Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156605 indlæg in 8131 subjects

Mystik væsen fundet? - Tun News

Go down

Mystik væsen fundet? - Tun News

Indlæg by Gæst on Man 7 maj - 13:28

Mystisk væsen fundet og dræbt.

Mystisk væsen fundet, læs videre for at finde ud af alt!

Vores journalist Luxuria Undré Romanof, var blevet sendt ud til @Sean McGivens i Doomsville City, og fik en udtalelse om et såkaldt søuhyr de nu har fanget. Sean fortæller følgende;

"...Jeg havde noget, der krævede min opmærksomhed, langs Soul River. Jeg rejste med et par mænd og denne store søslange kom ud af ingenting. Den ville nemt have kostet livet på mine medrejsende, var det ikke fordi jeg havde opfordret dem til at stikke af og jeg selv tog mig af slangen. Den havde allerede fat i en af mine mænd, så det var en ret alvorlig situation. Så jeg forvandlede mig og gik til angreb. Jeg fik den til at slippe manden, den havde fat i og vedblev at angribe den. Den bed mig endda i skulderen på et tidspunkt. Floden blev rød af dens blod og vandet plaskede op til alle sider. Det tykke mudder gjorde det svært at stå fast. Men jeg vandt...Og dette er hvad der kom ud af det. Et storslået trofæ!"


Slagen er udstoppet, men det er tydeligt at se hvor dødelige sårene er. Sårene specielt omkrings den hals, men der er også mindre sår i dens ansigt og ned af dens krop, som er betydelige interessante.
Den er udstoppet ved hjælp af en masse træ og en stenpæl som den hviler sig på. Slangen er så lang, at den går hele vejen rundt i rummet. Den står i øjehøjde, så folket kan nyde det yndige syn, af slangen som Sean McGivens dræbte.

Sean fortæller derud over, at der snart vil blive åbnet op, så folk kan se udstillingen og se slangen med egene øjne selv, på borgen. Alle er velkommen!

Lux - Journalist teamet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum