Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Tirs 4 jul - 15:58

Tid: tidlig eftermiddag
Sted: Lori og Reigns hjem
Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.]
Partnere: [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]

Han havde nu været hjemme i Doomsville i noget tid. Tingene var kommet på plads med huset i Sunfury, han havde fået solgt, og fået hentet de ting han gerne ville have hjem til sig selv.
Det havde været noget af en tur, og han havde heldigvis også haft den glæde at løbe på Kace igen! Og han havde Mødt Sean på sin tur hjem! Nu var han hjemme i Doomsville, og havde også mødt nogle søde og dejlige personer, gamle ansigter og nye, men hans tanker havde været fyldt, med hvor Reign var, og også Sean.. Hans snak med Sean, om at Sean ønskede at han blev i Doomsvill… i nærheden af ham!
Han vidste ikke helt hvordan han skulle tænke om dem! De havde ikke et forhold, og han var ikke engang helt sikker på at det var det nogle af dem ønskede? Måske ville de bare gerne have det som det var nu!
Dog havde tiden ikke været den sjoveste efter han var kommet hjem heller. For han var kun lige kommet hjem da Reign skulle på en tur, han havde måske regnet med at han havde været væk i et par dage, men det blev hurtigt til et par uger. Lori havde været virkelig bekymret, og han havde ikke helt vidst hvad han skulle gøre.
Samtidig havde Sean også været væk.. det var underligt, men uden en eneste af de to, så havde han virkelig følt sig alene her i Doomsville! Han havde godt nok Django, men han manglede sin bedsteven, og sin…. Uhm.. ja.. hvad Sean så end var…
Men heldigvis var Reign kommet hjem igen, og han var blevet budt velkommen af både Lori og Django! Især af Django der havde savnet sin herre i utrolig meget, selvom han nok var blevet en del mere forkælet nu han var alene med Lori.
Og selv nu efter Reign var hjemme var Lori og Djangos vaner ikke ændret. Så nu hvor Lori lå på sofaen, og prøvede på at vågne efter en lidt for vild nat i byen, lå Django hos ham, med hovedet på hans mave, og ovenpå hans ene ben, hvor det andet var bukket op lå op af sofaens ryg.
Det her havde de gjort næsten hver dag, enden om aften når Lori var kommet hjem fra arbejde, eller som nu efter en hård bytur.
Det lykkedes dog endelig Lori at få øjne, han gabte lidt, og nussede Djangos hoved. Det store klunde hoved sov som en sten. Lori rakte over mod bordet og fangede den bog han var i gang med. Han slog op i den, men konstaterede hurtigt at han ikke havde øjne til det lige nu, så det blev lagt væk igen.

Hmm… måske skulle han stå op. Han vende hovedet en smule og så mod døren, der efterhånden altid stod åben ud til gangen, med mindre han havde gæster. Mest for at Django kunne benytte hele huset. Han sukkede lidt. Side Reign var kommet hjem, havde han virket trist, og Lori var efterhånden lidt bekymret for hvad der var galt. Han så dog ned på Django igen, der rørte på dig. Han vidste godt at Reign helt ikke så ham i møblerne, men Lori havde haft lige så meget brug for at putte som Django havde mens Reign var væk.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Tirs 4 jul - 18:29

Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.]

Reign var lige så stille ved at indhente den tabte søvn fra den hæslige tur, han var kommet hjem fra for kun et par dage siden. Den første arbejdsdag - arbejdsnat? - havde været den hårdeste efter så lang tid og så meget søvnunderskud, men det var allerede blevet meget bedre. Kun den sidste time natten inden havde været slem, og Reign havde så også fået sig en ordentlig en på øjet efter at være kommet hjem. Havde ikke gidet tælle timerne, da han endelig var stået op, men solen stod i hvert fald højt på himlen, og folk snakkede lystigt udenfor vinduet, så helt tidligt kunne det umuligt være.
Mennesket havde fundet Lori i sofaen nedenunder, tydeligvis helt flad, og besluttet at lade ham sove. Var i stedet taget ind til markedet for at købe æg og mælk til en morgenomelet.
Reign havde taget alt for meget tøj på. Sommervejret var skønt og kaldte i den grad ikke på lange bukser og frakke. Men det var okay - så længe han forblev i skyggen, og det kun var en kort tur, hvilket det heldigvis blev til.

Han forsøgte at være stille, da han vendte tilbage til huset for ikke at vække Lori, men fandt ham snart med øjnene åbnet på klem og stillede listeskoene på hylden. "'Morning," Reign smed jakken over en stoleryg og smurte sine sweaterærmer op til albuerne. Det havde gjort ham næsten ulideligt frisk at være udenfor. Han havde lyst til at lave noget. Lori kunne ikke bare ligge der og dovne den nu. Han trådte hen til sofaen og skulle ikke andet end at give et lille skub til hunden for, at den hoppede ned på gulvet og lagde sig til rette på det i stedet. Tog så dens plads på kanten af sofaen og skulle tydeligvis til at sige noget pænt, der blev erstattet af en rynken på næsen og et ærligt, "jeez, you reek of booze."
Noget i Reign havde nok regnet med, at dagen idag ville indeholde det stærkt tiltrængte sengegymnastik, som han aftenen inden havde forsøgt at lægge op til. I hvert fald indtil tiden var gået, og han skulle på arbejde. Mennesket havde brug for trøst og hjælp, og Lori var ekspert til den slags hjælp, han higede efter. De skulle bare lige begge finde tid og energi til det - for lysten var der i hvert fald.
"Do you want something to drink? A glass of milk?" spurgte han med et let hævet øjenbryn og pillede lidt ved bunden af dæmonens tanktop, mens han forsøgte at ignorere lugten af alkohol, der emmede fra fyren.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Tirs 4 jul - 19:48

Han havde slet ikke hørt Reign gå! Desværre var det meget sådan her for tiden. Reign arbejdede om aften, og sov om morgen/formiddagen, Lori tog på arbejde om formiddagen, tog i byen om aften, og kom hjem tideligt næste morgen, og sådan stod det meget på for tiden.
Han vende træt blikket mod mennesket da der blev sagt godmorgen ”godmorgen” sagde han med et smilt smil på læberne. Han mulede lidt da Django blev puffet ned, hmm der røg den sofahygge. Dog da Reign satte sig i stedet, smilede han blot roligt. Han lagde den ene arm bag nakken, og betragtede mennesket der tydeligt havde noget at sige. Dog så det ud til at han blev afbrudt med en rynken på næsen og en beskyldning om at han lugtede af spurt. Han grinte lidt mens sukkede lidt ”jah… den blev lidt høj går” erkende han. ”jeg kom hjem i morges, og så nåede jeg ikke rigtig længere end her til” erkende han. Han gned sig lidt træt i det ene øjne.
Han betragtede Reign lidt da han spurgte om Lori ville have noget at drikke, hans blik skævede ned mod fingerne der pillede ved hans trøje. Det der gjorde Reign aldrig!? Det kunne kun betyde en ting… et skævt smil bredte sig hos dæmonen, da det var så tydeligt hvad mennesket ønskede sig. Han Rettede sig lidt op, og trods hans sikkert forfærdelige lugt, og ånde, placerede han et kys mod menneskets læber ”nej tak…. Jeg vil derimod tage et bad” afslørede han , og rejste sig fra sofaen, mens hans ene hænd gled hele vejen fra Reigns læn, op af hans ryg, nakken og op for at rode ham blidt i håret. Han gik mod badeværelset med en tydelig ynde og sensualitet, og for blot at drille Reign ekstra trak han trøjen af på vejen, og åbnede sine bukser, der dog først blev smidt da han var ude på badeværelset.

Et hurtigt bad blev det til, han havde ikke selv lyst til at trække pinen ud! Han havde ikke set Reign længe, og selvom han ikke havde manglet sex, så havde han da ikke tænkt sig at lade en chance for at have sex med Reign ryge. Men han havde heller ikke tænkt sig at gøre det mens Reign skulle prøve på at holde vejret.
Der gik ikke længe inden han atter stod i stuen, med fugtigt pjusket hår, og intet andet end et håndklæde der hang om hans hofter. ”Nårh?... har du fået sovet?” spurgte han roligt som han tørrede sit hår med endnu et håndklæde. Han gik roligt hen til Reign, smilede til ham med det der smil, der klart afsørede hvad han havde i tankerne. ”Det håber jeg… for du får brug for al din energi” hviskede han med en forførende stemme mens han lod nogle bløde kys lande mod Reigns hals.
Han duftede klart bedre nu, og han lignede ikke længere en der bare havde lyst til at sove rasten af livet! Han lignede derimod en dæmon der var helt sikker på hvad han gerne ville have, og det var ikke et glas mælk!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Tirs 4 jul - 22:21

Reign havde ikke noget mod kysset. Alkoholånde var måske ikke yndlingslugten, men smagen gjorde heldigvis ikke noget. Han kunne godt lide smagen af sprut. Og smagen af Loris læber. Og følelsen af dem. Det overdøvede det mindre gode.
Dæmonens hånd skabte et spor af kuldegysninger bag sig, da den gled op langs Reign, og det tog ham ikke mange sekunder at lægge to og to sammen i forhold til, hvor dette var på vej hen. Endelig. Lori forstod hans små hentydninger og sendte dem tilbage - i høj grad. Bare måden han forlod rummet på gjorde det tydeligt, at han ville vende tilbage snarest. Eventuelt med mindre tøj på. Man kunne i hvert fald håbe.
Reign kunne ikke lade være med at smile lidt af de nylige fremtidsudsigter, dagen bød på. Solen skinnede allerede, men pludselig virkede den til at skinne endnu mere.

Ventetiden skulle bruges på noget, og da menneskets mave rumlede efter at få brugt nogle af de ting, han havde købt med sig hjem, begyndte han på omeletten. Et bad kunne godt tage lang tid, så det var muligt, han kunne nå at spise, inden Lori var tilbage.
Men det blev ikke en realitet, indså Reign, da fodtrin lød, og dæmonen dukkede op uden særlig meget tøj på og med en attitude, der skreg efter kropslig kontakt hurtigst muligt. Og hvis han skulle vælge mellem en kold omelet eller en kold Lori, blev det til hver en tid omeletten.
Han vippede hovedet til den ene side, for at Lori ikke havde problemer med at komme til. Det var så sjældent, det ikke var ham selv, der lagde op til noget, og med Lori havde det stort set altid været Reign, der havde igangsat deres små, intime stunder - han fortjente at nyde det lidt. At føle sig ønsket.
I hvert fald indtil det blev for meget, og han måtte flytte panden af gassen og vende sin opmærksomhed mod Lori i stedet. "You're obviously full of energy yourself," smilede, da Reign havde fået vendt fronten til, og trak i håndklædets kanter for at fjerne den smule afstand, der stadig var mellem dem, "it's very tempting." Det at bo sammen med Lori var uden tvivl en af grundene til, at han ikke var ligeså hårdt ramt af Razors forsvinden som sidste gang, da han boede hos sine forældre. De gav ganske vist varme og tryghed, men Lori gav noget andet. Noget nærvær, en tro på at mennesket ikke var uduelig, bare fordi han var alene. Frynsegoder.

Reign fangede dæmonens underlæbe mellem sine tænder lidt og lod det transformere sig til et sultent kys, alt imens hænderne fandt om på fyrens lænd og halvvejs ned under håndklædet. Han slap forholdsvist hurtigt Loris læber igen og gav ham et skub i brystkassen for blot at trykke ham op mod en tom nok køkkendisk til, at han kunne bæres op at sidde på kanten af den. Kyssede lidt på ham igen, indtil menneskets opmærksomhed faldt ned på brystkassen, og kyssene hastigt fulgte med.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sean on Ons 5 jul - 9:26

Det var hen på dagen og Sean var endelig stået op. Han var kommet hjem for et par dage siden, men havde haft brug for både at sove og arbejde. Når det kom til stykket havde han dog noget at levere til Lori og hvornår var det bedst at opsøge manden? Om dagen. Lori var lige så meget et natdyr som Sean selv, selv om de langt fra lavede de samme ting. Og hvem vidste? Måske lå dæmonen nøgen i sin seng. Man måtte håbe ikke?
Specielt efter deres ophold på kroen. På en måde havde det givet Sean en form for håb i sit indre, en fornemmelse han ikke havde haft længe. Han havde endda bedt Alane vente...Hans gamle kærlighed. Han ville altid elske Alane. Men lige nu skulle Lori have sin chance. De var begge så forsigtige...
På denne varme sommerdag var Sean klædt let på. Et par lette sko, nogle sorte, løse bukser og en hvid skjorte. Hans sværd hang ved hans side og slog ind mod hans ben for hvert skridt han tog. Selv om han ikke længere havde noget med familie Chase at gøre, havde han beholdt sværdet. Hvem ville turde vriste det fra ham alligevel?
Det mørkebrune hår strittede lidt til alle sider, som sædvanligt.

Han havde en rolig tur ned igennem byen, ned mod det område hvor Lori boede. Da han havde været der før, var det ikke svært at finde og han stoppede op foran døren. Hans hånd svævede foran døren et øjeblik...
Skulle han banke på? Og miste muligheden for at give Lori en glædelig overraskelse i form af Sean selv? Lori havde før bedt ham bare gå ind. Med et svagt smil af forventningen om at se Lori igen - og en hukommelse der lige nu langt fra huskede at Lori havde en lejer - tog han bare i døren. Åben. Godt, så skulle han ikke dirke den op.
Han trådte lydløst ind. Døren gled langsomt i bag ham. Han huskede svagt hvor renlig Lori kunne være og selv om han ikke plejede den slags, gled skoene af i entreen.
Han listede sig ind...
Stuen var tom, men en hund løftede hovedet og så hen mod ham med varsomme øjne. Uden at provokere hunden skyndte han sig videre...
Det han fandt overraskede ham. Og morede ham.

Da han nåede køkkenet faldt hans blik på de to mænd, der tydeligvis var godt i gang. Lori var rigtig nok uden tøj på, tydeligvis efter et bad. Så måtte den anden mand ikke være mad...Hvem bekymrede sig i at tage et bad, hvis der var en mulighed for at ens mad stak af? Nu han tænkte over det...
Måske var det Loris udlejer?
Uanset hvem dette menneske var - Sean var ikke i tvivl om det var et menneske - lænede Sean sig lydløst op af dørkarmen med armene over kors. Med hovedet en anelse på skrå og et skævt smil studerede han de to mænd. Han annoncerede ikke at han var kommet, men ville lade det være op til dem selv at opdage han var der.
Hvis alt gik galt...Kunne han altid spise mennesket.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Ons 5 jul - 10:07

Lori var ikke dum! Han vidste godt han lidt var den trøst Reign manglede. Den tur havde taget hårdt på ham, og Lori var i virkeligheden bange for at spørge! Han var ikke sikkert på han brude, men i stedet bare udføre den opgave han var bedst til! At få Reign til at have det godt, få ham til at føle at han var ønsket og at han kunne præsentere! Det sidste var Lori ikke i tvivl om. Reign var virkelig god i sengen! Ikke den bedste han havde mødt, den måtte nok gå til enden Christian eller Sean, men Reign var uden tvivl tilfredstillende!
Mange ville måske blive sure over at de blev brugt på den måde, men Lori vidste det! Reign og Lori havde ikke bare sex hele tiden også selvom de i virkeligheden kunne, de havde det, når den ene (typisk Reign) havde allermest brug for det!
Men var det ikke også fint? På den måde hjalp man hinanden i bedre humør, samtidig med at man jo glædet sig lidt mere til det når det så skulle ske!
Reign selv virkede til at opfange at Lori allerede vidste hvad der skulle ske. Da han fjernede afstanden mellem dem ved at gribe fat i håndklædet smilede Lori bare skævt. Han lod Reign nappe ham i underlæben, og nød i det hele taget bare at Mærket menneskets hænder mod sin krop. Kysset belv gengældt, og Loris hænder lå mod Reigns nakke. Denne fantastiske smag af Reigns læber. Han så lidt på ham da han brød kysset, men smilede blot lidt da han blev skubbet tilbage mod bordet, og så løftet op på det. Kyssende blev atter gengæld, hans hænder gled ned til Reigns trøjekant, og et en let bevæglese fik han hevet den at mennesket, så den dejlige overkrop kom til syne han, nåede dog ikke at give den ret meget opmærksomhed for kyssende mod hans bryst begynde. Han sukkede nydende over hvert et kys, og elskede følelsen! Det fantastiske ved Reign var, at selvom det var ham der skulle trøstes, så var det Lori der blev overset med kys og kærtegn. Hans hænder gled ned over Reigns bryst og mave, ned for at åbne bukserne på hans legekammerat.

Kyssende gjorde ham ivrig, hans krop sitrede og hans åndedræt var allerede steget. Han sad med lukkede øjne og nød virkelig den forkælende hans hals og bryst fik.
Han åbnede svagt øjnene, og lagde mærke til at der stod nogle i døren, hvilket tydeligt gav ham et chok, og han rykkede forskrækket på sig og længdre ind på køkkenbordet. Indtil hans øjne egnelig opfangede hvem det var. "Sean!" Sagde han lettet.
Han var tilbage! Et næsten alt for bredt smil havde bredt sig om hans læber! Inden han dog på en blid måde fik møvet sig forbi Reign, der vidst tydeligt måtte vente med hans trøst. Han steg ned af bordet og over mod Sean, han nåede dog lige at gribe håndklædet .der havde revet sig løs. "Hvornår er du kommet hjem?" Spurgte han med det brede smil.
Han ville virkelig lyve hvis han sagde han ikke havde savnet Sean! Og deres aften sammen på kroen havde givet, i hvertfald Lori et lille håb. Ikke at de nu skulle til at være kærester eller noget! Men han havde endda forklaret hans livs tidligere kærlighed, at han havde noget mod en anden, og han ville give det en chance.
Egentlig var det først nu, han skævede tilbage mod Reign. Oh..... Det her var faktisk lidt akavet.. han rømmede sig lidt "uhm.. Når ja.. Sean, det her er Reign, men lejer... Reign det her er Sean min.." han tog sig selv i at skæve mod Sean. Ja hvad præsenterede han han egentlig som. Hans tøven varede kun et sekundt men for Lori selv føltes det længe. "En nær ven" konstaterede han så.
Det her møde var faktisk lidt akavet, for Lori havde fortalt Sean om Reign. Og om hvilke følelser han havde haft for fyren, og han vidste at Reign bestemt ikke var fan af Sean.

Han fik set ned af sig selv. "Uhm... Jeg.. jeg vil lige smutte ind og få noget tøj på! Uhm.. Reign, vil du måske lave noget the?.. hvis altså du vil have en kop?" Det sidste sagde han og henvende sig til Sean samtidig.


Sidst rettet af Lori Ons 5 jul - 19:29, rettet 1 gang

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Ons 5 jul - 16:43

Noget af det bedste ved at være sammen med Lori på den måde var, at han ikke virkede bange for at vise, når han nød noget. Reign havde tidligere i sit liv haft uheldige episoder med fyre, der var så kolde i røven, at det var umuligt at få bare et lillebitte suk ud af dem. Men ikke med Lori. Om det var, fordi han bare var sådan, eller om det var, fordi han var en incubusdæmon, der skulle kunne forføre med både krop og stemme, var ikke til at sige. I hvert fald virkede det, og det var det vigtigste.
Sweateren var ikke tyk, men det var alligevel rart at have fået den af, sådan som solens stråler stod ind af køkkenvinduerne og varmede rummet op. Man kunne lige så godt nyde at kunne have mindre tøj på, så længe det varede. Snart ville det være efterår, og bladene ville falde af træerne. Derefter endnu en kold vinter, der krævede tykke jakker og kapper og alskens huer og vanter.

Reign ville højst sandsynligt ikke have lagt mærke til Sean, heller ikke selvom han ikke havde gang i noget, der krævede dyb koncentration, så selvom det ikke ligefrem var ønsket, at Lori pludselig rykkede sig, var det nok for det bedste.
Det gav et sæt i mennesket, der hastigt rettede sig op og slap, da Lori skød en bølge af pludselig uinteresse i hovedet på ham. Så til siden og blev overvældet af endnu et chok, denne gang et større et af slagsen, af den nylige ankomne - og meget uinviterede - gæst.
"Holy s-...!" røg det overvældet ud af Reign, der med en imponerende hast både fik lukket sine bukser og taget trøjen på igen. Han vidste ikke helt, hvornår det var - om det var, så snart Lori havde sagt navnet, da han havde møvet sig forbi, da Reign havde set til siden, eller først sekunderne efter han have fået tøj på igen - men mennesket vidste, hvem gæsten var. De fleste, der fulgte lidt med i nyhederne, vidste, hvem det var. Sean McGivens var et ansigt udadtil, der var svært at undgå at kende til.
Reign havde ikke lyst til, det var ham, og noget i ham forsøgte ihærdigt at overbevise sig selv om, at det ikke var tilfældet. Men da han endelig tog sig sammen til at dreje blikket hen mod den mørkhårede mand igen, kunne det ikke længere benægtes.

Hans mund og hals blev tør, og i et kort sekund var Reign sikker på, han aldrig nogensinde ville kunne tale igen. Han var med tiden blevet bedre til at håndtere dæmoner og den slags, eller i hvert fald bare ikke at løbe skrigende væk, når de var i nærheden, men denne trang vendte kraftigt tilbage ved synet af denne person.
Reign forstod det ikke helt selv, men det føltes som om, Sean stod der og kendte til alle de grimme ting, han havde sagt og tænkt om ham. Hver en fornærmelse, hver et skældsord, der beskrev hvor forfærdelig en person, han syntes, han var. Jalousien over, at dæmonen havde haft så meget tid til samvær og intimitet med Razor, mens Reign var blevet smidt væk som andenprioriteten. Sean vidste i menneskets hoved det hele, og det gjorde ham rædselsslagen.
Reigns skuldre stod skarpt lige ude til siden og var ligeså anstrengte som resten af kroppen på nuværende tidspunkt. Det hjalp da heller ikke, da Lori lagde op til at ville gå og efterlade ham alene med den- dæmon. Åbnede munden klem for at sige noget, men som han ganske rigtigt havde forudset, var halsen for udtørret til at kunne få skubbet så meget som et ord op og ud af sig, så den lukkede sig snart i igen og blev en del af den urolige grimasse, der hærgede over hans ansigt som en mørk skygge.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sean on Ons 5 jul - 17:09

Hans smil voksede. Hvordan kunne det andet, når Lori var tæt på at komme løbende over mod ham...Og mennesket så rædselsslagen ud? Der var en speciel stemning i rummet. Som om ingen rigtig vidste hvilket ben de skulle stå på. Lori, der rendte rundt mellem dem som en forpjusket myre og mennesket, der stod så anspændt at man kunne fristet til at tro han var en statue. Han nød øjeblikket. Hvorfor ikke? Alle tidspunkter, hvor han ikke bare var ønsket, men også automatisk blev mødt af frygt. Hans indre dæmon frydede sig ved det.
Han havde rettet sig op og kommet Lori i møde. Hans hænder var gledet ud og havde grebet Loris skuldre, inden han kunne nå at stikke helt af. Hans ene finger gled ind under hagen på dæmonen, før han lænede sig frem og gav læber så let et kys, at Lori måtte tro det havde været en fjer der kildede ham.
Der var ikke mere til det. Efter det blide kys havde han sluppet ham igen og gjort tegn til at han endelig skulle gå hen og finde sig noget tøj. Selvfølgelig holdt han af Lori. Han følte ikke den mindste smule jalousi, men fandt mere hele situationen underholdende.
Når det kom til stykket ville han måske bare vise at når alt kom til alt...Så ejede han Lori. Som at skridte sit territorium af, over for mennesket i deres nærvær.
Bare for en sikkerheds skyld. Han vidste jo der havde været noget mellem dem.

Han nikkede let.
"En kop the er fint" svarede han. Hans blik fulgte Lori, som denne skyndte sig ud af rummet. Han trådte over til det nærmeste køkkenbord, lænede sig op af det og lod armene falde over kors igen. Hans mørkegrå øjne gled over til mennesket igen og tog tydeligvis den frihed at glide vurderende op og ned af dennes krop.
Så dette var den berømte Reign, der ikke bare havde ormet sig ind i Loris hjerte, men også taget Razors opmærksomhed. Et menneske. Når alt kom til alt...Et sølle menneske. Hvad var der med folk og mennesker? Var folk tiltrukket af ideen om at lege med et menneske? Lade det tro, det kunne blive noget, det aldrig ville? Nej. Han havde en klar fornemmelse af der var mere i det end det. Og når det kom til stykket var han nok også ligeglad med hvem de gik og hyggede sig med.
Til sidst rømmede han sig lidt.
"Hvis du ikke snart slapper lidt af, kan det være jeg skal hjælpe dig?"
Han kunne ikke lade være med at drille ham. Han anede ikke hvad Reign kendte til ham, siden han allerede var så bange. Et eller andet saftigt, måske? Måske havde nogle af historierne om, hvordan han straffede folk, endelig blevet almindeligt kendte?
"Jeg erindre du blev bedt om at lave the. Eller måske skal jeg gøre det?"
Han var allerede ved at rette sig op. Hans blik forlod endelig mennesket og scannede i stedet rummet efter de ting han ville få brug for.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Ons 5 jul - 19:28

Det var en noget forvirret Lori der blev mødt af Sean, han så lidt underende på ham da han lænede sig ned mod ham, og da han mærkede det fjerlette kys, stod han stille. Øhhh…. Hvad? var det ikke netop Sean der havde sagt at det ikke var meningen at de skulle gå og kysse på hinanden? Dog listede en tanke sig ind… vent nu lige! Var det her på grund af Reign? Sikkert..
Han skulede en smule til Sean ovre det, men vagte ikke at sige noget. Han vende blot rundt efter at havde spurgt om Theen for at gå ind til sig selv, og finde noget tøj.
Det her var måske ikke det heldigste møde, og nok heller ikke på det bedste tidspunkt.. Han kende jo godt til Reigns foragt mod Sean, også selvom han aldrig havde mødt manden før, men det havde vidst noget med Razor at gøre! Det havde det meste for tiden, han vidste da også godt at den eneste grund til at Reign havde lagt op til noget i dag, var fordi der var kans mellem ham og Razor! Det var derfor de havde haft sex i første omgang, og det var helt sikkert også derfor de var tæt på at have det i dag, inden de altså blev afbrudt.
Men nu var det ikke fordi han skammede sig! Sean havde set Lori gøre ting der var vildere end nogle Hede kys, og lidt nusserig! Det Lori havde lavet med Reign der inde var jo intet i forhold til det han havde lavet hjemme i Seans hus med en anden mand!
Han fik hurtigt fundet noget tøj, et par løse bukser og en af hans mange elskede sweatre. På trods af at det var virkelig varmt i dag, så var det stadig det han hoppede i, denne her var dog ikke så tyk, og han undlod at tage en skjorte på inden unger som han plejede.
Tærende var bare, da det var det mest behagelige lige nu. Han skynde lige at kigge sig i pejlet, hans hår var pjusket, men det var det altid efter et bad.
Han fik taget sig sammen for at gå ud i stuen igen, og kunne allerede mærke at der nok var en lidt trykket stemning mellem de 2 mænd der ude. Han kom ud i køkkenet, og stak hænderne lidt i lommerne.
Han så lidt skiftevis på dem. Reign så, så anspændt ud af han lignede en der snart ville besvime af det, og Sean stod som sædvanligt med sin selvtilfredse og ligefrem arrogante mine, Lori sukkede lydløst for sig selv. Det her blev virkelig en lang dag. Han vende dog blikket mod Sean ”jeg har haft kigget op til dig et par gange, men uden held… er du lige kommet hjem?” spurgte han mens han valgte at gå hen for at Hjælpe Reign med Theen.
Han vidste ikke helt hvad han skulle sige, det her var ret akavet! Det var tydeligt at mækre hvor lidt Reign Ønskede at Sean var her, og Lori kende Sean godt nok til at det kun morrede ham. Han så lidt på Reign med et undskyldende blik. Det var jo ikke fordi Lori ikke havde lyst til at de kunne fortsætte deres hyggelige stund, men han havde nu ingen planer om at smide Sean ud. Han sende derfor Rigne et opmundrende smil, og et puf med hoften, blot for at få fyren til at slappe lidt af.
Han vende sig og så på Sean ”hvad med vi sætter os ind i stuen i stedet?” spurgte han så også på Reign, som en hentydning til at han skulle gå med.

Lori gik ind mod stuen, og gik over for at sætte sig ved bordet. Han så lidt på Sean med et drillende smil. ”nårh… kunne du ikke undvære mig mere?... eller er der en særlig grund til du er kommet?” spurgte han med et skævt smil.
På trods af at Lori havde fortalt Sean at han kunne komme når han ville, så kom Sean alligevel aldrig uden at der var en særlig grund.. måske havde grunden været at Sean ville benytte sig af deres aftale. På en måde håbede Lori ikke at det var tilfældet, for så skuffede han hele 2 fyre i dag… Og det var han ikke vild med at skulle gøre..

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Ons 5 jul - 22:07

Reign skævede kort til siden uden at rykke sig, da Sean gav sig til at kysse på Lori. Det her var for bizart. Det var ikke, fordi Lori og ham var noget for hinanden andet end gode venner og engang imellem fysisk underholdning, men når de lige været halvt igang, og der så trådte en anden mand ind og smagte på selv samme ret, virkede det som en underlig form for polygami - noget Reign aldrig i sit liv havde været interesseret i. Han vidste jo godt, han delte Lori med andre, ligesom Lori delte Reign, men at de ligefrem skulle gøre det foran hinanden? Ellers tak.  
Han forsøgte sig med at sende Lori nogle blikke for at antyde, at han virkelig ikke ville efterlades, men det hjalp ikke, og snart stod han alene med denne dæmon, som han så mange gange i sine fantasier havde knaldet en på låget. Ikke at han havde tænkt sig at gøre det. Hvad ville der ske, hvis han gjorde det? Han ville formennetlig blive slået ihjel eller tævet til blods. Ingen af delene lød særlig attraktive.

Reign blev stående på sin plads og holdt fast i det spinkle håb, der var, om at Sean ville gå med Lori. Eventuelt færdiggøre det, mennesket var begyndt på. Det ville ikke gøre noget, faktisk ville det redde ham - Reign kunne liste sig ud imens og blive væk, indtil faren var ovre.
Men Sean blev. Hånede Reign med sin selvsikre og charmante attitude. Det ville næsten være bedre, hvis han så bare kunne fornærme ham og fjerne de usynlige spændinger mellem dem. Reign ville til hver en tid foretrække at skændes - han havde bare ikke modet til selv at starte det. Eller til at svare igen for den sags skyld, hvis Sean faktisk valgte at bruge ham som en verbal boksebold. Var slet ikke modig lige nu. Ville helst bare forvandle sig til en mus og kravle ind i sit hul, indtil det hele var slut.
"I got it," lykkedes det mennesket at mumle ud midt i al sin usikkerhed og gik hen for at sætte vand over til te. Han havde lidt lyst til at forfalske en besvimelse bare for at kunne være i fred, men den stolthed, der trods alt stadig brummede indeni ham, nægtede det. Sean var ganske vist større og stærkere og bedre, end han nogensinde selv ville blive, og dette var et faktum - men det betød ikke, Reign ikke kunne stå foran ham med oprejst pande og se sin overmand i øjnene. Han kunne godt. Skulle bare lige tage sig sammen...

Lori vendte gudskelov tilbage forholdvist hurtigt og stjal opmærksomheden, hvilket fik Reign til at puste lydløst ud. Det var trods alt bedre, de var tre, og så gjorde han også sit for at få menneskets nervøsitet til at forsvinde bare en anelse. Det virkede ikke rigtigt, men det var sødt, han prøvede.
Til gengæld fik han det til at stikke indeni Reign, da han ville have ham med ind i stuen. Nej, nej, nej, han havde jo slet ikke noget at gøre derinde. Intet at sige. Det var ikke hans gæst, det var Loris.
Da de begge var smuttet ind i stuen, skævede mennesket mod døren ud til entréen. Det kunne være så let at gå. Samtidig ville han gerne vide, hvor længe Sean havde tænkt sig at blive, så han vidste, hvor længe den anspændthed, der havde fået et tag i hans krop, skulle fortsætte.
Så det blev sådan. Efter at have ladet de to kopper med te stå et øjeblik og dampe, tog Reign en dyb indånding og sendte dermed en bølge af energi gennem sig selv. Rolig... han måtte være rolig. Satte mod stuen og kunne med det samme mærke hjertet bore sig op mod halsen, da han kunne se, at hans hund, Django, havde lagt sin kærlighed på Sean og dermed hvilede hovedet på hans skød. Dæmonen virkede som typen, der dræbte hundehvalpe for sjovs skyld, så at en gammel hund sad og savlede på hans bukser var skidt.
"Django," sagde Reign i en tone, der for engangs skyld viste noget styrke, og pegede henne mod et lille tæppe i hjørnet, "sleep." Hunden brummede lidt men gjorde til menneskets lettelse, som der blev sagt. Han stillede kopperne på bordet og fandt plads i en stol.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sean on Tors 6 jul - 14:52

Lige i dette øjeblik var det ærgerligt han ikke nærede sig på folks følelser, for det virkede til der var nok af dem. Hans blik gled vurderende mellem Lori og Reign. Lori og Sean var så tæt på at have et forhold, at Sean nogen gange tog det for givet at opsøge Lori. Glædede sig til det. Men stadig var intet hakket i sten eller sagt højt, ikke andet end de begge ville være forsigtige. De havde begge oplevet svig, de ville begge gerne undgå den slags igen. Men de havde aftalt at putte og have sex, hvis de fik brug for det eller lyst til det. Og hvor passede Reign ind i det hele? Det virkede som om tilstedeværelsen af Reign holdt Lori tilbage...Fortæl ham ikke der stadig var noget mellem de to? At Sean stadig var milevidt fra et forhold...Efter de ting han havde fortalt Alane...
Men for den sags skyld var han ligeglad med hvem Lori dyrkede sex med. Hvis det stod til Sean kunne de sagtens lave en trekant. Eller firkant, hvis Razor også dukkede op. Razor, der havde været lidt anderledes siden de begge var kommet hjem igen.
I princippet burde der være mange ting han burde anklage Reign for. Men så frygtsom som mennesket var, var det næsten betaling nok i sig selv. Burde han trænge sig på? Drille mennesket?

Han nåede aldrig at gøre noget ved noget før Lori var tilbage. Før turen gik mod stuen, hvor Sean tidligere havde siddet i en del timer. Efter Lori havde mistet sin egen udlejer. Her var langt fra lige så rodet som sidst. Næsten hjemmevant løsnede han sit sværd og smed det på sofaen, før han satte sig på en stol ved bordet. Han nåede dog ikke engang at svare Lori, før hunden havde rejst sig og var kommet over for nysgerrigt at snuse til ham. Venligt rakte han en hånd frem og da hunden virkede glad for selskabet, lod han den hvile hovedet på hans skød.
Hvorfor? Sean bekymrede sig ikke meget for kæledyr af den klassiske slags. Men han tvivlede ikke på hunden tilhørte mennesket, for Lori havde ikke haft hund hos sig de gange han havde opsøgt ham.
Med en hånd der kløede hunden bag øret så han over mod Lori igen, med et af sine svage smil.
"Få dage siden. De sidste par dage er gået med at sove eller indhente lidt arbejde. Jeg kom først og fremmest fordi jeg har nye oplysninger om...Det du bad mig kigge på..." Hans blik gled over til mennesket, der endelig besluttede sig for at joine dem. Han vidste ikke om Lori havde fortalt det videre eller om han ønskede det hemmeligt, så Sean holdt det så kun Lori ville forstå det.
"Men det er ingen hemmelighed jeg også så frem til at se dig igen" indrømmede han så.
Han slap hunden, som den blev sendt væk. Han havde lyst til at vrænge af savlen på hans ene ben, men formåede at holde det til sig selv. I stedet satte han sig ordenligt ind til bordet og greb en af kopperne med varm the.
"Så...Du går rundt i mit hjem og hygger dig med Razor...Og du hygger dig med Lori i hans eget køkken. Det ser ud til at uanset hvor jeg sætter mine ben har du været der først?" Hans blik vendte sig mod Reign. Men modsat den optakt til ballade der kunne ligge i hans ord, var han overraskende venlig og varm i stemmen. I stærk kontrast til det drillende blik. Det var ikke til at sige hvordan Sean faktisk havde det på det punkt eller hvad han præcis håbede at opnå med sine ord.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Tors 6 jul - 15:31

Det lød som Reign da Sean forklarede at han havde brugt de sidste par dage efter rejsen på at sove, og arbejde. Imellemtiden havde Lori været hjemme og søvn var ikke noget han havde fået meget af! Slet ikke! På det sidste var han blevet mere og mere sulten!
Lori havde ellers et smil på læben der dog falmede en smule da Sean forklarede at han var der på grund af de oplysninger Lori havde bedt ham om.
"Oh..." Mumlede han blot lidt.
Hans mave snørrede sig lidt sammen.
Det gav en rart fornemmelse da Sean sagde at han da også havde set frem til at se Lori. Dog overskykkede den lidt nervøse fornemmelse der havde dannet sig i hans mave den følelse. Han så kort hen mod Reign da han satte sig, klumpen i maven var ubehagelig, og pludselig var han ikke sikker på han havde lyst til at høre hvad Sean havde at sige... Men på den anden side! Manden skulle jo ikke have rejst så langt forgæves.
Han havde intet set eller hørt til sin far siden hans mor bortførte ham! Havde han  overhoved ledt efter Lori? Han huskede ikke sin far som en mand der bekymrede sig om noget... Eller nogle!
Men Lori havde trods alt været hans synlingssøn, og han havde været stolt og tilfreds med ham, mens han var den dæmon han ønskede han skulle være! Men i dag? Lori var langt fra den dæmon han var engang.. han var praktisk talt næsten ikke en dæmon.. der var mere menneske over ham end dæmon. Hans tanker fløj rundt i hovedet på ham.. om hvis han far HAVDE fundet ham... Havde han så været skuffet? Havde han overhoved fundet Lori værdig?
Dog blev han lige revet ud af de ubehagelige tanker da Sean pludselig henvende sig til Reign. Han så lidt chorkert på Sean "Sean!?.." sagde, og prøvede at lyde skarp, dog var det aldrig særlig nemt for ham at hæve stemmen af den mand!..
Han mente ikke han bevede at forklare Sean hvad og hvorfor noget af det i køkkenet var sket. Var det ikke det der havde været meningen? At de ikke ejede hinanden? At de skulle tage den med ro!? Og at de kunne være sammen med hvem de ville.
En mærkelig følelse i hans mave dukkede op.. drejede der jer sig om Lori? Eller handlede det i virkeligheden om Razor? Ligsom alt andet efterhånden handlede om Razor? Reign havde ikke kunne gengælde Loris følelser på grund af Razor... Hvad med Sean? Var Sean også mere forgabt i den unge?
Han stoppede sig selv, da han blev klar over at han lige nu sad og opdigtede ting.. Sean havde valgt at give ham og Lori en Chance, såh.. han kunne ikke sidde her og beskylde ham for at holde mere af en anden!
Sean opførte sig dog sært! Det var ikke Jalouxi, det vidste han, den slags følte Sean slet ikke, men hvad var det så..?
Han prøvede derfor at skifte emenet.

"Nårh men... Hvad fandt du så ud af?" Spurgte han, bare for at få emnet hen på noget andet. Også selvom han måske i virkeligheden ikke var sikker på han ville vide det. Han vidste ikke engang hvad han håbede på at få afvide...
Var hans far stadig i live? Og hvis han var... Ville han så blive glad eller trist?
Han var splittet, hans hænder knyttede sig lidt om stoffet på hans bukser, og han så næsten allerede skræmt ud.

Han glemte måske lidt at Reign var der, men han havde jo ingen hemmelighed for Reign! LØGN!!!  Han havde hemmeligheder for ham, Hele to, og begge ting var ret store. Han havde aldrig fortalt om Sean og han.... Og han havde aldrig fortalt om hans adoptiv familie

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Søn 9 jul - 0:43

Der var den igen. Endnu en grund til ikke at blive siddende. De skulle snakke om ting, Reign ikke kendte noget til. Private ting sikkert. Ting som ikke ragede ham, og som han egentlig ikke havde behov for at vide.
Selvfølgelig var han ikke ligeglad med Loris liv, men når han sad og snakkede med Sean, måtte Reign forvente at de snakkede om - dæmonting? Hvad 'dæmonting' præcist var var en helt anden side af sagen. Noget med blod og tortur måtte mennesket antage. Måske knivstikkeri eller babymassemord. Ja, det måtte være noget derhen af.
Han rullede sine ærmer op over albuerne og kunne mærke, hvordan han generelt havde en enorm trang til at rette på alting på sig selv. Hans selvtillid havde aldrig decideret været dårlig, men når han sad der i samme rum med en mand, der virkede til at kunne tage, hvem han havde lyst til, følte han sig alligevel på dybt vand. Alt var forkert - hans hår var for uglet, hans tøj var krøllet og slet ikke passende, han var for lav, ikke muskuløs nok.
Sean så irriterende perfekt ud og fik Reigns indre til at gå amok. Tanken om, at Razor boede sammen med ham og ikke på noget måde var forpligtet til at modstå eller sige nej, gjorde ham skør. Hvordan kunne han modstå? Hvorfor skulle han modstå?

Den uendelige negative tankestrøm blev afbrudt, da mennesket uden videre blev hevet ind i samtalen, og trods han ikke havde lavet te til sig selv, følte han sig alligevel kvalt i noget. Dårlig samvittighed måske. Eller frygt.
Reign kom til at stirre lidt hen mod Sean, inden blikket gav sig til at flakke. "I didn't..." han slugte en klump, han troede ville være lydløs, men i stedet endte med at være pinlig højlydt og faldt mere og mere sammen i holdningen, hvilket mest af alt fik ham til at at ligne et barn, der fik skæld ud, "I told Razor we shouldn't have gone in there. I wasn't- I didn't touch anything of yours, I swear."
Nøj, hvor kunne han godt bruge en flad lige nu - en ordentlig lussing der kunne vække ham fra denne helt ekstreme mangel på værdighed. Han vidste jo godt, at hans opførsel var grinagtig, men havde ikke nosserne til at ændre noget som helst - det var næsten det værste.

Heldigvis ændrede samtaleemnet sig hurtigt tilbage til det førhenværende. Om det var, fordi Lori var utålmodig, eller om han kunne mærke Reigns smerte, var ikke til at vide. Det var også ligegyldigt.
Og trods han var bange for at åbne munden med det mørke, babydræbende, Razor-stjælende væsen, der sad til venstre for ham, så mennesket sit snit til at bryde ind, "should I go? I mean, I can go, it's no problem, really. You're obviously talking about important, private stuff and, uh..." blikket flakkede lidt mellem de to dæmoner, dog lå det mest på Lori, da det ansigt trods alt var en anelse mere varmt at se på. Reign viftede lidt med hånden hen mod Django, der allerede var faldet om på siden, "I could just take Django for a walk? He could use it, it's really no biggie."
Håbet om et 'ja' blomstrede allerede i Reign. Så meget at han endda formåede at smile - et vagt og tvunget smil men stadigvæk et smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sean on Søn 9 jul - 10:26

Hans blik gled over på Lori og han rakte en hånd ud og lod den strejfe Loris ene skulder for at berolige manden. Lori bekymrede sig for meget. Lori kunne da ikke forvente at nu, hvor Sean endelig mødte den berømte Reign, at han ikke ville være nysgerrig. Og mennesket virkede frygtsomt, hvilket blot gjorde det endnu sjovere.
"Jeg bemærker alt, Reign. Især hvad der foregår i mit eget hus. Det er dejligt vi kan nyde en så frisk fyr, ikke?" Det var bare sex. Razor var hans slave, men også hans ven. Det de havde sammen var blot sex, fordi det var sjovt. Der var ingen tvivl om hvis Razor ønskede sig noget mere fast, ville han sikkert vende sig mere mod Reign først. Men det betød ikke at Sean ikke kunne terrorisere det spinkle menneske et øjeblik. Det var simpelthen for nemt. Af hvad han så af Reign var der ingen autoritet i manden overhoved. Og Sean var en mand der hellere end gerne spillede lidt med musklerne og dermed fik sin vilje. Hvem skulle kunne begrænse ham?

Hans blik havde hvilet på Lori et øjeblik. Han var splittet mellem at riste Reign over ilden endnu en tid og mellem at give Lori de oplysninger han tydeligvis frygtede at modtage. Såå...Reign vidste det hele. Det var fint. Det var op til Lori at styre det.
Han havde været ved at læne sig tilbage i stolen, men ved Reigns forslag om at gå vendte Seans blik tilbage til mennesket. Han ville nok aldrig lære at behandle et menneske som ligesindet. Men han var stadig nysgerrig. Nysgerrig over manden der på ingen tid havde vundet sig hjerter her og der. Hvad var de blevet forelsket i? Den frygtsomme natur? Lysten til at beskytte væsenet, fordi det var så skrøbeligt? Der måtte sandelig være mere til det! Ellers ville Razor havde spist ham for længst. Taget øjnene til souvenirs. Lori på den anden side kunne være mere blød.
"Nej, bliv" Selv om det ikke var Seans hus, efterlod hans stemme ikke mange valg for mennesket. Som en hammer der slog et søm på plads. Han gjorde en kort gestus mod Lori.
"Beklager. Jeg er slet ikke så ond...Mod folk der intet ondt gør mig. Eller dem jeg holder af. I dette tilfælde er Razor min ejendom og jeg en interesse i Lori. Det skal du vide, menneske" bemærkede han, som om de slog en forretning af.
"Men på den anden side er jeg nysgerrig. Hvordan kan to så magtfulde personer falde for et så frygtsomt et menneske? Det er mig en gåde. Jeg vil have tid til at se det, som de ser. Så hvis Lori intet har imod det...Vil gerne hører mere om dig, Reign. Måske Lori også har nogle...Saftige...Detaljer"
Han blinkede drillende til Lori.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Søn 9 jul - 17:31

Sean nød det her! Selvfølgelig gjorde han det.. Han nød altid når folk ikke vidste hvad de skulle sige eller gøre i hans nærvær! Han elskede at have magten i rummet, og det var sjældent han ikke have det.
Og imens kunne Lori kun side og lytte til at Reign kæmpede sin nød, med at prøve på at få ordene frem. Dog var der noget ved Seans svar der fik det til løbe koldt ned af ryggen. ”Det er dejligt vi kan nyde en så frisk fyr, ikke?" Hvad var der med den hybrid? Hvad gjorde ham så speciel? Og hvad var chancen lige for at de 2 mænd han havde interesse i, begge var så forgabt af den unge? Reign som var den første ud over Vienna han havde følt noget for, og været vild med, havde afvist ham fordi han var faldet pladask få ungen.. og Sean… Selvfølgelig havde de en aftale om at de kunne være sammen med hvem de ville, at de ikke ejede hinanden, og som han stadig ikke vidste hvad pokker han følte for, eller om det overhoved var andet end en rar fornemmelse.. Hvorfor lige Razor? Han kunne knalle hvem som helst, hele byen på en gang,… men Lige Razor? Slemt nok man havde tabt til knægten en gang… men igen?
Tankerne knagede i hovedet på ham, og irritationen blev større og større.
”det er vel tilladt at for Razor at have gæster når an bor der.. ikke?” tonefaldet var negativt, og selvom han set ikke tænkte over at den sætning kom ud af hans mund, så gjorde det.
Det var i virkeligheden nok ikke så meget for at forsvare Reign, selvom det forhåbentlig blev opfattet sådan. Det var ikke meningen at han skule havde vrisset… faktisk var det slet ikke meningen at han skulle have sagt noget.

Hans blik gled over på Reign da han sagde han godt kunne gå, og egentlig tænkte Lori det var den bedste ide. Både så han ikke skulle høre mere om deres begges interesse i hybrid ungen, eller på Sean der skulle spille med sine muskler og Reign der ihærdigt prøvede på ikke at drukne mens han prøvede at forklare sig. Og så også fordi Reign jo faktisk intet vidste om det de skulle til at tale om.
Han vidste ikke at Lori var adopteret. Men han vidste intet om at Lori i virkeligheden var mere en 22 år… nærmere 222 år… At han kende til både sin biologiske mor OG far, og at han ledte efter den dæmon der var hans far.
Han kende heller ikke til historien om hans adoptivforældres død… at Lori var den der dræbte dem.
Han skulle lige til at sige til Reign at han gerne måtte gå hvis han ville, men Sean kom ham i forkøbet. Med en meget lige til kommando. Han vende blikket mod Sean som han talte. Og hans blik sænkede sig hurtigt igen. Jup… endnu en ting Reign ikke vidste. Han vidste at Lori så Sean som en form form for mentor, og han havde måske også regnet ud at det havde sex men…. At det var mere en sex vidste han ikke. Men det gjorde Lori jo egentlig heller ikke rigtig.
Efter deres snak på kroen var han næsten sikker på det… men.. Han havde stadig denne underlige fornemmelse i maven. Var det virkelig Razor der kunne fylde så meget?
Lori var ikke typen der blev Jaloux.. Okay… det havde han været… indtil Reign. Han havde aldrig været Jaloux i nærheden af Sean! Han vidste at Sean var sammen med mange, noget der ligesom var nødvendigt! Men det var ikke kun maden han tænkte på. Sean havde flere partnere der kunne tilfredsstille ham, ligesom Lori selv havde. Monogami var bare ikke noget for dem… men alligevel…. Alligevel nev det i ham så snart Razor blev nævnt.
Han bed sig en smule i læben da Sean havde gjort det klart at Reign skulle blive.
Lori vende blikket mod Reign, og lagde en hånd med hans lår, ikke seksuelt, men blot en blid hånd.
”vi kan gå med Django sammen senere” sagde han og sende ham et skævt og opmuntrende smil.
Han bed sig lidt i læben. ”desuden… vil jeg faktisk gerne have du er her når jeg høre hvad Sean har at sige” sagde han så, og så på ham med de bedende sølvgrå øjne.

Han vende kort efter hovedet og så på Sean, afventende på hvad han ville fortælle

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Søn 16 jul - 15:10

Reign var tæt på at nikke hen mod Sean af spørgsmålet om Razor men formåede i sidste ende at holde det tilbage. At nikke betød at være enig, og han var langt fra enig i, at der var noget som helst dejligt i, at de kunne nyde halvdæmonen. De. Sean var priviligeret nok i forvejen og behøvede slet ikke en som Razor - kunne han ikke bare lade Reign få ham alene?
Heldigvis behøvede han slet ikke at sige noget, inden Lori heroisk forsvarede hans handlinger. Gudskelov at han var i rummet også. Ville Reign overhovedet kunne håndtere at være alene med Sean? Det var ikke gået særlig godt før - følelsen af at blive kvalt hang stadig og truede i hans hals. Lori var det eneste, der lige nu forbød det.

Menneskets bagdel svævede allerede lidt over lænestolspuden, parat til at komme ud derfra, da Seans ordre fik sat den på plads igen, og håbet atter gav sig til at dale. Reign følte sig så underligt afhørt og kunne slet, slet ikke se, hvad hans tilstedeværelse ville kunne gøre af gode ting i netop en situation som denne. Hvis nu han så bare ikke havde et problem med nogle af de andre i rummet, gjorde det ikke noget, at informationerne var helt nye - han kunne stadig være med i samtalen og byde ind med forslag og spørgsmål. Men som det var nu, stak Seans øjne som knive og fik hans strube til at være tæt på ubrugelig. Hvilket gjorde Reign ubrugelig.

"I..." dæmonens spørgsmål fik ham til at tøve, og han skævede lidt hen mod Lori for hjælp. Havde lyst til at knuge den hånd, der var blevet lagt i sit skød i et forsøg på at slappe af, men noget fik ham til at lade være - nok det faktum, at han ikke var interesseret i at røre noget som helst af Seans, mens han var der, i frygt for at pirre ham. Målet var at slippe helskindet væk fra dette - hans stolthed var røget ud af vinduet for længst.
"I'm not really that interesting. Just a guy trying to survive," fortsatte han så og formåede at se på Sean i få sekunder, inden blikket fløj væk igen. Reign kunne ikke svare på, hvorfor hverken Razor eller Lori havde vist ham interesse, når han endnu ikke var helt sikker på det. Dengang Lori stadig var splittet i to, gav det mening; de havde den samme passion for bøger, og Lori havde vist ikke rigtig haft nogle venner. Reign havde været venlig mod ham, følelser var vokset, og det hele kom ret naturligt. Men følelserne var væk og blevet erstattet med meningsløs sex, som mennesket nød godt af - at Lori stadig lod ham gøre det, gav ingen mening.
Razor. Razor gav endnu mindre mening. Han kunne godt lide hans uendelige grimasser - de havde fanget hans opmærksomhed - men Reign forstod vitterlig ikke, hvad drengen ellers så i ham udover sjove ansigter.

Mennesket endte med at gøre det alligevel, selvom alt i ham talte imod. Tog Loris hånd og strammede grebet om den. Hvis han skulle have nogen jordisk chance for at kunne koncentrere sig og få mere end fem sammenhængende ord ud af munden af gangen, havde han brug for for lidt hjælp. Nærhed fra en han vidste, han kunne stole på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sean on Man 17 jul - 10:10

Hans blik gled betænksomt over mod Lori, som denne protesterede. I et øjeblik gled hans tunge hen over hans underlæbe, som han overvejede situationen. Han kunne vælge at holde det hele på afstand og undgå selv at blive irriteret...Eller han kunne lukke det hele ud nu og her. Når det kom til stykket brød Sean sig ikke om at vise følelser eller svagheder i nærheden af folk han ikke kendte og netop fordi Reign var der, slappede han ikke af på noget tidspunkt. Sean undervurderede aldrig nogen, selv ikke et lille menneske. Han havde faktisk leget med tanken om hvorvidt mennesket ville afvise ham, hvis han lagde op til sex...
Han trak vejret dybt, men ubemærket. Hans egen stilhed lod også emnet om Razor dø hen. Han vidste ikke hvad han skulle svare på det og et eller andet var gået Lori på, havde fået Lori til at tage Reigns parti. Han brød sig ikke om det. Men Lori var også så følsom...Så måske var det ikke kun sex mellem Lori og mennesket. Måske lå der stadig mere.
Han havde været klar til at være åben over for Reign, men endte nu med en mere negativ holdning imod mennesket. Hvis mennesket tog alt han holdt af fra ham...Ville han knuse ham. Han ville ikke lade et dumt måltid ødelægge det hele!

Pludselig irriterede det ham at mennesket skulle blive der, mens han overgav sine detaljer til Lori. På den ene side betød det at Lori stolte nok på mennesket. Formentlig, når Sean var gået derfra igen, ville Reign få hele historien - hvis han ikke allerede kendte den - og kunne få lov til at trøste Lori. En rolle Sean havde haft de sidste par gange og som han ikke var klar til at give fra sig. På den anden side var det op til Lori selv at bestemme. Bestemme hvem der hørte hvad, hvad og hvem han gjorde hvad med. Så hvis Lori virkelig foretrak mennesket, hvem var han så at stoppe ham?
Det var et overraskende koldt blik der endte hos Lori. Sean kunne ikke gøre for det. Så snart de negative tanker, der aldrig helt havde forladt ham efter hans depression, tog han afstand fra folk omkring sig. For at undgå at blive såret igen og igen og igen...
Det var jo bare forretning.
"Fint"
Han tog sig tid til at tage sin the. Han smagte på den, men uden rigtig at registrere hvad den faktisk smagte af.
"Jeg tog til Thorban, som du sagde. Det tog mig en del tid at komme nogen vegne, for det er ikke en by jeg kender så godt. Det er du nok ikke interesseret i...Om ikke andet fandt jeg snart noget om din far. Det viser sig han var ret kvindeglad, så der var trods alt nogen der huskede ham...Af visse årsager"
Hans blik havde hvilet mod theen, men snart gled det op mod Lori igen for at bedømme hvordan manden reagerede på nyhederne. Han havde bemærket Lori havde rakt ud efter Reign og hvis han ikke tog meget fejl, betød Reigns egne bevægelser at de to mænd nu holdt i hånd. Sean havde mest lyst til at gå. Om lidt kunne han. Når han havde leveret sine oplysninger. Måske skulle han gå ud og dræbe nogen?
"Han er død. Der er intet at finde, Lori" afsluttede han så det hele.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Man 17 jul - 17:22

Loris blik fald mod hans hånd da han mærkede hvordan Raign klemte den, næsten lidt for stramt. Var han virkelig så anspændt? Det var sjovt, for jo tættere han var kommet på Sean, jo mindre faretruende så han ham. Så det billede mange kunne have af ham, som en farlig og hård mand, det var ikke den virkelighed som Lori så. Han så derimod en mand der ikke ville lade sine facader falde foran folk han ikke kende, men det var ikke altid et tegn på at man var hård,... det kunne lige så godt være en frygt for at blive set som andet.
Da Sean sagde fint, og så ud til at skulle til at fortælle de ting Lori skulle have af vide, var det nu Loris tur til at klemme Reigns hånd, måske også med lidt for meget kræft. Hans hjerte galoperede i brystet på ham, og det værste var, at han ikke vidste hvilket svar han skulle håbe på! Om han skulle håbe på at hans far var død... eller på at han var i live, og Lori på den måde havde blot en forældre tilbage..
Men hvis han var i live?... hvorfor havde han så aldrig ledt efter Lori? I 22 år havde han ikke så meget som givet en lyd fra sig.

Han lyttede til Seans forklaring, det med damerne var ikke så underligt. Det var dog ikke noget han som sådan kunne huske.
Et ønske kom frem, et ønske om at hans far i virkeligheden var i live! Og måske bare ikke havde kunne finde Lori, eller måske havde han været forhindret. Han huskede ikke sin far som en venlig mand, langt fra... men, i det mindste ville Lori ikke være alene. Jo han havde en bror, en halvbror, han ikke havde set siden hans mor bortførte ham, ud over en enkelt aften, siden havde han ikke hørt fra ham.

Dog da Sean kom med dommen, forsvandt alt luft fra hans lunger, hjertet stoppede næsten op, og det ellers så spænde og håbefulde blik, blev halv tomt.
Hans grab om Reigns hånd, blev slapt, så slapt at hans hånd bare gled ud af Reigns, og ned af hans side. Blikket der tideligere havde hvilet på Sean faldt ned, og ramte bordet foran ham. "oh.." var det eneste han kunne få mumlet frem, og det lød endda kunstigt..
Han sad lidt, han kunne mærke en underlig tom fornemmelse i hans bryst, og hvordan hans kinder blev varme.
Da det gik op for ham hvad der skulle til at ske, vågnede blikket en smule, Han placerede hænderne mod bordkanten "jeg.... jeg må heller sætte noget mere vand over til the" mumlede han og rejste sig fra bordet for at begive sig ud i køkkenet, trods der stod en hel kande med varm the på bordet.

Han stoppede op ved køkkenbordet, hev efter vejret, han følte sig kvalt.
Det her var åndsvagt! hvorfor savnede han overhoved sin far. større monster skulle man lede længe efter! En mand der var så ondskabsfuld... hvorfor savnede han ham?
Eller var det i virkeligheden tanken om, at være alene?
pludselig følte han sig mere alene end han havde gjord selv den gang han ikke anede han havde andre forældre.
Men nu.... nu var det ikke bare hans adaptiv forældre han ikke havde.. men også hans biologiske..
Det var en underlig følelse han havde i kroppen, og den gjorde ham vred! Vred over at han overhoved skulle føle noget, hvorfor han ikke bare var ligeglad.
Et vandglas der stod på køkkenbordet, ende med at måtte lade livet, da det blev samlet op fra køkkenbordet og smidt mod væggen, hvor der splintrede i tusinde stykker, og efterlod en våd plet samt nogle krammer mod væggen.
"pis.." væste han for sig selv mens han lænede sig op af køkkenbordet.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Fre 21 jul - 19:15

Reign følte lidt, at han sad og smuglyttede til en privat samtale, selvom han havde fået lov - faktisk fået besked på at blive. Forstod stadig ikke helt hvorfor. Det kunne umuligt bare være for at give Lori en hånd at holde i, mens han ventede. Der måtte lægge mere bag.
Og selvom en lille del af mennesket stadig forsøgte at holde Seans ord ude, rettede han sig op og spidsede ører, så snart ordet 'far' blev nævnt.
Reign vidste næsten intet om Loris familie. Han vidste, han havde boet med en plejefamilie, der ikke var i live mere. Hvordan de døde, og hvorfor han var endt der til at begynde med, anede han til gengæld intet om. En enkelt gang eller to havde mennesket da overvejet det og været tæt på at spørge, men det var bare sådan et intimt emne, og da fyren aldrig selv havde valgt at tage det op, havde Reign blot konkluderet, at han ikke havde lyst til at snakke om det og respekteret det. Men nu informationerne hang og dinglede foran næsen på ham, kunne han alligevel ikke holde nysgerrigheden tilbage.

De nylige informationer gjorde dog ikke noget godt for Reign - og i den grad heller ikke for Lori, der ikke formåede at skjule hvor knust, han blev. Hans hånd forsvandt ud af sin, og snart forlod dæmonen helt rummet.
Alene igen, ham og Sean. Men denne gang følte Reign det ikke akavet - var for fokuseret på det, Lori lige nu gik igennem, samt fyrens måde at håndtere tingene på. "What of his mom?" nåede mennesket lavmældt at spørge hen mod dæmonen, da lyden at knust glas brød stilheden uden fra køkkenet.

Menneskets hjerte begyndte at banke hurtigere, og han endte i et stadie af mild panik. Han ville gerne gå derud, trøste og sørge for, Lori ikke knækkede helt sammen. Men noget i ham var overbevist om, at han burde lade Sean gøre det. Det var ham, der havde overrakt de dårlige nyheder, så det burde være ham, der fik muligheden for at trøste - for ikke at ende alt for meget i positionen som den onde skurk. Selvom det i Reigns øjne var tæt på at være sandheden. Alle de skurke, der var blevet beskrevet i de mange bøger, han havde læst gennem tiden - i hans hoved mindede de alle sammen om Sean. Udseendet, attituden, stemmen, selv de små ting som øjnene og ansigtsstrukturen.
Men selvom Reign oprigtigt gerne ville give fyren foran sig muligheden, stak det i ham for at komme ud i køkkenet, hvilket i sidste emne fik ham op at stå og ud af rummet. Hans blik faldt som det første på Lori, derefter hen på de mange glasskår, der nu lå spredt ud på gulvet og så tilbage på Lori igen. "You okay...?" mennesket fandt hen til dæmonen og forsøgte sig først med en hånd på fyrens ryg.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sean on Fre 21 jul - 19:40

Hans blik fulgte Lori, som denne forlod rummet. Han bed hårdt sammen. Hans første instinkt havde været at rejse sig og gå ud efter Lori, sikre sig han var okay...
Menneskets spørgsmål nåede at holde ham fra det. Han havde ellers allerede placeret en hånd på bordkanten i forberedelse til at rejse sig op. Seans blik lå på Reign et øjeblik. Moderen?
Han anede ikke så meget om moderen. Det endte med han bare rystede på hovedet. Der var ikke meget andet at sige. Faderen var død og moderen var også væk. Adoptivforældrene var væk. Lori havde ikke rigtig så mange tilbage på det punkt.
Han havde rejst sig samtidig med mennesket. Som om de begge havde siddet på stilke og afventet hvem der burde gå ud efter Lori...For det virkede selvsagt at de ikke begge kunne gøre det. Lori var følsom lige nu og det hjalp næppe der stod to mænd bag ham, der ikke rigtig havde nogen forudsætning for at enes. Når det kom til stykket var det måske lidt fjollet at det var sådan med Reign...Når det kom til stykket havde Sean ingen grund til at hade ham eller andet negativt i den stil.
Reign var forsvundet ud af rummet før ham. Han var selv lammet i en stående stilling med sin stol bag sig og sin ene hånd knyttet.
Hvad nu?

Han kunne gå ud i køkkenet. Tjekke til Lori...Og pine sig selv ved at se mennesket komme først til Loris trøst. Måske krammede de? Af en eller anden grund gik det Sean på. Meget endda. Han kunne selvfølgelig skåne sig selv og nøjes med den pinefulde viden at det var netop hvad de gjorde...Og bare gå.
Han ville gerne gå. Forlade huset. Alligevel bar hans fødder ham automatisk ud mod køkkenet, hvor han stoppede op i døråbningen. Ville ikke kvæle Lori med tilstedeværelsen af for mange folk i et rum. Hans blik gled hen over glasskårene et øjeblik, før det gled op mod Lori og Reign. Han ignorerede det at Reign faktisk stod med en hånd på Lori. Han sagde intet. For han var kommet tids nok til at vide at Reign allerede havde spurgt om det, som Sean ville have spurgt om.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Fre 21 jul - 21:26

Han følte sig dum. Hvorfor reagerede han på denne måde over de oplysninger Sean havde givet ham? Hvorfor gjorde det så meget? Hans far havde været et forfærdeligt væsen, bestemt ikke en rar person, og det var ikke fordi han savnede ham.. men…. det var nok bare håbet om at havde haft i hvert fald bare EN tilbage.. Det var ikke fordi han ikke ville tale med Sean og Reign… eller lidt.. Han havde ikke lyst til at vise dem hvor meget det i virkeligheden gik ham på, selvom den del af det nok var røget for længst.. da han selv havde vagt at kaste et glas ind i væggen og på den måde tydeliggøre overfor begge mænd at altting ikke var okay… hvis de havde været dumme nok til at tro det fra starten.
Reigns skikkelse var den første der kom til syne, og i virkeligheden vidste han slet ikke hvem af dem han havde håbet på det var da han fornemmede at der kom nogle.. Eller om han overhoved havde håbet på at det var nogle af dem.
Desværre kunne folk tit misforstå at nogle var følsomme. De forvekslede det at være følsomme med at kunne tale om følelser.. for det var bestemt en ting Lori ikke var god til. Han hadet, særligt når emnet drejede sig om ham! Søde og rare Lori gemte på ting som ingen vidste.. Ingen….. bortset fra en!
Hans blik gled op da han fornemmede Sean i døren.
Sean var den eneste der vidste hvad alt dette drejede sig om. Blikket gled stille over til Reign, og det eneste svar han kunne give på det spørgsmål der jo var uundgåeligt, var et skuldertræk.
Hvad skulle han sige? ”Ja jeg har det helt perfekt?” selvfølgelig havde han ikke det! Men han kunne heller ikke sige ”nej jeg er helt knust” for det ville være at lyve! Han var langt fra knust… men hvad han var vidste han ikke helt…
Og at sige noget som ”jeg klare mig” eller ”det går nok” ville blot for, hvis ikke dem begge, så i hvert fald Mennesket til at blive endnu mere nervøs. Han sukkede lidt, og så ned i gulvet.
”jeg tror bare at… jeg er skuffet” konstaterede han så. Det var den eneste måde han kunne forklare det på.
Han havde en underlig trykkende fornemmelse. Og lige nu vidste han bestemt ikke hvad der skulle hjælpe på den. Reigns trøstende attitude, og hans hånd mod hans ryg gjorde det ikke.. Men måske…. Måske var det fordi Lori vidste at Reign aldrig ville forstå, selv hvis Lori formået at forklare det hele for ham. Altså det faktum at han INGEN havde, at han selv havde myrdet sine plejeforældre, at han havde fået sin mor myrdet – en ting Sean heller ikke vidste - og så det faktum at han nu også havde fået af vide at hans far var død.. derpå havde han ingen.
Reign havde begge sine forældre, han havde venner, og han havde Django… Lori tvivlede på at Reign vidste hvad det ville sige at være ensom. Dog valgte han at prøve på at forklare.
”jeg… jeg har ingen af mine forældre, hverken de biologiske eller min plejeforældre… selvom min far var et forfærdeligt væsen, og jeg i virkeligheden ingen gode minder har om ham… såh… så havde det alligevel været rart at vide det der i det mindste var en” forklarede han, inden han rettede sig og skubbede sig væk fra bordet. Han gik over til Sean der havde været overraskende stille, ikke bare der, men generelt.
”Jeg ved du hader at blive takket men… tak.. det betyder meget for mig at du gjorde det” forklarede han. Og det var faktisk også helt uden tøven, og han helt fjernede afstanden mellem dem, lod sine arme glide om dæmonen, inden han krammede sig lidt ind mod ham. Hvis Sean ville skubbe ham væk, måtte han gøre det. Men lige nu… havde han brug for trøst fra en der vidste hvad det ville sige at føle sig ensom. Hans pande hvilede mod Seans skulder. Han vidste ikke om det her ville få Reign til at føle sig fravalgt… det var jo bestemt ikke meningen.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Fre 21 jul - 22:50

Reign vidste intet omkring situationen overhovedet. Var helt på bar bund i forhold til, hvad der var foregået. Alligevel kunne han godt forstå Loris skuffelse. Familie var familie, og ligegyldigt hvor meget, de dummede sig, ville man aldrig helt smide dem ud af sit hjerte. Selv ikke dem man ikke havde kendt til størstedelen af sit liv.
Han kærtegnede blidt dæmonens ryg og åbnede munden for at give udtryk for, at han godt forstod det, og samtidig nævne, at Lori altid ville have ham. Men det fik han ikke lov til, for snart fandt fyren hen til Sean i stedet og lagde al sin opmærksomhed på ham.
Reign kunne ikke lyve - det gjorde lidt ondt indeni. Ikke at se Lori med en anden, det gjorde intet, det var mere det faktum, at det var Sean, der blev valgt først. Mens hans egen trøst blev ignoreret og tilsidesat, som bestod den af ord, der ingen betydning havde overhovedet.
Det var barnligt at blive så nedtrykt over at blive valgt til sidst, det vidste han udmærket godt - nogen skulle jo vælges til sidst - men derfor kunne Reign ikke gøre for det alligevel. Det var ikke, fordi han kunne rive følelserne ud af brystet på sig selv.

Han overværede dem lidt, deres nærhed, inden han blot plantede sig op at det bord, Lori før havde stået ved. Så hen mod omeletten, der stadig lå i sin pande henne på gaskomfuret. Den måtte være helt kold nu. Sikke et spild af mad. Så igen - hvis ikke Sean havde dukket op, havde Lori og Reigns opmærksomhed alligevel været et andet sted, og den ville have været blevet kold uanset hvad.
Da det blev for svært at holde fokus på omeletten, skubbede mennesket sine ærmer ned igen og pillede lidt ved enderne for at holde fingrene igang. Men snart blev også det for kedeligt, og blikket vendte alligevel tilbage til de to dæmoner.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sean on Lør 22 jul - 9:52

Hans blik gled ned til gulvet. Han vidste Lori kæmpede. Han havde været der for Lori de sidste par gange, de sidste par gange hvor Lori selv havde undersøgt nogle ting om sin familie eller adoptivfamilie. Det var som en ting mellem dem efterhånden. Om Sean forstod?
Han var ikke rigtig et familiemenneske. Han elskede ideen om en familie, men så snart hans egne sønner gik imod hans ønsker, blev han forvandlet til alt andet end en god far...Gik han ud fra. Taget i betragtning at en af hans sønner var forsvundet efter de havde diskuteret om sønnen måtte tage et menneske til partner. Daron var der jo ikke engang helt...Stadig i Dragons Peak. Men måske var det hele bedst på denne måde. Med afstanden.
Men ensomheden...
Ensomheden var Seans tro følgesvend og gjorde dagligt ondt på ham. Hans egen seng derhjemme var altid tom og kold. Hans gamle venner var ikke længere venner, men mere gamle bekendte han havde gode minder med. Folk var forsvundet fra ham...Altid forsvundet. Kom ikke tilbage. Fordi han var en forfærdelig person? Måske. Noget måtte være galt med ham i hvert fald. Det havde hylet ham ind i en dyb depression, som han stadig kunne mærke resterne fra, når de negative tanker og følelser af selvhad overvældede ham.
Og så var der Lori. Der, midt i det hele. Selvfølgelig havde der også været Razor. Måske havde han klynget sig lidt for meget til Razor, bange for at være fuldstændig alene en dag, selv om man næppe kunne sige Razor og hans eget venskab var særlig smukt. Men med Lori var det hele anderledes. Det havde på en måde givet ham en grund til...Ikke at hade sig selv helt så meget. Ikke at han nogensinde ville sige det.

Han var faktisk en smule overrasket da Lori søgte væk fra mennesket og over til ham. Det måtte ikke være nemt. At vælge mellem to folk, der ville ham det bedste, omend måske lidt på hver deres måde. Han kunne ikke lade være med at se over mod Reign et øjeblik, før Seans arme automatisk gled rundt om Lori og han pressede fyren ind til sig i et overraskende dybtfølt kram. Mange dømte Sean på udseende, på den facade han altid holdt oppe. Få fik mulighed for at se den bløde og overraskende sensitive side af ham også. Sean var ret fintfølende på mange områder, når sandheden skulle frem.
Alligevel kunne han ikke helt overgive sig til det, velvidende Lori og hamselv ikke var alene. Han gengældte Loris kram, men på et tidspunkt placerede han sine hænder på Loris skuldre.
"Hey. Du er ikke alene. Du har mig, som altid. Du har et menneske der bor sammen med dig og som jeg er sikker på bekymre sig for dig på sin egen måde. Og går det helt galt, har han i hvert fald en hund" forsikrede han så og lod blikket søge Loris et øjeblik. Han drillede Lori en smule. Holdt han nogensinde op med at drille? Næppe. Lori havde aldrig bedt ham stoppe med det. En finger gled ind under Loris hage et øjeblik, et lille puf, som tegn til at manden burde løfte sit hoved lidt. Løfte hovedet og komme ovenpå igen.
"Du skal nok klare dig. Du har klaret dig fantastisk frem til nu" bekræftede han så yderligere, før Sean rettede ryggen lidt og så over mod Reign et kort øjeblik.
Ja. Det var måske en lidt ubehagelig situation for enten Reign eller ham selv. Det ville næppe blive bedre. Lori havde bare brug for...At komme sig lidt igen. Så han ville lette situationen for dem alle.
"Du elsker mad, ikke? Lav en ny omelet med Reign. Jeg tror jeg forstyrrede ham i et måltid mad..." Seans øjne glimtede drillende, velvidende at det næppe havde været maden han havde forstyrret dem i.
"Jeg vil gå hjem igen. Du ved hvor du kan finde mig. Okay?" Han så ned på Lori igen.


_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Lori on Lør 22 jul - 12:11

Sean kunne bare det der! Han kunne pludselig få det hele til at virke så nemt. Hans ord om at Leri ikke var alene, han havde både Sean, og Reign. Det hjalp! Og han vidste jo at Sean havde ret! Han havde ret i at han ikke var alene. De var der begge for ham, det beviste deres nærvær jo også.
Joken om Django, gav nok den effekt som Sean havde håbet, nemlig at Lori kom med et mindre grin. Det var en rar fornemmelse. Nogle mente at folk der jokede i stedet for at trøste var barnlige. Men Lori holde af at blive trøstet på den måde! Han hadet medlidenheden! Hadet de bløde øjne der kun afslørede at folk i virkeligheden gerne ville have at denne situation var overstået.
Så hvorfor overhoved begynde på det ynk! Det var ikke Lori havde aldrig været det og blev det aldrig. Men det hang jo nok sammen med det faktum at han hadet at tale om sine egne følelser.

Fingeren der fik Lori til at løfte hovedet havde den rette effekt, han sende Sean et roligt og halv skævt smil. Sean havde ret! Han havde klaret sig fint uden hans forældre! Og han ville sikkert ikke klare sig bedre af at hans far havde været i live! Måske var det her til det bedste! Nu var det et overstået kapitel! Endnu en ting han kunne lægge bag sig, en ting han blot kunne føje til tiden før hans personligheds egentlige eksistens.
Det kunne virke svært lige nu, men han ville prøve!

Han så overrasket op på Sean da han begynde at tale om omeletten, og han hoved drejede automatisk over mod komfuret.. han måtte indrømme at han ikke bidt ret meget mærke i hvad det var Reign havde stået og lavet. Mere at han skulle stoppe ham i det.
Så Sean ville gå?.. hmm måske var det for det bedste. Stemningen havde været trykket siden Sean kom, og den blev næppe bedre nu hvor de begge ville ende med at sidde og holde øje med om Lori nu rent faktisk var okay.
Han bed en smule i underlæben, og ville nødig være uhøflig. Men jo! Han trængte egentlig bare til at være sig selv.. eller i det mindste bare være sammen med den ene af de to mænd. Og da Reign boede her kunne han ikke så nemt sende ham væk, plus.... Sean virkede ikke til at holde af selskabet, han virkede til faktisk gerne at ville hjem.

Han nikkede roligt. "Selvfølgelig.. du har vel også en masse at se til" sagde han med et nik.
Han vende hovedet og så på Reign "jeg viser lige Sean ud.. så kan vi fortsætte madlavning bag efter, okay?" Sagde han med et mildt smil til Reign. Selvom det dog ikke havde været madlavning de havde været i gang med.
Han smilede til Sean og lavede en gestus som tegn på han ville følge ham ud.

Han så roligt på Sean, og lagde armene over kors. "Tak fordi du ikke vader i det" sagde han roligt.
"Reign ved ikke noget om mine pleje forældre... Eller min mor.. ikke endnu i hvert fald" konstaterede han med en lav stemme, for ikke at Reign skulle høre dem.
Det var jo ikke fordi han ikke ville dele det med Reign... Men... Det havde været svært nok at få det sat til Sean, og han havde endda tager det sindsygt pænt! Han havde jo nærmest ikke slagt en lyd, og ikke på den dårlige måde.
Sean havde kunne forstå det.. men han vidste også bedre end nogle anden hvad Lori havde været i gennem med hensyn til Lorikan.
Det kunne aldrig forsvares! Det at han havde slået sine plejeforældre ihjel.. men Lori prøvede at trøste sig selv med, at det var en helt anden del af hans liv! Noget der hørte fortiden til. Lige meget hvor meget han angrede det, så ændrede det jo stadig ikke på at det var sket! Så hvorfor skulle han gå og plage sig selv med det rasten af hans liv.

Han sende Sean et smil da det så ud til at dæmonen var klar til at gå. Han valgte sig at trodse en af de ting som netop ikke var meningen at de skulle gøre.
Han trådte tæt på dæmonen, fjernede afstanden mellem dem, og lagde en hånd mod Seans nakke. Han placerede sine læber mod Seans i et fast men dog stadig lidt kys. Han slap ham hurtigt efter, og fjernede hånden fra hans hans nakke. "Undskyld, men jeg havde lige brug for det!" Sagde han med et træk på skulderen. Og var faktisk klar til at sige farvel til dæmon nu.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Reign on Søn 23 jul - 20:09

Det lettede gevaldigt, allerede da Sean gav udtryk for, han ville gå. Endnu mere da det faktisk skete, og han trådte ud af køkkenet med Lori. Reign blev i et øjeblik stående med blikket henne på døren, inden han bare rystede på hovedet - af sig selv, af Lori, af Sean, af situationen, lidt af det hele - og gik hen til komfuret for at smide omeletten ud og lave en ny.
Forsøgte at smuglytte til deres samtale ude fra entréen af, men da det var helt umuligt, ignorerede han de få lyde, der alligevel undslap derudefra. "Oh, Sean, you're so dreamy. So perfect and lovely and handsome and suuuuch a good guy," mumlede han lavmældt for sig selv i en efterligning af, hvad han nu lige forestillede sig, Lori sagde derude. Gjorde stemmen dybere og rynkede øjenbrynene i en efterligning af Sean, som han begyndte at slå æg ud i skålen, "I know I am, Lori. Way, waaay better than your stupid human roommate. Look at my muscles, they're so biiig. Feel 'em, Lori, feel 'eeem." At sige Reign var børnefornærmet var vist en underdrivelse, men det var vel okay at være lidt barnlig engang imellem. Især når man havde formået at gøre sig selv til grin tyve gange på så kort tid.

I sit fokus på sin samtale med sig selv, kom mennesket til at tabe op til flere skaller ned i æggemassen og lavede en grimasse, "crap..." hvorefter han gav sig til at fiske dem op igen. Tilsatte mælken og lidt salt og peber, inden det blev smidt på panden.
Var det mon bedre, de havde lavet den sammen? Bare så Lori lavede noget i stedet for at gå at tænke over de nylige informationer og gøre sig selv ked af det igen. Måske. Nå, nu var det i hvert fald for sent.
Til gengæld førte de tanker Reign videre til overvejelser omkring, hvorvidt han burde spørge Lori ind til hans far eller ej. Og hans mor for den sags skyld. Måske endda hans plejeforældre. Måske var det en dårlig idé. Fyren havde ikke ligefrem smidt taleemnet i hovedet på ham før, så hvorfor skulle det være anderledes nu? Desuden virkede det privat, og så igen - han havde bedt Reign om at blive, da Sean skulle til at give ham svaret. Det måtte da betyde et eller andet, helt hemmeligt kunne det i hvert fald ikke være.
Mennesket rodede lidt rundt i æggeblandingen med en spatel, mens han fokuseret overvejede det og forsøgte at sætte den ene side op mod den anden. Det var ikke nu, han havde tænkt sig at fucke alting op.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reign
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: quality time? Or Information? ... can I do both? - Reign & Sean

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum