Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | November

Statistics
Der er i alt 294 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er skovmanden

Vores brugere har i alt skrevet 156210 indlæg in 8114 subjects

Første dag i byen (Razor)

Go down

Første dag i byen (Razor)

Indlæg by Fenrer on Man 16 okt - 16:22

Tid: 13:33
Dag: Onsdag
Sted: I udkanten af Bazaaren
Omgivelser:Handlende og borgere af Doomsvile farer rundt til de forskellige boder og udfører deres egne sager.
Tøj: Sort omslagskofte, Taske i bæltet og brune benvklinger.

Emnepartner: Razor

Fenrer stod i udkanten af Bazaaren, hvor han havde stået som plantet til jorden i næsten en time og bare betragtet menageriet af forskellige væsner der begav sig rundt og handlede, alt imens handelsmænd stod ved deres boder og lokkede eller reklamerede med ting fra deres boder. Der var alt hvad Fenrer kunne have ønsket sig tilbage dengang han først havde set en by, og mere til. Der var alt fra urterne han ellers selv samlede i skoven, til tøj og smykker i tusindvis af farver, til eksotiske retter Fenrer ikke havde kunne forestille sig i sin vildeste fantasi, der var endda et par boder med brynjer, sværd og meget andet af det væsener så ofte brugte til at bekæmpe hinanden med.

Fenrer var til sidst blevet slået ud af sin trance, da en forbipasserende ramlede ind i ham og næsten væltede ham. Fenrer ømmede kort sin bare fod eftersom personen havde haft jokket ham over foden. Dette var nok ikke stedet at gå barfodet, så måske man skulle købe et par sko? Nej, det havde Fenrer gjort sig i kort før, og det havde ikke lige været hans kop urter. Fenrer greb fat i hans kofte og kiggede lettere misfornøjet på den, for han var i det hele taget ikke så meget for at traske rundt i tøj, det havde føltes underligt da han var lille, og det føltes underligt nu, men han vidste at de andre væsener ikke påskønnede at man gik rundt i bar røv, så han måtte finde sig sin nuværende situation.

Fenrer kiggede rundt, måske han skulle finde sig et par sandaler istedet, eller måske noget ekstra benvikling til sine fødder. Men netop som Fenrer skulle til at gå frem mod en bod med skotøj begyndte hans mave at knurre. Nej til skotøj, han måtte finde sig noget at spise, ikke at der ikke var så rigeligt at vælge imellem. Fenrer traskede ind i menneskemængden og fulgte duften af en grøntsags suppe han kunne lugte. Duften fik Fenrers mave til at knurre ekstra voldsomt, og netop som han troede at hans mave skulle få ham til at skrige af nød fandt han boden han havde ledt efter. Boden stod opsat med nogle ekstra stole og borde, som alle sammen var optagede, ved siden af et ydmygt springvand. Fenrer der endnu ikke var bekendt med kø kultur drønede op til boden og spurgte efter en skålfuld suppe og hvor meget den kostede, men blev hurtigt skubbet tilbage af stor gut som havde stået i fronten af køen.

Fenrer gik tilbage til starten af køen og ventede tålmodigt til det blev hans tur. Han købte to skåle suppe for hans 2 sølv Velv og skulle til at gå videre da han fik at vide han ikke måtte gå fra stedet uden at aflevere skålene tilbage først. Så Fenrer satte sig på kanten af springvandet og begyndte hastigt af slupre suppen i sig.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 454
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Første dag i byen (Razor)

Indlæg by Razor on Tors 19 okt - 21:35

Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] + Sort læderhalsbånd om halsen, en lædersnor med en ring i. Og så har han bare tær.

Endnu en dag - endnu en mulighed for at finde hvad han ledte efter. Ikke at der sådan set nogensinde dukkede noget op der så meget som bare mindede om hvad han skulle bruge. Men det var okay. Det var i sidste ende hyggeligt nok at strejfe omkring blandt boder fyldt med tingel tangel. Folk havde de mærkeligste ting med herhen nogen gange. Det undrede ham ofte hvad der fik dem til at tro at andre væsner faktisk ville købe hvad de solgte - og til de priser? Det var nogen gange helt hen i vejret. Heldigvis var det ikke ligefrem penge Razor manglede, ikke fordi han var rig - men han vidste at hvis han fandt noget han virkede gerne ville have, så krævede det nok ikke meget overtalelse før end at Sean ville ligge pengene ud for det. Måske endda faktisk bare give ham det. Egentlig ledte han efter en bestemt bog - men det var svært at finde hvad man ledte efter når bogstaver var som lopper for hans syn og ingen mening gav overhovedet. Det at lære at læse var en process der var sværere end han havde forventet.
Til sidst virkede hans søgen bare lidt til at have ledt ham i den retning hans næse trak ham. Alting duftede fantastisk - der var friskbagt brød og kager, kød på række - hvad mere kunne man ønske sig? Muligheden for at spise det hele selvfølgelig. Den havde han ikke. Egentlig var lysten mest til kød - men det at købe kød fra en slagter mand var slet ikke nær så sjovt som at skaffe det selv. Og der var jo folk over alt der var mindst lige så fristende at sætte tænderne i end så meget andet.

Han lod blikket glide rundt før han kort rynkede næsen en smule. Ikke alle duftede lige godt. Det var næsten ærgerligt. Han vippede et øjeblik lidt frem og tilbage på sine fødder før han så bare smuttede afsted fra det sted han ellers havde opholdt sig mest. Hvor han helt præcis ville hen vidste han ikke - men markedet her var vidst ikke helt stedet han skulle snacke et levende væsen - ikke at han ikke kunne finde på det, ingen tvivl om det - men der var bare andre steder han vidste var sjovere. Også fordi det at skabe kaos et sted som dette aldrig helt var lige så sjovt at gøre alene som hvis han havde haft en særlig person ved sin side. En person han ikke havde set noget til alt for længe og det gjorde faktisk nærmest lidt ondt at tænke på. Den eneste vampyr han nogensinde havde tilladt sig selv at have det godt med - hvor var han blevet af? Razors tanker fossede et øjeblik i forskellige retninger de måske ikke burde og han fik hurtigt rystet dem tilbage igen - kort før duften af shapeshifter nåede hans næse og en nye personer ramte hans tanker. Dog vidste han med sikkerhed at ingen af dem han tænkte på var personen bag denne duft. Hvilket kun fik det halv dæmoniske smil omkring hans læber til at vokse. Ingen kunne stoppe ham i at more sig med en shapeshifter i dag. Han lod blikket strejfe omkring mens hans næse sporede sig ind på hvem det var og sandt nok - ikke langt fra hvor han var sad en fyr med.. hvad der lignede en skål med mad mellem hænderne. Razor lod hovedet glide lidt på skrå men trissede så bare afsted i et afslappet men alligevel alt for lusket og afslørende gang.
" I never really liked vegetables - not even in soup. But I have come to learn that those who eat all that green stuff - they taste way better than those who dont.. Did you know that? " Spurgte han så bare i samme sekund som han slog sig ned ved siden af fyren med blikket rettet mod hans ansigt. Det alt for uskyldige - men stadig dæmoniske look var over alt at spore i halvdæmonens udtryk.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Første dag i byen (Razor)

Indlæg by Fenrer on Tors 19 okt - 22:20

Fenrer der havde været for travl med at begrave sine smagsløg og lugtesans i hans suppe, blev vendt i opmærksomheden da en stemme brød hans opmærksomhed, som ellers havde været fyldt med smags-aromaerne af gulerod og porre. Han så op på manden eller rettere drengen, som stod foran ham, for at sætte sig ved Fenrers side. Fenrers sanser sprang til live med advarsler, for nok var den unge mand ved hans side øjesynenligt lavere end ham selv og spinkel, men hans mørke lilla øjne og djævelske smil udstrålende en følelse som fik tændt op under Fenrers vagtsomhed. Udover den nyligt ankomne mands foruroligende ord og ansigt, var der en anden ting der vakte Fenrers agtpågivenhed, nemlig den fremmedes lugt. Der var en blanding af formskifter som han selv, den specielle lugt som den smidige, omskiftelige hud, de fleksible knogler og led udgav, men også noget andet, noget han ikke kunne genkende overhovedet.
Denne nye og lettere skræmmende lugt fik Fenrer til at rynke lidt på næsen og skære ansigt i et split sekund, men Fenrer vidste bedre end at lade sin facade falde overfor noget ukendt eller farligt, specielt med de historier hans far havde fortalt ham og de magt kampe han havde oplevet i skoven. Fenrer smilede til den fremmede med et indforstået smil, da han udmærket vidste hvad personen mente, ihvertfald med smagen af kød fra kød-spisere, kontra byttedyr. Kunne det være at den unge mand havde udvalgt ham netop fordi han var en ulv?

Fenrer nikkede til den unge mand, hvorpå han vendte sig og satte den nu tomme skål ved siden af den anden, endnu fyldte, og brugte det korte sekund han havde til at sætte skålen i til at overveje hans reaktion overfor den fremmede. Fenrer rettede sig tilbage op og så på manden der havde gjort ham selskab, mandens udtryk gav ham kuldegysninger.
"Actually.." næsten peb han og rømmede sig".. I do.. But then again..." sagde Fenrer med en forbedret stemme ".. To attempt on devouring another hunter can often lead to... unfortunate outcomes, but you are properbly already aware of this" sagde Fenrer der ikke tvivlede på at hvis han havde kunne lugte den fremmedes formskifter elementer i hans krop, så kunne den fremmede også lugte hans. Dette gjorde, ved nærmere eftertanke, Fenrer ret så sikkert i formodningen om at den unge mand havde udvalgt netop ham, men hvorfor vidste han endnu ikke.

Fenrer så kækt smilende på den unge mand som han nu følte at han havde fået lidt mere styr på situationens rammer. Han var ikke sikker på hvad hans nyligt erhvervede selskab gemte på af hemmeligheder, men som han sneg sin hånd der endnu var nede ved skålen og ude af den fremmedes synsfelt, forsigtigt op på hans taske med ulvetænder og miksture, gro hans selvsikkerhed stille men støt. Fenrer trak op i den ene mundvig "I'm sure that your question was purely hypothetical.." sagde han roligt og med en nu selvsikker tone".. but, I'm quite new to these parts.. and customs, so you'll have to forgive me if I seem a tad unnerved by them"
Fenrer rakte den fremmede sin frie hånd "So let's start over.. I'm Fenrer.."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 454
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Første dag i byen (Razor)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum