Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Jazmin
 
Kai
 
Sean
 
Noa
 
Kira
 
Candice
 
Yalena
 
Razor
 
Emery
 
Caty
 

Statistics
Der er i alt 282 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vetis

Vores brugere har i alt skrevet 150792 indlæg in 7760 subjects

A walk in the woods

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

A walk in the woods

Indlæg by Sachin on Søn 30 jul - 17:56

Tid - Ud på eftermiddagen
Sted - Ashen Wood Forest
Vejr - Køligt og lidt blæsende
Omgivelser - Skovomgivelser.
Påklædning - Stor luftig trøje, oversized pants og nogle sjove sko

Den almægtige [You must be registered and logged in to see this link.]

Sachin havde endelig flyttet helt ind i sit nye hus. Det var mærkeligt at bo under et tag, at have fire vægge omkring sig, når han var så van til at bo i et lille telt. Men det var nu meget rart, han kunne i hvert fald godt lide sin bløde seng, den var bedre end at ligge på den kolde jord. Han var ved at finde sig til rette i de nye omgivelser af hans hus, samtidig prøvede han også nyt tøj af hver dag. Han plejede at gå rundt i kun shorts og intet andet, men nu gik han rundt i en stor trøje, nogle bukser og han have faktisk sko på. Det var nu også fordi at han ikke havde planer om at han skulle forvandle sig til sin form denne eftermiddag. Han havde valgt bare at forholde sig til sin menneskeform.
Samtidig var han også igang med en uddannelse, han havde aldrig gået i skole da han var barn, fordi hans mor og far ikke lige så det som første priotet, men han ville gerne lære at læse, at skrive og en masse andre ting. Men det var lidt svært og stressende oven i at han lige var blevet raceleder. Der var nogle ting han skulle se til, når nu han var blevet til det. Han havde sine ideer omkring hvordan de skulle føres sammen, hvordan det hele skulle gå. Han ville gøre alle klanerne til en stor klan, og det krævede ret meget arbejde, især med klanlederne, det var ikke alle der var villig til at give sin lederplads op, hvilket var derfor han havde kommet på ideen om at lave et råd, så de ikke mistede den, men faktisk havde noget at sige, når det kom til vigtige beslutninger.
Men han havde brug for en stille dag, en dag hvor han bare var sig selv, som i gamle dage. Hvor han kunne gøre som han ville. Det nye job og den nye uddannelse havde gjort hans mareridt værre, siden han var stresset oven i sin sygdom. Han havde også fået et angstanfald, da han var blevet overfaldet af en simpelt lille dyr, da han havde været ude og opsøge klanledere.
Han havde bare brug for at være sig selv, han havde brug for en slags stilhed, bare at kunne lytte til naturen og nyde de dufte der var i luften.
Han fangede dog en anden duft, end blot duften af naturen. Det var en shapeshifter. Ingen tvivl om det.
Han gik hen af hvor duften kom fra. Det kunne være han kunne svinge forbi og hilse på hvem end det nu var. Selvom det måske var lidt af en risko at løbe. Han vidste jo ikke hvem han havde med at gøre. Samtidig blev han også lidt nervøs og han kunne mærke angsten slå til. Hvad nu hvis denne shapeshifter, kunne finde på at overfalde ham, når han kom ind på deres territorium.
Han stod og tykkede lidt på sine negle, en dårlig vane han havde, når han blev nervøs. Han tog en dyb indånding og gik længere hen af hvor duften kom fra, hvor han kom til en hytte. Det var en meget hyggelig hytte. Han vidste ikke om han skulle bevæge sig nærmere, måske var det bedst bare at tage afsted igen. Men samtidig lå det også til hans natur, at være nysgerrig. Han stod og overvejede det, mens han stod i en busk og gemte sig, så hvem end der var derinde, ikke ville kunne se ham.
avatar
Sachin
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 25
Reputation : 1
Bosted : Han bor i et træhus i Ashen Wood Forest
Evner/magibøger : Camouflage og Skinwalker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A walk in the woods

Indlæg by Tatia on Man 31 jul - 9:58

Påklædning + Hår


Wade var ude at jage, sammen med Gona. Normalt var Gona der altid, men Tatia havde virkelig overtalt Wade til at ulveungen havde godt af at løbe med en anden ulv. Det forklarede hvorfor Tatia var alene hjemme denne eftermiddag. Det var alligevel underligt, der var så mange ting hun ikke kunne gøre noget ved som hun ønskede at gøre noget ved. Alle de fangede shapeshifters i den østlige side af skoven, alt det hun havde set. Alt det hun vidste. Hvad der var sket med sine søskende, hun havde ikke kunne gribe ind tids nok. Tatia prøvede ikke at tænke over ting hun ikke kunne kontrollere, men i dag var en af de dage hun lod sig tænke over tingene. Bare lidt, imorgen ville hun ikke. Tatia sad foran flammerne ved pejsen da hun mærkede en fært udenfor. Sanserne havde altid været meget stærke for Tatia, man skulle nogle gange tro hun var mere ulv end menneske. Hvilket i sidste ende nok heller ikke krævede meget overbevisning. De grønne øjne blev røde ganske kort da hun opfangede en shapeshifter. Der var dog noget over færten, ulven i hende kendte den - men ikke nok til at den blev set som okay. Tatia rejste sig op og greb sit sværd på bordet og gik ud af døren. Hun holdt sværdet langs sin krop, men ikke fordi man skulle tvivle på at hun ville bruge det overhovedet. Lige nu så hun faktisk ret uskyldig ud, hvis man så bort fra det krigeriske udtryk i øjnene og kropssproget. Tatia gik lidt frem og de røde øjne glødede snart igen, det tætteste hun kunne komme på sin ulv under sin graviditet var sanserne.
"I can smell you, better show yourself," sagde hun advarende imens blikket vendte sig mod hvor sanserne kom fra. Det var ikke fordi, at der var nogen hadsk fært i luften eller truende. Tatia vidste hvad det stank af når folk var ude på at gøre en anden fortræd. Dog var denne shapeshifter kommet ind på hendes område, og Tatia var af gode grunde ikke ligefrem glad for den slags. "Talk," tilføjede hun og kneb lidt øjnene som hun syntes at danne sig et billed af en skikkelse.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
avatar
Tatia

Antal indlæg : 632
Reputation : 27
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum