Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Elizabeth
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156554 indlæg in 8131 subjects

◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 4 jul - 15:16


△ ▼

Tid: Formiddag.
Sted: Gade i Doomsville.
Omgivelser: En masse folk der render rundt - ellers så bare, typiske 'gade ting'.
Vejr: Sol og en smule vind.
Påklædning: Her - Uden solbrillerne selvfølgelig. + Sort læder halsbånd om halsen og bare tær.
Tag: @Reign

△ ▼

Hvad havde han brugt dagene på siden han var kommet tilbage til Doomsville? - Han var ærlig talt lidt i tvivl. Alting og ingenting - alt for meget. Det vigtigste han nok havde foretaget sig var at tænke. Han havde virkelig tænkt - selvom gå turen hjem alene havde gjort det meste af arbejdet i hans hoved. Overvejelser, gode ting, dårlige ting. Igen, alting og ingen ting. Savnet til Reign havde for hvert skridt han havde taget siden været ulideligt. Han fortrød han ikke bare var vendt om - men samtidig var han faktisk glad for at have haft alt tiden alene. Også selvom følelserne stadig sad uden på tøjet og han var en bunke rod uden lige. Heldigvis havde han fikset noget af det problem - fundet metoder der gjorde det lidt nemmere at holde det ud. Stille og roligt samlet sig mod og overskud til at finde Reign og forhåbentlig lappe det hul der var blevet lavet - måske nærmere bygge en bro over den kløft der var blevet formet i deres forhold - venskab eller ej. Razor kunne ikke undvære Reign - så meget vidste han. Om mennesket så ville tro på hans ord eller ej. Han måtte bare bevise overfor Reign at han virkelig elskede ham.

Han gik ned af gaden på de bare fødder -  lidt slalom for ikke at træde i glasskår fra knuste flasker fra nattens druk og - anden interessante beskæftigelser. Han lod blikket flakke rundt på folk der vandrede rundt. Solen stod højt på himlen. Kun en sky passerede engang imellem men ellers var der lunt med lidt vind. Det ville sikkert blive en varm dag så snart solen virkelig fik varmet alt op omkring sig.
Det var åbenbart noget der krævede mere end han havde troet. Normalt når han opsøgte Reign var det let som ingenting - synet af menneskets fjæs gjorde ham glad. Gladere end glad. Men om det var den følelse han ville få denne gang? Han vidste det ikke. Bare tanken om at se ham fik en knude til at samle sig i hans mave og gjorde fortumlet oppe i hovedet. Hvad skulle han overhovedet sige? - Undskylde for at gå? Han havde været knust, det var vel kun fair. Han var stadig ked af det - heldigvis havde han fået Reigns ord på afstand - skyggede ikke længere over alle hans tanker som de havde gjort alt for længe på turen hjem.
Han kunne ikke vente for evigt - selvom hans sanser hjalp ham virkede det ikke til at han var i nærheden overhovedet. Eller også blev han bare distraheret af alt for meget andet omkring sig til egentlig at fokusere. Hans underbevidsthed forsøgte at overtale ham til at lade være. Ikke trække sig selv igennem den smerte han havde følt sidst han havde set Reign. Men en anden del af ham ville se ham. Han blev nødt til det. Om ikke andet for at få opklaret hvor de var på vej hen.

Lige som han skulle til at gå videre - ikke fordi han havde givet op, men ville finde et andet sted at lede - så dukkede han op. Man kunne kende det uglede hår på fyrens hoved på lang afstand. Måden han gik på, hans holdning. For ikke at nævne duften der sneg sig i næse på Razor. Han bed sig kort lidt i læben og mærkede et øjeblik hvordan alt inden i ham gik i stå. Bare et øjeblik før han rev sig ud af sin frygt og trådte mod mennesket. Håbede på han ikke var sur - bad til at han ikke var sur. For alt i verden at han ville lytte et øjeblik på hvad Razor havde at sige og ikke afvise ham ved første øjekast. Reign var et menneske man ikke anede hvor man havde henne - det ene øjeblik var han der, det næste var han ikke. Han havde sandt nok et hav af udtryk - men alle svære at læse. Især for en person der ingen fornemmelse med noget som helst.
Han fik kolde fødder ved en direkte dialog så i stedet for at hilse, greb han fat i menneskets arm og trak ham med ned af en anden vej - for det første var der mindre folk - hvilket gjorde det en del nemmere at tænke og fokusere på hvad det var han ville sige. For det andet så.. Ja han ville bare gerne have en god undskyldning for at røre ved Reign. Han slap mennesket så snart de var et par meter nede af gaden og han rettede blikket op mod hans ansigt. Hans hænder fandt hinanden bag hans ryg - kun for at nive sig selv lidt i det tynde hud ved håndledet. Holde sit fokus.
" Umm.. Hai.. " Sagde han så bare lidt og bed sig kort i læben. Tøvende - undersøgende, observerende på hvordan Reign reagerede.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 4 jul - 20:57

Påklædning: her - også uden solbrillerne, høhø.

Reign havde ikke regnet med at lave det store den dag. Ingen faste planer, ikke noget han skulle nå, før det blev aften, og mørket bankede på. Men vejret var for godt til bare at sidde indenfor og læse - desuden hjalp det mod den konstante depression at komme udenfor og få noget frisk luft.
Han havde været trist, siden Razor var gået. Det var ingenting i forhold til, dengang han selv havde slået op, men det var også under nogle lidt andre omstændigheder. For det første havde Reign mistet drengen én gang - man kunne vel kalde ham 'øvet' nu. Chokket af at være alene havde i hvert fald ikke ramt på samme måde. For det andet var det jo ikke, fordi de havde slået op med hinanden denne gang. Man kunne ikke slå op med en ven. Så selvom han var bedrøvet, klarede han det. Havde i hvert fald ikke haft trang til igen at bruge alle sine fritimer på at søge efter Razor i desperation. Hvis denne oplevelse havde bevist noget for Reign var det, at han godt kunne overleve uden Razor. Det var ikke sjovt, og han havde ikke lyst til det, men det var muligt. Noget han ikke havde troet før, hvor han var sikker på, at det sugede livet ud af ham at være væk fra drengen.

Så Reign havde valgt at gøre noget, han slet ikke gjorde nok. Sætte tid af til sig selv, nyde byens glæder og forsøge at leve sit liv i nu'et. Var bare taget udenfor uden noget rigtigt mål, gået lidt rundt og overværet folk, set en flyer på en af byens reklametavler om et show, der snart begyndte. Hvilket form for show, det var, anede han ikke - andet end at det var "spektakulært" i følge flyeren. Det skulle han med til. Godt eller ej, det ville sikkert blive sjovt.  
Men indtil da rendte mennesket rundt på torvet og kiggede på boder. Hans far havde snart fødselsdag, og han anede ikke, hvad han kunne give ham. Ønskelister var efterhånden kun ting, som børn lavede, så når det var voksne mennesker, der havde fødselsdag, blev man nødt til faktisk at tænke for at finde dem en god gave. Det var ikke let.
Reign satte mod en bod, der solgte små træfigurer. Især en drage, malet grøn, siddende på en sten, fangede hans blik. Den ville hans far kunne lide - han var værre med nipsting end moren var. Men dette blev der sat en stopper for, da nogen greb fat i menneskets arm og trak ham med.

Der gik lidt, inden Reign forstod, hvad der skete, og lige inden han nåede at reagere ved at trække armen til sig og eventuelt råbe om hjælp, genkendte han personen, skønt ansigtet ikke kunne ses. Men baghovedet sagde nok. Håret. Den slanke figur. Armene. Hænderne. Og ikke mindst halsbåndet. Han kunne genkende Razor hundrede meter væk fra efterhånden.
De stoppede. Chokket havde lagt sig men ikke overraskelsen, der fik Reign til bare at glo en anelse bøvet på personen foran sig. "Hello," havde ikke regnet med at se Razor igen så hurtigt. Selv da de var en officiel ting sammen sås de kun sjældent, og nu var de knapt nok venner, og deres veje fandt alligevel hinanden.
Han vidste ikke rigtig, hvad han skulle sige. Det var Razor, der havde lagt op til kontakt, så ansvaret burde ligge på hans skuldre alene, men det kunne Reign ikke få sig selv til at ske, når han vidste, at sociale normer ikke var drengens stærke side. Lukkede derfor bare de første ord ud, der nu lige virkede passende, "you, uh- you look nice." Først bagefter kunne mennesket høre, det slet ikke var særlig passende overhovedet. Bare en underlig ting at sige midt ud i ingenting.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 4 jul - 21:38

Razor forsvandt nærmest lidt ind i en mindre trance som det gik op for ham at han faktisk havde fundet Reign, hevet ham til side og hilst - hvad gjorde man så? Han havde helt glemt alt det han ellers så fint havde øvet sig i at sige. Også selvom det i sidste ende nok ikke havde været det bedste at sige alligevel - så måske det var meget godt at han ikke helt kunne huske det. Reign brød stilheden som Razor havde efterladt i luften - men ikke med noget han egentlig havde forventet at høre. " Huh?.. " Han rynkede kort panden lidt før han så kort lod blikket glide ned over sig selv - men så tilbage på Reign. " Thaaanks? " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Han kløede sig kort lidt i et sår på armen før han rettede sig lidt op. Måske stadig difus efter alt det lort han havde lavet om natten - eller ikke lavet. Han havde bare hængt ud i Firewood som meget hurtigt var blevet noget han gjorde tit.
" So do you - actually. Now that.. Uh.. " Han rynkede kort panden lidt men rodede sig så lidt i håret. Han skævede kort lidt ud mod gaden før hans blik langsomt fandt Reign igen. " I kinda forgot - what I planned to say. Sooo I'm just gonna free-style it, is that okay? Thats okay - I'm in charge right now.. Yes. " Han nikkede kort lidt, mest for at overbevise sig selv for at det var sådan det var. " Shit.. I forgot to ask - Are you busy? Did I steal you from something important? I can find you later? If you're busy, not that you looked busy. But you never really look busy - even when you are, are you? " At gå fra stilhed til ord var vidst et talent Razor havde på gode dage - så i dag måtte være en god dag for pludselig var det svært ikke at lade ord trampe ud over læberne. Også selvom halvdelen af dem måske i sidste ende var ubrugeligt - mere end halvdelen.

" Anyway - if you're not busy. Which in this very moment I would prefer you not to be. Because - the thing is. I wanna take you somewhere. " Sagde han så lidt før han kort nikkede nogle gange. Han havde lidt en plan - måske. Han forsøgte at få en alt imens han rodede sine arkiver i hovedet igennem - samtidig med at holde blikket mod Reign uden at stirre. Selvom det ikke var længe siden havde det føltes som en evighed. Især fordi det ikke var i en god tone det var afsluttet sidst. Det var det værste - han burde være vandt til det, men det var han ikke. Ville nok aldrig blive det.
" Don't worry! It's not far.. In Doomsville - actually. I figured every time we're not being safe, something goes wrong. And I'm trying to avoid that. " Han bed sig kort lidt i læben før han skævede lidt mod Reigns hænder men rettede så blikket lidt mod fyrens ansigt igen. " We can buy muffins on the way? I have money. Or something else - if you're hungry? I am - sort of. " Han nikkede så bare lidt og fik et kort lidt halv kejtet smil frem over sine læber. Forsøgte ikke at vise hvor opgivende han var over sin egen fremgangs måde med dette møde. Det var slet ikke sådan han havde slået det op i sit hoved. Men forhåbentlig havde hans fumlen ikke spildt Reigns tid og givet ham lyst til at smutte langt væk igen.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 4 jul - 23:05

Det lille håb om, at Razor blot ville se det som et helt normalt kompliment, forsvandt, da hans toneleje tydeliggjorde, at han også syntes, det var noget mærkeligt noget pludselig at sige. Fedt. Super. God start.
Men i det mindste var Reign ikke den eneste, der kæmpede med ord. Drengen lød som en, der først lige havde lært at tale. Så meget stammeri havde han ikke hørt, siden Max forsøgte at fri til sin kone.
"O... kay?" sagde mennesket bare og følte sig pludselig som en berømthed overfor en fan, der slet ikke kunne få sat de rigtige ord sammen. Det var underligt, men Razors usikkerhed gav ham langt mere selvtillid. Faktisk var det ret sørgeligt, for sådan burde det ikke være. Men så igen - det var bedre, at én af dem ikke kunne tale, end hvis de begge to snakkede pladder til hinanden i en stor meningsløs samtale af ord brugt helt forkert.

Reign åbnede munden for at indrømme, at han egentlig havde planer om at se et show. Travlt? Nah. Men planer? Ja. Razors nævn af dette sted, han ville have ham med hen, fik dog mennesket på andre tanker. Nysgerrigheden tog over.
Desuden var det jo ikke, fordi Reign ikke ville være sammen med drengen. Han ville til hver en tid droppe et show for ham. Det var mere frygten for, at det blevet akavet og stille, der lå og truede i hans tanker og gjorde ham nervøs. Det var derfor, de nok burde have ventet længere med at se hinanden; for at kunne lægge bare en lille del af akavetheden bag sig.

Men Reign kunne ikke sige nej. Razor havde givet ham en chance, da han var kommet tiggende og bedende tilbage - også selvom det havde været mindst ligeså kejtet som dette - og han fortjente at få den samme chance. Mennesket ville desuden hade sig selv senere, hvis han afviste ham. Nej, det ville slet ikke gå.
"No, thank you, I just had breakfast. You should buy one for yourself, though," Reign greb fat i rygsækkens remme og pillede lidt ved dem. Forsøgte at gengælde drengen smil med et, der var næsten ligeså kejtet. De var virkelig et par klovne, de to. Det var godt, Razor havde trukket dem til side, så folk ikke behøvede at krumme tæer over dem, "but yeah, sure, we can go. No problem."

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 4 jul - 23:32

Han fugtede kort sine læber lidt før han så bare rettede sig lidt op - i en distret dyb vejrtrækning. Han blev nødt til lige at tage sig bare en smule sammen. Ikke mere ord kluderi. Han lod hovedet glide lidt på skrå mens et lidt større smil bredte sig over hans læber - et noget mere typisk Razor smil end der på det seneste havde været over hans læber. " Wait really? " Spurgte han så lige hurtigt - uden egentlig at mene det som et spørgsmål. For Reign havde sagt til at gå med, og der var ingen grund til at stille spørgsmålstegn ved det. Tænk nu hvis han skiftede mening. " Great..! " Tilføjede han hurtigt og knugede kort sin ene hånd sammen til en knyttet næve før han så bare besluttede at snuppe Reigns hånd. Målet var at vise mennesket at han elskede ham. En så simpelt ting som at holde i hånd ville nok være en god start - hvor svært det så i øjeblikket kunne virke. Han trak ham bare med det samme med videre ned af den vej han først havde snuppet Reign med et lille stykke ned af. Væk fra den travle hovedgade. Dog var det kun et øjeblik - indtil han gik mere ved siden af Reign.

Han lod kort blikket falde op mod fyrens ansigt før han bed sig lidt i læben.
" First thing first - I wanna.. Apologize - for turning into a sobbing flop and leaving. That was not cool - not at all. I don't know what I would've done if I were to find out you didn't make it back or something like that. I wanted to turn around but it just seemed - impossible? " Han rynkede kort panden lidt før han så rettede blikket lidt mod Reign igen - det havde et øjeblik været rettet frem for sig for at orientere sig omkring hvor han førte dem hen.
" I've come to discover that you are far more important to me than being upset about words said in anger. " Sagde han så lidt og nikkede kort lidt. Fornemmede godt lidt at det gik noget bedre med at få sagt tingene nu - uden at kaste dem ud i halve sætninger. Spørgsmålet var så bare hvor længe det ville holde.
" Sooo. How are you? " Spurgte han så kort efter. Om det var det rigtige spørgsmål? Nah - måske ikke, men det interesserede ham da hvordan Reign havde det. Hvad han ønskede at høre var blandet. Han håbede at mennesket havde savnet ham - tænkt på ham - et eller andet sted håbede han måske lidt på at han havde været trist over hvad der var sket. Men samtidig ønskede han jo egentlig også at Reign var glad og havde det godt. Der skulle han så gøre op med sig selv om hvor egoistisk han ville være til forventningerne til et svar. Og for guds skyld ikke lade det stikke til ham med ubehag hvis det ikke var hvad han ønskede at høre.

De nærmede sig langsomt, men Razor havde ingen planer om at røbe hvor de skulle hen - om Reign overhovedet kendte stedet eller ej. Han havde egentlig udtænk at slæbe ham med et andet sted hen - men var kommet fra det da det var gået op for ham at det nok slet ikke længere eksisterede. Sådan var det jo bare nogen gange. " Oh - one more quick question. Do you have work tonight? " Spurgte han så og lod blikket hvile mod Reigns ansigt. Han kendte sikkert nok allerede svaret, men kunne håbe at han havde fanget Reign på en heldig dag hvor natten var lige så fri som dagen.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 5 jul - 0:13

Reign åbnede munden for at sige noget men klappede i i forskrækkelse over pludselig at blive trukket med igen. Det var da helt utroligt, som Razor hev ham rundt, som han selv lystede. Ikke at det gjorde noget, det var bare- uvant.
Og det næste var ligeså underligt; halvdæmonen undskyldte. Helt af sig selv. Ingen 'men'er' til lige at puffe lidt skyldfølelse hen på Reign, nej, han tog hele skylden selv uden noget surmuleri. Det var underligt, surrealistisk at høre Razor overgive sig på den måde og fik Reign til at blive helt mundlam. Formåede lige at få et tørt, "it's okay, don't worry about it," ud, selvom der var meget andet, han gerne vil sige.
Det var jo ikke, fordi det var Razors skyld det hele. Okay, at han var skredet havde måske været en anelse strengt. Men at han havde grædt over Reigns strenge og ugennemtænkte vredesudbrud - det skulle ikke undskyldes for. Ingen burde undskylde for at græde. Nogensinde. Mennesket blev nødt til at forklare ham det, men lige nu kunne tankerne simpelthen ikke overføres videre til munden, så det måtte blive senere.

Desuden røg samtaleemnet hurtigt videre og fik Reigns hjerne til at kæmpe for at følge med. Han havde det stadig svært ved det faktum, at de gik side om side lige nu. Hånd i hånd. Uden at skændes.
"I'm good. I'm great," svarede han nikkende med blikket frem for sig og forsøgte at finde ud af, hvor de var på vej hen. Det var ikke til at sige i en by som Doomsville - der var så meget.
Til gengæld fik de hjemlige og dejlig typiske spørgsmål Reign til at falde til ro. Spørgsmål om hvordan man havde det, spørgsmål om arbejde - sådan noget de burde spørge hinanden om. Sådan noget normale folk spurgte hinanden om. Det var rart for en gangs skyld.
"I do. I hope it doesn't ruin your plans completely," han skævede mod Razor og kunne ikke dy sig fra at nusse hans pegefinger med sin egen. I en krise som den, de havde nu, kunne Reign godt fristes til bare at sige fuck arbejdet den ene nat, men han havde været væk alt, alt for længe allerede og var på grænsen til at blive fyret. Hans chef havde været nødt til at hyre en anden, mens mennesket var væk, og personen havde desværre vist sig for at have talent. Nu var de tre i tårnet pluds chefen, der sommetider dukkede op, og det var én for meget. Og selvom Reign ikke ville lyde negativ hele tiden, havde han på fornemmelsen, det blev ham.
"Razor, are you sure you know where you're going?" spurgte mennesket lidt skeptisk med blikket søgende rundt efter ledespor i forhold til, hvor de skulle hen.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 5 jul - 0:39

Razor overvejede det et øjeblik. " It does - actually, but it's fine. I'll figure something out. " Sagde han bare hurtigt med et lille nik. Han skævede kort lidt mod deres hænder mens et lille smil blomstrede op omkring hans læber ved Reigns kærtegn. Han rettede sig så op og lod blikket strejfe rundt før det landede på Reign igen, da han spurgte om noget.
" I... Well, sort of - I might have mistaken one way for another - but.. " Han trak så bare kort lidt på den ene skulder, dog endte han lidt med at stoppe op og rettede blikket mod Reign. " I actually have no idea where I wanna take you - I just wanna spend time with you. But I do know a place - that is pretty cool. That was my plan B. " Sagde han så lidt før. Men rynkede få sekunder efter panden og lod blikket hvile mod Reigns ansigt. " Why did I say that? I could've just gone there and you wouldn't know how lost my brain is. " Han skar kort lidt en grimasse før han kort rodede sig lidt op i det mørke hår med den frie ham. Han vidste det jo godt - hans oprindelige plan var gået en smule i stykker da han havde glemt næsten alt af dem - totalt sløret. Det ville sikkert vende tilbage så snart Reign ikke var i hans selskab længere. Men det skulle helst ikke været tilfældet før om.. Hvert fald ikke endnu.
" And I also forgot about the muffin. " Fik han så mumlet og så et øjeblik ret utilfreds ud. Så kunne han koncentrere sig noget så meget om at sige ord på den rigtige måde mens han glemte alt andet.

" Is it okay if we start over? Go back and buy a muffin? And then - go find that cool place I know - that I hope you don't know. Cause then it wouldn't be that cool to show off. " Sagde han så bare lidt med lille smil om læberne. Det ville være nemmest. Han havde måske lige brug for at få startet op på ny - også selvom det måske ikke gav så meget mening, nu var de jo her. Hans blik hvilede lidt mod Reigns ansigt.
" I find you very delicious looking.. " Sagde han så bare lidt i sit øjebliks stilhed. " Thats not.. The right word to use. " Han rynkede kort næsen lidt før han så bare smilede lidt skævt. - Om ikke andet så var det også sandt, om det var rigtigt eller forkert et ord. Det endte også med at han nærmest droppede hele idéen om at gå tilbage - medmindre Reign insisterede på at - men hvorfor skulle han det? Fordi det at se Razor stoppe sit hoved med en muffin var så hæsblæsende at man ikke ville gå glip af det? Aah, nok ikke. Han lod blikket glide før han trissede hen til en lille låge - uden at slippe Reigns hånd. " We juuuust have to climb this hill and then - bam! We're there." Sagde han så og nikkede kort en enkelt gang før han åbnede lågen der førte ind til hvad der lignede en have, men det var også en sti op igen et bevokset område - meget stejl bakke. På toppen var der udsigt over en stor del af byen, både op imod Terrorville men også helt ned til by grænsen. Hvordan Razor kendte stedet var ikke værd at nævne - alt for blodig fortælling.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 5 jul - 1:55

Reign stoppede brat op, da Razor gjorde det, og lod blikket hvile på ham. Kunne ikke afholde sit ansigt fra at forme sig i en opgivende grimasse. Burde ikke være overrasket over, at drengen ikke havde et mål - sådan var det trods alt oftest - men det var alligevel lidt ærgerligt, nu han havde fået forhåbningerne op.
"O... kaaaay?" mumlede mennesket over denne såkaldte 'plan B'. Endnu en løgn måtte han formode. Men, nå, der var vel intet andet at gøre end at følge med. Det var jo ikke, fordi Razors ønske om at tilbringe tid sammen ikke var god nok, det var bare dumt at pakke det ind i alt muligt, som det slet ikke var.
"Uh... yeah, sure," Reign troede ikke, det kunne blive værre, indtil Razor talte til ham, som var han et stykke kage eller en lækker tærte. Reign troede virkelig, han var ved at få fat i, hvad halvdæmonens mening med dette var, men nu var han slet ikke så sikker mere. Faktisk havde han ingen idé. Det føltes som verdens dårligste forsøg på en date.

Han havde lyst til at sige et eller andet. At Razor ikke behøvede at prøve så hårdt, at han godt kunne slappe af - men samtidig brød han sig heller ikke om at skyde halvdæmonen ned, hvis han nu faktisk havde lagt energi i dette møde. Også selvom det virkede usandsynligt.
Men da Reign hørte om denne fantastiske plan, kunne han ikke dy sig og måtte trække hånden til sig. "Razor, you really don't have to do this," mennesket kradsede sig lidt i tindingen med den nylige frie hånd og overvejede, hvordan man kunne sige det på den pænest tænkelige måde, "I don't wanna sound like a complete jerk but I spend every night in a tower, looking over the city." Okay, det endte ikke med at lyde særlig pænt, men hellere være en idiot nu end at skulle stå deroppe, bare de to, i en lang akavet stilhed, der ikke på nogen måde ville føre dem tættere på hinanden.
Reign skævede til siden og pillede lidt ved sine fingre, hvilket endte med en smertefuld neglerod. "How about..." sagde han uden at have nået at tænke færdig over, hvad han skulle foreslå, "we call it a day. We meet up again- I dunno, in, like, a few days? And I'll figure out something we can do together. Something fun. Something you'll enjoy." Ikke at han havde den fjerneste anelse om, hvad det skulle være, men intet kunne være værre end det her.
Reign smilede spørgende og pegede begge hænder i retning mod Razor for at indikere, at det var hans mening, der var afgørende.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 5 jul - 9:50

Razor vendte blikket mod Reign og rynkede kort panden lidt da han trak hånden til sig. Nervøsiteten steg et øjeblik. Og kun yderligere med de ord der kom ud over læberne på Reign. Selvfølgelig. Den iver Razor havde for at bruge tid med Reign galt ikke den anden vej rundt. Han forsøgte for alt i verden ikke at lade det træde mere på ham end det kunne. Han hævede så bare kort lidt et bryn og lod armene glide over kors.
" Oh.. So you would rather that I took you to the sewers? " Spurgte han så bare og kneb kort øjnene sammen. Måske med en stemme med et snert af sarkasme. Men hvis det var hvad der skulle til for at holde humøret var det var - så var det det han gjorde.
Men Razor var alt for skrøbelig på sit følelsesmæssige stadie for tiden til at kunne holde det oppe da Reign sagde noget igen. Mere skulle der ikke til før de tanker han havde kæmpet med vendte tilbage 'Not good enough, not good enough' stemmen i hans hoved udnyttede hvert øjeblik den kunne til at pille ham ned. Og Reign havde ordene og handlingerne der for alvor kunne trykke hans selvværd helt i jorden. Han anede ikke hvordan han kunne gøre alting forkert hele tiden. Havde han spurgt om Reign ville med ud på en tur var han blevet afvist. Forsøget med noget hyggeligt i Doomsville - heller ikke hvad der faldt mennesket interesseret.

Han sankt kort lidt en klump. " We both know my idea of fun dosen't quite fit in your sense of humor.. " mumlede han så bare lidt og skævede kort lidt mod jorden. Hvad det så end var at Reign prøvede at gøre op for ved sådan et forslag - det virkede ikke helt.
" You're not even gonna give me a chance? Reign I just wanna spend time with you. " Sagde han så bare og lod hånden dumpe om i sin nakke. Hans blik hvilede lidt mod menneskets ansigt - som nu igen kun gjorde ondt at kigge på. Ingen tvivl om at hans plan var gået i vasken. Som sædvanligt - det måtte være et tegn på at planer aldrig fungerede og han burde handle på den impulsive side han vidste han havde et sted i sin krop. Det havde hvert fald holdt ham i live en god lang stund. Han var kommet for at overbevise Reign - men det havde vidst lidt givet bagslag, og i stedet havde han fået selv samme følelse som havde startet konflikten til at begynde med. Han tvivlede på hvad Reign følte - nu ville han ikke engang bruge tid med. Jo om nogle dage? Hvad skulle nogle dage gøre godt for. Razor kunne være død om nogle dage. Hvad havde Reign brug for tid til? Mere tid til?
" I'm here now - why wait? " Spurgte han så efter at have ladt blikket flakke lidt i den retning de var kommet fra. Dog fandt det Reigns ansigt igen. Selvom han tydeligt ikke havde det fedt med det hele - og en stor knude strammede sig i hans mave. Så formåede han alligevel ikke at lade det ramme ham helt i kernen selvom han vidste at Reign var den der kunne gøre det. Det havde han jo set.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 5 jul - 14:11

Smilet falmede i takt med, at Razor gjorde sin utilfredshed mere og mere klar. Okay, så ærlighed var ude af billedet. Reign burde også vide bedre efterhånden. 'Med ærlighed kommer du længst' var et klassisk ordsprog og en stor løgn opfundet af en eller anden person et sted, der aldrig havde været i noget, der mindede om et forhold før. 'Lyv med måde'; sådan burde det lyde. Når der blev gjort pæne ting for en, så smilede man og takkede - også selvom man egentlig hellere ville være foruden.
Det var ikke sådan, det var meningen, Razors ansigt skulle se ud, når de endelig mødtes igen. Han skulle jo smile og grine og være dum og skødesløs. Reign skulle virkelig have holdt mund.

"Of course I'm gonna give you a chance, I was just..." mennesket vidste godt, hvorfor han havde sagt det, han havde gjort, men vidste også, at hvis han prøvede at forklare det, ville det komme ud på en dum måde, og Razor ville misforstå det, og det ville ende i et endnu mere sørgmodigt ansigt, hvilket slet ikke var en nødvendighed lige nu. Hvis Razor blev mere trist at se på, ville Reign ende med at springe ud af sit gode sind.
Efter at have stået lidt og skiftevis åbnet munden og lukket den igen, kradsede mennesket sig tænksomt på halsen. Nikkede så et par gange, "yeah, I'm- I'll give you a chance, definitely," og lagde sine arme om halvdæmonens skuldre for at kunne trække ham ind og placere et hurtigt kys på hans næseryg, "come on, don't be sad. I'm sorry, I really didn't mean it like that." Sandheden var, at Reign i bund og grund nok ville give Razor en million chancer, inden han fik nok. Og selvom det var et elendigt forsøg på a gøre noget - hvad, romantisk? Hvis det da var det, der var meningen - var det også lidt rart at bliver bejlet til. Bedre end at han selv om en måned eller to ville rende i røven på drengen og rulle rundt på jorden bare for at få hans opmærksomhed.

Mennesket lod sine hænder finde drengens skuldre og strakte armene for at skabe afstand mellem dem, "let's climb your hill then. If you can keep up with me," smilede og fjernede lidt af Razors pandehår fra hans ansigt, inden han slap og bevægede sig ind af lågen for at finde op til toppen af denne bakke.
Stien var tydeligvis brugt, selvom den var ret stejl, og Reign havde på fornemmelsen, den havde brækket mange gamle menneskers hofter i sine levetid. Til gengæld virkede den perfekt som en kælkebakke til børn, når sneen var faldet.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 5 jul - 14:44

Han lod blikket hvile mod Reign, ventende. Også selvom han måske lidt på forhånd nærmest havde mistet håbet om at få Reign med - det havde slet ikke lydt på ham som om han var interesseret i det. Ikke at det gjorde noget at han var ærlig, det var egentlig okay - men han kunne vel gå med selvom det var hvad han følte omkring det? Nogle gange kunne man blive overrasket. Ligesom når Razor havde smagt på mad der så farligt ud og endte med at kunne lide det.
En sitrende fornemmelse næsten en kort rysten røg gennem hans krop som Reign rørte ham. Sammen med et sug i maven - blandet af angsten for berøring, men også længsel efter lige præcis kontakt med menneskets krop. Et lille smil fandt sin vej frem over Razors læber.
" Just to be clear - I'm not forcing you! " Sagde han så bare hurtigt før han kort overvejede det. At Reign valgte at være med på den alligevel var nu en lettelse. Om det så i sidste ende var fordi han ikke gad glo på en trist Razor. Hvis det var tilfældet kunne han jo selvfølgelig bare vælge at gå som Razor havde gjort. Men heldigvis ikke - så han skulle ikke brokke sig. Han var nu glad for det. Han bed sig kort i læben og skulle kort til at komme med en kommentar til hvad Reign sagde, men valgte ikke at sige det da det med garanti ville skabe en konflikt og det var der ikke brug for lige nu. Men han forstod efterhånden ikke mange af de ord som Reign sagde - han undskyldte for dem og sagde han ikke mente det - men hvorfor sige ting man ikke mente? Det gav ikke mening, desuden - han måtte vel mene bare noget af det for overhovedet at tænke det.

Hans blik gled mod menneskets ansigt mens smilet voksede lidt igen. " Keep up with you? Pfft.. " Sagde han så bare med et kort lille grin før han rystede lidt på hovedet. Razor fulgte hurtigt efter Reign og lod et øjeblik blikket hvile menneskets ryg. Han rodede sig kort i håret men rystede så den nervøsitet ud af kroppen der var kommet for lidt siden og tog sig i stedet sammen og smuttede med op af bakken. Han lod blikket glide lidt rundt før han drillende prikkede til Reign i det han snoede sig forbi ham.
" Maybe you're getting too old for things like this. " Sagde han så bare med et lidt kækt udtryk. Han rettede sig kort lidt op, gik ikke for langt fra Reign på vejen op. Han stoppede op da de nåede toppen. Den eneste forskel der var på stedet fra sidst han havde været her var at alt natur man kunne se var grønt og ikke længere kun brunt efter vinterens hærgen. Bag dem var det lille bjælkehus som stien hørte til. Det stod tomt - hvilket Razor havde sørget for for måneder siden. Resten af siderne kunne man se by. Han rettede blikket lidt mod Reign.

" Maybe you can see alot of stuff from where you work - but.. I think this is pretty cool. " Sagde han så bare med et lille smil før han plantede sin hænder lidt i sine baglommer. " And it's quiet. " Sagde han så lidt. Ikke fordi han normalt var en der søgte stilhed - men nogen gange var det rart at have Reign helt for sig selv. Et sted uden andre og det ville han gerne lige nu. At slæbe ham med hjem ville være dumt nu hvor Sean var tilbage. Det at besøge Reign? Det kunne han jo egentlig godt. Han havde trods alt mødt Reigns roomate. Han havde også overvejet bare at smutte hen til Reigns arbejde, men han ønskede ikke at hans chef pludselig dukkede op igen. Derfor tænkte han lidt alternativt. - Det var desuden gratis, at finde en kro et sted ville Reign sikkert også være imod fordi det kostede penge - og det var en helt anden diskussion. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder og spidsede et øjeblik lidt tænkende læberne.
" Soooo I spoke to Selene, not long ago. " Sagde han så lidt før han rettede blikket mod Reign. " She said that she might have a job for you at The Crypt - if you ever needed one. " Han nikkede kort lidt nogle gange før han sendte Reign et lille smil. " Unless ofcourse you like the one you have and wants to keep that. " Han trak kort lidt på den ene skulder.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 5 jul - 18:00

Reign vidste godt, han ikke havde fart på, men blev alligevel imponeret over hvor yndefuldt og hurtigt, Razor kunne smutte forbi ham. Nogengange kunne han godt ønske, han havde samme evne til at bevæge sig sådan, for han følte sig ærlig talt som en stor, grim klods ved siden af Razor - andre gange nød han bare, at det var en af de frynsegoder, der fulgte med at kende drengen. At få lov til at se ham bevæge sig. Reign havde bedt ham om en danseopvisning før men havde aldrig fået et konkret svar og havde valgt at lade det ligge. Men tanken fristede stadig. Når da ikke deres forhold var så anstrengt mere.
"Or maybe you're just too young for me," gav han igen med en lille, tilhørende latter. Forhåbentligt ville Razor ikke tage det for seriøst. Aldersproblemet var de kommet forbi. Det havde taget lang tid, mange skænderier, og Reign havde i sin svaghed endt med at give sig, men det var slut nu.
Mennesket forsøgte ihærdigt at nå op og overhale halvdæmonen, men det var en umulighed. Kæmpede ellers bravt men endte stadig på en forpustet andenplads. "Phew," udbrød han med vidt åben mund i et forsøg på at finde sin normale vejrtrækning og stak hænderne i siden. Kondien var ikke elendig men havde heller aldrig været den bedste. Måske en lille løbetur om dagen ville være tiltrængt.

"It is. Quiet," gav Reign drengen ret og lod sit blik glide rundt på omgivelserne. Det var ikke akavet endnu, men det skulle nok komme. Som de begge to lige havde pointeret, var der stille, og der ville ikke gå længe, inden der ville være for stille. Det at kunne sidde i stilhed med hinanden uden at sige så meget som et ord virkede som en overstået fase - de havde simpelthen været for meget igennem sammen.
Menneskets blik stoppede på bjælkehuset, og selvom det var mørkt og stille, spurgte han alligevel, "We're not invading someone's property, right?" Det kunne meget hurtigt ødelægge stemningen, hvis der pludselig kom en eller anden løbende ud med en kniv i hånden og truede med at bruge den, hvis de ikke forsvandt fra området.

Den dræbende stilhed var slet ikke ligeså dræbende, som Reign havde troet. Razor havde ikke et problem med at snakke, tydeligvis, og fik meget hurtigt menneskets opmærksomhed. "You know Selene?" spurgte han men rystede så lidt på hovedet og fortsatte, "no, scratch that. A job at The Crypt? The nightclub?" Håbet spirede i Reign, hvis hjerne forsøgte at finde gamle minder frem fra stedet. Det var i Firewood. Han havde aldrig været der - havde vænnet til til de komfortable drukaftener hos sig selv eller et eller andet roligt sted udenfor, hvor man bare kunne sidde og slappe af med sine venner - men var gået forbi mange gange.
Det var ikke det mest praktiske, at det var i Firewood, når han lige var flyttet derfra, men det var stadig muligt. Meget muligt. Og kunne ikke have kommet på et bedre tidspunkt end nu. "So- what's the job description?" spurgte Reign nysgerrigt og trådte lidt videre - så langsomt som muligt, da der ikke ligefrem var noget reelt mål heroppe. Sådan nogle steder havde mange forskellig former for arbejde - alt fra karismatiske bartendere til rengøringshjælp, der kunne tørre folks morgenbræk op.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 5 jul - 20:55

Razor havde ikke lyst til at være under en grå sky længere. Han havde brug for at humøret blev godt - hans forhold til Reign lod til at have en stor betydning når det kom til hans glæde. Hvilket på sin vis var en rigtig dårlig ting - men alligevel - hvad havde han været før han mødte Reign? Måske der var en stor del i ham der virkelig hadede hvad han var blevet til - men nogle dele af Razor var også glad for at han faktisk efterhånden, når han anstrengte sig en smule - kunne fungere i et normalt samfund. Hvilket Reign havde været en stor del af at gøre muligt.
" No no! They died months ago... " Sagde han så bare med et kort trak på den ene skulder og skævede kort mod hytten. Okay lige fra hvor de stod nu så hytten overraskende velholdt ud, men så snart man drejede om hjørnet var der efterhånden rimelig tilgroet. Sikkert fordi at man ikke tænkte at der lå et hus heroppe hvis man ikke kendte til det.
" I.. " Han blev hurtigt cuttet af da Reign sagde noget andet i stedet - hvilket sidste ende måske var bedre end at Razor svarede på om han kendte Selene, selvfølgelig gjorde han det. Han så hende ofte efterhånden. Ligesom han alt for ofte var på The Crypt - Razor var ikke længe den lille fyr der aldrig havde smagt alkohol længere - okay han var stadig lille men alkohol var efterhånden en selvfølge når han var ude. Men nu havde han jo en aftale med Selene - og det skabte hurtigt et venskab, så selskabet var altid godt når han var der.
" Yep, the nightclub. " Sagde han så bare kort med et lille smil om læben. Lettet over at det ikke var noget der blev kastet væk med det samme. Men på den anden side ville det også være et job der passede hundrede gange bedre til Reign - noget mere socialt end at sidde og glo i et fyrtårn hver nat. " She didn't say what you exactly where to do. But she said that she would love you to work there. So I guess you should just, talk to her and you'll figure out something. She umm, she lost alot of her staff not long ago. " Sagde han så lidt før han kort bed sig lidt i læben. Han lod blikket hvile mod Reign, det ville være godt hvis han fik et job der - så kunne Razor beundre ham fra et fjernt hjørne.

" Besides - your boss is creepy-weird, you could do with a new one. How do you know Selene? I kinda forgot to ask her about that. " Sagde han så lidt før han kort rodede sig lidt i håret. En ganske normal samtale - måske var det lige hvad der var brug for lige nu. Intet andet. Han lod kort blikket glide rundt på jorden før han så bare valgte at sætte sig i græsset. Han klappede kort lidt på 'pladsen' ved sin side. " Pleeease take a seat on you cute butt " Sagde han så bare lidt med et lille smil om læberne.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 5 jul - 23:10

"Oh, that's good. I mean, it's not good-good but, you know- good," svarede Reign veltilfreds med svaret, selvom hans eget blev lidt sløjfet og mærkeligt. Gad vide, om det var Razor, der havde dræbt beboerne? Det var muligt, siden han vidste det, men... nej, det ville mennesket ikke tænke på nu. De skulle hygge, ikke tænke på død eller ødelæggelse eller noget som helst dårligt. Hvis denne tur skulle kunne redde noget som helst, var positivtieten en vigtig del.
Trods den manglende jobsbeskrivelse, smilede Reign og sagde, "I'mma probably take it. Whatever the job is. The lightkeeper business is... probably not for me." Egentlig kunne han godt lide sit job, men hvis han snart skulle fyres, var det en fantastisk følelse at have et andet sted at kunne tage hen. Også selvom rejsetiden var lidt længere. Og at kunne arbejde for en ven - det virkede næsten som en drøm.

"Well," sagde Reign og forsøgte selv at huske detaljer om, hvordan det nu lige var, han havde mødt Selene. Smilede af invitationen om en æresplads ved siden af halvdæmonen og lod sig bumpe derned, inden han rømmede sig og fortsatte, "I met her when I was, like, ten. Eleven, maybe. She was kinda weird but Max was crushing hard on her so I kind of just rolled along with it. It was actually funny 'cause she didn't seem to notice the poor guy at all." Reign grinede lidt ved tanken. Max var hverken uattraktiv eller havde en dårlig personlighed men var alt for ofte blevet stemplet som 'den sjove ven' af pigerne, der som regel havde været mere fascineret af Zacs kolde ydre. Det var lidt synd, men han havde trods alt fundet kærligheden nu, så det var okay at grine af det.
Hans hånd smuttede hen til Razors og lagde sig ovenpå, som han med blikket hvilende frem fortsatte, "Max moved on but I didn't. I'd started to genuinely like her so we kept hanging out. Became closer. Until she met this guy- what was his name?" Reign lod hovedet falde tilbage og så tænksomt op mod den blå himmel, inden han blot rystede på hovedet, "oh, well, I don't remember. It doesn't matter. We just slowly went apart."

Ville det være underligt at bede Selene om et job efter så lang tid uden kontakt? Måske. Så igen; hun bad selv om det. Ville gerne have, Reign skulle arbejde der, så det var nok ikke helt uhøfligt alligevel. Ikke at svare ville være uhøfligt.
Han lod blikket finde tilbage på Razor, smilede varmt til ham og sagde, "your turn. How did you meet her?" Det var rart at sidde sådan. Selvom Reign tørstede efter mere af Razor, havde de heldigvis øvet fra starten af ikke at være afhængige af hinanden på den måde konstant - det havde menneskets regel sørget for, og de fungerede jo stadig fint med hinanden uden kropslig kontakt. At sidde skulder mod skulder og pille ved drengens slanke fingre var nok.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 5 jul - 23:36

Razor lyttede til hvad Reign fortalte - det altid lidt spændende at høre om ting fra - for længe siden. Meget længe siden. Reign som ti-årig var alligevel lidt en lidt sjov forestilling. Om han stadig var lige så.. Reign agtig. Semi-akavet og ordenlig. Betænksom og ansvarlig. Han lod hovedet glide lidt på skrå før han kort rynkede panden lidt. " How can you not notice Max? He's funny and cool. " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Folk var forskellige. Razor kunne ikke prale af at have en barndom med minder der indeholdt venskaber man kunne tænke tilbage på. Alle han havde kendt var døde, hvilket måske egentlig bare var lidt sørgeligt hvis man tænkte videre over det. Han lod kort blikket falde ned mod Reigns hånd før han kort bed sig lidt i læben - dog med et lille smil i den ene mundvig. Det var rart. Tænk engang hvad så lille en ting kunne gøre.
" Thats kinda sad - she's pretty cool actually. " Sagde han så bare lidt med et kort lille nik. Heller ikke at Selene virkede som en person der ville lade gode venskaber glide ud i sandet. Men selvfølgelig - alle havde deres grunde til hvad der skete i deres liv. Det var måske bare - uheldigt.

" Uuuh.. " Han kneb kort øjnene lidt sammen for at spore sig ind på hvordan det nu egentlig lige var han havde lært Selene at kende. " Oh! I remember! Actually her life from these... Vampires. " Sagde han så lidt og holdt en kort pause. Wauw, den race havde virkelig sat sine spor i hans sind. Irriterende. Han rystede så bare kort lidt på hovedet. " I though she was Tatia - which was the main reason I did it. But - well.. I don't know, then she.. " Han bed sig kort lidt i læben og valgte så bare at springe det møde lidt over. Der var ingen grund til at fortælle om hans forsøg på at dræbe en shapeshifter hvor Selene var den der trådte i vejen.
" I found out she owned The Crypt and we just, sort of - started talking, drinking and.. Stuff.. " Sagde han så lidt med et kort trak på den ene skulder. " Yea - She's Tatias sister, that kinda cool. " Han lod blikket hvile lidt mod Reigns ansigt med et lille smil. Tatia havde vidst efterhånden mange søskende. Det gjorde ikke så meget, han vidste godt at han vidst nok stadig var en stor del af flokken selvom det ikke lå i blodet men bare - som det nu var. Han vidste ikke helt hvad man kaldte det.

" Do you need to go sleep before heading to work? Or do you wanna go swimming? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide lidt på skrå. Det var en noget der pludselig slog ham - at han faktisk havde lyst til. Desuden var vejret helt fantastisk til det. De havde hvert fald gjort det før - i meget koldt vejr. Det ville måske være meget godt at tage en dukkert i et varmt vejr hvor det ikke var vandets temperatur der besluttede hvornår man ikke gad bade mere. Han lod hovedet glide lidt på skrå og holdt blikket mod Reign. Hans krop ville gerne tættere på ham - røre ved ham. Kysse ham! Men noget bremsede ham hver gang bevægelsen forsøgte at komme til livs.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 6 jul - 0:05

Reign lyttede i stilhed, indtil Tatias navn blev nævnt og fik ham til at hæve øjenbrynene i overraskelse, "seriously?" Nu han tænkte over det, kunne han da godt se lighederne mellem de to. Det virkede bare så pudsigt, næsten uhyggeligt, at han tilfældigvis havde været barndomsvenner med en, hvis søster han tilfældigvis stødte ind i så mange år efter. Det fik verden til at virke så lille. Og skæbnen til at virke som om, at den ville have bragt ham og Razor sammen på den ene eller den anden måde.
"That is... kinda cool," gav Reigns halvdæmonen ret og forsøgte stadig at få ind i sit hoved, at han i så lang tid havde været en del af Tatias verden - omend blot en lillebitte del.

"No, I already slept. We can-" begyndte mennesket at svare på det nye spørgsmål, der dukkede op, men rynkede øjenbrynene i en tænksom grimasse, som hans hjerne begyndte at lægge to og to sammen.
"Wait, she can't be Tatias sister. Selene is human," han forsøgte at tænke tilbage på deres tid sammen, på om der havde været noget, der havde indikeret, at hun var andet end et menneske. Men, nej, det gav ingen mening. Ganske vist havde hun ikke introduceret sig selv som 'Selene, mennesket', men Reign ville da have lagt mærke til det, hvis hun lige pludselig havde forvandlet sig til en eller anden lille klump af pels. "Isn't she...?" han så hurtigt på Razor med en barnlig uskyld i sine øjne. Det var svært at acceptere, at han som barn havde været venner med en shapeshifter uden at vide det.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 6 jul - 0:25

" Mhm.. They got seperated as kids and then - not long ago they found each other - aaaand their three brothers. It must be weird - Facing the fact that you're all alone family-vise, and all of the sudden you have four siblings.. " Han kneb kort øjnene lidt sammen. Det måtte da være mærkeligt. Han rettede sig kort lidt op før han så vippede lidt med sin ene fod. Han lod hovedet glide på skrå da Reign bremsede sig selv i sin sætning. " Huh? " Han rynkede panden lidt før han så bare rystede lidt på hovedet. " Noooo.. " Sagde han så bare lidt og kunne ikke helt lade være med at grine. " She's a shapeshifter too.. " tilføjede han et øjeblik efter. Det var da hvert fald den ting Razor var meget sikker på ved den kvinde. Shapeshifter et hundrede procent. Hendes blod afslørede alting.
Razor kunne dog ikke helt lade være med at smile skævt. " Please don't get upset. Alot of people have no idea what they are untill - people like me come around, and tell them. " Sagde han så bare med et kort trak på skuldrende. Undlod ordene 'Just before they die' at komme ud - det var nok ikke så passende, så det blev i tankerne i stedet.

" Maybe you knew all along than non-humans dosen't have to be bad or odd or annoying. " Sagde han så lidt før han kort rynkede næsen en smule. " I mean - ofcourse shapeshifters blend it better than mostly everyone else. " Han kløede sig kort lidt i nakken før han så bare lod hånden ligge der. Det var næsten synd for Reign - sådan som han, hvert fald førhen slet ikke havde ment noget godt om fremmede racer - men pludselig så sig selv i et liv hvor mange af dem der var en del af det - slet ikke var mennesker.
" But if it helps, just a tiny bit. I can say that she's not evil or a warrior. As far as I know - she's living a normal life, like a normal human being. What ever that is - somewhat boring. She has a cat, that says alot. You can't keep a cat as a pet if you're not just semi-human. " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene sammen. Også selvom det sikkert bare var pladder han fik fyret af. Det var typisk.
" But! Swimming - do you wanna go? Maybe not in this very second, but.. Sooon? " Han sendte Reign et nærmest bedede smil før han kort bed sig lidt i læben. Reign kunne tænke over det billede han havde levet på af sin veninde senere. Hun var ikke menneske og shapeshifter var noget man var født ind i. Så hun havde vidst heller aldrig været et menneske. Men selvfølgelig - hun kunne have opdaget sit dyr sent og på den måde have været den smule mere menneske som barn? - Razor var et godt eksempel på uvidenhed omkring det dyr der førte hans sjæls. Han vidste ikke helt hvad han var, også alligevel havde han andelser.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 6 jul - 1:23

"Hm," brummede Reign bare og så frem igen. Selene havde ikke løjet, så han kunne ikke være sur på hende. Det var mere det faktum, at alle dem, han havde mødt på sin vej gennem livet, måske havde været underlige væsener, der skræmte ham. Nogengange misundede han Razor bare at kunne inhalere duften omkring sig for at få at vide, hvad der egentlig befandt sig i nærheden. Det var en god ting at kunne, især hvis man som Reign gerne ville holde afstand fra diverse farer. Varulve, vampyrer, dæmoner - bare at gå den anden vej så snart man kunne lugte dem. Det var svært at forestille sig det at kunne lugte racen på en anden person men også en meget tiltrækkende tanke.
"Well, it does help. A bit," sagde Reign og kneb selv øjnene en anelse sammen. Hvis hun ejede en natklub, kunne det heller ikke være helt forfærdeligt. Det var ikke ligefrem en almindelig ting men til hver en tid langt bedre end Razors blodige erhverv, der ærlig talt havde skræmt mennesket, lige siden drengen var begyndt på det.

Han valgte ikke at tænke videre over det - eller i hvert fald forsøge. Hvis han rent faktisk endte med at arbejde for Selene, ville hun vel kunne forklare det årelange bedrag. Razor skulle i hvert fald ikke trækkes i retten for noget, han ikke havde gjort.
Reign drejede hovedet en kvart omgang for at få fuld adgang til drengens ansigt, der formåede at lyse op over solen, der ellers havde fundet sted højest på himlen. Han var så sød, når han bedte om opmærksomhed.
"Sure. A swim sounds good. But I wanna do it when it gets dark. Not today, someday when I don't have work. I want us to be alone," han smilede og rykkede sig længere ind mod Razor, "you and me. Naked." Placerede et simpelt men intenst og langsomt kys mod drengens læber, mens hans fingre bevægede sig op langs armen og ind under toppen, der hvor halvdæmonens skulderblad befandt sig.
Nu gjorde han det alligevel; lagde an på Razor. Men hvordan kunne det undgås, når de sad så tæt, og drengen konstant og hele tiden sendte ham søde blikke? Reign kunne godt være viljestærk, men det var måneder og atter måneder siden, han havde fået lov til at mærke Razor, og det var ikke en sjov trang at rende og have indeni sig hele tiden.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 6 jul - 1:46

Om ikke andet så vidste Reign det da nu - så skulle han ikke spekulere over det. Kun acceptere det. Racer var vel egentlig lidt ligegyldig. Razor havde fået et lidt nyt syn på det. Dog stadig med den inderste bagtanke at dem der smagte bedst var ubrugelige til andet end føde. Med undtagelser - efterhånden alt for mange undtagelser. Han lod blikket hvile mod Reign uden at smilet forsvandt helt. Heller ikke selvom det at bade blev til en fremtidsplan. Det var okay, det kunne nok lige gå - også selvom det kunne være hyggeligt at gøre denne dag. Men selvfølgelig, gjorde man det om dagen var man med garanti ikke alene og Reign havde arbejde senere. Dumme arbejde.
" Mhmm? Okaaay.. " Sagde han så bare lidt med et lille smil om læberne. Han betragtede mennesket et øjeblik som han rykkede sig tættere på. Så nærmest diskret - men utrolig tiltrækkende. Kysset mod hans læber kunne han tage imod uden at hans krop reagere på andre måder end at gengælde det - mindst lige så intenst som Reign havde leveret det, også måske lige en tand ekstra. Det var rart - der var ikke et øjeblik hvor han ikke længdes efter at have Reigns læber mod sine egne. Hans ene hånd fandt sin vej om i Reigns nakke hvor han først lod fingrende nusse ham lidt, men kort efter begravede han dem så bare i det nederste af fyrens hår. Hans berøring fik hårene på hans arme til at rejse sig og en kort lidt sitrende fornemmelse til at gå gennem hans krop. Det var dog først da Reigns hånd nåede hans skulder at Razor bakkede ud og snuppede i stedet menneskets hånd med sin - i et lidt mere stramt greb end han egentlig havde forventet han ville have.

Han brød dog ikke kysset - det var noget andet. Han kunne også sagtens selv røre Reign - lidt dobbeltmoralsk måske. Men den anden vej rundt satte ting i gang i hans krop der gjorde det ubehageligt frem for behageligt. Selvom han virkelig prøvede at skubbe det væk. For guds skyld! Det var Reign - hvad var der galt med ham. Hans hånd slap ikke Reigns hånd. Den anden hånd forhindrede samtidig Reign i at trække sig for langt væk hvis han kun havde planer om et kort kys. Razor ville gerne have mere - hvis det var det han kunne tillade sig selv af fysisk kontakt fra Reign så måtte han også gribe til sig. Ikke lade mennesket tro at det ikke var noget han ville. For der var intet han hellere ville.
Han brød dog kort kysset og bed sig kort i læben med et lille smil. - Kun for at lade blikket flakke mod Reigns øjne. Hvis stilhed førte til dette var det måske i sidste ende ikke helt så dårligt. Inden nogle ord kunne blive sagt havde han bare plantet et nyt kys mod menneskets læber.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Tors 6 jul - 2:42

Razors indlevelse i kysset, fik kuldegysningerne til at løbe hele vejen ned af Reign, der slet ikke kunne fornemme, om dette var et godt tidspunkt eller ej til at rode rundt på jorden. Et kort jag af fortrydelse ramte ham, da halvdæmonen greb fat i hans hånd på en måde, som han ikke havde gjort det før, men denne følelse forsvandt i takt med, at ivrigheden fra Razor steg, og det blev meget hurtigt helt okay.
Mennesket åbnede først øjnene på klem, da kysset blev brudt, og blev mødt af det mest forførende og gennemcharmerende blik, han i sit liv havde set. Selv ikke Skeeter ville kunne toppe Razor på tiltrækkelsesskalaen lige nu.
Muligvis var det kun, fordi det var så lang tid siden, at drengen havde sendt andet end smil eller tårer efter Reign, men det betød intet lige nu. Det eneste, der betød noget, var, at Razor var der, og at han så yderst attraktiv ud for øjet.

Reign ville have brugt den korte pause på at sige de ord, som drengen specifikt havde bedt om men nåede det ikke, inden deres læber var som smeltet sammen igen. Han havde tænkt over det siden da og var kun blevet mere og mere klar over, hvor ret Razor havde haft i, at han havde forsømt at fortælle ham det - at han elskede ham. Til gengæld var han stadig ikke med på beskyldningerne om, at han heller ikke viste det. Reign viste det. Han ville vise det nu.
Det stak i ham efter at røre ved hybriden. Lade sin frie hånd finde op under hans trøje og mærke huden under sig igen. Den arrede med stadig smukke hud. Men noget stoppede ham - afvisningen. En verbal afvisning til var overkommelig - Reign døde ikke af et 'nej' - men at blive decideret skubbet væk ville ikke være til at bære. Han turde ikke løbe risikoen, når Razor pludselig opførte sig så uforudsigeligt.
Så selvom det ikke var en eftertragtet tanke, lykkedes det mennesket at skille deres læber ad igen, bare en smule, og spurgte direkte, "I really gotta ask; is sex still out of the picture?" hans øjne så direkte ind i de lillafarvede foran sig, afventende efter et svar, mens han uddybede, "I need to know. You can say 'yes'; I swear, I won't get angry." Selvfølgelig var det ikke det ønskede svar, men Razor havde set én gang, hvor stor en baby Reign kunne være over en afvisning. Han ville derfor gerne være sikker på, at det var et oprigtigt 'nej', hvis det var det, det endte med, og ikke et tvungent et bare for at skåne ham og hans alt for delikate følelser.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 6 jul - 9:00

Det var nærmest per automatisk at han rykkede sig mod Reign, eller rykkede Reign tættere mod sig selv ved hjælp fra hånden der stadig var placeret ved menneskets nakke. Hvorfor havde overhovedet haft den dumme diskussion i skoven på vej hjem? - I stedet kunne de have kysset, fortalt at de elsket hinanden også ville det meste af det nok have været løst. Medmindre selvfølgelig at den hårde dialog ville have fortsat efter følgende. Han var så lettet over at Reign ikke havde stået fast ved at mødes om nogle dage. At han alligevel valgte at tage Razors forsøg og følge med. Razor var ikke den største romantiker - han kunne lige så godt have plantet Reign på en bænk inde i byen med et stykke kage i hånden. Men det var der ikke meget ved - han havde alligevel brug for bare lidt ro omkring sig for fokusere også selvfølgelig fordi han langt hellere ville have Reign alene.

Kysset var lige hvad han havde brug for - og kunne ærlig talt ikke få nok. Derfor ærgede det ham også en smule da Reign brød det. Razors fandt hurtigt Reigns, før det kort efter flakkede ned på hans læber. Spørgsmålet fik ham til kort at spænde op i kæben og blikket blev slået ned et øjeblik.
" I um.. " med det samme sprang det hele rundt igen. Tænkt at skulle tage stilling til sådan noget. Han vidste svaret - men vidste også at realistisk set var det ikke det rigtige at svare. Hans fingre havde stoppet sine nussende bevægelser i Reigns hår og hånden fjernede sig kort efter. Dog slap han endnu ikke den anden hånd han havde fat i.
" It's not that I don't want to - I do.. " Han bed sig kort lidt i læben. " I reeeally do.. " tilføjede han kort lidt mumlende før han rettede blikket lidt mod Reign igen. Selvfølgelig ville han gerne - han var en liderlig teenager i mangel og underskud på alt hvad der kunne defineres som seksuel kontakt.

" But yes - It's just.. " Han sukkede så bare kort lidt. Var overhovedet muligt at komme op med en retfærdig undskyldning uden egentlig at komme med den faktiske grund til det. Hans blik tog sig til at betragte hver en lille detalje i Reigns ansigt. Alle de små trak. Mens han gjorde et forsøg på at finde ud af hvad han skulle sige. Han ville ikke have at Reign troede at det var ham der var noget galt med - for om noget så var det slet ikke det var tilfældet. Razor havde altid lyst til ham. Selv på tidspunkter hvor han ikke burde eller hvor bare tanken om det var super upassende. Han trak tiden, det var sikkert dumt - Reigns forhold til stilhed mellem dem var vidst ikke det bedste. Han rettede sig så bare lidt op og lod søgte et øjeblik Reigns blik. " Would it be okay if.. I could just hold you for a moment? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Fre 7 jul - 23:29

Det var ikke det svar, Reign havde regnet med, men det var vel kun hans egen skyld for at sætte forventningerne op. Det gjorde ondt. Ville nok altid gøre ondt. Og det værste var ikke at ane, hvad han præcist havde gjort galt for at drive Razor ud til et punkt, hvor kropslig kontakt var bandlyst.
Til gengæld var det rart med et konkret svar, så håbet ikke skulle skydes ned igen og igen. Desuden gav det ham mulighed for at vænne sig til det, og det var trods alt bedre end så meget andet.
Det lykkedes godt nok ikke Reign at skjule skuffelsen helt, men i det mindste var han slet ikke nær så lamslået som sidst. Ingen stivhed i kroppen, ingen frygt for at se Razor i øjnene eller sige noget til ham - alt i alt en stor forbedring.
Han rykkede sig en anelse tilbage for at give drengen lidt plads og forhåbentligt mindske den sensuelle stemning, han selv mente, der havde været. Forsøgte samtidig hårdt på ikke at vise alt for mange følelser - de negative fordi det ville bare give Razor dårlig samvittighed, men også de positive fordi det i bund og grund nok ville få ham til at få det endnu værre, hvis Reign smilede i hele hovedet over at miste sin chance for en stund mellem dem. Det var okay at være skuffet - bare ikke for skuffet.

Reign lod sig kort overveje Razors ord, inden han fik møvet sig hen at sidde foran drengen og skubbet sine ben under hans, som afstanden blev fjernet imellem dem. Han vidste ikke, om drengen ville holdes om også, men da han ikke før havde virket særlig interesseret i berøringer, besluttede Reign sig at lade være. Snuppede i stedet Razors ene hånd og fik vendt den fastholdte, sådan at det blev hans tur til at holde fast - placerede dem begge på sine skuldre for indirekte at give halvdæmonenen lov til at gøre det, han så pænt havde bedt om.
Sendte ham endelig et smil, "for as long a you like," Reigns hænder havde pænt placeret sig på egne lår. Nok var han et lidenskabeligt væsen, der ønskede mere end blot åndelig kontakt, men han var også en forelsket tumpe, der ville bide sin egen tunge af for at gøre Razor glad - især nu hvor han havde set ham så ked af det. "But I want a kiss first," beordrede mennesket drilsk, lukkede øjnene og spidsede afventende læberne.

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Fre 7 jul - 23:53

Han kunne ikke lide at skuffe Reign. Men at sætte forventningerne endnu mere op og bakke ud i sidste ende var nok meget værre end at være bare semi ærlig omkring det fra starten af. Han lod blikket hvile lidt mod Reign. Den dårlige samvittighed havde meldt sig. Men han måtte bare prøve at fokusere på at Reign havde sagt at det var okay. Før svaret var kommet. Razor vidste godt selv hvor irriterende og frustrerende en afvisning kunne være - han havde kun fået dem en milliard gange efterhånden. Han fugtede kort sine læber lidt men rettede sig så kort lidt op. Da Reign rykkede på sig blev han et øjeblik en smule nervøs - men heldigvis fik Razors spørgsmål mennesket til at rykke tilbage, også endda tættere på. Han lod sine hænder falde mod Reigns skuldre. Den ene bevægede sig hen til hans hals og videre op til hans kæben i en nussende bevægelse med fingrene.
" Oh really? " Spurgte han så lidt med et kort lidt kækt smil om læberne. Han lænede sig dog bare det lille stykke tættere og placerede et kys mod Reigns læber. Ikke bare et lille tante kys, men et lidt længere et af slagsen. Som dog alligevel havde en ende - hvert fald mod menneskets læber. Han fortsatte nemlig med en lille række kys fra mundvigen og op over hans kindben, helt hen til hans øre før han så bare lod armene slynge sig omkring Reign og trak ham ind i et kram. Et øjeblik i en ret tung vejrtrækning. Det var sådan her han havde det bedst - tæt på Reign, meget tæt - tættere end tæt!

" What were you doing earlier? Shopping? " Spurgte han så bare lidt mumlende med hovedet tæt ved Reigns. Han havde jo sådan set bare stjålet Reign ud af sin dag - så forhåbentlig var det ikke et eller andet helt igennem utroligt mennesket havde haft gang i. Også alligevel måtte det gerne være noget vildt. For så ville det bare føles den tand bedre at han var blevet prioriteret højere. Alt der kunne fodre selvsikkerheden lidt kunne bruges for Razor lige for tiden.
" I actually bought something two days ago. And it wasn't a knife or cake. " Mumlede han så bare lidt med et lille smil. Han holdt sine øjne lukket mens han egentlig bare nød at sidde her. Hvor akavet og ensidigt det så kunne se ud udefra at Razor var den eneste der slugte Reign med sine arme. Han bed sig kort lidt i læben før han vendte ansigtet lidt ind mod Reigns hals, udnyttede øjeblikket til at dufte hans duft før han plantede et lille kys mod hans hals. " A shirt - it didn't fit - just.. way too big. But it was quite nice. " Sagde han så bare kort efter og åbnede øjnene lidt igen. Hans blik skævede kort lidt mod Reigns ansigt, også selvom det var begrænset hvad han kunne se af det fra hvor hans hoved var placeret mod fyrens skylder.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Reign on Lør 8 jul - 16:29

Reigns forsøg på at lette stemningen virkede heldigvis, og snart havde Razor placeret sine læber mod hans, som han havde fået besked på. Kyssene bevægede sig, henover hans ansigt, og menneskets øjne åbnede sig igen - så ligefrem uden rigtigt at kigge på noget. Lod sig bare glide hen i nydelsen af denne barnlige leg, de havde kørende.
Det var lettere at lade sig selv blive kysset end omfavnet. Reign havde aldrig prøvet at blive krammet af Razor uden at gengælde det, så det føltes unaturligt at gøre det nu. Han kunne heller ikke modstå at lade sine hænder finde fra pladsen på sine egne ben og op på drengens knæ. Det måtte være okay - ikke?
Hans læber placerede et mildt kys på den skulder, der nu lå placeret foran ham, perfekt til at hvile hovedet på - hvilket Reign også snart gjorde. Razor havde ikke særlig meget fedt på kroppen, stor set intet, så oplevelsen var ikke ligefrem blød. Men trøjen var blød, halvdæmonen duftede godt, og hans hage kunne mærke drengens kraveben bevæge sig under den, når han rykkede på sig. Reign var vild med kraveben. Det var ikke den del, han kiggede først på, når der dukkede et flot fyr op, men det var stadig noget, han kunne værdsætte. Han havde ikke værdsat Razors nok, dengang han rent faktisk kunne få lov til at se på dem, ikke tildækket af stof. Det skulle ændres.

"Yeah, I was trying to find a birthday present for my dad. It didn't really go that well, though," svarede Reign, da der blev stillet et spørgsmål ned mod sin skulder. Han kæmpede fortsat for at opføre sig pænt men gav sig alligevel et par gange hen til at kærtegne drengens knæ med tommelfingrene. Egentlig kunne han vel godt holde tilbage, men det var svært, når man ikke præcist vidste, hvor grænsen gik. Forhåbentligt fandt han ud af det af hen ad vejen.
"Is that so?" mennesket smilede for sig selv og gned sin kind lidt ned mod Razors skulder, "that's why you shouldn't be shopping alone. I'll help you next time. I don't know if you've noticed but..." han løftede hovedet og rykkede sig lidt for at kunne se ordentligt på Razor. Sørgede dog for afstanden ikke blevet for stor mellem dem og smilede drilsk, "I'm actually kind of a fashion god myself."
De forvaskede jeans og den kedelige, grønne skjorte fortalte en helt anden historie. Heldigvis havde han aldrig rigtig haft pænt tøj på, når Razor havde været der, hvilket var godt - det betød, ingen blev skuffet.

"We should dress up someday. Like - really go all in. Attend a giant party and look amazing doing it," foreslog Reign, uden smilet forsvandt helt fra hans læber. Godt nok var Razor vant til, han lignede en, der bare havde trukket noget tilfældigt ud af kommoden og taget det på - hvilket også var ret tæt på sandheden - men det kunne være rart at vise, at han kunne se pæn ud, når han gad. For han godt ud, når han trak i noget andet end bare t-shirts og lidt før løse skjorter.
"Put on suits. I could tame my hair. We could dance," han lagde sin pande ind mod Razors og plantede et blidt kys på ham, inden han adskilte dem en anelse igen, og den ene mundvige hævede sig i takt med øjenbrynet, "right?"

_________________
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Razor on Lør 8 jul - 18:50

Reigns hænder mod hans knæ rørte ham, men hvis det var alt han forlangte at få lov til lige nu, så måtte Razor bide det i sig. Det gjorde han også - med held. Der gik ikke mange øjeblikket før han faktisk fandt det beroligende frem for noget andet. Det var vel bare at vende tankerne fra ubehag til behag. Det at kunne vende tankerne til at det var Reign der sad der gjorde det nemmere.
" I wouldn't mind helping - when is his birthday? " spurgte han så lidt og bed sig kort lidt i læben. Razor havde sådan set aldrig købt en fødselsdags gave til nogen før. Sikkert fordi han aldrig rigtig vidste hvornår folk havde fødselsdag eller hvilken dato det var. Men det forhindrede ham ikke at have lyst til at hjælpe Reign. Hvor stor en hjælp han i sidste ende ville være. Han placerede kort lige endnu et lille kys mod Reigns hals før han så ikke helt kunne lade være med at grine lidt. Han rettede sig så en smule op og lod blikket hvile mod Reign lidt da de blev rykket en smule mere på afstand af hinanden. Han hævede så kort et bryn og lod hovedet glide lidt på skrå. Dog kun for et øjeblik at tage et kig ned over Reign. " I dont know much about style and fashion - but Im gonna trust you on that one. You do always look great. Actually. " sagde han så bare lidt med et lille smil om læberne og lod få øjeblikke efter blikket falde tilbage mod Reigns ansigt.

Reigns forslag lød faktisk slet ikke dårligt. Hvis man så bort fra det faktum at Razor intet pænt tøj havde der på nogen måde ville imponere. Han havde sit dagligdags tøj og det var det. Forandringen skete når han havde været på besøg ved fremmede mennesker og rode igennem deres klædeskab. Det skete dog sjældent at størrelsen var rigtig, så det at finde pænt tøj sådan et sted? Det var vidst at finde en nål i en høstak. Et lille smil blomstrede op omkring hans læber ved Reigns kys. - Et alt for uskyldigt smil, i forhold til når man vidste hvad der gemte sig af dæmoniske tendenser i Razor. " Right.. " mumlede han så lidt med et lille nik.
" But I like your hair. Alot. All Wild and crazy - not to mention sexy. " Fik han så hurtigt sagt - stadig med et smil om læberne, og lod fingrene fra den ene hånd glide op igennem menneskets hår. Dog havde han intet imod at se Reign klædt på i det fineste - og måske kunne han også godt acceptere et pænt sat hår. Stemningen var helt sikkert slet ikke til at brokke sig over. Det mente Razor hvert fald ikke. Reign virkede nu heller ikke utilfreds.
" But yes! We should do that. It could be fun. " han nikkede hurtigt nogle gange men rettede sig så kort lidt op. " I dont own any fancy clothes though " sagde han så kort efter og skar kort lidt en grimasse. Reign virkede til at have en lidt mere logisk garderobe. En hvor festtøj godt kunne findes. Måske - var Reign overhovedet sådan en der tog til festlige begivenheder? - Det var også lige meget, samtalen var kommet ud fra et shopping emne så om ikke andet kunne en mindre shoppe tur gøre at fancy tøj kom i hus.
" Besides - I would never ever! Turn down the opportunity to dance with you. " Fik han så sagt og trak kort lidt på den ene skulder. Dog sendte han også lige Reign et lille smil.

" Sooo.. Do you think you'll ever let me meet your parents? " Spurgte han så lidt og bed sig kort lidt i læben. " Like.. for dinner or something like that? " tilføjede han så og lod blikket hvile lidt mod Reign. Han kendte nok allerede svaret. Han vidste godt at Reign passede på dem og af den grund ikke lod det ske. Razor havde mødt hans mor ved et uheld da hun dukkede op pludseligt. Men Razor mente også at han havde forbedret sig. Hvert et samtale emne handlede ikke om blod og ødelæggelse. Og han kunne godt opføre sig rimelig anstændigt. Reigns mening kunne jo have ændret sig? Han kunne ikke andet end at håbe.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ◇ ...'till death do us apart? (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum