Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Taliia
 
Lith’rra
 
Elizabeth
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156556 indlæg in 8131 subjects

As I said... (Razor)

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: As I said... (Razor)

Indlæg by Sean on Lør jul 22, 2017 11:31 am

Sean rejste sig selv. Hans blik gled over til Razor et øjeblik. Han havde næsten forventet at Razor ville spæne ud af døren og han ikke ville se mere til ham lige foreløbig. Alligevel stod Razor her endnu, omend han mere eller mindre skam var på vej ud af rummet.
Sean børstede noget støv af tøjet og sikrede at den lille flaske han havde taget før, ikke havde lidt overlast. Alt var som det skulle være. Ud over de våde pletter på gulvet efter Razors gråd, noget der stadig kunne ses på fyrens kinder. Sean ignorerede det, som han vidste Razor nok ville foretrække, omend han mest havde lyst til at tørre dem af Razors kinder igen. Måske ville han have haft dårlig samvittighed, var det ikke fordi det ikke som sådan var Seans skyld at Razor faktisk grad.
Han fulgte efter Razor. Hvorfor ikke? Sean havde ingen grund til at blive her og han ville også gerne selv forlade huset...Kirken...Hvad det hele nu var.
Rummet med de døde kroppe virkede urørt. Razor gik over for at samle sin hætte op.
"Ved du hvem han er?" spurgte han så. Han gjorde ikke længere tilnærmelser, men holdt en fin afstand til Razor. Han ville selv snart forlade stedet, han havde bare de sidste spørgsmål...Hvis Razor nu var i et mere snakkesalig hjørne, nu hvor sandheden trods alt var blevet afsløret.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9258
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: As I said... (Razor)

Indlæg by Razor on Lør jul 22, 2017 11:51 am

Han lod fingrende glide over det bløde stof på hætten før han kort overvejede det lidt. Han rettede blikket en smule mod Sean som var fulgt med herhen. Han trak kort lidt på den ene skulder før han nikkede en smule. " Yea.. I do. " Sagde han så bare lidt. Razor huskede tydeligt hvem han var. Hvordan han var. Alt for mange detaljer om det bæst. Og alt andet på det skib. Så mange ting der nærmest var umulig at glemme. Det havde ødelagt så meget. Sandt det havde været en oplevelse. Men det meste af den tur burde aldrig have fundet sted og han ville ønske han kunne spole tiden tilbage og bare have taget Reign med ned til søen eller på en sight seeing tur gennem Doomsville. Kæmper, talende katte og pirater var ikke hvad der fik deres forhold til at falde mere på plads. Det gjorde det hele meget værre.
Han rynkede kort næsen en smule. Han trådte så bare lidt ned mod døren for enden mens han pillede ved hætten mellem sine hænder. Måske var det bedst bare at finde hjem. Han vidste alligevel ikke helt hvor meget han kunne svare på Seans spørgsmål. Selvom emnet var åbent nu og det sikkert hurtigt ville lukke og ikke være til at rive så meget i igen. Han havde stadig ikke lyst til at tænke på det. Det løb klamt igennem hans krop at tænke på det. Han stoppede dog op da han var nået halvvejs og rettede blikket lidt mod Sean et øjeblik.

" Sorry I ruined your night.. " Sagde han så bare lidt før han kort rettede sig lidt op. Det var ikke meningen aftenen skulle have forløbet sådan. Om den var til at rede? Måske - men Razor havde faktisk ikke lyst til andet end at sove. Alkohollen gav ham en unødvendig hovedpine. Eller også var det ikke alkohollen men det faktum at han havde ligget mod gulvet i den stilling alt for længe. Han krammede bare kort lidt hætten før han lod hovedet glide lidt på skrå. Forsøgte ihærdigt at finde en lille smule bedre humør frem.
" Do you think we could just... Forget about what happened - all of this. " Sagde han så lidt og rynkede kort panden en smule. " Except that.. " han nikkede kort mod den blodige bunke kroppe ved alteret. " Thats was pretty cool actually.." Sagde han så bare og fik endelig et lille smil frem over sine læber. Resten ville han gerne glemme. Bare for ikke at føle sig mere ynkelig end han allerede gjorde. Han hadede at Sean skulle se ham sådan. Det var ikke stærkt og det var sådan han helst ville ses - især overfor Sean.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: As I said... (Razor)

Indlæg by Sean on Lør jul 22, 2017 7:07 pm

Sean så på Razor med et svagt smil. Han ville gerne vide mere om hvem der havde gjort det, så Sean kunne hævne sig i skjul. Måske ikke for Razors skyld, men så for Seans egen. Om ikke af venskabelig bekymring, så fordi nogen havde skadet hans ejendom, hans slave. Han så vurderende på Razor. Ville han få mere ud af ham?
"Jeg vil gerne straffe ham. Du er min ejendom og nogen har skadet dig, hvilket er et angreb mod mig. Vil du fortælle mig hvem eller hvor han er?" spurgte han så.
"Det er det sidste spørgsmål. S kan vi glemme det...Ud over det at jeg stadig ikke kan røre dig" medgav han så. Det var ikke nemt at glemme, hvis Sean nu fik lyst til Razor. Men de kunne altid lade som om at det var normalt eller bare at Sean ikke vidste hvorfor. Og så måtte selve sexen vente til Razor kunne igen. Måske de kunne gå langsomt frem?
"Det er helt klart et mesterværk" sagde han så og gik med til at skifte emne. Han ville godt se Razor i et bedre humør igen. Egentlig var vist også ved at udvikle en hovedpine, selv om han ikke vidste hvorfor. Træt? Eller efter alkoholen måske?
"Jeg går nok hjem og sover nu her. Der er vist ikke mere at klemme ud af denne nat." meddelte han. Han strakte sig, omend ikke nær så meget som han gerne ville, da han stadig var øm i siden.
"Vil du med eller går du dine egne vegne?"

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9258
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: As I said... (Razor)

Indlæg by Razor on Lør jul 22, 2017 7:45 pm

Razor var stille lidt før han så bare trak lidt på den ene skulder. " He's a pirate - so I guess out on the water somewhere. I don't know - we escape in a rescue boat and ended up close to Humvita. But I mean - the ship can be anywhere. " Sagde han så bare lidt før han kort rynkede næsen en smule. Egentlig var han en smule ligeglad med hvad der skete med den vampyr. Så længe han ikke stødte på ham igen. Men hvad var chancerne for det alligevel. Sean behøvede ikke gå efter ham. Manden havde da sikkert en masse andet at tage sig af end at skille sig af med folk der havde generet Razor. Ikke at det gjorde noget at det var hvad han gerne ville - men han behøvede ikke. I sidste ende ville det kun gøre hele værre hvis der endte med at ske Sean noget i processen. Så havde han forsøgt at gøre det af med en på grund af Razor også gøre sig selv ondt i sidste ende? Nej det var ikke ligefrem hvad Razor havde lyst til også at skulle have på samvittigheden. Sean var en stærk mand - det vidste han godt. Men en hel besætning der stod sammen - alle sammen langt fra mennesker. Razor fattede stadig ikke hvordan de var sluppet levende væk fra det skib. Han måtte have en eller anden der havde hånden over ham.

Han lod blikket hvile mod Sean et øjeblik men overvejede det så lidt. Måske næsten lidt for længe. Hans fingre smuttede kort op og pillede ved hans hals. Der hvor mærkerne fra Selenes tænder var gemt lidt væk ved halsbåndet. Sean havde nok ret - der var ikke meget mere at klemme ud af dette nat. Og dog - Razor vidste en ting der altid var tid til - en ting man altid kunne glemme ind. Især lige nu.
" Umm; I'll be home later.. I just.. " Han rodede sig kort lidt i håret før han kort lige skævede rundt igen - på blodet, ligene. Men så tilbage på Sean. " I'm gonna walk for a bit.. If thats alright. " Sagde han så lidt før han nikkede en smule - det var egentlig ikke et spørgsmål. Sean havde spurgt så han gik ud fra at han selv havde valget hvorvidt han ville gå med eller lave noget andet. Han kunne enten sove tankerne væk og vågne op i morgen - håbe på de var væk. Eller fange Selene på The Crypt i Firewood og få et hurtigt fix af noget han vidste ville slå tankerne hen på noget godt - og faktisk ville kunne få ham til at sove uden forstyrrelser af noget af alt der der lå og nagede under overfladen.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: As I said... (Razor)

Indlæg by Sean on Lør jul 22, 2017 8:47 pm

En pirat på en båd. Det betød Aquener...Eller Minatoris. Et piratskib kom igennem de havne før eller siden. Men han kunne selvfølgelig også starte i Humvita. Måske ikke personligt, han kunne nøjes med at sende folk herhen til at starte med. Først ville han finde hvem, siden finde på en måde at ramme vedkommende. Sean havde ressourcer, det skulle nok gå! Og ellers rejste han selv derned og tog sig af det.
Men det ville han se på næste dag. Lige nu kaldte hans seng højere og højere.
"Selvfølgelig. Pas på dig selv" bad han, før han bare vendte sig fra Razor og gik mod døren, der forhåbentlig førte en hurtigere vej ud herfra. Han vinkede svagt over den ene skulder.
Hjem i seng.

//Out

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9258
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: As I said... (Razor)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum