Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
» Midsommerballet - Fællesemne
Today at 21:20 by Natalie

» Be free or die trying (Taliia) xxx
Today at 21:12 by Taliia

» This beast inside of me (Gautham)
Today at 20:52 by Gautham

» What? No, I don't have a family - Gabriello
Today at 17:07 by Gabriello

» Mørke ~ Cody
Today at 16:45 by Cody

» Royal træning - Eli
Today at 16:35 by Gautham

» Hate&love - Fenrer&Cody
Today at 16:29 by Cody

» En rigmand og en morder
Today at 16:09 by Allistor

» en ny start - Taliia
Today at 15:01 by Taliia

Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Gautham
 
Melisandre
 
Zayden
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156550 indlæg in 8131 subjects

Should i? ~ Assorian (Fortidsemne)

Go down

Should i? ~ Assorian (Fortidsemne)

Indlæg by Gæst on Man 12 mar - 11:47

♥️

Sted: Doomsville gågade
Tid: Middag-ish
Omgivelser: Forskellige boder, vagter, mennesker samt dyr.
Påklædning/makeup og hår: Nogle ripped jeans, en sort halvødelagt trøje, samt et par brune støvler der ogås næsten er gået i stykker. Håret ligger blot ned, men ser utroligt rodet ud.
Emnepartner: @Assorian

♥️

Nilaya sparkede papkassen hårdt imod væggen. Vreden bristede i hende.. Hvorfor skulle hun leve på gaden? Men så igen, hellere bo på gaden end at have været død eller en slave. Hun sukkede kort for sig selv, som hun så ned på jorden. Livet var langt fra let og det ville næppe blive lettere med tiden.
Hun rettede ryggen op og begav sig længere op imod den rige del af Doomsville. Gågaden var et af hendes ynglingsteder, fordi at selvom man var fattig kunne man stadig betragte alle de flotte ting som folk solgte. Nogle mennesker var venlig nok til at give et stykke brød og andre modbydelige nok til at hade en uden et grundlag.

Nilaya lod sit blik omfange en herre længere henne. Var han soldat? Måske mere, måske mindre? Hvem vidste... Hendes lange ben, bevægede sig bag en mur for at betragte ham en anelse mere. Selvom hun kun selv var 16 år, fandt hun stadig både mænd og kvinder attraktive.. Måske var grunden til at hun fandt ældre fyre, måske fordi hun savnede et faderligt bånd?
Der stod i hvert til fald en herre mere med ham, som om de stod vagt. Måske var de soldater? Emmy smilede kort for sig selv, inden hun prikkede en kvinde som netop var stoppet op ved hendes side, på skuldren. '' Undskyld mig. '' Hun rømmede sig kort. '' Ved du om de to herre derover, er soldater? '' Hun smilede til kvinden, som hun stadig betragtede herren, som hun hele tiden havde haft et øje for. Kvinden nikkede som et svar for hende.
Hun rykkede sig kort tættere på for at kunne betragte ham, men stadig i det skjulte.


(( Jeg beklager den korte start...))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Should i? ~ Assorian (Fortidsemne)

Indlæg by Assorian on Tirs 13 mar - 12:46

Asso var ude lidt for at spadsere, bare lige for at kigge lidt rundt omkring doomsville. Han var lige begyndt at lære en hvis Sean. De to var blevet meget tætte på kort tid og fandt deres venskab godt. Asso havde fået en af Seans agenter med til at beskytte ham og vise ham alle Seans hemmelige steder om byen, hvis det var han fik brug for det. Vagten var en flink fyr, dog lidt ung, men meget erfaring i at kunne skjule sig og slå ihjel, hvilket Asso betragtet ham lidt for trods af han ikke havde brug for ham. Så Asso endte med at sende ham videre igen selvom den unge agent ikke var glad for det fordi han ville gå imod Seans ordre, men Asso insisterede.
Asso lagde dog mærke til en hvis pige der holdt øje med dem bag en mur, men han kunne se hun var ung, så han så hende ikke som en trussel og tænkte hun sikkert bare så lidt til den unge agent. Efter Asso sendte agenten videre, ville han kigge lidt i byen og finde et godt sted at få sig en bid mad, så han begyndte at gå videre i gågaden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Should i? ~ Assorian (Fortidsemne)

Indlæg by Gæst on Ons 14 mar - 11:15

Normalt ville Nilaya aldrig have brugt sin energi på at følge efter en person igen, hvis de ikke havde vist interesse i hende. Men noget i hende, fik hende alligevel til at blive ved med at holde øje.
Herren var jo ikke ligefrem grim, ikke helt hendes type men hun var stadig ganske ung. For ung til at dømme ud fra den slags.
Inden hun havde set sig om, havde hendes ben allerede ryggen sig frem imod imod herren. '' Sorry to ask, but.. what is your name? '' Hendes smil var bredt. Hun var glad og nød faktisk livet lige nu.
Hun skulle ikke tænke på, at når hun engang besluttede sig for at bevæge sig hjem igen, at hun skulle dræbe en eller anden person, eller et dyr... Selvom hun levede på sjæle og deres kroppe så nød hun langt fra at spise dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Should i? ~ Assorian (Fortidsemne)

Indlæg by Assorian on Tors 12 apr - 7:30

Imens Asso gik tænkte han dog over, hvad han skulle bruge sin aften på, han overvejede om han skulle eksperimentere i sit laboratorium, han var nemlig i gang med at opfinde en slags lysbombe, men indtil videre krævede den mange materialer, som han ikke lige havde, så han skulle finde på noget alternativt materiale, som ville kunne bruges i stedet for. Imens han gik mærkede han dog det varme vejr og solen, som stegede alt hvad den lyste på, dog var Asso ikke fan af solen da han ikke kunne bruge sin fulde styrke, stærk er han dog, men ikke stærk nok til at kunne modstå solen.
Hans tanker blev dog afbrudt da pigen fra før kom hen og spurgte efter hans navn, først synes han det var lidt.. underligt og akavet, mest af alt fordi hun var så ung, som hun var.. hvad skulle hun dog med sådan en som ham?. Så høflig som han var svarede han hende, så han kunne komme videre igen "Well lady, my name is Assorian St. Clair Fáblo" sagde han og smilede til kvinden, han havde dog ikke lyst til at spørge efter hendes navn.. for hvad skulle han bruge det til? intet, men så sød hun så ud, trods af hun var så ung, kunne han ikke modstå hendes lille charme "and what is the name of the beauty, who stands in front of me?" spurgte han så om, det var en smule akavet, men hvem ville kunne modstå en så flot en pige?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Should i? ~ Assorian (Fortidsemne)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum