Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Jazmin
 
Kai
 
Noa
 
Sean
 
Candice
 
Kira
 
Yalena
 
Razor
 
Emery
 
James
 

Statistics
Der er i alt 282 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vetis

Vores brugere har i alt skrevet 150740 indlæg in 7757 subjects

Do you know where I live? ~ Raven

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Do you know where I live? ~ Raven

Indlæg by Lucky on Tirs 25 jul - 21:20

Sted: Et eller andet sted i Firewood Village
Tid: Meget sen aften
Vejr: Stadig lunt fra dagens sol... men en smule blæsende
Omgivelser: meget mennesketomt, med undtagelse af nogen mennesker umiddelbart på vej hjem
Påklædning: Grøn skjorte med meget lidt øl på. Sorte tights samt brune støvler som går ham til lidt over knæet. Mørkebrunt mavebælte.

Sikke en aften... i modsætning til hvor rolig kroen det brændende træ plejede at være havde der været godt gang i den i dag. Øllet var blevet skænket i stride strømme blandt kroens gæster og folk havde været i godt humør. Der var kun på et tidspunkt at der var nogen der kom op at toppes men det var hurtigt blevet afværget. Det kunne hurtigt have endt galt men bagefter havde de stridende parter delt en øl sammen. Det var også nogen som havde brudt ud i fællessang på et tidspunkt. Næsten alle havde deltaget og før man havde vidst af det var der dansen i kæde og nogle få på bordene. Alt i alt var det en nat værd at huske... vis man overhovedet var i stand til at huske den i morgen.

En af dem som ikke var så sikker på om han ville kunne huske det hele var Lucky. Han havde været en tur i byen med sine venner tidligere. De var oprindeligt startet ud tæt på hvor han selv boede, men der var én der havde fået den fantastiske idé at tage til Firewood Village. Ikke at det gjorde noget men nu... nu gjorde det faktisk noget. Lucky havde fået en del øl og var på en eller anden måde endt udenfor. Han kunne ikke se sine venner og gættede at han nok var blevet skilt fra dem på et eller andet tidpunkt. Perfekt.
"Det var vist... denne vej," mumlede han lidt snøvlet for sig selv. Han var på vej hjem men problemet var at nu hvor alt var mørkt var det ikke lige... ja, det var ikke til at finde hjem. Han gik igennem byens gader med usikre ben og kun få gange stødte han på andre mennesker. Enten var de selv på vej hjem eller lige kommet fra kroen som han selv. Han var ikke helt tryg ved at være alene men alkoholen gjorde at han ikke tænkte så meget over det. Hvilket... faktisk var det som han burde taget i betragtning af hvad der skete sidste gang. Lucky var nået til enden af en gade da han kiggede sig forvirret rundt. Han syntes at han kunne genkende stedet men han var ikke helt sikker.
"Var det til højre eller til venstre?" spurgte han sig selv som om at det burde kunne give ham noget svar.
avatar
Lucky

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Doomville, Angerforge District
Evner/magibøger : Poison Blood

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Do you know where I live? ~ Raven

Indlæg by Raven on Tirs 25 jul - 22:19

Hun sukkede, de fleste ville nok have været ude og drikke sådan en aften som i aften men ikke hende. Hun havde næste lige afslutte hendes vagt på firehope selv om mange mente var et sindssyge anstalt kunne hun godt lige at arbejde der. Hun fik følelse af stadig at være menneskelig når hun var på arbejde. Efter hun havde skiftet tøj og sagt farvel gik hun uden for mens hun lukkede den brune læder jakke for det blæste.  Der havde ikke været så mange som hun troede der ville være på en aften som i nu men det havde været rart alligevel. Det var også stadig en gåde for hende at hun kunne blive ved med at arbejde efter hendes forvandling.

Hun så flere der var på vej hjem som hende selv. Men hun skulle først noget andet nede på kroen før hun kunne tage hjem. Det var ikke fordi det var vigtigt eller det var det hun prøve at fortælle sig selv. Der var mange nede på kroen og stemningen var god selv om det var længe siden hun sidst havde været ude og drikke. Hun havde ikke fundet hvad hun lede efter og måtte begive sig hjem af uden held. Hendes tanker faldt på hendes datter mens hun gik og stirrede ind i ryggen på ham som gik foran hende.

Raven lå mærke til at han stoppede op og tale med sig selv. Med hendes nye hørelse havde hun ikke nogen problemer med at høre ham, dog havde hun ikke lagt mærke til om han var fuld før lugten af alkohol ramte hendes næste. Raven var ikke sikker på om det var fordi hun føle sig mere som sit gamle jeg eller begynd af hendes manglende held der fik hende til at stoppe op. Dog var hun gået lidt længer frem end ham, så han havde haft mulighed for at se hende.  ”Undskyld mig, men du lyder til at være fart lidt vild. Måske kan jeg hjælpe dig? ” Hun prøve at være forsigtigt mens hun snakkede til ham. Raven var ikke sikker på hvordan han ville reagere på hendes tilstedeværelse. Hun sendt ham et smil mens hun håbede på hun havde lyt venlig.
avatar
Raven

Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : i en 3 værelse i Firewood med hendes datter.
Evner/magibøger : Ravne Hvisker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Do you know where I live? ~ Raven

Indlæg by Lucky on Tirs 1 aug - 21:59

Lucky havde helt været i sine egne tanker at han ikke havde hørt nogen komme tæt på ham. Det gav derfor et lille gib i ham da en fremmed kvinde lige pludselig rev ham ud af hans tanker. Han kiggede lidt forskrækket på ham inden han helt begyndte at rødme. Hun havde nemlig mindet ham om den situation som han stod i. Han åbnede munden for at sige noget inden han holdt sig for munden og rødmede. Han kørte en rug hånd igennem sit stride hår og prøvede at samle sine tanker.
"Erm, jeg er nok faret lidt vild ja..." sagde han og kiggede på hende. Hendes venlige smil hjalp lidt på hans forlegenhed men det var stadigvæk ikke fedt at indrømme. Også lige hans situation... hvad mon hun ikke måtte tænke? Okay, han var ikke plankestiv eller noget men stadigvæk sådan som hans ben vaklede og sådan som han nok lugtede lige nu afslørede en del.
Det var venligt af hende at tilbyde ham sin hjælp i det mindste og Lucky ville være et fjols at afslå.
"Er det muligt at du kender vejen til Angerforge distriktet i Doomsville?" spurgte han venligt og valgte at gå et par skridt tilbage så han kunne læne sig op ad en mur. For han stolede ikke helt på sine ben lige nu.

Der var bare lige det problem at han ikke helt kiggede hvor han vaklede tilbage så han skvattede over en kantsten. Han nåede dog heldigvis at genvinde sin balancen ved at få fat på muren bag ham så han ikke faldt. Vis han ikke følte sig forlegen nok før så gjorde han det i alt fald nu. Han kunne mærke hvordan varmen steg ham til ansigtet og bredte sig ud i kinderne.
"Det var elegant," mumlede han irriteret og lænede sig ordenligt op ad muren.
avatar
Lucky

Antal indlæg : 49
Reputation : 0
Bosted : Doomville, Angerforge District
Evner/magibøger : Poison Blood

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Do you know where I live? ~ Raven

Indlæg by Raven on Ons 16 aug - 21:44

Raven kunne ikke lade være med at smile da han rødmede men prøvede dog at skjule det for ikke at gøre situation mere akavet for ham. Hun var stadig forsigtigt med hendes bevægelser for hun havde ikke selv vendt sig til at være vampyr i nu og blev stadig overrasket over hvad hun var i stand til nogen gang.

Raven havde lagt hovedet på skrå for at vise ham at hun lyttede mens hun prøvede at danne sig et overblik over hvor henne de var i byen så hun bedst muligt kunne hjælpe ham på vej. Hun blev letter overrasket over hvor han spurgte om vej til og lignede nok et spørgsmåls tegn i hovedet mens hun tænkte. Det var ikke fordi hun ikke troede på at han boede der, men det var noget af en vej at skulle gå i hans tilstand. Hun kørte en hånd gennem sig hår og tog sig sammen mens hun tænke over hvordan hun skulle sige det uden at lyde for mor artigt.

Der er et godt stykke til Doomsville her fra, jeg vil forslå dig måske at blive i byen til i morgen tidlig. Det er en lang vej vis man vakler på bene. ” hun prøvede på ikke at lyde undskyldende men var ikke sikker på det virkerede for hende.  Da gik det op for hende at han var ved at falde over kantsten, uden videre at tænke over det greb hun ud efter ham, men stoppede sig selv i det da hun se han havde fået balancen igen. Hun bed sig i læben, nu var det helt sikket at hun ikke ville lade ham gå hele vejen til Doomsville alene. Hun studerede ham mens han mumlede noget. Det gik op for hende at det var virkelig nemt at se når de levende skiftede farve om det var fordi de var vrede eller rødmede så kunne hun tydeligt se det.

Jeg hedder for resten E… ” hun stoppede sig selv midt i det navn hun skulle til og sige, for det gik op for hende at hun var ved at sige hendes gammel navn. ” undskyld, jeg prøver lige igen. Mit navn er Raven, ” Sagde hun med et let smil.  Hun havde bevist valgt at overhøre ham mumle for ikke at komme til at sige noget der ville gøre det hele være for ham. En ting var dog sikkert hun kunne ikke få sig selv til at gå fra ham før hun viste han enten havde et sted at sove eller var i stand til at gå hele vejen hjem uden at komme til skade.
avatar
Raven

Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : i en 3 værelse i Firewood med hendes datter.
Evner/magibøger : Ravne Hvisker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Do you know where I live? ~ Raven

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum