Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Gautham
 
Zayden
 
Melisandre
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156553 indlæg in 8131 subjects

Utænkeligt samarbejde

Go down

Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gæst on Søn 22 okt - 19:00

Tid: 5.04 om morgen
Vejr: Mørkt og køligt
Dag: Tirsdag
Omgivelser: de mørket gyder fyldt med hjemløse dyr og mennesker. Enkelte vagter er vågne og patrujler de større gader.
Sted: Sunfury, ShadowBlade District

@Gautham
@Fenrer Leidolf

Manden var en ældre mand med gode forbindelser. En god købmand med militærblod i årerne. Han var lykkelig gift og havde tre døtre. Han var dog i gæld til en anden herremand. En meget dyb gæld, men indtil videre var han ikke blevet truet. Det var nok derfor at han gik så roligt omkring på denne tid om dagen. Gaderne var halvøde og han fløjtede muntert. Hans kappe var lukket tæt om ham og hans ånde var en hvid sky. Træerne havde næsten tabt alle deres blade og græsset var dækket af let frost. Han hilste på de enkelte vagter han gik forbi og svingede ned af en sidegade til hans hjem. Han glædede sig til at se sin kone igen og hans tre skønne døtre selvfølgelig. Han lagde ikke mærke til den skygge som fulgte ham fra gyderne.

Skyggen så på købmanden og tippede hovedet let på skrå. Øjnene var mørke og hans hår var sort. En ung mand hvis man kunne se hans ansigtstræk. Gil Acidrain var kommet til storbyen for at jage denne mand ned. Gælden var for dyb og herremanden ville aldrig blive betalt, så havde han hyret Gil til at tage hans liv til gengæld. Gil havde indvilget da herremanden lovede ham mad til den kommende vinter. Gils klan havde set efter ham da han begyndte rejsen til Sunfury og ventede på ord fra ham. Gil nærmede sig, men frøs da han hørte en lyd. Fodtrin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gautham on Søn 22 okt - 20:13

En kutte klædt skikkelse trådte let frem fra en gydes skygger, tids nok til at se Købmanden dreje ned af en sidegade, skikkelsen trak sig en anelse tilbage til skyggerne da en af vagterne gik frem foran vejen ned til den gyde skikkelsen stod i
Skikkelsen trådte lydløst frem fra skyggerne imens han trak sin hætte tilbage og derved blottede sit ansigt, han lagde en bred hånd over munden på vagten og hviskede med en rolig stemme "nat nat" inden han snittede vagtens strube over med en mindre kasteøkse og trak manden tilbage ind i skyggerne, inden han selv atter trådte stille og roligt frem og atter kiggede hen imod den gade han havde set Købmanden forsvinde ned af..
"så er der fri bane" hviskede han tilbage ind imod skyggerne

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 345
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Fenrer on Søn 22 okt - 21:24

Fenrer greb fat i vagten som hans ven Gautham havde snittet halsen over på, og slæbte ham hurtigt i skjul for resten af gaden. Fenrer lagde et par fingre på vagtens pande og sagde sagte"Må ånderne tage godt imod dig" inden han vendte sig om mod Gautham og nikkede, inden han slog sig til ham på gaden. Gautham havde bedt ham følge med på denne opgave, og selvom Fenrer havde udtrykt klart for hans ven at han ikke ønskede nogen uvedkommende kom til skade, var han klar over at vagten nok var en nødvendighed et sted, da han ellers ville være kommet dem i vejen. Fenrer var kommet med som en healer for Gautham og forstærkning hvis det blev strengt nødvendigt, hvilket var grunden til at Fenrer havde ulve-tænderne med i sin bæltetaske.

Fenrer sneg sig længere ud på gaden og sniffede luften. Viravaren af de mange skabningers lugte var ikke nem at håndtere. Men hurtigt fik Fenrer fanget snerten af den han de to partnere skulle spore op, men som Fenrer satte efter lugten kom der en anden lugt op. Lugten var ikke en som Fenrer genkendte og han havde ikke lært at skelne de forskellige racer ad fra hinanden endnu, men som hanstoppede op for at sikre sig at han rent faktisk havde kunnet lugte en ny person, blev han kun mere sikker. Fenrer valgte dog ikke at sige noget til Gautham lige nu, men snarere at vente til han kunne være sikker på at de to ikke blev iagttaget og fortsatte lydløst blandt skyggerne efter købmanden.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 478
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gæst on Man 23 okt - 16:20

En knurren kom fra bloddæmonen da han så to ande skygger følge efter den han var sat til at dræbe. Han måtte handle hurtigt, men for hurtigt og det hele kunne gå i vasken. "Det her er en fucking løgn!" Gil nærmede sig langs muren og skråede ind for at standse de to andre. Købmanden drejede om hjørnet og Gil trådte ud i lyset.

Han kunne ikke genkende de to skikkelser, men blottede tænder alligevel. "Og hvad tror I at I har gang i?" Den dybe snerren kom dybt nede fra hans bryst. Ansigtet var var i skygger takket være den dybe hætte på hans jakke/kappe. Sværdet var knap nok synligt, men hans hånd vandrede tæt ned ved siden af så han kunne trække det hurtigt. Han prøvede at bestemme hvilket køn det var og hvilken en race, men han fandt det sværere end forventet.

Købmanden havde hørt den dybe knurren og mærkede en frygt i sig. Kiggede forsigtigt rundt om hjørnet og frøs. Han vidste ikke hvad de havde gang i, men det så ikke ud til at være behageligt. Manden klædt i sort og hætten opppe. Han havde set ham i et par gange i dag, alle de steder han selv havde været. Det kunne næppe være en tilfældighed.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gautham on Tirs 24 okt - 16:34

Gautham skulle til at gå ned af hovedgaden da denne sorte skikkelse gik ind foran ham.. han trådte roligt et skridt tilbage, stadig med den mindre kasteøkse der stadig dryppede med blod, og kiggede uinteresseret op og ned af manden imens han lyttede til hvad manden havde at sige
Roligt drejede han hovedet en anelse "det er da en enorm gæstfrihed de har her i byen eller hvad?" spurgte han sarkastisk Fenrer inden han atter rettede sin opmærksomhed imod den fremmede, "vi tror ikke noget om hvad vi har gang i.." sagde han med et svagt smil, "vi ved hvad vi har gang i.. og jeg ved at du Hr. står i vejen for os, så jeg vil foreslå dig at du flytter dig.. ellers skal jeg nok flytte dig"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 345
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Fenrer on Tirs 24 okt - 18:04

Fenrer stoppede op i midten af det hele og vendte sig om mod Gautham der nu havde fået selskab. Han så på sin ven og snerrede ”Ikke noget unødvendig vold, kun ham jeg skulle spore og ikke andre hvis det kan undgås! Det var aftalen!” Fenrer vendte dernæst vendte han sin opmærksomhed mod den fremmede der øjensynligt var dukket op ud af det blå ”Og du burde tage og pille af! Han spøger ikke og tro mig..” Fenrers tone blev kort dybere som han prøvede at understrege sin alvor”.. han er ikke en du har lyst til at komme op og toppes med”
Fenrer lod sin hånd finde vej frem til sin taske, som han vippede lukningen til siden og fandt uden problem frem til tanden og urtemiksturen han havde gjort klar i forvejen, skulle tingene stikke syd for Gautham og han selv.
Han så op på den kutteklædte skikkelse "Det er jeg nu heller ikke" hviskede han og knugede om genstandende i hans hånd.

Fenrers hoved svang rundt mod retningen af manden som ham og Gautham skulle finde. De kunne ikke spilde tiden med den nyankomne, men det var ikke det eneste der fik hans opmærksomhed til at vige bort fra de to andre. Fenrer kunne lugte en forandring i mandens tilstand, men hans dunst var hurtigt ved at forsvinde i byens andre lugte.
Fenrer var dog sikker på at kødmanden stadig var nær den lille gruppe, han havde formentligt set dem eller hørt dem for den sags skyld. Fenrer vendte sig atter mod de andre med vrede over situationen malet i ansigtet. Han hævede en finger til munden og tyssede dem, hvorpå han pegede ned mod det næste hjørne og lod sin finger glide over halsen.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 478
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gæst on Ons 25 okt - 16:54

Gil havde været klar til at bruge sine evner og havde været rasende over deres ord, men tav da han så mindre mand. Øjnene knebet sammen og blikket gled videre til hjørnet. Hans ene hånd gled ned til mindre katana. "I need this payment more than you two.
I got more to lose."
snerrede han og blottede tænder. Han så kort på anfører af de to andre dusørjægere før han igen rettede opmærksomheden mod hjørnet.

Købmanden flygtede hjem og styrtede ind. Han havde advaret hans mænd og nu ville de tage sig af det. Han satte sig ned i en stor stol og tørrede sveden af panden. Han vidste at dette kunne gå galt og han håbede at vagterne ville tage sig af de tre mænd. De havde ikke set ud til at være glad for at se hinanden.

Vagterne kom løbende mod området hvor de havde hørt der var tre dusørjægere. Deres rustning og våben raslede. De var ikke meget for at have mordere eller jægere i byen. Man vidste aldrig hvad de kunne finde på.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gautham on Ons 25 okt - 19:40

Gautham kiggede tilbage på Fenrer "well.. this one kinda look like his man is asks for this" sagde han næsten bedende om at få lov til at plante en økse.. næve eller klo i skallen på manden
Han vendte atter opmærksomheden imod Dæmonen, "Ohh Hel yeah.. you have more to lose than us, you are about to lose your head if you dont back of"

Hans opmærksomhed blev hurtigt afledt da han hørte lyden af tunge fodtrin.. mange tunge fodtrin, samt lyden af rustninger der raslede, han tog sig let til panden, "ohh damn you f*ched up..
you f*ched this up biiig time
"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 345
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Fenrer on Ons 25 okt - 21:29

Fenrer skulle til at sige noget rapkæftet til den kutteklædte fremmede der havde afbrudt, Gautham og ham i deres arbejde, da han hørte Købmandens fodtrin som overgik til løb. De havde ikke tid til at vente på den fremmede, eller til at diskutere hvem der havde mest ret til pengene. For Fenrers skyld kunne pengene kastes i en sump, og glemmes til Ragnarok, men Gautham ville have pengene og han havde ikke tænkt sig at svigte sin ven. Han vendte ryggen til de to og flåede hans kofte af sig, og skyndte at smide urtemiksturen i munden med tanden, inden han skiftede form.

Fenrer sank ingredienserne midt transformation og da hans ulveform var på plads kom det sagte fra ham "Ainmhithe muid ag iarraidh do chabhair, teacht agus treoir dúinn ar an gceart!" hvorpå hans symbol i panden begyndte at gløde grønt. Fenrer spurtede afsted med en næsten urealistisk fart. Men han havde været for lang tid om at komme ud af starthullet og drønede, istedet for købmanden, næsten ind i en vagt i tung udrustning. Fenrer der havde for meget fart på til at kunne vende hurtigt, hoppede istedet op og satte istedet af på brystet af vagten, som han satte af på og væltede, hvorved han fik vendt sig om derved. Han fortsatte sit høje tempo tilbage til de andre. Da han rundede hjørnet gøede han højlydt til Gautham "WE GOT COMPANY!!" og vendte sig om mod vagterne, med en dyb knurren.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 478
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gæst on Ons 25 okt - 21:48

Gil gav en snerren. "Nope. Just a hundrede lives in my clan to take care of." han tog sine sværd og svang dem mod den nærmeste vagt. Han mistede hovedet rent og blodet sprøjtede udover dæmonen. "We gonna starve if I don't get this deal in the house." Han vidste ikke hvorfor han sagde det, men begyndte sin dans for døden. Ind og ud. At Gil var rapkæftet var ikke hans skyld. Han havde fulgt den mand i lang tid og nu slap han væk. "And what do you two shit heads got to loose?" Han kunne smage blodet i sin mund og det var ikke dårligt. Han slikkede sine læber og fik et mørkt glimt.

"For fucks sake, he is a Blooddemon!" En af vagterne hylede op og gik efter en af de to andre. Han ville hellere kæmpe mod dem. Han vidste at de var ligeså farlige som dæmonen, men han ville ikke ende som frokost. Han hævede sit lille skjold og gik mod ham med runerne malet på sig. Han var selv en dværg, men ikke den bedste kriger. De havde ikke rigtig været forberedt på tre dusørjægere der alle så ud til at have erfaring.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gautham on Tors 26 okt - 18:04

Gautham skulle netop til at sige noget til Fenrer da knægten begyndte at smide en ulve tand i munden og transformerende sig "ohh for the love of Freya.. what the Hel are you doing now? we know where he will be.. no need to rush" sagde han og skulle atter til at bespotte Dæmonen, og komme med endnu en flabet kommentar om hvad han mente om Dæmonens grund til at Gautham og Fenrer skulle bakke ud og lade Dæmonen tage fortjensten på Købmandens hoved.. "well others got the offer to.. seems like you were to slow" var det eneste han nåede at sige inden han så Fenrer komme drønende omkring hjørnet i sin ulveform

Han trak en lidt længere økse op af en løkke i bæltet, han gav den et raskt sving, og fik snittet struben på en af vagterne som løb hen imod dem, og da han fik standset øksen i luften kastede han kasteøksen afsted, lige forbi Dæmonen, og mod panden på en af de andre vagter
avatar
Gautham

Antal indlæg : 345
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Fenrer on Tors 26 okt - 21:10

Fenrer rejste børster og knurrede dybt af vagterne og knælede på forbenene, klar til at flyve i flæsket på en af vagterne. Chancen for at udfolde sin aggressivitet fik Fenrer hurtigt, da en af vagterne undgik manden ved hans side og gik efter ham istedet. Fenrer satte af mod vejen under sig og vrængede skjoldet til siden som vagten holdt op foran sig som et værn mod Fenrer. Fenrers åbne gab fandt hurtigt vej til mandens strube, hvor Fenrers tænder sank ind det bløde halskød. Fenrer sendte manden tilbage og ned på jorden med den voldsomme kraft hans hjælpende ulveånd gav ham, med Fenrer endnu på vagtens bryst. Fenrer lukkede hårdt til om mandens hals og rev til. Blodet fossede ud og dværgen greb sig rallende til der hvor hans strube før havde været.

Fenrer slap kødet fra sit gab og gloede olmt på den næste vagt. Fenrer snappede og glammede ud efter vagten i håbet om i det mindste at kunne redde et liv fra den visse død, men da ramte en økse manden i ansigtet og splittede hans ansigt fra øje til kæbe.

Fenrer vendte sig om mod de to andre. Han havde ikke tænkt sig at skælde Gautham ud for at dræbe denne gang, men de måtte videre, eller ihvertfald væk herfra hurtigt, hvis der ikke skulle udgydes mere blod, end hvad kunne undgåes.
"Tell that guy that he's gonna have to deal with us afterwards otherwise we'll have more trouble than this is worth!" sagde han til Gautham som han vidste var den eneste af de to der kunne forstå ham som han var nu.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 478
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gæst on Søn 29 okt - 21:35

Gil havde på fornnemelsen at de to talte bag hans ryg. Han sendte dem en snerren og olmt blik før han smadrede den næste vagt op mod væggen. Tænderne borede sig ind i vagtens kød og blodet strømmede ind i Gils mund der gav et suk af nydelse. Smagen var et menneskes og han slap først da manden stoppede med at skrige sine lunger hæse. "Thank you for your help." Han slikkede sig om munden og så mod de to andre. Øjenbrynene hævede og et hånligt glimt kom i hans øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Gautham on Søn 29 okt - 21:52

Gautham rystede på hovedet over Dæmonens snerren, samt hans træk ved at begynde at æde en af vagterne.. typisk for en Bloddæmon, og gik hen imod vagten hvis ansigt hans lille økse havde kløvet sig ind i.. alt imens han hang den store økse tilbage i bæltet "we need to get a move on Fenris.. and let the spirit go.. theres no need for that now, you could have done this even without" sagde han og trak den lille økse ud af mandens hoved og nikkede til det ulven hyle/snerren hans følgesvend sagde til ham
"His right" sagde han henkastende til Dæmonen.. "i dont know what the Hel you have against us, but if we dont get a move on.. we are going to loose this deal! now lets just get this f*cher.. then you can see if you wanna figth us after that"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 345
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Fenrer on Man 30 okt - 10:58


Fenrer brummede kort til Dæmonens ord, inden han henvendte det halve af sin opmærksom mod Gautham. Han holdte endnu et vågent øje mod dæmonen. Der var noget ved den fremmedes ændring i kemi, ved indtagelsen af menneskets blod, som sagde Fenrer at han ikke kunne stole på ham. Fenrer havde på fornemmelsen at manden ville sænke sine tænder i nakken på enten Gautham eller han selv, hvis de ikke holdt et vågent øje med ham. Denne fornemmelse fik næsten Fenrer til at spørge Gautham, om de to ikke bare skulle vende om og overlade købmanden til hans alligevel snarligt kommende skæbne. For selv hvis Dæmonen næppe kom ind til ham nu, uden deres hjælp, var Fenrer overbevist om at blodsugeren ville fortsætte med at jage købmanden til han fik hvad han ville have, for han havde øjensynligt ingen grund til at stoppe.

Fenrer så på Gautham, stadig opmærksom på den fremmede, da hans ven bad ham løsslippe ånden, hvis energier pulserede igennem han krop og kød. Fenrer rystede på hovedet og glammede ” I don’t think that would be a wise decision..” Fenrer skævede over til Dæmonen der forhåbentligt havde fået øjnene op for at det ikke ville være i hans egen interesse at angribe de to formskiftere ”.. I’m not sure that he won’t just bite into our necks when we turn to look the other way, and even though you might be able to shake him off without help, I am deffinetly not”

Fenrer trådte over mod gadehjørnet og så sig tilbage over skulderen som han hørte Gautham forklarer at det var i Dæmonens interesse at samarbejde med dem. Da Gautham havde forklaret færdig snerrede han ”Unless the bloodsucker knows this guys adress, I suggest that we get a move on, otherwise I’ll loose his scent”

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 478
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Utænkeligt samarbejde

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum