Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Go down

Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Tirs 1 aug - 20:59

Tid: sen eftermiddag
Sted: Seans Hjem
Vejr: overskuddet men tørt
Beklædning: et par sorte bukser, en hvid skjorte og en af de elskede Sweater.

Der var efterhånden fået noget tid siden Sean var kommet hjem, og Lori selv for den sags skyld. Det havde været en lidt underlig tid. Særligt på grund af de ting Sean og Lori havde talt om sidst! Det havde selvfølgelig været rart at få nogle ting på plads, og at de havde rykket sig. Dog vidste ingen af dem helt mod hvad!?
Men deres samtale om Reign havde fået Lori til at tænke. Var det nu så god en ide at Reign boede hos Lori? Han vilde sig selv ind at der ikke var noget i det. At det bare var to venner der hjalp hinanden. Og det var også den "voksne" måde han ønskede at tænke. Men efter alle Seans spørgsmål, efter hans uro omkring om der stadig var noget mellem dem. Der var han begyndt at tvivle!
Det var dog ikke det der volde Lori flest problemer. Men mere.... Hans møde med Razor!

De havde prøvet på at dræbe hinanden, Og Lori havde forvandlet sig!.. noget han ikke engang vidste at han kunne!. Noget than ikke kende ret meget til... Og hvem var den bedste at rådføre sig hos? Sean havde hjulpet ham gennem så meget. Og nu havde han atter brug for ham!
Derfor var han også taget hjem til.. derfor, og så måske fordi han håbede på ikke at skulle sove alene i nat!. Han stod uden for døren, og bankede på. Trods deres nyde skridt fremad, så mente han nu stadig ikke at han bare ville brase ind i Seans hjem. Trods det måske i virkeligheden var aftalen de havde.. i hvert fald hjemme hos Lori. Sean kunne komme og gå som han ville, og han behøvede ikke at banke på! Men Lori var ret sikker på han ikke skulle gøre det hos Sean.. Sean var meget privat! Selv overfor Lori!
Så nu stod han pænt her og ventede i stedet

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Tors 3 aug - 20:44

Det var en tjener der kom til døren og åbnede den. Manden havde set Lori før, da Sean helst undgik at skiftede tjenere, og tjeneren hilste Lori og lod ham komme indenfor.
Inde i huset var der ret stille. Der var fint, som altid, men stille. Der var ikke mange tegn på aktivitet. Hvis Lori havde været i tvivl om hvorvidt Sean overhoved var hjemme, behøvede han dog ikke at bekymre sig.
"Velkommen. Kom indenfor. Jeg beklager...Men jeg ved ikke om Herren er disponibel i dag. Han har været ret dårlig på det sidste og selv vi kan ikke rigtig hjælpe. Jeg ved De er tæt med Herren, da De har været her før, så jeg vil ikke stoppe Dem i at opsøge ham" sagde tjeneren så. Tjeneren var ret dygtig i sig og Sean havde i længere tid overvejet at forfremme ham til en butler. Han kendte de to andre kvindelige tjenerinder i huset, han kendte til pligterne. Han var også snart en af de tjenere der havde været i huset længst, da Sean var meget kræsen med hvem der fik lov til at bo under hans tag. Men for nu kunne han vel karakteriseres som en...Overtjener?
Tjeneren holdt dog sit ord. Hvis Lori ville gå igen, måtte han selvfølgelig det. Og hvis ikke, ville tjeneren lukke døren efter dem og lade Lori opsøge Sean.

Sean selv havde ikke forladt sit værelse hele dagen. Eller den forrige dag. Eller dagen for det igen. Hvor længe havde han ligget her? Han var ikke sikker. Siden Razor havde opdaget han var syg, kommanderet ham i seng, i bad...Alt muligt...Siden da havde Sean bedre kunne acceptere at han faktisk var syg og det ikke var en eller anden forbandelse. Men den eneste sygdom der kunne ramme en dæmon var...Dæmonsygen...Ikke?
Så når Sean ikke var for feberhed til at tænke en ærlig tanke, overvejede han om han snart ville dø. Sygdommen var så dødelig. Der var en kur...Men han hadede læger. Ville de give den ud bare fordi man havde penge, uden at se patienten? Sean vidste det ikke. Og hvem skulle han overhoved sende efter det? Sean havde aldrig været syg for. Det hele var nyt for ham og kombineret med at han som regel var lige præcis privat nok til, at han aldrig lod en læge komme i nærheden af sin krop...
Der var ikke meget hjælp at hente. Sean havde de sidste par dage levet i en blanding mellem feber, svimmel, nysen, hosten, mavekramper og alt derimellem.
Derfor lå han nu i sin store seng, på maven, med ansigtet mod hans dør ud til den lille altan. Altandøren stod på klem og lod lidt frisk luft ind i det mørke rum. Dynen lå hen over hans ben, mens resten af kroppen lå nøgen. Et let lag sved dækkede hans glinsende krop, der hævede og sænkede sig i en lettere besværet vejrtrækning. Han havde lukket øjne og nød at køle af i den kølige luft der kom udefra. Hans hoved dunkede...
Som Razor havde sagt, ville man som syg fortryde man overhoved var i live. Sean tog sig selv i at have den medynk med sig selv. Men fuck hvor havde han det skidt! Blot at skulle vende sig om på ryggen virkede uoverskueligt...
Nej. Han ville bare blive liggende her. Han havde ikke spist i flere dage snart, men han var ikke sikker på om han overhoved var sulten. Mest af alt var hans mave og indre øm og udmattet efter alle de kramper han havde haft de sidste par dage. Han ville bare gerne ligge her...Lige her...Og glemme der var en verden rundt om ham...Bare for et øjeblik...
Tungen gled ud og vædede de tørre læber.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Fre 4 aug - 1:12

Det var nu ikke så underligt at det var Seans tjener der åbnede døren. Det skete ofte. Og hvad havde man den ellers til? Hvis ikke de kunne tage imod gæsterne, klare de opgaver som man ikke Selv behøvede bruge tid og energi på, så var der jo ingen grund til at have dem? Så det var med det samme rolige, høflige og venlige smil, at han mødte tjeneren. Han trådte indenfor da han fik muligheden. Han var næsten allerede på vej til at ville gå lige den vej som tjeneren forklarede at Sean opholde sig på dette tidspunkt, da han blev mødt af tjeneren forklaring, og et udtryk der viste noget, andet end 'han har ondt i maven' hans blik faldt lidt automatisk mod trappens top, trappen op mod Seans værelse. Sean havde det dårligt? Det var noget nyt? Og hvordan dårligt? Tjenerene kunne ikke gøre noget for ham?....
Han nikkede til tjeneren med et nu mere alvorligt blik. "Tak" sagde han blot inden han satte kurs mod trappen. Han kunne ikke forklare hvorfor.. men det her gjorde ham en smule utrolig. Hvordan var Sean dårlig? Tømmermænd var det vel ikke når det var over flere dage?...
Han skynde sig en smule op af trappen, ærlig talt fordi den pludselig føltes meget lang. Han kom til Seans værelse, og skulle til at banke på. Men han stoppede lidt. Hvad ville vente ham der inde? En Sean der trods ubehagen sad ved sit skrivebord, eller en der sov? Han sukkede lidt, tog sig sammen og bankede et par gange ganske roligt, inden han åbnede døren.
Han så først mod skrivebordet. Ingen Sean?! Derefter faldt blikket på sengen, og den blottede krop der lå i sengen helt flad. Selv en træt Sean lå ikke bare sådan!? Så meget havde han da lært om hans... Tja.. hvad Sean nu var. Han trådte ind, og lukkede døren efter sig "Sean?" Spurgte han roligt, og ikke så højt. Sov han ville Lori ikke vække ham. Han gik hen mod sengen, men noget var galt!
Han så ikke godt ud, sveden der lå som et tydeligt lag over hans krop var ikke et godt tegn!
Det gav et sug i maven, og ikke på den rare måde! Han gik hen mod ham, bed sig i læben. Sov manden ville han ikke vække ham.. men han var nu også ret sikker på, at det her ikke bare var træthed!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Fre 4 aug - 13:27

Sean hørte døren åbne. Måske en tjener? Hans tjener, den snart-kaldte-overtjener, var den eneste der kom ind i disse dage. Tog sig af skiftetøj, satte en kande med varm the eller lavede Seans bad og skiftede sengetøj, mens Sean forgæves prøvede at vaske alt det dårlige væk. Når Sean endelig kæmpede sig op af sengen, det var. At gå ville være fuld af en svimmel fornemmelse og en svag krop, der ikke helt ville lægge samme styrke i bevægelserne som den plejede.
Personen stoppede. Det var først da han hørte Loris stemme at hans hjerte hoppede en ekstra gang og han tvang kroppen til at bevæge sig. Han vendte sig selv om på ryggen og følte sig pludselig kold. Han trak dynen lidt længere op over sig.
Oh...
Hans første reaktion var en svag panik. Det havde ikke faldt ham ind at folk selv ville opsøge ham! Folk fra hans klan ville ikke gøre det. Razor ville, men han havde bedt Razor sige Sean var ude af byen disse dage. Og nu...Selvfølgelig var Lori her...At se ham i denne tilstand, i alt dette...
På en og samme tid var han både for træt til at tage sig af det og for påvirket af at Lori så ham i denne svage tilstand. Sean, der altid var stærk og stædig, lå svag i sin seng.
"Bliv..." Hans ene hånd gled frem i tegn til at Lori ikke skulle komme nærmere. Sean måtte rømme sig før hans stemme rigtig ville få styrke.
"Stop...Lori...Det er bedst du ikke kommer helt over til mig..." bad han så endelig. Hvis det virkelig var dæmonsygen...Og hvad andet kunne det være?...Måtte det ikke ramme Lori. Sean vidste ikke om Lori havde været syg før. Det var muligt både at overleve den eller få en kur for den. Men hvorfor tage chancen? Dødeligheden var så stor...
Han trak vejret dybt og kæmpede sig op, så han kunne hvilede sin overkrop mod sine puder, så han halvt sad og halvt lå. Shit...Bare så simpel en bevægelse virkede besværlig. Han hvilede hovedet mod puderne et øjeblik med lukkede øjne til den svimle fornemmelse forsvandt.
"Jeg er glad for at se dig...Men også ked af du skulle se mig sådan...Jeg har slet ikke...Tænkt at...Folk ville komme selv?" bemærkede han så, som var det en undskyldning for den tilstand som Lori fandt ham i.
Det ville være nærliggende at spørge Lori hvorfor han var kommet. Men han kendte snart Lori nok til at vide at manden måske ville misforstå ham og tro han ikke var ønsket. Lori havde jo været velkommen ellers, haft lov til at komme og gå som han selv ønskede.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Fre 4 aug - 18:34

Det var faktisk et lidt ubehageligt syn at se Sean sådan der! Sean som altid var stærk og hård, lå nu helt slap og øm i sengen. Bare den bevægelse han skulle lave med sin hånd for åbenbart at bede Lori om ikke at komme nærmere, så ud til at være uoverskuelig. Han så undrende på ham da han sagde at Lori ikke måtte komme nærmere.. hvad snakkede han om? Hvorfor ikke det? Det var vel bare lidt influenza?! Hvorfor gik han sådan i svine over det? Havde han aldrig været syg før?
Nu Lori tænkte over det så havde han heller aldrig selv.. hans forældre havde, altså han adoptivforældre havde, og det var ofte Lori der havde passet dem. Og skønt han havde siddet klistret op af dem.. så var han aldrig blevet smittet.

Pludselig slog det ham. Dæmoner kunne ikke blive syge!... De var imune.. over for alt! Undtagen...... Nej!
En klump i hans mave blev nu til en stenhård kugle! Det kunne ikke være det!
Dæmonsyge?! Det var det eneste en Dæmon kunne blive smittet med...og var man først smittet.... Så var man så godt som død!
Han så på Sean da han kæmpede for at komme op og side, og da han begynde at forklare at han var ked af at Lori skulle se ham i den tilstand. "Hold op med din forfærdelighed, og fortæl mig hvad der er galt!?" Det kom måske lidt skabt ud. Og det var ikke meningen.. men lige nu var det ikke tid til at Sean skulle være forfængelig.

"Du ser forfærdelig ud!.. hvad er der sket?" Spurgte han og trådte år automatik tættere på ham. Det lå så naturligt i ham at ville hjælpe, isært Sean. Så hans hjerne glemte med det samme at Sean havde beordret ham til at blive hvor han var.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Lør 5 aug - 9:13

Han grinte svagt. Hans øjne skinnede af den feber der torterede hans krop på nuværende tidspunkt. Han havde drukket mange slags the, lavet på urter fra hans egen have. Tvunget Razor eller en pågældende tjener til at hente dem. De kunne lindre lidt. Slå feberen lidt ned, minimere hvor mange mavekramper han skulle vækkes af eller sikre han fik en bedre søvn...Men for hver dag var sygdommen kun blevet værre. Der kunne gå et par dage, men det blev hele tiden værre. Hvor længe havde han været syg nu...En uge? Så var der...Hvad...2 eller 3 uger tilbage? Sean var ikke sikker på hvor lang tid det tog. Det varierede vel også fra individ til individ. Han hostede svagt og sank besværligt.
Han ville slå ud med den ene hånd, men det blev ikke mere end en halvdød bevægelse, før hånden hvilede på sengen igen.
"Sket? Det er ikke en ulykke, hvor ens hestevogn er kørt galt. Tydeligvis må jeg have samlet sygdommen op...Måske på en af mine ferier, måske her i byen, hvem ved?" svarede han så roligt. Lori var som altid ganske nuttet, når noget gik ham på. Sean kunne næsten fornemme mandens bekymring, men Sean ville ikke give efter. Lori måtte ikke komme tæt på!
Han kunne ikke lade være med at grine svagt for sig selv. Det var nu ikke fordi han forventede at dø. Man levede evigt...Døden var ikke en ting der rigtig gik ham på eller var noget han tænkte over. At tage stilling til det nu? Absurd. Det kunne han slet ikke.
"Til at starte med troede jeg det var en forbandelse...Du ved...Dæmoner bliver jo ikke syge. Men symptomerne passer til sygdommen, så der er nok ikke så meget at være i tvivl om..." Han så over på Lori igen, efter hans blik havde lukket sig et øjeblik. Han prøvede igen at slå let ud med den ene hånd, denne gang for at vise Lori han gerne måtte tage en stol at sætte sig på.
"Du må gerne være her...Men kommer du for tæt på vil jeg gøre alt i min magt for at smide dig ud af mit hus. For din egen skyld!" slog han så fast. Det eneste øjeblik hvor noget af hans normale styrke endelig skinnede lidt igennem.
"Hvis du er kommet for selskabet skyld, må vi holde os til netop det. Samtalen. Guderne vide det er rart med lidt" foreslog han så, mest i et håb om at skifte emne fra Seans sygdom. Der var ingen grund til at bekymre Lori yderligere.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Tirs 8 aug - 14:54

Det var faktisk væmmeligt at se Sean sådan her! Det var et syn han ikke i sin vildeste fantasi havde regnet med at skulle se! Sean… som altid var så stærk, De eneste svage øjeblikke han havde set Sean i var når han skulle prøve på at uddybe sine følelser! Når han skulle prøve at forklare hvordan han havde det med Lori, men det var noget de begge havde store problemer med! Så det var vel ikke noget underligt? Men det her var slet ikke noget han havde regnet med at han skulle se nogle sinde!
Dog da Sean valgte at brokke sig over Loris ordvalg, og at dette ikke var en ulykke, gled Loris øjenbryn sammen, og han skulle lige til at komme med en tvær og sur bemærkning. Dog stoppede han sig selv, han sukkede blot. Der kom ikke noget godt ud af at mundhugges. Der kom ikke noget godt ud af at de skulle begynde at diskutere HVORDAN Sean havde fået sygdommen. Hovedsagen var… at han havde den.

Da Sean selv bemærkede at der ikke var ret meget mere det kunne være end dæmon syge, blev luften kort slået ud af Loris mave. Og for en stund kunne han ikke få lov til at trække vejret ind igen.
Den eneste sygdom Dæmoner kunne få, og som stort set hver gang dræbte den ramte. Det kunne bare ikke passe! Ikke også Sean!?..... Hvorfor var det at så snart han begynde at holde af nogle, så mistede han dem? Han følte sig kvalt, men han prøvede så vidt muligt han kunne ikke at vise hvor meget der her rev i hans bryst og mave.
Han nikkede lidt da Sean sagde at han måtte være her, men at hvis han prøvede at komme tættere på ville han få smidt Lori ud. Han havde egentlig bare lyst til at tude! Lyst til at falde om på sine knæ, og forbande alt det der tog dem fra ham han holde af.
Men det var ikke hvad Sean hverken havde brug for eller sikkert orkede lige nu. Så han gjorde noget han heldigvis var blevet meget bedre til. Han holde facaden. Han Lukkede af for alle de ubehagelige ting, lukkede tristheden inde i en boks der først ville blive åbnet når han var helt alene.
Han gik over til stolen og satte sig mens hans blik fulgte Sean.
Han trak sin Sweater over hovedet og tog den af. Der var pludselig blevet meget varmt. Han knappede ærmerne på sin skjorte op og fik dem rullet op. Han var rastløs, så det var måske grunden til at han valgte at pille så meget ved sit tøj.
Dog afslørede han arme også en masse sår og blå mærker. Og så man efter kunne man se et par rifter i hans ansigt.
Det var egentlig derfor han var kommet i dag! Men han forventede bestemt ikke at Sean var i stødet til at skulle rådføre ham lige nu.

Han satte sig på stolen og lod blikket flakke lidt rundt. Hvad skulle han dog tale med Sean om lige nu? Hvad skulle han begynde at tale om, når Seans sygdom var det eneste der roterede i hjernen på ham.
Han ed sig lidt i læben og så på ham. ”har….. har du talt med en læge?” spurgte han roligt, vel vidende at Sean sikkert ikke var interesseret i at tale om sygdommen

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Tirs 8 aug - 17:03

Han trak vejret dybt og lukkede øjnene et øjeblik, mens Lori satte sig ned. Det var måske meget godt at Lori ikke sagde sine tanker højt, for Sean ville næppe bryde sig om at manden allerede havde dødsdømt ham. Det var jo ikke sikkert det ville ske! Der var stadig de sidste 10%...
Alligevel virkede det mere nærliggende faktisk at skrive et testamente nu, end nogensinde før. Ikke fordi han rigtig havde nogen der kunne modtage noget som helst af det. Han havde overvejet det lidt. Han havde overvejet...At byde sine penge til Alane og Daron...Måske huset til Lori...Og Razor? Han havde ikke rigtig noget, som han var sikker på fyren ville bryde sig om eller gad have. Måske skulle han give huset til Razor, så Sean kunne være sikker på fyren havde et sted at bo. Lori kunne få alle hans bøger og...Måske lidt penge også...
Men det viste sig ofte et trættende emne. Han havde aldrig været nød til at tænke over den slags før og hans hovedpine tvang ham til ikke at tænke over det for længe ad gangen. Der var en god risiko for at...DET ville ske.
Han åbnede øjnene og så over på Lori igen. Hvad var det han så i mandens blik? Noget trist? Var Lori ked af Sean var syg eller ked af de dårlige udsigter til Seans helbredelse? Han kunne ikke lade være med at smile svagt for sig selv. Nogen ville faktisk...Blive trist...Hvis det skete?
"Jeg er ikke død endnu. Det er slet ikke sikkert det sker" bemærkede han så sigende. En let hosteanfald pausede ham, inden han kunne fortsætte.
"Og...Nej. Razor tog vist min eneste fulde rapport jeg havde om sygdommen, selv om jeg ikke aner hvad han vil bruge den til. Han kan ikke engang læse. Der er...Der er jo en kur..." Hans blik gled fra Lori og over til gardinet, der bevægede sig let i en brise.
Han fortsatte ikke. Han kunne ikke rigtig komme ind på hvorfor han ikke selv havde ledt efter en kur, ud over det logiske i at han ikke selv kunne rejse sig og gå ned i byen. Det virkede så overskueligt at finde...Ud af noget...
Han gjorde en halvdød bevægelse med den ene hånd, som han så tilbage på Lori.
"Du har en masse sår og mærker. Været oppe at slås? Har du problemer?" spurgte han i stedet.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Tirs 8 aug - 17:19

Om Sean kunne læse tanker lige pludselig eller hvad det var vidste han ikke. Men det virkede på Sean som om han vidste præcis hvad Lori tænkte!....
Han bed sig i læben og så nøgen undskyldende på Sean da han sagde at han jo ikke var død endnu. Hun så lidt skamfuldt ned. Som skammede han sig over rent faktisk at havde tænkt tanken. Men var det så underligt!? Var det ikke det de fleste ville tænke når de hørte at en person de holde af led af en næsten fuldstændig dødelig sygdom. De var så få dæmoner der overlevede den her sygdom. Og Sean lignede ikke lige frem et af de tilfælde der så særlig godt ud.
Han rettede sig lidt på stolen da Sean talte om en kur. "Det burde få sendt bud efter en læge!.. du kan jo ikke blive rask hvis ikke du får kuren" sagde han, så roligt han kunne.
Han prøvede på ikke at reagere voldsomt. At holde hovedet koldt, og for alt i verden hverken været en belastning, eller for omklamrende. Sean ville ikke kunne holde nogle af de to tog ud.
Han skævede mod sin hånd og de mange sår da Sean spurgte hvad der var sket, og om han var i problemer. Han lagde hurtigt en hånd ind over, i et mislykket forsøg på at skjule det. "Det..... Det er ikke noget vigtigt" begynde han.

Dog sukkede han lidt. "Jeg... Stødte ind i Razor" mumlede han så. Han kløede sig i nakken. Det var måske ikke lige det Sean skulle høre nu. At hans slave og.... Hvad Lori nu var, sloges mens han lå og var syg.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Ons 9 aug - 8:29

Eh. Skulle han lægge sit liv i hænderne på en fremmed? Måske ligefrem et menneske? Aldrig. Det sidste han ønskede var en fremmed skulle komme for tæt på og lade som om vedkommende vidste hvad denne talte om. Selv om Sean på ingen måde var genert når tingene handlede om nøgenhed eller sex, var han stadig en utrolig privat fyr og det sidste han ønskede at stole på var folk med nåle og skalpeller. Eller andre former for våben, faktisk. Han kunne faktisk ikke forklare det. Nephthys og hans gamle butler var de eneste, der med lidt viden om lægeting, faktisk havde fået lov til at tilse hans sår gennem tiden. Men hans gamle butler var på pension. Nepthys var væk. Præcis hvad han ville gøre...Var han ikke sikker på...Og måske var han faktisk spændt på...Ville han blive en af dem der overlevede eller ej?
Men Loris forslag var jo logisk. Så derfor ignorerede han det bare, ude af stand til rigtig at svare på det.
Hans øjenbryn gled ind mod hinanden, som han hørte at Lori og Razor havde stødt ind i hinanden...
Oh, så de to havde det ikke så godt med hinanden? Det havde han faktisk aldrig overvejet. Selvfølgelig var Razor Seans slave og kunne derfor ikke brokke sig over hvem Sean inviterede ind i sit hjem, men...Var det en hel firkant snart? Hvorfor brød de sig ikke om hinanden? På grund af...Reign?
Sikkert. Altid på grund af et sølle menneske. Han orkede ikke at tænke på det drama der lå og ulmede i kanten. Han ville helst ikke være en del af den slags og han besluttede sig hurtigt for at være ligeglad...At hæve sig over det...
"Så...I sloges? I så fald er jeg overrasket over du kun kom ud med blå mærker og overfladisk sår. Dem jeg sender Razor efter dør som regel. Han må næsten have holdt igen?" spurgte han ind, i et forsøg på at lokke flere detaljer ud af Lori. Skulle han bede Razor om at holde sig fra Lori?

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Ons 9 aug - 10:27

Lori var ikke ligefrem glad for at tale om den episode med Razor. Den var både pinlig og dum. Men den havde måske også været nødvendig. Måske havde det virket sådan, men den kamp havde faktisk ikke handlet om Reign... Eller... Ikke kun ham i hvertfald..
Den havde handlet om det hele. Reign, Sean, myrdet... Det hele! For man kunne ikke komme ret meget uden om, at Razor var ALT det Lori ikke var. Og så havde han alt det Lori ikke havde... Reign, og også Sean på sin vis.
Det irraterede ham.
Da Sean valgte at kommentere på de små skrammerne, brummede Lori blot.
Han tog hænderne op til sine knapper og begynde at knappe op. Derefter begynde han at tage skjorten af, og så temmelig øm ud da han skulle fjerne ærmet fra venstre arm. Han fik den dog af, og afslørede at hele hans venstre skulder var forbundet ind, og at nogle af bandagerne var rødlige efter blod. Han så på Sean "jeg var heldig ikke at miste førligheden i min arm..." Brummede ham. Hans læge havde set helt underlig ud i hovedet.
Lori sukkede da han hev skjorten op igen.
"Men..... Der var også en anden grund" mumlede han mens han lukkede sin skjorte.
"Inden sloges... Ændrede jeg mig pludselig.. altså... Mit udseende!.. men.. ikke bare det jeg.." han bed sig i læben.
"Lige der! Lige da jeg havde ændret mig... Jeg var bare SÅ rasende! Jeg hadet knægten... Og... Jeg ønskede VIRKELIG at slå ham ihjel..." Erkende han. Han vidste ikke om Sean ville blive vred over det her.. eller om han ville forstå.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Ons 9 aug - 14:01

Det var nemmere at tage sig af andres problemer eller spørgsmål, end af sine egne. Det var rart, at tænke på andet end den sygdom han havde fået og han bød det hjerteligt velkomment, også selv om det betød han skulle se på en forslået Lori.
Uden at flytte sig så han på hvordan Lori fik taget sin skjorte af og på igen. Så på bandagerne. Hm. Det passede ham ikke at Lori og Razor gik og slog løs på hinanden på den måde. Ingen sagde de skulle bryde sig om hinanden, men de skulle heller ikke koste hinanden livet eller lemmer, for den sags skyld. Det måtte han snakke med Razor om også.
"Razor er dygtig til det han gør. Jeg bruger ham selv til de mere drabelige jobs i klanen" bemærkede han så, som var det forventet at Lori var endt på denne måde efter sådan et forsøg. Normalt ville Sean nok have krævet at se såret og rense det, lægge nye bandager på...Men i dag måtte han nøjes med at sidde i sengen og takke for at Lori nok skulle blive god igen.
"Hvis I ikke kan enes vil jeg foreslå I undgår hinanden. Jeg skal nok snakke med ham om at lade dig være, men du må også lade være med at provokere ham unødigt" tilføjede han så i en neutral stemme. Han skyldte ikke skylden på nogen som helst, men for at undgå det skete igen måtte de begge lade hinanden være. Uanset hvad der så var sket, hvilket i princippet var ligegyldigt. Udkommet var jo det samme.
Hvad angik resten...Var han ikke helt sikker på hvad Lori prøvede at fortælle ham. Ændrede udseende? Hvordan ændre det? Mange dæmoner kunne ændre det mere eller mindre. Det var ikke unaturligt...Men præcis hvordan ændrede Lori sig?
"Jeg er ikke sikker på hvad du mener...Prøv at tage det fra starten?" foreslog han så.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Ons 9 aug - 15:35

LOri var klar over at Razor var en dræber, det havde han heller ikke tvivlet på før deres slåskamp, men der var det nok virkelig gået op for ham at Razor var noget af et mordvåben hvis man ville bruge ham sådan. Noget Sean åbenbart fortrak. Han vidste godt at det her ikke kunne gå! blev de ved med at støde på hinanden, så ville det ende med at den ene mistede livet på det. Og på stående fod, var Lori i tvivl om hvem af dem det ville blive..
Det var dog ikke med fryd at han hørte på hvad Sean sagde. Lori skulle lade vær med at provokere knægten. En vrengen på hans næse afslørede nok den vredhed der boblede op, men som Lori ikke ønskede at kaste i hovedet på Sean. Lade vær med at provokere ham? Altså... lade ham dræbe uskyldige kvinder og børn? Hvis Sean troede på at Lori havde tænkt sig at rette sig efter lige DET råd, så tog han fejl. Så kende han ikke Lori særlig godt! Han ville aldrig bare vende det blinde øje til mens Razor lavede massakre på en hel familie!
Det her hjalp bestemt ikke... det var vreden over det Razor gjorde der havde fået ham til at angribe ham i første omgang! Og han ville ikke være blind for at gøre det igen hvis det kom til endnu en episode som sidst. Men at Sean ligefrem lå der og bad Lori om at gøre ingenting.. bad ham finde sig i de syge lege den hybrid legede, det havde han ikke troet.
Han ende med blot at spænde i kæben, og lade sin hånd knuge om hans Sweaters ærme. Egentlig havde han lyst til at skælde ud. Lyst til at forklare Sean hvad det egentlig var han sad og bedte Lori om. Men han havde ikke tænkt sig at råbe en syg mand ind i hovedet.

Da Sean stillede spørgsmål til det næste, prøvede Lori at køle ned. Han fik kontrol over sig selv, og lænede sig blot tilbage i stolen.
"Jeg har ikke lyst til at forklare dig om hvad der skete med Razor og jeg... så bliver jeg bare alt for hidsig!...." startede han.
"Men da jeg startede ud med at diskontere med ham, der blev jeg mere og mere vred. Indtil det til sidst slog klik... og.. tja... min krop ændrede sig. Mine tatoveringer blev til pigge, pigge der dannede et panser om min krop, og det var kun med held at Razor overhoved kom ind mellem dem... mine negle blev til disiderede klør... og" han stoppede lidt ved det sidste, det her ville lyde SÅ underligt... "Jeg fik horn" forklarede han så.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Ons 9 aug - 17:21

Sean kendte intet til omstændighederne af hvordan Razor og Lori havde mødtes, hvorfor de var begyndt at slås. På dette tidspunkt ville han nok også være mere fornærmet over at Lori holdte igen over for ham, bare fordi han var syg. Han var ikke en svag mand, bare fordi han var ramt af lidt sygdom! Lori skulle bare gøre som han plejede...Ud over sex, selvfølgelig. Men disse ting gled hen over hovedet på Sean i øjeblikket, da han var for fysisk udmattet til at bemærke alle de små detaljer han normalt bemærkede. Ellers havde han nok forfulgt emnet yderligere.
I stedet kunne de begge fokusere på noget andet. Sean reagerede ikke så meget på Loris ord om at han bare blev vred. Tydeligvis ville Lori bare blive vred, der havde jo været en grund til at de havde været oppe at slås, så det i sig selv var ikke så underligt. Sean fokuserede på Loris detaljer om hvordan han havde ændret sig. Prøvede at forestille sig det, selv om han var lidt i tvivl om hvad Lori egentlig mente med pigge.
Men ellers stod det ret klart hvad der var sket. Men forstod Lori det selv?
"Du forvandlede dig. Det er ret normalt for en del dæmoner, at have en anden skikkelse. Det diskuteres til stadighed om dæmonskikkelsen eller vores menneskelige skikkelse faktisk er vores rigtige skikkelse. Det er måske underordnet..."
Han rettede sig lidt i sengen, lagde sig lidt mere om på siden, selv om den stilling fik ham til at se nøjagtig så syg og træt ud, som han også inderst inde følte sig. Han trak vejret dybt og lukkede øjnene et øjeblik. Det føltes som om nogen stod inde bag hans pandeskal og slog til med en hammer. Til sidst åbnede han øjnene igen og så over på Lori.
"Forstår du selv hvad det betyder?" spurgte han så.
"Du har en anden skikkelse. Vreden er med til at aktivere den...Det betyder flere timer du skal øve dig på at kontrollere dig selv...Denne gang ikke i en akt af lyst, men i vrede" forklarede han.
"...En skikkelse der kan gøre dig stærkere og måske hurtigere...Men som man også nemmere kan miste kontrollen med..."

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Tors 10 aug - 12:15

Okay.. så Sean kende til det her fenomen? Selvfølgelig gjorde han det! Det var jo på grund af det her problem han havde valgt at gå til Sean til at starte med! Eller.. det var ENDNU en god Undskyldning for at dukke op.
Også selvom han godt vidste han bare måtte komme når han ville, og det havde han da også gjort en gang i mellem.
Han hørte hvad Sean forklarede med at det her ville kræve træning af sin kontrol. Åh!! Mere træning?.. han havde lige lært at kontrollere sin sult. Og nu skulle han så åbenbart også kunne kontrollere sin vrede!?
Ikke fordi han normalt havde problemer med lige det. De fleste der havde mødt Lori ville nok sige at han var alt andet end en vred person.
Han sukkede lidt. "Ja... Du har vel nok ret" brummede han.
"Men..... Jeg har aldrig oplevet mig selv så vred.. og.. jeg har været udsat for en del der burde gøre mig vred" sukkede han lidt.
Han lagde godt mærke til Seans mange smertefylde ansigts træk. Han bed sig i læben. "Er du sikker på det ikke er til besvær at jeg er her?" Spurgte han og skulle faktisk til at rejse sig fra stolen for at gå hen til ham. Men plantede hurtigt sin bagdel i sædet igen da Sean jo havde beordret ham til at blive hvor han var.
Han sad lidt. "Hvor længe er det siden du har spist?" Spurgte han så. Sean så bestemt ikke ud til at være en der hverken havde lyst til eller var i stand til at jage.
Han lænede sig lidt frem i stolen. "Er der noget jeg kan gøre for dig?" Spurgte han roligt.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Tors 10 aug - 16:53

Det var sjovt som Lori var så uvant til visse ting, som var hverdag for Sean. Men han huskede hvordan det havde været for ham selv, dengang han havde opdaget tingene for første gang. Først hvordan han havde opdaget sin sult, hvordan han skulle holde sig i live. Så hvordan han havde evner...Og at han havde en anden form...Det kunne være forvirrende. Men Sean havde aldrig haft nogen at spørge til råds selv, så han havde lært sig selv alt han kunne og samtidig slugt alt litteratur, han kunne få fingrene i, omkring emnerne. Men han måtte sige erfarings læremester var den bedste. Men intet kom vel nemt til en dæmon.
"Du er normalt ikke en vred mand, Lori" svarede han i en let tone. Lori var nok en af de mest rolige personer Sean faktisk kendte. Umiddelbart ganske tålmodig, medmindre...Medmindre det var personligt, vel.
"Vrede er ikke det eneste der kan gøre det...Men når man ikke ved hvordan ellers, nok den nemmeste måde at få skikkelsen frem. Men til du har lært hvordan du skal forvandle dig frem og tilbage uden at miste kontrollen, er dit bedste bud at lære og kontrollere din vrede. Det er også godt givet ud, for vreden hjælper dig ikke. Den virker måske til at gøre dig stærkere et øjeblik, men vreden fjerner dit overblik, din evne til at tænke klart og logisk. I værste fald forvandler du dig utilsigtet og det kommer til at gå ud over uskyldige" bemærkede han. Han havde lukket øjnene og lå og hvilede sig, mens hans talte. Det var først da Lori snakkede om hvorvidt han kunne gøre noget for Sean, at han åbnede øjnene igen og så på ham. Han rystede svagt på hovedet.
"Jeg har ikke...I et par dage...Jeg er ikke engang sikker på om jeg føler mig sulten, jeg har bare sådan...smerter..." Alle de kramper han havde haft i maveregionen havde ødelagt hans mulighed for at tjekke om han nu var sulten eller ej.
"Jeg er heller ikke sikker på om jeg overhoved kunne overskue at spise...Lige nu kunne det være praktisk at være bloddæmon" han grinte svagt. En udmattet latter. Bloddæmoner skulle bare spise lidt råt kød og så var det fint. Sean skulle disideret få den op at stå og udføre en akt, han lige nu ikke mente han havde det fysiske overskud til. Han hostede svagt og rømmede sig. Slugte noget slim. Adrk.
"Der er intet du kan gøre, Lori. Tak. Jeg tror Razor er i gang med at undersøge om han kan få fingrene i kuren, men til da, må vi bare vente. Jeg har en tjener der hjælper med de praktiske ting" forsikrede han.
"Og når jeg er rask igen...Kan vi øve os på forvandlingen" tilføjede han sigende.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Fre 18 aug - 9:03

Hans blik gled roligt over Sean som han forklarede. At forvandling åbenbart var noget han kunne komme til at kontrollere? En skikkelse han kunne lære at antage når han ville? Men.... Han var ikke sikker på at det var noget han ville. Den form var virkelig ikke til at spøge med.. han havde jo kunne flå Razor op, hvis ikke han havde været så hurtigt og smidigt. Men de færreste kunne bevæge sig som Razor!
Havde det været næsten hvem som helst anden, så havde han revet den midt over.

Han bed sig i læben da Sean afslørede hvor længe han ikke havde indtaget føde.. det var ikke godt! Når han intet spiste ville han heller ikke få kræfter til at kæmpe imod.
Men så igen... Sean ville næppe kunne jage i den tilstand! Han så lidt overvejende ud, "du må sige hvis jeg skal skaffe sig noget.. okay?" Sagde han roligt. Og løst mest som om det var nogle snacks han skulle skaffe og ikke levende individer.
Men efterhånden var han begyndt at se det sådan. Alle der ikke var nogle han kende var efterhånden bare en snack... Ihvertfald indtil andet var bevist.

Han nikkede roligt da Sean forklarede at Razor ledte efter en kur. Okay.... Så der var virkelig intet Lori kunne gøre for Sean? Han kastede blikket lidt ned. Pludselig følte han sig temmelig uduelig. Han ville gerne kunne hjælpe.. men han kunne ikke rigtigt stille noget op.
Han sukkede lidt. "Lov mig du også tager kontakt til en læge" brummede han så.
Sean snakkede hele tiden om når han blev rask! Og selvfølgelig var det, det Lori håbede på, men hvis ikke Sean blev tilset af en læge.. så nyttede det jo ikke noget.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sean on Man 21 aug - 8:52

Han grinte svagt, hvilket mest blev til nogle svage lyde. Han rømmede sig lidt og vendte sig om på ryggen igen. Han følte sig brandvarm, dårlig tilpas og han var samtidig mere eller mindre træt af at ligge i sengen. Et nyt, let lag sved var ved at brede sig på Seans hud, på hans pande og gjorde ham endnu mere træt.
"Jeg tror ikke engang...Jeg vil kunne få den op at stå lige nu..." bemærkede han blot. Lori skulle ikke besværlige sig med den slags. Det hele skulle nok gå. Og hvis det virkelig gik helt galt kunne Razor vel også finde et levende individ til ham. Måske burde han prøve, næste gang han fik kræfter til det, bare for at spise noget...
"Jeg er træt Lori...Jeg beklager jeg ikke er meget af et selskab...Måske næste gang?" foreslog han så. Hans krop var varm og træt, hans hoved værkede og han havde næsten ikke energi til at tale eller tænke mere lige nu. Måske burde Lori gå hjem igen...Også inden han risikerede at fange sygdommen...

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9304
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Lori on Man 21 aug - 9:27

Han forstod det godt! Sean ville nok ikke engang have energi kan til komme så langt som til det punkt hvor man kunne sige en andens sjæl.
Men det bekymrede ham! Ja havde Sean været en blod dæmon, så havde han kunne æde et eller andet rådet og så var den klaret. Men deres race var langt mere pompmex.. det var kompliceret, og man kunne ikke BARE få mad. Man var nød til at yde et temmelig stort stykke arbejde før man kom i nærheden af det man skulle bruge.
Han sad lidt og så mod vinduet, han håbede virkelig for alt i verden at Razor fandt den kur! Nok hadet ham knægte, men det her... Det var langt vigtigere end deres åndssvage slagsmål!
Han vidste virkelig ikke havde han skulle gøre hvis også Sean..... Nej! Han måtte ikke tænke sådan! Han var nød til at være optimistisk! Også for Sean skyld! Han havde ikke brug for at Lori også sad her og dirrede af angst.
Han så op mod Sean da han beklagede at han ikke var særlig godt selskab, og at han var træt.
Ham rystede en smule på hovedet. "Du skal ikke beklage! Det er helt i orden" sagde han mens han roligt rejste sig.
Han tog sin Sweater, bed sig lidt i læben og blev dog stående lidt.
Han vende sig mod Sean igen "uhm... Ville du havde noget imod jeg lånte dit bibliotek for en stund? Reign er stadig ikke taget på arbejde, og efter det med Razor og jeg såh... Prøver jeg faktisk lidt at undgå ham" erkende han med træk på skulderen.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sick??.. how can you be sick?!! (Sean)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum