Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154289 indlæg in 8008 subjects

Two blacksmiths in one place

Go down

Two blacksmiths in one place

Indlæg by Gæst on Tirs 6 jun - 20:20

Dag: Lørdag
Tid: 12.07
Vejr: Tunge skyer med løfte om regn.
Sted: Firewood Village
Omgivelser: Ved salgsboden med våben. Ambolt, ild og hammer bag sig. Klar til at reparer og smede små knive.

@Miss Smith

Det var lidt over middag. Mange var samlet til denne dag på ugen. Markedsdag og boderne var åbne. Rex Lee var byens møller og sommetider våbensmed. Han havde sat et mindre telt op og og åbnet indgangen. Han sad på en stol og sleb en kniv som han havde arbejdet på i flere uger. Smukt udsmykket og godt balanceret. Hans satsede på at kniven ville blive solgt til en god pris og at han kunne også få solgt nogle af de andre våben.

"Kom og køb. Fine smykker fra Minotaris. Bragt fra ind fra Havene." Man kunne høre de mange sælgere råbe deres bedste vare op og give tilbud. Rex vidste ikke hvad det var mest underholdende. Give tilbud som næsten ikke var der. Eller de skænderier der kom ud af det. Han så en mand gå hen til hans bod og så på en af de økser som han havde lavet. Den høje mand gik ud og så venligt på manden. "Smukt håndværk du har her, unge mand." sagde manden og samlede øksen op. Rex stod med hænderne i lommerne og så på roligt. Folk skulle have lov til at nærstuderer det de ville købe. En af de ting som Rex var kendt for i Firewood.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Two blacksmiths in one place

Indlæg by Miss Smith on Ons 7 jun - 19:30

Miss Smith havde været i denne her by der vist nok blev kaldt for Firewood Village, da hun ikke havde haft energi nok til og tage hjem til sig selv dagen før, og roligt gik hun i gennem byens gader, og opdagede en form for salgsbod, som vist nok blev drevet af en smed, kunne det da godt ligne, men om det var sandt eller falsk, eller om den unge udseende herre som var det.

Hun stoppede op lidt væk derfra og lyttede lidt til alle, de andre sælgere som også var det, og hun kunne ikke lade være med og give et lille fnis for sig selv, og gik så hen og kiggede på denne her smeds lille bod *hmm hvis han har lavet det her så må man da sigde han kan sit kram*tænkte hun for sig selv og havde et smil på sine læber, mens hun stod der, det eneste man ville kunne se var en kappe hun havde på og trukket hætten over hovedet, da det jo ikke ligefrem var det bedste vejr, hun kiggede roligt over på manden som stod i boden ”har du lavet det her?”spurgte hun, før hun så roligt fik sine hænder ud fra kappen af og op til hætten, hvorefter hun hev den bag over så den kom af hende og man kunne se hendes ansigt, og man kunne se på hende at hun direkte havde hendes øjne på ham, da hun jo prøvede og se om hun kunne komme i kontakt med ham, men det så da vist ud til at hun måtte vente lidt, så hun stod bare der stille og ventede på at se om han svarede hende, eller om hun kom til og skulle spørge igen.

Hun kiggede lidt på de ting som lå der og alt det og kunne jo ikke gøre så meget andet end og vente til det blev hendes tur til og få betjening af denne her mand som havde boden, og sådan var det jo bare, dog var hun ikke den der havde den store tålmodighed, når det kom til at skulle vente, dog var det en del af livet.
avatar
Miss Smith

Antal indlæg : 106
Reputation : 0
Bosted : I en lille falde færdig hytte i nærheden af Doomsville Angerforge District
Evner/magibøger : Evne magi what xD

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Two blacksmiths in one place

Indlæg by Gæst on Man 3 jul - 23:05

Han så hen på en ung kvinde. "Ja. Når jeg ikke arbejder i møllen arbejder jeg som smed." Han gik hen og stillede sig foran hende. Han så på hende med et venligt smil. "Du har øjne for godt håndværk." Det løse hår løftede sig let i vinden og hans blik gled op til skyerne. Mørke og luften var fugtig. "På gennemrejse, frøken?" Rex havde ikke glemt hans maner og ville aldrig. Det kan godt være at han var en morder, men det ændrede ham ikke meget. Han vidste at hans bror måske var i live og kæmpede og dræbte for at finde ham. Hans våben lå inde i hans telt og gemt væk under hans feltseng.

Kunder kiggede på ting og snakkede tit om hvad de skulle købe eller om prisen kunne komme ned. Folk i byen kendte Rex og hans håndværk. Mange børn stod sommetider og beundrede ham mens han arbejde på sine knive. Rex var altid venlig mod børn og mange kvinder sagde at han ville blive en god far en dag, men Rex var ikke meget for at starte en familie.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Two blacksmiths in one place

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum