Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

» One big new world ~ Lori
Tirs 24 apr - 13:46 by Lux

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152078 indlæg in 7867 subjects

Date please! - Sean

Go down

Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Man 16 apr - 1:09

Tid: stadig tidelig morgen
Vejr: stadig en smule diset men tegn på sol.
sted: Borgen - Seans vindue
Påklædning: Sorte bukser, et par sorte støvler en mørke blå skjorte, og en sort trøje ud over.
Partner: [You must be registered and logged in to see this link.]

Det var gået en lille uges tid siden han var kommet tilbage til doomsville. Og siden han og Sean heldigvis havde fundet ud af det igen. Han måtte indrømme at han stadig ikke helt var klar over hvad de var… om det var et par igen, eller blot venner, selvom.. deres nat ammen sidst ikke ligefrem havde været på vennebasis. Men han ville heller ikke kalde dem et par med det samme hvis ikke det var det Sean ønskede. Men det var noget de måtte finde ud af sammen. Men lige nu havde Lori besluttet sig for at det ikke var en vigtig detalje. Derimod skulle de bare have det godt sammen, prøve på ikke at diskutere, og prøve på bare at være dem selv. Ikke noget med at lade som om, eller prøve på at være noget man ikke var!
De skulle prøve på at være dem selv, og så se om det ikke fungerede. Lori havde prøvet på at være mere som Sean, og det havde heller ikke lykkedes, derfor var han kommet frem til at de nok hellere bare skulle være dem selv begge to, og så kunne de se hvordan det gik.
Dog savnede Lori også at have Sean lidt for sig selv. Det havde været formålet med deres rejse, og den var gået helt forfærdeligt, så det forsøgte Lori sig bestemt ikke med foreløbig!
I stedet havde han fundet på noget andet, noget han håbede at Sean ville være med på.

Han havde været forbi Seans hus og der havde han ikke været, derfor måtte han jo være på borgen. Det håbede han da i hvert fald. Han var på vej mod Portens indgang, men noget fik ham til at stoppe. Egentlig kende alle vagterne ham allerede så godt at han bare blev lukket ind når han kom. Men som han stod og kiggede på muren omkring borgen kom han til at tænke på den aften hvor han og Sean var brudt ind her. Det var den dag det var gået op for Lori at han ville kunne være en god tyv. Han smilede lidt for sig selv, det kunne være sjovt at gøre det igen! Også fordi han jo i forvejen skulle øve sig.
Han smuttede om bag ved borgen, holde øje med vagterne. Heldigvis var det stadig lidt tideligt, og tågen var stadig ikke lettet helt over byen. Han måtte være hurtig hvis han ikke skulle blive set, nu det ikke var når så mørkt som da han og Sean havde klaret den her udfordring. Han vidste hvilket vindue der hørte til Seans værelse, og jo der var langt op, men heldigvis var borgen bygget så uhjævnt at der var mage steder at gribe fat i eller stå på. Med et sidste blik kastet rundt kravlede han over muren. Han bevægede sig rundt og sørgede for ikke at blive set. Vagterne var endnu ikke blevet afløst, og de var trætte efter natten, så forhåbentlig var det til Loris fordel. Han scannede murende for de bedste klatre muligheder, og da han var sikker på inde var i nærheden, sprang han op og fik fat i kanten af et vindue, og begynde ellers at klatre. Det var næsten uhyggeligt nemt, ikke så meget klatre turen, men det med ikke at blive opdaget af vagter. De gik jo nærmest ikke engang rundt. Han klatrede det stykke det tog for at komme op til Seans vindue. Og der var han, begravet i arbejde som altid. Han så sig endnu en gang om, bare for at sikre at ingen var under ham, da han bankede forsigtigt på Seans rude. Han sang uden for hans vindue, med et godt greb i vinduesrammen, og fødderne på hver deres mursten der stak en smule ud.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sean on Man 16 apr - 17:05

Borgen havde oplevet en rengøring og mange rum var blevet låst af. Enten fordi de aldrig blev brugt eller fordi de formodentlig stadig indeholdt en del af Sakrefs fælder, og der var ingen grund til at miste folk på dem. Måske en eller anden dag ville han undersøge dem nærmere, men lige nu...Var der meget andet at se til. Som biblioteket, der indeholdt en større bogsamling end Seans eget.
Sean havde også fået ordnet sig eget lille kontor. Det var lille, i forhold til så mange rum på borgen, men til gengæld var vinduet vendt mod byen nede af bjerget.Hans bord stod vendt mod vinduet, så når han trængte til en pause, kunne han se ud over sin by. I aften var rummet oplyst af stearinlys og pejsen, der spredte en behagelig varme i rummet.

Rummet bestod af Sean bord og stol, et lille skab, et par reoler med bøger og pergamentruller og en lille enmandsseng. Sean orkede ikke at bebo hele slottet eller indtage et større rum, når han for det meste levede i sit eget hjem i byen. Så dette var mest af praktiske årsager. til gengæld havde vagterne og tjenerne fået nogle lidt bedre værelser end de var van til. Der var ingen grund til at hele borgen skulle forfalde, trods alt.
Som altid var bordet fuld af papirer og rapporter, mens Sean selv sad og skrev. Denne morgen havde han ikke sovet hele natten og var klædt afslappet. Løse bukser og en løs skjorte. Udenfor var himlen begyndt at lysne, men en tåge fik omgivelserne til at fremstå uklare og fugtige.
Han sukkede for sig selv og lagde fjerpennen fra sig, mens han trak vejret dybt. Hans krop var træt af at sidde stille på stolen.

Ved en pludselig lyd så Sean op. Først gled hans blik rundt i lokalet, mens øjenbrynene nærmede sig hinanden, før han kiggede mod vinduet.
Hvorfor?
Han sad et øjeblik og bare kiggede på Lori igennem vinduet. Ville han falde ned eller stod han godt? Han måtte få borgen beskyttet bedre. Hvis Lori kunne kravle op, kunne andre tyve eller potentielle lejemordere også. Og hvad med vagterne? Havde de virkelig intet set?
Til sidst skubbede Sean sig ud fra bordet og gik over til vinduet. Selv om Lori hang foran det, gjorde han tegn til at ville åbne det. Det gjorde han forsigtigt, så han ikke risikerede at skubbe Lori ned. Det ville være et grimt fald.
"Jeg foretrækker du bruger hoveddøren" bemærkede han som det første, før han tilbød Lori hjælp med at komme ind. Sean så ud over kanten og ned. Nope, ingen vagter eller noget som helst. Det måtte næsten have været for nemt. Der var helt klart problemer med sikkerheden og det var noget der burde ses på så snart han kunne!
Mere arbejde.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9023
Reputation : 55
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Tirs 17 apr - 15:31

Hmm det var faktisk først nu hvor han hang her, meget langt over jorden, og foran Seans værelse, at det faldt ham ind at dette måske lige var at stramme den andgående Seans privatliv. Om det var at trænge sig mere end almindligt på? Dog var der ikke så meget at gøre ved det. Nu hang han her. Heldivis kom sean og gjorde tegn til at han ville åbne vinduet. Lori ryggede sig så meget at han med sikkerhed ikke ville blive skubbet ned af vinduet. Han bed sig lidt i læben og så på Sean med et undskyldende grin. ”undskyld jeg kunne ikke lad vær” erkende han som han kravlede ind af vinduet og i stedet landede på den faste grund der bestod af gulvet i Seans værelse. Han så tilbage mod vinduet. ”men du burde nok have en snak med dine vagter… hvis jeg kan komme ind, så kan langt farligere folk også” erkende han.
Lori var ingen mestertyv eller lejemorder! Derimod var han bare en amatør klatre. Han vende sig mod Sean, og så på ham. Inden han dog valgte sat sætte sig på kanten af bordet hvor han lige kunne undgå papire og andre ting.
”har du travlt?” spurgte han så og så ned på papirende ved siden af sig. Han grinte lidt.
”okay, lad mig spørge på en anden måde, har du fortravlt til at kunne lægge arbejdet i en dag eller to?” spurgte han med et bredt smil.
Egentlig var det nok ikke sådan at Lori ville tage nej for et svar, men det var høfligere og spørge end at tvinge folk med, uden.

Han betragtede Sean lidt. Han var ikke helt sikker på hvor de var endnu, ud over at de holde af hinanden, og fra hans side også elskede hinaden. Han håbede i hvert fald stadig at det også var sådan Sean følte. Desværre havde de ikke meget tid sammen, på grund af Seans arbejde. Men Lori var også blevet meget bedre til at give Sean den plads han behøvede. Dog! Var de også nød til at bruge bare lidt tid sammen! Og det var det Lori ville sørge for i dag!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sean on Ons 18 apr - 9:28

Sean lukkede vinduet efter Lori og vendte sig om mod ham.
"Jeg bliver nok nød til at slå dem ihjel i en offentlig henretning. Det giver som regel resten motivation til at holde bedre øje" brummede han og trådte tættere på Lori. Om han mente det eller drillede Lori var ikke til at sige. Havde Lori mareridt efter den nat? Seans studerede hans ansigt, men fandt ikke umiddelbart nogle sorte poser, der ville vidne om dårlig søvn. Sean trådte helt tæt på, så han nærmest pressede Lori ind mod bordet. Hans ene hånd lagde sig mod Loris ene kind, da han bukkede sig ned og gav Lori et let kys mod læberne.
Sean var glad for at se Lori. Også selv om det havde været en underlig måde for Lori at ankomme. Da Sean efterhånden burde se sig over skulderen hele tiden, foretrak han Lori kom ind fra døren. Hellere det end Sean en eller anden dag mistog Lori for en fjende og endte med at såre ham.
Han så over Loris skulder, ned på det fyldte bord. Altid et fyldt bord. Men han blev først bevidst om det når Lori dukkede op og det fyldte bord holdt ham fra at gå på eventyr med selv samme.
"Hvis jeg vælger at holde to dage fri, hvem skulle så stoppe mig?" bemærkede han tilbage. Han var hersker. Selv om folk nok ville brokke sig eller rådgive ham om at lade være, kunne de ikke stoppe ham. Og hvis nogen gjorde noget, Sean ikke ønskede, var Sean stærk nok til at knuse dem under sig.
"Savner du mig så meget? Så...Hvad har du i tankerne?"
Siden Lori spurgte så specifikt, måtte Lori have noget han ønskede sig. Godt det samme, Sean kunne bruge et afbræk fra det kedelige hersker-arbejde.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9023
Reputation : 55
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Ons 18 apr - 9:49

Først så Lori noget chorkeret og misfornøjet ud da Sean talte om offentlige henrettelser og så videre. Men på den anden side!... Hvis der skete noget med Sean på grund af hans vagtervar nogle dovne fjolser, så ville det ende med at være Lori selv der henrettede dem, og det ville ikke foregå på nogle mild måde! Nok var han ikke morder, men hvis det var vagternes skyld at Sean døde, så kunne han sagtens blive det. Han små grinede lidt. "Jeg skal nok bruge døren næste gang" grine han lidt. Han så på Sean der nærmede sig, og kunne ikke undgå at smile som han kom helt over til ham. Godt! Så var de i hvert fald ikke et akavet eller ubehageligt sted! Derimod et hvor de var glade for at se hinanden. Kysset blev gengældt, og Loris hænder gled op og greb lidt fat i kanten af Seans skjorte. Ikke hvor at hive den af eller noget. Men på en måde mere bare for at have lidt fat i ham. Han grinte lidt da Sean sagde hvem der dog skulle stoppe ham hvis han gerne ville holde fri. Det var selvfølgelig rigtigt!

Han smilede skævt da Sean spurgte om Lori savnede han så meget. Han talte op og lagde en hånd mod hans nakke, og stjal et kys. "Hvordan kan jeg andet" sagde han med et blink med øjet. Han lænede sig lidt tilbage, og satte en hånd mod bordet bag sig. "Jeg har tænkt mig at kidnappe dig" sagde han med et skævt smil. "Bortføre dig med ud i skoven et par dage" sagde han og rettede sig en smule mere op. "Nu kom vi jo ikke på ferie sammen" drillede han. "Såh.. jeg tænke vi måske kunne bruge et par dage sammen, morty havde en jagthytte i skoven, der kunne vi være.... Hva siger du?" Spurgte han med en roligt og glad stemme. Havde Sean ikke lyst var det selvfølgelig også okay, men han håbede på de kunne få et par dage sammen, langt væk fra alle andre.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sean on Ons 18 apr - 16:30

Lori var så dejlig lige nu. Det var stunder som disse, der fik Sean til at sætte pris på at have en relation. Afslappede tidspunkter. Hvor der intet seriøst lå, ingen misforståelser. Hvorfor var det så sjældent på denne måde? Det var jo ikke fordi Sean ønskede at skændes med Lori. Men nogle gange virkede det bare som det....Bare skete.
Men lige ville Sean modarbejde det. Lige nu ønskede han ikke det skete og han var opmærksomhed på at undgå det. Om de var et par eller ej var lidt flydende for Sean og han ville ikke kunne svare på spørgsmålet. Men han var glad for Lori og fortrak hans selskab frem for så mange andres. Noget kunne tyde på det heldigvis blev gengældt.
Sean smilte og gengældte Loris kys. Følte sig godt tilpas lige nu, lige her.

Han trak vejret dybt. Ikke på en irriterende måde, men blot fordi han tænkte. Blikket gled automatisk hen over al det arbejde, der lå på bordet, og blot ventede på ham. Skoven to dage...
Sidst gik det ikke så godt, men der havde de også allerede været på rejse sammen et stykke tid. Dette var kun to dage. Måske var det en god måde at afprøve hvor godt de kunne sammen. Om noget som helst havde ændret sig, om de ville skændes igen eller...Faktisk kunne nyde et par dage sammen. Uden usikkerheder og beskyldninger.
"To dage...Jeg tror godt jeg kan overskue to dage" svarede han så, ikke uden et skævt og lidt drillende smil. Lori virkede glad ved ideen og Sean ønskede ikke at ændre det. Han nød når Lori var glad. Foretrak ham på den måde.
"Hvornår tænkte du? Allerede nu eller...?"
Kunne Sean bare tage af sted nu? Intet hastede, selv om man aldrig kunne vide om noget ville opstå. På den anden side savnede Sean lidt af spontaniteten i sit liv.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9023
Reputation : 55
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Ons 18 apr - 20:07

Hans blik hvilede lidt på Sean, han håbede virkelig at han ville tage med! Han havde sådan lyst til at bruge noget tid sammen med Sean. Måske få lidt styr på hvad det var de engelig følte for hinanden! Ikke fordi de skulle bruge disse dage på at snakke om følelser! Hvor herre bevares! De skulle derimod bare nyde hinanden på alle måde, hinandens selskab, hinandens kroppe og lyser, bare… være sammen!
Han fornemmede godt blikket der hvilede på de mange papire på bordet, og Loris blikke kunne heller ikke undgå at glide ned på det hele. Hmm tja der var ret meget… måske var det et dårligt tidspunkt, særlige fordi han vidste der var lidt ballade med byens forråd.
Loris ansigt lyste op i et bredt smil da Sean dog valgte at sige at han godt kunne klare 2 dage. Han slog armene om nakken på Sean i en latter ”Yaay!” udbrød han næsten og placerede et kys mod Seans læber. Han grinte lidt mere af Seans spørgsmål, han rejste sig fra bordet.
”ja nu tosse!... kom nu, min hest står allerede hjemme ved dig og venter” sagde han med et bredt smil. Han slap Seans nakke og så på ham. ”hvad venter du på?... i skoven er der jo ikke nogle der kan høre dig skrige af nydelse!” drillede han med et alt for bredt smil, og lod sine hænder glide om ham for at klemme den alt for perfekte bagdel Sean rande rundt med. Han glædet sig allerede.
Han vende lidt rundt og gik mod døren ”skynd dig nu… jeg vil gerne se ansigterne på dine soldater når de der mig” grinte han som han gik hen mod døren.
Han håbede virkelig denne tur ville gøre noget godt for dem. De var jo ikke den slags par der kunne tage ud og spise samme, eller gå en tur hånd i hånd for den sags skyld. De var nød til at holde sig i det skjulte, gemme deres følelser væk, og lade som om de blot var meget nære venner. Mange ville måske give efter for presset, og ikke kunne klare det.
Men Lori nægtede at komme der hen! Derfor var de nød til at klare det på andre måder!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sean on Ons 18 apr - 21:01

Hans arme gled rundt om Loris velkendte krop og han nærmest løftede Lori af bordet. Loris glæde var smittende og Sean kunne ikke lade være med at grine lidt for sig selv. Blikket gled ned til papirerne endnu en gang, som Lori hev i ham for at komme med. Han tøvede. Men til sidst gav han efter og lod sig hive med. Når det kom til stykket, var det så så svært at vælge? Lori eller arbejde? Fordi Sean var en arbejdsnarkoman kunne det måske godt være sådan...Men Lori var tålmodig. Og han skulle jo kidnappes, trods alt.
Så arbejde fik lov til at være arbejde og han lod sig hive med af Lori.
"Du har forberedt dig" grinte han let. Det måtte være noget Lori havde set frem til. Gad vide hvor længe Lori havde leget med tanken? Men det var bare godt. Det betød Lori måske ikke havde det så dårligt over sidste gang længere. Ikke at Seans samvittighed var mindre...Og måske var det også en medfaktor til at han gav efter for ideen.
"Tror du at du kan få mig til at skrige? Vi ved begge to hvem der skriger..." drillede han tilbage, da de forlod rummet.
Soldaterne...
I et øjeblik mærkede Sean et stik af et eller andet, ved tanken om Lori faktisk ikke kunne hive Sean med ud af døren i hånden. Vagterne ville se dem. Folk i byen ville se dem. Pludselig kunne Sean ikke komme hurtigt nok ud af byen. Han ønskede at forkæle Lori lidt.
"Nu må vi se om der overhoved er nogle!" bemærkede han sigende. Der havde trods alt ingen været til at standse Lori på vej ind.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9023
Reputation : 55
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Ons 18 apr - 22:21

Det var et skævt og ligefrem lokkende smil der var på Loris læber, da Sean sagde de begge vidste hvem der ville komme til at skrige. ”er det en udfordring” sagde han lavt da de kom ud fra værelset. Han havde stadig sin hånd i Seans, men han vidste han snart måtte give slip, allerede om det næste hjørne kunne de risikere at blive set af Slottets tjenestefolk. Det var trist, men sådan var det. Og nu var de på vej ud af byen, på vej væk fra alle de øjne der ellers altid hvilede på dem. Han så på Sean, da han sagde der måske ikke var nogle vagter. ”der stod nogle og hang ved porten da jeg kom, derfor jeg klatrede over muren” sagde han med et næsten stolt smil.
Han var ret stolt over at have klaret den alene, sidst havde Sean jo været der til at hjælpe ham, det havde han ikke denne gang, han havde klaret det selv. Lige inden de var nået om hjørnet, tog Lori Seans hånd op til sin mund, og gav den et let kys, og sende ham et mildt smil, inden han slap den, og gik ordenligt ved siden af Sean. Det var faktisk lidt af en udfordring, for han havde mest af alt bare lyst til at tage Senas hånd og løbe ud af slottet med ham. Men de måtte gå ordenligt, og det var faktisk svære for Lori end han havde troet. For han var hele tiden ved at grine, han formået dog at holde masken til de var ude. Sean havde haft ret, der var ingen vagter at se. Hvis de ikke engang passede på porten, hvordan ville de så passe på Sean. ”hvis ikke det var fordi du allerede havde for lidt, så havde jeg myrdet hver og en af dem” knurrede han lidt. Tænkt at de ikke passede bedre på hans Sean!?

Han rystede dog de tanker fra sig, og sørgede derimod for at de kunne skynde sig hjem til Sean, dog uden at vække for meget opsigt.
Han så på Sean. ”der lægger en lille landsby en nærheden af hytten, så vi skal ikke være bange for at sulte” sagde han lavt, men højt nok til at Sean ville kunne høre det.
Hjemme ved Sean stod Loris gråskimmel allerede, op pakket og klar, han havde bundet den til en gren, og Seans butler havde vidst tænkt at hesten ikke skulle stå der og tørste og havde givet den vand og hø.
Lori gik over og klappede den ”op og pak” hundsede han lidt dog med et stort smil på læberne.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sean on Tors 19 apr - 8:38

Han kunne ikke lade være med at smile lidt for sig selv. Men da de gik pænt ved siden af hinanden, kunne han ikke lade være med at tænke. Tænke, som han havde gjort det sidste stykke tid. På hvor meget han kedede sig. På hvor meget han holdt tilbage med ting, som han normalt ville elske. Og hvorfor? Fordi han fokuserede på rygterne og at minimere risikoen for opstand i byen. Af mennesker og andre svage racer, der også boede i byen. Var Sean måske ikke herskeren? Var han ikke archdemon? Hvorfor kunne han ikke ændre reglerne? Gøre som han ville?
Han brød sig ikke om at blive holdt tilbage. Men han vidste også godt hvorfor han havde gjort det. Fordi han normalt elskede det spil. Elskede spillet med at manipulere, holde hemmeligt og få folk til at gøre som han ville.
Men nu begrænsede det snart ham selv for meget. Og hvad så, om folk blev hersket med frygt frem for gode ord og lyttende ører? En hel by mod ham ville være farligt. Så han burde opbygge et ordentlig militær og sin spionnet ud over byen først. Noget han arbejdede på i det skjulte.
Han ville gå igennem byen, hånd i hånd med Lori, hvis det var det han ville. Han ville knalde til højre og venstre, skære ørerne af folk og henrette dem der hånede ham. Natalie havde ikke givet ham begrænsninger og Sean var snart træt af at være den gode fyr. Den gode hersker. Han var dæmon, for Del'Sharka!

Men lige nu blev det ikke mere end til en knyttet hånd, for at holde ham selv at realisere det med det samme. I stedet så han over på Lori, med øjenbryn der gled tættere på hinanden et øjeblik.
"Sidst du slog ihjel brækkede du dig. Og nu vil slå alle mine vagter ihjel?" bemærkede han. Ikke hånligt, men blot for at bemærke Lori ikke virkede som den fødte morder - og Sean ønskede det heller ikke. Han var ligeglad med om Lori kunne den slags eller ej. Der var bare...det var bare...Anderledes, end den Lori han havde været sammen med før. Den han var startet med at holde af. Kunne Sean vænne sig til ændringerne hos Lori? Hvad end der havde bragt dem?

De nåede hjem til Sean. Han nikkede kort og gik indenfor. Alle hans tanker havde fået hans gode humør til at dale en smule igen. Han værdigede ikke engang sin butler et blik, da han skyndte sig op af trappen og fandt vej til sit rum. Han skiftede til mere praktisk tøj. Tøj der kunne holde ham varm og tåle slid. Fandt en taske frem og fyldte den med lidt tøj og andre fornødenheder. Med den i den ene hånd gik han nedenunder igen og denne gang gled hans kølige blik over til butleren.
"Jeg er væk i to dage" lød bemærkningen blot, før han var ude af døren. Hans egen hest stod i en privat stald lidt længere nede af gaden. De rige i denne del af byen gav alle lidt, til gengæld for en større og fælles stald til deres prægtige dyr. Med et blik på Lori og et lille smil gik han hastigt derned.
Stalddrenge var ved at muge ud og børste hestene. Nogle af dem skulle nok snart trækkes ud på markerne udenfor byen, men lige nu stod de bare og gumlede på deres morgenmad. En stalddreng fik et chok, da han genkendte Sean og skyndte sig at hjælpe med at få saddel og grimme på. Sean sikrede sin taske og trak hesten med udenfor. Hvis Lori var klar, ville Sean sadle op, ride ham i møde og følge ham med ud af byen.
"Skoven er det ene sted hvor jeg er dårlig til at finde rundt" bemærkede han så en smule mere afslappet, for at få den gode stemningen frem igen.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9023
Reputation : 55
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Tors 19 apr - 9:27

Hans trussel var nu egentlig mest ment som en spøg! Trods han havde haft lysten hvis han kunne slå ihjel. En klump i maven og den velkendte kvalme besøgte ham igen da Sean nævnte hænderne den nat. Han måtte synke, og håbede bare det ikke blev set.
Han vende blikket mod Sean. "Haha ja! Det ville selvfølgelig være lidt pinligt at gøre det her midt i det hele" det var en tør, og næsten kunstig latter der lå bag den sætning. Men han havde ikke lyst til at snakke mere om det. Så i stedet gik turen blot mod Seans hus.

Han ventede ved sin hest på at Sean blev færdig. Han sukkede for sig selv. Var det sådan her det ville blive? Sean ville konstant minde ham om den aften. Den aften hvor han ikke bare tog et liv, men også skamferede en ung pige? Puha! Kvalmen vende tilbage og gjorde ham små bleg i hovedet. Han ville nok aldrig komme til at tænke på den aften uden at få det dårligt.. han ville gerne. Ville gerne ha kunne fuldføre det, og kunne gøre den slags ting med Sean! Have det tilfælles med ham. Men det kunne han ikke! Han havde kun lige lært at æde når han var sulten og ikke når han var tvunget til det fordi han havde sikret sig selv.

Han steg op på sin hest, og ventede på Sean uden for staldensd. Hans farve i ansigtet var stadig lidt små bleg men det var heldigvis noget solen hjalp lidt op. Han smilede som Sean kom ud med hesten.
Han kunne ikke undgå at smile lidt over Seans kommentar. "Det er de færreste der kan navigere i skovene.. dog kender jeg vejen, jeg har været i den hyggelige sammen med morthy et par gange" sagde han med et roligt smil, inden han sparkede lidt til hesten der begynde at trave.

Turen gennem landskabet og ikke mindst skoven var skøn! Solen varmede det hele op, og Lori måtte tage sin kappe af, han ellers havde trukket over skuldrene da de begynde at ride afsted. Men solen havde hurtigt varmet det hele op. Man kunne se hvordan dyrene tittede frem for at nyde det gode vejr. Loris blik gled en smule hen mod Sean. "Hvordan går det med arbejdet ellers?... Har du fundet en løsning på det med forrådt?" Spurgte han så. Det var ikke fordi han havde så meget forstand på tingene. Men han ville gerne intrassere sig for det. Det var noget der betød meget, kunne kun for Sean, men også for Lori! Det var hans by også.

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sean on Fre 20 apr - 13:40

Turen gik igennem byen, ud af byen og mod skoven. En tur der blev tilfredsstillet med den stigende varme sol, småsnak og udsigten omkring dem. Træer og buske var stedet ikke helt med blade, men de grønne skud var mange og der ville næppe gå lang tid før alt var grønt igen. Noget Sean kun ventede på, nu hvor Lori spurgte ind til arbejdet. Hans blik gled over de høje træer rundt om dem, på buske og græsset, med alskens vækst. Men ved Loris spørgsmål så han over på ham. Sean selv havde måtte smide lidt af sit tøj. Det var faktisk blevet så varmt, at han tog sin praktiske trøje af og nu red i bar overkrop. En udfordring, da heste til tider tiltrak en del fluer eller bremser.
"Det skal nok gå" han overvejede ikke at sige mere, da han tænkte Lori sagtens kunne finde på at gå og bekymre sig om den slags. Men efter at have trækket vejret dybt, skiftede han mening.
"Jeg fik tilsendt lidt ekstra fra nogle omkringliggende byer. Til overpris, men det må man jo tage med. Nu håber jeg bare vi har nok tilovers til dette års såsæd" tilføjede han med et svagt smil.
"Men gider ikke snakke om disse kedelige ting...Jeg vil hellere høre hvordan det går med dig generelt? Det er gået op for mig jeg aldrig spørger længere"
Skoven var lun, men ikke sommervarm endnu. Fuglene sang rundt om dem. Sean kunne mærke forårsstemningen. Hvordan solen og livet omkring ham, som altid, levede ham op og gav ham mere mod på ting. Ja, han ville nok vende nogle ting med Lori på denne tur. Omkring fremtiden for Doomsville. Omkring flere ting, måske. Og han ville udenfor have sex udenfor, nu hvor det endelig var vejr til det. Noget han glædede sig meget til.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9023
Reputation : 55
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Man 23 apr - 23:33

Rideturen var rar, solen bagte på dem, og gjorde det nærmest ulideligt at have kappe på, så den blev hurtigt smidt. Og det var da bestemt heller en dårlig ting at solen havde varmet Sean så meget op at han havde valgt helt at smide tøjet på overkroppen, det var en dejlig udsigt, og gjorde da begstemt kun turen bedre! Han havde da også selv måtte knappe skjorten op, så den var åben til midt på maven. De var allerede kommet så langt væk fra byen, at her var fred og ro!
Han lyttede til hvad Sean forklarede. Han vidste at det somme tidere var nemmere for dem at føre en samtale, uden at blive uvenner, hvis det handlede om arbejde! Det var jo det Sean elskede, arbejde og så hans klan. Det var 2 to vigtigste ting i Seans liv... var det ikke? Han vidste han var vigtig, men han var nu ikke sikker på han nogle sinde kunne komme op på det niveau, men det var vel egnelig også okay?! Han vidste det jo, og egentlig gjorde det ikke noget. Sean var en mand der elskede at bestille noget, og det skulle han have lov til.
Lori overraskede faktisk sig selv lidt, ikke et eneste stik af jalousi eller tristhed kom op i ham? han følte sig ikke utilstrækkelig, selvom mange ville gøre det, inklusiv ham selv for få måneder siden, hvis de havde på fornemmelsen at arbejdet var vigtigst.
Hans blik gled over til Sean da han spurgte ind til Lori. Hmm, det var måske rigtig nok. Det sidste år, og mere til, havde de ikke talt ret meget om Lori faktisk, det meste af det havde handlet om at få forholdet til at fungere, eller hvordan Sean havde det. Faktisk… havde han heller ikke selv brugt ret lang tid på at finde ud af hvordan han selv havde det.
Han sukkede lidt roligt. ”jeg har det vel meget godt… jeg skal lige vænne mig til at jeg har forpagtet butikken ud, og ikke har den jeg skal passe” erkende han. Han sad lidt.
”Men alt i alt har jeg det vel egentlig meget godt, nu jeg er holdt op med at bekymre mig så meget.. ” sagde han med et roligt grin og et træk på skulderen.
Tiden alene havde været lidt hård, men den havde hjulpet ham på rette vej, og den havde gjort ham stærkkere. En enkelt gang i mellem dukkede usikkerheden op, men det var kun i form af, om det nu også var sådan her Sean overhoved ville kunne lide ham… eller om han fortrak den bange og nervøse fyr. Lori havde stadig meget af sin menneskelighed, og det var også den der var med til at han F.eks ikke kunne dræbe. Men samtidig var han også blevet meget mere bevist om det han virkelig var! En dæmon!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sean on Tirs 24 apr - 15:24

Folk var vigtige for Sean. Eller det plejede de at være. Dengang han havde haft...Flere af dem. Alane. Nephthys. Fenris. Daron. Xander. Razor, som han endnu ikke vidste om ville komme tilbage. Elyas. Assorian. Caroline. Camille...Måske var der flere, som han bare ikke kunne huske lige nu. Selvfølgelig han havde ikke følt nok, til at ville opgive alt for dem alle sammen. Men der var nogle af dem, hvorpå de betød mere end noget andet.
Og så havde de forladt ham. Måske havde han også selv skubbet nogle af dem væk, men de havde også forladt ham. Uanset hvad han gjorde, ville han nok aldrig komme tilbage til den rolige tid. En tid hvor han uden tvivl både havde haft venner og fjender. Tingene havde bare passet sammen på en helt anden måde...Men uanset hvad han gjorde i dag, sad han lidt fast. I fortiden. I smerten. I den nye tvivl, der holdt ham fra at skabe nye venner og nye fjender.
Det krævede energi og overskud at starte forfra. Og hvor mange gange skulle han starte forfra, inden han en eller anden dag ville dø? Hvis han nogensinde skulle dø. Tanken var ham fjern. Ikke relevant, som for så mange andre. Problemet var han ikke turde og han hadede sig selv for den slags svagheder. Det skulle være slut nu. Folk der ikke gad ham kunne rende og hoppe.
Men pointen var at han ikke engang selv vidste hvor vigtig Lori var for ham. Hvor langt han ville gå for ham. Det var længe siden han havde haft nogen, der afhang af ham og som han kunne komme til hjælp. Så derfor virkede alt en smule overfladisk...Når det kom til stykket havde ingen brug for ham. Det var underligt så tom man kunne føle sig over sådan en lille ting. Hvor meget mening det kunne give en, hvis nogen bare afhang af en...Bare en smule...

"Det er godt en af os kan stoppe med at bekymre sig" drillede han med et svagt smil. Så trak han vejret dybt og så lidt frem for sig. De var i skoven. Kun de to. Langt fra alle andre. Bare de to.
"Jeg er træt af tingenes tilstand" sagde han så endelig og rettede sig lidt på hesten.
"Jeg er træt af min egen usikkerhed. Jeg er træt af at tænke på alle de folk jeg engang kendte, og som holder mig fra at kende nye. Jeg er træt af at gøre tingene rigtigt. At være den gode hersker...Eller..." Et svagt smil gled over ham.
"...Dygtig er måske bedre sagt? Selvfølgelig elsker alle mig ikke og det er jeg heller ikke interesseret i. Men set fra mange riges eller andre herskere synspunkter har jeg succes. Men jeg er træt af det. Alt det korrekte. Tingene ændrer sig nok snart, Lori...Og jeg vil gerne have dig med. Ved min side. Uanset hvad vi skal kalde hinanden eller tænker om hinanden, uanset hvad vi føler eller hvem vi har på siden..."
Sean havde ingen. Endnu. Men han havde hørt små rygter om Loris eskapader. Sean ejede ikke en stor klan, der handlede med informationer, uden at høre lidt. Ikke meget, men lidt. Og det gik ikke Sean på, for han ønskede heller ingen begrænsninger. Men han ønskede folk skulle vide hvilken side Lori stod på, hvis det kom til det. Folk skulle se, hvem der kunne prale med at have Lori ved sin side.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9023
Reputation : 55
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Lori on Tirs 24 apr - 18:33

Hans blik gled over på Sean som han begynde at tale, og det var mildest talt en af de længere samtaler de skulle i gang med kunne han mærke! Så Sean var træt af tingene? Hmm det undrede ham måske i virkeligheden ikke! Det havde han jo allerede gjordt inden de gik fra hinanden. Det var hele grunden til at de skulle have været op den tur! For at Sean kunne komme væk og tænke på noget andet! Men hvad betød dette så?
Brynene gled lidt sammen som Sean sagde at tingene snart ville ændre sig. Men de gled dog mere op i en overrasket bevæglse da Sean sagde at han gerne ville have Lori med ved hans side, uanset hvad de kalde hinanden. Et roligt smil gled over hans læber.
"Selvfølgelig er jeg med dig Sean" sagde han roligt som han hjalp hesten af med en brænse der sad på dens hals.
Han så på Sean.
"Du ved jeg støtter dig Sean, og uanset hvad, så er jeg her, uanset hvad vi ender med at kalde os!" Han strakte sig en smule i sadlen.
"Det er ikke længere så vigtigt hvad vi er!.. men måske vigtigere at vi koncentrerer os om bare at enes til at starte med" smågrinte han lidt.
Hvad trak vejer tungt, og så lidt op på de mange grene over dem.
Det lignede ikke han at sige sådan! Og havde dette været for nogle få mennesker stiden, så havde han hungret efter at kalde dem et par! Efter at de skulle have det perfekte forhold. Men... Hvad var det? Hvad var et perfekt forhold egentlig? Var det at sidde lårene af hinanden, kun være sammen med hinanden, gå hånd i hånd ned gennem gaden? Besøge svigerforældrene? Blive gift? Få børn!?
Ingen af demting var noget Sean og Lori ville kunne klare. Ikke kun på grund af deres natur, eller det faktum at de var mand.. men fordi det ikke var hvem de var!?

"Ligegyldig hvilken hersker du bliver, så følger jeg dig! Desuden..." Han trak på smilebåndet. "Doomsville trænger til lidt ballade!.. byen er efterhånden snart så kedelig" grinte han lidt.
Normalt var det, det han elskede ved byen. At den var så ring, trods det faktisk var et hårdt sted at bo. Men han keder sig for tiden, og havde måske i virkeligheden gjordt det siden han var kommet tilbage.
Normalt ville det hele være okay, han ville nyde at traske rundt i hans butik, at læse, bruge tid med Sean eller Reign. Men... Tingene havde ændret sig. Reign havde ikke været hjemme i evigheder og Lori anede ikke hvor han var, og ærligtalt var han helt af at gå rundt og savne ham.
Desuden var Sean vigtigere for ham nu!

_________________
~I'm tired of being suffocated by my past! But when I try to twist me off, it just tightens the grab~
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 735
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Date please! - Sean

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum