Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Lori
 
Fenrer
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Micah
 
Malte
 

Statistics
Der er i alt 258 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Blakely

Vores brugere har i alt skrevet 152861 indlæg in 7929 subjects

Nothing's as it seems - Misha

Go down

Nothing's as it seems - Misha

Indlæg by Vetis on Søn 15 apr - 20:42

Sted: Kroen det vilde svin, Rotten Root district
Tid: Aften
Vejr: Vindstile og køligt
Omgivelser: En masse larmende fulde folk samme en masse skumle typer.
Påklædning: Fin bordeaux rød kjole med stropper og som går til anklerne. Langt stort sort sjal samt fine røde sko. Håret er farvet blond.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Det var en fyldt aften på kroen, Det Vilde Svin, i Rotten Root distriktet. Det var godt gang i den og stemningen var høj. Folk havde på dette tidspunkt fået en masse væske... og med væske menes der sprut, som de havde fået hældt i sig. Derfor var stemningen nok også samtidig lidt anspændt. Med de typer som havde samlet sig her i aften, og med den mængde alkohol som var blevet indtaget, skulle der ikke meget til at antænde en gnist. Der skulle ikke meget til for at kaste det hele overbords og kastet dette eller så hyggelige sted, ud i kaos. Dejlige, dejlige kaos. Det var ikke mange som foretrak det, men på den anden side var der så også en del som gjorde. Dem som higede efter den og ligefrem søgte den... bare for at føle sig i live. Sådanne nogen personer var nogen som Vetis sagtens kunne identificere sig med... mest af alt fordi han selv var en del af dem som elskede kaos. Det fik ham til mere at værdsætte sit eget liv som han havde vundet og det gav en dejlig rus. Noget som sprut ikke kunne give ham.

En rus som han havde brug for lige nu. Det var derfor at han tidligere havde skiftet til sin kvindelige form og gjort sig i stand. Alt sad som det skulle og med det hele klart bevægede han sig imod kroen, Det Vilde Svin. Det var altid et godt sted til at skabe lidt ballade og noget af et postyr. Vetis vidste dog lige præcis hvad han skulle gøre. Nogen af hans kontakter havde hjulpet ham med at spore en mand som Vetis havde udført noget arbejde for. Det var ikke fordi at det havde været svært og Vetis havde hurtigt fuldført jobbet... manden havde dog nægtet at betale og ligefrem truet den kontakt som Vetis havde sendt i hans eget sted. Det var ikke i orden. Ikke fordi at Vetis ikke kun være ligeglad med betalingen, den var enlig ret ligegyldig, men det var mere princippet. Man fik ikke noget uden at give igen... især ikke af Vetis. Han havde også et ry som skulle holdes og sådan at pisse på ham på den måden som manden havde gjort gik ikke.

Der var mange øjne som faldt på Vetis sådan som han gik igennem gaderne i sin kvindelige form. Der var nysgerrige så vel som lystne. Det var ikke de sikreste gader og nok ikke for kvinder som var fint stadset ud og alene... så hvorfor havde Vetis dog gjort lige præcis det. Fordi han kunne og fordi det var sjovt. Der kunne trods alt ske så mange forfærdelige ting... så mange muligheder som han umuligt kunne regne ud. Ville han mon blive overfaldet inden han nåede sit mål? Ville han blive taget til fange, jagtet eller mon blive ledsaget af en rar sjæl inden at de vendte sig mod ham og forrådte ham? Vetis havde det svært ved ikke at smile ved tanken. Han gjorde det dog ikke og forblev i sin rolle som en uskyldig og nervøs kvinde som intet havde at gøre i sådan et sted.

Før han selv vidste af det var Vetis dog ankommet til kroen... uden at der var hændt ham noget hvilket altid var en stor skuffelse. Det kunne ellers havde været sjov at få styr på den værste del af blodrusen inden at han rigtigt fik skabt noget ravage. Han trådte ind og i det sekund var næsten alles øjne på ham. Han skulle virkelig beherske sig for ikke at smile. I stedet for slog han blikket ned og prøvede at virke intimideret. Der var blevet en smule stille for en stund, men ikke lang tid efter var der begyndt at blive snakket igen. Vetis bevægede sig ind med forsigtige skridt og holdt sjalet tæt om ham, så det dækkede godt for ham. Han kiggede sig kort rundt om i lokalet og fik så øje på sit mål. Folk stod tætte, men langsomt fik han bevæget sig derhen. På vejen blev han lige godt og grundigt gramset på og i karakter fik han også virket skræmt og frustreret. Mændende havde bare smilet lumsk til ham og grinet. Nogen havde endda prøvet at holde fast i ham, men det var lykkes for ham at vriste sig fri og fortsætte. Han var nu nået hen til manden og hans kammerater som sad omkring ham og drik. Der var også en del prostitueret som sad ved bordet hos dem og holdt øje med Vetis. De kigge i alt fald alle sammen nysgerrigt på ham. Da de blev en smule stille ved bordet tog Vetis sit sjal af. Nu kunne man virkelige se hans kvindelige form og havde godt udsyn til det hele. Han havde sat sit hår en smule op og farvet sine læber røde. Han var noget af et syn for de fleste, men det kunne man vel takke hans gener for. Man var vel en incubus.

"Why hello there beautiful... what's a fine lady like yourself doing in a place like this?" spurgte Vetis' mål sukkersødt til ham. Han virkede til at være overhovedet af gruppen og hans venner omkring ham grinede bare og smilede lumsk til Vetis. Vis Vetis ikke vidste bedre ville han sige at manden var i færd med at spise ham med hud og hår.. med bare sit blik. Sådan nogen mænd var bare så nemme at regne ud. Vetis rettede bare ryggen og kigge på ham. Han var stadigvæk i sin rolle så Vetis virkede ikke alt for selvsikker da han sagde,
"The Mad Hatter sent me, you're late for the party..." sagde han. Dem som havde med Vetis af gøre vidste at dette var kodesprog. Det betød bare at han var bagud med sin betaling.

Manden kiggede måbende på Vetis inden han begyndte at brølgrine. Det samme gjorde hans venner samt kvinderne ved bordet. Der var en del mennesker som kiggede over mod dem. De virkede ret interesseret i hvad der mon foregik. Ikke at det ikke var til at forstå. Det var trods alt underligt at sende sådan en kvinde som Vetis så ud lige nu, til at løbe ærinder. Hvilket var hele pointen.
Manden virkede ikke til at tage Vetis seriøst og tog i stedet fat om bagen på ham.

"How about you sit down, Lovely and tell your Mad man to shove it where the sun don't shine? Who knows, he might just appreciate that," sagde manden og klemte Vetis om ballen. Vetis spillede forskræmt og prøvede at komme væk fra manden. Ikke at han kæmpede forfærdeligt meget imod.
"Now, now, don't leave. You just got here, Sweetie. Might as well stay after all the trouble of getting here," sagde han og hev derefter Vetis ned i skødet på ham. Latteren steg markant og alle ved bordet virkede til at rykke sit tættere. Sjovt hvordan folk klyngede sig sammen... ligsom dyr med deres bytte.

Little did they know at det var den anden vej rundt...

avatar
Vetis

Antal indlæg : 107
Reputation : 2
Bosted : Doomsville Rotten Root District, men basically rejser han meget rundt.
Evner/magibøger : Genderbend... sorta

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Nothing's as it seems - Misha

Indlæg by Misha on Tirs 15 maj - 20:52

Misha havde valgt at tilbringe natten på sin yndlingskro, Kroen Det Vilde Svin. Det var nu ikke fordi Misha gik rundt og råbte højt om det var hans yndlingskro for ofte kom det meget an på dagen. Generelt elskede han alle kroer, han kom forbi, og nu havde han gjorde det sin mission at opleve alle kroer, store og små, velsete og kriminelle, så han havde set en del. Men selv om han nogle gange tog afsted til andre kroer, var det altid Kroen Det Vilde Svin han kom tilbage til. Ikke at der skulle meget til at tilfredsstille ham, han havde ikke mange krav til en kro. Der skulle være alkohol, helst billige drinks, for ofte gik Misha rundt uden mange penge, og så, vigtigst, af alt skulle der være interessante folk. Og interessante folk var ikke embedsmænd eller konger, nej, dem havde Misha set nok af i sit liv og den ene lignede alligevel den anden. Interessante personer var dem, som emmede af mørke. Om de så prøvede at fortrænge det inden i, hvilket Misha syntes var fuldstændig tåbeligt, eller om de omfavnede det som man burde gøre, var det altid de mørke, forbudte ting som drog Misha til.
Det var også derfor han elskede Kroen Det Vilde Svin. Der var altid ballade. Altid noget drama at involvere sig i. Der var allerede en mindre slåskamp i gang i hjørnet og folk der råbte og skrålede i kæmpe diskussioner. Så meget at blande sig i og kun én nat til at gøre det. Misha skulle til at vælge og det havde han aldrig været god til. Hvilket var fordi han ikke var særlig god til at tænke tingene i gennem og for det meste blot traf valg ud fra hvad der i dette øjeblik så godt ud.
Dette var også hvad han endte med at gøre denne aften. Han havde næsten lige fået sin drink i hånden – en ”feminin” drink, som bestod af en blanding af vodka og kirsebærs saft – da nogen allerede fik fanget hans opmærksomhed. Det var en gruppe af mænd og prostitueret, der havde været der siden Misha var kommet. De brølede op, for nu var en meget skræmt kvinde hende ved dem, en situation de tydeligt udnyttede. De virkede som nogle virkelig ubehagelige typer. Hvilket lige præcist hvad var Misha følte for i nat!

Med et let smil på læben, tog han sin drink og bevægede sig hen til mændene. Hans gang var elegant, ikke specielt mandlig, nærmest mere som en kats. I starten så han knap nok på den nye kvinde ved dem, i stedet gled hans blik hen over mændene. Hans isblå øjne glimtede af munterhed.
”Good evening, fine gentlemen!” hilste han og puffed en prostitureret op af hendes stol, så han selv kunne sætte sig, ”How’s it going this beautiful night? I see you’ve got company.”
Mændene kendte ham ikke, men Misha opførte sig som om de gjorde. Der var ingen grund til at introducere sig selv, både fordi det tog opmærksomheden væk fra det sjove og fordi de nok aldrig ville møde ham igen. Enten fordi de aldrig ønskede at krydse veje med Misha igen eller fordi han slog dem ihjel fordi de stod i vejen for ham. Det var oftest én af de to muligheder.
Han reagerede ikke på hvad end en reaktion, han fik fra mændene. Det var ikke vigtigt for ham om de modtog ham godt eller ej. Hvis ikke, så kunne han få sig en slåskamp ud af det. Det var vel egentlig også fint selvom han fortrak mere at overvære dem udføre deres syndefulde handlinger.
”So! What do you have in mind for this young woman?” sagde han og gestilurede hen til kvinden med sin drink, “Just teasing? Because that’s awfully boring. Rape can be quite messy, but it does get the job done. I, on the other hand, am a huge admire of torture. Even for women, they definitely have some of the finest reactions.”
Han talte som var han et barn på udflugt. Klar til at opleve alverdens eventyr disse mænd måske havde planer om. Kvinden var han egentlig ligeglad med. Hvad der blev gjort ved hende og hvor meget hun led. Ikke fordi han ønskede at se hende lide, han var bare ligeglad. Hun var blot det redskab, de skulle benytte sig af, så Misha virkelig kunne udforske deres dystre sider. Hvor deres grænser gik. Om de virkelig var så onde som de prøvede at være eller om det hele var ord og ingen handling.  Misha var nemlig lige så naiv som de andre mænd og havde heller ikke indset at denne kvinde kunne være noget andet end harmløs. Han var mere fokuseret på at mændene hvert øjeblik kunne finde på at gribe ud efter ham. Hvis de forsøgte noget ville han blot bruge sin ene til at fryse deres lemmer, gøre dem ude af stand til at bevæge dem, og tsk’e af dem som om de var problemet.

_________________
We reach the top
We took the fall
But we laughed through it all

And you may see this place and find no worth
But it's my little piece of heaven here on Earth
avatar
Misha

Antal indlæg : 66
Reputation : 5
Bosted : I Sunflower District med Lux, men han er næsten aldrig hjemme
Evner/magibøger : Kropsmanipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum