Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Go down

A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Fre 6 apr - 13:13

Tid: 17:33

Sted: Garmar Heim, en hytte i Ashenwood

Vejr: Vejret er klart, solen varmor og der er kun lette briser for vinde.

Omgivelser: Fuglene kvidrer hist og her, hestene står stalden, i læ for kulden og koen ligeså, mens den rislende bæk kan høres fra huset.

Påklædning: https://i.imgur.com/ghdafFC.jpg

Emnepartner: @Gautham

I den lille rydning som huset med det ny-renoverede tag og den lille nye lade, trissede en ung mand ind i rydningen fra den østlige retning. Over ryggen bar han en vadsæk, tydeligvis fyldt til bristepunktet. Fenrer, den unge mand, traskede frem mod huset, og ved synet af ham, vrinskede hestene legesygt. Fenrer rakt en hånd i vejret som tilkendegivelse af at han havde set de to hopper, og fortsatte mod huset. Da han nåede op til hoveddøren trak han brokken til siden fra døren og skubbede den tykke trædør op. Han satte sækken med korn på gulvet ved siden af døren og så sig om i huset. Her var stille, mere stille end hvad Fenrer brød sig om. Men han burde være vant til det efterhånden, det var ikke altid at Cody var hjemme, og Fenrer havde ikke engang deres hvalp hjemme heller, han var med Cody og skulle besøge sin farfar. Fenrer fnyste lidt for sig selv og kiggede rundt i den mørke stue.
Han skammede sig en anelse over sig selv, og var ærgerlig over at han ikke var taget med sin forlovede og deres hvalp, men nogen skulle jo blive herhjemme og passe det hele, ikke? Det ihvertfald det han havde sagt til sig selv. Men det var også ligemeget, han kunne velsagtens klare sig uden de to for en tid, hvis ikke fordi han ellers ikke havde nogen shapeshifters til at holde sig med selskab. Han kunne have haft prøvet at få fat i Kira, men havde i tiden siden deres sidste møde forlagt det kort hvorppå han havde en ide om hvor han kunneopsøge hende, og så var der Gautham, som han havde haft snakket med, og som vist nok vidste hvor led over Codys fravær, Fenrer var. Men bjørnen havde ikke været forbi siden, han havde velsikkert travlt.

Fenrer greb en stol ved toppen af ryglænet og satte sig ned ved bordet lige ud for køkkenet. Han havde efterladt lidt urte-remedier fra samme morgen da han havde blandet frisk miksture til hans taske. Det var den nemmeste måde at være både beredt og vedligeholde sine evner, nemlig at lave miksturerne en gang om ugen og have dem klar i bæltetasken. Fenrer samlede remedierne sammen og lagde dem i op på køkkenbordet nær vandgryden, og lagde dem nydeligt organiseret. Han gav sig dog ikke til at rengøredem med det samme, for han orkede ikke mere nu. Istedet gik han over til ildstedet og løftede låget på gryden der, og kunne se at han endnu havde mere end rigeligt mad tilbage.
Fenrer tog den lille æske med svovlstikker fra kaminhylden og bukkede sig ned. Pejsen havde ikke været tændt siden aftenen forinden, men Fenrer havde gjort klar til optænding samme morgen, selvom han aldrig fik tændt op. Fenrer strøg en svovlstik mod den lille tændsats på siden af pejsen og fik tændt op i bålet. Han var nær kvalt, før end han opdagede at han ikke havde rykketspærret til siden. Da han fik åbnet spærret hakkede og hostede han så voldsomt, at han væltede ud af døren, hvor han dog savnede Cody, han havde også styr på hvordan man passede et hus, hvilket Fenrer tydeligvis ikke havde.

Fenrer gik indendørs og åbnede to vinduer for at få osen ud af stuen.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Fre 6 apr - 16:28

En stor mand gik roligt igennem skovens skygger langs stien, og fløjtede.. tja.. ja han prøvede da på at fløjte en lystig melodi, med sig trak manden en lille vogn med alle de ting han altid havde med sig, skind, værktøj, tørret kød og frugt.. og skinddunke med mjød.. massere mjød
Sidst han og Fenrer havde snakket sammen havde samtalen gået omkring Fenrers svigerfar, og en af Gauthams gamle.. meget gamle bekendtskaber, Shapeshifteren Obi-Wan, Gautham havde haft til ønske at besøge sin ven, men blandt andet arbejde havde holdt ham fra det
Pluslig da han løftede blikket væk fra stien opdagede han at der kom røg et stykke længere fremme, henne af ved.. FENRER?!
Det var ligefør han havde taget sin lille vogn over nakken og løbet hen imod sin vens hytte

Da han var et par meter væk fra døren gav han slip på sin vogn, og kom op til døren i to - tre lange.. næsten springende skridt "FENRER?! CODY?! råbte han i det han stak hovedet ind igennem døren for at se om han kunne lokalisere nogle af hans venner der inde, han kiggede sig omkring der inde..
Der var ingen spor af at hytten skulle være ved at brænde ned omkring ørene på dem, der var kun en svag knitren fra kaminen, og lidt os hist og her som snart var ved at sive ud fra vinduer og igennem døren.. "ved Hel.. hvad har i dog lavet her inde??
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Fre 6 apr - 17:03

Fenrer tumlede afsted hen ad gulvet langs væggen med vinduerne og åbnede et tredje, hvorfra osen kunne undslippe, da han hørte en velkendt stemme bag sig. Fenrer fik et lille smil frem på læberne og vendte sig om mod mandens stemme, men kunne ikke se ham særligt tydeligt for al osen. Han viftede noget af osen bort fra området foran sig og sagde højlydt "Jeg er herhenne men det er kun mig" Fenrer fortsatte hen mod mandens skikkelse og gav ham et klap på skulderen og smilede op til ham gennem osen "Jeg er bange for at jeg ikke er nogen videre god husholder " sagde han med et lille smørret grin. Fenrer fortsatte udenfor og hostede lidt, inden han vendte sig om mod Gautham "Jeg vidste ikke at du ville komme idag?" sagde han med en munter mine. Det gjorde ham glad at se den store mand igen, specielt eftersom at han havde været alene så længe som han havde været det.

Da osen var tyndet lidt ud, viftede Fenrer til Gautham for at han kunne følge med ham ind igen. Indenfor hav osen lagt sig mange steder som et lille sort lag støv. Fenrer sukkede og strøg en finger igennem noget af støvet der havde lagt sig på køkkenbordet "Cody ville have gjort grin med mig i en måned hvis han havde set det her" sagde han i et lille grin. Han vendte sig mod Gautham og lagde en hånd ud mod en af stolene "Sæt du dig bare min ven så finder jeg et par skåle frem, der er snart aftensmad" sagde han med et lille nik mod gryden i ildstedet "Du er velkommen til at smage det hvis du vil" fortsatte han som han vendte sig om med skabene og fandt et par skåle frem som han så satte på bordet. "Glas? Eller drikker vi af flaskerne" spurgte han og nikkede mod den lille vogn som han havde set udenfor, den vogn som Gautham havde haft med, velvidende hvad den indeholdt.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Fre 6 apr - 19:53

Gautham sukkede let og var ved at glide ned af dørkarmen i bar lettelse da han hørte Fenrer kalde oppe fra loftet af omkring han det kun var han der var der, og at der var styr på det hele
Roligt gik han ind i det engang så nydelige rum, og lod en finger glide hen langs bordet imens han lo over Fenrers kommentar om at han måske ikke var den bedste husholderske.. "så sandt som det er sagt min ven" sagde han og gik hen til sin ven og lagde en hånd på skulderen af ham.. mest af alt for at få tørt fingeren ren for det os han havde haft kørt fingeren igennem
Han nikkede og fulgte sin vens eksempel ved at gå ud på verandaen og hoppede ned til sin vogn som han atter rejste, og samlede et par småting op og lagde tilbage i vognen
"Jeg havde taget en lille ting med til 'fruen' i huset" han tog en buket op og kløede sig i nakken som han så den havde fået et ordenligt tryk efter vognen havde været væltet og trak derefter et par dunke op af vognen samt en lille vadsæk
"Jeg ville have været kommet for en tid siden, men der var lige nogle ting der kom i vejen.. arbejde du ved

Han fulgte atter Fenrer ind i hytten, han kunne stadig ikke lade være med at le en smugle da Fener sagde at Cody ville gøre grin med ham, "bare rolig du gamle.. jeg skal nok fortælle Cody hele historien til ham, det kan du være helt sikker på han gik hen imod en af stolene som han trak lidt frem og løftede den i en arm og bankede på den med den anden og satte sig ned efter den var blevet banket ordenligt af
"jo tak.. med mindre det mad du har der minder om resten af rummet nu.. ellers har jeg selv noget med, som sagt så kom jeg uanmeldt han rystede på hovedet over sin frændes forespørgsel omkring glas, "det ville da være tosset at svine et par glas til for det" han satte dunkene og sin lille vadsæk på bordet, "lad os da bare drikke af dunkene, det har vi da gjort før"
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Fre 6 apr - 21:26

Fenrer gryntede et lille grin og kiggede sig over skulderen mod Gautham, som han fortsatte over til ildstedet. Men da den store mand greb en stol og slog til den med den ene hånd, piftede Fenrer skarpt "HEY!" Råbte han manden an "Ikke ødelægge vores møbler tak" kom det fra ham med en skarp tone. Fenrer gik derfra videre med at røre rundt i den store gryde med stuvning. Da Fenrer var færdig med at få rørt rundt i gryden, var ilden endelig begyndt at ulme ordentligt op. Han vendte sig mod sin ven med et smil og gik tilbage til bordet hvor Gautham sad. Han trak med en hånd stolen ud, som han før havde siddet på. Han satte sig og smilede til hans gamle ven. Han greb den ene dunk og satte den til læberne. Efter et par slurke nikkede han til sin ven "Jeg må indrømme jeg er enormt glad for at du er kommet min ven"
Fenrer skævede til blomsterne med et smil "Jeg tror han ville være blevet meget glad for dem, du gamle" halvvejs grinte han. Det var sjovt som alle betragtede Cody som værende 'kvinden' i deres forhold, men Fenrer forstod ikke hvorfor der absolut skulle være en kvinde. Dog havde han ikke tænkt sig at sige noget videre om det, siden han selv var relativt ny i samfundet og ikke vidste om det bare var sådan man normalt definerede forhold. Da Gautham så fortalte om hvorledes han ville sørge for at Cody fik alt at vide om Fenrers fiasko, undslap der Fenrer endnu et lille gryntende grin "

Fenrer da lystigt af mjøden "Men hvad fik dig til at komme en tur her forbi min ven?" sagde Fenrer med en munter, men undrende tone "Jeg mener ikke at jeg har sendt bud efter dig min ven, som du selv siger er du jo kommet uanmeldt" fortsatte han og satte dunken med mjød og greb istedet fat i de to skåle og fortsatte over til gryden, hvor han hældte en portion op til dem begge og ignorerede hans vens kommentar, som sammenlignede maden med rummets tilstand. Derpå han vendte tilbage til bordet. Han satte begge skålene og satte sin overfor sin ven "Jeg tænker der må have været en ide med mig i tankerne?" sagde han og gav et lille nik mod mjøden.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Lør 7 apr - 15:05

"Ikke ødelægge møblerne" sagde han med forvrænget stemme for at efterligne Fenrer, og trak sin egen dunk op som satte den til læberne og tog et ordenligt drag af den, "jeg kunne da aldrig finde på at ødelægge jeres inventar.. i det mindste ikke mere end hvad du selv har været i gang med her inde" Gautham så sig rundt omkring i stuen og viftede med en hånd for at gøre Fenrer opmærksom på det svineri, og ødelæggelse i sod han selv havde stået for
"Jeg huskede du havde været forbi for mange måner siden, og jeg tænkte at det var på tide at gøre gengæld og besøge sig en tur, også nu hvor Cody ikke er her, så kunne det jo være du havde interesse i lidt selskab

Gautham kiggede lidt ned i skålen og duftede let til stuvningen, det duftede godt, men han var næsten sikker på en ting.. kendte han Fenrer ret var der en mangel på kød i retten, "ikke for at være uhøflig eller noget.." sagde han og kiggede på sin broder, "men ville du have noget imod hvis jeg peppede det lidt op med tørret kød? spurgte han og åbnede sin lille vadsæk hvor der lå lidt udskæringer af lam som han selv havde tørret og røget
Han tog atter dunken for munden og tog en tår inden han svarede på Fenrers sidste spørgsmål, hvorvidt der måtte have været en idé med ham i tankerne eftersom Gautham havde taget mjød med.. han var lige ved at sige at han altid havde mjød med, men understod sig det dog
"Men jeg tænkte at nu hvor Cody var ude af hytten, om vi ikke skulle få indhentet noget af alt det som vi ikke når at se til hinanden? tænkte at det kunne da være hyggeligt hvis jeg kunne drille dig bare en anelse stadig

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Lør 7 apr - 16:52

Fenrer så skævt på sin gamle ven, som denne spurgte om hvorvidt det var i orden at han selv hældte lidt kød i den stuvning som Fenrer havde ladet, men nikkede dog anerkendene "Hvis du vil" sagde han en anelse ligegyldigt. Det var ikke fordi at han havde noget imod at andre spiste kød, så længe han ikke selv blev tvunget til det dagligt, for han åd kun kød når der ikke var andet. Selv syntes han at det var rigeligt af gode ting i stuvningen, der var både løg, æbler, ærter og en masse andet godt, men hvis Gautham mente at det var bedst med kød så måtte han vel om det. Fenrer fulgte sin ven i at sætte mjøden til livs og drak lystigt af dunken og satte den ligeledes tilbage på bordet, i takt med at Gautham satte sin egen dunk.
Fenrer lyttede opmærksomt med som Gautham fortalte om hvorledes at han ville indhente den tid sammen med Fenrer, som de ikke altid havde tilovers til at mødes i. Fenrer smilede ved tanken, for han nød at have Gautham ved sig. Den store Bjørn havde været Fenrers første venskab med en anden formskifter her i Underworld. Smilet bredte sig en anelse da Gautham fortalte om hvordan han håbede på at få lov til at drille Fenrer en smule. Fenrer tog en slurk af sin mjød og gav et tilfreds støn fra sig "Jeg svarer ikke for om jeg så bliver en pine i nakken på dig igen" sagde han flabet og stak i en kort hjertelig latter, for han nød selv at drille Gautham tilbage.

Efter de tog havde spis sig godt ind i stuvningen klappede Fenrer lidt på bordet, som de netop havde siddet og snakket om et af deres tidligere eventyr, fra dengang de var i det hidtil uopdagede land "Nok om det!" grinede han og undveg endnu en af historierne om hvordan Fenrer havde forlagt en af Gauthams økser under en kamp "Jeg har sagt undskyld for det, men nu må vi videre i det.." sagde han og hev en ny dunk frem og tog en slurk ".. Såsom at vi kunne planlægge en rejse mere? Cody kommer ikke hjem før end om et par uger så vi kunne finde på noget i mellemtiden" sagde den unge mand håbefuldt. Han havde haft brug for at komme ud at strække benene i et stykke tid nu. Fenrer lagde hovedet lidt på skrå ad hans ven "Hvad med en tur op til bjergene ? Vi kunnekigge efter noget mynte? Typen der vokser deroppe finder man ikke meget af her i lavlandet" Fenrer sad med et lettere drømmene udtryk i ansigtet som han tænkte på mynten han havde haft været så glad for som hvalp.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Lør 7 apr - 17:39

Gautham havde havde rent faktisk med fornøjelse spist Fenrers stuvning, og kun brugt sit kød til at dyppe lidt og derved få en bedre helhed i retten.. nok ville nogle kalde ham en vildmand.. en barbar.. men han havde nu en sans for mad, stuvningen havde været sødmefuld og rig på smag, men kødet havde givet det lidt salt op bitterhed
Da han var færdig skubbede han skålen en anelse ind på bordet så han havde plads til at kunne bevæge sig lidt ind på bordet hvis det endelig var, og han trak sin tredje dunk mjød ind foran sig hvor skålen havde stået "så længe du ikke prøver på at gnave min fod af ved anklen" sagde han med et grin og lænede sig tilbage i stolen så den knirkede, han fik fat på dunken og satte den mod sine læber
"men du skylder mig stadig.. jeg ved godt du har sagt undskyld, men det var 4 økser.. hvad med kniven jeg gav dig på vores sidste tur? eftersom det rent faktisk er din, så har du vel den endnu, og ikke smidt den væk?" han hinlede let med øjnene imens han satte flasken i sit skød

Men han glemte det næsten da Fenrer begyndte at snakke om endnu en rejse.. endnu en tur, "tjo.. hvorfor ikke?" spurgte han med et smil på læben og lænede sig lidt frem i stolen igen og skulle til at tage en tår af dunken, men var nødt til at spytte det ud igen da hans frænde spurgte.. ikke om de skulle tage en rejse til bjergene.. men om de skulle tage til bjergene efter mynte "eller vi kunne tage til Death Valley så du kunne lege med en dæmon.. eller til Silvanesti så du kunne ride på en enhjørning" sagde han og kunne ikke holde et større latter udbrud
"du mener da vel ikke at du vil rejse.. på at finde en plante??
Jeg syntes jeg så en båd da jeg kom her op af? vi kunne tage den og se hvor vi endte?
"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Man 9 apr - 12:28

Fenrer viftede sin ven af med hånden som denne fortsatte med at beklage sig over økserne. Fenrer skulle lige til at mundhugges med Gautham, da han sagde at det var fire økser som Fenrer havde smidt væk. Det var kun 3 økser, den fjerde havde Fenrer aldrig rent faktisk haft samlet op, men Gautham insisterede på at det var Fenrers skyld alligevel.
Fenrer rykkede lidt rundt i sin stol og fandt sig til rette, før end han rakte en hånd ud og greb fat i sin mjøddunk, af hvilken han drog til læber. han sad tilfreds og mageligt hvor han var. Han havde ikke haft en rigtig fridag længe, og nu hvor han fik lov til at slappe af og drikke lidt med sin ven, kunne han mærke hvordan hans muskler slækkedes. Han sad med dunken i skødet, og vred sine bryn som hans ven sad og gjorde grin med med hans ønske for hans rejse. Da hans ven havde grinet færdig rømmede Fenrer sig og sagde med et stift ansigts udtryk "Du har ikke smagt mynten deroppe.." sagde han en pirret "..og jo jeg ville rejse derop.. Kun. For. Den. Plante!"

Fenrer lænede sig tilbage i sin stol og satte dunken op til læberne i et lettere hidsigt drag, da hans ven spurgte om de ikke skulle bruge båden, havde Fenrer fnyst en masse mjød ud. Fenrer vidste hvilken båd det var som Gautham talte om og så på med en mine af mistro "Den skude er ikke sejlklar" sagde han i et flækket grin "Jeg slæbte den ned fra floden til huset, her for et par dage siden.." Fenrer satte sin dunk til læberne og slukkede sin nødtørft "Den er ikke blevet testet endnu " sagde han med et forklarende toneleje. Fenrer drak igen og så op på sin kammerat "Desuden er den til Cody.." Fenrer gned lidt i det sorte støv på gulvet med sin ene fod "..Du ved hvor søsyg jeg bliver" kom det fra ham, som en svag blussen af rød skød frem på hans kinder.

Fenrer rykkede lidt rundt i sit sæde igen, mest af alt for at abstrahere fra sin pinlighed over ikke at kunne klare sejllads uden at blive dårlig. Fenrer gned den ene øjenkrog og lyste derpå op med udtrykket af en god ide "Hvad med bjerglandskabet på den anden side af floden? mod Vest herfra, der har jeg set en masse bjergtinder, som kun er på den vestlige side af Soul River" sagde Fenrer med en større iver end da han havde startet ud med at foreslå bjergene hvor han kom fra. Han havde i en tid haft undret sig over hvad der var på den vestlige bred, men havde ikke haft tid til at gå den lange vej udenom floden, og havde ingen intentioner om at svømme over floden.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Man 9 apr - 20:23

Gautham rystede let på hovedet som hans kammerat blev ved med den forbistrede plante, og tog endnu et par gode slurke af sin mjød, han kunne så småt begynde at mærke alkoholen prikke ham i nakken
"jeg kan love dig.. jeg tager ikke hele vejen op til bjergene bare for en krydderurt, der må da være noget andet man ville kunne lave?" spurgte han imens han kløede sig i nakken og missede let med det ene øje
Han kunne ikke lade være med at komme med endnu et svagt grin da hans ven sagde båden ikke var sejlklar, "så I har en båd.. som du endnu ikke er sikker på holder vand?" han rystede endnu engang på hovedet, og tømte dunken.. "hvis det endelig er kan vi jo prøve at sø sætte den? så kan man jo de om den holder tæt.. du giver da vel heller ikke Cody en båd der ikke holder tæt? hvor meget søsyg kan du dog blive på floden også? det er jo ikke fordi vi skal ud på åbent vand, det er trods alt begænset hvor mange bølger der er så langt inde i land"

Gautham skulle til at trække endnu en dunk hen midt på bordet da han opdagede der ikke var flere dunke med indhold indenfor, han rejste sig fra stolen, og vaklede et par skridt mod siden inden han genvandt balancen.. "jeg.. jeg kommer tilbage lige om lidt" sagde han med et pust, og gik imod døren, og ud på verandaen.. der lød et bump da han trådte forbi trappen og landede så lang som han var ude foran, "jeg er okay" kaldte han ind imens han kom på benene og gik hen til sin vogn, hvor han trak endnu et par dunke op, og gik ind af mod Fenrer igen
"Jeg er frisk nok på bjergene" sagde han i det han gik ind igennem døren igen, han kom han og satte sig i sin stol endnu engang, og lænede sig knirkende tilbage i den imens han knappede endnu en dunk op, "men vi går ikke rundt om floden, så skal den krydses, og så er vi tilbage på den fine lille båd i har der ude"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Man 9 apr - 22:11

Fenrer rystede på hovedet af Gautham da han spurgte ham om han havde tænkt sig at lade Cody bruge en utestet båd, for bagefter prikke til ham angående hans søsyge. Fenrer havde ingen intentioner om at give sig på det punkt "Jeg sagde nej" sagde han med et lille grin, der havde et lille strejf af alvor i sig. Fenrer hev dunken op til munden og så med en lille overraskelse hvor langt Gautham var noget med mjøden. En ting var sikkert, Gautham var langt mere hårdfør når det kom til at blive påvirket af alkohol end Fenrer selv var det. Fenrer havde aldrig drukket i sin ungdom, ikke fordi han havde været tilbageholdende eller noget som helst, men fordi der ganske simpelt ikke havde været alkohol til stede. Fenrer tænkte kort tilbage på sin far, med en usikkerhed om hvorvidt han ville have været ok med at han drak, men rystede det hurtigt af sig.

Fenrer blev trukket tilbage til virkeligheden, da hans ven rejste sig fra stolen og kæmpede med balancen. Han betragtede den store mand med et smil på læben og flækkede næsten af grin som Gautham besværet bevægede sig mod døren. Da hans ven var udendørs gled Fenrers tanker tilbage over på hvor de kunne tage hen, men der var for mange steder der var udenfor rækkevidde i forhold til den tid han havde tilbage inden Cody ville være vendt tilbage, og de andre muligheder virkede ikke så indbydende. Fenrer kunne høre hans ven kalde udefra, og smilede igen. Han holdt øje med hans ven som han traskede ind og atter satte sig overfor Fenrer, han smilede som Gautham fortalte hvordan og hvorledes han havde det med rejsen til bjerglandskabet.

Fenrer rystede let på hovedet af hans kammerats omtale af rejsen dertil. Fenrer gad ikke snakke mere om denne rejse ligenu, hvor de ikke kunne blive enige "Jamen så lad os tage en slurk til at vi ikke tager båden, men istedet har en varm stue og hyggelig aften.." sagde han og hævede dunken til skål, hvorpå han satte den til læberne.
"Ahh.." stønnede Fenrer tilfreds og så tilbage op på Gautham. Han missede med øjnene og man kunne klart se at han tænkte på noget "Hvordan kan det egentlig være at du brygger mjød? Og hvorfor startede du?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Tirs 10 apr - 17:49

Gautham rystede på hovedet over hans frændes vedholden hed om at de ikke skulle tage båden, "ved Odin hvor er du dog stædig din gamle rad.. her vil du ud på en rejse.. men vi har ingen måder at komme ud på den længere, andet end vore egne ben" sagde han og gav sig stille og roligt til at knække et led af gangen i alle fingre, på begge hænder, en grim vane han havde samlet op et eller andet sted fra.. efter han var begyndt i undergrunden hjemme i Doomsville
Dunken blev løftet på Fenrers opfordring om ikke at tage båden der var udenfor.. "men det ville da være synd.. at lade chancen for et eventyr suse forbi bare fordi vi skal sidde her inde og tale om gamle dage" sagde han med et grin.. "jeg har hørt historier om et sted kaldet Cliff of Kings.. det skulle være fra der Mennesket kom her til igennem en portal fra en anden verden, efter sigende skulle stedet være under beskyttelse af et urgammelt væsen kaldet en Guadian"

Han løftede svagt det ene øjenbryn efter hans vens spørgsmål om hvorfor, og hvor længe han havde brygget.. "det starterede for nogle år tilbage, engang hvor jeg havde brug for at slippe væk fra virkeligheden.. øllet hos kroerne var begyndt at blive kedeligt.. tamt hvis du forstår hvad jeg mener" han tog endnu en slurk af sin mjød, men var ved at få den galt i halsen.. den del af hans liv, tiden hvor han lærte sig selv omkring brygningen af mjød var en af de tider hans liv han helst ville glemme, "de første mange mjød som jeg forsøgte mig med gik galt, blev overgæret, undergæret, for lidt honning eller helt uden smag" han rystede på hovedet ved tankerne om alt det mjød han havde hældt ud i skoven, "men.. når alt kommer til alt så syntes jeg efterhånden som jeg har fået pudset opskriften af at jeg er endt ud med en fornuftig drik, som der endnu er mulighed for videre arbejde på" han rystede på hovedet som han indså han endnu engang prøvede at smyge sig uden om sin fortid, og fortsatte med et suk, "da jeg endelig blev fri efter min slave tid, drog jeg ud i Ashenwoods, flåede Alkymisternes lille forsøgs sted fra hinanden stykke for stykke, og derefter løb jeg atter ud i skovene for at finde mig selv," han tog endnu en tår fra dunken "men det var sværere at gøre end bare sådan, derfor tyede jeg til øllens formilden.. da den ikke hjalp måtte jeg selv finde andre måder at dulme fortidens spøgelser"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Tors 12 apr - 13:09

Fenrer så på sin ven med en lettere tryllebundet mine, som Gautham fortalte om stedet med portalen, hvorfra mennesket første gang havde været trådt ind i Underworld. Han kunne knap forestille sig hvor mægtigt et sted det kunne være. Fenrer rykkede op i dunken med mjød og tog sig endnu en slurk, inden han atter vendte sin opmærksomhed mod Gautham. Han skulle netop til at spørge ham mere om dette sted, men da begyndte Gautham at fortælle om hvorledes han var kommet op med de gode opskrifter til mjød. Fenrers ansigt vred sig nu over i en sorgfyldt mine. Det var svært at forestille sig at Gautham kunne have været under en eller anden trællebinding, men han havde godt nævnt det før, Fenrer havde bare ikke haft lyst til at spørge ind til det før, ikke at han havde det nu. Gautham havde gjort det meget klart at han ikke brød sig om den del af hans liv, og ikke ville tale om det.

Fenrer lagde en hånd på Gauthams skulder og så kort på ham med en forstående mine, som dog bar en svag tyngde af skyld. Fenrer vidste ikke helt hvordan han skulle gå videre herfra. Han rejste sig og gik over til et af de overhængende skabe, hvorfra han tog et par små glas, med fod og stilke. Han satte glassene på bordet foran Gautham og smilede "Jeg har noget dus må prøve af sammen me mig" sagde han, en anelse fordrukkent inden han vendte på hælen og gik over til det samme skab. Han rakte langt ind på den øverste hylde og hev en flaske ned med en gullig klar væske. Han så med et lille grin på Gautham "Jeg har denne her pær-saps derop, for der kan Cody og ungen ikke nå" sagde han og gik tilbage over til Gautham. Han satte flasken forsigtigt på bordet og satte sig ned i stolen med et blødt bump. Han så over på Gautham
"Kan du ikkehælde op? sagde han og viftede med hånden over mod flaske og glassene. Fenrer gned sit ansigt med hænderne og smiskede kort "Så det der Cliff of Kings.." sagde han og så på Gautham gennem et par fingre inden han lod den ene flade ned på sit lår og den anden satte han som støtte under sin hage "Det er ovre ve klip landshkabet?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Tors 12 apr - 19:41

Gautham prøvede at vifte Fenrers hånd væk fra sin skulder, men Fenrer havde allerede selv fjernet den, og var gået hen af til et skab lidt der fra, "det er ingen grund til at hænge ved sådanne ting.. tiderne går videre, og så ledes skal vi også, vedbliver vi ved fortidens spøgelser ender det med de får fat på en.. jeg kom videre, så der er ingen grund til at du skulle rende og få medlidenhed med ting der ikke kan ændres" sagde han og viftede foran sit ansigt lidt med den hånd han havde haft prøvet at fjerne Fenrers hånd med, han drog et svagt suk og rystede dunken ved siden af øret for at finde ud af hvor meget mere der var tilbage i den.. den var vel cirka halvt fyldt eller der omkring?

Han kiggede lettere mistroisk på den flaske Fenrer kom anstigende med.. "HAHAHA!! hvor meget har du dog drukket? din fulde tosse.. har du helt glemt at vi lod glassende..." sagde han og viftede en hånd frem for sig indtil han rent faktisk så Fenrer havde været henne og hente et par glas til flasken, han løftede skeptisk flasken og duftede til dens indhold, og måtte indrømme at han havde taget fejl, han havde troet Fenrer var ved at sætte en stivmands fælde op for ham, og servere en flaske pis.. Gautham havde selv lavet det nummer med folk i ny og næ. Roligt skænkede han op i de to små glas Fenrer havde været henne på bordet med

Han tog om den skrøbelige stilk på glasset og løftede det mod sin ven, "jep du har ret, Cliff of Kings ligger på den anden side af floden i klippelandskabet, det skulle ikke være umuligt at komme dertil i en fornuftig tid" sagde han og lagde nakken tilbage og tømte det lille glas i et drag, "uha.. den er squ god, jeg forstår godt at du gemmer den for Cody.. men for Rollo? han er da endnu for ung til at få smagen for alkohol?"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Lør 14 apr - 0:41

Fenrer fnes et grin gennem sine tænder som hans ven opdagede at han havde stillet glassene frem foran dem "Du spør hvor meget jar har fået a drik " kom det i et lille latterbrøl fra ham og daskede Gautham let på skulderen. Fenrer så på sin ven som han skænkede den gyldne pæresnaps op i de to små fine glas. Glassene havde han fået købt sig en dag hvor han var i Doomsville. Havde det ikke været fordi at Fenrer havde så meget arbejde med at heale folk fra byen, så ville han tvivle stærkt på at han havde købt sådan nogle fine glas, men nu havde han efterhånden fået gjort sig godt med gesjæftet som healer. Mest af alt skyldtes dette at mange fra Doomsvilles dårligere stillede distrikter, ikke havde råd til at gå til ordentlige healere. Dette havde Fenrer dog heldigvis kunne rode bod på, ved ikke selv at have store udgifter, fordi han selv samlede urterne og vidste hvor han skulle finde dem, kunne han sagtens sætte lav hyrer for sin kundskab.

Fenrer drog snapsen med et enkelt svælg og smilede stort. Han elskede virkelig denne her snaps og skænkede selv et nyt glas da Gautham fortalte ham nærmere om The Cliff of Kings, og nikkede da han gav Fenrer ret i sin antagelse om hvor dette sted så lå. Han skulle til at spørge Gautham ad om han kunne fortælle ham noget mere om stedet, og om den portal som mennesket var kommet igennem, da hans gamle ven tilkendegav snapsens kvalitet i smag og spurgte om hvordan det kunne være at Fenrer havde taget Rollo med ind i betegnelsen for hvor han havde lagt flasken. Fenrer gned sin tinding og sagde med et halvdrukkent smil "Jar har på fornemmelsen at knægten ikke har haft det for godt, og at han måske.. "Fenrer tænkte sig om et kort øjeblik, inden han fortsatte "...kunne finde på at dukne sine sorger.. specielt i noget så sødt"

Fenrer så på Gautham med en munter mine "Men mon ikk han selv ka regn u hvordan man skal opføre sig?" sagde han med et kækt glimt i øjnet "Han kommer jo ti a lære fra de bedst, ikk?" sagde han og gav Gautham en let albue i siden.
"Jar mener.. han har oss og dig.. og stedet her.." Fenrer rykkede sig lidt i stolen med en usikker mine "Tror du jar vil gør mig godt som far?"

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Søn 15 apr - 22:07

Gautham løftede svagt det ene øjenbryn som hans ven snakkede om hvorvidt Rollo måske ville kunne finde på at drukne eventuelle sorger fra sin fortid i den søde drik, "så længe han ikke kender til denne form for at dulme sindet.. tror jeg ikke du behøver bekymre dig omkring at knægten vil gå i den" sagde han med hentydning til at nu eftersom Rollo ikke var så gammel igen, bevares, knægten kunne jo sagtens have oplevet dårlig domme i løbet af sin opvækst, men derfra og til at slå sig til flasken? Han rystede de tanker af sig som Fenrer snakkede om at Rollo ville komme til at lære fra de bedste.. "lære fra de bedste siger du.. mener du de bedste til at drikke? for så er der da i alt fald en han kan se op til her i forsamlingen" grinede han, "jeg tror ikke du har noget at skulle være urolig for, knægten har jo en sund fornuft, og med dig og Cody som det nærmeste skulle i nok kunne få gjort en god mand ud af ham.. jeg mener ikke du har noget at bekymre dig omkring" han tømte nu det sidste af mjøden, og kom atter på benene

"så er der afgang.. lad os drage imod det mageløse Cliff of Kings, og lad os se om historierne og legenderne omkring giganterne, vagterne af portalen til den anden verden er så storslåede igen" sagde han og rakte en arm imod døren imens han svagt støttede sig til bordkanten, "vi har en lille rejse foran os, men i dette gode selskab og med lidt godt i vore dunke skal den tur nok gå hurtigt" han smilede imod Fenrer, "stedet skal nok kunne passe sig selv, dyrene løber jo ingen steder, de har hvad de skal bruge, mad, vand og tag over hovedet"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Fenrer on Man 23 apr - 15:02

Fenrer rystede på hovedet af hans gamle ven, men gad ikke til at skændes med Gautham, så han viftede ham blot af med hånden, da hans gamle ven sagde at han ikke havde nogen grund til at være bekymret over, når det kom til Rollo. Han vidste godt at han måske var lidt overbeskyttende, men han kunne ikke lade være. Det var lidt svært at vende sig til at skulle passe på en lille ulv, når man ikke selv havde fået så meget oplæring i hvad sådan en havde brug for, men det virkede nu også som om at Cody havde lagt mærke til at Fenrer ikke var helt klar til at blive en far.
Det var ikke fordi Fenrer ikke brød sig om Rollo, han elskede tværtimod knægten, ganske meget endda. Fenrer havde bare ikke rigtigt nogen ide om hvordan han skulle gribe det hele an, men det var nok også derfor Cody var smuttet ned til Obi wan for en tid. Fenrer havde på fornemmelsen at Cody havde kunne mærke at Fenrer havde brug for noget tid for sig selv.

Fenrer rynkede brynene og så med et alvorligt blik på Gautham, som han insisterede på at de tog til the cliff of Kings. Fenrer rystede på hovedet af ham og blev siddende "Narj.." sagde han med en anelse skarpt toneleje" ..Vi finder ud af hvor vi tager hen UDEN båd"


Fenrer fik dog ikke noget at sige mere før end han døsede hen, som han lå døsigt henover bordet.

_________________
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 481
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Gautham on Søn 29 apr - 20:44

Gautham standsede kort før døren da han hørte sin frænde døse hen over bordet de lige havde siddet ved, kort tog han sig til hovedet imens han mumlede "ved Hel.. hvad har jeg dog gjort siden jeg skulle trækkes med sådan en som dig min ven? Eller er det Loke der render og spiller mig et pus?" han gik hen til sin ven, og prikkede ham et par gange i siden, "helt ærligt.. det mener du bare ikke det her" han tog fat i kragen på Fenrers tøj og trak ham op af stolen, og smed ham videre op hen over skulderen, "opsadasse bassemand.. så begynder eventyret squ da godt" hen gik hen over det endnu til osede gulv, og hen imod døren og ud her af

Han stod lidt på Fenrers terrasse og kiggede rundt inden han begyndte at gå hen imod den lille båd, men stoppede sig selv halvejs imod den og begyndte at ryste på hovedet, "neej.. neeej" sagde han for sig selv.. "vågner Fenrer op på den der så skal jeg høre på ham brokke sig de næste mange måner over at jeg trak ham med ud på floden," han kløede sig let i skægget imens han prøvede at danne et billede af Underworld i hovedet.. "hvis nu Humvita ligger der.. Doomsville her.. så må vi være.. heer.. og Cliff of Kings må ligge imod nord/vest" han nikkede kort for sig selv, han gik hen til sin vogn og tog en lille vadsæk op som han smækkede over skulderen, og fik rettet lidt på Fenrer så han lå bedre henne over skulderen, og en dunk mjød i hånden, og så begyndte han ellers at gå imod Cliff of Kings.. mod de legendariske Guardians

Efter at have gået i et stykke tid måtte Gautham stoppe sig selv.. der var grå træer så langt øjet rakte.. det burde der da ellers ikke være? han tog atter et par skridt inden han fik øje på et stort træ, han løftede det ene øjenbryn og nærmede sig langsomt træet.. "jeg.. jeg kender dig.. jeg har mødt set dig før" sagde han og lagde hånden på træets bark, og lod en finger glide langs en lang revne i træet, forsaget af en økse.. en af hans gamle økser, en nervøsitet løb ham pluslig koldt ned af ryggen.. han var gået forkert.. meeeget forkert "Fen.. Fen! du må hellere se at vågne" han sank en klump imens han så sig omkring, han så gamle aftegninger på træerne.. dette var en lille del af skoven der tilhørte en mindre gruppe Shapeshiftere.. eller det havde den i alt fald haft gjort engang

Han gav slip på den nu tomme dunk og vadsækken lod han falde ned fra ryggen så den landede med et blødt bump i skovbunden, og han begyndte nu at prikke Fenrer i siden.. hårdere og hårdere imens han lavt blev ved med at gentage "Fenrer.. Fenrer.. FEEEEENRER...!!"

Han vendte sig hurtigt per refleks da han hørte en greb knække bag dem, "kom frem! træd ud fra skyggerne" brølede han og trådte lidt tilbage væk fra hvor lyden var kommet, og før han vidste at det faldt et kraftigt trådet net ned fra trækronerne og landede over dem, Gautham prøvede at hive og trække i nettet, men tilsyneladende til ingen verdens nytte, roligt sank han i knæ, stadig med Fenrer på skulderen, han kiggede op, og så ind i det grimmeste ansigt han længe havde set, "hva faen bjørn.." sagde manden og prikkede til Gautham med en lang stok, "jeg syntes da ellers jeg gjorde det meget klart at vi ikke ønskede dig i denne del af skoven igen.. især ikke efter sidste gang"

_________________
avatar
Gautham

Antal indlæg : 346
Reputation : 1
Bosted : Hvor der er plads til ham, lige pt. ved paladset i Sunfury
Evner/magibøger : Krigerens vej

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A friend with mead, is a friend indeed ~ Gautham

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum