Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1161

Årstid | Sommer

Måned | August

Top posting users this month
Jazmin
 
Kai
 
Noa
 
Sean
 
Candice
 
Kira
 
Yalena
 
Razor
 
Emery
 
James
 

Statistics
Der er i alt 282 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vetis

Vores brugere har i alt skrevet 150740 indlæg in 7757 subjects

Er dette sikkert eller ej? - Lithra

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Er dette sikkert eller ej? - Lithra

Indlæg by Kira on Fre 11 aug - 8:20

Tid: 11:10
Sted: Midten af skoven, en halv meter fra en af en af floderne som løber igennem skoven.
Vejret: Solrigt uden dog at være for varmt. En lun let østenvind leger igennem skoven
Omgivelser: Buske med årstidens bær, Svampe, urter og træer.
[You must be registered and logged in to see this link.]

Kira var klædt i en kåbe af sin ynglings farve, støvblå. I dag havde hun en ransel af hjorteskind med sig. På den måde havde hun plads til meget mere end hvis hun kun havde sit urtebælte med. Lige nu var hun i gang med at samle blåbær i en pose, som hun vil have med hjem. Ranselen var allerede kvart fyldt med urter og spiselige svampe.
Imens hun samlede blåbær, vandrede hendes tanker tilbage på det første møde hun havde haft med Audrey, som havde begyndt hendes træning med sværd og løbetur. Hun rødmede da hun mindedes hvad det havde udviklet sig til, da de var hoppet i vandet for at svømme lidt efter løbeturen. En kronhjort holdte vagt en lille meter fra hende, så hun var ret rolig. Hun tænkte også tilbage på sit møde med Caty, som havde vist sig at være en ukendt del af hendes mors familie. Hun viste ikke om Caty var kommet tilbage til hytten, men hun håbede snart at hun kom igen. Hun savnede selvskabet.
Kronhjorten gav et fnys fra sig, Kira rejste sig og lyttede ud i skoven. Hun kunne høre forskellige lyde fra andre dyr, men nu kom vinden også fra øst, så det hjalp ikke meget hvis den eller dem som nærmede sig kom fra en anden retning. Hun lagde hurtigt posen med blåbær i ranselen og tog den med hen til kornhjorten, hvor hun lagde sin ene hånd på hans skulder. Hendes blå øjne fik et gult skær, da hendes krop gjorde klar på til at forvandle sig hvis det skulle være nødvendigt.

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Kira

Antal indlæg : 169
Reputation : 1
Bosted : En hytte i Ashen Wood Forest - vest delen
Evner/magibøger : The Book of Water

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Er dette sikkert eller ej? - Lithra

Indlæg by Lithra on Fre 11 aug - 18:33

Påklædning
- Ulveform Hendes ulveform er meget stor (Vejer over 100 kg og omkring 1,90 meter høj) Link
- Tøj + Sko Hun er i første omgang nøgen, da hun næsten lige har forvandlet sig tilbage til et menneske. Hun har ingen sko på
- Hår + Make-up + smykker Hendes hår hænger løst og uglet Link. Hun har krigsmakeup i ansigtet Link (Nummer 1 i 2. række). Hun har ingen smykker på
- Andet Hendes krop er fuld af ar, samt tatoveringer rundt omkring på sit krop

Det var en ukendt følelse, det at være fri. Efter nærmest 20 år i fangeskab, var hun endelig fri. Hun var ikke længere tvunget tilbage i buret, ikke længere tvunget til at kæmpe. De første par dage havde været hårdest, hun var konstant usikker på hvad der skete, og de første par nætter ledte hendes drømme, hende tilbage til buret og de tvunget kampe. Selvom hun nu rent faktisk kunne føle friheden, så havde de mange år haft en effekt på hende, skulle hun blive triggerede angreb hun hurtigt. Hun ville ikke vise det, men hun havde også en frygt over sig, som var kvælende og mindet om den tid, de havde forsøgt at drukne hende. Dog syntes de mange løbeturer, at hjælpe og hun var her ikke bundet af den frygt, som ellers havde bundet hende.
Flokken som havde taget hende ind, var hun evig taknemmelig imod, og doghavde det ikke været folk, som hun rent faktisk stolede på. Hvilket nok også var derfor, at hun efter kort tid stak af og fandt sit eget sted, et sted hun kunne kalde sit eget. Hun ville tage folk ind, folk som havde været ramt af kampe, vold og selv de som havde været ofre for krige. Selv havde hun været så vant til den usikkerhed, som kom ved volden og døden.
Som hun løb gennem skoven, nød hun følelsen af vinden i sit hår. Normalt løb hun i sin ulveform, det gav en ro ved følelsen af vind gennem pelsen. Som menneske var hun så nøgen, og selvom hun var blevet vant til tøj, så var det endnu ukendt for hende. I så mange år, havde hun været vænnet sig til, at være nøgen. Pelsen var hendes tøj, men åbenbart var det ikke noget alle gik ind for, og for at "passe ind" skulle man åbenbart have tøj på. Hun fandt det selv idiotisk, for som Shapeshifter ville ens tøj jo gå i stykker, det sekund man skiftede til sin dyreform. Ikke desto mindre virkede det som en regel, at dette var sådan man skulle agere.
Hun stoppede op, da hun opdagede en ukendt fært, hvilket enten kunne betyde jæger eller en ukendt Shapeshifter. Hun bevægede sig lydløst imod vedkommende, nok ville denne person være en Shapeshiter, men hun bar så lidt tillid i sig, at hun faktisk var ret ligeglad med hvilken art vedkommende var. Hun gemte sig væk bag en busk, hvor hun så på ryggen af den ukendte kvinde, og samtidig opdagede hun hjorten, og blot synet af dyret fik savlen frem, hun slikkede sig om munden. Med næsten meget lidt lyd fra sig, sneg hun sig frem imod dem, og da hun var tæt nok på, angreb hun den unge kvinde. Med sin massive vægt, holde hun den fremmede kvinde ned. Nok havde hun været sulten, men hun vidste ikke hvem denne kvinde var, og en fremmede var nogle gange bedre at angribe end mad.
Hun kneb øjnene sammen, og betragtede den fremmede tøs, med et par øjne der kunne ligne rent guld. Med en snerren blottede hun sine tænder, fra kvindens syn ville hun nok se en ualmindelig stor ulv, hvis størrelse i den grad var større end normale, de fleste troede ofte hun var en mand, når de så hendes ulveform før hendes menneskelige form. Efter noget tid, forvandlede hun sig tilbage til et menneske, hvor hun lagde sin hånd omkring tøsens hals, som hun holde grebet, var hendes muskler tydelige omkring hendes arme. Nok havde pigen ikke rigtig gjort noget, mens hendes evne havde en tendens til, at gøre hende meget vred, og til tider kunne hun ikke styre sit temperament. Da hun samtidig også var en Shapeshifter, gjorde det hende ikke så meget, at hun rent faktisk sad nøgen over hende. Hun knurrede dyrisk, og de gyldne øjne var endnu fremme "chon yu bilaik" (Who are you) de fleste Shapeshifters som hun kendte, talte sproget som hun selv gjorde, og et øjeblik forventede hun at denne tøs gjorde.

_________________
"Fighting is all you know. Death is all you know. "
- Lexa de Martell
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
"Gon wamplei, hofli yu na lok op chit bilaik yu nou don lok up gon yu sonraun."
In death, may you find what you couldn’t in life.
"Teik dison sheid yu klin kom friznes."
Let this shelter you from the cold."
- Lithra
avatar
Lithra

Antal indlæg : 6
Reputation : 1
Bosted : She lives at a place, where they hold dog fights (Her parents owns this place)
Evner/magibøger : The big bad wolf - She got the power from Rhaella

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Er dette sikkert eller ej? - Lithra

Indlæg by Kira on Fre 11 aug - 20:24

Kira fornemmede at nogen eller noget var bagved hende og hun nåede lige at dreje rundt, inden hun blev væltet omkuld af den utrolige store ulv.
Et gisp var alt som kom over hendes læber. Hendes øjne var store, men ikke frygtsomme som de tidligere ville have været. De lyste af overraskelse, og hun afventede hvad ulven ville gøre.
Da den efter nogen tid forvandlede sig til en kvinde, som greb hende om halsen med sin hånd. Kira forblev stille som hun havde været under ulven. Hun fornemmede at kvinden var utryg og lod derfor hende bestemme det næste skridt, selv om trykket imod halsen var ved at give hende kvælnings fornemmelser.
Og da kvinden talte på et fremmet sprog, talte hun langsomt og roligt i et lavt toneleje.
"Jeg beklager, men jeg kender desværre ikke det sprog."

_________________
~ Larlii ~ Kira ~ Taliia ~ Jake ~ Katrina ~
avatar
Kira

Antal indlæg : 169
Reputation : 1
Bosted : En hytte i Ashen Wood Forest - vest delen
Evner/magibøger : The Book of Water

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Er dette sikkert eller ej? - Lithra

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum