Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Søn 30 jul - 18:55Sted: Sunfury City - Sunfury Slot
Vejr: Solskin med små briser hist og pist
Omgivelser: Fugle, det forskellige natur der befinder sig, slottet og en masse vagter
Tid: Middag-ish
Påklædning: Disse bukser og bluse - disse sko - dette hår + øreringe
Tag: @Kai <3


Måske var det skæbnen for Nilaya at blive angrebet netop denne dag. Selvom hun udmærket godt kunne forsvarer sig, var det ikke altid hun vidste hvordan hun skulle bruge sine evner eller sin krop. Meget fik hun ikke tænkt over det, før en hånd allerede sad fast om hendes hår. Det var ikke hendes egen eller nogle hun holde af, langt fra. '' Let me go! '' Hendes stemme skreg nærmest ordene ud. Hun havde ikke lyst til at kæmpe eller noget i den retning. Måske var det i virkeligheden for meget at bede gerningsmændende om at lade hende være. '' Shut up or i will kill much faster than this. '' En stemme fra en mand fangede hurtigt hendes høre, men tankerne blev hurtigt afbrudt da en kvinde stemme ramte hendes allerede ret skadet øre. '' Let us have some fun. '' Ordene blev efterfulgt af en høj latter fra hende og derefter mødt hans mørke latter. Måske havde de det sjovt, men det var bestemt ikke sjovt for hende.
Hvordan i alverden kunne to mennesker finde det så morsomt at mishandle et andet. Lugten ved dem var ligeså velkendt som et menneske var for hende. De var hverken vampyr eller engel som hun havde mødt. De kunne kun være mennesker. Nilaya var svækket allerede da hun netop for kort tid siden havde indtaget og slugt hendes offer for denne gang. Det var stadig alt for unormalt for hende at indtage en anden person i kroppen - At æde dem.
'' Please... Just le.. '' Hun fik ikke sagt mange ord, før en knytnæve sad plantet i ansigtet på hende. De var ikke just glade for at hun sagde noget i det hele taget. '' Shut up, i told you. '' Mandens stemme var ikke blød som den var før, den var direkte modbydelig denne gang. Den varme følse begyndte langsomt at sive ned fra øjet af Nilaya. Hurtigt fik det ramt hendes læber, efterfulgt af smagen af blod. Typisk. Hvorfor skulle de også dy' sig så meget at de skulle passe lidt på hvor skadet hun blev? Der gik ikke mange sekunder før en kniv blev plantet i nyren på hende. Var det virkeligt deres plan at dræbe hende? Hun fik ikke tænkt sig meget om, før hendes klør sad plantet dybt i halsen på ham. '' I just said, LET ME GO '' Kvinden fik ikke sagt noget eller gjort noget, før hun allerede var løbet i en anden retning. Klørerne blev hurtigt trukket ind, efterfulgt at en hurtig rejsning for hende.

Et skrig blev hurtigt sat i agt, inden hun satte sig ned på knæende, med hænderne i siden, i smerte. Vagterne der stod foran slottet fik hurtigt bevæget sig ud imod hende. '' Let her come in! Let the King se her! '' Mere fik Nilaya slet ikke hørt, hendes øjne var lukket i allerede. '' Help... ''


Sidst rettet af Jazmin Søn 13 aug - 12:02, rettet 1 gang

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Søn 30 jul - 22:54

Påklædning
- Tøj + Sko Han er iført en sort trøje og et par sorte bukser. Han har sorte sko på
- Andet Han har en guldekæde om sin hals, i kæden kan man finde en ring, en ring han fik af Alycia Link. De befinder sig i haven i starten Link

Han klukkede som han betragtede Elena løbe rundt, så stor hun var blevet. Sammen med hende var Gemma og Drew, synet af de tre der rendte rundt sammen og legede, fik altid et smil frem på hans læber. Nok var han ikke hendes rigtige far, og han ville aldrig tvinge hende til at vælge mellem ham selv og Noah, men det holde ham ikke tilbage fra at elske hende, som havde hun været hans eget barn. Han havde trods alt kendt hende i mange år efterhånden, og sammen med Drew var hun hele hans verden, med andre ord var der ikke noget, som han ikke ville gøre for at holde dem sikre. Han var også heldig, at Gemma var der til at hjælpe ham, for uagtet hvor meget han elskede sine børn, så var det ikke nemt at agere far, konge og beskytter på samme tid, så hun var en dejlig hjælp.
"I'm going to find us something to drink" råbte han, blot for at sikre de ikke blev bange, eller troede han havde forladt dem. Han nåede dog ikke langt ind, før nogle vagter kom hen til ham. Normalt kom de kun til ham, hvis der var problemer, et angreb eller nogen ville have kontakt med ham. Dog så de alt for bekymret ud, til at det kunne være et møde han havde glemt. Han rynkede brynet og gik dem stille i møde "What's going on?" spurgte han nysgerrigt, og ud fra deres blikke, måtte der være et eller andet galt "A young woman, we found a young woman and she appears to be hurt" fik den ene af de to vagter sagt til ham "Please tell the others that I will be gone for a while" beordrede han, og dernæst bad han den ene af vagterne om, at følge ham til denne kvinde.
Da de kom til hende, havde en vagt allerede båret hende lidt af vejen, dog tog han fat om hende og bar hende hen imod slottets læge. En af goderne ved at være konge, var også at han havde sin egne private læge, en som var klar hele tiden. Han løb med hende derned, for ikke nok med at hendes sår så slemme ud, men hun var ikke længere ved bevidstheden. Da de endelig kom frem, lagde han hende på den bløde seng "She appears to have a lot of wounds, can you do something?" spurgte han, som den ældre herre trådte frem. Lægen kunne være god, men han havde også en vis personlighed, som kun ganske få kunne håndtere. Dog virkede det ikke til, at lægen havde nogle smarte kommentarer, så i stedet for at sige noget, valgte han blot at gå i gang med at ordne hende.
Imens lægen arbejdede, havde han sat sig på en stol ved sengen, mens han ventede på det hele ville ske. Hvorfor han blev siddende hos hende, var vel nok fordi han havde taget hende ind til slottet, og nu gerne ville sikre hun var okay. Da lægen endelig var færdig, vendte han et lettere bekymret udtrykke op imod lægen "I have done all I could, so she will live to yet another day, I do however not know when she will wake up" brummede han, og derpå forlod han rummet, som for at give de to lidt fred. Et mindre smil formede sig på hans læber, og han satte sig godt til rette i stolen, mens han ventede på hun ville vågne op

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Man 31 jul - 11:03

Var det virkeligt så svært for hende at vågne op? Drømmen blev pludseligt meget virkelig. Var det Felix der stod foran hende endnu engang? Jep, den velkendte stemme ramte hendes øre. '' My love. Come here, and let us eat a nice dinner. Maybe you would like to go with me on a hunt after? Var det virkeligt Felix der pludselig var blevet sød? Det kunne ikke være virkelighed dette. Hurtigt fik hun et lille greb om sin arm for at nive sig selv. Det sagde intet om uvirkelighed. Hun kunne mærke det, men hun vågnede ikke. Hvordan i alverden kunne det lade sig gøre? Hun smilte blidt til Felix og nikkede som et ja.
Bordet var fint dækket op. Pænere end normalt, meget pænere. Måske havde han forandret sig? En af de sidste ting Nilaya tydeligt kunne huske, var Felix's 'drab'. Hun havde mødt ham før, men ikke som det menneske hun engang kendte - Men en endnu mere ondskabsfuld vampyr. Måske var alt han søgte i virkeligheden bare magt og styrke.
Maden var meget god og de havde netop afsluttet den. Hurtigt fik hun taget sin kappe på, så hun ikke ville fryse, hvis det blev stormvejr eller regnvejr - måske bare generelt et dårligt vejr. Jagtrifflen havde Felix allerede taget op i hånden. Måske stolede han bare ikke på hende nok til den lille ting. '' Look at me, when i shoot. '' '' Okay. '' Nilayas stemme var stille. Mere stille end den havde været før. Et skud drog igennem hende, da hun pludseligt vågnede op.
Kai's ansigt var det første hun bemærkede. Hverken smerten eller rummet hun sad i, var noget hun lod besynderligt mærke til. Var det hendes redningsmand? '' W.. Where am i? '' Hun fik ikke sagt meget mere, før hun havde en hånd i hovedet. '' What happend? '' Ville han overhovedet vide det eller hvordan lå det til. Det sidste hun selv huskede, var at hun havde lagt mærke til et slot og derfra gik hukommelsen. Havde hun fået sig til ind på det eller var det dem der havde fundet hende? Man kunne tydeligt se hun stadig havde smerter.

(( Beklager det dårlige svar :/ ))


_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Man 31 jul - 14:29

Han blev stille fanget i sine egne tanker, mens han ventede på hun ville vågne op igen, han vidste det kunne tage tid, så i stedet for at falde hen, ville han hellere lade sine tanker køre gennem hvad han skulle lave. Han vidste han skulle finde Andrea, og ikke mindst finde ud af hvad helvede der var sket med hende, han skulle også sørge for at holde sin familie sikker, og på samme tid holde styr på sit land. Han blev dog kastet ud af de tanker, da den unge kvinde foran ham vågnede. Straks var han ude af sin stol, og henne ved hende. Et blidt smil formede sig på hans læber, som han betragtede hende. At hun var forvirret var forståeligt, hun havde trods alt mistet bevidstheden et sted, og nu vågnede hun op et helt andet sted "you're okay, there is no danger anymore" han havde et kort øjeblik, lysten til at ligge sin hånd imod hendes kind, men han vidste ikke om dette ville overskride hendes grænser, og da hun i forvejen var forvirret, skulle han helst ikke gøre det hele værre.
"you are at the castle in Sunfury, my name is Malachai but please just call me Kai" selvom han agerede venligt, så var han også klar på at forsvarer sig selv, skulle denne unge kvinde have negative intentioner. På samme tid var der en masse vagter ude foran døren, alle klar til at komme ind, hvis dette skulle være tilfældet. Hendes spørgsmål til hvad der var sket, fik ham til at lave en grimasse "No one knows what happened to you, the only thing I know is that the guards found you in a critical state, and they brought you to the castle" forklarede han "but are you feeling okay?" han lagde hovedet på skrå, og lod kort sit blik glide hen over hende, blot for at se om healeren havde gjort et godt stykke arbejde, hvilket det så ud til at han havde

//Det er helt fint Smile

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Man 31 jul - 14:57

Malachai hvilket kønt navn, men han ville hellere kaldes Kai. Hvorfor dog det, når hun hans navn var så smukt og yndefuldt? Han havde allerede sagt hun ikke var i farer mere og at hun befandt sig på Sunfury Slot, men hvorfor i alverden ville en konge tage en almindelig borger ind på sit slot? Der kunne være så mange farer ved at lade en komme derind - Det var ikke ligefrem hendes intonationer. Måske var det blot tilliden til sine borger der lod ham hjælpe dem så ofte. En god konge var også den slags konge folk oftes gerne ville have til at beskytte dem. Måske var han ikke ligeså ondskabsfuld som Felix altid havde været overfor hende. Tankerne blev dog hurtigt slået væk og over på hans navn. '' I like Malachai.. But allright. '' Hun smilede roligt til ham. Hun var ikke et sekund i tvivl om, at denne fyre måtte være optaget af en smuk dronning. '' Would it be wrong, if i'm asking if i could get a glas of water? My mouth is dry.. '' Smilet forsvandt langsomt igen. Hun ønskede ikke at træede ind på Kai's teritorium og lade ham virke truet af hende. '' My name is Nilaya, but all my friends call me Nella. Aaand, you like someone i could be good friends to. '' Hendes smil lyste hurtigt op igen. Selvom Nilaya ikke ligefrem var typen der knyttet et venskab med særlig mange, betød det stadig en del for hende at skabe venskaber med folk når hun kunne. Sayra var trods alt en af de vigtigste mennesker i hendes liv, så skulle hun dø, skulle det være ved tanken om at Sayra vidste hun havde haft et godt og lykkeligt liv med kærlighed.
Måske gik det for hurtigt, men han havde trods alt brugt sin tid på at sørger for hun havde det godt. Der var ingen smerter for hende, så ingen undren. Og lige i de tanker, blev hendes spørgsmål besvaret om hvad der var sket, efter hun havde mistet sin hukommelse. Et hurtigt blik ved hendes side, fik hende hurtigt til at blive overrasket. Normalt healede hun selv en del hurtigt, men næppe så hurtigt. Men i virkeligheden kunne hun have været væk i flere timer. '' How long was i gone? '' Måske var det allerede blevet aften.
'' I'm sorry if i.. disturb you in something importen. '' Måske var han i virkeligheden lidt irriteret over hun havde afbrudt ham i noget vigtigt, men måske blot ikke ønskede at fortælle det.

Med det ene ben på jorden og det andet stadig på sengen, fik hun alligevel rejst sig lidt for hurtigt. Kroppen var ikke helt parat på det, og det kunne tydeligt se ved hende dejse om og falde ned på rumpen. '' Ups.. Sorry.. '' En kort latter forlod læberne hos hende. Hvordan kunne hun være så klodset foran en konge?

(( Endnu engang undskylder jeg for længden. :// ))

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Man 31 jul - 16:03

Han klukkede blidt, da hun kommenterede på hans navn. Det var ikke fordi han ikke kunne lide sit navn, han var blot vant til at mange kaldte ham Kai "You may call me that if that's your wish" det formede sig et skævt smil på hans læber, der var faktisk få som havde kaldt ham ved hans rigtige navn, ikke engang Andrea havde kaldt ham Malachai, med undtagelse af når hun var sur eller den dag de blev gift, der var selvfølgelig også tjenerne eller de som han havde møder med, men i sidste ende kaldte de ham nok mere Your highness frem for ved hans fornavn. Da hun med et spurgte om hun kunne få noget vand, kiggede han hurtigt rundt "yes you may have some water" han bevægede sig hen til døren "can you get me a glass of water? And how are they?" med dem mente han selvfølgelig Elena, Gemma og Drew. Nok havde han noget at se til, men han ville gerne være underrettet om hvordan de havde det "They are fin, they are still playing around in the garden your highness" sagde den ene af vagterne, mens den anden forsvandt væk for at hente noget vand.
Han nikkede og trådte igen ind i rummet "you should have your water in about a minut" sagde han, som han igen bevægede sig hen imod hende. Som hun præsenterede sig for ham, smilede han igen blidt. Han ville helst gerne se venlig ud, så hun ikke blev mere bange end hvad hun allerede kunne være. Hun havde trods alt været gennem så meget, så han ville heller ikke gøre det hele værre "A pleasure meeting you Nilaya, even though the circumstances may not have been that pleasant" han skar en mindre grimasse, nok var det altid hyggeligt at møde nye folk, men under disse omstændigheder ville det at blive angrebet, nok ikke havde været det bedste i verden. Han skulle netop til, at kommentere på hendes ord om at han lignede en, som hun kunne være venner med, men det var netop her at der blev banket på døren. Han skyndte sig derhen, hvor vagten havde fundet et glas vand "and here you go" sagde han, som han havde fået lukket døren og nu var henne ved Nilaya igen "you were out for about 30 minuts, so it wasn't really that long" Han havde ikke selv lagt mærke til, helt præcis hvor lang tid hun havde været bevidstløs, men 30 minutter passede nu meget godt.
Han hævede øjenbrynet, da hun undskyldte "It's okay, I wasn't in an important meeting, I was merely watching my children playing in the garden" når han havde mulighederne for det, så nød han at se til sine børn, de var trods alt hele hans verden. Som en forældre handlede hele ens verden, om at sikre sine børn var okay, og det ville det nok altid gøre. Derudover så var han også nød til, at sørge for at hans folk var okay og siden hun var i Sunfury, var han nød til at sikre hun var okay. Det var det samme han gjorde, da der havde været kaos i Sunfury, hvor han havde brugt flere timer, på at genopbygge huse og hjælpe de som var såret. Ham og Andrea havde taget en hel masse ind, blot for at give tryghed og varme til folket.
Han betragtede hvordan hun ville rejse sig op, dog så det ikke ud til at gå som hun havde planlagt, da hun meget hurtigt efter væltede til jorden. Som per automatik, rakte han straks ud efter hende, hvor han hjalp hende op igen "Why do you say sorry? You couldn't have known and probably couldn't have stopped it" sagde han blidt, han holde hende i sine arme, blot for at være sikker på, at hun endnu havde en smule støtte "are you okay? You didn't hurt yourself?" spurgte han nysgerrigt, og samtidig med en anelse af bekymring i sin stemme. Han lod sit blik glide ned over hende, blot for at sikre om hun endnu var okay

//igen det er helt fint Smile

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Man 31 jul - 16:27

Måtte hun virkeligt kalde ham det han ønskede, eller var det blot noget han sagde for at gøre hende tilfreds? '' Are you sure about that? '' Hun kendte selv til følelsen, hvis folk gjorde nogle ting, man var mindre uvan til. Sommetider var det en forkert følelse man fik, mens andre gange var den den rigtige følelse, det var meget forskellige fra person til person.
Hendes mund formede dog et smil, da han sagde ja til at hun sagens kunne få et glas vand, alligevel fangede hende øre dog stadig en længere del af spørgsmålet. '' How are they? Who are they? '' Måske var den en alt for personlig ting for ham, at begyndte at fortælle hans liv, men var hun ikke bare en smule interesserede i det, havde hun aldrig spurgt ham ind til det. Måske lød det i virkeligheden som om at hun angreb ham med ord, men det var ikke meningen, hun interessede sig bare lidt for det nye menneske hun havde mødt i sit liv i dag. Han havde allerede fortalt hende, at hendes ven ville komme om kort tid, men alligevel formådet han at vende stemningen til det meget mere positive. '' I am honored to meet you. It's not every day you meet a king. '' Smilet på hendes læber denne gang, var ikke et venligt længere, men mere et opslugt et. Hun var opslugt af ham som person. De fleste mennesker var bydelige hvis ikke mennsker med magt, netop fordi de havde den magt de havde.
Hun tog dog imod glasset med vand da det blev rakt imod hende. '' Thanks. '' Måske var han en af de søde konger, der kunne forandre verden. Gøre den til et bedre sted. En hurtig slurk blev ført ned igennem halsen. Smagen af vand var bedre end alt andet lige dette øjeblik. Smagen af blod sad stadig fast i munden før, så at få skyllet det væk, var kun en nydelse. '' Children? Do you have Children? How nice! How old are they? '' Måske var det endnu engang alt for hurtigt at spørger ind til alt den slags ting, men når hun mødte en person ønskede hun at lære dem at kende og denne gang var det en konge med et hjerte på det rette sted. Hvordan kunne hun dog lade den slags passere forbi?

Hun fik hurtigt rejst sig op igen, med hjælpen fra Kai. '' Thanks. And no, i didn't. But i'm not sure if im okay or not. I feelt like i was okay before, but my legs didn't mean that. '' Han måtte hundrede procent synes hun var irriterende at have. Det var ikke hans pligt at blive ved hende, men han valgte alligevel at gøre det. '' I said sorry because you are my king. You are my proctector and a reason to be happy. '' Et smil forlod hendes læber.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Man 31 jul - 17:15

"I'm use to being called a lot of things, so you calling me Malachai is fine" da han var yngre blev han enten kaldt Kai, Malachai eller noget ondt, hans søster ville kalde ham mange ting, i første omgang fordi hun ikke kunne udtalte hans navn, og senere han af andre grunde. Hun kom godt nok med en masse spørgsmål, ikke at han ikke var vant til det, som konge kom folk ofte med en masse spørgsmål til ham "They are my children and a personal guest, and they are fine" der kom et smil på hans læber, som han talte om sine børn, måske fortalte han ikke meget, men det. Det var tydeligt på smilet på hans læber, at han havde en stor mængde kærlighed for dem, han kunne huske den glæde, der havde formet sig i ham, da Drew begyndte at gå og da han sagde sit første ord, han havde ikke mange gode øjeblikke i sit liv, men de to var blandt nogle af de bedste, det samme med det øjeblik Elena kaldte ham far, og da han blev far for første gang.
En mindre grinforlod hans læber "I am also just a man, there is nothing better about than there is about others, I was just lucky I married a woman who had a title" pointerede han, på samme tid blinkede han med det ene øje. Siden han kom fra den baggrund som han gjorde, hvor hans forældre forsøgte at lave ham til et monster, anså han ikke sig selv som værende bedre end andre "But I'm glad at least some good came out of it for you, even if it's just this small thing" et blidt smil formede sig på hans læber. Han havde aldrig forstået, hvorfor folk direkte fandt det hæderlig, det at møde en royal, men det var vel forskelligt fra person til just.
"Yes I do have children, I have two-ish, well one of them aren't really mine, but I love her as if she was. She is my ex-wife's daughter from another relationship" igen kom det glade smil frem på hans læber, at have de to i sit liv var det bedste, som nogensinde var sket for ham "Elena is the oldest and she is around 7, and Drew is 3 years old" at snakke om de to, var nok det han elskede allermest "I'm sorry if I talk too much about them" han kløede sig i nakken og klukkede svagt.
Hendes forklaring, fik et skævt smil frem på hans læber "Sometimes you stand up to fast, and the blood flows too quick around and it can cause dizziness, but I'm glad that you're okay" det blide i hans øjne kom frem, og da han var sikker på hun igen kunne stå, trådte hen lidt væk og dog var han klar på, at træde frem, skulle hun have brug for hjælp "Your reason to be happy?" han hævede nysgerrigt øjenbrynet. Han havde forstået beskytter, netop fordi han som konge stod for at beskytte byen, men direkte hendes grund til at blive glad "is there anything else I can do for you? Would you like something to eat or drink?" spurgte han, nu kunne de vel ligeså godt, for ordnet det hele "Maybe some new clothes, which isn't bloody?"

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Man 31 jul - 18:25

'' My reason to be happy is because you make me safe. You are a protector witch mean i never has to worry about dying, exepct for today.. '' Et lille grin, der nærmede sig over i en grønten forlod hendes læber endnu engang. Malachai gav hende ikke kun et smil på læberne, men trygheden ved at føle sig sikker. En ting hun aldrig havde følt i sit liv.
Hendes tanker faldte dog hurtigt tilbage til hans børn. Selvom han måske ikke var faren til dem ene af dem, var han sikkert den der havde taget sig bedst af pigebarnet. '' I'm sure she loves you as much as you love her. I never loved my father, but he never was like a real father. '' Tankerne om Felix fik hende til at fælde en tåre. Måske var det ikke den bedste ting at tænke på i et så godt selvskab som dette. Hun fik hun tørret den væk. '' Tell me more about your kids! I love to here about it. I have a person close to me. Sayra is her name. I see more like a daughter or a little sister, than a friend.
I watched over her, when she was little. Her parents was not the most nice people in the world. Kids is wonderfull. I would love to get one or two when i feel it is the time for it.
''
Selvom Malachai ikke ønskede at høre om hendes liv, fik hun alligevel fortalt en del om Sayra og hendes 'far'. Selvom hun aldrig havde kendt sine rigtige forældre, vidste hun udmærket godt at Felix langt fra var den virkelige fader til hende.

Hans spørgsmål omkring nyt tøj og hans ord omkring det med at rejse sig for hurtigt, fik hurtigt hendes tanker endnu engang væk fra Felix. Måske burde hun bare lærer at glemme ham. Han var ikke længere en del af hendes liv, og hun burde derfor ikke bekymre sig om at se ham igen, men frygten var der stadig, en frygt der ville være umulig at slippe af med igen. '' I would love to. Where can i change? '' Han var alt for for blød, alt for dejlig. Aldrig i livet ville hun vinde en konges hjerte. '' After this i would love to get some food. Maybe meet you children, if i may? '' Endnu engang gik hun for hurtigt igang. Hvornår lærte hun at give ham en chance for selv at spørger hende om den slags ting. Den eneste grund til hun var på slottet, var kun fordi han havde redet hende.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Man 31 jul - 19:16

Han forstod ikke hvad hun mente, snakkede hun i den forstand at han var hendes konge, eller lå der noget andet bag hendes ord, hentydede hun til at hans vagter fik hende i sikkerhed, eller hvad var det helt præcis hun snakkede om "What do you mean? Are you talking of me as a king or a man?" spurgte han nysgerrigt, der var en vis forvirring i hans mørke øjne. Han smilede dog, og fjernede blidt et stykke hår, som havde forvildet sig væk fra resten af håret "but I'm glad you feel sage, everyone should feel" sagde han og igen lod han sin hånd falde ned langs siden. Han rynkede brynet, og der kom en smule bekymring op i hans øjne, da hun fortalte hun aldrig havde elsket sin far og at han heller ikke var hendes rigtige far. Han bemærkede også tåren, men nåede ikke selv at fjerne den, før hun selv gjorde det. Han kendte selv det med, at have et dårligt forhold til sin far, dog valgte han ikke at sige noget.
Et mindre smil formede sig på hans læber, da hun spurgte ind til hans børn, men dog fortalte om en person hun havde tæt på. Så i stedet for at snakke, lagde han armene over kors og lyttede stille med. På trods af hun havde et dårligt forhold til denne mand, som hun førhen havde kaldt sin far, virkede det da til hun havde et godt forhold til denne Sayra "Well at least you can forget your father and focus on that one person who makes you happy. The past can however be a bitch, but surrounding yourself amongst people who cares that, always the best option" pointerede han, det var hvad han selv gjorde. Han havde sine børn, han havde Alycia og Gemma, folk han holde af og folk som holde ham tilbage fra, at lade de dårlige minder tage over.
Som hun sagde ja for nyt tøj nikkede han "then follow me" han gik imod døren, hvor han fulgte hende op til et værelse "of course you can have some food, you are a guest for now, so you will be treated as one" sagde han med et smil. Nok havde det ikke været under de bedste omstændigheder, at hun var kommet til slottet, men nu var hun her og hun skulle behandles som en gæst. Da hun spurgte om hun måtte se hans børn skar han en grimasse "Elena is not very trusting of new people, she has a tendency to act out if she feels scared" forklarede han, efter Andrea var forsvundet, var han halvt om halvt den eneste hun havde, og han gjorde derfor alt for at holde hende sikker, men på grund af tabet af hendes mor, var hun også begyndt at miste tilliden til andre.
Han stoppede op da de var kommet til et gæsteværelse, hvor der var både mandetøj og kvindetøj "there should be something that fits you in there, I will wait out here" forklarede han med et smil. Hun kunne tage den tid hun havde brug for, og han ville vente ude for døren, så når hun var klar ville han føre hende til køkkenet.

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Man 31 jul - 19:52

Måske ignorerede hun med vilje hans spørgsmål om ham som mand eller konge. Han burde vide hvad hun mente, men han havde alligevel ikke helt opfanget det.
Et kort grin forlod hendes læber, da han hurtigt fik snakket om noget andet. '' I man told me once, that you should focus on the good in life, and let the bad stay behind you.
On that way, you show people you are strong no matter what. ''
I virkeligheden havde hun aldrig fået det at vide af nogle, det var en tanke hun altid selv havde haft, den der havde gjort hun havde klaret sig igennem livet så godt.
Da han bad hende følge hende, smilede hun blot og grinte. '' I shall follow my king to the end! '' Var det virkeligt så sjovt som hun virkede til at have det, eller var det hele blot en facade sat op. Han sagde samtidigt også ja til at hun kunne få noget mad, i munden og maven. Måske havde han virkeligt det hjerte som hun forstillede sig at han havde, eller var det blot skuespil for galleriet? Næppe.
'' Elena, what a pretty name. But why sacred? There is nothing to be afraid of? I'm not gonna harm them. I hope you belive me in that word. '' Et smil satte sig på hendes læber. Måske var der et godt grundlag for hvorfor Elena i virkeligheden ikke havde lyst til at være i nærheden at folk hun ikke rigtigt kendte.
'' I will hurry up! '' Hun lukkede hurtigt døren i bag sig. Selvom hun ønskede at Malachai inderst inde skulle se hendes krop, var det ikke ligefrem det bedste indtryk på deres første møde. Tingene skulle selv udvikle sig, hvis noget overhovedet skulle ske imellem dem.

Der gik alligevel ikke lang tid, føren døren gik op endnu engang. Selvom hun havde kæmpet med at få kjolen på. Den var yderst smuk. Det måtte være noget af hans ekskones tøj. '' I hope if it's okay this. '' Ellers skulle de være en af tjeneste folkende der pludseligt havde haft råd til en kjole som dette. Måske ville Malachai dræbe hende for at påklæde sig noget hans ekskone egentlig ejede. Men hvorfor var det en ekskone? Hun måtte spørger om netop dette spørgsmål til maden.

(( Det nye Tøj ))

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Man 31 jul - 21:04

"Her mother is missing, and since then she has not been extremely happy about seeing strangers, she get's scared and since she is also a very honest child, has a tendency to say not so kind things" han forstod ikke hvorfor hun blev ved med, at snakke om det. Han havde allerede sagt, at hun ikke var glad for at se fremmede, så hvorfor blive ved? "I'm sorry, but the protection of my children comes before a lot of things" det var ikke ment som en hård kommentar, men mere en måde at lukke emnet på. Han ville nemlig helst ikke gøre Elena bange, det var nok med at hun var trist over, at Andrea var forsvundet, men han ville helst ikke gøre det hele værre end hvad det i forvejen var.
Han lagde armene over kors, som han ventede på at hun blev færdig. Da hun endelig kom ud, sendte han hende et smil "you look lovely" tøjet som befandt sig i rummet, var tøj der var doneret og noget som var givet til andre, hvis de havde problemer. Da der var kaos i Sunfury og folk blev tilbudt sovepladser på slottet, var det den slags tøj de brugte, netop fordi de ikke havde meget til overs. Det forklarede også hvorfor, der var forskellig størrelser tøj i de forskellige skabe.
"Now for the food" han fulgte hende hen imod spiseområdet, der var placeret et stykke fra hvor de i øjeblikket var. Det tog med andre ord ikke særlig lang tid, at tage derhen. Da de kom frem, trak han en stol ud for hende og som hun satte sig, skubbede han hende ind til bordet "Is there-" mere nåede han ikke at sige, før lyden af små fodtrin nåede ham. Han rynkede brynet og så imod indgangen, hvor han så Elena komme løbende, samtidig var der en vagt bag hende og ved siden af vagten gik Gemma "Daddy" det var først da hun kom tæt nok på, at han så tårer der løb ned af kindere. Han gik på knæ og løftede hende straks op i sine arme, hvor han trykkede hun blidt imod sit bryst "Baby girl are you okay?" spurgte han bekymret, det var tydeligt at se på ham, som han holde hende i sine arme, at han elskede hende som var hun hans egen "The princess appear to have fallen you highness" forklarede vagten "ohh no we can't have that now, how about I kiss it for you, and then with my magic I make the pain go away?" spurgte han, og samtidig med hun tørrede sine tårer væk, løftede han  op i hendes ene ben, hvor han blidt kyssede hendes sår og derpå pustede det "see now it will all go away" blidt kyssede han hendes pande, og nærværet syntes at gøre det hele bedre.
I baggrunden smilede Gemma over synet, hvilket han opdagede som han kiggede hen imod hende, fra sin ene øjenkrog. Elena stolede på hende, og derfor stolede han på hende. Elena nåede at opdage den fremmede kvinde, og trykkede sig derimod ind til hans bryst, det var tydeligt hun ikke var glad for, at der var en anden der tog hans opmærksomhed fra hende "Why is she here? Why are you spending time with her?" spurgte hun, og siden hun var et barn og endda omkring de 7 år, kunne det lyde lidt hårdt "She was attacked, and daddy is taking care of her, but she will probably go soon, so you don't have to worry, daddy is going to join you very soon" som et barn var hun egoistisk, hun ville have alt opmærksomheden imod sig selv "But baby girl, are you all better?" spurgte han blidt, og et lille nik kom fra hende "then you should not let your brother be all alone, he might miss you" sagde han, han gav hende dog et sidste klem, før han satte hende ned på gulvet og der betragtede hvordan hun løb hen til Gemma og vagten. Han vendte sig igen imod Nilaya "Sorry about that, she can be harsh sometimes, and she doesn't like when I'm not with her all of the times" han klukkede kort for sig selv, han havde dog intet imod det, det betød blot hun havde knyttet sig til ham "but do you have any wishes for the food?" spurgte han nysgerrigt.

//Alt hvad der er skrevet om Elena, er godkendt af Andrea

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Tirs 1 aug - 14:30

'' Are you allright Elena? You know, the kiss from a father can heal everything! Even the heart! '' Et smil havde plantet sig på Nilayas læber i rimlig lang tid. Selvom Elena langt fra var hendes ven, veninde eller familie, ønskede hun stadig at hun skulle have det godt.
'' You have a pretty cool dad, you know. He is a keeper! ''
Måske ville hun ikke godkende Nilaya med det samme, men med tiden, hvis Malachai og Nilaya besluttede sig for at føre et venskab ud i livet, skulle hun nok få et godt venskab med Elena.
'' It's allright. I don't take it personal. I would have it on the same way. '' Det var langt fra for at provokerer, at hun spurgte så meget ind til tingene. I bund og grund var hun egentlig bare interesserede i andre menneskers liv. '' I'm sorry if I'm too much. It has not been my intention in some ways, I'm just a little nervous about new people. '' Ganske rigtigt havde hun været nervøs hele tiden. Malachai var en ny person og et nyt menneske, eller var han rent faktisk menneske? '' If i may ask, what kind of creature is you? '' Måske var det en personlig ting om ham, at udlevere sit væsen. Sit liv.
Nilaya kendte udmærket godt selv til det. Hun kendte ikke selv til sin race, men hun vidste udmærket godt hun langt fra var samme race som alle andre.
Hans spørgsmål om mad, fik hende hurtigt til at lyse op igen. '' Hmm.. I love chicken, but what about some cow today? What do you say? '' Hvad spiste han egentlig som det væsen han nu befandt sig som. Viden om væsner var intet hun besad yderligt meget af. Selvom man kunne læse det i de fleste bøger, var hun langt mere interessede i at vide det i virkeligheden - Der lærte man langt flere ting.

(( Jeg regner ikke med du skriver ting du ikke må. I trust you. ^^ ))

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Tirs 1 aug - 17:34

Som han havde forventet, så det ikke ud til, at Elena brød sig synderligt om Nilaya, men så igen disse dage brød hun sig ikke om særlig mange. Det havde også taget tid, før hun var begyndt at udvise den kærlighed imod ham, som hun gjorde den dag idag. Om ikke andet var han uendelig lykkelig for, at hun havde godkendt ham og nu om dage rent faktisk lod ham gøre hende glad, hun tillod ham at trøste hende om natten, eller putte hende i sengen. Han hævede øjenbrynet, som hun med et undskyldte "It's okay, I was thinking that you would eat and then be ready to go" hun var en fin gæst, og god at snakke med, men hun var en gæst og gæster kunne ikke blive evigt, derudover så hun også ud til at have det bedre, så hele formålet med at hun var på slottet, var mere eller mindre slut.
Da hun spurgte hvad han var, trak det i hans ene mundvige, normalt snakkede han ikke om hvad han var "I am a specific species of werewolf called Nightcan" han var født som det han var, hvilket også betød hans kære forældre, havde haft så mange forventninger til ham. Han havde selv bemærket, hvordan hendes fært var anderledes. For selvom hun virkede nemlig menneskelig, var hendes fært fortalte en helt anden historie. Han valgte dog ikke selv, at spørge ind til hvad hun var.
S0m hun fortalte hvad hun ville have, nikkede han blot og derpå gik hen hen til en dør "Some cow and chicken" der lød et ja fra folkene derinde, og derpå gik han igen bordet, dog vandrede han om på den anden side, hvor han satte sig foran hende.

//jeg ville blot være helt sikker ^-^
Sorry for det korte svar Smile

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Tirs 1 aug - 23:39

'' I will hurry up, maybe i could just take it with me on the way? '' I virkeligheden ville hun gerne nyde Malachai's selvskab, men hun ville heller ikke presse på, når hun tydeligt kunne mærke Elena langt fra var tilfreds med hendes tilstedeværelse. Måske var det i virkeligheden egentlig ham selv der ikke ønskede at have hende rende i hjemmet længere. Det var trods alt et slot, og han havde massere af pligter at se til som konge. Emneskiftet fik dog alligevel hurtigt hendes tanker over på noget andet.
Hvad i alverden var en Nightcan? '' What is that, if i may ask? '' Skulle hun til at begynde at læse i bøger, før hun ville vide en masse om disse væsner, eller kunne hun håbe på han ville fortælle en smule, imens de ventede på maden.

(( Beklager selv de ultra korte svar. ))

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Ons 2 aug - 15:41

Han rynkede brynet "No please take your time, you will only feel bad if you eat the food too fast" et blidt smil formede sig på hans læber, nok skulle hun ikke være der evigt, men det betød heller ikke, at han ville bede hende om at skynde sig "And the chef would kill me, if I let you leave without having something to eat" han blinkede drillende med det ene øje. Han havde lært, at man skulle behandle gæster ordentligt, og det var selv på trods af, at hans forældre ikke just var dem der lærte ham det. Plus hun var endnu interessant at snakke med, så det var heller ikke fordi, at han ville kaste hende for porten.
Da hun spurgte ind til, hvad en Nightcan helt præcis var, smilede han til hende "A werewolf is a creature bound by the moon, which means every full moon the person will transform into a huge wolf like creature. It's extremely painful and people often don't remember what they do, which means they can potentially kill their loved once and not remmember it" han havde altid hadet forvandlingerne, én ting var at han selv kunne trigger en forvandling, som i sig selv ikke var behagelig, men fuldmånerne var helt klart de værste "I'm a kind of evolved werewolf, which means I'm stronger and bigger than most" han kendte ikke ufattelig meget, til sin egen art men lidt vidste han dog. Hans forældre havde været meget imod, at han fandt sammen med andre, som ikke var det samme som ham. Så da han forelskede sig i en varulv, havde de været meget imod hende.
Der gik ikke lang tid, før maden kom ind. Der var lagt smukt på tallerkenen, som var det snarer kunst end mad. Kokken var en halv buttet mand, of man kunne vel kalde ham charmerende. Han satte to tallerkner på bordet, en foran Nilaya og en foran Kai, der sendte kokken et taknemmeligt smil "Well let's eat, shall we?" spurgte han med et smil på læberne. Kokken var en af de bedste, og hans mad ville være som, at spise en del af himlen, med andre ord ville det sikkert være noget af det bedste mad, som hun ville smage.

//Det er skam helt fint Smile

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Ons 2 aug - 22:43

Nilaya lyttede blot til de ord han fortalte, også da han bad hende blive og spise med. Forhåbentligt ville han ikke komme til at fortryde sine egen ord, men man vidste aldrig. '' Allright, i will stay. '' Et kort grin forlod endnu engang hendes læber. Hun nød hans selskab uden tvivl.
'' By the moon. That sound, like nothing i would like to be.. '' Et kort og blødt smil satte sig på hendes læber. Venligheden sad trods alt i hende. '' Well. I know that i haven't seen other creature like me.. And i don't really know what i am. But i can get claws and teeth, that normaly scares people away, and then i eat souls.. and later the body... '' Et kort grin forlod hendes læber igen, i ren nervøsitet. '' I know, it's groos! '' Hun fik hurtigt andre tanker, da maden blev sat foran dem.
Det så langt fra ulækkert ud, eller lignede det kromad hun normalt fik at spise. Derimod lignede det et stykke af himlen. Intet hun skulle gå glip af. '' Let's eat! '' Kunne hun sige ordene hurtigt nok? Nej, allerede få sekunder efter hun havde sagt de følgende ord, havde hun første mundfuld i munden. Hvordan i alverden kunne mad dog smage så godt? Et blik, af glæde og en mundlig orgasme sad limet fast på ansigtet af hende. Var man i tvivl om hun kunne lide maden, måtte man ikke være særlig god til at beskue ansigtsudtryk. '' How the.. '' Smaskelyde forlod hendes mund, som hun proppede mere ind i kæften på sig selv. '' This taste good! '' Man kunne tydeligt se hun ikke havde lært mannere. '' Sorry. '' Hun sank hurtigt maden i sig. '' This food, taste so delious! I'm in love! '' Selvom det langt fra var sin normale føde, nød hun alligevel at indtage normalt mad ind i mellem.

Der gik alligevel et stykke tid, før hun uheldigvis var færdig med sin mad. Hun kunne sagens have spist langt mere end dette, men det virkede ikke til at Malachai ville have hende her så meget længere. Hans gæstfrihed var vidunderlig, men ingen kunne blive for evigt. '' It was an honer to meet you. '' Hun gav hurtigt Malachai et kind kys, inden hun forlod slottet, ud igennem døren. Selvom haven var lang, regnede hun langt fra med at Malachai ville følge hende hele vejen ned til porten, men istedet bede et par vagter tage med hende - Hvilket hun intet havde imod.
'' I hope i see you agian, Malachai! '' Dette var den sidste sætning, inden hun var ude af syne endnu engang.

(( OUT! Vi kan tage et nyt emne, hvis det ønskes? ))

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Ons 2 aug - 23:10

"yeah it's not really the best thing" man skulle ikke forstå det forkert, han var stolt af hvad han var, men han hade virkelig fuldmånerne, og den intense smerte der kom ved det. Selve forvandlingen kunne tage timer, og alle knogler i kroppen på han brækkede, og blev sat på plads, alle hans organer lukkede ned og man skulle tro han ville besvime, så han ikke skulle gå igennem det hele, hvilket dog ikke var tilfældet. Ud af det hele, så var fuldmånerne det værste. Han hævede øjenbrynet, da hun med et begyndte at forklarer hvordan hun ikke vidste hvad hun var, men at hun kunne gøre ting, som var anderledes "I did notice your scent is different from others, I just didn't want to ask about it. I don't think it's gross, I mean you can't change who you are or what you are" han trak på skulderne "Someone once told me that, everything in your life is planned out, and you can't control the outcome of it, but you can control how you chose to see it"
Han klukkede da han så hendes ansigtudtryk, han havde haft det samme, efter han havde smagt maden for første gang "He is quiet talented, and you don't have to apologize, I reacted the same way when I tasted his food" han grinede for sig selv, hele hans liv havde han været vant til det, som de fangede i flokken og da han med et blev konge, var det om alting ændrede sig. Alt havde selvfølgelig ændret sig, med et havde han mere ansvar og der kom også langt flere goder, hvilket også forklarede hvorfor, at han gav så meget ud til folk. Som hun var begyndt at spise, spiste han også selv, og han nåede at blive færdig, omkring samme tid som hende.
Da de begge var færdige, og hun skulle til at gå, fulgte han hende hen til døren. Han smilede bredt til hende, og da hun med et kyssede hans kind, blev han dog noget overrasket. Han fandt sig selv betragte hende, som hun tog af sted. Han smilede og vinkede til hende, og da hun forsvandt ud af hans syn, begav han sig op til haven, hvor han fandt Elena, Drew og Gemma. Han løb hen til Elena, som han hæv op i sine arme og svingede rundt. Han kunne ikke lade vær med at smile, som hun grinede.

//Out

Det kan vi da sagtens, har du noget i tankerne, for hvad der skal ske?

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Ons 2 aug - 23:32

// Det ved jeg ikke, hvad har du i tankerne? Very Happy //

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Ons 2 aug - 23:36

//Well jeg havde et par ideer:

Det er få timer før fuldmånen, og Kai er taget til Ashen Wood Forest, for at kunne forvandle sig i fred. Dog er Nilaya også taget derud, måske har har hun glemt det er ved fuldmånen. Ikke desto mindre vandre hun rundt i skoven, hvor hun bliver overfaldet og han redder hende, hvorpå det kunne være et form for kapløb med tiden, specielt fordi hans forvandling snart triggers

En anden en kunne være at, det igen er få timer før fuldmånen er ved sit fulde stadie. Han har måske et hemmeligt sted, et stykke væk fra selve slottet, hvor han kan bures inde og gå gennem forvandlingen. Hun ser ham smutte af sted, og bliver nysgerrig, så hun følger med og ser ham låse sig selv inde (få nogle ting at låse ham ind i selve rummet), efter vagterne er gået, sniger hun sig ind og de snakker lidt, før han går gennem forvandlingen. Han er altid meget bange op til en fuldmåne, netop fordi det er sådan en intens smerte, og hun kunne forsøge at berolige ham, og hun får at se på første hånd, hvilken smerte varulve går gennem hver fuldmåne?

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Tors 3 aug - 11:33

// Det kunne også være begge dele i en kombi? Måske siger han, efter at han har redet hende, at han er nød til at gå, at han skal noget vigtigt, hvor til hun bliver nysgerrig og følger ham.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Tors 3 aug - 12:14

//Det kan vi sagtens sige Smile

Hvem skal lave emnet?

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Tors 3 aug - 12:27

Dig denne gang? //

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Kai on Tors 3 aug - 12:28

//Det kan jeg sagtes
jeg vil tagge dig i det Smile

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Elizabeth on Tors 3 aug - 12:56

// Awesome!

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A cry for help ~ Kai ✣ (Afsluttet)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum