Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Can sombody help me, I am in a bit of trouble--Maya

Go down

Can sombody help me, I am in a bit of trouble--Maya

Indlæg by Amber on Fre 7 jul - 22:11

Tid: 23:30
Sted: et mindre befærdet sted nær kroen
Vejr: varmt selv det aften
Omgivelser:  Amber og to mandlige  dæmoner

[You must be registered and logged in to see this link.]

Amber befandt sig igen på en af hendes mange ture, efter så meget skidt i hendes liv var hun endelig ved at komme på ret køl igen. Selene havde været så sød at give hende et hjem hvor der var plads til at hun  kunne være hende og uden frygten. Den havde været så stor en del af hende imens hun boede her ude. Det var ikke fordi hun ikke havde haft et hjem hun boede sammen med sin onkel men han var en af dem som havde ødelagt hendes liv. Han var en vampyr som hun tænkte lod hun svagt hånden glide op på hendes hals hvor arret efter bidet var. Alligevel befandt hun sig nu ude om aften godt klar over at hun sikkert ville blive set som et nemt offer for hvad end der lurede ude i natten. Men nu hvor hun var blevet fri til det så havde  hendes grænser rykket sig og var blevet større. Sidst hun havde været afsted var hun endt ude i skoven. Hun havde ikke kunnet finde tilbage og havde måttet overnatte sammen med en som hed Ethan. Efter den tur havde hun valgt at holde sig fra skoven i et stykke tid. Natten  var varm og det var tydelig  at sommeren var kommet det gjorde også at en del mennesker befandt sig udenfor før ville folk ikke ligge mærke til hende og hvis de gjorde var det som regel med grimme tilråb nogle havde sågar sparket til hende dog mest når hun var i hendes dyr form. Hendes dyr form var ikke noget fancy som en tiger eller løve, hendes form var Border collie og nok noget af det mest kedelige man kunne forvandle sig til. Amber havde været heldig og en hund passede bedre inde i byen end noget andet ville.  Det havde faktisk hjulpet hende meget og hun havde det bedst i sin dyreform end hun havde det i sin menneske form. Hun blev dog forstyrret da hun hørte arrige stemmer længere henne og hun fik øje på nogle mænd som åbenbart kæmpede imod hinanden om noget som de syntes var deres. Det gik op for hende at hun ikke  var så langt væk fra kroen og mændene var sikkert meget fulde. Amber havde ikke været ude om aften ret mange gange og selv da hun boede ude på gaden holde hun sig inde i gyden om natten, det var på den måde at hun regnede med at gøre det svære for hendes onkel at finde hende. Hendes lyse grå øjne betragtede dem og efter noget tid fik de øje på hende og vendte nu deres opmærksomhed imod hende ” what are you looking at little girl ” sagde de begge i kor og med det samme trak hun sig sammen og af ren instinkt forvandlede hun sig til sin Border collie  form. Det var ikke fordi at det ville hjælpe hende ret meget da hendes form var en hvalp desuden var hendes form ret spinkel. Der hvor Amber  havde stået lagde hendes kjole som Selene havde syet til hende.
Da de to mænd så hendes dyrform grinede de højt og begyndte at gå imod hende. Hvad de ville vidste de kun, men hvad end det var. Kunne det ikke ende godt begge mænd var dæmoner og hvad kunne hun gøre Amber var bare en lille pige. Ambers tanker skreg til hende om at løbe, men hendes krop var som frosset til stedet og ude af stand til at bevæge sig. Frygten var tydelig hendes hale var imellem benene ørene fladt ned på hendes hoved og kroppen rystede som de nærmede sig. Hendes blik var rettet ned i jorden. Amber prøvede på at vise dem at hun ingen trussel var, men lige lidt hjalp det.

Amber havde ikke lært at forsvare sig selv i hvert fald ikke imod en modstander så stærk som dæmoner var det og det gjorde hende bange og ikke ret lang tid efter greb den ene fat i hendes nakke og han klemte ret hårdt omkring hendes nakke, så hårdt at hun pev så højt hun og efter lidt blev pive lyde til hyl i håb om at nogen ville komme og hjælpe med at få dem til at stoppe. Dog ham som holdte hende brød sig ik om det og begyndte at slå hende. Når hun blev voksen hille hun aldrig drikke sig fuld eller tage på kroen. Hun skulle  nok holde sig væk. Desvære for Amber var gade  ret tom ogchun sikker på at nogen ville komme denne vej og da slet ikke for at hjælpe hende.
Amber
Amber

Antal indlæg : 28
Reputation : 0
Bosted : Hun bor sammen med Selene i Terrorville, i Selenes lille hus.
Evner/magibøger : Animal power

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum