Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156810 indlæg in 8145 subjects

OMG! What the F*** just happened?

Go down

OMG! What the F*** just happened?

Indlæg by Gæst on Fre 25 aug - 23:34

Tid Det er tidlig aften
Sted Et sted i Ashen Wood, mod syd
Omgivelser Der er hvad man normalt finder i skoven, dyr, træer, buske og den slags. Ellers kan man finde et bålsted, hvor Lucy er kniplet og placeret i mørket, og de andre (jagerne) befinder sig ved varmen
Vejr Solen er gået ned, så det er mørkt og endda lettere køligt
Påklædning
- Tøj + Sko Han har et par sorte bukser. Han har ikke en trøje på. Der er blod på hans bryst, hvilket kommer fra hans skader. Han har ikke sko på

Emnet er tilegnet @Luna

Alt var sløret, og han havde ondt i hovedet. Det var som om han, ikke kunne finde ud af hvad der skete, det hele følte som en mærkelig drøm. Det sidste han kunne huske var, at han havde forladt en tøs hytte, og nu var på vej videre, hvorhen vidste han ikke. Hun havde været et one night stand, men det så ikke ud til, at hun ville lade ham blive sovende, og han nåede knap og få bukser på, før hun tvang ham ud af sit hjem. Han nåede ikke langt fra hytten, før han blev overfaldet. De havde været 4 imod en, og han havde ingen kamptrænning. Hans overlevelse kom gennem det, at finde en at have sex med, også sove i deres seng, for så igen at gøre det samme om igen. De havde tævet ham synde og sammen, og til sidst var han slået i hovedet. Da han endelig kom til sig selv, hang han hen over en hest, eller rettere han befandt sig liggende, på den nederste del af hesten og han var samtidig bundet.
Han stønnede af smerte, og grundet hans sløve sind eller rettere, det faktum han var slået lige i hovedet, og den slags havde en effekt på folk. Han kunne høre snak i baggrunden, og endda latter, dog kunne han ikke rette sig op, for at se hvem der talte. Hele hans krop føltes tung, og han kunne knap nok bevæge sig. De stoppede med et op, og han blev revet ned af hesten, og som hans krop ramte imod jorden, kom ham med et støn af smerte. De grinede af ham, og han fik et spark i hovedet, hvilket gav ham blodnæse, som kun fik dem til at grine endnu mere. De trak ham på benene, og tvang ham hen til et sted, hvor de placerede ham. Herpå fik han et bind om munden, og hans lænker blev dobbelttjekket. De forlod ham, og satte sig hen til et ildsted, hvor den ene af dem, med sine hænder skabte en ild. Han havde set magi før, men det var stadigvæk mærkeligt, det at se det så tæt på.
Han lænede sig op imod det hårde træ, mens han forsøgte at finde ud af, hvad fuck han skulle gøre...han kunne ikke rigtig gøre noget. Han stivnede, da han hørte dem snakke om, hvordan de var sultne og de ikke rigtig kunne finde noget mad, så de kunne vel blot spise ham, han ville give god mad ud til dem alle sammen. De måtte havde set hans reaktion, for en af dem kaldte ham pusling, og de grinede igen alle sammen, over hvordan han reagerede. Som om det ikke var normalt, at fremvise en smule frygt, når man fik af vide, man kunne forvente at blive spist levende. Dog virkede det kun til at havde været en joke, da de fandt noget mad frem, og begyndte at spise af det. Blot ved den viden om, at han ikke ville blive spist alligevel, fik ham til at sukke lettende, og han lagde igen hovedet imod barken.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: OMG! What the F*** just happened?

Indlæg by Luna on Lør 26 aug - 10:53

Det havde ikke ligefrem været let at vende sig til det hele, men det havde Luna. Hun havde vendt sig til at der var et mærke på hendes ryg konstant - og at hun havde en krig at kæmpe mod en anden flok. Luna havde mistet Kaeden i denne krig, ikke sådan dramatisk og alligevel. Måske var det i virkeligheden hendes skyld at Katlin var umulig og var gået på en jagt uden at vende tilbage. Selvfølgelig ville han finde sin søster, det var kun forståeligt - men de ting der var blevet sagt havde ændret hendes syn på deres forhold for altid. Dog var han glemt nu, i overarbejde, og i sidste ende var han ude af hendes liv. En befrielse i sidste ende mærkeligt nok. Luna hadede dog sig selv for at føle sådan. Emori holdt øje med flokken imens Luna var ude og opsøge fjender, tjekke om der var nogle i omgivelserne. Det hjalp at kunne teleportere sig ud af grunden for at se sig omkring. Så undgik man mærkelige blikke og spørgsmål om hvor man skulle hen. Selvfølgelig ønskede Kubo også bare hun skulle være rolig. og at hun skulle være okay. Sandheden var vel nogle ting havde gjort Luna mindre rolig, og hun kunne mærke sig selv i at blive splittet i sind. Den ene side var ved at vise hende at alt det voldsomme hun havde lært i hendes liv var nødvendigt at bruge, og den anden side skreg for at nogle ville trække hende i land for at begå den fejl. Luna hadede at være brutal, men hun var mester i det. Det havde hun været siden hun var barn. Alle slavehandlere havde lært hende dårligt om livet, mord, tyveri, tortur - alt. Hun havde været udsat for så meget i sidste ende, og nu sprang det hele på ryggen af hende.

Selv samme ting skete nu, hun så ilden fra et bål - og bevægede sig nærmere. Luna var snedig, og som tideligere lejemorder vidste hun også hvordan hun skulle begå sig. Først ville hun kende disse folk, var det bare mennesker - eller var det flere jægere? Hun hørte deres snak og vrissede lidt i det skjulte. Normalt ville hun bare have angrebet dem i sin menneskelige skikkelse. Alle de kendte Luna vidste hun næsten aldrig skiftede form. Den store kæmpe jaguar var frygtet i hendes flok, fordi de vidste den havde en vis anden brutalitet. Nogle gange tog den overhånd, og måske i sidste ende var den Lunas indre følelser som hun ellers gemte bag et roligt sind. I hvert fald skiftede hun form. Og den store kæmpe jaguar på næsten 2 meter, sort som natten og med skinnende blå øjne der kunne ligne måner. Den knurren der kom fra hende var dyb og gav ekko i den tidelige aften. Det var altid nemmere for hende at begå sig i natten på grund af pelsens farve. Dog inden jægerne kunne nå at gøre noget var kæmpen allerede sprunget i flæsket på dem. Flåede lemmerne af de skrigene jægere, bid for bid. Lod dem endda ligge og gispe efter vejret - før hun gjorde en ene på deres lidelser. Luna skiftede tilbage til sin menneskelige skikkelse og tog en af deres knive op. En lyd længere henne fra en der prøvede at flygte over imod fangen, endte med den i ryggen - gispende efter luft som Luna kom derover og placerede sin fod på midtryggen. Hun trak kniven op, hvorefter hun greb fat i mandens hår for at trække hovedet tilbage. Så brækkede hun nakken på ham, og sukkede let. Den nøgne hud dækket i blodet fra jægerne, det havde ikke været set længe.

Hjerte banken fik hende til at se sig til siden. Der sad en fyr lænket til et træ. Det måtte være ham de havde drillet med at ville spise ham. Luna sukkede lidt hvorefter hun satte sig på hug ved ham hun lige havde slået ihjel og fandt et sæt nøgler.
Don't worry, I'm not here to kill you, fortalte hun så med et træk på smilebåndet hvorefter hun fik sluppet ham fri. I just don't like hunters very much.. not when they take shapeshifters as their toys, pointerede hun så og rejste sig op.
Can you stand? My pack isn't that far away - I can take you, have some people look at you.. so you can be cleaned up.. sagde hun så og trak på skulderen lidt.

_________________
I may be the last one, but I am the one still standing.
I am the one turning to face
the faceless hunter in the woods on an abandoned highway.
I am the one not running, not staying, but facing.
Because if I am the last one, then I am humanity.
And if this is humanity's last war, then I am the battlefield
avatar
Luna

Antal indlæg : 118
Reputation : 7
Bosted : The south side of Ashen Wood, Her pack is called: Naitblida
Evner/magibøger : Teleportation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: OMG! What the F*** just happened?

Indlæg by Gæst on Lør 26 aug - 17:04

Han begyndte ligeså stille, at døse hen. Selvom der var en masse frygt i ham, så var han også træt. Han var trods alt slået i hovedet, og det var nattetid, plus han havde haft sex og det hele blandet med det faktum, han også var svag i kroppen, forklarede fint hvorfor, at han døsede hen. Dog fik lyden af folk der døde, ham hurtigt til at vågne op. Han fik et skræmt udtrykke frem i sine øjne, specielt da lyden af folk blive revet fra hinanden nåede ham. Der var nærmest intet værre, den forfærdelige lyd, af hud der blev flået fra hinanden. Han vidste ikke at det var en anden Shapeshifter, og begyndte hurtigt at frygte for sit liv. Havde han været et barn, ville han nok havde grædt, dog havde han lidt mere kontrol over sig selv.
Han så blodet sprøjte ud, og han forventede halvt om halvt, at en gigantisk bjørn eller tiger ville komme imod ham. Hvad derimod kom imod ham, var en smuk kvinde, en meget smuk og nøgen kvinde, der også var dækket af blod. Hvis dette havde været under normalt omstændigheder, ville han nok forsøge at charmere sig ind på hende, men nu var hun dækket af blod, og han havde hørt hende flå folk fra hinanden. Et skræmt udtryk formede sig i hans øjne, da hun gik imod ham og på trods af hun havde nøgler med, forventede han mere eller mindre, at hun ville flå ham fra hinanden. Ikke desto mindre, åndede han lettede op, da hun åbnede for kæderne. Han hev båndet fra sin mund af "What The fuck just happened? I mean you just...you just ripped those people apart" Han rejste sig op "I mean you're hot and all that, but that was fucking freaky" hun stod der, som om hun netop ikke havde slået nogen ihjel.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: OMG! What the F*** just happened?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum