Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

It appears that we have all taken away from the warm embrace of sleep

Go down

It appears that we have all taken away from the warm embrace of sleep

Indlæg by Kai on Tirs 1 aug - 22:20

Tid Det er tæt på midnat
Sted En gang på Slottet, omkring samme sted, som Gemma har sit værelse
Omgivelser Der er en gang, men ellers er der hvad man kan finde på et værelse
Vejr Udenfor regner det, og der er en mindre storm. Man kan se og høre torden i det fjerne
Påklædning
- Tøj + Sko Han har et par løse bukser på, og en t-shirt Link. Han har bare tær
- Andet Han har en guldekæde om sin hals, i kæden kan man finde en ring, en ring han fik af Alycia Link.

Emnet er tilegnet @Gemma <3

Det var endnu en af de søvnløse nætter, præcis hvad der holde ham fra søvnen, kunne han ikke forklarer. Han ville ligge i flere timer, men uagtet hvor meget han vendte og drejede, så syntes han ikke at kunne falde til ro. Selv forstod han ikke hvad der skete, hvorfor han nu for 5. nat i træk var uden søvn. Den ellers så fantastisk omfavnelse, som kom når man falde i søvn, havde forladt ham og nu var han efterladt tilbage alene. Et irriterende suk kom fra ham, og da han ikke syntes at kunne sove, kunne han vel ligeså godt lave et eller andet. Han kløede sig i håret, som efterhånden stak ud til alle sider, eftersom han havde kastet rundt i sin seng. Der var også et træt udtrykke i hans mørke øjne, og man kunne lidt sammenligne ham med en træt hundehvalp.
Han strakte sig, og forlod sit værelse. Rundt på gangene gik enkelte vagter, som konge var der meget sikkerhed omkring ham, de kunne jo ikke have han døde, Drew var ikke gammel nok til at tage over. Hver gang han passerede en vagt, sendte han dem et træt smil. De var efterhånden vant til, at se ham på gangene, og han følte de halvt om halvt havde ondt af ham, de så trods alt til hver gang, at han ikke kunne falde i søvn og nærmest gik sig selv i søvne.
Han passerede ned af en gang, dog stoppede han op, da han syntes at høre lyden af gråd. Han fandt hurtigt frem til døren, som han huskede tilhørte Gemma, men hvorfor græd hun dog? Straks kom der en masse bekymringer op i ham, for nok havde han endnu ikke kendt meget til hende, men hun var en gæst i hans hjem, og når man nåede det stadie, bekymrede han sig om andre. Derudover var Elena glad for hende, og det sekund Elena accepterede andre, blev de skudt højere op på listen af de folk, som han bekymrede sig for.
Et øjeblik overvejede han at fortsætte med at få, for måske ville hun ikke have han kom ind, hun havde trods alt en masse, som hun selv gik og kæmpede med. Dog var han alt for bekymret, så før han kunne stoppe sig selv, havde han allerede åbnet døren, og efter at havde lukket den bevægede han sig hen til hendes seng "Hey are you okay?" bekymringen var tydelig i hans stemme, og da han satte sig på hendes seng, lagde han en blid hånd imod hendes ben "talk to me" der var en bøn i hans stemme, han ville trods alt gerne hjælpe hende, men han ville ikke kunne hjælpe hende, medmindre hun lod ham gøre det.

//Jeg håber det er okay

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It appears that we have all taken away from the warm embrace of sleep

Indlæg by Gemma on Tirs 1 aug - 23:08

Påklædning


Hun var ellers faldet i søvn. Gemma var kommet ind i en ret god søvn rytme, hvor hun faktisk var udhvilet fordi hun følte sig i sikre rammer. Dog denne nat, havde drømmen vendt sig på det mest grufulde. Ikke fordi at alle ville finde det specielt voldsomt - men for Gemma var det frygten selv der malede sig udover hende. Mørket der lænkede hende fast imens de hældte smerten på hende. I et sæt var hun vågnet, øjnene i vand og hjertet oppe i halsen. Gemma brød sammen. Det var næsten svært at ånde, hun kunne knap nok ligge ned uden at føle at hun blev kvalt - alligevel blev hun ved med at vende og dreje sig i håb om det ville forsvinde. Hun ønskede at skyggerne skulle stoppe med at ligne ham, at alting i hovedet lige nu kun omfavnede fortiden. Omfavnede smerten. Det skulle bare stoppe, men det ville ikke stoppe. Hun var alene, og glemte nærmst alt om hvor hun var. Lysten til at skrige for et håb om at blive hørt ramte hende, men før hun nåede det blev døren åbnet. Gemma havde næsten fået et større chok end hun allerede havde, men heldigvis var det Kai. Øjnene gik fra panikslagende til nærmere lettede da han sate sig ned ved hende. Let sank hun en klump.
"It.. It was just a nightmare.." indrømmede hun og tog ikke øjnene fra Kai. "The past haunted me a little, that's all.." tilføjede hun og bed sig let i læben. Gemma satte sig op.
"You know.. I never talk about it.. even If I did - I wouldn't know where to start.. I don't want to talk right now.." måtte hun tilstå og sank en klump. Det var tydeligt i hendes blik at lige nu var det ikke tidspunktet. "But.. will you please stay, I don't wanna be alone," indrømmede hun og sank en klump. "Just for tonight.. please," tilføjede hun og foldede stille sine læber sammen. Lige nu talte Gemma ikke til ham som konge, faktisk havde hun lige kort glemt hans titel - lige nu var han Kai. En person hun trods alting faktisk stolede på lige nu.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
Gemma
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It appears that we have all taken away from the warm embrace of sleep

Indlæg by Kai on Tirs 1 aug - 23:23

Hans mørke øjne betragtede hende, og det var tydeligt at de var fulde af bekymring. Da hun fortalte at det var et mareridt, der havde fået hende til at græde, lagde han hovedet let på skrå. Han kendte til det at have mareridt, aldrig var de rarer og det var ofte fordi man var hjemsøgt af et eller andet. Det lød dog som om, at hun var hjemsøgt af fortiden. Der var en forståelse i hans blik, og blidt lagde han en hånd imod hendes kind. Han var ikke længere kongen, men derimod en bekymret mand, der holde af kvinden foran sig "If you ever need to talk about it, all you need to is simply find me. I may not understand everything you have been through, but if it can help, then I would gladly listen to everything you have to say" der var en sandhed i hans ord, selv kendte han til det at være hjemsøgt af fortiden, hvor mange gange han ikke var holdt vågen, af hvad der førhen havde været hændt ham. Så han fortstod hende skam godt.
Da hun bad ham blive hos hende, formede der sig et blidt smil på hans læber. Hans tommelfinger strøg hende blidt hen over kinden "I will stay with you tonight, if it can help you get just a tiny bit better" nok ville det ikke være velset det han gjorde, men lige nu var han ligeglad med hvad alle andre tænkte, i dette øjeblik handlede det kun om hende, og om at hun skulle få det bedre. Blidt lagde han et kys imod hendes pande "You are not alone anymore, I am here for you" igen strøg han hende hen over kinden med sin tommelfinger. Han burde nok ikke gøre dette, men et sted virkede det naturligt og han var ikke længere fanget af tankerne, om hvad andre ville synes, i øjeblikket kunne de trods alt heller ikke se, hvad der skete. Han lagde sig op i sengen, og gjorde plads til, at hun ville kunne ligge hvor end hun skull have lyst

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It appears that we have all taken away from the warm embrace of sleep

Indlæg by Gemma on Ons 2 aug - 12:36

Gemma vidste godt, at det ikke var sikkert at han sagde ja til hendes ønske. Gemma vidste også, at Kai ikke var som mange andre af sin titel. Smilet kom stille frem på hendes læber som han sagde, at han ville blive der i aften. Bare i aften selvfølgelig, Gemma var ikke ude på at lokke ham ud hvor han ikke kunne bunde - eller sig selv. For Gemma var det sjældent at kontakt var nøglen til at hun ville få det bedre, men det var lige nu det hun havde lyst til - at være tæt på en anden person - hører hjertet der bankede stille og roligt ved siden af hende og den rolige vejrtrækning.Tommelfingeren der strøg hende henover kinden fik Gemma til at se ham dybt i øjnene. Kysset mod hendes pande fik hende til at gispe lydløst, den form for kontakt havde hun ikke haft længe. Ikke positivt i hvert fald. Gemma blinkede let og så ham i øjnene, selvfølgelig vidste hun at hun ikke var helt alene mere. Alligevel var hun typen der følte sig ensom i et fyldt rum, men ikke siden hun var kommet her. Lige her var noget andet, og det ville sikkert også blive bedre når Nicolas fandt Andrea igen.
"Thank you," Hviskede hun med et smil på læben. Så snart Kai lagde sig op til hende, rykkede hun sig lidt så han kunne komme op og ligge uden at falde ned af sengen med det samme. Hvornår havde hun friviligt haft nogle til at ligge i hendes seng? Det var ufattelig længe siden og måske en anelse grænseoverskridende for hende - men alligevel ikke så slemt som hun først havde frygtet. Gemma tog sig selv i at følge hvad der føltes naturligt for hende, så selvom hun lå med ryggen til ham - så lå hun ret tæt på ham. Tæt nok til at kunne mærke hans hud imod sig. Den varme hud. Det tog hende kortere tid at regne med for at falde i søvn. Gemma kunne ikke huske hvornår hun så hurtigt sidst var faldet i søvn, i hvert fald så fald hun i søvn imens hun lyttede til Kais hjerterytme.

Den næste morgen lå hun med hovedet på hans brystkasse, og det ene ben svunget lidt op over hans lår. Det var utroligt at hun faktisk stadigvæk sov, normalt var hun tideligt oppe. Gemma så noget så fredelig ud, som hun bare lå der og sov. Der var ingen frygt, ingen sorg - kun fred.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
Gemma
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It appears that we have all taken away from the warm embrace of sleep

Indlæg by Kai on Fre 4 aug - 0:03

Det var måske i virkeligheden, ikke det mest anstændige det han gjorde, at ligge sig i sengen med Gemma og endda uden hun direkte havde forslået det. Ganske vist havde hun spurgt om, han ville blive hos hende gennem natten, men ikke et eneste sted, havde hun direkte spurgt om, han ville dele sengen med hende og denne vej igennem sove ved hendes side. Dog havde det virket så naturligt, at han ikke engang havde tænkt på det og han havde derfor i første omgang, ikke anset det som et direkte problem, det var mere da han lå stille i mørket, han opdagede han kunne havde trykket på hendes grænser. Så selvom hun ikke gav udtryk for det, så kunne det være at hun måske i sidste ende, havde fortrudt at bede ham blive natten over. Dog gav hun ikke lyd for det, og han havde så meget overbevisning i hende, at hun ville fortælle, hvis han gjorde noget hun ikke brød sig om.
Som var alle hans problemer væk, og den konstante urohed forsvundet, syntes han endelig at kunne finde en eller anden form for ro. Til lyden af Gemma's vejrtrækning og hjertebanken, fandt han sig selv falde i søvn. Søvnen var vidunderlig, og taget i betragtning han havde sovet ekstremt dårligt, de sidste mange dage, så måtte det nok være den bedste søvn, som han nogensinde havde fået. Han havde været så fanget af søvnen, han ikke havde lagt mærke til, at Gemma havde rykket på sig, og i stedet for at ligge med ryggen til ham, nu lå hen over hans bryst. I sin søvn lagde han armen om hende, og trykkede hende nærmest ind imod sig.
Selv da morgnen kom, virkede det ikke til at vække ham. Han var fuldkommen fanget af den dejlige følelse, som kom ved at sove. Han trykkede igen blot Gemma nærmere imod sig, og ellers var han fuldkommen væk. Det havde været lang tid siden, at han sidst havde sovet så tungt, normalt var han en der sov let, så skulle det havde været under normale omstændigheder, så ville han havde været vågen allerede, da Gemma lagde sig ind imod ham.

//Tænkte du kunne få æren, af at være den som vågnede op først <3

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It appears that we have all taken away from the warm embrace of sleep

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum