Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Dr. Trott
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154321 indlæg in 8010 subjects

I'm a fucking mess sometimes - Bellamy

Go down

I'm a fucking mess sometimes - Bellamy

Indlæg by Selene on Søn 9 jul - 22:06

S: Firewood Village
T: Aften/nat
V: Støvregn
O: Beskrives
P: Beskrives
Emne til: Ma wonderful babe [You must be registered and logged in to see this link.] <3


Hun havde knap nok fået sagt ordenligt farvel til Aaron, undskyldningen var hun skulle finde Amber hurtigt - sikre hende at hun var okay. Det var dog ikke Selenes første stop. Hun skulle finde Razor. Det skulle være lige nu. Hænderne, kroppen alting rystede. Sveden dannede sig i panden og i natten som små perler, der bare ikke ville forsvinde. Alt i alt havde Selene det lige nu forfærdeligt. Måske ville en drink hjælpe? Men som om at der var nogle der ville servere hende noget i den her til stand. Håret var lettere rodet, skrammer i ansigtet fra et mindre slagsmål. Tøjet havde set bedre dage og hun var heldig det hang sammen endnu. Hun var beskidt, og lignede bestemt ikke den person hun normalt var. Smilet havde ikke engang fundet ved tilbage til læberne endnu, det var der ikke tid til. Lige nu skulle hun bare finde Razor. Det kunne vel ikke være så svært at få fingrene i ham. Hun var heldig hvis han var ved The crypt. Hun krydsede nærmest fingre for at han ville være der, men hun nåede aldrig frem. Læberne skævlede voldsomt som hun var nød til at holde fast i en bænk for ikke at miste balancen. Måske var det ikke kun det at hun behøvede giften, men også handlingen på hvad der lige var sket. Den måde den engel havde opført sig, haft smidt hende på et kors for at befri hende fra Valerie. Følelsen af at kaste slangen op  var ikke nem at løbe fra - og bare tanken fik det til at vende sig i maven på Selene. Ærligtalt lignede Selene en der var på vej i graven, og det var hun måske nærmest også. Igen hun vidste hvad hun havde behov for, og hun agtede at finde det. Normalt ville hun bare bruge sin evne til at finde ud af, hvor Razor befandte sig - men hun var for svækket til at det ville kunne lade sig gøre. Evnen til at gå blev ikke nemmere. Skaderne på hendes fødder var utydelige, udover det blot de var smurt ind i. Generelt var hun smurt ind i blod, mest sit eget. Dog havde engle blodet healet skaderne ret fint igen. En skikkelse kunne ses i det fjerne og på grund af Selenes blik var slørret var skikkelsen meget utydelig. Dog havde hun ikke energi til at gøre noget eller faktisk at sige et ord. Dog var hun ret sikker på at der ikke var andre til stede denne aften.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I'm a fucking mess sometimes - Bellamy

Indlæg by Gæst on Man 10 jul - 0:16

Påklædning
- Tøj + Sko Han er iført en sort trøje, en sort jakke og et par mørke bukser Link. Han har mørke sko på

Det var en sen aften, og på trods han normalt tilbragte tider som disse, derhjemme hvor han ville træne, så fandt han sig selv gå gennem gaderne. Hvorfor kunne han ikke beskrive, men et eller andet i ham, blev nærmest trukket derud, og selvom han fandt det ganske mærkeligt, kunne han ikke stoppe. Det var egentlig også en ganske behagelig aften, stille og på trods af regnen, egentlig heller ikke det værste vejr. Han havde prøvet værre på det plan. Han følte efterhånden også, at alting var begyndt at blive for meget, og han kunne næsten ikke få vejret. Han fandt dog en smule trøst i sin træning, det var efterhånden det eneste, som holde hans tanker væk. Han kunne fokusere på én ting, og i sig selv gjorde han det også godt. Meget kunne man sige om Rita, men hun havde trænet ham godt, og hvad hun ikke havde kunne lære ham, havde hun fået andre til at gøre.
Som han vandrede gennem mørket, syntes han at få øje på en figur i det fjerne. Hvem end vedkommende var, så så det ikke godt ud for personen. Taget ud af vedkommendes vaklende gang, måtte der havde været hændt noget, og hvad end der var sket, var det åbenbart ikke godt. Selvom han forsøgte, at holde sig væk fra andres problemer, var der en del af ham, som nægtede at lade ham give op på denne person. Så han skyndte sig frem imod vedkommende, som han hurtigt fandt ud af var en ung kvinde. Da han nåede hende, greb han fat om hende, og løftede hende op i sine arme, hvilket i sig selv var ret let, givet hun nærmest intet vejede "It's okay, I got you" sagde han med et blidt smil. Dog syntes hun at være så langt væk, at hun næppe ville kunne høre ham.
Mange tanker løb gennem hans hovedet, skulle han bringe hende til at hospital, tage hende med hjem til ham selv, eller skulle han blot efterlade hende hos nogle. Den første og sidste ide, virkede ikke just som det bedste, givet hospitalerne ikke altid, var de bedste til at tage sig af folk, og han vidste ikke hvad en fremmede ville gøre imod hende. Så i sidste ende stod han med en mulighed, og det var at bringe hende hjem til sig selv. Heldigvis havde han haft tid til at ryde op, så stedet så ikke helt forfærdeligt ud. Han begyndte at løbe hjem af, blot for at sikre han kunne få hende ind i varmen, og se hvad han kunne gøre for, at hun kunne få det bedre. Nok var hun en fremmede, men han havde nok godt i sig, til at han ville hade sig selv, hvis han blot havde ladet hende ligge.
Det tog ham ikke lang tid, før han nåede hjem og derpå lagde han hende i sin seng. Hans lejelighed var ikke den største, men den var heller ikke blandt de mindste. Han havde to værelser, og indtil videre brugte han sit andet værelse, som en form for træningsværelse. Han havde et mindre toilet, en køkken og en stue. Hans værelse bestod af en seng, en kommode og ellers et par malerier og en enkel stol, hvor han havde sine ting. Blidt lagde han hende i sin seng, han fandt en af sine trøjer, som han gav hende på, efter at han havde taget hendes ødelagte tøj af. Dog kiggede han ikke på hendes krop, og forsøgte at forholde sig professionel. Han lagde hende under dynen, og puttede hende blidt under den. Han tog hendes beskidte tøj, og lagde dem hen på sin kommode, således han kunne gøre det rent senere. Han satte sig derpå hen i stolen, hvor han ville vente til hun vågnede op igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum