Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

This is gonna be fun-Ethan

Go down

This is gonna be fun-Ethan

Indlæg by Cimberlie on Søn 25 jun - 14:46

Tid: Aften ca
Sted: Kroen Det Vilde Svin
Vejr: Lidt småregn, og en smule vind
Omgivelser: En masse folk, væsner samt mennesker, bartenderen og baren, og hvad der ellers måtte være herinde
Påklædning: En hvid blondet knælang kjole, et par sorte stiletter.


__________________________________________________________________


Det var lige blevet aften, og der var fuld gang i den inde på kroen, der var en masse folk der bare hyggede med at drikke, og dansede rundt omkring. Der var dog også nogle enkle der mente de godt kunne synge, så de skrålede med på de sange der blev spillet. Nogle var efterhånden begyndt at blive småfulde, og væltede næsten rundt, de var slet ikke til at styre. Så var der enkle kvinder der prøvede at charmere sig ind på nogle af mændene, men det så ikke ud til at hjælpe, og de blev ved og ved. Henne ved baren, sad en elegant kvinde med blonde bølget hår, ud fra udseende så hun meget godt ud, og det tiltrak da også nogle blikke her og der. Dog gjorde det ikke hende noget, hun kiggede blot på bartenderen, mens hun ventede på hendes drink skulle komme.


Hun havde et smil på læben, og blikket faldt så pludselig lidt rundt, hun kendte ingen af de folk der var herinde, og der var heller ikke nogen der så bekendt ud. Cimberlie som hun hed, sad med det ene ben lagt over det andet, og kørte en finger rundt på bordet, enlig bare i cirkler mens hun ventede på hendes drink. Hun kunne ligeså godt få sig noget at drikke, når hun alligevel bare ventede. Denne aften her skulle nok blive spændende, og hun var sikker på at der nok skulle ske en masse ting. Aftenen var jo først lige begyndt, og folk dansede rundt, sang, og væltede rundt det var da hvist et godt tegn på en festlig aften.


Da hendes drink så kom, sendte hun bartenderen et smil, hvorefter hun tog en tår af drinken, den smagte rigtig godt, havde en dejlig smag, sådan sød og stærk blandet sammen. Så lænte hun sig lidt tilbage på stolen hun sad på, og kærtegnede glassets kant lidt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: This is gonna be fun-Ethan

Indlæg by Gæst on Ons 5 jul - 23:00

Hvorfor var Ethan taget ind til byen igen, hvad end det nu var der havde gjorde det. Ethan sank en klump da han gik ind i byen. Hvorfor havde, han dog gået ind i byen der var ingen grund til han ville tag ind til den, men stadig mod hans egen vilje fået overtalte sig selv til og tage ind i byen.


Han bevægede sig hurtigt og lydløst gennem byen, mens han prøvede og undgå og blive set. Hans viljestyrke, var ikke så stærk da, han ikke, have lærte og styre hans egen ulvs vrede. Det var ikke en ting han var god til og sidste gang, han havde været inde på den kro han gik hen til. Han stoppet op kort efter, hvorefter han så hen mod kroen ingen ulve så ud til og være der, hvilket gjorde at han godt kunne kigge ind. Han havde nemlig dræbt en varulv sidste, fra en bestemt klan. Ethan stoppet op, og holde sig lidt længere væk, mens han ventet på de varulve der var med i den samme klan.

Ethan bevægede sig derefter ind på kroen, mens han holde øje med, alle andre folk som passede sig selv. Hans krop var dækket af en skjorte, hans ben et bar slidte bukser og hans hoved var dækket af en hætte sammen med en kappe. Han holde sig derfor skjult mens han bevægede sig der ind. Han smed nogen penge frem til bartjener, hvorefter han mumlede nogen ord. Bartjeneren forlod derefter ham og kom tilbage, med et glas whisky hvilket Ethan tog imod og begynde og drikke af den, han kunne ikke lade hans egen ulv få styring igen, hvis han da ikke ville lade den komme uden kontrol igen. Han kunne ikke risikere det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: This is gonna be fun-Ethan

Indlæg by Cimberlie on Tors 6 jul - 15:22

Lyden af fodtrin var tydeligt at høres, der var ankommet nogen herind på kroen, hun kunne godt genkende duften, netop fordi hun før havde fået duften forbi hendes næse. Efter at hun havde siddet og sippet til hendes drink, valgte hun blot at tage nogle tårer, hvorefter hun kiggede på den nyankomne person. Han virkede lidt bekendt, som om hun havde set ham før, så hun kiggede blot på ham, før hun vendte hendes blik ned på drinken i hænderne.

Så tog hun nogle tårer af den, og lod fingeren glide rundt på kanten af glasset, mens hun tænkte lidt, måske havde hun set denne person før, han så lidt bekendt ud, og da han pludselig var kommet op til baren som hende kiggede hun til siden på ham"You seem familiar"sagde hun bare sådan ud i luften til ham, uden faktisk at vide hvad han tænkte, og syntes om det. Hun kunne da ligeså godt starte en samtale på den ene eller anden måde.


Så betragtede hun ham lidt, hvorefter hun tog en tår af drinken igen, enlig kunne hun hurtig få snuppet en tår blod eller to, men det ville komme helt an på hvordan situationen var, og hvad der mon ville ske. Cimberlie smilte for sig selv lidt, og kørte så fingeren rundt på glasset igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Cimberlie
Cimberlie

Antal indlæg : 72
Reputation : 0
Bosted : Doomsville i en elegant stor lejlighed
Evner/magibøger : Poison Bite

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: This is gonna be fun-Ethan

Indlæg by Gæst on Lør 22 jul - 12:04

Ethan holde sig for sig selv, mens han stod og drak af hans whisky, lagede han ikke mærke til kvinden der talte til ham. Men da hendes ord lød hørte han dem ganske svagt.

"Sorry do i know you miss ?" Kom det fra Ethan, hvorefter han studeret hende.

Da hun sad på hans højre side.  Ethan kunne dufte hende, hun havde den fært som vampyrer, havde så det at hun talte til ham, gjorde at han personligt ikke var helt sikker på, hvor han overhoved skulle starte med de ting.

Ethan studeret hende langsomt, mens han lyttede videre til hende. Denne kvinde, havde han aldrig mødt før ikke så vidt han vidste da, men måske var der mere til det han var jo normalt i hans ulve form, han tog en ny tår og tømte den drink der var på bordet.  Han bestilte derefter en ny glas, af whisky.    

Mens han sad og ventet på hans drink, kiggede han over mod hende igen, mens han ventet på hendes svar.
//sorry korte svar anede ikke, hvad jeg sku svare xD //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: This is gonna be fun-Ethan

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum