Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156807 indlæg in 8145 subjects

Whoooops - Kubo

Go down

Whoooops - Kubo

Indlæg by Selene on Man 12 jun - 19:17

S: Ved Kubo
T: Middag
V: Solrigt
O: Hvad der lige er omkring i flokken
P: Beskrives
Emne til: @Remiel


Det var farligt. Det vidste hun da godt? Tatia havde sagt et eller andet fis med Luna og gamle regler - men det var ikke noget hun forstod, men det betød ikke at Selene ikke gik på listetå alligevel. Hun havde ventet et stykke udenfor grunden af den gamle flok. Bare fordi man ikke havde været der i 11 år, betød det ikke - at man ville fare vild hen til den. Hun kendte den når hun så den. Selene sank en klump og stod egentlig blot og trippede lidt. Som om hun ventede, og det gjorde hun. Ventede og ventede. Endelig. En pige fra flokken listede sig rundt med en anden lille gruppe - sikkert jægere af en slags. Dog havde Selene kun øje på den ene kvinde, og så ventede hun igen. Det var først da de var forsvundet væk i modsatte retning at Selene ændrede form. Dog ikke til den dyriske form, nærmere den kvinde hun havde set på. Selene kunne mærke hvordan kroppen forandrede sig, og hun gik videre ind på grunden. Højere var hun nu i hvert fald ville hun påstå hun nu var højere end Kubo - men det ville hun få at se. Vejen frem til indgangen til flokken var ikke svær at finde og hun gik egentlig bare stille rundt. Det var i hvert fald til at nogle kom undrende imod hende. Først troede Selene i frygt for at hun var opdaget, men det virkede ikke til det var derfor denne kvinde så på hende.
"What are you doing so back early Dylan?" Spurgte kvinden og Selene kunne mærke sit hjerte skippe en takt over. Let kløede hun sig i nakken.
"I forgot to say something to Kubo before I left.. so I will just do that," skyndte hun sig at sige og trådte lidt frem.
"What? Why, you don't .. never mind, that is not my place to ask," svarede kvinden så bare og Selene gik videre.

Det var ikke ligefrem fordi, at hun havde gættet sig til andet end at det var den hytte de begge to havde boet i tilbage i tiden. Stenmuren som der havde været snakket om. Selene tog en dyb indånding og så kort omkring sig, det var underligt at være tilbage. Den sværeste del skulle man tro var at komme hertil - men det begyndte først nu. At træde ind i minder og en tid af sit liv, som hun knap nok huskede ordenligt. Det var den hårdeste del. Selene glemte kort at hun ikke lignede sig selv og åbnede egentlig bare døren til at se et hav af Kubos personlighed. Det mindede hende lidt om sit eget, på måden alting var - ikke indholdet. Selene kunne mærke hjertet løbe afsted og hun glemte helt den form hun var i.
"Hey, sorry I didn't inform you that I would be here.. I just .. needed to see you on my terms," sagde hun så og sank en klump. Håret var løst i disse brune lokker og de blå øjne skinnede imod ham af halv bekymring. Tøjet bestod af en tank top, der egentlig sad ret pænt samt et par måske lidt korte shorts til Dylans lange ben. Det var det dårlige ved at tage folks kroppe, tøjet var stadigvæk hvad hun gjorde det til. "Is it okay, if I stay a little, I don't want to course any trouble," spurgte hun så og sank en klump

_________________
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum