Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

So it's true - Jazmin

Go down

So it's true - Jazmin

Indlæg by Gemma on Fre 11 aug - 22:38

S: Udenfor Jazmins hjem
T: Midt på dage
O: Hvad der end er.
V: Solrigt.
P:Tøj + Hår
Emne til: @Jazmin <3

Det var ikke mange ting Gemma havde fra sin mor og siden hun nu havde fundet sin far - så var det begyndt at krible i hende for at måske hendes mor også var i live. Gemma havde fundet ganske få ting om hende, og så god som hun var til at finde informationer  - så havde hun fundet lidt. Ikke just mere end et navn, faktisk to - dog det ene syntes hun at have hørt før. Hvilken kontekst huskede hun ikke, men navnet Jazmin fangede bare hende på en eller anden måde. Hvilket også var grunden til hun i sidste ende stod hvor hun stod. Gemma vidste at Jazmin boede med Noah - Noah vidste hun hvem var. Det var Nicolas's bror, hvilket gjorde Noah til hendes onkel. Var hun overhovedet klar til måske også at skulle møde sin onkel oven i det hele, ikke nok med at møde sin halv søster, stadigvæk søster. Udfra de breve og informaitoner hun havde fundet om deres mor - så var dette nok det mest nervepirrende når man fandt andre ender. Så her stod Gemma foran Jazmins hjem, og sank en klump. Det krævede meget af hende at stå her, og hun havde faktisk ikke fortalt nogle om det. Bare at hun skulle ud og ordne nogle ting. Hvilket ofte betød hun hjalp Nicolas med at lede efter den forsvundende Andrea, men ikke idag. Nervøsiteten bed i hende og prøvede at ruske angsten frem, men i sidste ende fik hun sig overtalt til at banke på døren. Da døren endelig åbnede sank hun en klump.
Heeey.. Uhm.. I'm looking for Jazmin Víncent Névéu-Súlpíce sagde hun og smilte svagt - imens hun ventede spændt på en reaktion.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
avatar
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So it's true - Jazmin

Indlæg by Gæst on Fre 11 aug - 22:58

Påklædning: Kjole + Hår + halskæde

Jazmin stod netop foran spejlet, som Jamie var bag hende. Hjælp med kjolen, var netop noget hun skulle have og Jamie var som altid en trofast ven og hjælper. Han havde haft chancen for at forlade hende, men istedet var han blevet, det var trods alt hans levestil og de var begyndt at blive nære venner igennem tiden, hvor Fay ikke havde været ved hendes side og Noah havde været besat af at få Andrea tilbage.
Som en tydelig og klar banken på døren lød, råbte Noah igennem igennem den lange gang. '' I will get it! '' Jazmin råbte blot tilbage, at det var okay og at hun ville vente på hans tegn.
Noah og Jazmin havde tit snakket om deres børn. Jazmin der kun besad sin kærlighed til Joshua som hendes eget og eneste barn men Elena var dog også blevet en del af hendes liv af de mange stunder de havde tilbragt sammen, når nu Noah havde hende.
Noah havde sammentidigt fortalt om sit savn til alle sine børn og kort fortalt om kærligheden til en kvinde ved navn Catherine Dewater. En gammel forelskelse og kærlighed der havde været så dyb, at de havde fået et par tvillinger sammen. Istedet for at opdrage dem sammen, havde det istedet givet børne sammen til være deres familie og fortalt dem hvad børnes navne skulle være. Isabella og William. Noah havde allerede mødt begge børn og havde kun haft stor glæde ved det. Isabella som en engel, som ham selv. William som en dæmon som hans moder.
'' Gemma.. '' Man kunne høre skuffelsen i Noahs stemme også trods for han forsøgte at lyde begjsteret over besøget. '' Jazmin, it's for you. '' Jazmin fik hurtigt gjort sig klar og løftet op kjolen.
Hendes første blik fik bemærket den kønne pige foran hende. Hvem kunne dette dog være? '' Yes? '' Noah smilede til hende, som han forlod dem og bevægede sig ind på sit eget værelse. '' Come in! My name is Jazmin. '' Hun rakte venligt hånden imod hende, efter hun havde lukket døren efter Gemma var trådt ind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So it's true - Jazmin

Indlæg by Gemma on Fre 11 aug - 23:37

Skuffelsen i stemmen fik Gemma til at synke en klump ganske let og ånde ud.
You most be Noah, mumlede hun lidt for sig selv. Faktisk havde hun intet hørt om ham som sådan, hun vidste blot hvem han var. Det var alligevel underligt at møde sin onkel, også selvom det var så kort. Han var ikke ligefrem begejstret for at se hende, måske forventede han en anden? Det ville ikke undre hende, det var sjældent nogle faktisk blev glade for Gemma dukkede op. Så snart hun hørte lyden af en anden person, sikkert Jazmn komme imod hende - så smilede hun straks.
Hey Jazmin, I'm Gemma,præsenterede hun sig og tog imod hånden i en venlig gestus. Gemma gik med indenfor derefter. De blå øjne så sig kort omkring før hun så på Jazmin igen. Allerede der kunne hun mærke der var noget, et form for klik der bare gav mening. Det var ligesom da hun så sin far første gang, der havde været det samme klik. Kort glemte hun faktisk de ord hun egentlig skulle sige, måske var det fordi nervøsiteten forsvandt så hurtig. Hurtigere end forventet.
I was.. looking for Catherine Dewater, but then I found your name.. you are.. her daughter? startede Gemma ud - stemmen var ganske stille og rolig i forhold til det var et større emne. Hvis Jazmin svarede ja, så var det klart - at informationerne stemte overens med hinanden og de var i familie. Derimod hvis informationerne var dårlige, hvilket hun tvivlede på - så måtte hun jo undskylde sit spørgsmål. I'm sorry that I'm asking just like that.. Its just a very important topic to me, undskyldede hun hurigt efter hun havde sagt det andet.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
avatar
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So it's true - Jazmin

Indlæg by Gæst on Fre 11 aug - 23:49

Catherine var ikke et navn hun havde hørt længe. Faktisk havde hendes far undgået at fortælle hende det i mange år. Så mange år, at Catherine var blevet ligegyldighed for hende og hendes søster. Jazmin havde altid fået at vide at hendes mor var død, men senere havde mødt hende og set hende med egen øjne. Selvom hendes far altid havde været et monster, havde han god ret i at have gemt Catherine væk fra hende. Hvilken mor kunne forlade sine børn. Jazmin havde ikke været det eneste og uheldigvis havde Noah været elsker med hende og selv fået børn med hende.
Hun sukkede kort og kiggede på Gemma. '' Yes. She is my mom. '' De blå øjne, som Jazmin besad, fik et hurtigt skift over til de gule øjne, Jazz besad. Måske havde Jazz mere eller mindre lyst til at styrer nu? '' Not to make you angry or sad, but she is not worth find. No mom leaves her child. I never left mine. I just .. '' Jazz fik hurtigt afsluttet sætningen, som skulle til at begynde at omhandle Joshua.
De gule øjne, fik et skift tilbage til de blå atter engang. Jazz var måske alligevel ikke så interesserede i at styrer alligevel. '' I'm sorry, i didn't mean to make it sound like that.
It's just. ''
Hun sukkede kort for sig selv og smilede. '' Nevermind. Would you like something to drink or eat? I have an idea, that it have been a long adventure to find me. I have so many places to live. Firewood Villagde with my sister, but she is gone for the time. '' Hun gav et kort smil, som hun dog atter fik et på igen. Pan kom lunten bag hende. Det der engang havde været en killing, var nu blevet en voksen tiger.
Et kort meow fik sluppet sig ud af den søde tiger, efterfulgt af et kort puf ved Gemmas hånd, som et tegn på den ville kæles.
Fay havde anskaffet Pan som et dyr til hende selv, eller nok retter til dem begge for at beskytte sig selv imod bøller, men efter Fays forsvinden, var Pan og Jazmin nærmest vokset sammen som et. Tigeren havde været med over alt.
'' But why are you asking? '' Hun havde nævnt det var vigtigt for hende, men hun måtte sandeligt også forklarer hvorfor det var vigtigt?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So it's true - Jazmin

Indlæg by Gemma on Lør 12 aug - 16:18

Gemma fik bekræftet at Jazmin kendte til kvinden - men så skete der noget som Gemma opdagede meget hurtigt - øjefarven skiftede. DEt gjorde hende opmærksom på der var et eller andet som hun skulle have styr på. Jazmin sagde at Catherine ikke var værd at finde, men det havde nu aldrig stoppet Gemma i at lede efter folk før. De gange hun havde fået af vide at hun ledte efter en morderiske vampyr uden menneskelighed havde ikke stoppet hende i at søge efter sin far. Gemma havde dog lært på godt og ondt ikke at afbryde sådanne skift - det kunne betyde mange ting og Gemma havde levet længe nok til at vide - hvad der måske kunne være bag det, men hun valgte at glemme analysen til senere.
It's okay, something to drink could be nice, svarede hun dog blot med et stille smil. Gemma var meget stille af natur på grund af en række oplevelser - men hun kunne også sagtens finde sit gamle jeg igen. Det skete sjældent men gammel natur forsvinder aldrig. Gemma spærrede øjnene op da tigeren kom luntende ind i rummet, ikke i frygt men repsket og beundring. Den puffede til hendes hånd og Gemma tøvede ikke med at kæle for den. Så kom spørgsmålet, hvorfor spurgte Gemma. Ganske kort sank hun en klump og flyttede blikket tilbage på Jazmin.
I was asking because she is my mother too, fortalte Gemma så og kløede sig kort i nakken med den anden hånd. I was looking for answers about her, and I saw your name and Fay. So I wanted to reach out, also Isabelle and William - they are our siblings too, half siblings. Noa can tell you about them..I know it's a lot to take, and I'm sorry to just come and smash it all in your face, beklagede hun efterfølgende og foldede læberne sammen som en smal streg.

_________________

Sometimes I wonder…
If am a girl with a storm instead of a soul,
Or if I am a storm inside this fragile girl’s skin.
avatar
Gemma

Antal indlæg : 39
Reputation : 0
Bosted : She lives with the king of sunfury.
Evner/magibøger : Telekinesis

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So it's true - Jazmin

Indlæg by Gæst on Lør 12 aug - 17:00

Da Gemma takkede pænt ja tak til noget at drikke, smilede Jazmin hurtigt igen.
'' Well, come with me then! '' Pan fulgte blot efter Jazmin, som hendes følgesven som altid. Døren ind til køkkenet blev hurtigt åbnet op af Jamie. Han stod klar med et glas vin med en anelse blod i og et ganske almindeligt glas vin. Vinen var rødvin, hvilket Jazmin elskede mere end noget andet. Hvis vin kunne også være god til dels, det kom dog blot meget an på hvem der havde lavet det.
'' Thanks. '' Jazmin gav Jamie et hurtigt kys på kinden som tak. En hurtigt nikken og det ene ben foran det andet, var Jamie forsvundet ud af rummet atter en gang.
Tiger stod allerede over ved sin madskål tiggende efter mad. Jazmin stilte roligt glasset fra sig for at finde noget mad til Pan, imens hun lyttede til Gemmas ord. Jazmin havde selv haft lyst til at lede efter sine andre søskende, men i bund og grund havde Fay været den eneste biologiske og derfor havde hun haft det fint med at droppe det.
'' Well, hellow sister then. '' Et kort smil fik sat sig på hendes læber igen, som hun rejste sig op fra, at være bukket ned over Pans madskål. '' William and Isabella is nice people,
Noah told me that. But Fay is my sister. My real one. That's why i never search for any of my other siblings. And it's not to much. I have been hatet the hole of my life by my father, so this in my face are nothing, to losing you mom and be hatet by you dad. ''
Hun smilede roligt, som Noah kom gående ind af døren. '' Hey Noah, say hei to Gemma! She is really nice, and she is my sister. '' Blikket imod Noah var ikke ligefrem et venligt et, men mere et 'hils på hende for min skyld og vær sød'. Noah fik hurtigt sat et smil på og fik vent sig op imod Gemma. '' Hellow Darling. My name is Noah, it's nice to meet you. '' Selvom den sure engel kunne ikke længere holde ud og spille ond overfor hans niece. Nicolas var trods alt hans bror og trods det han havde gjort overfor ham, kunne han stadig tilgive ham. '' I'm sorry for my bad behavior.
It's just. Your dad took my love of my life, and make her to her own. He knew how much i loved and love Andrea. ''
Han sukkede kort, som han forlod rummet igen.
'' So... That was Noah. He is my closes friend. What have been up all you life?
Tell me about it. ''
Hun smilede roligt, som hun trak en stol ud ved det lille spisebord der var i køkkenet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So it's true - Jazmin

Indlæg by Elizabeth on Lør 12 aug - 23:20

// Jeg svarer med den her bruger nu :p //

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So it's true - Jazmin

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum