Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Taliia
 
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
April
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156597 indlæg in 8131 subjects

Vi deler et mål?

Go down

Vi deler et mål?

Indlæg by Gæst on Tirs 6 jun - 17:41

Dag: Onsdag
Tid: 15.45
Vejr: 21 i skyggen. 27 i solen.
Sted: Doomsvilles gader
Omgivelser: Skjult i menneskemændgen og holder sig i skyggerne. Herreløse hunde løber rundt mellem benene på folk.

@Razor

Det var varmt. Tæt på at være ulideligt. Børnene legede, men søgte tit ind i skyggerne for at køle af og drikke vand. Mange arbejdede sig videre gennem den varme dag. Tyve og lejemordere var ikke en undtagelse.

En høj muskuløs mand gik gennem gaderne. Hans ansigt var sammenbidt og havde morderisk skær. Rex Lee var denne mands navn. En gammel Sjæledæmon hvis fortid er tæt bevaret. Han arbejdede alene. Og han kom kun til storbyerne når han havde en kontrakt. Rex så sig omkring. Han havde hørt et nys om hans mål var her i byen. Den der gav ham kontrakten sagde også at hans mål havde noget med hans familie at gøre.

"Hvor er den mand." knurrede den ældre sjæledæmon og så sig igen om på gaderne. Hans hånd hvilede på sværdskæftet på venstre hofte. Kappen skjulte hans rustning og andre våben. Hans så mange folk og fik også øje på sit mål. Nærmede sig langsomt.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Vi deler et mål?

Indlæg by Razor on Tirs 6 jun - 21:19


Påklædning: Grøn t-shirt. Sorte hullede bukser. Bare tær og et læderhalsbånd om halsen.

Razor var normalt ikke på job i dagtimerne - simpelt fordi han mente det var irriterende at rende rundt udenfor når solen bagte en halvt til døde. Desuden var han fan af mørket. Det lå vel lidt i.. Tja, begge sider af hans race. Men af samme grund havde det været nærmest umuligt for ham at finde ro i sin krop - varmen gjorde ham rastløs og lyset gjorde at søvnen ikke ville trække ham ind i sin favn, så ud var han gået. Han kunne vel godt lige klare et job - bare for at slå tiden ihjel. - Eller folk..
Han lod blikket glide rundt på gaden mens han smuttede afsted på de bare fødder. Det var ikke ligefrem fordi varmen var mere udholdende herude - men i det mindste var det bare en smule mere forfriskende varme frem for den indelukkede varme der hurtigt kunne danne sig inden døre. Han vidste hvordan manden han ledte efter så ud, men det var også mere eller mindre det han vidste. Sean havde tilbudt at forklare nærmere omkring hvad det egentlig var for personer der måtte lade livet. Men som sædvanligt var Razor faktisk rimelig lige glad med hvad der lå bag - det var selve mordet han havde det helt igennem underholdende med.

Som sædvanligt var det dog ikke kun manden han var efter der fangede hans opmærksomhed. Nej en anden dæmon i mængden han hurtigt opfattede selv var interesseret i manden Razor var efter. Han lod hovedet glide lidt på skrå før et lusket smil bredte sig om hans læber. Han luntede så bare lydløst mod dæmonen og trådte til sidst helt op ved siden af ham.
" You knooow - he's mine.. Touch him and you'll die too.. " Sagde han så bare i en nærmest spindende tone. Dog med en dyb alvor i stemmen og lod det uskyldige men dæmoniske blik falde mod mandens ansigt. Razor lignede udad til slet ikke en med så morderiske tanker og evner indenfor faget som han havde. Men det var en af de fordele der faldt ham ved hånden. Ingen mistænkte spor. Han kunne ikke helt lade være med at smile. Selv hvis det ikke havde været mandens intention at dræbe nogen så var Razor ikke typen der ikke sagde hvad hans første indskydelse var - desuden.. Hvilken morder kunne ikke kende en morder på afstand?

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Vi deler et mål?

Indlæg by Gæst on Ons 7 jun - 20:57

Den høje mand så ned på den lavere. Øjnene blev sorte og ansigtet fik et udtryk der gav indtryk af hans urgamle alder. "That man will pay for what he did to my family. So step aside, kiddo. Been following him for four months." Stemmen var rolig, men havde en undertone der var advarende. Folk omkring stoppede for at se på dem. Et skævt smil spredte sig og havde han vidste at dette kunne ende i store problemer. Denne unge mand var ikke helt almindelig, men Rex havde et mål. Han havde mistet sin familie og dem der gjorde det måtte bøde. Han udnyttede sine evner som lejemorder og jagtede dem han vidste gjorde det. Hans klienter var villige til at dele denne information.

Rex arbejde på at blive en Arcdemon, kostede hvad det vil. Han vidste at smerte var forude, men det ville være det hele værd var han sikker på, men ligenu? Ligenu havde han en opgave og denne mand var kun i vejen. Folk mumlede mellem hinanden. En dæmon, men hvem var den anden? Rex havde skjult sin races afsløringer dybt. "You are a demon too, but what else?" brummede han og øjnene afslørede intet om hans tanker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Vi deler et mål?

Indlæg by Razor on Tors 8 jun - 9:19

" Aaaw how adorable! " Sagde han så bare med et lille grin før han rystede lidt på hovedet. " You're taking revenge? For the dead - who's not even here to see.. " Han lod hovedet glide lidt på skrå før han så skævede lidt mod manden de begge tydeligvis var efter. Razor ville ikke lade denne dæmon have muligheden for at tage sig af jobbet. Selvom Razor i princippet kunne være lige glad. Manden skulle dø uanset og det var det eneste han selv havde behov for at komme tilbage med. Men det at denne mand var interesseret og ligefrem havde noget følelsesmæssigt med i spil. Det gjorde det helt utroligt fristende at stå i vejen for ham.
" If you have been following him for months - why isn't he dead? It's not that difficult.. " Han hævede kort lidt et bryn. Razor bemærkede ikke et øjeblik at opmærksomheden fra folk på gaden også var rettet lidt imod dem. Sikkert fordi han efterhånden var så vandt til det at det ikke rørte ham. Eller også var det fordi han normalt ikke arbejdede med så mange mennesker omkring sig så det var næsten som om at de ikke var der alligevel.

" Does it really matter? Are you scared? That I might be something more powerful than you? " Hans blik var drillende, mens smilet var en smule udfordrende. Han vidste ikke selv, om det var tilfældet. Men han vidste at han var en hård nød at knække og det var de færreste der faktisk kunne få ham til jorden. Medmindre man var en idiotisk vampyr i et heldigt øjeblik. For i sidste ende var det energien i Razors krop der afgjorde om han fortsatte. Hvis den var drænet fuldstændig havde man en chance. Han betragtede kort manden lidt før han så bare smutte om på modsatte side af ham. " What are you planning on doing? Stalking him for a few more weeks? " Han lod hovedet glide på skrå, dog stadig med et smil om læberne.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Vi deler et mål?

Indlæg by Gæst on Man 3 jul - 23:14

Rexs latter var hård og havde ingen nåde. "I was busy killing all his allies and family. And now there is only him left. He knows where my brother is and I want him back alive. So I tell you again; Step aside pup!" Rex skubbede sig forbi og forfulgte sit mål igen. Han var ligeglad med den knægt, men den mand var hans blod at tage. Han havde ikke spist i flere dage og man kun for alvor se hans skjulte natur. Han havde med vilje ikke spist da denne mand skulle lide.

Gaderne snoede sig og Rex havde på fornemmelsen at den anden fulgte efter. De havde begge det sammen bytte og dette kunne ende galt for en af dem. Den anden var en farlig modstander og kunne måske gøre op for Rexs mange års erfaring. Hans hånd gled ned til kniven da han langsomt kom nærmere på offeret. Han dukkede sig ind i en gyde da manden vendte sig om og så sig omkring. Vejret blev holdt og Rex lukkede øjnene kort.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Vi deler et mål?

Indlæg by Razor on Tirs 4 jul - 2:30

" You truly are a slow working man.. " Sagde han så bare med et lille grin og lod blikket hvile mod dæmonen. Der var ingen tvivl om at han virkelig hungrede efter at få lov at spilde målets blod. At så lidt som Razors ord kunne gøre ham irriteret. Han fulgte manden med blikket som han trådte forbi men kunne så ikke helt lade være med at grine lidt.
" You're an angry mand - I like it.. " Sagde han så bare og afsluttede sin sætning med en rullende 'r' lyd. Han smuttede dog hurtigt efter før han lod hovedet glide lidt på skrå.
" If I were to kill him before you - what would you do about it? " Spurgte han så bare lidt og rettede kort blikket efter manden de begge fulgte efter. Razor stoppede op midt på gaden da dæmonen valgte at træde i skjul ned af en side gade. Razor havde intet at frygte med hensyn til at blive genkendt, eller mistænkt på at følge efter. Han kendte ikke manden - havde simpelt bare fået en ordre han valgte at følge. Han vidste at jobbet skulle gøres - hvordan det blev gjort havde han ingen krav fået til. Hvilket også var derfor at Razor i sidste ende kunne være lidt ligeglad med om det var ham selv eller dæmonen der slog manden ihjel - han fandt det simpelt bare underholdende at trække tiden ud, være lidt på tværs mod sin konkurrent - som tydeligt var mere oppe på mærkerne over den skjulte konkurrence der i virkeligheden lå mellem de to jægere - som man vidst godt kunne kalde det.. Manden skulle jo nok dø på et eller andet tidspunkt - spørgsmålet var bare hvem der fik æren.

" Shhh.. The demon is hiding.. " hviskede Razor til en tilfældig dame der passede - hun satte bare farten op ved ordene og fik smilet om Razors læber til at vokse yderligere. Dog rettede han sin opmærksomhed mod dæmonen kort efter. " You better hurry - he's getting away.. " Sagde han med et kækt blink før han selv smuttede efter deres mål i et luntende tempo. Blod på hænderne var noget Razor altid hungrede efter - og at se dæmonen være den der manglede det - det var mindst lige så fristende som at se ham være den der slog denne mand ihjel.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Vi deler et mål?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum