Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

A beast unfolded ~ Sayra

Go down

A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Vánagandr on Tors 29 jun - 19:20

[You must be registered and logged in to see this image.]
Background Music:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Sted: Kroen Det Vilde Svin.

Tid: 23;42

Vejr: Støv regn, med lidt måne lys som uden dørens 'lys'

Omgivelser: Lyden af de forskellige 'mennesker' der dukkede op, svagt begynder at optræde, både for deres 'interesser' og intriger. Hver 'menneske' havde sit behov, specielt i det lyden af musikken spilles. Det kunne nemt spottes og høres, da der blev designet et lille sted hvor rejsende skjalde og andre musiker kan optræde deres musik og måske være heldig for at indtjene en skilling eller en gratis drink fra kroværten. Lyden af musik varede dog ikke længe da en hel ny snart skulle til at begynde i nattens gamle Kro.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Fenris {Vánagandr} kom gående i nattens mørke, hans øjne så søgende rundt efter en overnattende kro, hvor efter han spottede kroen, som muligvis havde et krus 'underholdning' som han søgte. Måske kunne han få et nem bid måltid oven i prisen af en god varm drink til at fjerne tanken om det dårlige regn, som ikke engang kan manifistere sig ordenligt og istedet skal være noget støv for hans blik. Med tunge skridt trådte han ind af døren, med dog det første 'imøde kommende ansigt' værende en stol, som flyvende forbi ham, Han havde nok blevet ramt, hvis ikke det var fordi han bukkede sig kort for at skulle rette på sin hætte. Stolen bag ham splintret til pinde brænde efter lyden af to kvinder der var oppe og slås. Tydeligt to succubus der havde skaffet opmærksomheden på den forkerte mand. Eller forkerte 'bytte' i Fenris' øjne. Han sukkede dybt og der efter gik over til bar tjeneren. Lyden af de to kvinder, som skynde sig ud af kroen og i nattens muldre mørke, mens lydet af et højt *SMÆK* kunne høres, der næsten tone døvede musikken og en mand, som lå med røven placeret på gulvet og et rødt hånd mærke på højre kind. Formodenligt var det mandens kone, som ikke helt var tilfreds med hans 'optræden'

Manden rystede kort på hovedet og rejste sig op igen og satte sig for at fortsætte med at nyde sit krus mjød, som havde med held ikke gået til spilde. Fenris sad lidt og nød showet. Underholdningen ved to kvinder der forsøgte at forføre en trolovede herre og der efter blevet jaget bort af hvad, som måske kunne være endnu en dæmon. sikkert nok en der er forbundet med blodet. De har ofte et dårlig temperament. tænkte Fenris kort for sig selv og der efter kiggede videre rundt i sine omgivelser. Søgende efter et 'interessant' bytte, som han kunne nyde 'selskabet' for en nem frokkerst. Han lukkede kort øjnene og snussede sig lidt. Duften af sved, blod og de jomfruelige saltede tåre fra væsner, som endnu ikke har formået at lide nok i deres udødelig sjæl. Det var jo næsten at være helt hjemme for Fenris. Bort set fra at det nok ville være ham der var manden med det røde mærke på kinden. Hvis han altså var heldig.


Sidst rettet af Vánagandr Tors 29 jun - 19:28, rettet 1 gang (Reason for editing : // Rettede musikken, da jeg fandt den lidt 'tør' //)

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Sayra on Tors 29 jun - 20:52

Påklædning
- Kjole + Sko Hun er iført en rød kjole [You must be registered and logged in to see this link.]. Hun har et par sorte ballerinaer på
- Make-up + Hår + Smykker Hun har en lidt mørk make-up på, med meget fokus på både øjnene og læberne [You must be registered and logged in to see this link.]. Hendes hår hænger løst. Hun har en sølv halskæde om halsen, hvor der er et hjertevedhæng med ordene: forevigt sammen, skrevet hen over hjertet [You must be registered and logged in to see this link.]. Hun har øreringe på [You must be registered and logged in to see this link.]. Ellers har hun en masse ringe om fingrene.

Natten var smuk, og selvom hun for kun et par dage siden, var blevet overfaldet af et par fulde idioter, lod hun ikke dette stoppe hende, fra rent faktisk at nyde aftens friske luft. Stjernerne besad også en form for overnatur skønhed, og efter at havde været inde stort set hele sit liv, var det fantastisk at kunne opleve dem udenfor. Et smil formede sig på hendes læber, som hun vandrede gennem gaderne. Normalt ville hun tilbringe tid med Meredith, eller en af de mange andre kvinder, men denne nat havde hun behovet for at komme ud, hvorfor kunne hun ikke fortælle. Som hun kom forbi en kro, fandt hun sig selv stoppe op, og et øjeblik havde hun både lysten til at fortsætte videre, men også begive sig ind i varmen. Det havde været tid siden, at hun rent faktisk havde trådt, bare en smule tæt på en kro. Efter alt kaoset, der hed en familiemiddag ude, havde hun forsøgt at holde sig væk fra dem. Ikke desto mindre vidste hun, at hun ikke kunne blive ved med at holde sig, væk for altid. På et eller andet tidspunkt måtte hun vel, overvinde sin frygt og dette tidspunkt så ud til at være i dag.
Med et rynket bryn, bevægede hun sig indenfor. Varmen ramte hende hurtigt, men det samme gjorde lugten af alkohol og sved. Med hendes gode sanser, kunne hun fornemme næsten alt omkring hende. Selvom forøget sanser egentlig var anderledes, så troede hun egentlig faktisk, at det var helt normalt for mennesker, hun havde trods alt ikke fået andet af vide. Uden at betragte dem omkring hende, vandrede hun op imod baren. Hun vidste ærlig talt ikke, hvordan hun skulle agere sådan et sted, og det ville være tydeligt for stort set alle, som ikke var alt for fulde, at hun i den grad ikke hørte til sådan et sted. Hendes uskyldige natur, og naive væremåde, ville sikkert få folk til, at tro hun var en engel, dog sagde hendes fært noget helt andet. Hun bed sig i læben, og satte sig ned. Kaoset omkring hende, gav hende egentlig lysten til at gå igen, og dog var der også noget ved det hele, som gav hende lysten til at blive, blot for at se hvad der ville ske.

//sorry for den korte længde, og sikkert dårlige start Smile

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Vánagandr on Fre 30 jun - 13:16

Fenris sad med en afslappende posé i det en kvinde trådte ind i rummet. Normalt ville han ignorere de fleste der kom ind. Men en let påklædt rød kjole, masser af smykker og det værse andet virkede alt for tydeligt til at denne kvinde var enten her for at udforske hvad det ville sige at være i slummet. Eller også har hun været heldig nok til at være 'escort' pige for en eller anden noble. Eller måske et helt 'tredje' mulighed, som han dog kunne være interesseret i at overvære. Blot for at finde ud af hvem end har fået hendes 'kødelig' skønhed at lege med.

Påklædning:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Fenris begyndte så småt at sætte sig ved siden af den unge dame og satte sit krus med mjødet, med et let smil liggende på hans læber. ''Godaften min kære, kan jeg byde dem på en drink, før en anden desperat mandfolk begynder at belemre deres opmærksomhed.'' '' Hans stemme var rolig, men stadig svag forførende tone. Hans øjne gled over på hende og der efter over på sit krus mjød. Der kunne nemt ud af øjenkrogen spottes få mænd, som begyndte svagt at sætte sig ned igen, efter at Fenris var igang med at sætte den første sætning. Samt en ung herre på vej væk igen. Som var det han var på vej til baren, for at 'hente noget' men avigede hurtigt væk igen. Det var tydeligt at det kunne måske være en 'let fingret' type som havde interesser for hendes smykker, men efter 'nogle' eller 'noget' havde interesse i at snakke med hende, turde herren ikke helt.

Fenris drejede blikket over mod kroejeren. ''Den unge dame her, ønsker jeg gerne at ligge ud for hendes første drink.
Det er jo ikke ofte at man møder pæne klædte kvinder her nede.
'' Hans blik gled der efter rundt, for at se hvor mange frustationer han kunne op hobe. Måske ikke den bedste sætning at byde ud. Men så igen, Fenris kom jo for at jage og at få et enkelt interessant byte, kunne måske være det hele værd. Kvinden var jo allerede pænt påklædt til at blive ofre for en nat hos en sulten dæmon eller 'andet'.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Sayra on Søn 2 jul - 13:07

Hun havde på ingen måde forventet, at der rent faktisk ville havde været folk, som havde et ønske om at snakke med hende. Egentlig havde hun blot troet, at hun kunne havde siddet der også gå når hun havde lyst. Ikke desto mindre, syntes dette ikke at være tilfældet, for med et sad der en mad ved siden af hende. I starten forventede hun at han blot ville sætte sig, også bestille hvad end han ønskede at drikke, dog begyndte han at snakke til hende og det var her hun fjernede sit blik, fra det hun før havde betragtet. Hun forventede halvt om halvt, at han ville være overvægtig, dog tyede stemmen på noget helt andet og da hun endelig fik øjenkontakt med ham, var det ligesom da hun havde kigget på alle de andre, han var attraktiv og mystisk. Hun vidste ikke hvad hun skulle sige til ham, og for et øjeblik syntes hun lammet. Dog da hun endelig fandt ud af, hvad han havde sagt til hende, rødmede hun svagt og smilede "Jeg drikker ikke alkohol, så bare vand tak" fik hun endelig sagt, efter et par sekunder med stilhed.
Hun havde ikke forstået, hvorfor han havde udtrykt, at der var andre, som ville forsøge at få hendes opmærksomhed. Hun kiggede kort tilbage, og bemærkede her enkelte mænd, som var tilbage imod deres sæde, dog ikke noget hun satte sammen med sig selv. Hun betragtede ham igen, da han begyndte at snakke kroejeren. Hun rynkede brynet, som han tiltalte hende som værende "pænt klædt". Hun havde aldrig rigtig haft en sans for mode, så hun tog ofte det der var tættest på. Da hun fik vandet, sendte hun kroejeren et smil. Hvad lavede hun overhovedet her? Meredith ville sikkert stille spørgsmålstegn ved det hele, og et sted burde hun vel nok også være hjemme, og dog ville hun så gerne betragte stjernerne, og måske endda overvinde den frygt som havde været der

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Vánagandr on Søn 2 jul - 20:34

Fenris smilede svagt over kvindens reaktion over at hvad end hun kunne bestille, så valgte hun et glas vand. En mærkelig forspørgelse, men han nikkede og der efter lænede sig halvt over baren, med albuen vel placeret på bardesken. ''Så sig mig,
hvad bringer et menneske på sådan et omgivende område? Specielt en med velsmykkede påklædning og hvis jeg skulle være ærlig. En kvinde uden følge af beskyttende mænd må enten være interesseret i at blive bytte for nattens børn eller bytte for mænds sultne blikke. ''
Hans stemme undertonede svagt 'menneske' men et varm og venlig smil forblev stadig på hans læber. Dog var det tydeligt at hun havde hans fulde opmærksomhed. Specielt fordi kvinden ikke valgte at bestille alkohol på en kro. Helt og særdeles en 'særling' i dette område.

Han kiggede der efter kort over skuldren. Et par mænd, som mumlede kort skyndte sig at rejse sig kort og skynde sig ud af døren. Det virkede som om at de syntes at kunne genkende Fenris eller også havde de interesse i at finde ud af hvem denne 'fremmede' var der talte med en kvinde i en blod rød kjole.

Fenris rømmede sig kort og smilede varmt. ''Jamen hvor henne er mine egne manére. Vánagandr Lawless og de er?'' Hans øjne gled bestemt på hende, mens hans anden hånd, som stadig lænede sig på bar desken og holdte et krus mjød, som virkede til at stramme sig grebet omkring kruset. Måske en form for ubevidst forberedelse i tilfælde at det var en kvinde, som kendte til Fenris og ønskede hans død, eller hans forsvindelse. Hvem ved, uanset vidste han at han nok var en eftersøgt mand. Specielt grundet hans fortid med Sean McGivins og Sakref Moladin. Men dette var jo en helt anden fortid til en anden dag.

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Sayra on Søn 2 jul - 21:03

Spørgsmålet i sig selv var godt, for hvad pokker lavede hun sådan et sted? Måske var det hendes behov, for konstant at se det bedste i andre, og ikke mindste sine omgivelser, et behov der fik hende til at se steder som disse, som værende ikke så slemme og folk som manden ved hendes side, som værende nogen der ikke ønskede hende ondt. Måske kunne det også være hendes behov for at overkomme, de ting som før havde været hændt hende. I sidste ende ville det nok, være svært for hende at besvarer, om ikke andet trak hun på skulderne "Jeg var ude og gå, stjernerne er altid smukke og se" sagde hun med et mindre smil, før hun dertil forsatte: "Jeg fandt mig selv gå imod stedet" hun vidste ikke hvad hun ellers skulle sige.
Hun bed mærke i hvordan, han nærmest trak ordet menneske ud, som om han havde en anden mening bag ordet, og dog var det ikke noget hun ville spørge ind til. Derudover forstod hun heller ikke hvad han mente, da han sagde nattens børn, hun var endnu ikke helt intregreret i den overnaturlige verden, og havde endnu ikke hørt om mange overnaturlige væsner. Så selvom hun havde set en vampyr, så vidste hun ikke hvilke navne de ellers gik under. Hun var trods alt vokset op blandt mennesker, og først for nyligt præsenteret for den overnaturlige verden, så at hun skulle kende alle kælenavnene for de enkelte arter, og alle de forskellige racer, ville være næsten umuligt.
Hans varme smil, fik hende til selv at smile. Da han præsenterede sig, kunne det næsten lyde, som om hun skulle vide hvem han var. Men siden hun hverken havde nogen viden om de overnaturlige væsner, så ville hun næppe havde hørt om ham eller hans familie. Der var derfor ingen form for kendkendelse i hendes øjne, som han sagde sit navn "mig en fornøjelse Mr. Lawless, jeg hedder Sayra May Aure Montgomery" normalt sagde hun ikke sit fulde navn, specielt fordi hendes efternavn mindede hende, om hendes kære familie. Familien Montgomery var kendt som en kold familie, og det kom endda fra det faktum, at de alle var mennesker. De angreb deres egne, og havde ingen form for loyalitet imod andre, med andre ord kunne det gavne dem, ville de hellere end gerne stille andre i ryggen. Der var endda rygter om, at de havde fået deres yngste datter slået ihjel, og denne datter var Sayra.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Vánagandr on Tors 28 sep - 19:17

Fenris smilede svagt over hendes kommentar. Dog overrasket over at hun ikke havde nogle former for aggressive reaktioner overfor ham. Måske et væsen uden nogle former for viden om hvad eller hvilket dele Fenris tilhørte. Hans blik gled kort omkring sig for at orientere sig om der var andre individer der havde fundet deres lille samtale. ''Sig mig, hvilket formål skulle de havde at gå alene. Verden er kold,
dræbende og ikke mindst, morderiske for de fleste dødelige.''
Hans blik gled kort rundt og kiggede på sin mjød. Han tog en kort slurk, mens den søde smag fyldte hans mund, kiggede han over på hendes ansigt. vuderede hvert ansigts træk, som var det en fysisk og medicinal undersøgelse. Han kunne i hvertfald konkludere at hun vaskede sig ordenligt, måske var høj nok i systemet til at bruge sæbe. Da ingen bylder eller urenheder kunne spottes på hendes ansigt. For ikke at nævne hendes påklædning. Måske var dette et væsen som var 'ren' og 'uskyldig', en værdig sjæl at æde. Skulle man finde hendes sjæl interesserende at fortære.

Fenris vuderede hende kort igen i tankerne. Hendes information sagde ham ikke det store, endnu. ''Hvis det var en hvert andet væsen, ville din krop, sind og sjæl være i klørne på en eller anden desperat vampyr. Eller i værste tilfælde. Dæmoniske væsner, som sulter efter et væsen, som virker uviden og uskyldig ved det første øje kast. '' Hans stemme var rolig, mens blikket langsomt bevægede sig fra hende imod hans krus. Forberedende til at tage endnu en slurk af hans krus.
// Beklager det sene svar //

_________________

'' I would rather hunt the last wolf in the forest, before i throw my self to become a lamb!''
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Vánagandr

Antal indlæg : 532
Reputation : 2
Bosted : Bor sammen med sine søskende.
Evner/magibøger : Thrill of the hunt

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A beast unfolded ~ Sayra

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum