Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Latest topics
» Lets kick some butts(Veltói/Dust)
Today at 0:05 by Veltói

» The girl who dosen't look like an engel ~ Emery
Yesterday at 23:47 by Veltói

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 17:36 by Sierra

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 17:18 by Lydia

» It's been a while - Sean
Yesterday at 10:30 by Sean

» Stick em with the pointy end ~ Elizabeth
Yesterday at 10:16 by Fenrer

» Sikke en overraskelse - Dust og Katrina
Ons 20 jun - 23:17 by Dust

» Lær din figur bedre at kende! - leg/ting :3
Ons 20 jun - 22:50 by Mizu

» Hvem er hvem? Listen!
Ons 20 jun - 22:18 by Mizu

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Fenrer
 
Taliia
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
Elizabeth
 
SIRTIMM
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153512 indlæg in 7956 subjects

how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Go down

how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Raven on Lør 19 aug - 19:11

Sted ~ firewood village, Ravens lejlighed
Tid ~ ved at blive mørkt udenfor.

Raven havde enlig en fri dag og var der hjemme, hun stod i hendes køkken og lavede mad til hendes datter som sad inde i stuen, der var mørklægnings gardiner for hendes vinduer så der ikke havde kunne komme noget lys ind i løbet af dagen. Hun tog maden med ind i stuen for at give den til Christel som sad i sofaen. Raven koncentrere sig altid om sin datter når hun havde tid til det, hun var bange for hvad der ville ske når hun blev gammel nok til og forstå hvad der skete omkring hende. Hun fik hende til og spise det meste af maden men ikke det hele.

Raven havde selv prøvet at spise mad efter hun var blevet forvandlet men havde altid bare kastet det op igen. Hun vaskede op mens hun tænkte og kunne høre Christel lege med noget inde i stuen. Den lille pige blev passe af en ældre dame på den anden side af vej når Raven var på arbejde men det kunne ikke blive ved på den måde. Det gik op for hende at hun stod og græd mens hun var ved at tørre af. Det gjorde hun ellers aldrig men hun kunne ikke holde facaden oppe når hun var alene hjemme, det var så hård for hende at vide at hendes datter vokse fra hende og at hun ville gå glip af det meste af hendes liv. Alt havde ændret sig den dag hun havde også selv. Emma som hun havde heddet den gang var blevet til Raven den vampyr som hun var nu og altid ville være.

Hun tog sig sammen igen og fik lagt Christel i seng. Nu sad hun selv i sofaen efter at have rodet op og trukket fra. Lyset fra månen kom ind af vinduet bag hende så hun kunne se hvad hun skrev ned i hendes bog. Det hjælp hende at skrive mens hun kunne kigge ud på de mennesker der gik forbi. Raven var glad for hendes lejlighed i stuen så hun kunne kigge ud. Der var mere ind rigeligt plads til hende og hendes datter. Men hun havde glemt noget hun var i gang med en efter søgning på Christels far. Det var sværere ind hun havde troet.

Raven rejste sig efter noget tid for at gå ud og hente posten i gangen.
avatar
Raven

Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : i en 3 værelse i Firewood med hendes datter.
Evner/magibøger : Ravne Hvisker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Marcus on Man 21 aug - 18:46

Marcus stod i en lille gyde, han have brugt det meste af dagtimerne på at drikke i en af de lokale kroer. Han kendte godt byen. Flere gange havde han været der, dog kun nogle dage af gangen. Det var en vane for ham efterhånden. Det var mere sikkert at rejse rundt. Der var flere som var efter ham af forskellige årsager, det var dog ikke lykkedes dem at finde ham endnu. Til gengæld havde Marcus sine metoder til at finde folk. Selv om at Firewood var en fin lille by så havde den kun enkelte ting at byde på som interesserede ham.
Han havde fået et tip om at der var en i denne by. Det var en ung vampyr, en Marcus have forvandlet. Det skete ikke ofte at han forvandlede sine ofre, mest fordi han sjældent orkede dem i længere tid, men også fordi han stadig ikke kunne tilgive den der havde forvandlet ham for en evighed siden. Alligevel havde han forvandlet Raven. Han nærede ingen stærke følelser for hende, det gjorde han ikke rigtigt for nogen.

Da solen var næsten helt væk bevægede han sig ud af gydens mørke. Han havde fået fat i adressen, men om hun stadig boede der ville han snart finde ud af. Han bevægede sig med rolige skridt mod lejlighedskomplekset.
Han stod foran døren der burde føre ind til hendes lejlighed. Han så lidt rundt på de andre døre indtil andre lejligheder og smilte kort. Han bankede roligt på. Det var mørkt udenfor, så det var et sats om hun ville åbne døren, eller om hun var klog nok til ikke at åbne sin dør så sent. Det var ligegyldigt for ham for han skulle nok finde en vej ind i lejligheden om hun åbnede for ham eller ej. Han var trods alt vampyr.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Raven on Tirs 22 aug - 23:14

Hun havde låst døren efter at have hentet posten som hun nu stod og gik i gennem ved køkken bordet. Det var for det meste regninger. Hun sukkede og lå dem på plads, det var ikke noget hun havde overskud til lige nu. Hun kørte en hånd gennem håret og bed sig i læben, noget var forkert der var noget galt hvilket gjorde hende restløs.  Hun stod i døren ind til Christel værelse og så på hende mens hun lå og sov. Ravens hjerne begynde at fare vild i det samme tanke mønster som altid.

Lyden af at en banken på døren rev hende ud af tankerne og fik hende til at fare sammen. Det var ikke nogen som ville komme på besøg i aften hun kendte til og de få der viste hvor hun boede kunne det være de skulle gerne sove nu.  Følelsen af at der var noget galt blev kun værre da hendes datter begyndt at græde og hun var nød til at tage hende op. Raven var glad for en ting i denne situation og det var hende nye evne. Hun gik rundt i stuen mens hun tyssede på hendes datter som til hendes lettelse faldt i søvn igen mens hun sad i hendes arme.

En ravn landede på den side af gaden og havde sit blik rettet mod døren til Ravens lejlighed. Den skrig før den lettede og fløj tætter på uden at kom inden for rækkevidde før den forsvandt. Raven sank en klump ved det syn hun havde fået gennem ravnens øjne, Hun havde genkend ham med det samme, Raven havde prøvet at glemme ham og det faktum at han havde gjort hende til hvad hun var nu, et monster. Vis ikke hun havde stået med Christel var hun synket sammen fordi alle hendes følelser ramte hende, det havde lykkes hende at glemme det meste fra den nat hun var blevet vampyr men bare ikke ham.

*Hvad fanden lavede han her! * Raven tog en hurtig beslutning som måtte briste eller bære. Hun lå Christel ind i hendes egen seng. Hun ville bruge ravn til at snakke med ham. Hun ville ikke på nogen måde tillade ham at komme ind i hendes hjem.  Hun gik hen til døren og sendte nogen billeder til ravn fra før, i håbet om at det ville virke. Hun viste stadig ikke alt om denne evne kun det mest basale. Men hun viste hun kunne sende beskeder gennem den ravn hun var forbundet med.

Ravn landende på en lygtepæl uden for hende lejlighed og skættede før den åbnede næbet og Ravens stemme lyd ud i natten. ” Forsvind med dig! ” hun kunne ikke huske hans navn eller om hun havde fået det og vide. Hun stod og knude nøglen til døren i hånden. Vis ikke han ville gå før de havde snakket ville hun være nød til at gå ud til ham. For ind skulle han ikke.
avatar
Raven

Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : i en 3 værelse i Firewood med hendes datter.
Evner/magibøger : Ravne Hvisker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Marcus on Tors 24 aug - 21:43

Marcus ventede tålmodigt efter han havde banket. Han kunne høre fodtrin inde fra lejligheden af og det der lød som et barn der græd. Et koldt smil gled over hans læber. Hun havde et barn med sig inde i lejligheden. Han anede ikke at hun havde et barn, men det kunne blive brug bart. Hans opmærksomhed blev flyttet, da han hørte en skræppen. Han så ud fra opgangen og fik øje på en ravn, det var tydeligt at den holdt øje med ham. Han vendte sig mod vinduet ud mod den.

Da dan talte lyste hans ansigt op, ikke i chok - nej, i et grusomt smil. Hun havde en evne! Han havde ikke været hos hende efter hun var forvandlet, så Raven var stadig tildels en fremmed for ham, ikke at han gik op i det. Det var dog en god overraskelse at hun havde en evne, så kunne hun blive mere nyttig for ham. Han trådte tættere på vinduet så han kunne se fuglen i alle dens detaljer. Det var en ravn, hvor typisk.
"Forsvinde?.. Nej, du har lige givet mig grund til at blive."hans stemme var dyb, men alligevel kunne den få folk til at ryste af frygt.
Han lod en hånd glide igennem det mørke let krøllede hår imens han betragtede fuglen. Hvis hun kunne tale gennem den så kunne hun sikkert flere ting med den. Hun havde i sit forsøg på at sende ham væk gjort sig selv til en mulighed for ham. Marcus anså sjældent andre personer som andet en hjælpemidler, nogle var mere nyttige end andre. Raven havde et potentiale nu.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Raven on Tors 31 aug - 11:19

Hun blev forskrækket over at han bare smilte. Det irriterede hende at han ikke bare ville gå som om han ikke havde gjort nok for hende. Hendes liv var ødelagt begrund af ham og nu stod han her efter et år og smilede når hun bad ham forsvinde.  Det svar han kom med hjalp hende ikke til og få det bedre med det hele. Hun sukkede og klemte nøglen mere i sin hånd selv om hun viste det ikke ville hjælpe hende.  Hun begynde at tænke på hvad hun skulle gøre og tog en beslutning vis ikke han ville gå måtte hun vil snakke med ham om hun ville det eller ej. ” Hvad vil du? ” hun var ikke sikker på om man kunne høre det når det var ravnen som sagde det i sted for hende, men hun var nervøs.

Hun ventede ikke på hans svar man begynde så stille hun kunne at pakke nogen ting i en taske til hendes datter. Som hun satte på sofaen da hun var færdig dog hele tiden opmærksom på døren og hvad hendes ravn hørte samt så.  Hun sukkede igen og tog sig sammen det vigtigt var at hun ville før Christel i sikkerhed fra ham også måtte hun tage tingene derefter som de kom men hun skulle enten have ham væk fra døren eller tilladelse til at tilkalde en som kunne hente hende. Hun lage armene over kors og bed sig i læben mens hun kiggede på døren. ”Lad mig få en til og hente min datter også kan vi snakke derefter ” Efter Ravn havde sagt dette fløj den væk og der kig noget tid før den kom tilbage igen. Raven havde stået ved døren og lyttet efter om han svarede hende mens ravnen var væk.

/undskyld det korte svar og vente tiden x3
avatar
Raven

Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : i en 3 værelse i Firewood med hendes datter.
Evner/magibøger : Ravne Hvisker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Marcus on Man 11 sep - 13:52

Marcus forblev roligt ude foran hendes dør, da ravnen igen talte blev hans kolde smil større. Hvad han ville? Tjo, måske hun havde en ret til at vide det... Hun ville nok ikke bryde sig om det, men det var ikke hans problem. "Jeg kan fortælle dig hvad jeg vil når du lukker mig ind." Sagde han, hans tone var næsten til at forveksle med venlig, men man skulle ikke tage fejl af ham. Han var alt andet end venlig sindet.

Da ravnen igen talte kunne man se en smule overraskelse i hans blik. Et barn... Hun havde et barn. Han bed sig i læben og så kort mod døren i stedet for ravnen. Hun gemte et barn der inde. "Du har et afkom. Er det dit eget?" Det var ikke rigtigt et spørgsmål der var relevant, for hun ville tydeligvis beskytte det fra ham. Han rettede sig op og så ud på ravnen igen. "Lad dit barn blive, jeg vil ikke gøre det noget" hans stemme var roligt og balanceret. Hans øjne var alvorlige da han så på ravnen. "Der er ingen grund til at bringe andre her hen nu!" det var ikke et forslag, men et krav. Han havde ikke brug for at der var flere folk der så ham i området, det ville bare gøre hans planer mere besværlige.
Han så ravnen lette og flyve væk. Han lagde hovedet lidt på skrå, alt imens han tog fat i håndtaget på døren. Hvis hun ikke selv åbnede måtte han fjerne døren. Hans greb om håndtaget blev strammere. Da fuglen kom tilbage slap han en smule. "Åben døren, så skal jeg nok være sødere" sagde han imens han slap håndtaget og trådte et skridt væk fra døren.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Raven on Ons 11 okt - 9:55

Raven var ikke sikker på hvorfor men at stole på ham gav hende en dårligt smag i munden. Da han sagde han ville sige det når hun havde lukket ham ind fik en kold latter til at undslippe dog var den kort.  Hun sagde godt nok ikke noget som svar. Havde denne vampyr ude for hendes døre været venligsindet ville han vel ikke have forvandlet hende til det hun var nu.
 
Da han spurgte om hendes datter var hendes egen gik hun næsten i sort. Hun kunne ikke holde hendes had i stemmen tilbage mere og var næsten ligeglad med hvordan han ville reagere på det næste ravnen der var kommen tilbage hvæste af ham. ”Gud fanme er hun min og takket være dig kan jeg ikke være der for hende som en mor skal! DU er skyld i at jeg er et monster og bliver nød til at skad uskyldig mennesker som jeg engang har hjulpet ” hun var tosset vis han troede han kunne komme og bare få hvad han ville have tog han fejl. Hun ville ikke lade ham ødelægge hendes liv mere ind han allerede. Han ville have hun lod hendes datter blive så ville han ikke gør hende noget, Raven stolte ikke på ham. Hun havde aldrig haft en grund til at gøre det men da han sagde at hen kunne tøvede hun med at giv ravnen beskeden til at hente en. ”Sødere? Hvordan kan jeg stole på dig? ” hun hvæste ikke længere men hendes stemme var bestemt heller ikke venlig og lyd ikke som en der ville stole på ham. Raven så på døren og ville ikke åbne den da hun var sikker på det var en dårlig ide samt hun forstå stadig ikke hvorfor han var komme for at finde hende igen.
avatar
Raven

Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : i en 3 værelse i Firewood med hendes datter.
Evner/magibøger : Ravne Hvisker

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Marcus on Tors 22 feb - 17:11

Marcus stak hænderne i lommerne på sine bukser imens han ventede tålmodigt på at hun gav op og lod ham ind. Hans ellers rolige ansigt lyste op da ravnen hvæste af ham. Han var meget vant til at folk ikke brød sig om ham, men det kom tit bag på ham når folk knækkede og skældte ham ud. Han var ligeglad, at han havde forvandlet hende var ikke en god nok grund til at blive vred i hans verden. "Jeg har givet dig en gave, nu kan du blive hos dit barn hele hendes liv" sagde han roligt imens han smilte en køligt smil. Hun ville aldrig blive gammel, og hun ville kunne se sin datter blive voksen uden selv at blive syg eller dø inden da. Hvorfor var hun ikke glad for det liv han havde givet hende? "Et monster.." mumlede han imens han nærmest smagte på ordene, vampyrer var vel monstre. Behøvede det dog at være en dårlig ting, han var ikke helt sikker. Han slap tanken og lyste op da hun kommenterede på om han kunne blive sødere.
"Har du nogen grund til ikke at stole på det jeg siger? Jeg lover jeg vil være sød, jeg kommer her ikke for at få flere fjender..." hans stemme var meget rolig og diplomatisk. Hun skulle lukke ham ind snart, han var ikke villig til at vente hele natten. Han havde styrken til at bryde hendes dør ind med lethed. Der var dog ingen grund til at gøre det hvis hun åbnede den, han ville gerne slippe for at lave et alt for stort påstyr.

Havde hun ikke vist ham hendes evne så havde han nok brudt døren ind, for så kunne hun kun bruges som information. Nu havde hun dog en større nyttighed, så han blev nød til at være tålmodig med hende, så han kunne overtale hende til at gøre lidt ting for ham. Han havde fjerner i mange af byerne, så en der kunne spionere for ham ville være meget praktisk. Raven ville være perfekt til det med sin evne.

///Hej hej, jeg ved det er meget længe siden jeg har været aktiv, men hvis du stadig har lyst at fortsætte emnet så kan vi sagtens det Smile////

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Marcus
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 339
Reputation : 2
Bosted : Han har ikke et fast hjem, da han konstant har mindre operationer han styrer hist og her
Evner/magibøger : -

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: how dare you show your face here, you ruined my life! ~ Marcus

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum