Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

I'm looking for the Big Bad Wolf - Damien

Go down

I'm looking for the Big Bad Wolf - Damien

Indlæg by Vetis on Ons 13 dec - 22:32

Sted: Gaderne i Angerforge District, Doomsville
Tid: Eftermiddag
Vejr: Blæsende med en smule solskin
Omgivelser: Få mennesker som enten er ude at handle eller på vej hjem
Påklædning: En hvid bluse som er stoppet ned i nogen sorte tætsiddende bukser. Brune støvler som går ham til knæet og en lang mørkeblå jakke som går ham til midt på leggen. Han hår er sat op i en hestehale.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Det var en umådelig kedelig dag som for alt i verden godt kunne trænge til at blive spicet lidt op. Vetis havde ikke haft meget til at se til i dag da han ellers lige var blevet færdig med et job. Blodrusen fra tidligere havde faldet og nu følte Vetis at han var nødsaget til at lave et eller andet for at få pulsen op igen. Han var ikke helt sikker på hvad han skulle tage sig til men han gad ikke at få derhjemme længere og kukkelurer. Hans hus var efterhånden blevet rigtig fint men der var stadigvæk en masse at se til. Hans børn havde været forbi et par gange for at hjælpe ham... men, når de fik bragt Salem med sig var der ikke meget arbejde de fik gjort. Forståeligt nok taget i betragtning af deres natur og den mand som de begge to havde fundet sig. Han var utrolig glad på deres vegne at det var lykkes for dem at finde kærligheden. For at være helt ærligt troede han at det var noget som var umuligt for hans efterkommere... men som det så ud var han nok den eneste som var ødelagt. Det var da altid noget... at hans børn kunne få den chance for et nogenlunde normale opvækst som han selv ikke fik. Den havde i alt fald været fri for den samme svige og smerte som han selv havde måtte været igennem. Tja, uanset hvad andre måtte have at sige så havde han været en god far. Ikke at han nogensinde havde troet at han skulle være én, men, det havde han alligevel besluttet sig for at blive. Ikke at det havde været den fedeste nat i hans liv, men en rigtig kvinde havde der skulle været til og sådan én havde han fundet og indegået en pagt med. Han hjalp hende med noget og til gengæld skulle hun bære hans børn. Noget for noget. Sådan som det altid var...
Lige foruden dengang han hjalp en ulv... det havde faktisk været, ja, af hans egen lyst og gode hjerte. Så godt som det hjerte nu kunne være, men han havde faktisk gjort noget godt for noget ukendt. Mest af alt fordi han havde troet at det rent faktisk havde været et dyr, og ikke rigtig troet at han ville få noget igen. Det gav mening... men, som det havde vist sig havde det ikke været noget almindeligt dyr. Nej, det havde vist sig at være en formskifter. En køn én af slagsen. Det havde været en ung fyr som han havde hjulpet på benene igen og de var faktisk gået hen og blevet gode bekendte. Han havde vist sig at være hans tid værd og underholdende. Det var altid nogen folk som man kunne bruge nogle flere af. De havde det i alt fald med at dræbe kedsomheden.
Nu hvor han tænkte over det var det længe siden at han havde set ham. Måske skulle han aflægge ham et visit? Tja, det kunne han vel lige så godt. Det var jo heller ikke fordi han havde noget andet at tage sig til lige nu. Med et smil om læben gik han mod Angerforge distriktet hvorved Damien boede.

Det tog ham ikke lang tid før han var noget til gaderne i Angerforge distriktet. Han havde ændret farven på sit hår og sine øjne for ikke at vække for megen opsigt. Han kiggede rundt på de forskellige boder som stod rundt omkring, men der var som sådan ikke noget som fangede hans interesse. Han stoppede dog op ved en lille bod som solgte træfigurer. De var meget fint skåret og var alle af mange forskellige dyr. Manden fra boden begyndte pludselig at snakke med ham om at de forskellige dyr var til at beskytte ens hjem. De to snakkede sammen kort hvorved Vetis fik øje på en figur af en stor ulv. Han smilede for sig selv og tog den op så han kunne kigge nærmere. Manden begyndte ivrigt at fortælle om hvilket fortræffeligt valg han havde taget og fortalte lystigt om ulven. Han lyttedet som sådan ikke rigtigt til ham. Han tænkte i stedet at det ville være en fin gave til Damien... så han købte den.
avatar
Vetis

Antal indlæg : 199
Reputation : 18
Bosted : Doomsville Rotten Root District, for det meste
Evner/magibøger : Genderbend... sorta

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum