Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Jazmin
 
Kai
 
Sean
 
Noa
 
Kira
 
Candice
 
Yalena
 
Razor
 
Emery
 
Caty
 

Statistics
Der er i alt 282 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vetis

Vores brugere har i alt skrevet 150801 indlæg in 7760 subjects

Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro on Lør 5 aug - 14:04

Tidspiunkt: Aften
Sted: Krostuen på Det Vilde Svin
Omgivelser: Omkring et dusin der sidder og får øl, og lægger an på en af pigerne der serverer.
Påklædning
Emne Partner: [You must be registered and logged in to see this link.]

Sajro var begyndt at være meget mere komfortabel med at gå udenfor i offentligheden efter at Sakref var forsvundet, hvilket betød at nogle dusørjægere ikke gad at bøvle med dusøren på hans eget hoved, da den jo var udstedt af Sakref i tidernes morgen. Han havde af denne grund valgt at sætte sig ned på kroen, for at få en enkelt øl på trods af at effekten af den aldrig var stærk nok til at ændre noget. Men smagen var vel fin nok til at drikke det. Han havde endnu engang fået de sædvanlige blikke af kroens mere faste kunder, som havde en tendens til ikke at bryde sig om at han var der.

Han sukkede for sig selv og tog en slurk af sin øl mens han fortsat holdte øje med døren. Han vidste godt at han egentligt ikke burde være der selvom der ikke var mange der hverken gad eller turde at bøvle med at forsøge at tage hans dusør. Han vidste han ikke burde fordi alle ville kunne pege ham ud, alle i byen vidste efterhånden hvor han var henne. Hvilket ikke gjorde det meget bedre for ham når han forsøgte at holde lavt profil på nogen måde.
Han lagde godt mærke til den smule af påstyr der var ude i byen, meget lidt men det lød som om nogen ledte efter en person, han havde ikke helt fået fat i hvem det var der blev ledt efter eller hvem det var der ledte, men han havde en dårlig fornemmelse så han blev blot siddende, men klar til at smutte hurtigt.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6288
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Emery on Man 7 aug - 0:44

Påklædning: Outfit + to daggerter (en i hver støvle), og et sølvkors om halsen.

Skridt genlød i den stille aften. De bevægede sig med en fast hastighed og lod til at være rettet mod et bestemt mål. Kroen ”Det Brændende Træ” trådte langsomt frem af skovens greb, og bragte lugte og lyde med sig som man hurtigt genkendte. Høj latter, ølkrus der stødte lidt for hårdt sammen, samt duften af stegt pattegris, som kunne fornemmes langt borte. Emery genkendte det hele, og hun nød det. Desværre var det ikke for fornøjelsens skyld, at hun var begivet sig imod kroen. Arbejdet kaldte endnu engang. Specielt efter, at hendes sidste mission i den grad mislykkedes, og at hun havde set sig nødsaget til at bruge enorme mange ressourcer på at få fat på Selene igen. Efter den omgang trængte hun til noget velkendt. Hun havde trods alt arbejdet som dusørjæger en del år, og der var altid noget beroligende ved at få et job gennemført. Dog fornemmede hun, at denne gang næppe ville blive som resten. Sagen var trods alt en smule større… end som så.

Hun standsede, da hun befandt sig lige ude foran døren til kroen. Hun lod en hånd glide igennem det gnistrende hår, som hun havde opsat i en høj hestehale. Da hendes hånd var fri af lokkerne lod hun den glide ned, så hun greb fat om sølvkorset ganske kort. Det gav hende en kort følelse af tryghed, men var også en reminder om, at hun havde ting som skulle gøres. Hun tog det trods alt kun på, hvis hun arbejdede eller vidste, at hun ville blive udsat for et eller andet. Hun slap korset igen, og skubbede så døren op. Ikke mange blikke blev sendt hendes retning da hun trådte indenfor, men hun bemærkede alligevel de få. Et af dem fangede specielt hendes interesse, selvom hun ikke lod det vise. Sargonis Misnoran. Efterlyst for en hulens masse ting, og med en dusør der fortalte, at nogen rigtig gerne ville have en snak med fyren. Hun lod sig ikke dvæle længe i indgangen, og bevægede sig i stedet op til baren, hvor hun smed lidt guld på bordet til en øl. Hun satte sig ikke, men stod pænt med armene hvilende på bardisken. Hun havde bevist undladt sit sædvanlige outfit og sin jakke derhjemme, da det ville virke for opsigtsvækkende på en rolig kro. Trådte hun ind af døren i en mørk maske, så var han ude af vinduet før, at nogen kunne tælle til tre. Derefter havde hun valgt et mere komfortabelt look, stadigvæk praktisk, men nok til, at hun virkede naturlig. Da øllen blev skubbet imod hende, tog hun fat om kruset, hvorefter hun gik væk fra baren igen. I stedet bevægede hun sig ned imod bordet, hvor ansigtet hun genkendte fra adskillige mere eller mindre gennemførte skitser befandt sig. Uden at give anledning til det mindste, smed hun sig ned på en stol ved bordet, hvor han befandt sig således, at de sad overfor hinanden. Hun hævede et øjenbryn, og sendte ham et flabet smil inden, at hun stillede spørgsmålet, hvorefter hun tog en slurk øl.

”Mind if I join ya?”
avatar
Emery

Antal indlæg : 65
Reputation : 0
Bosted : Firewood Village - En lille enkeltmands hytte
Evner/magibøger : Starpower (tænk Starfire)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro on Man 7 aug - 1:22

Han kiggede op da døren gik op og nogen trådte ind. Mere af vane end af egentligt interesse, håret på kvinden var alligevel noget at bide mærke i, så han lod blikket hvile et par øjeblikke på hendes hoved, inden det gled ned af hendes krop og han kunne ikke lade være med at bide mærke i hendes tøj. Meget mørkt, og lod til at give muligheder for bevægelser. Hans første bud var derfor at kvinden arbejdede som tyv eller morder. Men det virkede lidt for dumt med hår som hendes, gjorde ikke ligefrem sit for at skjule ens identitet?

Da hun begyndte at bevæge sig ned mod hans bord, fulgte han hende med øjnene langsomt, og det var først da hun var nået helt ned til hans bod at han fjernede fødderne fra den stol hun skulle til at sætte sig på.

"Well, I did move my feet for you didn't I?"

Hans stemme var rolig, og med en svag kant af en interesse for hende. Han virkede meget afslappet. Lidt som det man forventede fra en person der var sikker på at der ikke eksisterede noget eller nogen der kunne røre ham. At han var sikker og uden for en hver fare der eksisterede. Dette var i virkeligheden også hvordan Sajro følte det. Han havde dog stadig bidt mærke i hendes tøj, og da hun nu havde sat sig, skiftede han position og lænede sig lidt indover bordet. Her fangede han hurtigt hendes duft, og kiggede så på hende med et lidt undrende blik og smil.

"So, what makes an angel dress like a thief or murderer? Doesn't seem to be fallen."

Hans blik gled også ned til det kors hun havde om halsen. Sølv var der ingen tvivl om at det var. Han kiggede på hende, og tog selv en slurk af sin øl, hvorefter han sendte hende et nyt smil.

"Didn't your mom tell you that talking to strangers is dangerous? That strange men are dangerous men?"

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6288
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Emery on Ons 9 aug - 23:53

Hun mærkede tydeligt hans blik, selvom det ikke hvilede på hende meget længere end normalt. Det var ikke overdrevet men nærmere, hvad en person med selvlysende hår kunne forvente - hvad en kvinde med selvlysende hår kunne forvente. Imens hun stod placeret ved baren og ventede på sin øl forsøgte hun at gennemgå sine chancer i hovedet. Baren var fyldt, men ikke overfyldt. Hvis det kom til slåskamp var hendes chancer altså ikke umulige, og samtidig ville de fleste kunne kom forholdsvis uskadt derfra. Da hun endelig fik sit krus og bevægede sig ned imod bordet, bemærkede hun godt, hvordan han pludselig fik travlt med at fjerne fødderne. Hun valgte ikke at sige noget om det, men kunne ikke dy sig for at svare igen, da han selv nævnte det.

"You sure did. You forgot to wipe it clean, tho."

Smilede hun sukkersødt tilbage, imens hun fangede hans blik og snuppede en slurk øl. Hans attitude kom bag på hende. Både de snarky ord, men bestemt også den indre ro som han udstrålede. En stor del af hende brød sig bestemt ikke - men nægtede selvfølgelig at vise det - da hun følte det som om, at han bar et eller andet form for skjult kort. Noget som hun ikke kendte, men i høj grad burde taget i betragtning, at hun hadede overraskelser. Hun var netop i færd med endnu en slurk, da han stillede hende et nyt spørgsmål, som næsten fik hende til at kløjes. Hun reddede alligevel indholdet, men satte kruset en tand mere bestemt end førhen.

"Well, excuse me for not flying in here all covered in white and sparkles. You're damn right I'm not a fallen, but that doesn't mean that I wanna dress like I'm expected. Like you. A wolf all fluffed up in fur. Very original, eh?"

Selvom der i starten var en tydelig stædighed og ærlighed gemt bag hver et ord, så var det svært for hende at skubbe den spøgende tone helt til side. Specielt til sidst, hvor hun vendte tallerknen og brugte hans eget tøj som eksempel. No way, at han skulle spille smart med hensyn til kluns. Falden. Hmpf! Til hans næste spørgsmål kunne hun ikke undgå at le kort, inden et farligt glimt kunne anes i de hidsigt lysende grønne øjne, som rettede sig direkte imod ulven.

"Actually my mother taught me to embrace and welcome all strangers. Especially strange men… But you are no stranger to me, Sargonis."

Uden at tøve tog hun en slurk til, imens Sajro fik lov til at tygge lidt på hendes ord. Hendes eget kropsprog var roligt omend en smule 'legesygt'. For hun nød det. Katten efter musen spillet, hvor man så hinanden lidt an. Hun brød sig ikke om kedelig høflige samtaler, men lidt drilleri og ellers at skære lige til benet, det var mere hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Emery

Antal indlæg : 65
Reputation : 0
Bosted : Firewood Village - En lille enkeltmands hytte
Evner/magibøger : Starpower (tænk Starfire)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro on Tors 10 aug - 0:38

Han kunne ikke lade være med at grine lidt af hendes kommentar om at han havde glemt at høre stolen rent. Han måtte sige at han ikke ligefrem tog hende for typen der var bange for lidt skidt. Hun virkede mere til at være typen der ikke havde noget i mod at få sine egne hænder beskidte.

"I didn't take you for someone afraid to get a little dirty"

Han var tæt på at grine da hun reagerede lidt voldsomt på hans spørgsmål. Tydeligtvist var hun ikke glad for at være engel, eller også var hun ikke glad for det billede de fleste folk havde af engle. Nok mere det sidste siden hun virkede til at være så stor modstand af bare ideen af at være en falden engel. Han lænede sig lidt frem mod hende og tog en slurk af sin øl, inden han svarede på hendes sidste kommentar omkring hans egen påklædning.

"Oh you are excused, just curious about your line of work is all. Well, it wouldn't be fair if I dressed all anonymously, I know what you are so it is only fair I show you what I am. Ohh and for a wolf wouldn't naked be more original?"

Det sidste blev sagt med en stærk kant af spøg og dril. Han sad så og lyttede videre, ligesom hende var han meget rolig, og selv da hun brugte hans navn fik hun ikke meget mere reaktion end at han løftede sit øjenbryn over navnet. Han lænede sig så længere frem mod hende. Et særligt blik i hans øjne, en blanding mellem frygt og dyrisk aggressivitet. Han havde nemlig en frygt for at nogen måske havde overhørt hende kalde ham ved hans navn. Ikke alle så lige godt på ham, og det kunne betyde at han ville skulle slås med nogle af de folk der var i kroen. Det ville ikke være så godt for nogen tilstede, hans omdømme og så deres liv.

"Hush now, I don't know you angle angel, but you don't want to get any of these people involved. Cause I will defend myself. And if you truly know me, then you should be scared for their and your own lives. Otherwise you merely know my name making me as much of a stranger to you as you are to me."

Som en sidste understregelse af hans egne ord lod han sine negle glide henover bordpladen men som de kom længere hen mod ham var det ikke længere en hånd men istedet poten fra en varulv som havde trukket dybe mærker i bordet. En ting han vidste at almindelig varulve ikke kunne gøre medmindre de var født med en særlig evne til det. Det var hans første advarsel til hende om at hun måske ikke helt vidste hvad det var hun havde med at gøre og at hun skulle passe på hvad hun gjorde nu. Han satte sig derefter tilbage i sin stol, og virkede præcist lige så rolig som før, lige før han virkede mere rolig nu på den måde han lod sine øjne glide ned af hendes krop. Ikke som om han tjekkede for våben eller noget men meget mere som om han bare tjekkede hendes former ud.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6288
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Emery on Fre 18 aug - 0:20

Hans kommentar fik det skæve smil frem. Trods de kække kommentarer, så lod han i det mindste ikke til at dømme hende alt for hårdt – udover det med hendes beklædning selvfølgelig. Hvis de begge overlevede dette møde, så var det ikke noget som hun havde tænkt sig at lade slippe så let.

”Then you already know me better than most people I know.”

Da han lænede sig frem og gav sig i kast med forklaringen om, hvorfor det i virkeligheden var okay for dem begge at gå klædt som de egentlig havde lyst, så benyttede hun frirummet til at finjusterer lidt på sin siddestilling. Præcis lige som ham endte hun en anelse mere indover bordet, men med albuerne støttende på bordpladen, så hun kunne bevare sin ranke ryg. Hun kunne godt lide at sidde afslappet, men det var irriterende for hende at virke sløset. Derfor forsøgte hun som regel at finde en mellemvej. Hun tog en slurk øl, og nikkede så bagefter, men måtte sluge et grin da han smed den sidste bemærkning om ulve og deres tøj. Hun ønskede kortvarig, at han var knap så kæphøj. Det var præcis det, som hun gik og manglede i hverdagen, men ikke ligefrem på arbejdspladsen.

”Well, you sure are a terrible guesser. Is this how you charm all the pretty ladies? Because it ain’t really working for you. And no… Or maybe it would? I mean what’s the point of clothes for you guys anyway? You shred it like two times a month anyway, am I right?!”

Roen var også over Emery for et øjeblik. Hun tog faktisk sig selv i at glide med på den spøgefulde bølge af kommentarer, men hun mærkede hurtigt skiftet hos sine nye sidekammerat i det øjeblik, at emnet faldt på noget mere alvorligt. Da Sajro langsomt men velovervejet fik fremført sin trussel mærkede hun tydeligt, hvordan pulsen pludselig steg en anelse. Adrenalinen over hans ord og det tydelige eksempel i bordpladen fik hende til at genoverveje sin plan, men kun for et kort øjeblik – for hun SKULLE have den dusør. Ikke flere undskyldninger eller fejlede jobs. Selene havde gjort hende blød ved blot et enkelt øjekast. I stedet for tydeligt at panikke, fik hun samlet nerverne, sunket en klump der havde samlet sig i halsen og rakte så en hånd ned i sin trøje, hvorefter hun hev et stykke papir frem. Papiret foldede hun ud, ganske roligt, men samtidig diskret, og lod det så glide over mod Sajro. En detaljeret tegning af hans skikkelse, samt et uhyre stort beløb nedenunder var det eneste som den viste – men det var nok.

”No, you don’t know me… but now you know about my work. I know enough about you though, and I know that you don’t kill for fun but out of need. Here’s a fact: There’s no need for killing or hurting anyone tonight. I just need you to come with me. It’ll be quite problem free if you let me.”

Hendes stemme havde dæmpet sig, og ligeledes havde stemningen. Hun kunne sagtens have ladet den køre en del længere, da manden trods alt ikke var verdens værste selskab, men det havde været ondt i sidste ende – for dem begge to. Det var bedre, hvis hun ikke kendte sine ”ofre” mere end højst nødvendigt. Så blev den slags alt for personligt. Hun virkede dog ikke skræmt – i hvert fald ikke mere – over truslen fra før. I stedet tog hun en sidste slurk øl, og lagde armene over kors imens, at hun ventede på en reaktion. Kortvarig bemærkede hun blikket der blev sendt i hendes retning, hvilket fik hende til at se væk, så han ikke skulle se hendes så småt blussende kinder. Det var ikke første gang, at hun fik et sådant blik, men her var det uventet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Emery

Antal indlæg : 65
Reputation : 0
Bosted : Firewood Village - En lille enkeltmands hytte
Evner/magibøger : Starpower (tænk Starfire)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro on Fre 18 aug - 1:02

Hun overraskede ham, hun mindede ham faktisk meget om Delilah, mere og mere som de snakkede. Engle versionen af Delilah måske, men det var meget underligt at tænke på. Han kunne heller ikke lade være med at grine en smule af hendes kommentar om at han kendte hende bedre end flere af dem hun kendte.
Han smilede roligt da hun sagde han var elendig til at gætte, og han forstod hende ikke helt han havde jo ikke gættet bare konstateret at han vidste hvad hun var, og han vidste hun var en engel ud fra hendes duft. Derfor det kun var fair at han viste hvem han var.

"Ohhh, yeah normal werewolves shred it about one to three times each month. But since I aren't quite normal I don't, I can control it just like I can change parts of my body if I so desire."

Han nød den rolige samtale selvom det var tydeligt at den ikke kunne vare ved og at det ville udvikle sig til noget meget værre. Han havde ikke forventet hendes meget direkte måde at fortælle hvad det var hun var ude efter, men papiret med hans ansigt på havde han ikke glemt hvordan så ud. Så han lyttede til hende. Han vidste ikke hvad han skulle svare, og hun havde ret, han dræbte ikke for sjov. Han tog sig kort til hovedet, og så hende direkte i øjnene som han begyndte at svare hende.

"And what do you think happens, once you hand me over? They just gonna cuff me in normal metal? No that will be silver cuffs, and in that weakened state I will be executed like a rabid dog..."

Han sank og bed hårdt sammen, blodårene i hans pande stod tydeligt frem som vreden blev mere og mere tydeligt at se. Han var nærmest rasende over konceptet at han ville blive dræbt for det han havde gjort.

"And for what!? Executed because I stood up to the slave trade of the city, because I believe in the right to personal freedom. And because I am the only one who have ever gotten close to killing that god awful dictator of this city..."

Han så hende i øjnene igen, et sorgmodigt smil over hans læber som han langsomt rejste sig op, drak det sidste af hans øl og begyndte at forlade kroen.

"So no, I cannot go with you, I believe in justice but this isn't justice this would be murder. I do however leave this inn now so if you want to try and take me down, then I can't stop you."

Hans skridt var tunge som han begyndte at gå over imod døren, han brød sig ikke om det der med al sandsynlighed ville ske om lidt. Han ville ikke slå hende ihjel eller skade hende. Han ville dog heller ikke bare lade hende tage ham ind, han havde ingen grund til at lade sig selv dø, ikke for de ting han havde gjort.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6288
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Emery on Søn 20 aug - 2:14

Jo mere Sajro snakkede og førte sig frem, jo tydeligere fik Emery indtrykket af, at han ikke var nogen helt almindelig varulv - heck, manden sagde faktisk, at han ikke var det! Det var endnu en ting, som irriterende nok kom bag på hende. Hun havde været udmærket klar over, at det ikke var en eller anden nyforvandlet varulv, som hun havde givet sig i kast med, men ingen havde informeret hende om, at hun faktisk havde med en Nightcan at gøre. Hun følte stor trang til at sukke tung og skride ud af døren, men bed begge dele i sig og lyttede i stedet interesseret med på hvad der blev sagt.

"So you can change whatever you want, whenever you want it? No limits at all?"

Hun vidste ikke lige, hvilken form for reaktion, at hun havde forventet. En eller anden form for raseri formentlig, men ikke rettet mod andre end hende. Måske et udfald af en eller anden art. Derfor kom det bag på hende, da han gav sig til at forklare. Følelserne der pludselig kom på bordet overvældede hende i en sådan grad, at hun i første omgang ikke sagde noget. Blot sad stumt og lyttende, men med alvorlige øjne rettet imod Sajro som blev mere og mere oprevet. Det ramte hende. Hun havde hele tiden vidst, at han var eftersøgt for et oprør imod Sakref, men at det omhandlede slaver i en sådan grad havde man ikke talt højt om. For det var jo... en god ting. Var det ikke? Det var ikke hendes beslutning. Hun var her bare for pengene... for at gå imod, hvad hendes slægt og racefæller ville have støttet for længst.

"Listen. Sakref is missing, and so are the rest of his family. You probably won't be executed, when I hand you in if you let me do the talking. The bounty is still up, but the guys are missing. That would mean different times for you."

Det var en halvsølle forklaring, men det var det bedste, som hun kunne præstere. Det var ikke specielt normalt for hende at tigge folk om at forstå, hvorfor de skulle følge med, eller hvorfor det de havde gjort var galt. Her var det bare ikke galt. Alligvel var summen for stor til, at hun kunne lade det være. Chancen var der, at hun havde ret. Sakref havde ikke været set et stykke tid, og siden folk egentlig bare fulgte ordre, så ville de nok ikke have travlt med at gøre noget ved ulvelederen.

"Hey!"

Folk kiggede lidt, men hun var ligeglad. Pludselig var han på farten. Det var ikke fordi han skyndte sig, men alligevel gik det lidt for hurtigt for hende. Hun var ikke fuld - langt fra - men hun manglede at tænke det hele igennem. Den slags var der dog ikke tid til, så hun rejste sig i stedet fra stolen og smuttede med nyvunden selvtillid hen foran Sajro, så de stod ansigt til ansigt næsten helt tæt. Hun lagde nakken en anelse tilbage, så hun kunne se ham i øjnene. Med sine 1.80 var hun ikke verdens mindste engel, men det virkede pludselig sådan, da de endelig kom helt tæt på hinanden. Hun kneb øjnene sammen, og pustede sig let op.

"I can't let you leave. I'm so-... No, actually I'm not sorry. I need the money, okay? You did a crime, and I'm just here to get you on in the system. This is your last warning."

Håret glødede uroligt af spændingen, som pumpede rundt i kroppen på hende. Det var svært at skjule, men hun gjorde ikke meget for det alligevel. Det kostede for meget energi, hvis hun skulle dæmpe det hele. Specielt øjnene, som syntes at lyste med fornyet energi. Nu ventede hun blot. På et svar... eller et slag.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Emery

Antal indlæg : 65
Reputation : 0
Bosted : Firewood Village - En lille enkeltmands hytte
Evner/magibøger : Starpower (tænk Starfire)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro on Søn 20 aug - 2:54

"Well, no limits would be wrong, it takes control, energy and such, can't be done in high stress situations. But hell in those the full package is often best."

Hele det her møde gik ham på, han var også usikker på hvad fanden der gjorde at hun var der. Men mest af alt det der gik ham på var det at hun måske havde helt seriøst troet på at hun kunne få ham til at følge med uden kamp. Han kunne ikke gøre det, uanset hvor gerne han bare ville give hende lov til det, så kunne han ikke. At give op var simpelthen ikke en mulighed for ham. Han vidste at selv hvis han gav hende lov. Så ville dyret i ham bare tage chancen, tage over og så ville det hele være langt værre end hvis det var ham der kæmpede imod.
Han lyttede til hendes argumenter for hvorfor han nok ikke ville blive henrettet. Selv hvis hun havde ret, så ville det istedet bare betyde at han ville blive lænket med sølv indtil Sakref kom tilbage til at henrette ham. Så han så stadig ingen grund.

"And then? Then I will be thrown in prison bound in silver for who knows how long. Can't do that, I have two daughters I need to provide for, and I need to be free so I can make sure that they are safe."

Han sendte hende et skævt blik da hun kommenterede halv højt på at han havde rejst sig op. Han stoppede dog op, gav hende chancen for at komme hen og stille sig foran ham, han kiggede ned på hende, mødte hendes øjne og afventede hvad det var hun havde at sige til ham. Han var lige ved at sænke ned i hans knæ for at møde hendes højde, men tog sig i ikke at gøre det. Han blev stående, og lyttede til hende. Han sendte hende et sørgmodigt smil som den første del af hans svar til hende.

"Listen, I understand, but I just can't let you take me in. That said, if you fight me in here, the blood of every patron that dies in that fight will be on you. I am giving you the chance to either let me go, or follow and confront me somewhere secluded. And no, this isn't my last warning. This is our last warning. I don't want your blood on my hands, and you don't want to bleed."

Han begyndte at gå igen, skubbede sig forbi hende. Han var sikker på at hun ikke var dum nok til at starte en kamp der hvor de var. Ikke efter de ord han lige havde sagt. Han havde også mere at sige som han fortsatte med mens han gik ud mod skoven. Han forventede hun fulgte med, simpelthen fordi hun virkede alt for interesseret i de penge. Han ville ønske han havde så mange penge liggende. Havde han bare kunnet betale hende fra at gøre det her så ville det hele være så meget nemmere.

"I want you to know, I wish I could just pay you that money. Much better than to have your death on my conscience. So here is the deal what can I do, other than surrender, to be free from killing you?"

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6288
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Emery Yesterday at 22:15

”So you’re not a guy for an intense life, huh?”

Selvom det var ment som en spøgefuld kommentar, så fandt hun det umuligt at bevare stemningen som havde før svævet mellem dem. I stedet trak hun sig mere tilbage, og lod alvoren overtage hendes mimik. Hun forstod, at han var nervøs, og hun forstod i den grad også, hvorfor han egentlig nægtede at følge med hende. Hun var ikke sikker på at, hvis situationen var omvendt, så ville hun have fulgt med. Tvært imod så lå det til hendes rebelske side at gøre præcis det, som Sajro forsøgte. Alligevel kunne hun ikke tillade sig at blive blød. Den slags var ikke en del af jobbet.

”And being chased for years will help your daughters how? There’s no one saying that they’ll throw you in prison. You might just go trough a trial now that Sakref is gone. Besides the only way you’ll ever find a solution to this mess… is if you follow me. Nice and quiet.”

Det med døtrene kom bag på hende. Ikke som med de andre informationer, som hun havde manglet hen af vejen, men mere fordi hun ikke just så Sajro som den faderlige type. Hun havde godt nok kun lige mødt manden, men hun havde bare svært ved at se ham med et par rollinger om benene. Så igen… varulve var vel de mest kendte flokdyr. De formerede sig vel hurtigere end mange kunne nå og tælle, så hvad betød lidt yngel hist og her?

Imens han talte, stod hun tavs og lyttede. Hendes hænder knyttede sig, som talen fortsatte, og hendes hår gnistrerede foruroligende. Det virkede pludselig… levende. Hvad de fleste nok ikke vidste – eller i hvert fald først lærte med tiden – var at hendes hår var utroligt magisk og forbundet til resten af hende. Takket være energien der flød i hendes krop, havde hun utroligt svært ved at skjule stærke følelser, hvilket hun desværre bar en del på. Derfor havde hun et uhyre af besvær med ikke at lange Sajro en, da han var færdig med at snakke, hvorefter han skubbede sig forbi hende. Hvor vovede han! Med et irriteret udbrud, vendte hun rundt og fløj i hælene på ham.

”Well, first of all, you could stop treating me like a little child! I don’t need any warnings, and I especially don’t need to be told what I want or do not want! We’re here on MY terms! You’re asking me what I want? I just freaking told you! You command and lead all wolves. How can you not have any money?!”

Igen placerede hun sig foran Sajro, og krydsede så armene, imens hendes hidsigt glødende øjne faldt på ham. Hun lod ikke til at ville flytte sig i den nærmeste fremtid – i hvert fald ikke uden svar.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Emery

Antal indlæg : 65
Reputation : 0
Bosted : Firewood Village - En lille enkeltmands hytte
Evner/magibøger : Starpower (tænk Starfire)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro Yesterday at 23:06

"I have never known anything else, and I don't think I ever will, or would want to."

Han havde ikke haft en sådan situation her i meget meget lang tid, siden dusøren blev offentligtgjort var hun faktisk kun den anden der havde forsøgt at få fat i den dusør. Det var en af grundene til at han ikke havde de store problemer.  Det var også bedre at være på flugt og kunne se hans døtre nogle gange end overhovedet ikke fordi han var i fængsel eller død. Til sidst blev han egentligt bare mere irriteret over det hun sagde. De vidste sgu da begge to at det bedste han kunne håbe på var fængsel. Hun skulle fandme ikke stå foran ham og lyve.

"Listen, we both know that the best I can hope for is life-long prison. And I won't go with that. And chased for years? This bounty has been on me for some years now and you are the second stupid or brave enough to come and try and claim it. What do you think happened to the last one? He didn't talk, hell he even got the drop on me."

Han lagde mærke til hendes kropsprog, hvordan hun var blevet arrig over de ting han sagde. Han vidste ikke hvad han skulle sige, hun virkede så bestemt på at ville gå til kamp med ham. Han var tæt på at sukke og bare løbe fra hende, på den måde kunne han da sikre sig at han ikke skadede hende for meget. Han kunne dog heller ikke for ham selv til det. Han var for stolt til at løbe fra hende.

"I am trying to save you! Goddamnit! And what makes you think that I need a warning more than you do!? On your terms!? Nothing here is on your terms. Had I not wanted to talk I would have attacked you already, would I not have wanted to fight or talk, I would have left already. Been in the dense woods now where your wings would be a hindrance."

Hendes sidste spørgsmål havde fået ham til at grine let. Hvorfra skulle han dog have penge på grund af det? Beskattet et hovedsageligt nomadisk folkefærd af jægere og samlere. Et folkefærd der hovedsageligt ikke brugte penge til ret meget.

"Money from werewolves? I have some, but not that much. I cannot tax them, they live mostly as nomadic hunters and gatherers."

Han var ved at være træt af det her, han kunne snart ikke modstå lysten til at gå til kamp med hende, men han havde allerede blod nok på sine hænder og han ville for en gangs skyld forsøge ikke at få mere blod på dem. Men hans vrede var ved at få kontrol over ham. Det kunne ses på den måde hans nakkehår rejste sig på, hvordan hans allerede skarpe tænder groede lidt og hans negle blev til klør.

"So! You really want to fight? Huh!? I have been trying to make you walk away, no need for bloodshed!"

Det sidste blev sagt med vrede og sorg i hans stemme. Som sorgen fra en morder der vidste at det han havde gjort var forkert, men også vidste at han ikke selv kunne gøre noget ved det. Hvad man kunne forvente fra en mand der nogle gange var et monster og kun så hvad der skete uden selv at kunne gøre noget ved det.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6288
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Emery Today at 0:56

Emery kørte træt begge hænder henover ansigtet og op igennem håret, som gnistrede utilfreds. Det var næsten umuligt at få det til at sidde nogenlunde, og da slet ikke i det humør – slet ikke, når hun stod og diskuterede med en hidsig ulv som potentielt hellere så hende død. Hun vidste jo godt, at det var nogle sølle forklaringer, men hvad fanden skulle hun sige til manden? Hun var ikke selv glad for sin egen familie, men andre havde det med at have temmelig svært ved at rykke sig fri af dem. Dog var det ikke hendes mening der gjaldt, når man endelig snakkede om loven. Det burde han vide! Hun gjorde bare det, som folk hyrede hende til… eller hvad hun end selv faldt over.

”Oh, I don’t know? Since you still sitting here, I’m guessing your sob story scared him away! Either that or you slit his throat. But that doesn’t mean that I won’t try! He got the drop, but ended up dead. I’m still here talking. Who’s the stupid now?”


Det var en dum idé at provokere. Hun skulle bare gå. Forlade den dusør der alligevel havde virket umulig fra starten. Desværre tillod hendes stædighed – og ikke mindst stolthed – ikke at hun gjorde den slags. Det var for personligt nu. Skulle hun nogensinde støde ind i Sajro igen, skulle det ikke være med uløste tråde fra fortiden. Så det forholdt sig således: Enten så tog hun ham med ind, indkasserede sin dusør og gik derfra som en stenrig dame. Det… eller så kom hun muligvis ikke derfra igen i et stykke. Det ville dog stadigvæk være forsøgte der talte. Så havde hun ikke givet op. Ikke som sin far. Så ville hun stadigvæk kunne kalde sig ved sin professionstitel og stå ved, at hun faktisk gjorde sit bedste. Det andet var simpelthen for pinligt. Hun kunne ikke blive ved med at fejle.

”Save me? Well be my guest then! Or wait, actually don’t! If you’re that much of a beast, that you just have to slay me, then make your move, wolf. This IS my terms. You think that I ever intended to fight in there? No! Big news! I’m actually not an idiot! And I don’t any of you damn pity or any more of your excuses!... I just need you to move that ass, and follow my lead.”

Hvad der før blot var en gnistrende manke og et hidsigt blik, var nu en rasende skulen og knagende skulderblade. Hun var splitsekunder fra at smække et vingeparti lige i synet på ulven, og flyve dem begge to så højt op, at det ville betyde hans død, hvis han så meget som forsøgte på et kram. Hun mærkede slet ikke aftenkulde, eller lyset som ramte dem fra halvmånen, men blot adrenalinen der strømmede igennem kroppen på hende, og varmede hendes kinder i ren arriskab. Hans kommentar omkring ulvene, fik hende til at himle med øjnene og slå opgivende ud med armene.

”Really? Well, ain’t that cute. Do you even have any form of control?”

Emery så godt hans blik. Hun fornemmede, hvordan ulven langsomt sneg sig frem i manden foran sig, men der var noget dybt i hende som var i konflikt. Konflikten gjorde hende forvirret, men ude af stand til at flytte sig. Hun ville så gerne bare væk, være en god engel for en gangs skyld og gøre det rigtige. Hun havde dog svært ved at ignorere den del af hendes hjerne som skreg efter pengene, og fortalte hende at det rigtige var at gøre sit job. Det rigtige var at straffe dem uden kontrol… men hun havde ikke engang selv kontrol.

”NO! I don’t wanna fight! I just want my money! You’re the one ’causing a fuss!”

En anklagende finger blev rettet imod ulven. Fingeren var dog ikke længere helt almindelig, men glødede i stedet i et kraftigt grønt skær som blot illustrerede, hvor langt mod hendes egen grænse, at hun var nået.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Emery

Antal indlæg : 65
Reputation : 0
Bosted : Firewood Village - En lille enkeltmands hytte
Evner/magibøger : Starpower (tænk Starfire)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro Today at 1:23

"Do I look like a cutthroat to you? A common criminal? I do not slit throats, I tear and rip them!"

Ikke at han troede det kunne skræmme hende væk men han havde prøvet at tale hende ned med halvskjulte trusler og en hvis form for logik. Det havde tydeligtvis ikke virket på hende, hun var alt for interesseret i de penge. Han var så træt af hvordan folk i den "civiliserede" del af verdenen, lod sig drive af penge. Endda til at gøre ting som de fleste burde se som forkert eller selvmorderisk.

"He certainly was stupid, I am still not sure if you are. Is the gold really worth your life? Do you have no-one in your life worth living for?"

Han trak vejret dybt og langsomt, som man ville forvente fra nogen der forsøgte at holde sig selv nede på jorden. Hvilket også var præcis det han forsøgte på. Han hadede at skulle slås med folk der ikke helt fortjente det, og det at hun havde forsøgt at løse det uden kamp var nok til at han mente hun ikke fortjente at dø. Det var dog stadig ikke nok til at han ville gå med hende.

"You certainly seem like you could need a guardian, angel. And no I guessed you didn't but you are still idiotic enough to want a fight. I have said for you to say your price, I will give you anything I can, hell I would almost do anything I can, if it means I won't have to kill you! But still you think the money is worth more? You could have had a powerful ally, but you chose the money..."

Han rystede bare på hovedet af hende, han orkede ikke at svare hende. Han var træt og udmattet, snart så udmattet at det var en umulighed at kæmpe imod hans indre ulv. Han tog sig selv i at fælde en tåre. Han havde virkeligt ikke lyst til at dræbe hende, hvorofr skulle han også have den forbandede dusør, bare for at gøre det rigtige engang for længe siden. Bare fordi han havde stillet sig op mod det alle var bange for.

"Ofcourse I am, what did you expect? For me to do your dirty work for you!? If you want to support a tyrants regime, you better do it yourself and be ready to look yourself in the eyes every morning, knowing you chose to support a tyrant, against a man fighting for freedom for everybody, just to earn some money!"

Han bukkede hovedet som han sagde det sidste, han var for træt til at kæmpe imod mere. Sømmene i hans tøj kunne høres sprækkes som hår brød frem over det meste af hans krop. Langsomt spredte håret sig over hele hans krop, hurtigere og hurtigere. Samtidigt med strakte hans arme og ben sig, med lyde af knogler der brækkede og hud og kød der blev flået of flænset. Hans hoved blev længere og længere som det skiftede form til det af en ulvs. Det sidste der skete var dog det der gjorde ham speciel. Han greb fast i et træ de stod ved siden af dem, og træet begynde at svinde ind, som hans krop blev dækket af træ som en rustning. Han var omtrent 3 meter fra jorden til toppen af hovedet, trods han stod foroverbøjet.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6288
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum