Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Alane
 
Lori
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156680 indlæg in 8139 subjects

In the debt of the... park? ~ Luce

Go down

In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Fenrer on Tors 26 apr - 15:19

Sted: Doomsville, ved parken
Tid: Aften
Omgivelser: Her er ingen mennesker ude på denne aften.
Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.]

Emnepartner: [You must be registered and logged in to see this link.]

En udmattet og lettere svedig Fenrer gik igennem den store del af parken, derude hvor han vidste han næppe blev forstyrret, og bestemt ikke på denne tid af døgnet. Han havde brug for at være lidt i ro, efter at have brugt det meste af dagen på at heale de fattige i Rotten Root, og undgå Sean McGivens vagter. Han havde ikke brug for at blive mindet om at han stod i gæld til manden der herskede i Doomsville. Specielt ikke når han vidste at det nok var kommet ham for ører at Fenrer havde samlet mange af Shapeshifter klanerne under rådslagning til ånderne.

Fenrer havde dog ikke ladet dette stoppe ham i hans arbejde med at hjælpe de dårligt stillede i Doomsville, og dem var der mange af, ligesom der var mange kvaksalvere og dårligt uddannede healere der ofte kun gjorde lidelserne værre for deres patienter. Det var nok også en af grundende til at Fenrer havde så stor en succes her i byen, og så mange der var villige til at være om hans identitet her i byen, på trods af at Sean havde gjort fremskridt for byen. Fenrer mente dog stadig at væsener som Sean ikke var til at stole på. Han vidste udmærket godt hvad de lavede af og han brød sig ikke om deres slags, eller andre former for væsener der levede af at tære på andre levende væsener.

Fenrer var efterhånden et godt stykke inde i skoven, der udgjorde den mere stille del af parken, og siden han havde planer om at fortsætte sit arbejde den næste dag, så han ingen grund til ikke at overnatte. Det var ikke sådan at han var bange for at blive overfaldet længere, og selv hvis blev overfaldet, så kunne han forsvare sig selv. Hans styrke som ulv var nu hans krop hele tiden, også som menneske. Det var noget der var sket efter en af de første gange han var blevet tvunget til vold af en af de voldelige klanledere. Fenrer trådte derfor af stien og satte sig op ad et træ hvor han kunne hvile benene. Han kunne høre en af fuglene i nærheden kurre, og smilede ved lyden. Han kunne dog snart høre noget, der var mennesker i skoven med ham, men et af dem lugtede også af noget andet, noget han ikke havde oplevet før.


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Luce on Tors 26 apr - 15:30

Luce gik rundt i skoven som var hun et forpint dyr med sin hund Speedy som var hendes førerhund. Hun havde gået længe for at holde sig selv igang da hun stadig ventede på Zero Bangs folk for, at få ugens ration af skyggevæsenblod som hun var nød til at drikke for, at kunne holde sig i live grundet den gift ham havde puttet i kroppen på hende for, at holde hende i skak. Men den som skulle komme med blodet var forsinket og fyren havde kun 9 timer tilbage for, at give hende blodet inden hun ville dø.
Hun satte sig op af et træ og ventede på fyren. Han dukkede dog også op efter hun havde siddet der i 1 time. Han var dog ikke alene som han plejede han havde 3 andre mænd med sig.
Luce rejste sig hurtigt op og nærmest flåede den lille flaske fyren havde i hånden for, at drikke skyggevæsenblodet inden hun ville brokke sig over det. Hun slikkede nogle bloddråber væk fra mundvigen da hun var færdig med at drikke den og rakte fyren flasken igen. "Det var på tide! Næste gang i ikke kommer til tiden med det brokker jeg mig til Zero for jeg bliver ikke ved med, at gøre ham tjenester, hvis i fortsætter med at være forsinket!" råbte og skældte hun ud. Speedy knurrede af en af mændene. Han sparkede Speedy hårdt i hovedet så den besvimede og ham der havde haft flasken tog fat om halsen på Luce og kvalte hende ind imod træet og truede hende. Mændende grinte over, at se Luce kæmpe med at slippe fri, men hun var svag da skyggevæsenblodet ikke havde virket endnu overhoved. Hun var blevet svagere jo længere tid der gik imellem hun fik blodet.
Mændene lavede sjov med at torturere Luce for der troede ikke der ville være nogen som ville hjælpe hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Luce

Antal indlæg : 84
Reputation : 3
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Varslerne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Fenrer on Tors 26 apr - 21:35

Fenrer hørte det stemmer i det fjerne, for svage til at høre tydeligt, men det var tumulten der fulgte til gengæld ikke. Fenrer rejste sig i et spring, tog en tand med runer og indsmurt i mikstur op fra sin bæltetaske inden han stak den i munden og sank. Fenrer flåede sin kappe af og begyndte dernæst at løsne sit bælte. Han sank hårdt til og mærkede ulvetanden glide ned i svælget med en anelse kraftanstrengelse. Han havde nu fået koften flået af, men havde ikke mere tid at spilde på bukserne, nu hvor han ikke længere havde luftevejene blokeret af presset fra spiserøret, hvor tanden kort havde gjort ophold. Han hev en voldsom vejrtrækning, som transformationen til ulveform gik igang og messede " Ainmhithe muid ag iarraidh .. do chabhair teacht ... agus treoir dúinn ar an gceart! " i korte stød som knoglerne vrængede sig rundt og voksede i hans krop, og den grønne glød sprang fra runen malet i hans pande.

Fenrer satte poterne hårdt imod jorden og pløjede alt hvad der var i vejen for ham til siden. I løbet af et øjeblik var han fremme, det før end hvad de mænd der havde fat i kvinde kunne nå at opdage hvad der foregik. Han sank de lange hjørnetænder ned i brystet på manden der holdt fat i kvinden, og hørte de skrøbelige menneskeknogler knase under presset fra hans kæber. Han slyngede manden bort fra sig, som landede med et hult bump, ikke langt fra Fenrer. Inden kvinden kunne nå at falde til jorden var han på den næste. Hans tænder sank atter ind i kød og knogler, dog var dette mandens strube og kæbe. Fenrer hørte et forskrækket råb komme fra en af de sidste to stående. Fenrer vendte sig om og gik i vildskab efter lyden. Han bankede manden til jorden, og sprang på den sidste der havde stået som plantet til stedet.

Da Fenrer var færdig, så han først på manden han blot havde væltet til jorden. Han var ret sikker på at manden endnu trak var, om end noget besværet. Dernæst så han over på kvinden og gik hen til hende, uden at komme for tæt på. Hans snude var fuld af blod, så han kunne ikke rigtigt lugte hende, men hun så ikke ud til at være såret som sådan. Men en ting gik hurtigt op for ham, hun var blind. Han kunne ikke lugte om det var hende der havde lugtet anerledes, men besluttede sig for at det ville være lettest at finde ud af hvad der var sket, hvis han kunne tale med hende.

Fenrer bakkede et par skridt tilbage og lod sig atter skifte form.

Da han havde fået sin menneskelige form tilbage, greb han fat i den ene mands slag og bandt det om livet som han gik over til kvinden. Han lagde roligt en hånd på hendes skulder og sagde stilfærdigt "Ro på.. De kommer ikke til at genere dig foreløbig..." Han så kvinden an for fysiske skader, men kunne ikke se andet en nogle mærker på halsen. Dog fandt han det bedst at spørge hende ad selv "Er du ved god behold? Har de gjort noget ved dig?" spurgte han hende og tilbød hende en hånd med at komme op og få støtte hvis det var nødvendigt.

Han så kort over på hunden der havde fået et spark "Havde du en hund med dig?" spurgte han hende"Hvis ja, så må du holde med ved hånden, så hjælper jeg jer gerne?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Luce on Tors 26 apr - 21:48

Luce stod stille. Hun kunne ikke rigtigt gøre noget for hun kunne ikke forvandle sig til sin drageform. Hun ventede blot på, at skyggevæsenblodet fik giften ned på minimum så hun kunne få bare lidt af sin energi tilbage. Hun mærkede mandens hånd forsvinde pludselig. Hun hostede og hev lidt efter vejret imens hun sank ned så hun sad op af træet.
Hun var helt rundforvirret og kunne høre en masse tumult og lugten af en form for ulv ramte hendes næse.
Hun satte sig ordentligt tilbage så hun åbnede lidt for brystkassen så hun kunne få en masse luft ned i lungerne.
Hun mærkede efter Speedy og ramte hans ben. Han lå ned. Hun var blevet mere bekymret for hunden end for hendes eget liv da hun jo var afhængig af Speedy.
Hun mærkede nogen komme tæt på sig. Hun trak sin hånd væk fra speedy og blev kort nervøs for om personen ville skade hende, men hun faldt hurtigt til ro da hun kunne mærke, at denne person var mere rolig og venlig i det.
Hun lyttede stille til det han sagde "Jeg har det fint. Tak for hjælpen" sagde hun stille og smilede venligt til ham. Stoffet som var over hendes øjne var gledet ned om halsen på hende så hun kiggede direkte på ham med helt hvide øjne uden nogen form for pupiller eller noget. Når hun blinkede lukkede øjnene ikke helt i da hendes øjenlåg havde været helt ødelagte for nogle år tilbage og er healet meget skævt.

Hun kravlede hen til Speedys hoved og trak hans hoved ind til sig så hun igen sad op af til træ. Hun mærkede efter hans puls på hans hals og efter skader på hans hoved. Det mærkede ikke som om der var sket ham noget udover, at han stadig var bevidstløs, men han var i live, men hun vidste ikke om han ville haft været skadet resten af livet. "Ja det er min hund. Han er faktisk min førerhund er blind" sagde hun stille. Hun havde ikke fået sat stoffet om sine øjne igen og hun vidste ikke helt, hvordan fyren havde det med at se på hendes øjne. Det var for andres skyld, at hun havde stoffet på ikke for hendes egen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Luce

Antal indlæg : 84
Reputation : 3
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Varslerne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Fenrer on Tors 26 apr - 23:21

Fenrer satte roligt en hånd på hver side af kvindens hoved da hun satte sig igen og så hendes hoved efter endnu en gang, han så hendes øjne, men kunne også se at det var gammel skade, så der var ikke noget han kunne gøre ved det "Ok det kan jeg godt se du er" sagde han med et lille smil og munter tone, ikke fordi det morede ham at kvinden var blind, men mere fordi han ikke vidste hvad han skulle sige til hendes bemærkning. Han lagde en arm om hunden og rettede hovedet mod kvinden "Jeg løfter din hund op nu, her.." sagde han og tog hende ved hånden med den frie af hans hænder ".. så går vi, for her kan vi ikke blive" sagde han og ventede ikke på kvindens svar. De skulle væk, nu.

Han rejste sig med et sikkert greb i kvindens hånd, og begyndte at gå frem mod rydningen han havde lavet da han ankom. Der var ikke meget at tage fejl af, men det blev snart for mørkt til at andre ville kunne følge efter dem, ikke at mørket generede Fenrer, han havde trods alt nattesyn som ulven, og den skarpe hørelse ville advare ham hvis byens bumlende vagter skulle beslutte sig for at komme anstigende, men Fenrer tvivlede på det. Han kendte byen og dens befolknings sind godt nok til at vide de næppe ville blive forstyrret, specielt ikke her, og ikke på denne tid. Han fortsatte så i et roligt tempo hvor han var sikker på at kvinden kunne følge med ham. Han sørgede også for at komme med enkelte ord og korte sætninger, så kvinden vidste hvad der foregik "Pas på her, der er et lille hul" "Duk dig lidt, der kommer en gren nu"

Da han havde ført kvinden sikkert frem til hvor han selv havde siddet, satte han hende ned på hans kappe og lagde hunden ved hendes side. Han førte den hånd han havde holdt hende ved og førte den frem til hunden "Han er lige her, sid lidt ved ham mens jeg lige finder noget frem, ok" Med disse ord gav han sig til at rode rundt i den lille bæltetaske der endnu lå på jorden. Han fandt en lille krukke frem med noget lindrende salve og begyndte at smøre det på hundens hoved. Han regnede med at bulen var hvor den havde fået et slag, for der var ikke andre steder hvor han kunne se nogen skader.

Fenrer trak vejret et par gange og begyndte at messe, som gnister og gløder stod fra hans rune i panden, der nu lyste grønt "Comhlánaigh an briste, a neartú an scrios é a thabhairt arís in ord.. " Fenrer pustede roligt ud og lagde roligt en hånd på hendes skulder "Han skal nok blive god igen, men giv det lidt tid" sagde han med en varm tone og satte sig ved siden af hende.

Han ventede lidt, men sagde så "Mit navn er Fenrer.. hvad med dig?" Fenrer ventede til kvinden havde svaret ham og spurgte så "Ikke at det rigtigt er noget jeg har krav på at vide... men..." han tøvede lidt. Han havde ikke lyst til at gå over kvindens grænser men ville gerne vide om det han lige havde gjort, blot havde ført ham ud i yderligere problemer "..hvad skete der ?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Luce on Tors 26 apr - 23:37

Hun begyndte at trække vejret tungt da hun mærkede hans hænder mod hendes ansigt. Hun kunne regne ud, at det var hendes øjne han kiggede på. Hun smilede lidt skævt "Undskyld tænker ikke rigtigt selv over hvordan mit syn ser ud for andre" sagde hun lidt og grinte kort. Hun bandt stoffet om sine øjne igen.

Hun vidste ikke helt om hun kunne stole på ham eller ej, men hun måtte prøve for hun kunne ikke komme ud derfra længere uden at få hjælp nu, hvor Speedy stadig er bevidstløs. Hun nikkede stille til det han sagde og tog fat i hans overarm i stedet for i hans hånd, for når hun holdt fast i hans overarm kunne hun mærke, hvordan han gik og hvor hurtigt han gik hun ville ikke have haft den samme fornemmelse når hun holdt fast i hans hånd. Hun holdt fast i hans overarm imens de gik og lyttede til hver en bevægelse der blev lavet for så kunne hun reagere på træerne og jordbunden for det kunne hun genkende på en måde når hun gik, hvis hun havde gået der før.

Hun satte sig ned og holdt Speedy ind til sig med hans hoved på hendes skød og nussede ham roligt på hovedet og resten af hans krop. Hun lyttede ikke rigtigt til det han sagde for hun forstod det ikke, men hun kunne fornemme han havde noget med healing at gøre, men hun var ikke helt sikker "Tak kan bare ikke undvære ham rigtigt længere" sagde hun stille og smilede skævt til fyren. Hun bed sig lidt nervøst i underlæben, men det var mest af bekymring over for Speedys helbred.

Hun kunne mærke han havde sat sig ved siden af hende. Hun lyttede stille til hans navn. Hun syntes det lød specielt "Jeg hedder Luce og hunden hedder Speedy" sagde hun stille. Hun vidste ikke helt, hvorfor hun sagde hans navn, men nu havde hun gjort det.
Hun lyttede til hans spørgsmål. Hun sad lidt og spekulerede på hvordan hun skulle forklare det "Det er en længere historie. Ved ikke rigtigt hvordan jeg skal forklare det heller" sagde hun stille og sukkede lidt. Der havde jo sket så meget siden hendes syn var ødelagt og grunden til skyggevæsenblodet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Luce

Antal indlæg : 84
Reputation : 3
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Varslerne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Fenrer on Fre 27 apr - 0:13

Fenrer der godt havde bidt mærke i den tunge vejrtrækning, men ikke havde haft tid til at tænke videre over det i situationen, opdagede nu som hun sad og undskyldte med at det var en lang fortælling, at kvinden, der hed Luce, havde taget et båndfor øjnene. Han skammede sig en anelse. Var det mon fordi at han havde holdt hende ved hovedet? Hun havde ganske vist nævnt noget om hendes syn, men som sagt var tiden ikke til at hankunne dvæle ved det, og derefter havde han jo ført hende her til lysningen. Han rømmede sig en smule "Jeg forstår hvis du ikke har lyst til at tale om det der skete.." han smilede og gav et lille lattergrynt fra sig".. og som jeg sagde så er det ikke noget du skal føle dig nødsaget til at tale om"
Fenrer lagde hånden over på hunden og mærkede efter ved dens vejrtrækning. Han nev den i siden og den trak sig lidt sammen, ganske som den skulle. Fenrer gav et lille smil og tilfreds brummen fra sig og så tilbage på Luce "Han har det fint, men han får nok brug for et par dale med hvile, for det ser ud til at have været noget af et slag han fik sig"

Fenrer så på Luce med en anelse dårlig samvittighed og lagde hånden kort på hende arm "Du skal altså ikke være bange for hvordan dit syn er for mig" sagde han med en varm og beroligende stemme, der dog var lidt rug efter mængden af blod der var løbet ham i halsen "Du skulle bare vide hvordan dit selskab ser ud" sagde han med et lille grin. Han havde trods alt set værre skader og ar på mange. Ikke at Luces øjne ikke så ud til at have fået en hård medfart engang, men det ragede ham en papand hvordan ar healede, så længe man kunne leve med at man havde et ar, hvilket kvinden så ud til at kunne.

Han havde efterhånden ikke mere stank af blod der blokerede hans næsebor, hvilket gjorde ham i stand til at kunne ideticinficere Luce som kilden til den lugt der havde stået ud blandt de andres. Han vidste ikke hvad hun var, men noget ved hende lugtede af ondskab. Han var ikke for to sekunder i tvivl om at det ikke var Luce selv der lugtede af ondskab, men enten noget hun havde rørt ved eller tilbragte tid i nærheden af. Han lænede sig frem, ganske lidt og endnu mere forsigtigt, da han kunne lugte det på hendes ånde. Var det noget hun havde spist?
Nej, man indtog ikke mørkets væsener, ikke medmindre man var som Fenrer og i kamp mod et sådan væsen.

Fenrer grublede lidt og tog hende så roligt ved hånden "Jeg vil igen spørge dig om noget.." sagde han med en rolig stemmeføring, men hverken kold eller barsk, derimod stadig varm, bare mere fast i det nu ".. og igen så behøver du ikke fortælle mig det hvis du ikke har lyst" Fenrer tøvede en anelse. Han ville ikke skræmme hende, hun virkede nu heller ikke som om hun ville blive skræmt af en som ham, men stadig.
"Jeg går ud fra at du er draconier, ikke sandt?" Han ventede på hendes svar, og havde ikke tænkt sig at spørge ind til lugten af mørke lige med det samme alligevel.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Luce on Fre 27 apr - 7:26

Hun sad stille og nussede om Speedy imens han lå og kom til sig selv. Hun smilede lidt for sig selv da Fenrer accepterede, at hun ikke rigtigt kunne fortælle ham om det for så kunne hun lige så godt starte med hendes syn.
Hun nikkede lidt til det han sagde om, at Speedy skulle have hvile de næste par dage "Ja, det bliver nogle lange dage uden at kunne gå sig en tur, men det er jo for hans skyld" sagde hun stille. Hun var en smule irriteret over, at hun var afhængig af Speedy for hun havde ikke været det, men efter et mislykket forsøg på, at gøre hendes øjne normale igen gjorde, at hun mistede evnen til, at forvandle sig til sin drageform samt det der gjorde, at hun kunne se folks aura omkring dem for den havde hun lært, hvordan hun kunne gå alene, men også det, at se folks følelser eller hvordan de virkelig havde det. Samt hendes evne til, at se folks fortid som det virkelig skete er svækket så det skulle hun også træne op igen.

Hun smilede lidt til det han sagde om af. "Nej, men der er nogen som bliver skræmte eller tror, at man er en udød når jeg ikke har haft stoffet på. Så har jo måtte tilpasse mig andre. Der har været mange ting som jeg ville ønske jeg kunne som jeg ikke kan længere pga mit syn"

Hun blev en smule usikker da hun mærkede hans ansigt kom tættere på hende. Hvad prøvede han på? Lugtede han til hende? Hun vidste det ikke helt. Hun var dog glad for, at solen ikke var så varm eller lyset så skarpt for så havde hun frosset pga hans skygge som hun altid frøs over.

Hun mærkede han tog i hendes hånd. Hun lagde sit hoved let på skrå. Hun kunne hører på hans stemme, at han var lidt alvorlig og at der var noget som gik ham på hjertet som om han ville spørge om noget. Da han så spurgte hende om hun var en draconianer kunne hun godt hører på hans stemme, at det var ikke det han havde planer om, at spørge om. Hun hørte at det var noget han havde skiftet mening om lige inden han sagde noget "Jo jeg er en draconianer. Hvilken race er du egentlig for kan lugte du er ulv af en slags, men der er jo flere racer som kan forvandle sig til ulve derfor spørger jeg" hun smilede lidt til ham. Hun havde lyst til, at presse ham at fortælle hvad han virkelig ville spørge hende om, men hun tænkte hun hellere måtte være sød overfor ham nu, hvor han havde været sød overfor hende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Luce

Antal indlæg : 84
Reputation : 3
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Varslerne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Fenrer on Fre 27 apr - 16:26

Fenrer fik en anelse ondt af Luce da hun fortalte om hvordan folk så på hendes syn, eller nok rettere hendes øjne. Han kunne stadig ikke greje hvordan folk kunne have sådan et underligt forhold til skaderne der var sket andre. Han gned sin ryg kort med den ene hånd og mærkede de dybe knudrede ar efter hans kamp med en søslange, som McGivens havde hjulpet ham at nedlægge. Han havde sandt at sige ikke tænkt meget over det, men kunne det være at folk også ville tænke underligt om ham hvis de vidste at hans ryg nu lignede en op-pløjet mark? Det måtte de sgu selv om, for der var intet galt med ham, eller hans ryg så vidt han så det.

Fenrer smilede en anelse skævt, og rømmede sig da Luce nævnte at hun kunne lugte hans ulveform"Siger du jeg lugter at våd hund eller hvad?" sagde han i et lille grin. Han vidste godt at joken var plat, men det var en han ikke kunne få lov at bruge særligt tit. Han tog sin hånd ned fra ryggen og pillede lidt ved græsset ved hans side. Det føltes lidt som om at Luce kunne se lige igennem ham, hvilket gjorde ham en anelse akavet. Han var vandt til at folk lignede spørgsmålstegn når han snakkede med dem, og vidste ikke helt hvordan han skulle reagere.

Han gav et let lille suk fra sig og så tilbage op på Luce "Jeg er Formskifter.. eller det ved jeg faktisk ikke længere" sagde han med et tungt åndedrag. Han tænkte på alle de forandringer han var gået igennem. Normalt ville han holde dem skjult, for han vidste ikke hvordan folk ville reagere. Men han havde på fornemmelsen at Luce bare ville gennemskue ham igen. Han mærkede pulsen stige lidt og gned sit ansigt med den frie hånd. Han grublede lidt over hvad han skulle svare hende og om det overhovedet var en god ide at gøre det. Normalt ville han have gået sin vej og ladet tingene stå ved, hvis han var tvunget ud i en situation krævede mere af ham end hvad han gad, medmindre det selvfølgelig omhandlede hans formskiftere.

Fenrer så atter på Luce, og tøvede lidt, inden han tog sig en dyb indånding "Jeg har oplevet at der er sket nogle ting med mig her på det sidste... Jeg har en latterlig styrke nu.." Fenrer gjorde en grimasse og fnøs "..altså selv når jeg er i menneske form... som jeg vågnede op til slet ikke var min egen form her forleden... "Han gav en kort klukken fra sig, for han vidste godt hvor sindsforvirret det lød. Han havde trods alt gentaget episode hundredevis af gang i sit eget hovede " Jeg ved godt.. at det lyder lidt... du ved.." Fenrer gav et kortstøn fra sig. Han gad ikke engang selv sige at han var ved at miste forstanden "Men det var altså det der skete! Og det tog mig flere timer, men jeg fik skiftet min form tilbage"

Fenrer løsnede sit greb i Luces hånd og sukkede kort. Han ville stadig gerne vide hvad det var han kunne lugte på Luce, men vidste ikke om det var en god ide at spørge. På den anden side så følte han at det var nødvendigt at spørge, netop fordi at han kunne lugte mørket på hende. Han bed tænderne sammen kort for at forberede sig på den akavede situation der meget vel kunne opstå.

"Jeg ved ikke hvad det er du har spist... eller om det var noget som de andre tvang dig til, men.." Han tøvede kort og gav Luces hånd et betryggende, let klem " ..Det er formentligt ikke noget godt... for det lugter altså af mørke... noget ondsindet hvis jeg skal være ærlig... Så jeg bliver nød til at spørge dig om du ved hvad det var? Især hvis jeg skal kunne give dig noget der kan hjælpe"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Luce on Fre 27 apr - 22:06

Luce kunne mærke på måden Fenrer reagerede på, at han fik en smule ondt af hende, men hun syntes ikke selv, at han skulle det for der var nogen som havde det 100 gange værre end hun selv havde det syntes hun selv. Hun skulle bare finde en måde så hun igen kunne bruge sine evner ordentligt igen. Hun sad stille og nussede om Speedy som stadig lå stille for, at komme sig efter sparket i hovedet.

Hun grinte lidt over hans kommentar om, at han måske lugtede af våd hun. Det syntes hun nu ikke, men det var bare noget hun kunne hun havde jo bedre lugtesans, følesans og hørelse end normalt samt hendes race gjorde det endnu stærkere. "Nej det var nu ikke det jeg mente. Det er bare noget jeg kan" sagde hun stille og smilede. Hun vidste ikke helt hvorfor, men hun havde det som om hun kunne være nogenlunde sig selv sammen med Fenrer, men det var stadig meget underligt for der var kun 2 i hendes liv, hvor hun kunne være 100% sig selv og det var Sean og Sakref, men hun havde ikke snakket med de 2 i lang tid.

Hun lyttede stille til det han sagde. Så han var shapeskifter. Han var nok ikke en vareulv, men hun kunne mærke på ham, at han havde det underligt med, at hun kunne se igennem ham eller det syntes hun ikke selv, at hun kunne. Hun var bare god til, at lytte og mærke efter hvordan folk havde det og reagerede, men det var nok også fordi hun havde haft en meget voldsom fortid. Hun lagde roligt en hånd på hans underarm og aede den roligt for, at berolige ham lidt. Hun ville selvfølgelig fjerne sin hånd, hvis han følte sig utilpas med det.
Hun lyttede roligt til det han sagde og nikkede forstående, men sagde ingenting imens han fortalte da hun ville vente til han var færdig. "Jeg forstår hvad du mener. Har selv haft det sådan på et tidspunkt, men det er meget normalt når ens liv bliver vendt på hovedet" sagde hun stille og roligt. Hun kunne tydeligt forstå ham.

Hun sagde stille og mærke hans hånd i hendes. Det føltes naturligt og alligevel underligt. Hun kunne høre på hans stemme, at det virkede underligt det han ville spørge hende om. Hun sad lidt og tænkte over det han spurgte hende om og trak vejret dybt før hun svarede ham "Det er skyggevæsenblod som jeg har drukket og det tvang de ikke i mig de giver mig det for deres leder" sagde hun stille og tav kort. Hun vidste ikke hvordan hun skulle fortælle det, men bestemte sig for, at sige det som det var "Han er min ekskæreste og han stak på et tidspunkt en kniv i min hånd for at fortælle mig, at han bestemte. I kniven var der en gift som aldrig vil forsvinde ud af min krop uden jeg får en kur som kun han kender til, men for, at holde giften nede i kroppen så skal jeg drikke 1 deciliter skyggevæsenblod 1 gang om ugen for eller kommer jeg til, at lide en meget smertefuld og langsom død" sagde hun stille og sukkede kort. Hun kiggede ned i jorden og vidste ikke hvad hun skulle gøre af sig selv overhoved.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Luce

Antal indlæg : 84
Reputation : 3
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Varslerne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Fenrer on Lør 28 apr - 14:47

Fenrer klukkede lidt ved glæde, da Luce fortalte ham at hun kunne sætte sig ind i hvordan han havde det. Det var rart at møde en der havde forståelse for ikke at vide hvad der skete, når hele ens liv pludselig blev vendt op og ned. Han fandt det da også utroligt beroligende som hun kærtegnede hans arm. Det var ikke ligefrem noget han havde regnet med, men han havde bestemt heller ikke noget imod det. Han fandt faktisk hendes tilstedeværelse enormt beroligende.

Da Luce så fortalte ham om hele misæren med hendes eks, kunne Fenrer ikke lade være med at skære tænder. Han afskyede nogle gange folkene i Underworld. Der var så mange af dem der ikke havde nogen barmhjertighed eller respekt for de liv der var i deres hænder. Fenrer lagde en hånd på Luces underarm og gav den et lille klem. Han vidste ikke hvordan hendes situation var, men han havde en anelse. Han vidste heller ikke rigtigt hvad han skulle sige, så han nøjedes til en start med et stilfærdigt "Det gør mig oprigtigt ondt at høre"
Han var allerede harm over hendes eks. At en mand kunne lade sådan noget ske for den han skulle elske, og endda selv være skyld i det! Det var ikke noget Fenrer kunne lade sidde "Jeg lover dig at hjælpe dig på enhver måde jeg kan, hvis du altså vil have min hjælp" sagde han med en lettere sammenbidt, men bestemt ikke fjendtlig tone.

Fenrer lod hans hånd stryge kort ned ad Luces arm, inden han lod den finde hvile i hendes. Han gav hendes hånd et lille klem. Fenrer lagde mærke til Luces opgivende udtryk, og en lille knude trak sig sammen i hans mave. Han vidste ikke rigtigt hvad han skulle sige, men det der plejede at hjælpe ham, når han var helt ude i torvene, var trods alt ved hånde. Han trak en flaske op ad byldten der lå ved hans side, som han i første omgang havde lagt, da han var ved at finde et sted at sove. Han havde nu ikke nogen videre ide om hvor god mjøden var, for han havde fået den i takke, for hans hjælp som healer samme dag, af en af beboerne i Rotten Root. Han vendte sin opmærksomhed mod Luce "Jeg har noget der måske kan løfte stemningen lidt" sagde han med en munter tone.

Han bed ned i proppen og drak lidt af væsken, der tydeligvis ikke var af den bedste kaliber. Han skar en lille grimasse og hostede igennem et grin "Ok, måske det ikk er den bedste, men helt skidt er den ikke" Han smiskede kort og identificerende smagen "Ribs... hvis ikke jeg tager helt fejl" bestemte han sig for og rakte flasken til Luces, som han tappede let på hendes arm med bunden af flasken.

Fenrer smilede stilfærdigt og rømmede sig, han ville gerne prøve at muntre Luce lidt op, og det nyttede ikke noget hvis hun blev ved med at tænke på stodderen, og hendes situation som den var nu. Han grublede derfor lidt, inden han kom på noget "Nu ved jeg godt det er en stram nat, men på en normal dag.. "spurgte han med en forsigtig men glad stemmeføring ".. Hvad ville du så tage dig til? Hvad kan du godt lide at lave?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Luce on Søn 29 apr - 7:21

Hun sad stille og vidste ikke rigtigt hvad hun skulle sige eller gøre. Hun ventede sådanset ikke ret meget af Fenrer efter hun havde fortalt om den situation hun havde med Zero. Hun trak let på skuldrene da han sagde, at det gjorde ham ondt. Det ville det gøre ved de fleste og den historie havde hun hørt en masse gange. Hun grinte lidt over, at han ville hjælpe hende "Der er ikke så meget du kan gøre lige nu. Det der faktisk ingen der kan" sagde hun roligt og gav hans hånd et klem "Men tak for, at du vil hjælpe" sagde hun stille.

Hun hørte ham finde en flaske frem. Hun vidste ikke helt hvad det var endnu, men det fandt hun sikkert snart ud af. Hun lyttede til det Fenrer sagde om det der var i flasken og for hende lød det som mjød og hun var ikke en der drak meget andet end vand og the. Hun var ikke sikker på om det var mjød så hun tog imod flasken og lugtede lidt til indholdet og rynkede på næsen og rakte den tilbage til Fenrer. "Jeg drikker ikke mjød synes ikke det smager godt overhoved" sagde hun venligt "Men så er der mere til dig" sagde hun drillende og grinede lidt.

Hun kunne mærke på Speedy, at han var kommet lidt til bevidsthed igen, men han var ikke vågen, men sov. Han havde sikkert også brug for det efter det slag han fik. Hun nussede stadig om ham. "Jeg plejer bare, at slappe af, læse i nogle bøger jeg har fået og lege med Speedy som er blevet min bedsteven igennem tiden" sagde hun stille da han spurgte hende om, hvad hun godt kunne lide, at lave.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Luce

Antal indlæg : 84
Reputation : 3
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Varslerne

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Fenrer on Søn 29 apr - 16:12

Fenrer nikkede med et stilfærdigt smil og gav et lille muntert grynt da Luce rakte ham flasken igen. Han tog glædeligt imod den "Det er helt fint" sagde han og satte flaskens hals til læberne. Han havde brug for noget at drikke, for ikke at sige noget han kunne skylde den valme smag af blod ned med. Han satte flasken og rakte ud efter sin vanddunk istedet, som hun fortalte ham om hvad hun ellers kunne lide at lave "Lyder som et ellers stilfærdigt liv.." Kom det fortrøstende fra ham, som han rakte hende vanddunken".. her drik lidt vand så, du har nok brug for det"

Da han havde rakt hende dunken, kiggede Fenrer lidt på Luces hund. Den skulle nu nok komme sig, men spørgsmålet var om han burde give Luce nogle salver med så hun kunne lindre smerten lidt, hvis altså hunden ville kunne mærke smerten efter slaget den havde fået. Han rodede kort rundt i den lille bæltetaske og fandt nogle af de små ler krukker frem med den lindrende salve. Han tog to, selvom en nok havde været mere end rigeligt.
"Her.." sagde han og lagde de små krukker over til hende ".. hvis han ynker så smør et tyndt lag på hans hoved, det burde tage det værste"

Fenrer vidste ikke rigtigt hvad han skulle sige eller gøre lige i situationen. Ikke at det var nogen helt normal situation, der bare burde være indøvet. Det var heller ikke fordi han ikke havde behandlet skaderne før, men Luce var så tæt knyttet og vel nok ret afhængig af Speedy. Det kunne ikke være helt let for hende, på trods af det hårde liv hun ellers virkede til at lede sig.

Han gav Luces hånd et klem mere, for han havde ikke nogen videre ide om hvad han ellers skulle gøre. Han så lidt på omgivelserne og sukkede kort. Det var nok ikke den bedste ide at de blev her for længe, og siden Speedys tilstand ikke var desperat mere, så burde han nok sørge for at de kom sikkert hjem. Han vendte sig derfor om mod Luce "Hvis du gerne vil det så kan jeg bære jer to hjem på min rug hvis det er? Eller jeg kan bære Speedy og så kan du holde fast ved mig?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Fenrer
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 511
Reputation : 11
Bosted : Sunfury, paladset, royal flame distriktet...
Evner/magibøger : ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ Auxi Mundi ~¤~ Åndernes Runer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: In the debt of the... park? ~ Luce

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum