Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

I guess you can say we have a shared interest

Go down

I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Roslin on Tors 27 jul - 23:35

Tid Det er omkring eftermiddagstid
Sted Dronningens biblioteket
Omgivelser Der er en masse bøger, og enkelte folk her og der
Vejr Det er lettere køligt udenfor, men ellers ganske smukt vejr
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en hvid kjole på Link. Hun har et par sorte ballerinaer på
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst Link. Hun har intet make-up på. Hun har ingen smykker
- Andet Hendes mave buler en smule ud, det er dog ikke meget Link

Emnet er tilegnet @Julius

Hun var efterhånden oftere at finde på biblioteket, end man kunne finde hende andre steder. Det var et af de få stille steder, plus hun var omgivet af alt den viden, som hendes hjerte kunne begærer. Det var ikke så meget fordi, at hun ikke brød sig om folk, men hun nød den stilhed, som biblioteket havde at tilbyde. Som hun vandrede rundt blandt de mange bøger, lod hun en sjælden gang, sin hånd glide ned til sin mave. Selvom hun endnu ikke var forfærdeligt langt henne, havde hendes graviditet i den grad været ved at vise sig. Den fine bule fortalte, præcis hvad der voksede i hende. Selvom hendes kære ufødte barns fader, ikke var i hendes liv, ville hun uden tvivl elske barnet, det ville trods alt være hendes baby. Hendes forældre var selvfølgelig ikke glade for det, hendes kære fader havde udtrykt en vis foragt imod, det faktum at hun var blevet gravid ude for ægteskabet. Han havde endda udtrykt at dette ville være et bastard, ikke desto mindre, ville hun elsker det.
Hun rev sig selv ud af sine tanker, specifikt dem i retningen af, hvordan det ville være når først, hendes lille baby ville blive født. I stedet for at være fanget i drømmeverden, gik hun i retningen af den reol, vis indhold hun ønskede at læse. Dagens emne stod på myter og sagn, selvom hun normalt ikke altid læste om denne slags, så var det spændende at læse om de enkelte myter, og om hvordan folk troede de enkelte væsner opstod. Uheldigvis var den bog, som hun meget gerne ville læse, ligehøjt nok oppe, så hun ikke engang kunne nå den. Selv når hun forsøgte at stå på tær, var bogen ligepræcis så højt oppe, at knap hendes fingrespidser ramte den "Come on, just a tiny bit more" hun bed sig i læben, og som hun stod der på tærerene, måtte hun havde set ganske komisk ud.

//håber dette er okay ^-^

_________________
How do I love thee? Let me count the ways.
I love thee to the depth and breadth and height
My soul can reach, when feeling out of sight
For the ends of Being and ideal Grace.
I love thee to the level of every day's
Most quiet need, by sun and candlelight.
I love thee freely, as men strive for Right;
I love thee purely, as they turn from Praise.
I love with a passion put to use
In my old griefs, and with my childhood's faith.
I love thee with a love I seemed to lose
With my lost saints,—I love thee with the breath,
Smiles, tears, of all my life!—and, if God choose,
I shall but love thee better after death
avatar
Roslin

Antal indlæg : 112
Reputation : 2
Evner/magibøger : Ingen evne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Julius on Fre 28 jul - 8:01

Julius sad med hovedet dybt begravet i en vældig god bog, men desværre allerede kunne de sidste sider skimtes. Den handlede om nogle fabeldyr, folk mente at de havde spottet og derfor kunne det da være spændende at se om han også selv kunne enten spotte en eller direkte møde en i tæt afstand.
Men indtil videre var det blot tanker, tanker der skulle føres ud til handling, og handling der skulle gennemføres til mindste detalje.
Et suk kom stille fra ham da den sidste side blev lukket i og bogen blev klappet sammen. Der havde ikke været de mest spændende væsner i bogen måtte han nok indrømme, det handlede mest af alt bare om nisser og små trolde, som gamle mænd og kvinder mente de havde set, men Julius var en smule skeptisk omkring deres tvivlsomme udsagn.
Han rejste sig langsomt fra sin stol og rettede lidt på sin overfrakke før han luntede mod reolerne for at sætte sin bog på plads. Hans øjne passerede en lille spinkel dame der passerede ham kort. Hendes udseende fangede hans blik kort, og efter passeringen måtte han let diskret se tilbage med et nysgerrigt blik.
Bogen blev lagt på plads præcis hvor han havde taget den fra før hans øre opfangede en let klagende og anstrengt stemme.
Han trådte et par skridt tilbage for at se ind til den reol han havde set hun var gået mod, og måtte hurtigt holde vejret for ikke at fnise af synet. Den lille spinkle pige der håbes løst prøvede at få en bog der tydeligvis var udenfor hendes arms længde. Han beundrede ansigtet lidt, før han som det gode menneske han nu var over for sin artsfælle, gik roligt hen og lagde en let finger på toppen af bogryggen på den bog hun så ud til at række ud efter. Med hans 2,15 meter så var det en smal sag for ham at nå så langt, da armene også havde en vis længde til højden, og roligt vippede han bogen ud og tog den ud af reolen med to fingre i et let krabbetag.
"Er det den her du søger?" spurgte han hende så med en rolig stemme, ikke for dyb, men heller ikke før lys og tynd som en teenager.
Hans nøddebrune øjne så ned på pigen med et lidt spørgende blik, og med en meget rolig og afslappet aura om sig. Overfrakken hjalp også lidt til at få ham til at se afslappet ud, da sådan en magiker frakke der, var lidt for stor i ærmerne og med hætten, men det gjorde ham ikke noget, for så kunne han også komme i kontakt med andre letter end hvis han havde set farlig ud.
Han så kort op på bogryggen af den bog han havde taget ud og fik et lidt overrasket blik.
"Så du læser også sådan nogle spændende bøger, er det for spændingens skyld eller går du ud og prøver også at finde dem?" spurgte han hende med en undrende stemme og havde de rolige nøddebrune øjne lagt på hendes hele figur, men var mest koncentreret om hendes øjne.

//its perfect ;3
avatar
Julius

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Evner/magibøger : Luft-Magi Bogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Roslin on Fre 28 jul - 19:30

Hun havde været så optaget, af at ville nå bogen, hun ikke engang opdagede at der var nogen, som i første omgang betragtede hende og dernæst bevægede sig imod hende. Så det var egentlig først, da hun så en længere arm, gribe fat i hendes ønskede bog, at hun blev gjort opmærksom på sine omgivelser. Som man kunne forvente, fik hun derfor også et mindre chok og kom med både et lille spjæt, og en lyd af overraskelse, da hun opdagede manden bag sig. Hun skulle nærmest ligge hele sin krop tilbage, for at finde hans blik, da han i den grad tårnede langt over hende. Men så igen hun var ikke højere end 1,66 og derfor tårnede en hel del over hende, hun var med andre ord mere vant til det. Dog var det sjældent, at hun rent faktisk så folk, som bar samme højde han gjorde.
Da spørgsmålet kom til, om det var denne bog hun skulle bruge, formede der sig et blidt smil på hendes læber "Yes that was the one" sagde hun taknemmeligt. Hun ville næppe havde nået den, havde det ikke været for ham, for det virkede ikke just til, at andre bar samme barmhjertighed som han gjorde, da de fleste enten havde kigget og andre havde blot ignoreret hende, som var dette ikke deres problem "Thank you" lød det fra hende efter noget tid. Hun kørte let et par lokker hår om bag øret, som på en eller anden måde, havde forvildet sig væk fra resten af flokken.
Hans spørgsmål til om hun læste disse bøger for spænding, eller om hun havde intentionen om at finde dem, trak det svagt i hendes mundvige "Well one can never be too sure about what exist. But I would say I find it more interesting, than having a wish to find them" forklarede hun med et mindre smil. Hun var selv en Shapeshifter, og kendte til forskellige arter, det var dog ikke noget hun råbte højt om, netop på grund af den racisme der var imod Shapeshifters "Why would you go out and find these magical creatures?" spurgte hun og ligeså stille voksede der et drillende udtrykke i hendes øjne, men også i formen af et smil "But can I have the book" spurgte hun, og samtidig med hun havde en hånd imod sin lettere gravide mave, rakte hun sin anden hånd frem

_________________
How do I love thee? Let me count the ways.
I love thee to the depth and breadth and height
My soul can reach, when feeling out of sight
For the ends of Being and ideal Grace.
I love thee to the level of every day's
Most quiet need, by sun and candlelight.
I love thee freely, as men strive for Right;
I love thee purely, as they turn from Praise.
I love with a passion put to use
In my old griefs, and with my childhood's faith.
I love thee with a love I seemed to lose
With my lost saints,—I love thee with the breath,
Smiles, tears, of all my life!—and, if God choose,
I shall but love thee better after death
avatar
Roslin

Antal indlæg : 112
Reputation : 2
Evner/magibøger : Ingen evne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Julius on Fre 28 jul - 23:11

Julius stod lidt med bogen i hånden og rullede lidt rundt med den imellem sine fingre. Det var ikke den største bog men den så gammel ud, gammel nok til at være den ægte varer og ikke bare en dårlig kopi af en fantasi historie.
Han lagde roligt bogen ned i den udstrakt hånd, hvor blikket let fangede den anden der lå på en lidt for udspilet mave som ikke kunne være fra overspisning.
Hans øjenbryn hævede sig et par centimeter og et smil tegnede sig hen over hans læber.
Julius måtte kort rømme sig før hans øjne fandt op på hendes igen.
"Mystiske væsner er som regel forbundet med noget.. magisk, og er der noget jeg ikke kan holde min nysgerrighed fra.. er det magi" sagde han med en tydelig stemme af passion for emnet og var en smule spændt.
"Bare tænk.. at møde sådan et mystisk væsen.. godt eller ondt.. vil det ikke bare være magisk og smukt!?" spurgte han hende og så ret spændt på damen foran sig.
Han lagde en let underen hånd mod sin hage, imens hans øjne lavede et let elevatorblik på hende, ikke at han ikke havde set hendes mave, men så hun vidste at han havde set det.
"Men hvad laver en kvinde i din tilstand med magiske væsner og myter?" spurgte han hende men tilføjede lidt.
"Skulle det ikke mere være... hus og mand og husdyr?" fik han lagt til, og havde lagt hovedet en smule på skrå.
Det var ikke helt normalt i hans hoved i hvert fald at en gravid dame skulle bruge tiden på at jagte mystiske væsner, og hvor var dog manden der skulle holde styr på hende? Eller i hvert fald give fysisk og moralsk støtte?
"Er der egentlig ikke en mand i billedet for den lille?" kom det så ud af ham efter at havde dirret lidt med spørgsmålet i munden, han havde virkelig svært ved at holde sig tilbage når han først var nysgerrig.
avatar
Julius

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Evner/magibøger : Luft-Magi Bogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Roslin on Fre 28 jul - 23:56

Et smil formede sig på hendes læber, som han gav hende bogen, hun ville jo ikke kunne læse den, hvis han blev ved med at have den i sin hånd "Thank you" Hun bemærkede hvordan hans blik sænkede sig, og lagde sig på hendes mave. Hun lagde aldrig rigtig selv mærke til, når hun lod sin hånd ligge på den, det kom nærmest naturligt for hende. Dog lagde hun mærke til hvor hendes hånd var, som hans opmærksomhed blev draget i den retning. Det var ikke fordi hun endnu var stor, men man kunne sagtens se på hende, at hun var gravid. Hans snak om han ikke kunne holde sig fra magi, fik hende til at smile blidt. Det blev dog værre, da han ytrede at det ville være magisk og smukt, det at kunne møde et magisk væsen "so meeting a vampire would give you the same thoughts?" spurgte hun nysgerrigt, og med et skævt smil på sine læber. Selv havde hun ikke mødt en vampyr, men hun havde kun hørt slemme ting om dem, at mange af dem kunne være brutale og nådesløse.
Hun grinede, da han snakkede om hendes tilstand, som var det faktum at hun var gravid næsten lig en sygdom "I'm not that far ahead, so I can still do things, plus I love reading and the best place to find books, is the library" pointerede hun, derudover havde hun ingen mand eller for den sags skyld husdyr, hun var heldig at havde fået et hjem, af sin kære bedsteveninde, men hun havde skam ingen mand. Hans spørgsmål om, at der var en mand i billedet, specifikt for når babyen skulle komme, rystede hun på hovedet "There is sadly no man for the baby at the moment, but she or he wont come out for at least 6-7 months" hun kiggede ned på sin mave, og der kom et kærligt smil frem, som hun betragtede sin mave "Would you like to feel it?" spurgte hun og hentyde til sin gravide mave. Der havde været enkelte folk, som allerede havde spurgt om de måtte røre den, der gik dog endnu lidt tid, før man ville kunne mærke spark. Dog ville man nemt kunne mærke det hårde i hendes mave, som kom ved at blive gravid.

//Det gav mig så mange ideer, at han sagde det ville være magisk og smukt, at møde et magisk væsen Razz

_________________
How do I love thee? Let me count the ways.
I love thee to the depth and breadth and height
My soul can reach, when feeling out of sight
For the ends of Being and ideal Grace.
I love thee to the level of every day's
Most quiet need, by sun and candlelight.
I love thee freely, as men strive for Right;
I love thee purely, as they turn from Praise.
I love with a passion put to use
In my old griefs, and with my childhood's faith.
I love thee with a love I seemed to lose
With my lost saints,—I love thee with the breath,
Smiles, tears, of all my life!—and, if God choose,
I shall but love thee better after death
avatar
Roslin

Antal indlæg : 112
Reputation : 2
Evner/magibøger : Ingen evne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Julius on Lør 29 jul - 10:46

Julius stod og faktisk seriøst overvejede hendes lille bemærkning omkring vampyrer, som han selv havde fået en masse ret dårlige historier omkring, især deres blodtørsthed.
"Det ville i hvert fald blive et blodtørstigt magisk øjeblik, det gælder jo bare om at være forberedt på hvad som helst" sagde han og blinkede til hende.
"Og vampyrer er da de mindst farlige af alle fantasi væsner der findes, tænk på hvis man møder nogle af de der spøgelser man slet ikke kan røre, eller hvis man mødte en stor drage" sagde han og lavede små armbevægelser, med hugtænder som vampyr og spøgelses bevægelser når det var spøgelset, og lette flyvende bevægelser for dragen. Han stod og lyttede til hendes forklaring med hendes lille tykke mave. Hendes tilladelse til at lade ham røre hendes mave, lod han ikke gå til spilde for to sekunder, børn var skam noget han kunne lide, de næste i verden til at finde livets store spørgsmål. Han trak sit ærme lidt op, for at nænsomt ligge hånden på hendes let udspilede mave. Hans blik så let op på hendes før det gled ned på hendes mave. Den føltes hård, men ikke alt for hård, sådan en god oppumpet ballong.
"6-7 måneder.. så cirka for 2-3 måneder siden var det at det skete" sagde han og blinkede lidt drillende til damen men slap så roligt hendes mave. Han så lidt studerende på hende, målte hende ud med øjnene for at se om han kunne finde en god grund til ikke at spørge hende om det han tænkte på.
"Du... Ku' du tænke dig at sidde ved mit bord der over? Jeg har et par bøger der måske kunne fange lige præcis din interesse" sagde han og pegede let tilbage med tommelfingeren på et bord der havde en god stak ulæste bøger. I hvert fald for hans vedkommende.
"Jeg mener i hvert fald at der en om lokale historier, måske nogle der kunne være interessante at se på fysisk og ikke bare gennem blæk og papir." tilføjede han og smilede til damen før han slog sig selv let til hovedet.
"For resten så er mit navn Julius.. Julius McQuall" sagde han og rakte hende en velkommende hånd hvis hun altså var med på at trykke hånd når man hilste på hinanden. Han havde set nogle andre former for hilsende tegn men håndtrykket mente han at var det mest normale inden for i hvert flad menneske racen.

//dem glæder jeg mig til at se! Wink
avatar
Julius

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Evner/magibøger : Luft-Magi Bogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Roslin on Lør 29 jul - 14:24

Hun klukkede blidt "Well that's true" sagde hun, uagtet hvor meget man kunne lide overnaturlige væsner, så var der mange som ikke just var gode, og skulle man møde en vampyr, kunne det helt sikkert være et blodtørstigt møde. Interessant lyttede hun med, da han udtalte at på trods af deres ondskab, så ville vampyrer nok ikke være de værste væsner, som man kunne møde og at der i den grad var værre væsner "I agree, there's so many creatures and not all of them are kind, which is kind of sad, imagine the knowledge one could get, if they had the chance to talk to immortal creatures" det måtte være fantastisk, det at kunne snakke med en person, som havde levet i mere end 100 år, alt den viden og alle de erfaringer som de måtte havde.
Hun betragtede hvordan han gjorde sig klar, til at ville røre hendes mave. For at give ham plads, fjernede hun sine egne hænder og hun placerede dem imod sine hofter. Hun havde intet imod, at han ville røre hendes mave, hun havde trods alt selvtilbudt det. Et smil formede sig på hendes læber, som han først mødte hendes blik og dernæst betragtede maven. Selvom hun endnu ikke var særlig stor, så vidste hun at som tiden gik, ville hun kun blive større og større. Snart ville det at komme ud af sengen, nærmest være umuligt og hendes mave ville fylde det hele, så det at se sine fødder ville heller ikke være muligt. Hans kommentar om hvornår, selve graviditeten startede, fik hende til at nikke "That sounds about right, soon I probably wont be able to walk normally, or even get out of my bed" hun klukkede og rystede på hovedet, heldigvis gik der dog lidt tid, før det overhovedet kom til dette.
Hans spørgsmål om, hun kunne tænke sig at sidde hos ham, fik hende til at hæve øjenbrynet, hvorpå hun vendte sig blik imod stedet han pegede imod "Well a bit of company never killed anyone, so I would love to join you" Hun havde egentlig planlagt at være lidt for sig selv, men lidt selskab virkede da ganske hyggeligt. Da han med et rakte hånden frem imod hende, og præsenterede sig, lagde hun sin hånd i hans "A pleasure meeting you Julius, My name is Roslin" Så de ikke blev ved med at stå oprejst, bevægede hun sig i retningen af bordet. Nok var hun endnu ikke stor, men det gjorde stadigvæk en smule ondt i ryggen, det at stå oprejst og med den slags vægt om sin mave

Jeg har alle mulige væsner, som er alt fra forfærdelige til mindre forfærdelige
@Nora
@Valeria
@Faith
@Myra
@Maya
@Lithra
@Niylah

_________________
How do I love thee? Let me count the ways.
I love thee to the depth and breadth and height
My soul can reach, when feeling out of sight
For the ends of Being and ideal Grace.
I love thee to the level of every day's
Most quiet need, by sun and candlelight.
I love thee freely, as men strive for Right;
I love thee purely, as they turn from Praise.
I love with a passion put to use
In my old griefs, and with my childhood's faith.
I love thee with a love I seemed to lose
With my lost saints,—I love thee with the breath,
Smiles, tears, of all my life!—and, if God choose,
I shall but love thee better after death
avatar
Roslin

Antal indlæg : 112
Reputation : 2
Evner/magibøger : Ingen evne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Julius on Søn 30 jul - 16:58

Julius bukkede let og yndefuldt og havde et stort smil over læberne da hun fortalte hendes navn.
"Fornøjelsen er helt på min side Roslin" sagde han og roligt vandrede hen til bordet med hende. Han var selvfølgelig ikke blot galant i ord og hjælpsom i problemer, han var også galant i sin opførsel, især når det var hun-væsnet, og hun så ud og lød som hun havde noget klasse og selvrespekt. Han trak galant stolen ud for hende og lod hende sætte sig, før han selv gik over til sin egen stol og slog sin bagdel ned på den. Selvsikkert i hvilken bog han skulle have, trak han en aske-grå læderbinds bog ud af sin bunke, og slog først op i indholds fortegnelsen, for der var noget han gerne ville læse om, nemlig noget som hun allerede havde nævnt... Vampyrer! For sandheden var at han prøvede lidt at finde en, og måske få lov til at studere og se en på meget MEGET nært hold. Dog helst uden at selv blive bidt og forvandlet for det ville han helst gerne undgå hvis det var muligt. For han elskede sin menneskelige race, at ikke være hæmmet af vampyrernes svagheder, som han egentlig syntes var lidt til grin, men sådan havde ondskabens hersker vel skabt dem.
"Undskyld mig, jeg ved det her vil være som at trække et gammelt emne op igen men.. Hvordan tror DU egentlig at vampyrer fungerer inden i.. altså kroppen, og hvordan de holdes i live og sådan" spurgte han hende oprindeligt for at få hendes mening, han havde selvfølgelig allerede udtænkt en teori men han var aldrig red for at spørge et andet menneske om deres meninger. Han havde åbnet bogen på siden om vampyrer og skimtede kort ned over siderne imens han ventede på Roslins mening. Han kom også til at tænke lidt på, hvordan kroppen forandrede sig under transformationen mellem menneske til vampyr. Tankerne hvirvlede lidt inde i hans hoved men igen, det var bare monstre så en ting var han sikker på, hvis han fandt en vampyr, ville det blive til en død vampyr, for sådan en skabning var alligevel så unaturlig at den ikke havde nogen form for plads i fødekæden ud over deres lille kamp med varulvene som heller ikke var på hans top 10 over overnaturlige væsner, dog lidt bedre stillet end vampyrer da varulve i det mindste havde en SMULE menneskehed i sig til at opfører sig fornuftigt, indtil at fuldmånen var der selvfølgelig.

//jeg tænkte lidt på din perverse vampyr, men så var det mere Maya der fik min stemme hvis vi skulle møde en i emnet Wink især fordi hun har slavet og sikkert kunne bruge nogle flere, hvis hun skulle bruge noget at true med altså Razz
avatar
Julius

Antal indlæg : 15
Reputation : 0
Evner/magibøger : Luft-Magi Bogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Roslin on Fre 11 aug - 21:39

Hun smilede blidt til ham, da han trak stolen ud for hende "Such a gentleman you are" nu var hun vokset op i et fint hus, men det var nu altid dejligt, når folk af eget valg, ville være venlig i den form. Det mindede hende om de goder, som kom ved hendes liv, hvis man selvfølgelig så bort fra alt andet, som havde gjort ondt. Hun satte sig godt til rette i stolen, og gik sat sig indtil bordet, dog så der samtidig var plads til hendes mave. Hun lagde bogen på bordet, og placerede sine hænder på den store mave. Den var lidt i vejen altid, og dog havde hun intet imod det, for det betød kun at lavet i hendes mave, voksede og langsomt blev større og større. Hun så allerede frem, til at hendes barn ville blive født, så hun ville være i stand, til at holde babyen i sine arme.
Hun fik åbnet bogen, og begyndte stille at læse fra den. Dog blev hun taget tilbage til virkeligheden, da Julius igen snakkede. Hun hævede nysgerrigt øjenbrynet "That is a very good question" Hun lagde bogen fra sig, og straks kom der et tænkende udtrykke frem i hendes øjne. Hun bed sig svagt i læben, og lagde hovedet på skrå mens hun tænkte "I suppose their body is dead, but the blood keeps them going" hun trak på skulderne, faktisk vidste hun det ikke med sikkerhed, og hun var heller ikke sikker på, at vampyrerne selv ville vide præcis vidste det selv. Det var en mystik i det "I actually don't know, and I don't even think vampires themself know. They are practically like waking corpses" hun klukkede kort, men skar en grimasse og trak på skulderne

//Sorry jeg først svarer nu Smile

Nu eksisterer Maya ikke længere, så det kunne sagtens være Faith (Som jeg gætter er denne perverse vampyr)
Ellers har jeg @Arodeth som er en elverdronning, her kunne han se deres bibliotek og da Arodeth samtidig er højere end 1,80, så han behøver heller ikke kigge alt for langt ned Wink

_________________
How do I love thee? Let me count the ways.
I love thee to the depth and breadth and height
My soul can reach, when feeling out of sight
For the ends of Being and ideal Grace.
I love thee to the level of every day's
Most quiet need, by sun and candlelight.
I love thee freely, as men strive for Right;
I love thee purely, as they turn from Praise.
I love with a passion put to use
In my old griefs, and with my childhood's faith.
I love thee with a love I seemed to lose
With my lost saints,—I love thee with the breath,
Smiles, tears, of all my life!—and, if God choose,
I shall but love thee better after death
avatar
Roslin

Antal indlæg : 112
Reputation : 2
Evner/magibøger : Ingen evne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: I guess you can say we have a shared interest

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum