Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

◇ Art is anything you can get away with (Myra)

Go down

◇ Art is anything you can get away with (Myra)

Indlæg by Razor on Tors 1 jun - 17:36
Sted: En gyde i Rotten Root District
Tid: Nat;
Omgivelser: Bygninger, blod - bygninger.. Blod.
Vejr: Stjerneklart. Måske med en enkelt sky hist og her.
Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] + Bare tær og halsbånd om halsen.
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


Det var på en eller anden måde blevet kedeligt at komme hjem og vende tilbage til daglig rutine. Sit job i klanen - det var jo lige før der heller ikke var underholdning nok i det. Det gav ikke samme rus som det førhen havde gjort at tage livet af folk. Måske han bare trængte til at få lidt flere krydderier med i legen? - Eller også var det fordi.. Det kunne det umuligt være. Han havde ikke tænkt sig at blive en blød bamse selvom så mange omkring ham ville ønske det var det han var. Han kunne mærke hvordan dæmonen i ham kæmpede for at få ord indført og selvom han var blevet bedre til at kontrollere sine udbrud af at miste kontrollen - så skete det stadig, alt for ofte. Duften af blod kunne trigge det. En blanding af frustrerende følelser kunne trigge det. Hvad kunne i sidste ende egentlig ikke trigge der? Så længe det ikke skete når han var sammen med Reign var han sådan set ok med det. Ikke fordi han mente det var okay overfor de andre han havde i sit liv - men de havde i det mindste en fair chance for at beskytte sig selv.

Tiden sammen med Reign havde gjort ham sulten - sulten efter lige gydlige mord - blod på hænderne. Efterlade en krop livløs på jorden uden egentlig at have haft en grund til at bruge den magt han havde til det. De tanker han flere gange havde fået skæld ud for at have. 'Rende rundt og lege gud' - Det var åbenbart ikke noget folk mente man måtte. Razor så helt anderledes på det. Han elskede det og alle andre måtte gøre hvad de elskede, hvorfor måtte han så ikke? - Det var en af grundene til at han havde sagt ja til at være en del af The Obscura. Det virkede mere okay på den måde. Men det var samtidig som at være tilbage i et bur. Alle de regler og begrænsninger. Nej, han ville ikke nøjes - det drev ham til vanvid og i sidste ende ville det kun gøre ham endnu mere farlig.
" Shhh... " mumlede han lidt og prikkede kort til sin mave da den gav lyd fra - bare lige for at bekræfte hans tankestrøm. Selv hans mave var enig i at det var okay. Den var sulten. Han lod blikket strejfe omkring i omgivelserne. Rotten Root Disctrit var ikke ukendt for han, han var her mere eller mindre hver nat enten bare for at spankulere omkring og gøre livet surt for folk - eller være på job. Han stoppede dog lidt op da en meget velkendt fært nåede hans næse. Et øjeblik gav det nærmest et sug gennem hans krop og han var hurtigt på vej op af tilfældig mur på en bygning. Kun for at kunne skyde genvej over tagene mod den helt utrolige duft.

Han bed sig kort i læben og satte sig på hug på det tag han var endt på da han for enden af hvad der lignede en gyde fik øje på kilden til den lækre duft der dansede omkring hans sanser og havde bragt ham hertil. Det var som et kunstværk - malet i rødt. Han lod hovedet glide lidt på skrå mens smilet om hans læber voksede. For Razor var der intet skræmmende over det, tværtimod vækkede det hans nysgerrighed. Han tog et skridt frem og hoppede ned fra taget. Landede stabilt på de bare fødder på jorden før han så bare trådte nærmere kvinden der helt sikkert stod bag den halv brutale tilstand gyden var i.
" An artist, the greatest rebellion of existence.. " - " Sooooo violent.. " Sagde han lidt med et lille smil og rodede sig kort lidt op i det mørke hår. " I love it.. " tilføjede han så lidt mumlende før han rettede blikket mod kvinden. Det fascinerede udtryk var tydeligt, nysgerrig - men stadig dæmonisk på sin helt egen maniske måde. Hun havde nærmest bare ved sin eksistens taget plads i toppen over folk der var interessante. Uden at han egentlig kunne være sikker på det var tilfældet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1448
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ Art is anything you can get away with (Myra)

Indlæg by Myra on Tors 15 jun - 11:07

Påklædning
- Tøj Hun har [You must be registered and logged in to see this link.] på og [You must be registered and logged in to see this link.] tørklæde omkring sig
- Sko Hun har ingen sko på
- Andet Hun har [You must be registered and logged in to see this link.] i en kæde om sin hals, i den er der et billede af hendes datter. Hun har [You must be registered and logged in to see this link.] ringe om sin finger. Hun er også dækket af blod

Hun sad i gyden, nynnede for sig selv, mens hun så sommerfuglene flyve rundt. Hun smilede for sig selv, som hun talte dem "What are doing sweetcheeks?" spurgte Alexander, som han satte sig ved siden af hende. Et blik af vidunder betragtede ham nysgerrigt, som forsøgte hun stærkt at genkende ham, og dog uden den mindste smule success. Hun ville aldrig kunne genkende ham, og dog forsøgte hun altid. Hun nåede ikke at give det meget tanke, da en fuld mand kom gående ind i gyden "You should open him up, see what his insides look like" forslog James, som vandrede rundt bag den fremmede mand. Han pegede imod den fremmede, og straks blev hendes opmærksomhed fjernet fra sommerfuglene. Nysgerrig rejste hun sig op, og bag hende holdte hun en stor kniv. Som hun betragtede manden, gled hans ansigt langsomt ned af hans hals, hvilket efterlod en sort masse tilbage. Det mindede hende halvt om de røde damers øjne, fuldkommen fjernet fra menneskelighed og der var intet at se i dem.
Hun gik stille imod ham "Face falling off" hviskede hun med en barnlig tone. Manden, på trods af sin fuldskab, stoppede op og betragtede hende forvirret. Bag ham vandrede James endnu rundt "And we all know what that means, it means you have to safe him" et ondt smil dukkede op på hans læber. Selvom Alexander havde en vis magt over hende, så fulgte hun desværre James ord alt for meget. Hvilket var derfor hun gik imod den fulde mand, og som var hun en sulten vampyr, gik hun til angreb på ham. Sammenstødet fik manden til at falde tilbage, hvor hun fint hamrede kniven direkte ned i skulderen på ham, og som hun trak den ud fløj der sommerfugle ud. Hun grinede, og for hende var det en glad latter, men for alle andre ville hun lyde som en sindssyg person. Hun slikkede blodet af kniven, og hamrede den ned igen og igen, og for hver gang kniven ramte ham, blev hendes latter højere og højere. Hun måtte havde ramt noget farligt, for med et blev der spyttet blod op fra det sorte hul, blod som ramte hende lige i ansigtet. Dog havde Myra aldrig været den sarte type, så det gjorde hende intet, det at blodet sprøjtede ud over det hele, syntes kun at gøre hende vildere og vildere.
Selvom hun i teorien i den grad var en morder, måske endda kvalificeret som en seriemorder, følte hun absolut ingen skyld. Hun skammede sig ikke for hvad hun gjorde, hun fandt det snarer morsomt, hvilket vel også forklarede hendes latter. Hver sammenstød med hans krop, hver gang kniven stødte imod hans svage hud, gav det hende blot lysten til at fortsætte. Dog forsvandt det sjove også i ham, for han stoppede med at komme med lyde, der kom ikke flere sommerfugle fra ham. Irriteret rejste hun sig op, blodet gled ned fra hendes ansigt og var sprøjtet ud over hendes tøj. Hun vendte ryggen til liget, men hurtigt blev hendes opmærksomhed draget mod indgangen til gyden, som hun hørte en ung mand snakke. Hun vendte sig, og betragtede ham nysgerrigt, at i mens hun ventede. Hun forventede hans ansigt ville falde af, ligesom manden før ham, og dog forblev det på. Hun gik nysgerrigt imod ham, et smil på hendes læber "if face falls off, butterflies out have to" hviskede hun smilende. Hun havde blod over det hele, og hendes tøj var gammelt og beskidt, hun havde trods alt ikke fået nyt tøj "but this I like too" svarede hun, som en et svar for det han sagde tidligere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Myra

Antal indlæg : 289
Reputation : 5
Bosted : Intet hjem
Evner/magibøger : Madness manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum