Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Tirs 24 apr - 13:46 by Lux

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152078 indlæg in 7867 subjects

The Angel fell into Hell ~ Natalie

Go down

The Angel fell into Hell ~ Natalie

Indlæg by Fenrer on Ons 11 apr - 18:06

Tid: 12:22
Sted: Terrorville District - bliver til Natalies hus
Vejr: Solen skinner, men kølige briser sørger for at varmen ikke er kvælende.
Omgivelser: Der er ikke mange mennesker på netop denne vej, men de få der er, ser ud til at nyde vejret og latter kan høres hist og her.

Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.]

Emnepartner: [You must be registered and logged in to see this link.]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

På den varme solskinsdag, kunne man næppe tro noget dårligt, kunne man? Fuglene sang, solen var for en gangs skyld ude, hvorimod det havde regnet dagen forinden. Folk så ud til at more sig hjerteligt og udover Bazaaren, hvor der var et helvedes mylder, så var der ro i byen. Men på trods af alt det, gik en ung Fenrer ned ad gaden med en knude i maven der ikke virkede videre forløselig. Han var på vej mod en kunde der havde tilkaldt ham for hans healer egenskaber. Han havde egentlig siddet og behandlet nogle af dem der ikke havde råd til behandling, nede i Rotten Root distriktet, for han kunne ikke lade være. Ikke at han ikke havde travlt i disse dage, for Fenrer havde efterhånden fået skabt sit lidt af et rygte som en dygtig healer, som ikke tog sig i dyre domme. Dette havde åbendart gjort ham enormt populær, og selvom hans hyre ikke var stor, så var hans udgifter næsten lig med ingenting, så penge havde han da intet at klage over. Det var heller ikke økonomien der trykkede hos den unge healer, men derimod den opgave han var på vej til.

Som han havde siddet og behandlet folk i Rotten Root, var en kurer kommet til ham, og havde rakt ham en notits fra en eller anden der arbejdede for en ærkedæmon kaldet Natalie, om en mishandlet engle slave, som hun havde bedt om Fenrer for. Fenrer havde i sin tid i Doomsville godt hørt om en dæmon kaldet Natalie. Hun var berygtet for mange ting, intet af det var godt. Dette fik Fenrer til at frygte for Englens velvære, hvilket kureren blot havde trukket i et smørret smil som svar for. Fenrer afskyede ideen om slaver, og den holdning for dem som folk havde, som om de stoppede med at være personer i det sekund de fik frataget deres frihed. Mødet med kureren havde da heller ikke endt med andet end at Fenrer havde stormet afsted uden ham, hvilket var grunden til at Fenrer ikke var ankommet endnu.

Fenrer så sig omkring, men havde ingen anelse om hvor han skulle hen, for i brevet stod der ingen adresse, men blot at han skulle komme snarest muligt. Fenrer gik derfor ud fra at det havde været Kurerens ansvar at føre ham på vej. Fenrer havde prøvet at stoppe adskillige folk på gaden, men de fleste i denne del af byen så ikke ud til at ville have noget med ham at gøre. Solen bagte efterhånden hårdt ned på den unge mand. Han satte sig i skyggen under et højt hegn og lagde hovedet i hænderne. Han skulle have taget noget mere vand med. Dette var han vist ikke den eneste der var klar over, for snart efter at han havde sat sig kom en ung pige i simple klæder over til ham og sagde med en munter stemme "G'dag hr " Fenrer så op på den unge pige med fregner og smilede imødekommende "Har du lyst til at købe lidt køligt at drikke?" spurgte hun og holdt en klar flaske med en rødlig væske frem mod ham "Kirsebær" sagde hun da Fenrer så på Flasken. Fenrer nikkede "Jo tak, hvor meget?" sagde han med et lille smil. Pigens smil blev bredere "Et sølvvelv for flasken"

Fenrer smilede med en klukken. Han havde ikke megen hånd om alt det med penge endnu, men selv han vidste at det var overpris. Han hev tre sølvvelv frem fra sin pung og rakte hende dem "De sidste to er for en smule information, ok?" spurgte han og tog imod flasken. Pigen nikkede "Hvor er dæmonen Natalies hus?" spurgte han. Pigens smil blev en anelse kortere, men hun holdt det alligevel oppe og pegede på et palæ længere oppe ad vejen.

Fenrer fortsatte op mod palæet med den nu  kun halvt fyldte flaske i hånden. Han gik op til døren og bankede på. Der skete ikke noget, så han bankede igen, denne gang hårdere og råbte efterfølgende "HALLO! ER DER NOGEN!?" Fenrer trådte et skridt tilbage og så om på de forskellige vinduer, fra sin plads foran døren, men så ikke nogen "JEG BLEV TILKALDT AF ET PÅBUD FRA NATALIE! HENDES ENGEL HAR BRUG FOR TILSEELSE!"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 216
Reputation : 4
Bosted : Lille bosted i den sydlige udkant af Ashenwood, mere info er ikke tilgængelig.....
Evner/magibøger : Auxi Mundi (Shamanbogen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Angel fell into Hell ~ Natalie

Indlæg by Natalie on Søn 15 apr - 22:04

[You must be registered and logged in to see this link.] + Håret i en løs fletning + Sorte "ballarina" sko af skind.

En ægte forårsdag. Det var, hvad vejret havde budt folk den formiddag. Solskind så langt øjet rakte, og kun en enkelt blid brise til bryde den ellers stigende hede. Bladende der før havde fejet henover de tomme gader, sad nu atter tilbage på træerne og voksede om kamp i slaget om, hvad der mon fik lov at blomstre først. Gaderne var nu også fyldt med liv og væsner af mange arter, hvilket havde betydet en smule mere postyr omkring palæet end hvad Natalie foretrak. Alle de hormoner der vågnede og vinterdepressioner der lettede i foråret, det var ikke lige hendes smag. Hun var et barn af vinteren, og det mørke vejr, samt stilheden der fulgte var, hvad hun generelt længtes efter. Alligevel måtte hun indse, at foråret som regel var der, hvor de fleste muligheder bød sig. Som ny bekendtskaber for eksempel.

Natalie havde dagen forinden brugt et par timer i sit legeværelse med Poppy. Måske var hun selv blevet ramt af naturens overvældene forårskuller, eller måske havde Poppy ikke været helt tilstrækkeligt den dag, det skulle hun ikke selv kunne siges. I hvert fald havde det gået en smule mere voldsomt for sig end planlagt, og selvom Poppy efterhånden var vant til en del, så havde hun hulkende bedt Natalie stoppe efter meget kortere tid end sædvanligt. Englen havde tydeligvis store smerter, og selv Jamie der kunne et par små tricks når det gjalt førstehjælp havde måtte pas med hensyn til skaderne. Der skulle skrappere midler i brug. Natalie var selvfølgelig ikke villig til blot at kassere sin favorit engel, og havde derfor begyndt en eftersøgning. Desværre viste det sig, at ingen af de dæmoniske healere som hun kom i kontakt med havde mod på at skulle fikse en engel. Og selvom englene ville, så var de en flok kujoner. Poppy var en tabt sag for deres vedkommende. Frustreret havde Natalie sendt budet videre, og var så endt op med et rygte om en healer, hvis rygte havde vokset ham langt i forekøbet. En shapeshifter godt nok, men med det rygte, så lod Natalie foredommene falde til siden for en stund. Derfor havde hun denne morgen sendt budet afsted som det første, og ellers begivet sig videre med sin dag. Så var det blot at vente.

Palæet som Fenrer stod foran var mørkt, smukt og tydeligt ældre end dæmonen som levede i det. Adskillige forbedringer og vedligeholdelse kunne spottes rundt omkring, såsom jern ved de mørkelagte vinduer, hvor giftige planter lå på lur neden under. Hele facaden var i en smuk mørk farve, der virkede misvisende det klare solskind, og tillod ikke lyset inde fra huset at stråle sin ret. Hoveddøren var mørk og tung, men gled pludselig op let som en fjer efter, at Fenrer havde råbt for anden gang. En blond, mandelig skikkelse med en langt ar over venstre øje trådte så frem i døren, og skulede en anelse irriteret imod Fenrer.

"I'm guessing that you're mr. Leidolf. No need to yell anymore. We've been expecting you. Please, come inside. I'll take you to the lady of the house."

Jamie trådte et skridt til siden, samtidig med, at han holdt døren for Fenrer så han frit kunne træde indenfor. Hall’en var tydeligt gennemtænkt i sin sparsommelige indretning, og desuden mørki farverne som med ydersiden af huset. En mægtig trappe, som ledte ovenpå, dominerede det meste af hall’en, men skyggede dog ikke for udsigten ind til stuen, som var direkte frem for indgangen af hoveddøren. Gik man til højre efter hoveddøren kom man til køkkenet, og gik man til venstre kom man til spisestuen. Efter Fenrer var kommet indenfor, lukkede butleren døren bag ham og tilbød at tage imod eventuelt overtøj. Hvis han havde noget, ville butleren tage imod det, og dernæst fører ham ligeud imod stuen. Det tog ikke lang tid før, at de nåede hen til et af hjørnerne af stuen, nær et kæmpestort vindue, hvor man både kunne se lidt af haven og lidt af gaden tæt på huset. Ved vinduet stod desuden to velpolstrede lænestole i mørkelilla fløjl med et lille bord af træ i mellem dem, hvorpå der stod placeret to tekopper, en tekande og en lille skål med noget konfektlignende slik. I den ene af de to skåle, som stod med ryggen til haven, sad en lille barneskikkelse med en bog i hånden, der først løftede blikket, da de var standset foran stolene.

"Ah! Mr. Leidolf. I was beginning to fear that you wouldn't show. Take a seat."

I stolen som Natalie refererede til lå dog et syn, som de fleste nok ikke ville forvente i et alment hjem. Da en fremmede fært først ramte det store dyr, løftede alle tre hoveder sig fra en enorme [You must be registered and logged in to see this link.] der lå placeret i stolen og fra dens strube lød så en dyb knurren.

"Tempus, please. He's our guest. Now get down."

Som var den en eller anden forvokset skødehund, gled bæstet ned fra stolen, og dumpede så i stedet ned for forenden af Natalies stol. Uanset om Fenrer valgte at sætte sig, ville Jamie hælde the op til dem begge to før, at han så forduftede.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Natalie
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 36
Reputation : 0
Bosted : Terrorville District – Et mægtig palæ.
Evner/magibøger : Nightmare Fuel & Demonic Transformation.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Angel fell into Hell ~ Natalie

Indlæg by Fenrer on Tirs 17 apr - 12:18

Fenrer stirrede på den grumt udseende butler der stod i skarp kontrast til det mørke palæ, der havde budt Fenrer på en forsmag af hvilken mørk frue der herskede her. Fenrer nikkede til manden og trådte ind over dørtærsklen. Indenfor skyllede en voldsom gysen over ham og den fæle dunst af rendyrket ondskab sneg sig ikke, men nærmere overfaldt Fenrer. Han mærkede en voldsom trang til at kaste op og flygte, men han vidste at det ikke nødvendigvis var den bedste ide, og han havde dertil ingen videre intentioner om at overlade englen til sine skader. Det havde bestemt krydset Fenrer at dette i det hele taget kunne være en fælde, for han havde i den grad haft sit hyr med dæmoner her på det sidste. Nævnligt dæmoner der ville ham til livs, eller havde haft tvunget ham ud i situationer hvor han knap havde klaret den alligevel.

Da han var indenfor i hallen løb en ny, men meget mindre, gysen igennem Fenrer, som han så det dystre indre. Den enkle indretning fik hallen og de tilstødende rum til at virke kolde og distancerende. Han stod og lod et blik glide gennem rummet, som netop havde passeret den dominerende trappe, da hansvang rundt ved lyden af døren der gik i bag ham. Han følte at han var blevet lukket inde i et bur eller måske mere bestemt, et fængsel. Han nikkede da butleren bad ham overrække sit overtøj. Fenrer svang det store slag af hans skuldre og foldede det kort over armen, inden han rakte det til butleren og gav et ganske spægt "Thank ya" og fulgte dernæst butleren igennem huset til stuen. Fenrer lod blikket glide ud i haven som han fulgte butleren over til stolene. Da de stoppede ved stolene, rettede Fenrer blikket hurtigt mod stemmen, der udsprang fra den lille pige skikkelse der sad i den lilla stol. Fenrer nikkede kort, i bar mangel på ord, dah hans opmærksomhed blev fanget af den knurren der undslap bæstet der sad i den anden stol. Fenrer mærkede en instinktiv vrede prikke ham i nakken da han så det forfærdelige bæst. Han havde intet problem med at genkende en kerberos når han så de tre hoveder. Fenrers far havde engang fortalt ham om disse, og hvordan de kunne være nogen så furiøse.

Fenrer anskuede hunden som den passerede ham og gik til sin herres plads. Der var ingen tvivl i Fenrers sind om at Tempus, som Natalie havde kaldt den, kunne lugte at Fenrer selv var en ulv. Fenrer sank en lille klump og satte sig på kanten af stolen, der brændte hans næsebor med dunsten af Kerberos, med hænderne foldet i hans skød. Fenrer havde mest af alt lyst til at blive stående, men mente det nok var smartest, ikke at teste hans værts tolerance. Han lod butleren skænke teen og forlade Natalie og ham selv, inden han rømmede sig.
"A pleasure to be thought of and be of service.." sagde han neutralt ".. and I'm glad that you'd think to entertain me for tea madame, I'm sure this is not a common practice for servants and hired attendents" Fenrer lagde enormt ærbødigt udtryk i hans ord. Han havde været i Underworld længe nok til at vide hvordan almene doktorer og tjenestefolk blev behandlet af finere folk.
Det var ikke normalen at de ligefrem blev ført til mesterinden af huset, medmindre det var et ekstremt følsomt emne og selv da var det ikke altid, men snarere blev man henvist til sin opgave af enten en butler eller lignende. Derfor fandt Fenrer det underligt og en anelse uro opvækkende at Natalie havde budt ham til te. Fenrer rømmede sig igen, efter en kort pause han havde holdt for at understrege sin ærbødighed "And though I'm utmost thankful for the hospitality you have shown to me, I'm wondering why I haven't been shown the patient whom I'm supposed to attent to?"

Fenrer hev det lille fornemme brev frem og lagde det på bordet "The Angel named Poppy" sagde han og skævede til brevet, inden han rakte ud efter koppen og tog en kort tår af teen. Nok havde han tænkte sig at gå sig direkte til sagen som muligt, men han ville ikke virke uhøflig og afvise teen, for i selskab som Natalies, fandt han det smartest at være høflig. Fenrer satte koppen nænsomt tilbage på bordet og så op på Natalie "If you could atleast tell what fer injuries consist of, so that I might prescribe a remedy for her?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 216
Reputation : 4
Bosted : Lille bosted i den sydlige udkant af Ashenwood, mere info er ikke tilgængelig.....
Evner/magibøger : Auxi Mundi (Shamanbogen)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The Angel fell into Hell ~ Natalie

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum