Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Sean
 
Lith’rra
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156591 indlæg in 8131 subjects

Bøger, bøger og højelverdronningen? - Arodeth

Go down

Bøger, bøger og højelverdronningen? - Arodeth

Indlæg by Larlii on Tors 10 aug - 22:01

Tid: formiddag
Sted: Biblioteket i Silvanesti
Vejret: Solrigt og lunt med en svag brise
@Arodeth

Larlii havde valgt at overnatte på en af byens kroer i stedet for at tage med sin grankusine hjem. Det betød, at da hun stod op ved solopgang, havde hun kortere til bliblioteket, som hun havde besøgt kort varigt sammen med kusinen dagen før. Det gav hende også frihed fra den mand, som eftersigende skulle være hendes trolovede.
Hun sad i en vindueskarm, dybt optaget af en af de mange bøger som omhandlede healing. Hun var i klædt sin forårs grønne kjole, som var letter udringet og havde en slidse i højre side, som nåede op til knæet. Håret hang løs med undtagelse af et par håndfulde i hver side, som var samlet i midten af baghovedet. Dette gjorde at håret ikke fladt ned i øjnene på hende, når hun bøjede hovedet. På gulvet ved siden af hende stod to stakke af bøger. Den ene stak talte ti bøger om healing og den anden stak talte fire bøger, ligeledes om healing. Et par højelvere gik og holde øje med hende, på samme måde som de havde gjort i de sidste par timer. Men Larlii var for optaget af bøgerne til at lægge mærke til det.

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 105
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bøger, bøger og højelverdronningen? - Arodeth

Indlæg by Arodeth on Fre 11 aug - 18:32

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en blå kjole på, den går ned til gulvet Link. Hun har ingen sko på
- Hår + Make-up + Smykker Hun har sit hår hængt løst, med en smule sat op Link. Hun har intet make-up på. Hun har en af sine mange kroner på Link, hun har sin forlovelsesring på Link, hun har sin vielsesring på Link
- Andet På grund af hendes evne, besidder hun en overnaturlig skønhed. Hun har også et mærke på sin hånd Link og en Chimæra ved sin side (Se under evner på profilen)

Det var egentlig en ganske stille dag, og der var ikke så mange møder, så hun havde al fri mulighed, for at kunne slappe af og blot lave hvad hun havde lyst til. Som dronning var der et ekstremt ansvar på hende, og hun havde ofte mange ting hun skulle lave, heldigvis var der langt mere på Tharmen, og han var altid der for hende, hvis hun havde brug for en støtte og ven, men så heller ikke mere end det. Efter han havde været hende utro så mange gange, var hendes kærlighed for ham forsvundet, og gennem årerne anså hun ham nu mere som en ven, end hun ville se på ham som en elsker. Præcis som deres ægteskab startede på et platonisk plan, var det nu end op som det igen. I starten havde det været hårdt, men med årerne havde hun lært at acceptere det, og i sidste ende var hun lykkelig over, at have sine børn, som hun for alt i verden ikke ville skifte ud.
Som hun vandrede gennem gangene, var det med hendes evige trofaste Fafnir ved sin side. Han lignede en sort kat, vis størrelse blot var en smule større, end hvad man normalt så hos katte. Dog hvis han blev vred, forvandlede han sig til et mere monsterlignende væsen. Han var hendes beskytter og følgesvend, den der altid var der ved hendes side, og klar til at angribe, hvis hun skulle føle sig truet. Der formede sig et mindre smil på hendes læber, som hun bevægede sig i retningen af biblioteket. Hver gang hun gik forbi nogen, ville de enten bukke eller neje for hende, hun var trods alt deres dronning, og de skulle derfor vise respekt for hende.
Da hun trådte ind, var der ikke mange, de fleste var sikkert også ude og lave andet. Dette gav hende også muligheden for, at kunne slappe af og måske endda læse et eller andet. Der var en lydløshed til hende, men også en elegance, som i bund og grund var på grund af hendes art, men også hendes evne, som gav hende en overnaturlig skønhed og graciøsitet. Selv for en elvers standart, var hun ekstrem smuk. I det hun kom ind, kunne hun høre tankerne, af alle de elvere der sad og læste. Selvom det kunne være irriterende, var det også en info om, at alle disse unge elvere nød, af at kunne få en masse viden ind. Det var dog også her, at hun bemærkede nogle af højelverne, hele tiden kiggede imod en ung kvinde, hvilket måtte betyde hun ikke var som dem, men måske af en anden gren af elver. Et smil formede sig på hendes læber, og stille begav hun sig imod hende "What are you reading dear girl?" lød det venligt fra hende

_________________
avatar
Arodeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 53
Reputation : 0
Bosted : Hun bor i Silvanesti med sin familie
Evner/magibøger : 1. Supernatural Physical Attractiveness | 2. Telepati

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bøger, bøger og højelverdronningen? - Arodeth

Indlæg by Larlii on Fre 11 aug - 22:12

Larlii så overrasket op fra bogen og fik øje på en højelverkvinde med en overnaturlig skønhed. Kvinden var iført en smuk blå kjole, havde en krone på hovedet, samt et par ringe på sine fingere.
Hun lagde bogen ned på karmen åben med siderne vendt ned af, så bogens vægt holde den åben. Derpå nejede hun ærebødigt med bøjedet hoved.
"Jeg læser om healing, Deres Højhed. Jeg ønsker at lære alt hvad jeg kan, for at udvikle mine evner som healer." Hun rejste sig op igen og så forsigtigt på kvinden. Larlii var imponeret over den skønhed og selvtillid, som udstrålede fra kvinden.
*Hun kan næsten ikke være andre end dronningen, så smuk hun er.* Tankerne og fascination af denne kvinde vivlede rundt i hovedet på hende. Dog følte hun de andre højelvers øjne på sig, så hun var meget forsigtig med hvad hun sagde. En fornemmelse fik hende til at se ned igen og fik øje på den sorte kat, hvilket fik hende til at smile.
"Vær hilset, ædle væsen."

_________________
~ Larlii ~ Kira~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~ Melisandre ~
avatar
Larlii

Antal indlæg : 105
Reputation : 0
Bosted : Forestina
Evner/magibøger : Naturbogen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bøger, bøger og højelverdronningen? - Arodeth

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum