Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Gale
 
Chester
 
Larlii
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lith’rra

Vores brugere har i alt skrevet 154236 indlæg in 8005 subjects

Mystik væsen fundet? - Tun News

Go down

Mystik væsen fundet? - Tun News

Indlæg by Lux on Man 7 maj - 13:28

Mystisk væsen fundet og dræbt.

Mystisk væsen fundet, læs videre for at finde ud af alt!

Vores journalist Luxuria Undré Romanof, var blevet sendt ud til @Sean McGivens i Doomsville City, og fik en udtalelse om et såkaldt søuhyr de nu har fanget. Sean fortæller følgende;

"...Jeg havde noget, der krævede min opmærksomhed, langs Soul River. Jeg rejste med et par mænd og denne store søslange kom ud af ingenting. Den ville nemt have kostet livet på mine medrejsende, var det ikke fordi jeg havde opfordret dem til at stikke af og jeg selv tog mig af slangen. Den havde allerede fat i en af mine mænd, så det var en ret alvorlig situation. Så jeg forvandlede mig og gik til angreb. Jeg fik den til at slippe manden, den havde fat i og vedblev at angribe den. Den bed mig endda i skulderen på et tidspunkt. Floden blev rød af dens blod og vandet plaskede op til alle sider. Det tykke mudder gjorde det svært at stå fast. Men jeg vandt...Og dette er hvad der kom ud af det. Et storslået trofæ!"


Slagen er udstoppet, men det er tydeligt at se hvor dødelige sårene er. Sårene specielt omkrings den hals, men der er også mindre sår i dens ansigt og ned af dens krop, som er betydelige interessante.
Den er udstoppet ved hjælp af en masse træ og en stenpæl som den hviler sig på. Slangen er så lang, at den går hele vejen rundt i rummet. Den står i øjehøjde, så folket kan nyde det yndige syn, af slangen som Sean McGivens dræbte.

Sean fortæller derud over, at der snart vil blive åbnet op, så folk kan se udstillingen og se slangen med egene øjne selv, på borgen. Alle er velkommen!

Lux - Journalist teamet.
avatar
Lux

Antal indlæg : 58
Reputation : 1
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus, sammen med Lori&Misha
Evner/magibøger : Dødsynder

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum