Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Marts

Latest topics
» Hej Claan, gæt hvad... ~ Claan
Yesterday at 12:13 by Kira

» Mindre aktivitet, men ikke fravær (Sean)
Yesterday at 11:06 by Claan

» Dans med Ulven~EMNESØGNING
Tors 22 mar - 10:34 by Fenrer

» Samtale om 'privat' fældesemne.. - Jazmin, Vetis, Claan, Fenrer, Gautham og Cody
Ons 21 mar - 17:05 by Gautham

» Ulvene og Bjørnen på tur - Fenrer
Ons 21 mar - 10:57 by Fenrer

» RedHawk [Reklame]
Tirs 20 mar - 18:18 by Jazmin

» Time to build -Fenrer -Cody
Tirs 20 mar - 14:03 by Fenrer

» Payment, as promised (Vetis)
Tirs 20 mar - 9:29 by Sean

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Man 19 mar - 18:53 by Vetis

Top posting users this month
Sean
 
Claan
 
Fenrer
 
Kira
 
Azir
 
Gautham
 
Larlii
 
Vetis
 
Nella
 
Assorian
 

Statistics
Der er i alt 237 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valentina

Vores brugere har i alt skrevet 151723 indlæg in 7820 subjects

Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro on Man 20 nov - 0:09

Hun kunn tydeligtvis godt lide at være efter folk baseret på hvad de sagde og generelt bare virke lidt nonchallant eller nogle gange en form for drillende nedgørelse. Sajro havde som sådan ikke noget imod det, hvis det blev for meget så skulle han nok vise det på hans egen måde.

"Well, not really not when anything is attractive or simply has the right attitude."

Han sendte hende bare et flabet smil. Han lagde mærke til hendes reaktioner over det han gjorde, hvordan hun slappede af, og generelt lod hun til at nyde vandet og den situation hun var i ret så meget. Han var stadig lige så forsigtig omkring hendes ribben som han havde været i starten da han begyndte at røre ved hende. Han smilede bare da hun sagde at han bare skulle udforske alt det han ville. Rart med en bekræftning fra hendes side af at hun kunne lide hvad han gjorde. Han blev overrasket over hendes reaktion da hans hænder gled over hendes baller og og op af hendes ryg. han kunne mærke hendes gåshud, og han så ned for at betragte hendes krop hvilket gjorde det endnu tydeligere. Hans hjerte slog med en fast rytme som hun nok kunne mærke da hendes hænder gled op på hans brystkasse, kraftige men rolige slag gemt bag kraftige og varme muskler.

"You are getting cleaner... Although something leads me to think you might be dirtyer than I expected."

Han lod hende blot rykke sig tættere på ham, og han reagerede der så ret hurtigt ved at hans venstrs hånd gled ned af hendes ryg og greb hendes venstre balle og trykkede hende så tættere ind mod ham. Han smilede bare ned til hende, hvorefter hans anden hånd gled ned til hendes højre lår, og hans venstre hånd gled så med ned så han nu holdte om hendes lår. Han løftede hende så op af vandet sådan at de var i hovedhøjde med hinanden, og han sendte hende et drilsk smil, hvorefter hans læber rørte hendes strube efterfulgt af en udånding, hans læber rørte så siden af hendes hals efterfulgt af at han nappede hende lige lidt over kravebenet. Han fornemmede godt at hun træk vejret lidt mere uroligt men kommenterede ikke på det. Han gik ud af vandet samtidigt med at han holdte hende løftet sådan og blev ved med at kærtegne hendes hals med hans læber og blidt nappe hende fra tid til anden, inden han satte hende ned på den tørre jord, hvor hans hænder igen gled op så den ene hvilede på hendes balle og den anden på hendes lænd.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6309
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Emery on Ons 29 nov - 0:26

Emery vidste godt, at kunne drive folk lidt til vanvid. Hun havde altid ment, at det var en del af en ellers yderst charmerende pakke, men på mængden af hendes omgangskreds at dømme, så havde hun mere end én gang overvejet et lille skift i tonelejet - og fejlet. For uanset, hvor meget hun prøvede, så var det bare ikke nemt at passe ind i den søde og veltalende engleform. Noget andet endte altid med at tage over, og tingene kunne sagtens ende værre end de havde startet. Derfor var det rart for hende at mærke, hvordan Sajro faktisk ikke blev super fornærmet over alle hendes kommentarer - selvom han nu selv var lidt af en spøgefugl - og havde det været et problem, så havde han nok dumpet hende længere nede af vejen.

"Funny. I think I know how you feel."

Tilføjede hun med et lumsk glimt i øjet inden, at hun gled videre i det næste øjeblik. Hans hænder var pludselig alle vegne over hendes krop. Ikke på nogen ubehagelig eller befamlende måde, men mere som i at det hele skete pludseligt, men langsomt nok til, at hun stadigvæk kunne følge med og nyde berøringerne. Hun mærkede selv hans hjerte slå - irriterende - roligt under den muskuløse brystkasse, og fik et øjeblik mistanke om, at det hele var en spøg. At berøringerne blot var til for at se, om alkoholen eller det kølige vand havde haft nogen påvirkning på hendes humør. Dog mærkede hun pludselig et skift, da hans hænder fløj mod hendes nedre region endnu engang, efter et fornøjeligt langt blev var blevet kastet ned mellem dem. Gåsehuden afslørede vist lidt for meget, men inden nogen kommentar kunne nå at blive spyttet afsted, rykkede hans stærke arme hendes krop helt tæt op af hans. Nu var det ikke blot hendes hænder som var presset imod hans overkrop, men i stedet hendes egen med barmen skjult mod hans hud. Hun lagde nakken tilbage, blot for at mærke, hvordan hans læber hastigt men stadigvæk blidt pressede sig imod hendes hals. Hun lod nakken strække en anelse længere, så det våde hår hang omkring hende, imens hendes fingre gled dybere og dybere for hver gang læberne ramte hendes hud på ny. Da hendes hænder omsider ikke kunne komme længere på grund af deres tæthed, svang hun i stedet benene omkring ham, og lagde armene om hans nakke, så de i stedet begravede sig i hans hår. Lidt for hurtigt nåede de dog land igen, og hun lod sine bens greb slippe, men ikke armene som stadigvæk hvilede over hans skuldre. Med et klart blik, og kinder der havde fået en del mere farve, sendte hun ham et løftet øjenbryn og et bredt smil.

"Well, I surely can't be the only dirty one around here! Any new plans, now that bathtime seems to be over?"

Selvom hun egentlig kunne træde et skridt tilbage, og lade sin krop afsløre helt forfra, fastblev hun i stedet tæt stående op af hans krop. Tæt nok til at mærke hans våde bukser imod hendes hud, som funklede let, da enkelte perler af vand havde fanget morgensolens døsige lys.

_________________
she is both
hellfire and holy water,
and the flavor you taste
depends on how you
treat her.
avatar
Emery

Antal indlæg : 92
Reputation : 0
Bosted : Firewood Village - En lille enkeltmands hytte
Evner/magibøger : Starpower (tænk Starfire)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sajro on Man 4 dec - 0:44

Han havde intet imod hendes personlighed. Måske lidt skrap og mere rapkæftet end hvad der egentligt var godt for hende. Men så længe det betød at det gav ham rigt med muligheder for at han kunne udfordre hende så var han absolut tilfreds med det. Der var nogle ting han kunne blive virkeligt pissed over at nogen gjorde eller sagde, men indtil videre havde hun formået ikke at ramme hans såkaldte ømme punkter, så indtil videre var alting ganske godt.

"Ohhh you do? Well I thought you were way to bruised?"

Han lavede på ingen måde sjovt, til dels tog han det roligt og hans hjerte bankede hurtigt fordi det var ham der havde den fulde kontrol. Det var jo ham der rørte ved hende og ikke omvendt, i hvert fald var det sådan endnu. Han smilede lumskt til hende over følelsen af hendes krop mod hans, han nød hvor tydeligt han kunne mærke at hun kunne lide hans kys og blide berøringer på den måde hendes hænder gled ned af hans krop, og hvordan hun til sidst hjalp med at holde hende oppe, så han ikke skulle bære alt vægten selv. Han sendte hende et skævt smil som han lænede sig ned tæt på hende sådan at deres læber var få milimeter fra hinanden.

"Ohh no, I am dirty especially when it comes to sexy ladies. Plans? Well I could get you dirty and take another bath with you. Or I could just stop here? Carry you back to the hut, so we are sure that any more pleasurable indulgences in the flesh ends up hurting you?"

Han greb fast om hende igen, hev hende ind mod sig så hun ikke kunne slippe væk igen så nemt. Han sørgede også for at hans underliv var trykket ind mod hende. Da han nu havde greb om hende greb han fast om hendes ene balle med et godt greb og med den anden hånd gav han den anden balle et mindre klask samtidigt med at han nappede hende i halsen, han fangede så hendes blik og så ind i det.

"But what do you say? Want to risk a bit of hurt for a lot of pleasure?"

Han trak hende tættere på sig som han spurgte om det, imens hans ene hånd slap hende og gled ned mellem deres kroppe, han lod sine fingre strejfe hendes underliv før han begyndte at åbne hans bukser, hvis hun ikke sagde fra.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Sajro
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 6309
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil http://www.sajro.org

Tilbage til toppen Go down

Re: Really? Sure you ain't the evil fucker? [[Emery]]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum