Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

If only - Kai

Go down

If only - Kai

Indlæg by Gemma on Fre 11 aug - 21:44

S: Sunfury slot
T: Aften
V: Ikke vigtig for emnet
O: Hvad der end er i de rum de befinder sig i.
P: Tøj + Hår
Emne til: @Kai <3


Det var en dag eller to siden hun havde været her, efter et par kontakter havde haft hendes opmærksomhed. Alt hun prøvede på lige nu var at finde forbindelser der kom tættere på denne Elijah Gerad og hvad han havde at gøre med Andreas forsvinden. Fordi hun vidste at når Andrea var fundet, så ville hun også få sin far tilbage. Gemma havde fundet Nicolas for ikke særlig længe siden, og de ting der var sket der havde ændret noget i hende. Gemma var ikke længere ligeså bange som før, det kunne ikke forklares - men det var som om at hun havde fundet sig selv mere og mere. Vagterne lukkede hende ind uden problemer da hun kom hjem og hun hang sin kappe hun havde haft over sig på stumtjeneren før hun gik ind. Gemma var overrasket over at både Elena og Drew var oppe endnu. Dog da hun kom ud i køkkenet og så den sovende Kai henover bordet - kunne hun ikke andet end at ryste på hovedet med et smil. Gemma bevægede sig stille ind i spisestuen.
You look like you need some sleep. But in your bed, so startede hun ud med et varmt smil. Go to bed. I get the kids, don't worry about it, tilføjede hun oprigtigt. Sætningen lød anderledes end hun først måske havde regnet med. Børnene, det fik det til at lyde som om at det var deres børn- også selvom det måske ikke havde været meningen med sætningen. Gemma valgte dog at lade den gå - Elena var jo faktisk Gemmas niece, når man tænkte over det. Gemma lagde sin hånd imod Kais skulder og gav den et lille klem. And you look like you haven't slept since I took of. You should take better care of yourself, otherwise you will force me to stay around to remind you- and we can't have that can we? drillede hun men dog oprigtig. Det var længe siden Gemma faktisk var gået så meget op i et andet væsen som hun gjorde med Kai. Gemma ønskede han skulle have det godt og ville gøre det bedste for det skete.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
Gemma
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: If only - Kai

Indlæg by Kai on Fre 11 aug - 22:43

Påklædning
- Tøj + Sko I starten har han en mørk trøje på, et par mørke bukser og mørke sko på. Dog da han gik op i seng, trak han sin trøje af
- Smykker Han har en guldekæde om sin hals, i kæden kan man finde en ring, en ring han fik af Alycia Link. Han ser derudover meget træt ud

Han var så træt her for tiden, at det nærmest kunne ses på ham. Han havde så meget arbejde over sig, og Nilaya's ord om hvordan kun en sand konge, ville kunne klarer det hele, det at have et liv som en konge, far, ven og elsker på samme tid, kørte rundt i hovedet på ham. Var han i virkeligheden en dårlig konge, netop fordi han ikke lod kærlighed være en del af sit liv? Han havde arbejdet så hårdt, blot for at få det hele til at fungerer, og stresset af det, gik i den grad ud over hans nattesøvn, som efterhånden lå på 3 timer højst. Han vidste ikke hvordan han overhoved kunne stå oprejst gennem sine dage, og at han overhovedet kom ordentlig igennem sine møder, ville for ham være et totalt mysterium. Det var måske i sidste ende hans stædighed, som gjorde han endnu ikke var faldet sammen.
Mens han sad sammen med Elena og Drew, ved aftensmaden, blev han ved med at døse hen, og med hovedet støtte imod sin hånd, sad han og sov. Elena ville med jævne mellemrum kalde på ham, og hver gang var han vågen i omkring tre sekunder, før han igen døsede hen. Drew fandt det sjovt, og ville grine af hvordan hans far faldt i søvn, mens de allerede var færdige med aftensmaden. Han var dog så træt, at han faktisk ikke havde opdaget det. Det blev dog først slem da Gemma kom ind, og hun snakkede til ham. Chokket fik ham til at flytte sin hånd, og der forsvandt støtten til hans hovedet, og han hamrede det ned i bordet.
Han pev af smerte, og et kort øjeblik lød han som en hund der var slået. Han stønnede og rettede sig op, samtidig med han gned sin hånd imod sit ansigt "I am awake now" lød det fra ham, mens han så imod hende. Han havde intet imod, at hun ville tage sig af børnene, og han var også for træt, til at se hvordan hvad hun sagde kunne misforståes. Plus Elena og Drew kunne lide hende, så det var kun et plus. Han smilede træt til hende, og lagde en hånd ovenpå hendes, som hun lagde den på hans skulder. Han klukkede og rejste sig op "But I do enjoy having you around" han smilede skævt til hende, men gik dog til sidst imod sin seng. Som han nåede op til sit værelse, rev han sin trøje af og lagde sig i sengen. Dog kunne han ikke falde i søvn med et, for han kunne aldrig sove, medmindre han vidste hans børn lå i sengen og var glade.

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: If only - Kai

Indlæg by Gemma on Fre 11 aug - 23:13

Det sekund han fik chokket vidste Gemma ikke om hun skulle grine eller ikke skulle. En del af hendes kunne ikke undgå at lade grinet forlade sig bare lidt-  men ellers holdt hun det godt ud og nikkede blot til ham - da han påstod han var vågen.
I see that, mumlede hun lidt og vippede hovedet på skrå. Han lagde hånden på hendes skulder som hun havde gjort ved ham. Det var underligt når hun havde muligheden for det, så ønskede hun at være så tæt på ham som overhovedet muligt. Måske var det efterfølgerne af faktisk at være begyndt at sove ved siden af ham nogle nætter - til sidst blev det denne her kravende følelse af fysisk kontakt - en følelse hun ikke havde krævet så kræftigt længe. Smilet dannede sig på hendes læber over hans ord, men hun skubbede bare ham i retningen han burde i stedet for. Han burde få noget søvn. Så da han bevægede sig oven på, tog Gemma sig jobbet om at gøre først Drew klar til at komme i seng, også snart han var faldet i søvn - så var det Elenas tur. Drew havde mere brug for søvnen end Elena, selvom de begge to havde behovet. Gemma læste lidt for Elena for at få hende til at sove, hvorefter hun gik ind og klædte sig i sin natkjole for at kunne gå i seng direkte bagefter. Dog først listede hun sig stille hen til Kais værelse og gik ind. Fordi Gemma var langtfra dum, hun vidste han ikke ville lukke et øje før han vidste børnene sov og havde det godt. Gemma gik hen og stod ved sengen for at han kunne se hende ordenligt. At han kunne læse hun talte sandt var vel det vigtigste.
They are both sleeping good, so you can do that too now, smilede hun til ham, og lod sin ene håndryk glide henover hans kind ganske kort. Det gjorde næsten ondt at se, at han var så træt - manden gav sig selv alt for meget arbejde.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
Gemma
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: If only - Kai

Indlæg by Kai on Fre 11 aug - 23:40

Trætheden var virkelig over ham, og alligevel havde han været så vant, til at kæmpe imod den, at han kunne holde sig vågen, i blot lidt længere tid. Han ville være sikker på, at de var lagt i seng og havde fået deres godnat historie. Den kære Elena kunne nærmest ikke sove uden den, og Drew begyndte ofte at græde, hvis han ikke fik sin godnathistorie. Dog på trods af endnu at være vågen, var det tydeligt på ham og hans krop, han i bund og grund havde brug for en masse søvn, og nok skulle have det omkring nu, for ellers ville han nok snart falde om. Men hans stædighed ville nok få det værste af ham, havde det ikke været for Gemma og alt hvad hun havde gjort for ham. Hun havde gjort alle mulige gode ting for ham, hjulpet ham når han havde allermest brug for det, og han kunne i sidste ende altid regne med hende.
Da Gemma kom ind, og lagde sin hånd imod hans kind, kom der et træt smil frem på hans læber. Ubevidst trak han hende ned til sig, som havde han brug for den tryghed, som hun før havde givet ham og han havde forsøgt at give hende. Han lagde hende ned ved siden af sig, lagde sig om på siden og trykkede hende ind imod sig, mens han begravede sit ansigt imod hendes hals "mhhh so nice...you feel so nice, so nice" han var ekstremt træt, og i takt med han havde snakket, og bare lå der ved siden af hende, synet han at falde mere og mere i søvn. Hvad end effekt hun havde på ham, så syntes det at være beroligende, og det hjalp ham på mange områder. Så inden 5 sekunder, var han i en dyb søvn, alt i mens han havde hende i sine arme, og blidt trykkende ind imod sig.

//Tænker du kunne lave et tidshop til morgnen efter? <3

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: If only - Kai

Indlæg by Gemma on Lør 12 aug - 15:50

Hun smilede til Kai som han lå der og halv sov - alligevel tvang sig selv til at være halvvågen. Det var ikke en rar egenskab at have, men hun havde den også selv. Der gik to sekunder og det var nu Kais tur til at give Gemma et chok. Han fik hende langt ned i sengen med sine stærke arme omkring hende. Begravede ansigtet mod hendes hals og hun kunne mærke ånden danse henover huden, som han snakkede træt. Gemma smilede af ham, men det var rart og hun ønskede ikke at gå. Mon ikke det ikke gjorde noget hvis hun blev natten over. Gemma kunne hører på hans vejrtrækning at han var faldet i en dyb søvn - og armene omkring hende var behageligt - og i sidste ende lykkedes det også Gemma at falde hurtigt hen. Trætheden vandt og hun faldt selv i en dyb søvn.

--- Next morning ---

Det overraskede altid Gemma at hun kunne sove så længe når hun sov ved siden af Kai. Det havde lykkedes dem at skubbe dynen ned fra sengen, og egentlig blot holdt hinanden varme med deres kropsvarme. Gemma åbnede stille øjnene og vendte sig rundt. Kai var den eneste person hun kunne sove ved siden af, også Elena. De to var de eneste som hun havde fået dannet den tillid til at hun kunne det. Gemma smilede til ham da hun så ham i øjnene.
Goodmorning, smilede hun og så ham i øjnene. Det var ingen hemmelighed at hun var glad for at han faktisk fik hende til at længdes efter fysisk kontakt. Told you that you needed a good night sleep, drillede hun tilføjende, og løftede sig op på den ene albue, hvor hovedet kunne hvile i hånden. Gemma så blot på Kai med et varmt smil.
You know.. I overheard something few days ago.. you know when your.. friend? Or what ever she is was here.. You shouldn't let anyone talk like that to you, sagde hun så lidt mere seriøst. You are a good king, an amazing father and overall just an incredible person - and you are way to hard on yourself. You should give yourself some credit for what you have build here. I believe in you.. you know, tilføjede hun med et skævt smil.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
Gemma
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: If only - Kai

Indlæg by Kai on Lør 12 aug - 16:21

Han begyndte stille at vågne, som morgnen gled ind over dem. Det var her han fandt Gemma ved sin side. Han var efterhånden vant til, at sove ved siden af hende, og dog virkede det til, at han havde trukket hende med ned i sengen, frem for at hun selv havde valgt at sove ved ham. Dog virkede hun ikke sur, så det var i det mindste noget. Da hun sagde godmorgen, sendte han hende et bredt smil, og fjernede blidt den ene af sine arme fra hende, dog var den anden stadigvæk om hende "Good morning" hans stemme var hæs, hvilket i bund og grund, var fordi de næsten lige var vågnet, og de trods alt havde sovet en hel del. At se hende ligge der ved siden af ham, mindede ham om de gange de havde sovet i samme seng, og hvor smuk hun altid havde været, hver evig eneste gang han havde lagt sit blik imod hende.
Han klukkede blidt "maybe you were right, but who knows" han blinkede med det ene øje, og rystede på hovedet. Som hun løftede sig op, kiggede han op imod hende, fremfor at gøre det samme som hende. På denne måde, kunne han også se mere af hende, se mere af hendes smukke ansigt og vidunderlige øjne. Han havde aldrig forstået, hvordan hun ikke kunne være sammen med nogen, Gemma var mere end blot vidunderlig, hun var smuk, loyal, intelligent, stærk og typen der gjorde så meget, for at hjælpe dem omkring hende. At folk ville hende ondt, var også noget han ikke fattede. Nok var hun en dæmon, men det ændrede ikke på, hvor fantastisk en kvinde hun nu engang var.
Han hævede øjenbrynet, da hun begyndte og snakke om den samtale, som han havde haft med Nilaya. Det havde været en samtale, som havde haft en effekt på ham, også selvom han næppe selv ville indrømme det. Dog lod han Gemma snakke om det, selv på trods af han faktisk ikke gad snakke om det. Et blidt smil formede sig på hans læber, og han lagde en hånd imod hendes kind, og blidt strøg han hende hen over kinden. Modsat så mange andre, som kunne sige gode ting til ham, så betød det mere kommende fra hende "Thank you" han rettede sig op og gav hende et blidt kys på kinden, dog som han flyttede sig væk, var deres ansigt tættere på hinanden, end han før havde troet de var

_________________


"I can touch my nose with my tongue."
Kai
Kai
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 112
Reputation : 0
Bosted : Han bor med Gemma, Elena og Drew på slottet i Royal Flame District
Evner/magibøger : 1. Absorbing - Dette er i det store hele en evne der sætter ham i stand til at absorbere fra folk. Han kan selv vælge om det skal være deres styrker eller blot deres evne. Hvis han absorbere andres evner, vil de blot følge en vis ubehag (dog er dette ikke just behageligt!), hvorimod vælger han at tage fra ens styrker (f. eks fart, sanser osv) vil de føle deres indre blive revet i stykker. Dette er derved en utrolig smertefuld oplevelse. Denne evne kræver dog direkte kontakt mellem hud. Når han bruger den, vil hans hænder vil optræde med et rødeligt skær omkring sig. Virkningen er selvfølgelig kun midlertidig og udfra hvilken race vedkommende er, vil de få det bedre igen efter noget tid. Han kan bruge vedkommendes evner/styrke i et specielt tidsrum og dette bliver styret udfra hvor meget han bruger. 2. Transformation - Kai er en lettere aggressiv mand, dog var det først her for nyligt denne evne trådte ind. Det er ganske enkelt, at hvis hans krop bliver udsat for alt for meget stress eller vrede, så kan hans hjerne snyde ulven inden i ham, til at tro der er en fuldmåne. Han kan med andre ord trigger forvandlingen og derpå lade sig forvandle. Dog er han hverken ligeså stærk, hurtig eller magtfuld som under en fuldmåne. Det gør også langt mere ondt på ham, og det tager ham ofte et par dage at komme sig over det. Specielt dage op til en fuldmåne kan det være svært, at holde ulven inde i sig. Dog har det vist sig, at selskabet fra hans mage og børn holder ulven i tjek, og dette gør det lettere for ham at kontrollere sig selv.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: If only - Kai

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum