Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

Let's get this party started! - Jazmin

Go down

Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Vetis on Søn 17 sep - 21:14

Sted: Kroen det Vilde Svin i Rotten Root district, Doomsville.
Tid: sen aften
Vejr: småregnene og blæsende
Omgivelser: en masse mennesker i alle former og størrelser som er godt pløret til med alkohol
Påklædning: rød skjorte + sorte tætsidende bukser. Brune støvler som går ham til lidt under knæet. Sort jakke som går ham til midt på låret. Håret sat i en løs hestehale og ændret til blond.

[You must be registered and logged in to see this link.]

"What did you call me ya bastard!" lød det kortvarigt inden at næverne begyndte at flyve. Det var en af patronerne som havde fået rigeligt at drikke den aften. En rigtig kraftkarl vis liv ikke helt hang sammen derhjemme. Han var sikkert taget i byen for at slippe for sine problemer og for at få kommet af med hans aggressioner. I så fald var han kommet til det rette sted. Kroen det Vilde Svin var oftest samlingsstedet for sådanne nogle typer hvilket også var grunden til at en masse mennesker holdt sig langt væk fra den. Især dem som hverken søgte ballede eller at komme til skade... dem om det. Vetis derimod han elskede stedet som dette. Han kunne slå sig løs og han vidste også at de fleste ikke ville komme til at savne dem som af og til forsvandt herfra. De var travle nok med deres eget liv og prøve at overleve som de nu kunne. Det kendte han selv alt for godt til men heldigt for ham var det noget som hørte fortiden til. Han skulle ikke konstant kigge sig over sin skulder i frygt for at blive overfaldet... ikke på samme måde. Han var stærkere nu. Han var ikke længere et offer... nej, de flere års pinsler havde gjort ham til en jæger. Hvilket var det som også havde fået ham i byen denne aften. Som altid var han på jagt efter spænding og noget til at underholde ham. Derfor var der ikke noget bedre sted end denne kro om aften... især når der var så mange potentielle ofrer som var helt pløret til med alkohol. Det gjorde det så meget nemmere. Det nedsatte deres reaktionsevne og ikke mindst deres rationalitet.

Vetis havde forvandlet sig til en kvinde den aften, og det var tydeligt at se at hans nuværende udseende, og ikke mindst hans bryster, lå mange mænd på sinde. Han kendte kun deres lystige blikke alt for godt og frød sig ved tanken om at de ingen idé havde om hvad de ville rode sig ud i. For Vetis var helt og igennem en mand... uanset hvordan han fremstod nu. Det var en evne som han havde i modsætning til andre dæmoner af hans egen slags... i hvert fald af hvad han kendte til. Han havde fundet ud af det for flere år tilbage da han stadigvæk var en ung knøs som ihærdigt kæmpede for sit eget liv. Det havde været helt tilfældigt men det havde været utroligt nyttigt. Han kunne ændre hele sit udseende, dog med én undtagelse. Han havde stadigvæk... ja, hans egen kønsdel. Den havde han ikke været i stand til at ændre. Ikke at han gad om det så havde været ham muligt. Bare tanken om det fik ham til at vrænge sit ansigt. Nej, tak du. Det var ikke noget han skulle nyde noget af, han var trods alt rimlig tilfreds med det han havde.
Det var ikke fordi at han ikke kunne lide kvinder som sådan. Han elskede trods alt sin mor og for ham betød hun alt... men, han fandt dem ikke så interessante igen og det var tanken om at have sex med én der frastødte ham mere end noget andet. Det var dog til tider at der var nogen kvinder som overraskede ham. Der var nogen som var umådeligt underholdende og rigeligt interessante til at han gad hænge ud med dem. Hvilket faktisk var tilfældet i aften.
"What do you say honey? Who do we choose?" spurgte han smilende og lænende mod den kvinde som han mod alle odds havde valgt at spendere tid med. Den heldig kvinde var ingen andre end Jazmin.


Sidst rettet af Vetis Tors 5 okt - 19:50, rettet i alt 3 gange
Vetis
Vetis

Antal indlæg : 207
Reputation : 18
Bosted : Doomsville Rotten Root District, for det meste
Evner/magibøger : Genderbend... sorta

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Elizabeth on Søn 17 sep - 22:14

Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] - Skoende er dog sorte stilleter i stedet for dem på billedet.

Jazz stod let påklædt foran spejlet. Badet havde været nydeligt og varmt. Jazmin var ikke længere den kontrollerende personlighed, men Jazz. Det ville blive som en leg, denne aften. Vetis havde atter engang lyst til en aften med morskab. En ting, hun simpelt ikke kunne sige nej til. At torturer og pine mennesker, var noget der tændte Jazz helt inden i. Lyden af deres skrig, af deres råben efter hjælp og sommetider også gråd, efter deres mor. Skulle deres mor rede dem fra døde? Næppe.
Hun lod kjolen glide overhovedet med få bevægelser. Den sad godt på hende, men det gjorde alt slags tøj. De sorte stilletter stod parat til at træde ned i. Håret var sat op i en hestehale og lidt eyeliner samt noget mascara blev smidt på øjne. Som sædvanligt lignede hun en drøm.

Hun sukkede kort før, hun stod af hesten. Det Vilde Svin, var typisk en kro med alt for fulde mennesker, der havde svært ved at styre deres lyster ved en kvindes krop. Normalt vidste hun godt hvordan hun skulle håndtere sådanne mænd, men der var også tidspunkter hun blot ønskede at flygte og komme væk fra det hele. Hun skubbede døren ind forsigtigt. Der sad han. Ikke et sekundt var hun i tvivl. Det kønne ansigt og den lækre stilfulde krop, sad ved bordet.
Med hastige, men alligevel små skridt bevægede hun sig over til bordet og fik smækkede sig ned i en stol overfor ham. Hans stemme lød som en vidunderlig sang i hendes øre.
'' What about... Him. '' Hun pegede hurtigt på en herre der ikke så særlig gammel ud, men heller ikke ung. Han minde om en sidst i 30'erne. Han så stadig godt ud og havde et djævelsk smil.
'' Maybe he is gonna tell us some deep secrets. '' En kort latter forlod hendes læber. Hun kendte til det meste folk kunne finde på i ondskabensnavn. Hun havde hun levet i flere tusind år. Tingene havde ikke ændret sig særlig meget.
Hun rettede sit blik tilbage imod Vetis. Hvem ville han vælge? '' Who do you choose. '' Hun ventede roligt på hans svar.

// Beklager det ikke er så langt. //

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Vetis on Tors 5 okt - 21:07

Vetis fulgte hvorved at Jazz pegede og smilede djævelsk idet han så deres offer. Han så bestemt ikke værst ud... godt valg. Vetis smilede anerkende til hende og og lænede sig længere ind mod hende.
"Either that or sweet nothings my dear," sagde han sukkersødt. Det ville være fedt vis han i så fald havde en masse ting som han kunne fortælle dem. Især vis det viste sig at være brugbart. Det var dog aldrig til at vide med menneskerne her i det vilde svin. Nogen gange havde man heldet med sig og andre gange... ja, så fik man en eller anden lam ind som pissede sig selv i ren og skær frygt for derefter at besvime. Det kunne godt dræbe en god stemning. I de tilfælde aflivede Vetis dem hurtigt eller ventede til at de vågnede op igen. Det kom virkelig an på hans humør i den situation.
Selv havde han skimtet rundt i lokalet i noget tid og havde faktisk fundet et offer.

"That one," sagde han og pegede mod en stor mand. Manden var halvfed og støjende. Han havde i alt fald fået rigeligt og lignede mest af alt en kraftkarl. Han var ikke køn og var nok nødt til at tage nogen kvinde med vold eller betale hende vis han ville have noget. Han var nok heller ikke én af dem som brændte inde med en masse informationer men det var ikke derfor Vetis havde valgt ham. Nej, det var af den årsag at han var et nemt bytte, stor så han ville nok kæmpe for at holde sig i live og der var nok ikke nogen som ville savne ham. Alt i alt helt perfekt for Vetis til at more sig med i flere timer. Han vidste ikke om Jazz lige gennemskuede hans tankegang men det var vel også ligemeget. De skulle bare have det sjovt og det troede Vetis bestemt at de ville i aften.
"Don't think anyone is going to miss this one," sagde han med et djævels smil. Selv vis der var nogen var det ikke noget problem for her var der ingen der sladrede eller blandede sig om de så skulle have set nogen. Sådan var det her hvilket ikke kunne være bedre.

//Det er skam helt okay Wink Som sagt alt over 5 linjer er dejligt og giver mig noget at arbejde med//
Vetis
Vetis

Antal indlæg : 207
Reputation : 18
Bosted : Doomsville Rotten Root District, for det meste
Evner/magibøger : Genderbend... sorta

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Elizabeth on Man 9 okt - 15:44

Jazz smilede kort for sig selv, som Vetis stemme atter engang, ramte hendes øre. Hans stemme var så... perfekt, så lækker og sexet. '' Or, maybe he is the one, that make us shit in the pants! '' Hun gav en rolig latter for sig, men man kunne stadig godt ane ondskab'en i hendes stemme.
Hendes blik skimte stadig rundt omkring i lokalet. Det var stadig ikke ligefrem det store og spænende udvalg, som hun kunne. Normalt nød hun kun at torturere mænd som havde gjort noget ved deres elskere,
eller generelt folk med ondskabs i deres hoved.

'' Hmm.. '' Hun betragtede roligt fyren, som han pegede imod. Halvfed, ulækker og ikke mindst uelskelig. Det ville være yderst få kvinder, der ønskede at være sammen med ham, på nogle møder. Blot tanken om at de ville blive kvalt under hans store vorm, var nok til at få Jazz til at smile endnu mere end før. '' Propely not. Lets go then. ''
Hun rejse sig roligt op. '' Hey you! '' Hendes blik var rettet imod manden, som var han hendes eneste ene. Blikket sagde præcist det samme, selvom hun intet ville have med ham at gøre i virkeligheden. Vetis kunne nok sagens få ham med, hvis han ønskede at være sammen med to kvinder. Jazmin havde trods alt selv engang været sammen med en kvinde. '' Come here, my sexy man. '' Hun gav et mere sexet og elegant smil fra sig. Han slap alt han havde gang i, og luntede stille imod hende. Han havde vidst store planer om alt de skulle lave. Da han stod foran hende, lod hun sine øjne møde hans i en dyb øjenkontakt. Alt omkring ham forsvandt.
Han huskede ikke selv at han havde forladt eller var ankommet til baren i det hele taget. Jazz, gav et blik imod Vetis, som gav et udtryk af at de skulle gå nu.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Vetis on Man 9 okt - 17:04

"I highly doubt that my dear," sagde han og grinede med hende. Det var højst usandsynligt at ham som hun havde set skulle vise sig at være noget af et problem. Eller de for den sag skulle miste evnen til at holde på deres maveindhold. Ikke at han ikke kunne vise sig at være et frygtingydende væsen som kunne rive dem i småstykker... det var der altid mulighed for meeen, nej, det troede han altså ikke på.
Vetis kunne ikke lade være med at smile over hendes tonefald. Hun lød rigtig ondskabsfuld men med en kvinde som Jazz... så ville de fleste nok være glade for at miste deres liv til hende. Vis hun alligevel var det sidste som de så... så køn som hun var. Det var noget Vetis godt kunne indrømme overfor sig selv også selvom han ikke selv var til kvinder. Det var ikke ens betydning med at de ikke kunne være smukke. Han skulle bare ikke have sex med dem eller noget der lignede... Uha, nej, nu kom han i tanke om den gang... æv! Men ville man have børn var der ligsom kun én udvej. Vetis fortrød det ikke som sådan siden at han elskede sine børn mere end noget andet, men det havde stadigvæk ikke været en fed oplevelse. Det var i alt fald ikke noget som han havde tænkt sig at gentage de næste hundrede år... eller de hundrede år derefter.

Vetis synes at det var fedt at hun virkede til at se det samme som ham. Et nemt bytte og én som lignede at han ville skabe et kæmpe rod. Folk skulle helt gerne have en chance for at se deres kunstværk... Det var i alt fald noget som Vetis godt kunne lide. Især nød han at se det kaos som det skabte. Folk havde så mange forskellige reaktioner til ekstremer. Det var i disse tilfælde at man tit kunne se hvem folk virkelige var. Der var ikke mange andre metoder end at udsætte dem for ekstremer.

Det virkede til at Jazz allerede var godt igang med at få fat på deres offer. Det var jo det rene barnemad med en kvinde som Jazz. Hun skulle ikke andet end at kalde på ham og der var han. Villig og klar. Han havde nok ikke den fjerneste idé om hvad der skulle hænde ham, men det havde de færreste. Ihvertfald ifølge Vetis's erfaring. Han troede vel bare at han var heldig og skulle have noget på den dumme... som om en kvinde af Jazz's udseende normalt skænkede en mand som ham en tanke. Hvilket nok også var derfor at han virkede så desperat efter at hun havde vist ham noget opmærksomhed. Det her skulle nok blive sjovt. Det var noget som Vetis var ret sikker på. Han bed sig lidt i læben bare ved tanken om det.

Vetis fulgte stille med hvad der foregik og nikkede til hende som i at han nok skulle følge efter hende. Han smilede kort til hende og gik med.
Vetis
Vetis

Antal indlæg : 207
Reputation : 18
Bosted : Doomsville Rotten Root District, for det meste
Evner/magibøger : Genderbend... sorta

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Elizabeth on Man 9 okt - 20:06

Det var bestemt ikke, uden opkast i munden hun flirtede ham.
Daron og Rowan havde været de eneste utrolige kønne elskere hun havde haft og uheldigvis var hun blevet gravid med Daron i sin tid.
De havde aldrig været planlagt, men det lille barn havde alligevel slået hendes hjerte omkuld, ændret hende det lidt mere positive og ansvarlige. Men man kunne vel godt have lidt sjov ind i mellem, ikke? '' You are a sexy man, do you know that? '' Hendes stemme var ophidsende, i en sexsuel tonefald. Hun var slet ikke et sekund i tvivl om at han ville følge hende, som en hund der ville have et kødben.
Måske kunne Pan få resterne af ham, når de engang var færdig med at lege med ham. '' Would you like to get with me home? '' Herren gav hende et hurtigt og ivrigt nik. '' Ofcourse i would like that. A sexy woman like you, i would never let you go! '' Hun smilede kort ondskabsfuldt, som hun vendte hovedet bag ud imod Vetis. For herren var der stadig kun de to og ingen andre. Et pift, og en vogn stoppede op foran dem. '' Get in. '' Jazmin trådte med elegante og selvsikre skridt op i vognen. Hun var ikke et sekund i tvivl om at hun var elegant og smuk.
Som de havde sat sig ind i vogne, smilede hun imod Vetis, med munden lænet imod hans øre. '' This is gonna be a good game, my darling. '' Hun gav en kort latter fra sig, som hun trak sig væk fra hans øre. Aldrig i livet om hun rent faktisk ville røre ved manden mere end hun allerede havde gjort.

--- Spoler lige ----

Jamie stod klar ved døren, som vidste han at de ankom. '' Welcome home, My Lady. '' Hun smilede roligt imod Jamie. Så trofast som han var. Var blevet selvom han i sin tid var blevet sat fri. Måske var det, det eneste han havde at lave i sit liv. Måske var hans familie væk? Nok om det.
'' Come with me. '' Hun tog irriteret fat i herrens hånd endnu engang. Han fulgte hende stadig som en hvalp. Kæleren var ikke ligefrem ren, normal brugte hun Noahs sted til den slags, men hun havde formodet at få sig selv overtalt til at bruge et andet sted denne gang. Hendes egen personlige lille hjem i Doomsville. Det besad et værelse. Et værelse til at sove i. Alt der stod var en seng.
Med døren åben ned til kælderen bevægede hun sig ned i hastige skridt, med ham efterfølgende. '' Will you? '' Hun så imod Vetis. Nu var det hans tur til at nyde lidt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Vetis on Tors 12 okt - 20:52

Det var sjovt at se hende flirte og prøve at holde væmmelsen tilbage. Han kunne sagtens forstå hende men hun virkede nu til at klare det helt fint. Det var utroligt sjovt at høre hvordan hun smurte tykt på ved ligefrem at kalde ham sexy. Hvis der var noget han ikke var så var det sexy. Vetis var ved flere tilfælde ved at grine men han holdt igen og nøjedes med at grine indvendigt.

Vetis fulgte bare med og sagde nu engang ikke så meget. Jazz virkede trods alt til at have godt styr på det hele så der var ingen grund til at blande sig... endnu altså. Han fangede dog godt manden i at stirre på Vetis af og til. Vetis smilede bare sødt til ham igen. Måske troede manden at han var så heldig at han havde scoret to damer... næppe. Det var derimod dem som havde scoret et fjols som nok snart inderligt kom til at forbande sin idioti. Da Jazz hviskede ham i øret smilede han djævelsk og lænede sig ind for at hviske i hendes øre.
"That it is, honey," hviskede han til hende i en lige så underholdt stemme. Han glædede sig til endelig at få en rigtig sjov aften. Det virkede også til at Jazz glædede sig hvilket i sig selv bare gjorde det bedre. Han gad godt se hende give den los og smide sine hæmninger. Det var sådan man lærte folk bedst at kende foruden lige at have sex med dem... men, det kom ikke til at ske. Uanset hvor attraktiv hun ellers lige var for en kvinde at være.

Da de ankom til Jazz's hjem virkede det lidt til at hendes tålmodighed var sluppet op. Fair nok... de havde ventet længe nok og de var ligsom i hendes hjem. Han kunne ikke længere flygte nogen steder hen. Den mulighed mistede han idet han trådte ind i kareten med dem begge to. Han fulgte med da de gik mod kælderen og smilede da hun foreslog at han skulle tage over. Tja, det kunne han vel sagtens. Han ønskede ikke allerede at han blev panisk. Det ville være sjovt først yderligere at bygge en stemning op. Hvad bedre var end at give ham et lille gik. Vetis smilede frækt til ham og gik hen imod ham. Han lagde en hånd blidt på hans bryst og kiggede ham i øjnene. Det virkede stadigvæk ikke til at han havde den fjerneste idé hvilket var perfekt.
"Tonight... you're a lucky man. For my friend and I have a very special night planned for you... don't we, honey?" sagde han og vendte hovedet mod Jazz. Derefter tog han et skridt tilbage imens at han vedholdt øjenkontakt. Lige så stille lod han sine hænder glide sig op af sine egne kvindelige former. Fra hofterne til hans fyldige bryster... da han nåede til toppen begyndte han lige så stille at knappe sin skjorte op. Han vrikkede lidt fra side til side som i en sensuel dans imens han gjorde det. Manden virkede meget begejstret og gulpede højlydt. Det havde han ikke lige forventet men han så ud til at elske det. Hans øjne gled over Vetis's former og lignede mest af alt en som kunne æde ham op med bare hans blik. Han spærrede dog øjnene en del op da han så at Vetis intet havde på inden under og han var som forstenet da han kiggede på hans bryster. Det var noget som Vetis måtte indrømme. Det var noget at nogen våben som kvinder bar rundt på. De kunne forstumme de fleste mænd bare ved at vise dem. De ting de ikke kunne få dem til at gøre bare i håb om at de måske kunne få lov til at røre. Manden lignede i alt fald én som rigtig gerne ville røre ham lige nu. Han tog også nogen skridt fremad men Vetis vrikkede på fingeren som om det måtte han ikke... endnu altså. Så manden stoppede op og bare fortsat kiggede. Han skulle ikke sætte nogen over styr... for hvornår ville han ellers få sådan en chance igen. Aldrig... om han så havde fået lov til at overleve dette eller ej. Vetis havde nemlig ingen planer for at han kunne gå levene derfra når både han og Jazz var færdig med ham.

"Yeah, we're gonna have one great time tonight. That you can be certain of," sagde han og lod sin skjorte falde til jorden. Manden fulgte den med øjnene og idet han kiggede op igen var det ikke længere den kvindelige version af Vetis... nej, det var nu hans egen form som han nu kiggede på. Manden spærrede uforstående øjnene op og måbede med munden som en død fisk. Imens lo Vetis djævelsk til ham og trådte hen imod ham.

"Did you seriously believe that a man like you ever stood the chance of getting lucky with, not one, but two beautiful ladies?" Derefter rakte han ud med en hånd og tog ham hårdt om halsen,
"Don't make me laugh," sagde han ondskabsfuld, løftede ham op i én arm og kylede ham hen af gulvet. Manden hylede idet han fløj igennem lokalet og landede hårdt på gulvet. Han kiggede noget så fortvivlet op og det var nu at man kunne så at noget havde sat sig på plads i hovedet på ham. Det var nu at han forstod situationen at han var i. Perfekt... det var nu legen rigtig begyndte. Vetis kiggede derefter på Jazz og smilede til hende.
"Your turn sweety," sagde han sukkersødt og blinkede til hende. Han syntes at det var hende som havde ret til at lege med ham først taget i betragtning af at det var hende som havde holdt ham ud mest...


Sidst rettet af Vetis Man 6 nov - 16:12, rettet 1 gang
Vetis
Vetis

Antal indlæg : 207
Reputation : 18
Bosted : Doomsville Rotten Root District, for det meste
Evner/magibøger : Genderbend... sorta

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Elizabeth on Fre 13 okt - 19:58

Jazmin betragtede blot Vetis som han tog over. De øjne Jazmin nu engang besad, der engang havde været brune, var nu gule og dyriske. Jazz var kommet frem og det var der ingen tvivl om. Det gode ved at have Jazz som en del af sig, var at hun altid fik lukket af for de dårlige følelser. De følelser Rowan i sin tid havde fået sat gang i.
Måske var det i virkeligheden bedre at hende og Rowan ikke var sammen og ikke ville være det i den nærmeste fremtid. Ja, han havde taget sig godt af hendes søn, men han havde glemt at fortælle en vigtigt detalje til sønnen, indtil lige før han tog afsted. At den kvinde han i alt den tid havde kaldt sin tante, i virkeligheden var hans mor.
Hun rystede kort på hovedet og fik sit sædvandlige dæmoniske, men yderst sexet og elegante smil frem på læberne igen.
'' Oh yes we do! '' Hun smilede atter engang, præcis som før. '' It's gonna be the best time in your life, EVER. '' Hun var klar til hvad som helst, ud over at dyrke sex eller generelt røre specielt meget ved manden.

'' Be nice Vetis! We have to make this fun! '' Hun gav en dæmonisk latter fra sig selv. Tanken om at det var Rowan, tændte hende en hel del mere end før. At kunne pine ham, fortælle ham hvor meget han havde såret hende og ikke mindst hvor meget han havde såret hendes søn.
Hun samlede ham om, som han var fløjet fra den ene ende at rummet til den anden ende. '' Let us play, a game. '' Hun fik hevet hans arm hen imod en del af håndjernet. Da den var sat på, kom den anden også. Hendes hånd greb fat i en kniv ved et bord længere henne i lokalet. '' So.. Tell us your name. If is what i want it to be, you live one round, if it's not, i'm gonna cut in you. '' Mandens skrig gav gennemlyd i hendes øre, men mange års erfaring med dette, havde hun lært at lukke af for den, del ret ofte.
'' M..M..Mi..k..kke... '' Hun smilede kort for sig selv og gav en latter fra sig. '' Nope, not correct! '' Hun lod kniven svinde direkte imod hans vorm. Såret blev ikke det dybeste, men dyb nok til han gav et skrig fra sig. I virkeligheden var dette blot et stort fritids fordriv, for ikke at rive hovedet af hende selv. Joshua havde stadig ikke tilgivet hende helt, men han havde alligevel lydt mere taknemlig end normalt.  

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
Elizabeth
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Vetis on Man 6 nov - 18:19

De skulle lige frem være søde? Det havde vel aldrig været intentionen men han vidste godt at det kunne hun umuligt have ment. Bare et blik på hendes ansigt gjorde det klart at hun ønskede at gøre stor skade. Det var helt dyrisk og Vetis kunne ikke lade være med at smile. Hun var så sød når hun blev blodtørstig. Det var af den årsag at de kunne hænge ud og endda være nærmest venner. Ifølge Vetis var det allerede også ret sjovt.

En leg? Uhada hvor spændende. Vetis elskede at lege og han grinede da han hørte hvad hun forslog for ene leg til deres offer. Manden havde ikke en jordisk chance taget i betragtning af hvor mange navne der fandtes og lige det som hun ville høre... hvor stor var chancen lige for det? Hans skrig var som sød musik... ihvertfald i Vetis's ører. De var noget af menneskets eneste sandhed når de var til ansigt til ansigt med frygt.

Så ud til at manden havde tabt første runde hvilket bare fik Vetis til at smile endnu mere. Han gik tættere på dem for at få et bedre udkig på hvad der foregik. Han skulle ikke gå glip af noget som helst. Han ville se hvordan manden lige så stille og roligt ville begynde at gå i stykker foran dem. Hvordan han åbnede sig og for nok første og sidste gang være sit sande jeg. Sit udulige og skrøbelige selv som intet kunne stille op andet end at danse efter deres pibe. Dette var deres leg og deres regler. Vetis bekymrede sig ikke så meget for at hun startede med at skære ham i maven. Så længe at hun ikke skar for dybt. Han skulle trods alt holde i længere tid... ellers var der jo ikke noget ved det vis han døde med det samme.
"Careful there honey, he's supposed to last at least a few hours, remember?" sagde han sødt og lagde blidt en hånd på hendes skulder. Han smilede djævelsk til manden som råbte at de ikke måtte gøre ham fortræd... som om det kunne komme på tale.
Vetis
Vetis

Antal indlæg : 207
Reputation : 18
Bosted : Doomsville Rotten Root District, for det meste
Evner/magibøger : Genderbend... sorta

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Let's get this party started! - Jazmin

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum