Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Marcus, leder af vampyrerne

Go down

Marcus, leder af vampyrerne

Indlæg by Sean on Man 23 apr - 9:58

Navn: Marcus Davison
Alder: 4-500 år eller mere
Status: Single
Bosted: Intet fast
Våben:
Beskæftigelse: Leder af vampyrerne
Interesser:


Historien

Marcus har i mange år levet under radaren, da han har skaffet sig mange fjender gennem sit lange liv, som vampyr. I hans forsøg på at holde sig selv i live og undgå vreden fra de gamle og stolte vampyr familier, har han rekrutteret og startet en mindre gruppe af vampyrer der har hjulpet ham med at bevæge sig frit mellem byer og territorier, samt forhandle med de mere respekterede vampyre der stadig var i live. Da vampyrene i mange år har været uden en direkte leder, har flere af de gamle familier kæmpet internt om magten. Dette har skabt mange problemer for racen, som helhed og mange vampyre har løsnet sig fra de gamle familier.

Marcus og hans gruppe har i mellemtiden forhandlet og spioneret på flere af de gamle familier der i gamle dage var respekteret af de fleste vampyre. Med manglen på respekt for de gamle familier og ingen udnævnt leder, har Marcus set en mulighed. Da han har kommunikation med flere af familierne gennem sine rekrutter, starter han forhandlinger om hjælp til at ordne uenigheder imellem familierne. Hvad han dog ikke fortæller dem, er at han ikke har nogle ønsker om at fremme familiernes muligheder for at overtage magten og positionen, som leder. Gennem disse forhandlinger og mindre missioner finder han både smuds og andet godt der kan bruges til at holde familierne fra at slå ham selv ihjel. Langsomt får han nok smuds til at kunne holde de fleste, men ikke alle familier i skak. Han begynder at manipulere dem til at foreslå ham, som den nye leder af vampyrene. Dette er dog ikke uden problemer, da der både er familier han ikke har kunne overvinde endnu, men der er også mange vampyre der ikke har lyst til at overgive sig fra deres frihed uden leder.

Selvom der endnu er vampyre der ikke vil falde ind under Marcus eller de familier han har fat i, bliver han alligevel forslået som ny leder. Marcus accepterer deres forslag og lader de familier der har forslået ham som leder, om at annoncere det udadtil til de familier der endnu ikke er tilhængere af ham, samt de vampyre der har forkastet deres respekt for det ældre og højre stående vampyre.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9261
Reputation : 75
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum