Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
Top posting users this month
Melisandre
 
Midnight
 
Arthur
 
Matthias
 
Taliia
 
Raxess
 
Sean
 
Althorn
 
Zayden
 
Marcus
 

Statistics
Der er i alt 291 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Deirdre

Vores brugere har i alt skrevet 155838 indlæg in 8091 subjects

Run little wolf, run - Candice

Go down

Run little wolf, run - Candice

Indlæg by Noa on Ons 16 aug - 20:17

S: Et sted i det nordlige ashen wood
O: En masse træer
V: Overskyet, mild
T: Eftermiddag
P: En top og et par shorts - håret sat op i en hestehale.
@Candice <3Hjertet bankede umådelig hurtigt afsted, og hun overvejede igennem hele sit kapløb med tiden at skifte skikkelse. Ulven ville løbe det hurtigere, men måske også være det lettere at ramme - eller var hun? Tankerne kunne ikke følge med hendes tempo, men de prøvede. Og ærligtalt var det ikke ligefrem fordi hun nød at være på flugt. Hvis hun kunne lokke dem langt væk nok væk fra flokken, så havde de i hvert fald en fordel. Hvis det ville ende galt ville Caleb komme efter hende og hjælpe - det vidste hun. Lige nu satsede hun på at det ikke ville gå galt og hun kunne ryste de jægere af sig. Dog til sidst ramte hun ind i noget som sendte hende direkte i jorden. Noa slog øjnene op og de glødede grøn da ulven reagerede på at en fremmed havde ramt hende. En varulv. Noa sprang på benene igen og så sig tilbage.
Come on, run, sagde hun hurtigt og nåede næsten ikke at trække vejret igen før hun greb fat i varulvens hånd og satte i løb. De var nød til at komme væk og Noa var ikke typen der lod andre i stikken.


//Okay det er lidt kort til at starte på, men som sagt er jeg træt - og lovede dig at lave det xD

_________________
We both know you can’t save me, but when the darkeness threatens to swallow me whole,
Please stay.
Stay and hold me close with everything you have.
I’m begging you to not let me fall victim to my own storms.

avatar
Noa

Antal indlæg : 120
Reputation : 2
Bosted : The west side of ashen woods, with the Black hounds
Evner/magibøger : The past, the present and the future

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Run little wolf, run - Candice

Indlæg by Gæst on Ons 16 aug - 20:30

Candice var taget en tur i naturen, for at studere blomsterne der var her. En dag ville det blive en del brugbart. Måske når hun besluttet sig for hun ville blive vegatar, eller vegeaner, hvilket hun nok næppe blev.
Som varulv, nød hun nærmest at spise dyret helt råt. Det var nok noget af det der gjorde hende mest stolt. At trods for at hun var ulv, så kunne hun stadig være ulv ude fra fuldmånen. Candice havde dog overlevet mange fuldmåner, men frygten sad stadig i hende hver eneste gang det skulle til at være fuldmåne.
Hun havde ingen steder at låse sig selv inde, eller noget i den retning for at beskytte andre fra sig, derimod. Hun håbede blot hver eneste gang, på at hendes underbevisthed ikke ville lade folk lide, men istedet dræbe dem direkte.
Måske var det blot et held for Candice, at hun havde stødt ind i dette andet væsen. Via lugten, virkede det ikke til, at hun var varulv, men hun lugtede dog stadig af ulv. '' Run? Why? '' Candice satte farten op, da hendes hånd blev revet afsted. '' What...Are we running from? '' Man kunne tydeligt høre at Candice peb efter vejret.
Selvom hun var varulv, havde hun dog aldrig lært at løbe så stærkt, for en frygt hun ikke engang kendte noget til. Hvorfor løb hun egentlig? Var nogle efter dem, eller flygtede dette væsen blot fra den gruppe hun var en del af? Hvis hun var en del af noget. Det virkede sådan, fra alle de forskellige lugte, der sad fast i hende. '' Stop! '' Efter løben i et stykke tid, fik Candice stoppet sig selv op, samt hevet i Noa, så hun stoppet op også. '' What are we running from! Tell me! '' Det irriteret blik sad nærmest printet fast på hende, hun ventede blot på et svar.

// Håber selv mit svar er okay D: //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum