden.

Reine slap Rafaelas hånd og løb hen til drengen "Hvem er du?" spurgte han nysgerrigt. Rafaela var dog gået hen til drengene og kiggede rundt efter drengens forældre. Hun satte sig på hug ved drengene og kiggede på den fremme dreng "Hvor er dine forældre henne min lille ven?" spurgte hun nysgerrigt og smilede roligt til ham. Man kunne tydeligt se og høre på Rafaela, at hun var meget rolig og venlig af sind og sådanset var ligeglad med hvilken race man var specielt når det gjaldt børn.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5737
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Jake on Tirs 6 jun - 21:44

Jake var i nogle få minutter optaget af en snak med Saxon, om hvilke vare de skulle have fat i til byen og til skibet. Han hørte godt sin søns spørgende stemme, men da han vente sig om og så efter ham, så han at drengen var løbet et stykke hen og stødt ind i en mand, som forvandlede sig til en dæmon. Jakes øjne blev store og han spurtede hen imod sin søn, imens han råbte hans navn.
"Connor!!" Hans hud blev mere brun, klørene brød frem ved fingerne og hans øjne blev næsten sorte, samt en dyb og alvorlig knurren steg op fra hans bryst.
Men da han kom tættere på fik han øje på kvinden som havde talte med dæmonen og som nu talte med hans søn. Med ét var det som om han tabte alt vrede. Hudfarve, klør og øjne vente tilbage til deres normale tilstand. Han stod bare og stirrede som en fisk der gabte på landjorden.
"Rafaela?" Ordene var spørgende og man kunne høre på stemmen at han nærmest ikke troede sine egne øjne. Glemt var dæmonen, for en stund.


Sidst rettet af Jake Ons 7 jun - 20:33, rettet 1 gang

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 129
Reputation : 0
Bosted : Ombord på Draconia
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Connor on Tirs 6 jun - 22:12

Connor flygtede hen til sin far da han kom. Han slog armene om hans talje og hvilede hoved mod hans side. "Far." Connor så op på sin far. Øjnene skimtede stadig i svag frygt. Aldrig havde han set en dæmon i den skikkelse. "Connor. Connor Blackfire." mumlede den femårige dreng. Så første på den yngre dreng og så drengens mor, gættede han.

Connor så på den yngre dreng. Langsomt løsende han grebet om sin far, men forblev stadig tæt på ham. Farens besætning havde også rettet deres opmærksomhed mod dem for en kort stund. "Far. Hvem er de?" Connor havde sin fars mørke hår, men ellers lignede han ingen af sine forældre. Hans blik hvilede på sin far. De mørke øjne glimtede stadig, men gløden var væk. Han rakte hånden frem, tøvende, mod drengen for at hilse.

En brise tog blidt i det sorte hår. Det brune tøj skilte ham ud.

_________________
You could go the distance,
You could run the mile,
You could walk straight through Hell with a smile.
avatar
Connor

Antal indlæg : 26
Reputation : 0
Bosted : Dead Mans Rock
Evner/magibøger : Flokløber

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Rafaela on Man 12 jun - 20:29

Rafaela kiggede på drengen, men rettede sig op da hun hørte en stemme som lød bekendt for hende og da hun havde hørt drengens navn eftersom Reine havde spurgt drengen om det kunne hun regne ud, at Jake måtte være faren til Connor. Hun kiggede overrasket på Jake. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige. Hun smilede stille efter lidt tid "Jake?Hvad laver du her i byen?" spurgte hun stille. Hun bekræftet i, at Jake var faren til Coonor da Connor snakkede til Jake.
Reine kiggede op på sin mor og derefter å Connor og tog imod drengens hånd som hilsen "Jeg hedder Reine" sagde drengen. Han var stadig for ung til, at kunne huske hele sit navn. Reine tog sin hånd til sig og lænede sig op af Rafaela.
Rafaela kiggede på Jake og lagde en arm om Reines skuldre "Det er lang tid siden Jake. Hvordan går det og jeg kan regne ud, at det må være din søn" sagde hun stille og nikkede imod Connor og smilede stille til dem begge.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5737
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Jake on Man 12 jun - 21:10

Da Connor løb hen og slog armene om hans ben, løsrev han blikket fra Rafaela og lod sin ene hånd glide trøstende rundt på sønnens ryg, samtidig med at han så smilende på ham. Noget han altid havde gjort når Connor var ked af det eller bange.
Derefter så han igen på Rafaela og smilede venligt til hende.
"Vi havde brug for nogle forsyninger, og så overtalte jeg min soulmate til at jeg tog vores søn med." Han knælede ned ved siden af Connor.
"Connor, Rafaela er en gammel veninde af mig." Han så op på Rafaela og smilede lidt skævt til hende.
"Selv om gammel måske er det forkerte ord. Det er kun lidt over 100 år siden vi sås sidst. Og ja, det går skam godt, som du kan se." Han så over på Reine, som lige havde præsenteret sig for Connor og smilede over de to drenge som gav hinanden hånden. Han lænede sig lidt tættere på Connor og rakte ham ti kobbermønter.
"Hvis du har lyst, må du gerne løbe over og se på boderne. Her er lidt til at du kan finde noget spiseligt, hvis du har lyst. Du kunne tage Reine med hvis han har lyst." Han så smilende på Reine imens han sagde det sidste, og tilsidst op på Rafaela for at få hendes tilladelse til at drengene kunne udforske området.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~
avatar
Jake

Antal indlæg : 129
Reputation : 0
Bosted : Ombord på Draconia
Evner/magibøger : The Book of Air

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: To generationer på samme sted - Connor og Rafaela

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum