Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

A step too close - Sayra

Go down

A step too close - Sayra

Indlæg by Sachin on Tirs 25 jul - 17:28

Tid - Tidlig eftermiddag
Sted - Hans klans territorium
Vejr - Køligt og blæsende
Omgivelser - Skov omgivelser
Påklædning - Intet på overkroppen, men han har et par shorts på. Ingen sko  

[You must be registered and logged in to see this link.]

Det var tidligt på eftermiddagen. Sachin havde taget dagen fri, han var så træt, fordi han slet ikke havde sovet den nat. Hans mareridt om hans mor, der slog ham, kom hele tiden til ham, han kunne ikke slippe af med dem, end ikke stoffer kunne slå ham omkuld. Lederen af klanen var kommet tidligt om morgnen og havde sagt til ham, at folk ikke kunne sove, på grund af hans skrig hver gang han vågnede op. Alle medlemmer sov i telte, det var store telte, men det var bare telte, så alle kunne høre en, især når man skreg som han gjorde.
Lederen havde sagt at hvis han ikke fik styr på det, hvis han ikke kunne finde ud af at stoppe disse mareridt, blev de nød til at flytte ham væk fra lejren, for at andre kunne sove. Så siden at mareridtene ikke ville stoppes, så havde han pakket en lille taske med noget mad, så han havde til sin gå tur, når han skulle ud og finde et sted, hvor han kunne slå sit telt op, så han ikke forstyrede de andre i lejren mere.

Sachin var ikke kommet langt fra klanens lejr, da han kunne høre lyde, lyde af fødder der ramte jorden, på vej hen til klanens territorium. Duften der ramte ham, var ikke nogen han kendte til, det var ikke nogen som tilhørte klanen, det ville han kunne sige med det samme.
Han stoppede op og kiggede rundt, lyden var stoppet, så det måtte vel betyde at personen også var stoppet?
Han sank en klump og vidste ikke rigtig hvad han skulle gøre. Skulle han konfrontere personen? Hvad hvis nu personen var farlig?
Han rømmede sig højlydt, for at advare denne person der nu var der, at der var en lige ved siden af.
I know you are there sagde han stille og roligt, uden at virke truende. Han ville nødig provokere personen og så var han også lidt nervøs selv.


Sidst rettet af Sachin Tirs 25 jul - 19:50, rettet 1 gang
avatar
Sachin
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 29
Reputation : 2
Bosted : Han bor i et træhus i Ashen Wood Forest
Evner/magibøger : Camouflage og Skinwalker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A step too close - Sayra

Indlæg by Sayra on Tirs 25 jul - 17:39

Påklædning
- Tøj + Sko Hun er iført en beige skjorte, og en rød nederdel [You must be registered and logged in to see this link.]. Hun har et par sorte ballerinaer på.
- Make-up + Hår + Smykker Hun har en lidt mørk make-up på, med meget fokus på både øjnene og læberne [You must be registered and logged in to see this link.]. Hendes hår hænger løst. Hun har en sølv halskæde om halsen, hvor der er et hjertevedhæng med ordene: forevigt sammen, skrevet hen over hjertet [You must be registered and logged in to see this link.]. Ellers har hun en masse ringe om fingrene.

Hvis der var noget hun elskede, så var det naturen. Det var ligegyldigt om det var nat, eller morgen, eller et tidspunkt mellem de to, men ville ofte finde hende udenfor. Da hun trods alt selv havde en barndom, hvor hun var tvunget til at blive inde, forsøgte hun nu at komme ud så meget som muligt. De øjeblikke hvor hun kunne stoppe op, og fylde sine lunger med den rene luft, det fik virkelig det hele til at virke det mere virkelig. Et mindre smil formede sig på hendes læber, som hun lod sin håndflade glide hen over den hårde bark. Hun havde aldrig forstået de, som havde noget imod at stå tidligt op, hvorfor dog gå klip af den skønhed, som hed en solopgang. Der var en direkte umenneskelig skønhed, som var associeret med dette og taget i betragtning hun kun, havde set solopgangen gennem et vindue, var det helt fantastisk, at kunne se det fra udsigten fra en gade.
Så mange folk havde friheden, og de udnyttede det ikke engang. De havde friheden, til at kunne gå ud og opleve verden, og alligevel brokkede de sig om så meget andet. Som en der var holdt fanget, plaget, nedgjort og tæsket hele sit liv, og som kun for nyligt havde fået frihed, forstod hun ikke at andre ikke gjorde mere ud af deres liv. De havde trods alt så mange muligheder for det. Ikke desto mindre udnyttede hun for alvor sin frihed nu, specielt når hun kom ud og gå.
Som hun vandrede gennem skoven, var det med et smil på læberne. Luften var så frisk, og skoven så fuld af vidunder. Hun havde set et par enkelte dyr, dog holde de fleste sig væk fra hende, hvilket vel i sig selv var på grund af hendes art. Nok vidste hun ikke hvad hun selv var, men for mange andre væsner med gode sanser, havde hun ikke samme fært som et menneske. Hendes fært var ukendt, hvilket var grundet at Gorgoner ikke var en så velkendt art. Med et blev hun kastet ud af sine tanker, som hun bemærkede duften af en fremmede, havde det ikke været for hendes gode sanser, ville hun nok næppe havde opdaget den. Hun stoppede fuldkommen op, og rynkede brynet. For selvom hun kunne dufte vedkommende, så havde hun endnu ikke synet op for, hvor vedkommende befandt sig.
Dog fik lyden af stemmen, hende til at opdage hvad køn vedkommende havde, og i hvilken retning han stod. Hun rynkede brynet, og kiggede i retningen af hvor stemmen var kommet fra "I know you're there too, so why don't you come forward, I won't do anything" hun smilede blidt og holde samtidig sine hænder oppe, som et tegn på, at hun intet ville gøre

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
“When you’re a child, you believe you can be anything you want to be, go wherever you want to go. There’s no limit to what you can dream. You expect the unexpected, you believe in magic, in fairy tales, and in possibilities. Then you grow older and that innocence is shattered and somewhere along the way the reality of life gets in the way and you’re hit by the realization that you can’t be all you wanted to be, you just might have to settle for a little bit less.”
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sayra

Antal indlæg : 215
Reputation : 4
Bosted : Hun bor i Rosehaven sammen med Meredith, og alle hendes andre piger
Evner/magibøger : Venomous

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum